Girls just wanna have fun

Utgång igår med PowerPuffPinglorna och Erikas älskling. Eller, utgång och utgång. Vid 9 började vi korka upp och vid halv 1 tog vi oss ifrån lägenheten för att färdas mot krogen. Så vi hade bara 1½-2 timmar på BK men med tanke på hur ont det var om roligt/snyggt folk så var det rätt lugnt ändå.
Vårt fördrickande var desto bättre. Vi proppade oss fulla med nachos och popcorn samtidigt som vi satt och skvallrade om vad som händer och fötter i våra liv just nu. Vi spelade även WiiFit där Emelie var den som låg klart bäst till! Assad var tydligen i lika "dålig" form som en 33åring, Erika var 31 och jag var 29. Sen kommer Emelie som faktiskt håller sig nere på de 19 år hon faktiskt är. Bitchfasoner där alltså, ska vi vara uråldriga ska hon också vara det!

Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Mamma gör kyckling och sen ska det bli våfflor före jag knatar över till Snarkaren som har köpt hem en massa gottiga munkar från marknaden.
Att vara nyttig är grovt överskattat!

Duktig Flicka?

Har skickat in min ansökan till de som verkade bäst på den där "fjällmässan". Ska sätta mig och knäpa ner något till Edsåsdalen också. Ska jag gå till BigBoy idag eller på måndag?
Skolkade igår för att jag var för trött i kropp och sinne för att orka med. Hjälpte istället Erik och Jens att rensa ur Jens farsas lägenhet, jag fick en supermysig skjorta som är precis lagom mycket för stor.
Är egentligen inte ett dugg piggare idag men hoppas på att piggna till lagom till att jag träffar sötnosarna för att kroga. Får se hur det lyckas...

Läste Ororon igen igår. Så sjukt vacker manga att man blir helt galen! Snyftade bort säkert två timmar av kvällen över Susannes böcker. När fan ska jag få tillbaka mina de har varit utlånade i drygt ett år nu!!!

Det fattas en kedja på mina byxor, jag såg den för någon dag sen och la den på ett bra ställe... Något förslag på vad det kan ha varit för bra ställe?

Sämst

Usch vad arg jag blir!
Jag tänkte gå på en promenad vid 1tiden idag. En promenad bara för att få gå bort allt blärk som tydligen finns överallt just nu. Lite tänkte jag gå för att jag fortfarande mådde illa efter den halva familjepizzan jag käkat under natten och morgonen. Men mest för att rensa huvudet.
Jag drar på mig så varma kläder jag kan hitta utan att börja rota runt bland vintersakerna och kidnappar mammas gummistövlar. Sen tar jag mitt paraply och går. Går och går och går. När jag har gått i nästan 45 minuter och är så matt att jag bara vill sätta mig ner och sova, kanske gråta lite också, så har jag fortfarande bara tagit mig ca 4 kilometer. FYRA KILOMETER!FYRTIOFEM JÄVLA MINUTER! Bestämde mig således att svänga av på den kortare vägen som bara är ~7km istället för att fortsätta framåt och gå det dubbla. Då börjar mobilhelvetet att bråka. Den vibrerade på ett sätt som mobiltelefoner inte ska vibrera. Jag fick ett sms, hörde signalen och när jag plockade fram telefonen började den vibrera. Den slutade inte när jag öppnade meddelandet. Den slutade inte när jag stängde av den. När jag plockade ut batteriet så slutade den kränga i min hand men så fort batteriet sattes tillbaka återvände spasmerna. Oavsett om telefonen var igång eller inte. Mobiltelefoner ska inte göra så, visst ska de inte??? Ringde i min mobilberoende panik upp John som jobbat med krånglande mobiler förut - Lämna in den nu, var det svar jag fick från honom. Jens som refererar till sig själv som tekniskt geni sa samma sak men tillade att jag borde plocka isär den och låta den "lufta sig" i några dagar. Fuck if I know? Tack och lov självdog vibratorn efter "ynka" 20-40 minuter men det var väldigt nervösa minuter i min värld.
Vid två var jag hemma igen, huttrade som en idiot och var allmänt dåsig. 34.9'C sa febertermometern.
Nu fryser jag fortfarande. Fan fan fan för min dumma kropp.

Vi drar till fjällen?

