Hemfärd

Halv 5 idag ska jag vara färdigpackad och röra mig ner till stationen. JAG VILL INTE!
Det är klart att jag vill vara hemma och närvarande på viktigt folks studentande. Klart att en liten del saknar alla där hemma. Men jag vill inte säga hejdå igen. Även om det bara är för två veckor den här gången.
Det blir inte bättre av att vi var smarta och drack igår, även om jag inte känner av något nu så har jag en pojkvän som ligger bakfull i sängen och tänkte ligga kvar där i någon timme. Kul sista dag. Vi må vara hur fantastiskt asbra som helst men även vi kan tydligen fucka upp planeringen.
Sista dagen är egentligen tillägnad packning (som jag inte vill eller orkar just nu), hejdåsex (som han är för bakis för atm) och souvenirhandling (som inte är så jävla kul ensam). Så istället hamnade jag här.
Och jag har ett dilemma när det kommer till just mitt val av souvenir. Jag har bestämt mig för att köpa en tekanna, för det passar både landet och min personlighet. Valet står nu mellan en kanna formad som Big Ben och en kanna formad som en röd dubbeldäckare. Ben är lite snyggare, mer stilren, medans bussen är mer rolig. Jag tror att bussen har plats för mer te (kanske 1-1½ kopp?) men minns jag rätt från när jag stod och valde mellan dem så har Ben ett större lock (hål) att hälla i teet i, och har då också per automatik fler möjligheter att få ner en tesil och överhuvudtaget är den lättare att fylla på. Vilken borde jag köpa med mig hem? Roliga, stora bussen eller snygga, enkla Big Ben?


Kommentarer
Postat av: Emelie

Oj, hoppas din sista dag i London blir bra ändå!

Och jag tycker du borde köpa Big Ben, den var mycket snyggare ;D

2010-06-09 @ 12:28:34
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Beelz

Big ben var niceigast.

2010-06-09 @ 18:15:12
URL: http://satan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0