Knarkande hora

Jepp, ni läste rätt. Det är vad jag blev anklagad för att vara igår kväll. Jag tänker härmed inte tycka om Johans mamma.
Jag hade varit hos Anna och när de [Anna och Malin] började bli trötta så bestämde jag mig för att cykla hemåt. Har precis tagit mig förbi Coop när jag får ett sms från pojken där han påpekar hur elakt det är att bara cykla förbi utan att hälsa.
Sagt och gjort, jag vänder om och letar reda på hans hus. Väl där så försöker jag få honom att följa med till någon lekplats i närheten så vi kan leka bara för att jag suttit instängd på jobbet i vad som känns som evigheter. Men nej, han måste packa inför flytten och kan inte ens avvara en timme för att vara med mig. Plötsligt kommer hans mor ut på balkongen och börjar tjata om att han måste komma in igen (keep in mind klockan är typ 00.40) och när jag frågar om han inte kan få följa med ut och leka i kanske en timme och lovar att få hem honom i gott skick. Eftersom jag formulerade frågan som "får Johan följa med ut och leka?" och klockan närmar sig ett ås måste jag alltså vara full, vilket hon också säger till mig med ordvalen "jag tycker du borde åka hem och lägga dig för du har uppenbarligen hällt i dig för mycket öl ikväll." Naturligtvis så påpekar jag att jag inte druckit en droppe och upprepar min förfrågan om han får följa med. Hon blir surare och upprepar att jag borde åka hem och sova och så fortsätter det så i kanske 10 minuter före hon går in igen.
Jag lyckas iallafall få honom att stanna kvar och prata med mig i en timme men inte utan att han blir uppringd 3 gånger och hon kommer ut och skäller öga mot öga 2 gånger till. Under första telefonsamtalet så frågade hon tydligen hur hög jag är och anklagar mig också för att vara en hora eftersom jag är en flicka och känner hennes son - alltså har vi sex.
Fanatastisk logik som snurrar runt i den där kärringens huvud.


Nu sitter jag och väntar på Heine, han skulle låna min flytväst för en räd mot timråpojken och som "betalning" så tvingar jag honom följa med mig och bada. Heja mig. Typ...

Sommarens projekt

Jag har, med hjälp från Märtha, bestämt mig för vad mitt sommarprojekt i år ska bli även fast det här är något som kommer att fortsätta längre än så... Nåja, projektet går ut på att leta reda på gamla bortglömda Elisabeth. Jag (vi) saknar henne och ska göra så gott vi kan för att låta henne se solens ljus igen. Till att börja med så ska jag kämpa hårdare med wiccan och börja läsa fantasyböcker oftare, kanske inte i riktigt samma kvantitet som under högstadiet när det gick åt bibliotekskvitton på en meter varje veckolov, men jag ska åter omfamna mina stackars små böcker. Jag ska också börja titta på nyheterna dagligen(?) för att försöka hänga med i världen och kunna skaffa en egen åsikt om något litet här och där iallafall.
Jag inser att de här tre sakerna inte låter som mycket arbete men ni anar inte hur mycket som kommer att krävas för att jag ska lyckas. ><'
Önska mig lycka till?

Dagens Visa
Jag har fått Alanis Morissette med låten Mary Jane på hjärnan. cyklade hem från jobbet igår när den kom upp i mp3n och fick världens lyckorus ... jag tror det kan ha att gröa med raderna "Well it's full speed baby / In the wrong direction" och "All that matters Mary Jane is your freedom"... Nu vägrar den försvinna <3

Alanis Morissette - Mary Jane

What's the matter Mary Jane, you had a hard day
As you place the don't disturb sign on the door
You lost your place in line again, what a pity
You never seem to want to dance anymore

It's a long way down
On this roller coaster
The last chance streetcar
Went off the track
And you're on it

I hear you're counting sheep again Mary Jane
What's the point of trying to dream anymore
I hear you're losing weight again Mary Jane
Do you ever wonder who you're losing it for

Well it's full speed baby
In the wrong direction
There's a few more bruises
If that's the way
You insist on heading

Please be honest Mary Jane
Are you happy
Please don't censor your tears

You're the sweet crusader
And you're on your way
You're the last great innocent
And that's why I love you

So take this moment Mary Jane and be selfish
Worry not about the cars that go by
All that matters Mary Jane is your freedom
Keep warm my dear, keep dry

Tell me
Tell me
What's the matter Mary Jane...

Snipp Snapp Snut så var den Sagan Slut

Häntextra
Jacke och jag är inte längre vänner. Jag saknar honom som fan men han vill inte ha med mig att göra så då ska jag inte störa mer.
Skickade ett sista sms på lördagskvällen där jag bad om ursäkt för alla fel jag gjort och hoppades att han skulle få en bra sommar, klockan 5 på söndagsmorgonen får jag svaret att han var ledsen om han inte levt upp till mina förväntningar. Jag var för trött för att orka reagera på något annat sätt än att krama mobilen, knipa ihop ögonen och hoppas på att det inte skulle göra lika ont nästa gång jag vaknade. Min önskan slog inte in.
Just nu känns det som att jag går runt som ett jävla skal och bara väntar på att han ska höra av sig. Fast om jag lärde känna honom rätt så kommer han inte att göra det.
Det värsta är att han aldrig gjorde mig besviken, han reagerade alltid på allt precis som jag trodde att han skulle göra oavsett om jag tyckte om reaktionen eller inte så gjorde han mig inte besviken en enda gång hur sårad och ledsen jag än blivit. Det kommer att bli värre i höst när vi riskerar att träffas igen, jag har ingen aning om hur jag ska stå ut med att inte ens få nicka igenkännande.
Jag saknar honom helt enkelt så otroligt mycket. Jag både älskar och behöver honom som vän och ingen komer kunna fylla det här rummet på samma sätt som han gjort.

Dagens Visa
I en sista hälsning till Jacke (trots att han inte har den här adressen) så kan Eras sång Don't You Forget få bli dagens visa...

Era - Don't You forget

Mom's sick, she say she cant get up.
My little brother is getting hungry.
I must go to the village and ask for some food, would you help me?
-Sure Connie, I'll help ya.
-I always feel good when you're with me.
-You're my friend Connie.
-Are you always gonna be there when I grow up, are you?
-Cross my heart.

Don't you forget about me, don't you forget about me.
We were soft and young, in a world of innocence.
Don't you forget about me, don't you forget all of our dreams.
Now you've gone away, only emptiness remains.

-I always feel good when you're with me.
-You're my friend Connie.
-Are you always gonna be there when I grow up, are you?