Igår var ... intressant.
Sprang runt på stan med Emelie (och ett tag också Karin) för att fixa en massa ärenden. Så skönt att se henne igen! Vi kom fram till att vi fortfarande inte insett att vi tagit studenten eftersom man fick känslan av att man skolkade så fort vi gick förbi en skola där man såg folk springa in och ut som yra höns. Vi bestämde också att vi, trots min pengabrist, ska gå ut på fredag för att säga hejdå till henne före hon lämnar landet för franskare breddgrader i början av nästa månad. Jag vill inte lämna dig!
Efter ett tag var det ändå dags att inse att vi måste säga hejdå för agen så hon åkte hem medans jag knatade iväg till arbetsförmedlingen där en massa fjällfolk stod och sökte liftvakter för vintersäsongen. 3 Ställen verkade intressanta, 2 erbjöd jobb jag vill ha, 1 verkade inte skeptisk till min (brist på) bakgrund. Får se hur det här går. Ska sätta mig och skriva ihop ansökningar så fort jag uppdaterat här.
Vid 5 dök HS upp och avkrävde mig sin glass. Så vi strosade iväg i regnet medans vi pratade sex (som alltid) och diskuterade vårt missnöje med vädret - jag höll på att förfrysa medans han kokade över i sin tröja, som han ändå inte vill överge till mig?? Vidare till Laserhallen där Rambo spelades, vapen lagades och lumparhistorier utbyttes. Jag kände mig inte ett dugg utanför när de satt där och berättade militäranekdot efter militäranekdot, nej nej. Ibland är jag nästan missnöjd med mig själv för att jag inte tycker om militärtänket.
Efter några timmar lyckades HS och mina magar övertala de andra att vi tänkte åka nu, vi fick med oss en av de två killar det var tänkt skulle åka med. Jag blev avsläppt hos Jens med ett löfte om att HS kunde köra hem mig därifrån när jag än ville om det skulle behövas, han vet vad som väntar. Klampade upp till fjärde våningen där Jens sitter och lodar på Skype. Eftersom jag inte vill avbryta Erik så sätter jag mig ner och äter kakor i väntan på att de ska lägga på, vilket de faktiskt ockå gör efter ett tag.
SMACK! Rakt över ansiktet landar min örfil samtidigt som jag börjar min, milt uttryckt, upprörda utskällning.
Före han svimmar.
Långsamt som i slowmotion viker sig benen och han faller ihop bakåt.
Han var inte ens borta i 30 sekunder men det var tillräckligt för att jag skulle känna paniken byggas upp.
När jag lugnat ner mig och han ser lite piggare ut så börjar jag om med att gråtande förklara precis varför han förtjänat den smäll han fick. Han höll med. Förklarade. Ursäktade. Grät. Han lovade också ut ett och annat kok stryk mot människor som han aldrig fick veta vilka de var.
Efter kanske 2 timmar har vi hunnit lugna ner oss och reda ut det mesta och eftersom båda är vrålhungriga så bestämmer vi oss för att beställa hem en stor familjepizza och dela på. Jag fick till och med bestämma att vi skulle ta en vegetarisk pizza! Jens, som tycker att han är nyttig ifall han äter en skink"sallad" (strimmlad skinka och ost med dressing över) går med på att beställa hem något vegetariskt! Som han dessutom insisterar på att få betala??
Vi orkade inte trycka i oss hela pizzan utan somnade istället in i ett härligt matkoma framför Sex and the City.

Onsdag

Jag ska iväg på någon mässa i Sundsvall idag. Något skit som arbetsförmedlingen slängt ihop för att deportera oss mer eller mindre arbetslösa ungdomar till fjällen under vinterhalvåret.
Jag ska försöka tigga ihop en skjuts från HS, han ville ha bensinpengar eller glass... Jag hoppas på glassalternativet.

Nu på morgonen så har jag vaknat, ätit kakor, kommit hem, duschat, klätt på mig, läst bloggar och av någon outgrundlig anledning målat naglarna.
Nu sitter jag här och mår bara fruktansvärt illa.
Jag funderar på att gå till BigBoy och be att få steka hamburgare nu under veckan bara för att jävlas med arbtesförmedlingen, typ idag eller imorgon... Påminn mig!
Fick nyss ett SMS från en viss Carl vars vishet jag känner att jag måste dela med mig av.
Carlens sexualundervisning för idioter, oskulder och godtrogna.

Doggy Style; när tjejen står på alla fyra. Framdelen av kroppen liggandes på en kudde. Händerna bakbundna vid svanken. Ögonbindel och mouthgag. Hon ska ha en askkopp väl placerad vid svanken. Han ska stå på kn' bakom henne med en hand väl placerad på hennes ena stjärthalva för stöd och eventuell bestraffniing. Han ska långsamt och rytmiskt pumpa sitt organ in och ut ur henne medans han åtnjuter tystnaden och den cigarr han har i sin "fria" hand.

There you have it. Helt plötsligt har jag nyfunnen respekt för alla tjejer han har knullat. Jag menar, vad händer om askkoppen välter?

