Harry Potter!

Igår gick jag och Erika, iförda häxhattar såklart, och tittade på premiären av Harry Potter and the Deathly Hallows. Den var riktigt bra! Inte alltid vad jag förväntat mig men å andra sidan behöver inte det nödvändigtvis vara något negativt. När Nagini låg i bakhåll i Godrics Hollow så skrek och hoppade publiken betydligt mer än publiken i Paranormal Activity 2 som jag såg i Stockholm. Tyvärr tyckte jag att de ägnade Dobbys död för lite uppmärksamhet, här blev jag bara lite tårögd, om man jämför med boken där jag var tvungen att lägga ner den för att jag grät för mycket för att kunna fokusera blicken...
Filmen var som sagt riktigt bra men eftersom det var "del 1" så bröt de ju mitt i. Det var sjukt frustrerande att sitta i salongen och vara helt uppslukad av filmen och vips tändes lamporna. Kan inte tvåan komma ut nu? Jag vill inte behöva vänta tills i sommar!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, jag vill också se! Va härlig den låter =) Såg du Paranormal Activity 2?? Fy =P Den ska jag väl också se, men har hört den är hemsk ju, vet dock inte om den kan vara värre än ettan, haha!

2010-11-22 @ 16:19:02
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0