Downton Abbey

Jag laddade ner Downton Abbey för flera månader sen när det enda jag visste var att det var kostymdrama och att Maggie Smith var med. Nu har jag faktiskt sett på serien också... De första två avsnitten så tyckte jag visserligen inte illa om den, jag var bara inte helt övertygad, men Maggie Smith var ju med, och den damen kan få mig att sitta igenom det mesta. Och trots att det kändes som att absolut ingenting hade hänt under 2/7 avsnitt så kändes det som att jag abra sat och väntade på en twist som skulle tvinga fram lite handling. Och så kom tredje avsnittet. Vilken twist! Jag hade absolut inte väntat mig det som hände, ännu mindre det som hände 5 minuter senare! När avsnittet var slut satt jag och försökte hämta andan medans jag snabbt som attan fixade en kopp te och satte igång nästa avsnitt. Och sen fortsatte jag bara trycka igång avsnitt efter avsnitt, i förrgår satt jag uppe till närmare 4 för att jag ville veta vad som hände och igår såg jag de sista 3 avsnitten av säsong 2 + årets christmas special.
VARFÖR MÅSTE JAG VÄNTA TILLS SEPTEMBER PÅ SÄSONG 3?

Tills vidare har jag iallafall laddat ner 7 säsonger av Karl för sin kilt som jag inte sett sen högstadiet. Varför den ena serien påminde mig om den andra har jag dock ingen aning om, likheten är ju i princip bara att de bor på stora fina slott.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Sv: Japp, det är Ninen som fått den äran! :-D

2012-01-05 @ 12:04:22
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Yes, jag ska komma ihåg att påminna dig ;-)

2012-01-05 @ 12:06:48
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, visst är det härligt när man hittar en serie som man helt fastnar för :-D (Fast den där jobbiga väntan mellan säsongerna är ju så dryg xP)

2012-01-05 @ 13:17:29
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Thorssa

Har inte ni msn?

2012-01-05 @ 18:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0