Dagens Goda Gärning

Som vanligt sov jag hos Jens. Igår hade han köpt hem kakor och skorpor, han åt några skorpor medans jag med liv och lust kastade mig över paletet med chokladdoppade kakor. Ändå är det jag som är smal av oss två? Eftersom jag skulle donera plasma på morgonen erbjöd han frukost mot att vi gick upp tidigare än vanligt.
Tidigare än vanligt my ass.
Klockan 5.40 ringer klockan, jag vaknar och sträcker på mig. Han slänger sig på snoozern och lägger sig sen ner och kopplar ett nytt björngrepp på mig före vi somnar om. Nästa ringning är jag klarvaken men återigen så snoozar han och vägrar släppa upp mig ur sängen. Proceduren upprepas ett antal gånger före jag vid ringningen 6.45 påpekar att han har snoozat i en timme och nu börjar om en kvart. Genast är allt mitt fel för att jag inte vaknat på en gång så vi kunde få i oss någon frukost idag heller. Snart ger jag upp på att försöka få den där snubben att kliva upp i vettig tid. Sagt och gjort, vi kliver upp, jag äter upp de resterande kakorna (men lämnade faktiskt den allra sista åt honom) och sen kastar vi oss ner till garaget.
Kommer hem, läser ut första boken i Ororon och läser ikapp mig på de läsvärda bloggar som finns där ute före det är dags att kasta sig iväg till sjukhuset för att sälja ... en del av min kropp.
Väl inne i tappningssalen så ser jag hur de måste byta arm på mannen som sitter mitt emot mig. Det här bådar gott... Efter några avbrott i uppmärksamheten så är det till slut dags för även min arm att bli penetrerad. Nålen sticks in och blodet börjar rinna genom virrvarvet av slangar före det delas upp i blod och sockerdricksliknande plasma.
Hälgetidningarna plöjs igenom medans jag smuttar på min juice och väntar på att det är dags att bli losskopplad och betald.
Idag glömde de bort mig. Jag fick ingen ny tid och ingen betalning. Great. De såg så upptagna ut att jag inte vågade gå in igen och störa deras arbete med de blodsugande maskinerna för att be om uppmärksamhet heller. Jag känner mig som världens fjantigaste fegis. Men blir jag stämplad som en extra duktig människa om jag gör det gratis, för bara ett glas juice och en macka?


I väntan på en kidnappning

Senaste impulsköp: Läkerol - Shell hade bra priser

Bästa promenad: Vet inte säkert men vanligaste är den förbi Säbrå...

Favoritdryck: Te och hallonsoda finns alltid högt på listan

Bästa förfestmusiken: Nåt som man blir glad av?

Reser helst till: Roliga platser, helst med roliga priser också...

En bra gå bort-present: Öööh... Mig?

Favoritlyxartikel: Jag tycker att det kan kännas lite lyxigt med riktigt goda fikan?

Tidning jag gillar: Metro

Favvosajt: Haket.com

Favoritförort: Ööööh... Har vi såna härikring?

Fikar gärna på: Choclatehouse, namnet säger allt...

Favoritbutik: Där de säljer böcker! Eller Åhlens, det är enkelt?

Bästa skönhetstips: Sex?

Bästa lunchställe: Orientkebab i Sundsvall - där de har pökfritt i de inre rummen!

Favoritgrönsak: Paprika eller broccoli... Men jag är galen  majs och champinjoner också!

Favoritfärg: Grönt!

Favoritmärke: Ska jag kunna såna också?

Favoritdjur: Svårt, men jag skulle gärna vara en elefant eller pingvin i mitt nästa liv?

Snyggaste kvinna: Jessica Alba när hon är brunett skulle man väl inte tacka nej till...

Snyggaste man: Jaaa du... Svåra frågor... Vart tog alla mina fangirltendenser vägen, nu kan jag inte komma på nån?

Bil: HAHAHA! Har inte ens körkort.

Världens bästa nu levande regissör: Tim Burton?

Stjärna jag vill träffa: Sirius?

Favvoskor: Ja inte är det de nya iaf... Får väl säja "piratdojjorna"

Bästa diet: Ät mindre.

Modeförebild: Måste jag?

Mest överskattade affär: Euromöbler? Inte fan vet jag!

Bästa fyllekäket: Maryland Choclate-Choco-Chip Cookies!!!!

Dansar helst till: Musik?

Senaste fyndet: Mina gröna linnebyxor!

Favoritprodukt på apoteket: Ipren och Nevoletta är väl de jag käkar mest regelbundet därifrån ;P

Favoritblogg: http://satan.blogg.se kanske..?

I min dvd-spelare: Ingenting just nu vad jag vet?

Internationella Festen

Varje år så anordnar 5i12rörelsen en internationell fest på Murberget i Härnösand. Det innebär dans, musik och MAT från mängder av olika länder. Och nog för att underhållningen har varit bättre tidigare år så var det som vanligt gott om folk och massor av härlig mat att frossa i! Jag har inom loppet av en timme och för mindre än 80kr proppat i mig mat från thailand, japan, gambia och bosnien. Dessutom smakade man ju av alla andras mat också så det slank ner lite allt möjligt från lite varstans. Det blev inte heller sämre av att Märtha hade med sig det som blev över efter gårdagens baktävling, som hennes apelsin- och kardemummamuffins med "pistagefluff" för övrigt vann. Ni anar inte hur jävla mätt man blir av att äta kakor i mängder blandat med mängder av kryddiga grytor och ätbara påhitt!
Jag känner verkligen att jag gjorde rätt val när jag bara drack te till frukosten imorse.

Om 2 timmar så ska Susanne komma hem från Stockholm och då ska jag och Karin hoppa iväg till henne för något slags påhitt, det blir säkert jättebra!

