St. Paddys day

Varför är det bara en dag om året? Fan vad kul det var igår! Alla guinessköpare fick en tophat och alla som köpte vanlig öl (eller vad de nu ville dricka) fick grön karamellfärg i sina glas. Dock fick man bara en hatt per person, något som Jonte upptäckte när han försökte köpa ut en hattöl åt mig också, och nej, han ville inte låta mig hålla i pengarna och köpa den "själv".
Det blev jag, Kix, Mao, Dilde och Jonte som hängde ihop hela kvällen och under sista biten som jag och Kix var där så hann vi snacka lite lite med Pablo, Nikku och Mazzix också, men det samtalet dog ut när inte de ville följa med oss längst fram för att dra igång publiken åt bandet som spelade. Och de spelade bra! Även om Kix beklagade sig över brist på irländsk brytning, å andra sidan hörde man inte så mycket sång som man hörde nyckelharpan ändå.
Nästa år ska jag se till att ha pengar. Nästa år ska jag se till att inte jobba morgonen efteråt.
Och nu när jag prvat guiness kan jag också uttala mig om att skummet var fruktansvärt grimasäckligt även om ölen i sig var bättre än vanlig öl, säsrilt om man drack små, små klunkar med munnen full av chips.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Va roligt det låter, kul ni hade en bra kväll =)

2010-03-20 @ 16:32:38
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Mistress

Det lät ju riktigt roligt :D Och jag är inte förvånad att Guiness inte smakade så gott, det var ju trots allt öl ^^" :P

2010-03-24 @ 22:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0