Two down, two to go

Biologitenta imorse som sagt. Kändes som att det gick bra, verkligen inte perfekt - särskilt inte sista uppgiften, men helt ok ändå. 62 var max och 31 minimigränsen, när jag räknade tänkbara poäng på bänken blev det 42, i vissa fall kanske jag överdrev mitt eget geni men försökte hålla det rättvist och bara ge mig poäng för sånt jag verkligen visste helt säkert...
Efter tre kyliga timmar i en tentasal blev jag meddragen på stan av Erii och Jessica, secondhandbutiker och fik precis som det ska vara före jag vinkade av dem på sina bussar.
För någon vecka sen skyndade jag mig till bussen och halvsprang genom INgallerian i ett försök att komma fram snabbare, men när jag hoppade nerför trapporna som leder till blomsterbutiken var jag tvungen att sakta in. Det doftade så underbart gott av alla blommor att jag bara var tvungen att andas lite långsammare och verkligen unna mig en halv minuts doftande före jag ilade vidare. Där och då bestämde jag mig för att när CSN kom in skulle jag köpa en bukett med blommor åt mig, ja en bukett och inte en kruka, de dör bara hemma hos mig. Så idag gick jag dit och ville ha en bukett som skulle lukta gott för de 80 kronorna jag hade i plånboken, tjejen i butiken som hävdade att deras enda doftande blommor just nu var liljor slängde ihop en jättegullig bukett med två liljor och massa fint löv och gräs, och nu står de på mitt skrivbord och luktar fint.
Yes, jag är alltså en sån tönt att jag köper fina buketter till mig själv. Men ibland får man vara töntig, särskilt när man äntligen förstår sig på en kurstenta.


Kommentarer
Postat av: Ellis

Så mycket för ditt städade skrivbord? =)

2010-10-25 @ 21:16:12
URL: http://sikorka.blogg.se/
Postat av: Ellis

Thorssa, var det där du? =P

2010-10-25 @ 21:48:49
URL: http://sikorka.blogg.se/
Postat av: Emelie

Härligt du känner så där om tentan, tror säkert du kommer ha klarat den =)

Haha, naw va sött du köpte blommor till dig själv! :3

2010-10-25 @ 23:53:39
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: s.

Det där är det mååånga vuxenpoäng på. Eller decorating points, kanske? Vilket som, jag har som mål i livet att unna mig blombuketter lite nu och då när jag har en egen bostad igen. Och en inkomst som tillåter utsvävningar i form av blomköp...:)

2010-10-26 @ 14:49:41
URL: http://www.nogg.se/petites

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0