Seabiscuit

Nu har jag sett den. Fy fan vilken underbar film! Lyckorysningar gång på gång på gång och i varje löp så höll jag på att krama sönder min kudde. Förstår ni hur väldigtväldigtväldigt gärna jag vill rida igen? Men neeejdå. Jag har inte suttit upp på en hästrygg sen sommaren kom igång och gud vet när jag kommer göra det igen efter att jag sa upp mitt medlemskap i ridklubben... Fan.

Uttråkad

Jag har inget att skriva. Inget att göra. Inget som jag vill göra. Alltså härmar jag Linnea och leker runt med onödiga saker på internet.


Japp, så onödig är jag. Nu har jag slösat ytterligare lite plats på den här bloggen. Woho!

Sellout

Jag har ett par nya skor. Pappa betalade. Jag skäms över dem.
Får man medvetet trasha ett par dygnsgamla skor efter mindre än ett dygn?

Sympatiskor

Jag har gått sönder mina skor. Igen. Det är någon dålig vana jag har, jag använder mina skor när jag är utomhus och när jag är utomhus så älskar jag att strosa omkring lite varstans. Detta i kombination med min okvinnliga envishet att inte ha flera par skor att konstant växla mellan gör att mina skor har en tendens att dö inom ett halvår. Give or take.
Nu ha det hänt igen och den här gången gör det ont ända upp i benet för att skorna inte längre är i det skick de var när jag köpte dem i mars(?)... Min pappas hjärta veknade otroligt nog när han såg mig linka upp för trappan imorse på grund av min ömmande häl och ben. Alltså ska mamma ta med mig ner på stan för att köpa skor. Som de betalar!
Vad har hänt med mina annars så snikna föräldrar som klagar på att jag inte tar tillräckligt mycket vuxet ansvar? Men jag ska inte klaga. Det är bara att tacka och ta emot.

Men jag tycker fortfarande inte om att köpa skor.Nästa lördag ska Trams anordna en eldshow/grill/myskväll vid sidsjön. HS och Emelie är hittills svåråtkomna men Sandra är paxad som medföljare sen ungefär 15 minuter sen.

Fan

Gick på en promenad igår. 2½ mil gick jag. I ett par skor som helt uppenbart inte längre räknas som dugliga, men det är ingen fara för det kom jag inte på förrän jag gått 1½ mil och alltså var en mil hemifrån ute i bushen. Oh the joy.
På grund av smärtan i hälen och knävecket (av alla jävla platser???) orkade jag inte svänga förbi hemma före jobbet utan linkade istället dit på en gång.
Det är nu ett faktum att jag har jobbat där för länge. 2 år och 3 månader är mer än vad någon ska behöva stå ut med, det vet jag lika bra som någon annan. Men att de faktiskt börjar visa att jag har jobbat där för länge, nu har det gått för långt. Jag måste ha ett nytt jobb! Kan kanske börja steka hamburgare på BigBoy eller liknande..? Igår så fick jag helt plötsligt ett meddelande om att jag skulle sätta mig på något specialprojekt och ringa. Det visade sig att det var en rekrytering till en gruppdiskussion mån/tis nästa vecka. Det bestod av mängder av papper med nummer att ringa och uppgifter att fylla i om man fick napp. Grejen med IB är att så fort du ombeds hantera pappersarbete av någon sort alls så betyder det att du är en pålitlig, flitig och duktig intervjuare som har jobbat där länge. Det värsta var ändå att en del av mig blev smickrad över att få förtroendet att göra något "på riktigt" istället för att ringa på de gamla invanda projekten. Man ska inte bli rörd över något sådant! Man ska säga upp sig över det!
Imorgon är deadline för jobb #2 arbetsförmedlingen har sagt åt mig att söka, jag har redan missat 1 av 3. Jag borde verkligen försöka övertyga mig själv att skriva det där jävla brevet. Och CV:t. Men jag vill inte, orkar gör jag absolut inte. Fan.

Musiken

Slipknot förstår mig.
Sugarcult gör mig glad.
Dia Psalma loopar i huvudet.
Och ja, jag måste börja klättra ut ur mitt lilla mainstreamträsk jag gått ner mig i - någon som har oupptäckta band på sin dator? Feel free to share!

Men vilken låt ska få äran att bli dagens visa? Bandet som gör mig glad, förstår mig eller de som loopar? Vanligtvis brukar det vara förstår eller loopar... Men samtidigt är jag så frestad att he ut den lyckliga sången. Sånt här är svårt.
Jag tror ändå att det blir den lyckliga låten.

Dagens Visa
Sugarcult - Shaking

I'm searching for a change of pace
Trying to pull away all these names
Tell you how it all works out
I'm terrible on the phone
It's better when it's us all alone
Tell you how it all works out

You're not the only one
And I'm not your only fun

I like the sound you make when we're shaking
You like to lose control and I take it
I turn the music up so it drowns us out, oh

I'm scattered when the morning comes
Shattered over what I've just done
Tell me if it all works out

You're not the only one
And I'm not your only fun

Oh, I like the sound you make when we're shaking
You like to lose control and I take it
I turn the music up so it drowns us out
Oh, I like the way you breathe when we're moving
Forward and back and forth with no feeling
I turn the music up so it drowns us out
Oh, oh, oh

I'm searching for a change of pace
Searching for a change

I like the sound you make when we're shaking
You like to lose control and I take it
I turn the music up so it drowns us out
Oh, I like the way you breathe when we're moving
Forward and back and forth with no feeling
I turn the music up so it drowns us out
Oh, oh, oh

I like the sound you make
You like to give and take
I like the sound you make
You got to give, you got to give
Push it away

Fotogenisk?