Don't you forget about me, don't you forget about me.
We were soft and young, in a world of innocence.
Don't you forget about me, don't you forget all of our dreams.
Now you've gone away, only emptiness remains.
Don't you forget about me, don't you forget about me.
Don't you forget about me, don't you forget about me.
We were soft and young, in a world of innocence.
Don't you forget about me, don't you forget all of our dreams.
Now you've gone away, only emptiness remains.
Don't you forget about me.
We were soft and young, in a world of innocence.
Don't you forget about me.
Don't you forget about me.

Aouch

Jag har ont i foten! Jag tycker verkligen inte om HS! Kunde han inte ha stapplat åt något annat håll än den där jävla tagghäcken??? Nu går jag konstigt och ska till vårdcentralen ikväll för att kolla om det finns nån liten taggpinnebit kvar, för det hävdade Camilla att det gjorde igår kväll när hon började operera, hon fick iofs ut en liten prick men man vet ju aldrig om det finns kvar nåt mer liksom... Hon bet mig igår, idag har jag tre öma små ringar på armen och axeln, det var de märkena som det kom blod ifrån... Det var första gången jag har blivit biten tills jag börjat blöda, det värsta var att de två första betten i armen inte ens gjorde ont, däremot gjorde det för jävla ont när hon bet på axeln, antar att jag har mindre fläsk där (grattis einstein -.-' ).
Just nu regnar det utanför fönstret och jag lyssnar på Era. Det passar rätt bra ihop <3

Dagens planer:
Frukost - nån gång
Ungdomsottagningen - 13.50
Vårdcentralen - 15.45
Jobbet - 17.00

Och någonstans ska jag vara med Märtha också, vi får se hur det här blir xD

Jag vill baadaaaa!!!~~

Jag har tråkigt. Det är varmt ute. Jag får inte tag på en enda jävel som vill bada med mig. Ack, att världen kan vara så grym...


Jag har haft konstigt obehagliga drömmar i två nätter nu. Det värsta är att det känns som att de har något slags budskap, jag kan bara inte komma på vad det skulle vara. Känns inte som något bra iallafall...

Igår natt drömde jag att jag var en hob, det var iallafall vad de kallades, egentligen så var jag stor som en kanin och lovligt villebråd för alla som var större än mig. I början av drömmen så pulsar jag ensam genom djupsnö och försöker gömma mig för en jägare som jagar mig med spjut. Efter ett tag kommer jag till en sjö där jag lyckas göra mig av med honom.
Jag klättrar upp på någon ställning där jag ser hur mopeder (som ser mer ut som snöskotrar) åker förbi under mig. På den här (numera tydligen uttorkade) sjön så finns det en svan som blir förföljd av en av mopedskotrarna och när den försöker försvara sig, som svanar har en tendens att göra, så blir den nästan slaktad i de propellrar som tillåter fordonet att flyga. Det var riktigt hemskt att se hur den kämpade för sitt liv och jag blev så förbannad på föraren att jag går fram för att läxa upp honom och helt glömmer bort att jag är 15 meter upp i luften... Fick på något sätt tag i en påle som jag kunde klamra mig fast vid men det var ingen rolig dröm ändå.

Inatt så drömde jag att jag och Erika var vid hamnkrogen och pratade, eller badade, vet inte riktigt vad vi gjorde där egentligen, men vi var iallafall där i badkläder och handdukar, när helt plötsligt någon mysko snubbe dyker upp och vi beslutar oss för att dra hemåt. Det visar sig att snubben känner Jacke (av alla jävla personer att lura in sig i en dröm! Domo-kun på honom!!! Dx ) och att han är på väg dit, av någon anledning får det oss att stanna kvar och vänta, fast inte någon av oss egentligen tycker att det verkar vara en särskilt bra idé. Det visar sig att vi hade rätt för när han dyker upp och ser mig där blir han asförbannad och vi skyndar oss snabbt därifrån, så snabbt att jag råkar kliva på en fucking jävla spik som trycks in halvvägs i hälen. Erika lyckas lirka ut den och sen stapplar vi vidare hemåt.
Naturligtvis så kommer vi inte fram utan vi hamnar på nåt äventyrsbad (det är ju trots allt en dröm) som Jacke och snubben lätt tar sig in i, självklart hakar vi på. Så vi fyra lollar runt och leker i vattenrutschkanor och har allmänt kul hela natten. När vi ska därifrån så blir jag indragen i någon bamsekram från snubben, som börjar tafsa och allmänt äckla sig. För att komma loss så smidigt som möjligt så frågar jag Jacke om han tänker förneka mig en hejdåkram när det nu är sista gången som vi ses som vänner, han suckar lite grann men kommer sedan över, med öppna armar och det där dumma pumpagubbsflinet. Jag vaknade samtidigt som snubben släppte mig av att jag fick ont i hälen.

Det kanske bara är jag som är fjantig men faktum kvarstår, jag tror att de här drömmarna försöker säga något, frågan är som sagt bara vad. Bläää, jag hatar när man inte kan komma på sånt på en gång. ><'

Komplexitet

Jag består av gåshud och blåmärken. Heja mig. Min högra hand är trasig på äckligt många ställen men eftersom jag har tio svartmålade naglar så kan jag bli förlåten. Tills vidare. Mitt hår bråkar alltid med mig men jag har ett fint nithlasband som kan uppväga det faktumet. Min solbränna är så ojämn att jag ser ut som att jag blivit utsatt för flygande coca cola men eftersom jag har på tok för stora fötter för att trivas så kan jag lätt glömma just den tillälliga lilla bristen. Jag behöver fler jeans men jag har ändå inga pengar att köpa några för så jag kan lika gärna drömma om den här klänningen http://www.fairygothmother.com/cat40.htm . Jag är prickig som en jävla knabstrup men eftersom blicken stannar redan vid "fläckarna" av grönska på mina  jeans så tittar ingen. Det gör mig lite gladare. Och jag hatar min kropp. Av hela mitt svarta lilla hjärta. Den bara går runt och är elak mot mig. Nu blöder den också, att den understår sig! En sån fräckhet! Jag lovar att jag är normal...

Jag har tänkt, igen. Angående de människor som bara behöver ögonkontakt för att läsa. Jag vet vad som får mig att tycka om vissa och ogilla andra. Om man låtsas att jag är ett hus; jag pekar självklart ut när vi nån gång går förbi att "där bor jag" men de blir aldrig inbjudna. Men så finns det vissa människor som tar sig in ändå, trots att de är oinbjudna. De där tre jobbiga personerna sparkade in dörren när jag låg och sov, hur glad blir man då liksom? Klart som fan sparkar jag ut dem med en massa glåpbord. De andra två, Anton och Jacke (jag vet inte ens om de vet om det själva, jag har åtminstone inte sagt det rätt ut), har försiktigt öpnnat dörren och gått in när jag suttit och fikat. Eftersom det finns kakor så det räcker åt dem också så får de stanna kvar. Jag vet inte om någon förstod sig på den liknelsen men i mit huvud så är den fullständigt begriplig.  

