Drömma går ju...

Fick äntligen tillbaka min statistikuppgift idag. Det var precis som jag väntat mig helt åt fanders med allt som hade med excel att göra, men mina analyser var tydligen helt korrekta iallafall. Så nu måste jag bara hitta någon som faktiskt kan excel och få den att hjälpa mig. Micke sa helt oprovocerat att om han är godkänd när han får tillbaka sin så kan jag få sno hans grafer, vilket är asschysst. Så jag får väl hoppas att han är godkänd helt enkelt.
Sen ska vi få tillbaka vår utredningsuppgift och så kan CSN börja ge mig pengar igen. Så att jag kan betala för mig själv här hemma. Och kanske köpa en ny dator som fungerar. Och julklappar. Och luciaklappar till Kix och Erika. Ja, luciaklappar, det är vår supersmarta idé för att skaffa fram lite fint julpynt utan att köpa själva eller behöva vänta tills jul.
Men om några bidrag, typ i januari så hoppas jag att jag har så pass mycket pengar att jag kan lägga ut lite på att köpa en alldeles egen stång. För den här låten vore så himla cool att dansa till!
Det är löjligt hur mycket jag hann börja sakna poledancen under de här två veckorna! Igår började lektionerna igen och bara känslan av hemmahörande som kom när vi äntligen fick börja göra trick på stängerna igen... Nej, det där får det ju inte alls att låta som att jag skulle finansiera studierna på det sättet om jag bodde i USA, absolut inte...
Men ja, om någon känner sig manad så är det fritt fram att köpa en stång åt mig i julklapp eller så, gärna den som man kan välja mellan statisk eller spinny.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Drygt med excel >_< Hoppas det löser sig med de uppgifterna för dig!

Va härligt att du fastnat så för poledancing, det låter ju superkul ^^

2011-11-02 @ 13:28:43
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Beelz

sv: Förmodligen. Men nån skulle sakta bli sämre och det skulle dö ut. Det gör det alltid känns det som. We're doomed!

2011-11-04 @ 02:46:48
Postat av: Beelz

Bra bloggat! Inte tomt med uppdateringar alls, no sir-ie!

2011-11-10 @ 04:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0