Fotogenisk my ass.
Fick just de bilder från Stockholm som fanns på mitt minneskort. Jag vill nästan inte veta vad som ligger bakom alla mina miner på dem. Alltså, jag vet ju vad som inte hände i det där badkaret... Men jag ser ju tydligt vad det ser ut som i vilket fall som helst. Hädanefter får man inte ta bilder på mina konstiga miner om jag sitter i ett badkar och man inte ser var allas händer befinner sig!


See where I'm going with this?

Fjollvarning

Jag har nyss avslutat första säsongen av Gossip Girl och sitter i nuläget som på nålar inför att nästa säsong börjar sändas på TV. Det ni! Det trodde ni aldrig om mig va? Det gjorde iallafall inte jag, men ibland dyker min tjejiga sida upp och det får alltid de mest oanade följder...
Så nu vet ni det: Elisabeth kommer att slaviskt titta på en skärm två timmar i veckan frånochmed denna höst! En timme med House och en timme med Gossip Girl. Match made in heaven? Hoppas bara att de inte sänds samtidigt... Någon som orkar ha koll?

Varför gamla strul inte ska existera på samma jobb som man själv...

Jag var ju där först!
Han ska bara hålla sig undan och låta mig fortsätta med mitt liv. Det var ju han som "aldrig mer ville se mitt ansikte" och om jag har varit snäll nog att hålla mig ur hans liv är det väl inte för mycket begärt att få samma behandling tillbaka? Eller är det jag som har missat något?


Det blir inte bättre när han säger att jag ser ledsen ut i fikarummet...

En Till Lista!

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Sabine och Mamma
Vad gjorde du kl 8 i morse: Diskade en kakform... Eller om jag duschade?
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Läste bloggar
Det sista du sa högt: Ja antagligen, hejdå!
Vad har du druckit idag: Ingenting än O_O
Vad var det senaste du köpte: En bussbiljett från Timrå och hem igen
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig just nu: Det regnar och blåser rätt bra...
Godaste glass-smaken: Kiwi! Men den där Chokladbollsglassen från Sia Glass var inte helt fel den heller....
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Är man en hopplös romantiker så är man... Men egentligen tror jag väl mer på attraktion vid första ögonkastet...
Sover du tungt: Jupp
Drömmer du mycket: Jag drömmer hela tiden
Mardrömmar: Inte särskilt ofta. Tackochlov...
Vilket ämne är roligast i skolan: Tyckte om Engelska och Retorik.
Trivs du med ditt jobb: Inte ett dugg, jag trivs med kaffeautomatens choklad och vissa människor där dock...
Favoritlåt just nu: Ingen just nu, men däremot så loopar En Kungens Man med Dia Psalma i huvudet..?
Vad ser du om du tittar åt höger: Mitt rum. Precis lika stökigt och fint som vanligt.
Vad gör dig glad just nu: Att baka
Vad ska du göra härnäst: Kolla vad som händer på Haket
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Favoritgodis: Surt och salt
Klädsel just nu: Jeans och tröja
Musik just nu: Dia Psalma
Sommarplaner 2008: Sommarn är fan snart slut... Men planerna om Holland har ju infriats nu ^^
Hur många kuddar sover du med: 2 när jag sover hemma, 0-5 hos Jens och 1 hos de flesta andra...
Morgon- eller nattmänniska: Jag kan sova/vara vaken precis när som helst utan större problem...
Vem är viktigast för dig: De jag älskar
Bio eller promenad: Båda?
Är du kittlig: Inte på näsan =P
Snarkar du: Det händer, men pratar mer
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: Gråsuggor och tveskärtar
Vad vill du jobba som? Äga ett café. Det eller skådis....
Stökigt eller välstädat? Stökigt! Hittar ju inget när det är städat!
Anser du att du är stark? Det händer att jag inbillar mig det tills jag får storstryk...
Vad längtar du mest efter just nu? Insikt
Hur svarar du i hemtelefonen? Med efternamnet
Hur svarar du i mobiltelefonen? Helluuuu? / Hej söt/bög/knäppskalle!
Antal timmar sömn inatt? 7igt tror jag. Ska inte klaga.
Sov du ensam? Nopes
Vem sov hos dig senast? Märtha och Kix
Vad ser du fram emot? Att få min lön
Vad vill du ha just nu?  Högre lön
Vilken buss åker du oftast? 201an
Vilken årstid är det nu? Sensommar
Anser du dig själv snygg? Långt ifrån!
Har du varit kär? Absolut
Är du kär nu?  Nej

Crack

Det har börjat en ny tjej på mitt jobb. Jenny, 22 år och hur fin och trevlig som helst! Hon är nästan lika lång som mig, späd kropp med jättesöta bröst och en fin rumpa, tjocka, ljusblonda lockar till axlarna, klarblå ögon och världens vackraste leende. Vi satt och pratade under paustiden i säkert en halvtimme, hon kommer från Kiruna och är allmänt smart. Jag vill ha! Tyvärr är hon straight, man behöver inte ens fråga, det syns. Hon är typ lika straight som Barbie. Inte det att det ha någon som helst betydelse, tjejer har en tendens att inte gilla mig tillbaka oavsett läggning... Dumma dem?