Jag undrar egentligen vilka det är som läser den här bloggen, har bara gett ut adressen till Jenny, Erika och Malin men det står att det är upp till 7 olika personer som har gått in. Det är lite mysko. Fast coolt. Tror jag...

Glad Midsommar folket!

Har ingen aning om vad som händer ikväll. Skulle vilja hitta på nåt med det gamla gänget men det är ju bara önsketänkande när de släpas iväg av släktingar i alla riktningar utom min. Än så länge regnar det inte men eftersom det är just midsommar så är det ju bara att vänta lite längre, trots vad meterologerna har sagt.
Jag har fryst i tre dagar, det är grovt frustrerande. Men det är antagligen bara jag som är gnällig, igen.
Eragon börjar äntligen ta sig fast det är trist att nästan halva boken ska gå före man känner att det är värt att lägga ner tid på den.

Dagens Visa
Eftersom det är midsommar är låten given: Små grodorna är det enda rätta. Hittade en version av texten med ytterligare en vers jag aldrig hört.... Någon som känner igen?

Små grodorna

Små grodorna, små grodorna
är lustiga att se.
Små grodorna, små grodorna
är lustiga att se.
Ej öron, ej öron,
ej svansar hava de!
Ej öron, ej öron,
ej svansar hava de!
Ko-ack-ack-a, ko-ack-ack-a,
Ko-ack-ack-ack-ack-a.
Ko-ack-ack-a, ko-ack-ack-a,
Ko-ack-ack-ack-ack-a.


Små grisarna, små grisarna
är lustiga att se.
Små grisarna, små grisarna
är lustiga att se.
Båd' öron, båd öron
och svansar hava de!
Båd' öron, båd öron
och svansar hava de!
Å nöff-nöff-nöff, å nöff-nöff-nöff,
å nöff-nöff-nöff-nöff-nöff.
Å nöff-nöff-nöff, å nöff-nöff-nöff,
å nöff-nöff-nöff-nöff-nöff.


Dumma jobb

Jag ska försöka hitta på nåt sommarprojekt, bara så att jag har någonting att göra alla de händelselösa dagarna. Vet dock inte vad jag ska hitta på, Märtha tycker att jag borde fota, måla eller skriva något varje dag. Det verkar vettigt, att försöka producera kanske två dikter om dagen under resten av lovet. Men jag vet inte, vi får väl se vad det blir tillslut.
Och jag borde jobba hela helgen och resten av månaden så att jag får ihop en vettig lön, men jag får inte. Det är stängt på jobbet fram tills på måndag. Ibland hatar jag mit tjobb extra mycket; det är ju illa nog att det är tråkigt att vara där men då får man iaf pengar, men sen komemr de och säger att man inte får komma och tjäna pengar alls. Vad fan är det för nån jävla stil???
Midsommarafton imorgon. Har ingen aning om vad som händer och har i vilket fall som helst ingenting att dricka. Det suger... Camilla tyckte att jag skulle hänka på henne och sa att det var lugnt om jag var "torrskodd", men jag vet inte om det bara var för att vara snäll... Vi får väl se om hon hör av sig eller inte antar jag.
När jag kom hem från jobbet så var dörren låst. Seriöst, dörrhelvetet var låst klockan halv nio på kvällen och det fanns inte en jävel inne i huset. Alltså var min bror utomhus "ohemma", jag trodde inte sånt kunde hända utan mordhot. Eftersom jag inte vet när folket behagar dyka upp så klättrar jag upp för stegen och hoppar in genom takluckan samtidigt som jag drar med mig en jävulsk massa spån och isoleringsvadd. Ungefär samtidigt som jag stänger av dammsugaren så hör jag bilen komma hem. Jävla ironi. ><'

Fjollvarning

Min nuvrande kroppstemperatur är 34.4'C Det kan fan inte räknas som normalt.
Har världens största craving för kramar. Bara en kram med känsla bakom. Jag vill bli kramad av någon, inte krama någon. Det är en elefantkukigt grov skillnad på de två. Jag saknar att bli kramad, att bara bli indragen eller fly in i en kram där man kan känna sig varm trygg och wanted. (Svenskan måste ha någon bra översättning för det ordet men "velad" låter ju förbannat fel och det är det närmaste jag kan komma på, nej önskad är INTE samma sak!) Det är stor skillnad på att krama, bli kramad och att krama tillbaka någon. När du kramar en person så gör du det för att visa att du tycker om den, när någon kramar dig så visar den personen att du är omtyckt och när du kramar tillbaka så visar du att du okcså tycker om personen som först tog intativet. Det finns också skillnad på en kall kram och en känslokram, oavsett vad det är för känsla så innebär det att den här personen känner något för dig, sen får det vara vad fan det vill allt från hat till vnskap till lust till kärlek. Men kramaren är inte apatisk, som att h*n lagt sina armar om dig bara för att det var ett bekvämt sätt att ha dem. Den bittra sanningen som slog mig som en kullersten under urspårade demonstrationer idag är att de senaste kramar jag varit med om har varit kramar som jag har utdelat av pliktkänsla, och har naturligtvis fått likadana kramar tillbaka. DET SUGER!!! Robert delar visserligen ut underbara passionerade kramar, men de varar alldeles för kort tid för att jag ska hinna inse vad som hänt, Märtha och Anna kan ge små klappar ibland men de är också jävligt sällsynta. Den bistra sanningen är alltså att jag, av alla jävla människor här i världen, har byggt upp ett krambehov under de senaste månaderna(?) som inte längre blir mött. Jag behöver en bra kram och det nu!


Bara för att

Which Harry Potter character are you most likely to be caught snogging with? (Test for Girls) by ZzzShiroNeko
Username/Real NameSikorka
House You Are InHufflepuff
You will be caught snogged with:Fred and George (At the same time!!!)
At:the Gryffindor Towers
And was caught by:Snape
 

Which Harry Potter character are you most likely to be caught snogging with? (Test for Girls) by ZzzShiroNeko
Username/Real NameLeianda
House You Are InHufflepuff
You will be caught snogged with:George Weasley
At:the Great Hall
And was caught by:Snape
 makes me happy >w<


*EDIT*
http://www.memegen.net

Jag vill...

Jag vill äta apelsin.
Men vi har inga hemma just nu...
Jag vill dansa i regnet.
Men jag kom på det en timme efter att det slutat falla...
Jag vill kunna skriva.
Men när det väl faller ner ord på pappret så blir det fel...

