I do - did?

Igår kom vi oss äntligen iväg och fy fan vad värt det var! Vi vandrade runt på leicester square i kanske en timme och letade musikalbiljetter och åt kinamat. Jag vart så jävla kär i den platsen! Fullt av matställen, biografer och folk som sålde "half price tickets" till i princip hela stadens musikaler. Och så en fin liten park på det.
Yes, rubriken kanske kräver en förklaring också. När vi till slut hittat de billigaste biljetterna (£23) till We will rock you så skulle man ju boka också. Snubben som inte var svensk hade problem med att på egen hand klura ut stavningen till Thorssas efternamn så vi bokade i mitt. När vi sen läser på biljetterna får vi veta något inte ens vi sjä'lva visste om: Jag är tydligen gift.

Efter rundturen där och en del tunnelbanebyten så kom vi fram till nästa anhalt för dagen: Madame Tussauds. Fy fan vad folk det var! Det var ju inte klokt, man fick inte plats någonstans och hela tiden var det folk som skulle fota vaxdockorna i sig själva eller med sina kompisar så skulle man komma tillräckligt nära för att läsa lite om den avbildade personen så var man tvungen att göra det på en millisekund, medans man duckade för annars fräste de till och man var uppenbarligen ivägen - igen. Höjdpunkten där var utan tvekan "skräckturen" där de kastat in en hel del levande skådisar också för att skrämma folk. Redan i trappan ner till rummet före turen började gruppen på kanske 5-6 tjejer framför oss att skrika hysteriskt och vilka är vi enkla dödliga att motstå en sån frestelse? Jag skrek till en gång i trapporna för att se om det hade effekt och de skrek i säkert 20 sekunder på grund av det. Sen blev det bara bättre och bättre när skådisar började banka i saker där de stod gömda i utställningsmontrarna och flickorna verkade gripas av mer eller mindre panik.
Turen var helt underbart roande. Före vi gick in skulle vi lyssna på några regler (inga foton och inget tafsande på skådisarna) och när han släppte in oss viskade han "I hope you all die." Jag kan tänka mig att ta över hans sommarjobb bara för att få komma undan med att säga så till kunder. Det första som händer när vi kommer innanför dörrarna är att en skådis springer mot oss och väser - flickorna skriker som vanligt. En gång pep jag faktiskt till när en arm föll ner från taket någon cm framför mitt ansikte, bara så ni inte tror att jag är immun mot hopp-överraskingar - 'cause you all know I aint. Det bästa var när Thorssa i slutet lyckades frammana ett ondskefullt skratt och flickorna skrek som galningar och snubblade över varandra. Före de vände sig om och såg att vi skrattade, då såg de lite förolämpade ut.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hmpf, du får inte gå och gifta dig utan mig inte! ;P

Men åh va spännande och kul den där turen låter! XD

2010-06-04 @ 12:36:54
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Beelz

Haha. Gillar! You guys are awesome!

2010-06-04 @ 13:36:53
URL: http://satan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0