Efter jobbet kidnappade jag Susanne i mcdonaldskön för att följa med mig hem för bakning och film. Vi åt upp kycklinggrytan jag lagat till middag, letade igenom mängder av olika sconesrecept före vi bestämde oss för ett som jag hittat på nån blogg för någon månad sen. De blev jättegoda! Och i vanlig ordning var det jag som åt flest medans vi babblade på om ovidkommande små saker, som Jens, med Karin över telefon.
Youtube invarderades och vi har nu sett varenda Tutuvideo till El Tango De Roxanne. Få var bra och många tolkade texten för bokstavligt, vi funderar på att göra en fusion av allihopa...
Efter internets död satte vi igång Ella Enchanted eftersom båda två hittills blivit förnekade nöjet att se den. Vad fan då dålig folket? Den ägde ju som fan! Sagocrack med möjlighet för sexuella undertoner överallt är inte att förkasta! Efter denna uppvärmning var vi tvugna att ha mer. More crack! Kiss Kiss Bang Bang sätts alltså igång för mer uppfuckad deckare får man leta efter.

När den var slut var klockan 4 och vi var allmänt trötta så vi tillbringade en halvtimme med små mysiga tafsningar och hårsniffningar före vi gäspande kramade varandra hejdå och hon gick hem i solens första strålar.

Vax


Jag har just lyckats få min mamma att vaxa mina ben. Och det blev bra! Nu har jag stans slätaste ben. Eller något i det stuket iaf. Me so happy.

Blog Action Day

Kommer ni ihåg den där braiga saken från ifjol? Nu kommer det igen!

Blog Action Day 2008 Poverty from Blog Action Day on Vimeo.

Hej världen

Så det är så här du ser ut idag...
Nu är jag iallafall vaken igen även om jag känner mig helt jävla nerdrogad av att ha sovit i ca 4 timmar i en väldigt varm säng. På något sätt är det skönt att inte riktigt fatta vad jag ser eller hör. Att bara sitta stilla och ta in alla signaler jag får från runt om i kroppen som berättar hur jag mår nu. Och jag mår bättre ska ni tro. Jag känner mig långt ifrån frisk, men jag kan både andas och röra på händerna utan någon större ansträngning nu. Magen hotar inte längre med att spy och även om blicken är ofokuserad skyller jag nog hellre det på trötthet än något annat. Så från att hela kroppen kollapsade till att jag bara känner mig allmänt matt, på tre timmar och utan ett läkarbesök. Jag känner mig inte riktigt lika hatisk mot min kropp som tidigare idag.

Har ni förresten sett att hösten är här? Det syns visserligen bara några gula löv här och där, men rönbären har mognat i trädtopparna och om man tittar på marken så ser man även där att tiden har hunnit ikapp sommaren. Alla olika och vackra grässorter fyller marken vid vägkanten tillsammans med renfanorna istället för det vanliga gröna gräset med maskrrosor och prästkragar. Istället för att leta hallon och smultron i skogen så har man nu lättare att äta sig mätt på blåbär eller plocka lingon, även om de tidigare nämnda bären finns kvar ett litet tag till. Äppelträden här hemma har frukter som snart försvinner i händerna på pallare. Man inte riktigt än. För än är hösten inte här på riktigt, fortfarande existerar den i vänlig harmoni tillsammans med sommaren.

Sjuk

Då har det hänt igen. Att min kropp aldrig kan lära sig hur man är snäll mot mig. Nejnej, sadistiskt ska det vara, annars vill den inte vara med.

Gick ut på en promenad för några timmar sen, tänkte passa på att ta den långa vägen på åtminstone 1½mil, kanske svänga förbi Svartvik och få det till 2½. Det var ju så länge sen sist! Jag hinner ta mig ner till korsningen där man svänger ut på den stora vägen mot Säbrå före det börjar smyga sig på. Lite trött, men det skyllde jag helt enkelt på att jag inte gått på ett tag och att det var varmt ute. Känner hur munnen är läskigt torr, jag kanske borde ha druckit lite bätter före jag knatade iväg? Kommer upp på vägen och ser hur det börjar dyka upp små svarta fläckar i mitt synfält, vätskan som sagt, dessutom kanske solen spelar mig ett spratt? Pang, bom, krasch! Händerna domnar, huvudet känns som att det ska sprängas innifrån pga någon slags isolering, benen bär inte, andningen vill inte fungera och samtidigt som jag känner hur magen vill vända sig utochin blir  allting svart .