Jag borde skriva ihop menyn för den här veckan eftersom det är min tur att laga mat.
Men jag har ingen lust...
Jag borde bestämma mig för när jag ska jobba i veckan.
Men jag vill ha sommarlov...
Jag borde ha tagit in tvätten igår kväll före det började regna.
Men det är lätt att vara efterklok och nu hänger den rätt bra där ute på tork...

Dagens Visa
Bara för att den är mysko och söt: James & Karin med den lilla barnvisan Fjärilslarven

Fjärilslarven
Jag är en liten fjärilslarv
Som legat och förpuppat mig
Men nu så vill jag gärna ut
Och pröva min vingar
Jag vill flyga, flyga
långt, långt bort.


Då fäller jag ut vingarna
Så räknar jag till fyra
En, två, tre, fyra
Ah - nu flyger jag
(nu flyger jag)


Se där en blomma röd och fin
och glad blir jag när
jag landar på blomman
Och luktar på blomman - Mmmmm


Men nu så vill jag flyga vidare
Då fäller jag ut vingarna
Så räknar jag till fyra
En, två, tre, fyra
Ah - Nu flyger jag
(nu flyger jag)
Flax, flax, flax, flax flax
Fast mycket fortare
Nu flyger jag
(ja nu flyger jag)
Konstruktiv kritik någon?

Bara för att jag inte har något bättre för mig så tänker jag nu göra något jag från början inte hade tänkt göra: Lägga ut dikter. *väntar på att ett susande ljud ska gå genom publiken*
Feel free to comment ;P *_*

(Vardags-)Längtan   25/5-07

Jag tror det var henne jag såg idag

Hon såg ut som att hon ville hälsa

Två kramar igår

Han blev främlingsbehandlad

Hängda gubbar räddar liv

Jag borde aldrig låst upp handklovarna

Vart tog hon vägen?

Smeta smälta hallon över våra kroppar igen!

Vi kan kattvätta oss rena och äta choklad

Kroppen värker och skriker ut sin (min) ensamhet

Ta med mig bort


Måndagsmelankoli   7/5-07
 

Glad musik i mina öron

Snytpapperstussar i händerna

Huvudvärken står på max

Och högtalarna pumpar kärlek,

Med extra bas och trummor

Varför fryser man mer ju varmare man är?

Jag är desperat efter glömska

Finns det någon som kan ta med mig och en filt till skogen?

När klassas man som psykiskt instabil?

Eller så kanske man måste visa det för att de ska förstå?

Hon har gett mig numret till en psykolog

Jag vågar inte ens titta på det

Kanske för att det skulle hjälpa

Någon dag måste jag återvända till världen

Jag kan inte vara sjuk för alltid

Världen rusar förbi och lättnaden fyller mig

När jag ser att jag bara måste le och nicka

Och sakta backa ifrån

Plötsligt förstår jag varför ingen vill dela tält med mig

Kanske om jag kunde betala?

Batterierna i min mp3spelare är slut

Kortleken är mitt sista hopp

Jag är trött på att dela säng med en jättekondom

Får jag vara liten och bita dig i nacken?

Vill inte vakna ensam längre

Jag vill inte att du ska ta mig i små doser

För man kan inte överdosera dig

Och högtalarna pumpar ut drömmar,

Med extra bas och trummor


 Jag faller äntligen   7/4-07

Jag faller äntligen

Dina inborrade naglar har släppt mig fri


Jag faller äntligen

Gravitationen fick mig till slut


Jag faller äntligen

Omsluten av betryggande ljus


Jag faller äntligen

Dina händer släppte mina för länge sedan


Sy Ljus   ?/?-06

Om jag kunde
Sy ljus
Skulle jag sy en
Klänning som vore
Mjuk som siden
Lätt som vårbrisen
Ren som ljuset självt (ren som min drottning)

Om jag kunde
Sy en sådan dräkt
Skulle jag skänka
Gåvan till min älskade
Hon som likt en
Gudinna
Skrider över liken (från fallna fékrigare)

Om jag kunde
Sy en dräkt av
Nattsvart mörkertråd
Värdig en ljusets nymf
Skulle jag kanske
Få vandra
Vid hennes sida (om så bara för en evighets sekund)


Dina Händer   28/8-05

Kan du inte hugga av
dig händerna
Jag tål dem inte
dina händer
De var överallt
dina händer
Min kropp minns fortfarande med illamående
dina händer
Så snälla
Hugg av dem
Lägg dem i ett skåp
Med dubbla hänglås på
Radera deras existens
Och hjälp mig glömma
dina händer


Dansande Lycka   4/12-02
Solens sista strålar dansar.
Dansar i lövskogen med våra brinnande hjärtan.
Kom min älskade.
Följ mig i en lyckans dans.
Genom lövsalar.
Över mosstäckta stenar.
När dansen tar slut låt mig vila i din famn.
Smeka ditt hår och kyssa din kropp.

...   20/3-03
Metallgrå iskyla
Sammetslen snövärme
Pulserande Rubindroppe


Efterlängtat Dåd   5/12-03

Blod
Spillt av min fiende
Spillt för min kniv
Blod
Som innehöll ditt liv
Spillt för min kniv
Blod
Rött för hatet du framkallat
Spillt för min kniv

 
Spelad   20/3-07

Se hit!

Du är ett fegt jävla kräk!

Le inte!

Det här är när jag vänder på klacken

(Du ska hindra mig nu)

Håll tyst!

Jag hatar att det inte är hos dig jag gråter ut inatt!

Minns mig!

Det var jag som blev lurad sist

Skada mig!

Jag vill inte vara så här svag!


...   8/2-07

Jag älskar att du slänger med mig som en vante
Jag älskar att se upp i dina ögon
Jag älskar att du hatar när jag fångar snö på tungan
Jag älskar att gömma mig i dina armar
Jag älskar att dölja alla sugmärken för mina föräldrar
Jag älskar att höra dig stöna när jag biter din hals
Jag älskar att göra snöänglar med dig
Jag älskar att se hur snön faller runt ditt ansikte


Ironi   30/1-07

Ironi är ytterligare en av alla tjänster jag erbjuder
Alla tycker om mig
Jag är så snäll och trvelig
Varför skulle någon vilja slå mig?
Ironi är ytterligare en av alla tjänster jag erbjuder
Framtiden är ljus för mig
Mina föräldrar är så stolta
Jag önskar mig fred på jorden
Ironi är ytterligare en av alla tjänster jag erbjuder
Jag älskar dig
Jag hatar dig
Jag är inte ensam och liten
Ironi är ytterligare en av alla tjänster jag erbjuder


