Ute i god tid


När jag var liten. Typ hela-grundskolan-liten var jag jätteduktig på jul. Inte nog med att jag faktiskt hittade julklappar som skrek "ge mig till den här personen, vi skulle älska varandra!", jag hittade dem redan i august. Och var inte alla inhandlade, inslagna och rimmade före 2a advent kände jag stressen krypa på mig för att jag var så sent ute. Dessutom var jag ambitiös både med julstädningen och pyntandet och musiken och bakandet.
På gymnasiet försvann den förmågan på något mystiskt vänster. Jag minns att jag som 16åring stod på dollarstore med 80 kronor på kontot den 23e december och letade budgetpresenter till familj och vänner. Riktigt så seg har jag väl inte varit efter det året, men jag börjar inte längre med mina julplaner före december har dykt upp i almenackan. Jag vet att det är fult att pynta ett stökigt hus och därför slarvar jag med båda punkterna. Nej, någon förmåga att verkligen satsa på en kanon-jul verkar jag inte längre besitta.
Men nu. Nu känner jag viljan att leta efter presenter igen trots att det fortfarande finns gula löv ute på trädgrenarna. Jag skyller allt på facebook som snackar om julförberedelser trots att vi inte firat halloween än. Å andra sidan vore det rätt skönt att faktiskt hinna tänka ut presenter i lugn och ro före man köper dem iår....

Kommentarer
Postat av: Emelie

Duktigt att köpa alla så tidigt ;D Jag handlar väl i typ november/december jag XP

Men att IKEA börjat redan nuu med julkollektionen är på tok för tidigt! =O

2010-10-19 @ 21:12:42
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Ja, hoppas på engelska-delen 2 ggr, heja!

2010-10-19 @ 21:13:21
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0