Jag vet inte hur länge jag stod där och darrade, grät och kippade efter andan. Jag vet att jag aldrig föll helt och jag vet att jag fick behålla det lilla jag hunnit stoppa ner i magen.
Det är bara att inse, det är bättre att vända och gå tillbaka de 4 kilometerna jag hunnit, även om backen känns hotande, än att vandra på i ytterligare en mil. Sagt och gjort så vänder jag och börjar sakta masa mig tillbaka samtidigt som jag kämpar för att fortsätta andas och hålla blicken på vägen.
Efter ungefär den tredubbla tiden av vad det tog att gå dit så har jag hunnit ta mig tillbaka hem där jag kollapsar i en liten frusen och gråtande hög i fåtöljen bredvid mammas dator.

Nu sitter jag fullt påklädd, insvept i en ylleponcho som når nedanför knäna, nerkrupen under täcket och har just druckit upp en stor kopp nyponsoppa. Snart antar jag att det är dags att röra sig till vårdcentralen. Jag vill inte! Fast jag antar att det är dags nu, var ett tag sen jag var där. Typ ett halvår... Gud vad jag älskar min kropp.On another note: Varför ska män få ta av sig tröjorna under sommaren utan att man tittar snett på dem? Är det varmt ute finns de överallt, de nakna, håriga, mer eller mindre feta mansmagarna. Det är som en jävla epedimi! Om en kvinna däremot går runt offentligt utan någonting på överkroppen räknas det som "blottning", någonting som är olagligt i Sverige! Visst, vi kan ta av oss tröjorna och vandra runt i bh eller bikiniöverdel men nog fan får man läskigt många blickar som anklagar dig för att vara en slampa. Små tröjor är ok på attraktiva tjejer, men inte badkläder. Medans män tillåts vandra runt inne bland fruktdiskarna på coop förpesta vår mat med sina håriga och svettiga bringor. Det är orättvist! Jag vill också tillåts gå runt halvnaken när det är varmt ute! Tillåtas både av samhällets normer och Sveriges lagar.

Please Die

Ja, visst förstår jag att folk vill ha läsare och därför går in på random bloggar och kommenterar för att "visa upp sig". Alla som faktiskt bryr sig om mängden läsare har säkert gjort det någon gång. Men om ni ska gå in och göra reklam för era bloggar är det väl bättre att göra et på "stora" bloggar som faktiskt har flera fasta besökare varje dag. Varför i hela friden göra reklam för sin blogg bland mina kommentarer när jag har ~7 läsare om dagen? Och det är fan ett under att jag ens har en så "hög" siffra med tanke på att jag skriver om helt ovidkommande saker.

Det värsta är nästan ändå inte när de gör reklam för sin blogg, eller ens när de mutar med tävlingar (varför skulle jag överhuvudtaget vara intresserad av en gucciväska???), utan när det är helt uppenbart att de inte har läst inlägget de kommenterat utan bara tryckt ctrl+c / ctrl+v  i x antal kommentatorsfält. Det klassiska exemplet:
Inlägg: Jag mår så dåligt, jag skulle verkligen behöva en vän just nu. Kan jag inte få dö? blablabla...
Kommentar: Hej hur mår du? Hoppas du haft en bra dag. Kram!

Man kanske skulle orka be någon fixa en header som består av en "Ej reklam, tack!"-Skylt? Någon vänligt sinnad människa där ute (bland ni 7 som läser här) som orkar hjälpa mig?


Det där om ärlighetDet ligger något i det där...

Fast ibland kan man putta undan vissa stenar för att visa på att muren faktiskt finns.

Lista

Det var ett tag sen nu...

1.Tre namn jag lyssnar till: Elisabeth, Ellis och Sikorka.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Skrattar åt allt

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Skrattar åt allt

4. Detta är jag rädd för:
Rosa kaniner. Ja, jag är seriös.

5. Tre saker jag vill varje dag:
Mat, sex, dusch.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Dricka öl, spara pengar, ljuga

7. Detta tycker jag om att göra:
Skriva, läsa, laga mat eller baka.

8. Detta vill jag göra just nu:
Skolka från jobbet som börjar om ~45 min...

9. Bästa känslan:
 Alla slags -gasmer; orgasm, foodgasm etc etc

10. Värsta känslan:
Skuld

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:
Smart och nördig

12. Är du kär just nu:
Nej

13. Jag vill gifta mig: Nån gång

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Resa, tatuera mig och öppna eget café.

15. Min käraste ägodel:
Datorn eller mobilen.

16. Något jag vill ha i present:
Flumgrejer?

17. Detta har jag på mig just nu:
 Handduk

18. Favoritkläder:
Korsetter

19. Favoritdjur:
Så fruktansvärt svårt val. Men jag gillar verkligen grodor och kossor..?

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Rock, punk och keltiskt

21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:
Garbage - Cherry Lips, James & Karin - Fjärilslarven, Beatles - Piggies

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
Roligast = Engelskan trivdes jag med, särskilt när vi hade Richard. Tråkigast = Miljöpolitik utan tvekan!