Tankeverksamhet

Jag hittade dikter jag glömt att jag skrivit. De var helt ok, även om det fanns något ord här och där som kändes konstigt, men jag kunde inte komma på hur jag skulle ändra på dem så de får vara som de var. Känns konstigt att hitta de framme på skrivbordet, där de slängs när jag kommer hem före de blir instoppade i mappen ... två av dem skrevs i Mars, jag vet precs vilken dag.
Det var första dagen som jag såg Jonacon efter att han hade gjort slut. Fy fan vad jobbigt det var att sitta bakom honom på bussen hem. Bara att se hans bakhuvud framkallade minnen jag ville göra mig av med och det var inte förrän i en väldigt obekvämt tillbakalutad ställning, med nästan vågrätt ryggstöd som jag kunde förtränga faktumet att han fanns där.
När jag klev av bussen så log han mot mig. Fy fan vad jag hatade honom just då. Han visste hur lättsmält jag var för just det leendet. På något mystiskt sätt lyckades jag dock hålla tillbaka alla tycka-om-känslor som hotade att kväva mig och istället slänga ur ett kallt(?) konstaterande "Du är ett fegt ryggradslöst jävla kräk". Leendet försvann och det var bara av ren viljestyrka som jag lyckades ta mig av bussen som om inget hänt. Men jag hyperventilerade i två timmar efteråt.
Usch vad kär han lyckades få mig. Jag kommer fan aldrig förlåta idioten, trots hans underbara ögon och leende. Så det så.

Igår var första natten på länge som jag verkligen låg och tänkte i flera timmar före jag lyckades somna.
Jag tror att jag behöver Jacke. Det kändes konstigt att komma fram till något sånt. Trots att det tar emot att erkänna det för sig själv så är han en av kanske 5 personer som har sett igenom mig under hela mitt liv. Av de fem är han den andre som jag faktiskt har tyckt om och den enda som jag egentligen har någon som helst kontakt med nu för tiden.
Jag kan berätta en hel massa grejer om mig själv för många, eller många är väl överdrivit men iallafall för de närmaste vännerna. Men det är skillnad på att berätta själv och på att någon tar ögonkontakt och förstår allt. Han är en sån som förstår allt. Jag behöver en sån människa i min närhet för att inte kollapsa.
Jag behöver någon som honom och jag vill att det ska vara han. Men jag ska vara en duktig flicka och låta honom vara ifred. Tog bort blockeringen bara för att jag är en så pass ynklig människa att jag blir gråtfärdig när jag ser männsikor jag tycker om online på msn med ett litet rött märke över gubben som betyder att de är blockerade. Och nej, jag förstår inte heller hur fan min hjärna fungerar för att jag ska reagera på det sättet. Men jag har alltså tagit bort blockeringen, han är fri att skriva när om han vill. Istället har jag tagit bort honom från listan så att jag inte kan se om han är inne och därför inte kan skriva. För då skulle jag ju naturligtvis "jaga honom" och vara en jävla stalker. För att inte tala om att jag skulle störa för han är ju så viktig att han alltid är upptagen med något, eller någon.
Fan vad löjlig jag är.

Gnäll

Jag tycker inte om myggor. Vi har en stark hat/kärleksrelation... Det känns som att halva jag har blivit attackerad. Det kliaaaar!!!!!
Jag vill få mina förbannade pengar från skatteverket, pappa har minsann fått sin skatteåterbäring men jag väntar fortfrande. Det suger. Jag behöver pengarna och jag behöver dem nu! Blä på myndigheter, man borde råna en bank istället. Snabbt och (förhoppningsvis) smärtfritt.
Har tänkt mer på ÄckelAndreas. Jag är jävligt fjantig som fortfarande försöker skylla ifrån mig på honom. Det vet jag. Jag förlorade egentligen all rätt att skuldbelägga honom för mitt beteende samtidigt som jag fick min första pojkvän, som av alla namn naturligtvis hette Andreas. Sen jag gjorde slut med honom har jag handlat på eget jävla bevåg. Fy mig som lämpar över skuld bara så där. Men kanske kan man skylla på honom för att det aldrig blir långvariga förhållanden? Han och jag hade ju ändå känt varandra i 11 år och sen går han och sviker mitt förtroende. Jag kanske inte vågat öppna mig helt för någon kille sen dess, trots att det känns så, i rädsla att något sånt ska hända igen. Fast det vore ju sinnessjukt. Jag är inte klok. Suck it up, Bitch.

Jag hatar att bli genomskådad, det finns inget som gör så ont och är så läskigt som när någon kan läsa ditt innersta som en öppen bok.

Dagens Visa
Alanis Morissette gör mig lycklig. Hennes texter är så klockrena och det känns trösterikt på nåt sätt. Be mig inte förklara för det kan jag inte. Men jag tycker om henne

Han förtjänar inte bättre än att bli utsatt för mig

Jag tycker inte om Jacke.
Jag blir så jävla sur varje gång jag pratar med honom. Inte för att det är ovanligt men nu orkar jag fan inte mer. Den jävla surpuppan förtjänar att plågas av en massa Elisabethkloner med ananasar som används á la Little Nicky!
Vi började prata på msn idag. Försökte än en gång fråga varför han ignorerar mig så mycket som är praktiskt taget möjligt utan att det ska bli ett nytt kallt krig. Får som vanligt svaret att jag är en väldigt irriterande och klängig person och att han haft flickvänner som jagat honom mindre.
Ett: Jag erkänner att jag kan vara jobbig, och det håller alla som känner mig med om...
Två: Vad fan då jagar??? Jag har varit med honom tre gånger sedan vi kom tillbaka från jullovet och så har vi sett varandra på stan av slumpar, två gånger har jag då hälsat. Oj vilken intensiv jakt! Nästan så jag blir nyfiken på hur långvariga förhållanden pojken har haft.
Han påstår att jag beter mig som om jag skulle vara "pisskär" i honom... Gör jag det? För det har i såna fall gått mig helt obemärkt förbi... Fast det kan ju vara alla magfjärilar och imaginära såpbubblor som Bob framkallar som fått mig att missa dessa otvetydiga tecken? Vad vet jag, jag är ju bara barnsligt sprallig
Sen börjar skitungen anklaga mig för att vara emo. Av alla jävla stereotyper så är väl emo den jag skulle vara längst ifrån, eller är jag helt ute och cyklar nu?
Eftersom det är en anklagelse jag helt enkelt inte kan ta till mig utan en ordentlig motivering så får jag svaret att resten av världen kanske inte skulle se mig som emo men att han skiter i resten av världens befolkning tycker. Ja, det var därför jag började tycka om honom men nån gräns får det väl ändå finnas? Motiveringen lyder tydligen att jag blånekar att jag skulle vara en emo (vilket alla gör nu för tiden), jag klär mig som en och tydligen vill vara i centrum, vilket jag visar på ett väldigt odiskret sätt. Sen NÄR klär jag mig som en emo? Och han är mer för uppmärksamhet än vad jag är.
Jävla poser! Han blev blockad på msn efter detta utlåtande. Jag står inte ut med fler ogenomtänkta förolämpningar och myskofierade påhopp. Jag tycker inte om Jacke! Så det så! Trots att jag fortfarande vill räknas till hans vänner och utan att tveka skulle lägga mitt jävla liv i hans vänstra hand, den högra också när protesen är på. Men det har jag inte sagt högt för då skulle jag ju naturligtvis vara en klängig liten emoflicka med världens största crush på honom. Jag dör. Godnatt.

