Facebook? Why don't you face book?

Sitter och försöker få mitt huvud att förså sig på kemi. Ibland känns det lika trögt som A-kursen, ändå vet jag ju att jag kan klara det bara jag ger mig attan på det. Så det så.
Jag ska läsa de första 4 kapitlen i boken för att sen sätta mig på MIUNs hemsida och bråka med en kemidugga som lades ut igår. Den ska vara gjord före söndag för att man ska bli godkänd på kursen, no pressure. Men det känns ändå värt det, internet-duggorna får vi göra hur många gånger vi vill och den här ska tydligen ha 10 slumpade av ~15 frågor, 5 rätt är ett G och har man 9 eller 10 så slipper man göra 30% av tentan sedan. Klart värt att satsa fullt ut alltså. Jag ska bara få in ytterligare 3 kapitel kemi i skallen, komma ihåg hur man räknade formler och sen är det bara att tuta och köra. Helst ska jag väl vara klar före lördagens högskoleprov också så att jag kan fokusera då.
Har jag nämnt att det om två veckor är en ledig vecka för alla duktiga studenter? Jag är inte en duktig student. Den veckan har jag måndag: omtenta på fysik a, tisdag: omtenta matte c, onsdag: omtenta fysik b och torsdag: omtenta matte d. Sen förtjänar jag fan att festa. Eller sova, vilket jag nu kommer känna för.
Erii fyller år på onsdag nästa vecka och ska ha fest nästkommande lördag. Jag har kommit på en asbra present, som jag såklart inte har råd med ensam, så jag måste hitta någon som vill dela på kostnaden med mig. Några frivilliga?
Han och jag hade förövrigt den mest orepeterade och opålästa redovisning jag någonsin haft på biologin idag. Men det verkade ju ha gått bra ändå, det var typ bara en grupp som inte kändes helt oförberedda och vi var de enda som vågade ha en fake-redovisning i början och sen ha en "riktig" med Supermario som tema på vår ppt. Vi skulle prata om ATP och började därför med att visa 4 bilder med copypasta från wikipedia om ATP. Ja, jag vill att ni klickar på båda länkarna och jämför för att se det roliga i det hela.
Har haft sjukt jobbiga drömmar på sista tiden, vet inte alltid varför men det känns inte bra att vakna mitt i natten och vilja ringa upp folk för att kolla att allt är som det borde. Om inte annat brukar det förstöra folks nattsömn och allmänna välvilja gentemot en. Men jag antar att konstiga drömmar som sitter kvar är lätt hänt när man har en massa tankar som snurrar.
Men nu ska jag sparka mig själv i häcken lite grann och gå tillbaka till att läsa om ... varför vissa kemiska reaktioner går snabbare än andra. Yes.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Lycka till med kemin söt! Och alla omtentorna (uffa vilken vecka du kommer ha alltså..), you can do it, I know you can! <3

2011-04-01 @ 01:10:13
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0