Njuff

Festade igår. Inte alls lika "festig" fest som jag är van vid med det gänget men helt plötsligt så var jag och en annan tjej snorpackade. Och jag drack ändå bara 4(?)½ glas vin och en shot. Sen spydde jag. En gång i toaletten och sen en halvtimme senare ut genom balkongdörren.
Ibland är man ju smidig...
Men hade en rätt trevlig kväll ändå fram tills illamåendet dök upp efter första spyan. Sen kunde jag inte vara inomhus bland folk så när festen rörde sig ner mot stan i taxi så gick en av de förståndigare tjejerna med mig och minst-lika-fulla-Sara för att vi skulle få lite luft. Lisa tyckte nämligen inte att mitt förslag att lämna mig på soffan var bra. Ungefär lagom till att vi kom ner så hade de andra varit klart på tivolit och var redo att dra iväg och dansa bort natten på en krog, så jag som fortfarande mådde illa bara av att gå in i ett öltält bestämde mig istället för att tvinga mig med Pontus som skulle hem med buss. Hans golv är mycket bekvämare att sova på om man börjar sova när man fortfarande är full...
Idag är jag, som alltid, inte bakfull. Men det är sjukt varmt ute så jag är fortfarande rätt löjligt seg. Planen känns som att den borde vara en dusch nu när jag fått i mig lite mat men jag är äcklig och lat.
Och jag kan inte bestämma mig för om jag ska läsa fanfic eller titta på Borta med Vinden?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, lät som en trevlig fest ;) Skönt du slipper bakfylla iaf ^^

2011-08-14 @ 23:08:09
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0