He makes me a happy polarbear

Jag tycker om Jacke.
Han är snäll.
Fast han vägrar visa det.

Var ju inte världens muntraste människa igår, som ni kan se... Oftast så lyckas jag hålla det för mig själv och det går över men igår hade jag verkligen ett obevekligt behov att ynka av mig, det var därför Kix kom över. Jag älskar henne. Men det är inte för att Kix kom över som jag tycker om Jacke.
Grejen var att jag kände mig som världens sämsta människa och skickade ett sms där jag frågade om jag var det. Hans svar kom nästan omedelbart: Japp! Hurså? och sen var det inget mer med det liksom.
Men jag ville fortfarande beklaga mig. Ibland vill man höra att man är en jättefin person och ibland måste man höra hur hemsk man är. Han är duktig på att berätta hur hemsk jag är, så jag ringde upp och frågade om han var upptagen. Vilket han så klart var, det är ju trots allt Jacke vi pratar om. Jag la på utan ett ord.
Flera timmar senare, när Kix har hunnit hit, så ringer han upp och frågar vad jag ville, han tror inte ens på mig när jag säger att det inte var nåt. Jag är fjantig men just faktumet att han ringde upp och frågade, säkert tre gånger, om jag var säker på att det inte var nåt gjorde mig alldeles varm och mjuk inuti.
På kvällen kom det tillbaka lite havt, inte så att jag blev gråtfärdig utan mer "jag har en hel massa saker att reda ut" så jag slänger iväg ytterligare ett litet sms till honom där jag ber honom höra av sig om han inte är upptagen. Hinner nästan somna före telefonen börjar vibrera och låta. Det var Jacke. Iochförsig så var han astrött och packad eftersom han just kommit hem från nån fest, så det kändes inte som någon bra idé att börja försöka prata förtroligt med honom. Men han ringde upp.
Jag tycker om Jacke, han gör mig glad. När han känner för det.
Saknar bara att få vara mer än utfyllnad i telefonboken och på msn...

You can't escape all your demons

Jag hatar Andreas. Nej jag pratar inte om den "vanliga" Andreas som går samhällslinjen på Hedbergska.
Förutom mig själv är han nog också den enda person som jag någonsin komer att hata. Fast det rör honom säkert inte i ryggen. För er som inte vet vad fan jag pratar om antar jag att jag får ge en snabb förklaring. Andreas är sonen till en av mammas bästa vänner och vi har därför känt varandra sen jag var ungefär 5 år gammal. Vi träffades inte så ofta men när vi träffades så kom vi alltid bra överrens våra olikheter till trots. Han är starkt kristen medans jag är hedning och tillber Gudinnan och hennes Gemål. Han är datornörd i dess renaste form och jag kan i princip bara använda internet.
Nåja, anlednigen till att jag känner som jag gör för den här skitstöveln är den lilla incidenten som utspelade sig under sommarlovet mellan nian och ettan. I slutet av nian så berättade han nämligen att han fallit för mig, själva grejen att någon över huvud taget skulle kunna se mig som något annat än motbjudande var så smickrande att jag inte kunde låta bli att försöka flörta. Bara för att se om det gick liksom. Jodå det gick, han föll som en fura, trots att jag hade redogjort att jag var osäker på om jag kände något för honom eller inte. Vi bestämde oss iallafall för att träffas när jag åkte ner till gotland där han bor.
Så vi träffas, och under den del av sommarlovet som gått har jag hunnit tänka och kommit fram till att jag inte vill ha något förhållande med honom. Vilket jag också säger när han försöker kyssa mig. Keep in mind: det här var när jag endast hade fått enstaka kramar från killar och jag hade fortfrande en illusion av att den första kyssen skulle vara något sagoliknande, ungefär som Fiona i första Shrekfilmen. Jag fick ett precis lika byrskt uppvaknande som henne också när han bestämt placerar mig i sitt knä oh lägger mina ben om sin midja. Nu låter det kanske som att jag gick med på det här, det gjorde jag inte. Men som en liten oerfaren och chockad 16åring på 50kilo har man inte mycket att sätta emot en stark 18åring på betydligt mer. Jag erkänner att jag kunde ha slingrat mig och sparkat ännu mer än vad jag redan gjorde men en liten (oh! så korkad) del av mig påstod att jag fick stå mitt kast när jag nu hade envisats med att flörta tillbaka och få honom att tro att han hade en chans. Till slut orkade jag bara göra lama små knuffar för att få bort honom när hans händer började vandra, och inte fan vandrade de ömsint och mjukt heller, nej nej. Han skulle knåda mina bröst, han drog i tröjan för att kunna titta på dem och brydde sig inte ett dugg om mina protester. Det var inte förrän han började jobba på att få av mig byxorna och försökte få in handen under mina trosor, samtidigt som jag kände en obehaglig växande knöl där jag satt i hans knä, som jag lyckades ta mig loss lite grann. Det var ju inte värt något alls. Han drog bestämt ner mig igen och sa att han nog skulle få mig att bli kåt med några fingrar i fittan. Ja det var exakt de ord han använde. Han lyckades tackochlov inte och jag tog mig därifrån, men jag har aldrig i mitt liv känt mig så smutsig och jag grät hela vägen hem.
Jag vet att jag inte är världens bästa människa, ibland kan jag rent ut sagt vara en för jävligt dålig människa, men jag vill ändå skylla ifrån mig och lägga över skulden på Andreas. Efter den här upplevelsen så tar jag nämligen per automatik på mig skulden om något dåligt händer, för jag har säkert på något för mig okänt sätt förorsakat det hela. Om en kille tafsar så har jag säkert flörtat, om en kille kysser mig mot min vilja så har jag inte "rätten" att säga nej. För det har ju hänt förut att jag flörtat för mycket och då får jag helt enkelt stå mitt kast.
Det är varför min självbild är "rubbad", det är anledningen till att jag gått till kuratorn regelbundet, det är anledningen till att jag nu är en självutnämnd slampa.  Jag vet att vad han gjorde inte är någon ursäkt för mig att hålla på som jag gör men jag kan inte låta bli att lägga över all skuld på honom. Han visste nämligen allt om mig. Jag hade känt honom i 11 jävla år och öppnat mig för honom totalt. Han visste att jag inte ville men ändå envisades han, och någon orsak bakom det hela måste det ju finnas: Jag flörtade. I brought this down upon myself.  Fy mig.
Och om jag publicerar det här är det för att jag reflexmässigt tryckt på den knappen, för dte här vill jag inte dela med mig av. Jag låter som att jag är emo. Jag låter som att jag kna gråta. Det är fel. Jag gråter bara till filmer. Så det så. Jag älskar dig Kix <3

Dagens Visa
Marylin Mansons nya album gör mig lycklig... Jag tänker inte publicera en sång utan istället ta textrader ur några olika. Bara för att på något sätt fånga känslorna som mina små VIPgäster på hjärnspökehotellet framkallar.

It was a day to take the child out back and shoot it
At least my deathwish will come true
We'll paint the future black if it needs any color
I can see all of your snakes
The ones that make you come unglued
I kill myself in small amounts
I'm waiting
Like a glass balloon
When I was cutting
Kiss me, it will heal but itwon't forget
Little girl, Little girl
You should close your eyes
The hole is where the heart is
Is there room in your life for one more breakdown?
You can't escape
Can't escape
All your demons
All your demons
Watch out, watch out
For your lovers
If you want to lie with me
You're going to be a liar
Hell-flavored, I've got mood poisoning
You must be something that I hate
There's not a word for what I want to do to you
This is only a game
I was invited to
A behaeding today
I thought that I was a butterfly
Next to your flame
A rush of panic and
The lock has been raped
This is only a game
But then our star rushes in
Feeling like a child and looking
Like a woman
She has been forecast with an
Attempt to kill herself
But the ending didn't test well


Ärlighet varar lägnst

Jenny du vet vad jag tycker om dig och Micke.... -.-' Man blir inte slampa för ett långvarigt strul men lögner är likamed hora.


Min sötis

Jenny har en asbra blogg! Hon typ hånar mig i den >w< Så nu känner jag mig lite som en B-kändis efter att ha läst igenom lite mer... Men hon är sööööt så jag tycker att ni ska gå dit och läsa <3 http://bloggis.se/softish/
image25
För er som undrar så togs bilden på min 18årsfest ... eller morgonen efter om man ska vara noggrann


Time to say goodbye

Marit åker hem i övermorgon.... Fan vad jag kommer sakna henne. Igår var vi ute och tog hejdå, åt middag på Bite Line sen drog vi hem till henne för att äta tårta och överlämna presenter. Åt båda hållen visade det sig. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva riktigt... Det känns som det hände för mycket känslor för att man ska kunna sammanfatta allt i ett blogginlägg... Och ute regnar det, allt för att förhöja känslan av Hollywood-depp. Jag tycker inte om klyshor. Sov över hos Justine efter att vi skiljts åt och det är ju inte klokt vad den människan kan snarka! Vi gick och lade oss vid 12-1 nån gång, tackochlov somnade jag först så jag fick åtminstone lite sömn. Vaknade 6 jävla gånger av henne före jag bestämde mig för att tvinga upp hennes feta arsle ur sängen. Tack till alla som skrev små sms för att jag skulle vakna till och särskilt tack till HS som faktiskt lyckades hinna först. <3

Dagens Visa
Bara för att jag känner mig väldigt melankolisk så tänker jag utnämna Seasons in the Sun med Terry Jacks till dagens visa, tillägnat Marit >w<'

Terry Jacks - Seasons in the Sun
Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we're nine or ten.
Together we climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Pretty girls are everywhere.
Think of me and I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Goodbye, Papa, please pray for me,
I was the black sheep of the family.
You tried to teach me right from wrong.
Too much wine and too much song,
wonder how I get along.

Goodbye, Papa, it's hard to die
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Little children everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the wine and the song,
like the seasons, all have gone.

Goodbye, Michelle, my little one.
You gave me love and helped me find the sun.
And every time that I was down
you would always come around
and get my feet back on the ground.

Goodbye, Michelle, it's hard to die
when all the bird are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
With the flowers ev'rywhere.
I whish that we could both be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the stars we could reach
were just starfishs on the beach

Skitstövel!

Som jag sa så var jag hemma hos Teddy i helgen och tittade på film och åt glass... Naturligtvis så går det helt enkelt inte att tillbringa en hel kväll tillsammans utan att prata. Fråga inte hur vi kom in på ämnet, för det minns jag inte, men det kom fram att Jonacon den lilla skitungen tydligen sagt att vi haft sex! Vad är det för jävla stil??? Naturligtvis ledde detta till att jag avslöjade att lillponken är oskuld. Något som Teddy hade hysteriskt roligt åt resten av besöket. Han är småläskig när han skrattar ... ibland ... men han är söt när han ler så han kan (kanske) få bli förlåten. Men nu är ju frågan; vad göra med den lögnaktiga playern? Jag måste ju prata med honom. Men telefon känns fel för där kan man ljuga på rätt bra och samma sak över nätet... Jag har koll på var han jobbar, bara inte när. Men samtidigt vill jag inte vänta tills i höst för då kommer det kännas försent... Bläääää!!!!
Marit ha sin hejdåfest idag. Jag vill inte säga hejdå. Inte än i alla fall. Hon åker 11 på lördag, funderar nästan på att pallra mig ut till Midlanda och säga hejdå men det känns kanske lite väl dramatiskt O.o'

Dagens Visa
Bara för att jag tycker låten är för jävla bra så blir det Alanis Morissette med Ironic.

Alanis Morissette - Ironic
An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
And isn't it ironic... don't you think

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought... it figures

Mr. Play It Safe was afraid to fly
He packed his suitcase and kissed his kids goodbye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down he thought
"Well isn't this nice..."
And isn't it ironic... don't you think

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought... it figures

Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up
In your face

A traffic jam when you're already late
A no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic...don't you think
A little too ironic...and, yeah, I really do think...

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought... it figures

Life has a funny way of sneaking up on you
Life has a funny, funny way of helping you out
Helping you out

Oh! Oopsi...

Hade tydligen nästan samma titel på två SAMT samma låt. Dålig jag.
Fick btw göra ett nytt försök på kursprovet i matte så jag har ett G. Heja mig. Och jag är brunett, om nån ville veta?
Får antagligen hitta en ny låt...
hmm...
Nåja tar låten som just nu kom upp i spelningslistan....

Sparkling Diamonds (Moulin Rouge OST)
[Satine:]
The French are glad to die for love
They delight in fighting duels
But I prefer a man who lives
And gives expensive jewels
A kiss on the hand may be quite continental
But diamonds are a girl's best friend
A kiss may be grand, but it won't pay the rental
On your humble flat, or help you feed your
pussy cat.
Men grow cold as girls grow old
And we all lose our charms in the end
But square-cut or pear-shaped
These rocks don't lose their shape
Diamonds are a girl's best friend
...Tiffany...Cartier...

[Satine and the Diamond Dogs:]
Cause we are living in a material world
And I am a material girl

[Satine:]
Ah
Come and get me, boys
Black Star, Ross Cole
Talk to me, Harry Zilder, tell me all about it!
There may come a time when a lass needs a lawyer

[Zidler and the Diamond Dogs:]
But diamonds are a girl's best friend

[Satine:]
There may come a time when a hard-boiled employer

[Zidler:]
Thinks you're awful nice

[Satine:]
But get that ice or else no dice

Diamond Dogs:
He's your guy when stocks are high
But beware when they start to descend
Oooo...Diamonds are a girl's best
Diamonds are a girls best
Diamonds are a girls best friend

[Satine:]
Let's make love
Yes!
Oh, come on
Yes!

[Zilder:]
Oh!

[Satine:]
Tiger!
Roar! Roar!

Nini Legs-In-The-Air:
Ole!

[Zidler:] Everything's going so well!

[Satine:]
Cause that's those louses go back to their spouses!
Diamonds are a girl's best friend

School's out!

SOMMARLOOOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!
About time... ;P
Så vad har då hänt sen jag skrev något senast? Jag har ingen aning för jag vet inte vad det senaste inlägget handlade om, bara att det var ett bra tag sen sist.
Jag har sett ut som en polkagris, börjar bli bättre men inte riktigt där än... Jag har hittat en hatt. Den fin. Den var övergiven på marken så jag har adopterat den. Vi är så lyckliga tillsammans. Bild längre ner. HOPPA INTE!
Har fortfarande inte Bobs msn och nu när det är sommarlov antar jag att min närmsta chans kommer i augusti... Vilket suger.  Är lite stolt över att jag fick Eve att tycka Robert lät intressant... Men jag fick åtminstone glompa Jacke, även om han inte uppskattade det... Iochförsig inte ett dugg oväntat och egentligen grundorsaken till att jag gjorde det.
Marit åker hem på lördag. Kommer bli så jävla tomt i Sundsvall utan henne. Över huvuvd taget kommer det kännas konstigt när skolan börjar igen och inte bara för att jag då vant mig vid sommarlov. Alla verkar helt enkelt försvinna. Richard kommer ha flyttat från stan och Marit har lämnat landet. Alla bara försvinner och lämnar oss stackare ensamma. Fy dem. Eller nåt åt det hållet, tror inte att någon kan klandra de som lämnar Sundsvall, det är ju bara smart egentligen.
Idag ska jag till Teddy och titta på Little Nicky, han har lovat att vi ska äta glass så då kan jag ju inte förneka pojken nöjet att kolla på Sandler.
Har köpt Marilyn Mansons nyaste album.. Han bra >w< Första låten heter "If I was your vampire" hur mycket gulligare titel kan man ha? Föll särskilt för en rad ur låten You and Me and The Devil Makes 3...
Hell-flavored, I've goot mood poisoning you must be something that I hate.
Fan va smart! Ibland blir jag så lycklig.

Ha en bra sommar mina sötnosar! x3

School's Out - Alice Cooper

Well we got no choice
All the girls and boys
Makin all that noise
'Cause they found new toys
Well we can't salute ya
Can't find a flag
If that don't suit ya
That's a drag
School's out for summer
School's out forever
School's been blown to pieces
No more pencils
No more books
No more teacher's dirty looks
Well we got no class
And we got no principles (principals)
And we got no innocence
We can't even think of a word that rhymes
School's out for summer
School's out forever
My school's been blown to pieces
No more pencils
No more books
No more teacher's dirty looks
Out for summer
Out 'til fall
We might not come back at all
School's out forever School's out for summer
School's out with fever
School's out completely

Jag och min hatt <3
image23


School's Out For Summer

Jag har inofficiellt sommarlov. Har haft min sista lektion för 5 timmar sedan och har egentligen bara skolavslutningen kvar. Ah the joy. x3
Fick IG i MatteB, gjorde kursprovet idag för att försöka ta igen det jag missade på nationella, på väg ut genom dörren så kom han springande efter och sa att "det tyvärr itne räckte för ett G", så jag får rest nästa termin. Blä. Jag vet inte ens om jag vill veta vad det innebär mer än att jag kommer ha matte trots att jag sett fram emot ett matte-fritt år i trean. Fast det var å andra sidan inte så oväntat, men som sagt: fortfrande surt.
Har tackochlov fått MVG i Engelska B, hade jag fått VG så hade jag vänt uppochner på världen så mycket som han praktiskt taget lovat mig ett MVG hela terminen. Jag tycker om Richard, när jag hade den muntliga delen av nationella så frågade han om han fick ta en godis (Emelie satt bredvid och åt upp hälften av mitt lösgodis xD ) jag svarade att det var fritt fram om jag fick MVG. Svaret på det affärsförslaget var dock att "I won't give you a MVG for one candy! You'd have to show up in black cat-ears, a corset and carrying a whip to get a MVG from me!" Idag var det betygssamtal och hans hälsning var "No black cat-ears, no corset and you forgot the whip... How did you expect to pass this course?" Han såg lite purken ut vid försvaret att jag åtminstone hade en slips i håret men delade dock ut en hel del lovord över mitt arbete innan han konstaterade att det blev MVG för min del, Malin Goods betyg till trots(VG). Jag tycker om honom >w<
Jag dog DeathGame började idag klockan 9. Klockan halv två när jag stod och väntade på bussen kom en Tobias, utklädd till ninja, fram och knivhögg mig. Typiskt. http://www.deathgame.se/?id=12&userpage=stats om någon orkar läsa hela historian...
Tivoli ikväll <3


Alice Cooper - School's Out

Well we got no choice
All the girls and boys
Makin' all that noise
'Cause they found new toys
Well we can't salute ya
Can't find a flag
If that don't suit ya
That's a drag

School's out for summer
School's out forever
School's been blown to pieces

No more pencils
No more books
No more teacher's dirty looks

Well we got no class
And we got no principles (principals)
We ain't got no innocence
We can't even think of a word that rhymes

School's out for summer
School's out forever
My school's been blown to pieces

No more pencils
No more books
No more teacher's dirty looks

Out for summer
Out 'til fall
We might not come back at all

School's out forever
School's out for summer
School's out with fever
School's out completely

RSS 2.0