23. Stjärntecken:
Vädur!

24. En bok jag gillar:
Narniaserien kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

25. En film jag gillar:
Moulin Rouge

27. Favoritdoft:
Nyregnat?

28. Detta äter jag gärna: Allting som inte har "light" med i namnet? Gärna med mycket chili!

29. Dricker helst:
Te med honung?

30. Favoritgodis:
Surt och salt

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Nya Zeeland

32. Färg på mina ögon:
Gröna

33. Min längd:
177cm

34. Jag tror på:
Det som verkar troligt?

35. Jag spelar:
 Musik på hög volym..?

36. Person jag beundrar:
Mina närmaste vänner

37. Så här bor jag:
Hus med föräldrar, bror och hund.

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Tror inte en enda.

39. Det här tänder mig: Rock, Goth och Skate

40. Det här gör mig avtänd:
 Lukt

41. Favoritfärg: Grönt

42. Favoritcitat: On the banister of life may your ass collect tons of splinters. - okänd

43. En hemlighet jag vet:
He sees dead people.~~

44. Bästa present jag fått:
Grodparaplyet ligger högt på listan, men det gör å andra sidan min säng också...

45. Senast köpta skiva:
Nåt KoRnalbum till brorsans födelsedag

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Ögon

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Resten av mig typ ><

48. Udda förmåga/egenskap:
Öööh... Nåt udda med mig finns det säkert, man jag kan inte sätta fingret på det.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En fisk enligt somliga...

50. Jag utmanar: Alla jag känner som bloggar och som läser detta; Emelie, ErikaKix och de som känner för det.

KärleksgåvaMärha älskar mig. Och jag älskar henne! Hon har köpt fet mjölk åt mig! God, rund, fet mjölk - 3,8-4,5%! Som jag har längtat efter ordentlig mjölk efter att de tog bort julmjölken med sin 3-5% fett. Här ska njutas!

Duktig människa

Imorgon klockan 9 ska jag infinna mig på blodgivarcentralen för att lämna plasma för första gången. Jag känner mig lite nervös men det ska säkert gå bra, det läskigaste är storleken på maskinerna bredvid alla britsar...
Ett större problem dock, som jag så smidigt kom på efter att jag tackat ja till en så tidig tid, är att Kix och Märtha ska sova här inatt. De kommer hata mig för att jag måste upp vid 8-halv9... Men det kan itne hjälpas, jag hae ändå varit tvungen att väcka dem för att hinna i tid till arbetsförmedlingen. Nåja... Nu ska jag dra iväg och handla mat.

Heh...

Jag ber om ursäkt för punktliste-inlägget igår kväll. Jag hade 2 minuter på mig att skriva ner allt och kände att jag måste uppdatera. Öhm... ja... så vad ska jag skriva i det här inlägget då? Ingen aning, det enda jag hunnit med idag är att duscha och klä på mig och det är faktiskt inte så intressant. Alla vet vi ju hur en dusch går till, eller hur? Om inte finns det här en video som visar lite mer exakt.

Teddy!!!

Sov bort gårdagens eftermiddag och därmed också febern. Väcktes strax före 7 av Teddy som ringde och övertalade mig att pallra mig upp och åka ner till honom.
Efter en smärre dispyt med först pappa och sen en busschaffis så hamnar jag slutligen på bussen ner. Vi kollade på massa nostalgitrippande filmer till 4snåret när vi somnade in framför Björnbröder.
Väckte honom vid 11 imorse, frukost, jurassic park och glass med varm sirap blandades med förtroliga samtal om ditt och datt.
Väntade på bussen i 2½timme. Jag hatar när de inte kan bestämma sig för om bussarna går eller inte!
Kom hem, åt middag, lodade och garvat över telefon med nån flumboll från haket. Tror jag ska försöka åka ner och träffa...

Dagens horoskop


Väduren
Som Väduren tycks du ha något som du skulle behöva prata ut om - hitta någon du kan anförtro dig åt.

Det känns som ett hån...

Usch och blä

Vaknade dyngtrött utan en suck i världen att kunna somna om. Varmare än vanligt men precis under febertemperatur så medlidande från föräldrarna är ju bara att glömma. Huvudet hotar med att sprängas när som helst och frukosten gjorde mig bara illamående. Men har man en mamma som tror att man utvecklar ätstörningar så kan man ju inte direkt lämna en tallrik med fil och flingor efter bara en tugga pga illamående när hon sitter vid bordet. Tillochmed jag förstår så mycket.
Så nu har jag ont i huvudet, mår illa, ont i halsen och känner mig lätt febrig och extremt trött. Thank God It's Friday?

Supersize vs. Superskinny

Bara för att. Såg mitt första avsnitt ikväll. Den spinkiga killen påminde om min bror när det kom till matvanor och proportioner. Bara det att min bror är nästan ytterligare 1 dm längre. Yup, scares the shit out of me too.
Lättpåverkad som man är så var jag vis programmets slut helt enkelt tvungen att gå ut i köket och sleva upp yterligare två portioner lasange. Mamma har nog rätt om att jag kommer bli fet ändå... Kanske borde flytta hemifrån enbart för att inte ha råd att äta? Eller inte. Me love my foodgasms!


Sicko

Jag mår inte bra. Har varit helt död ända sen jag kom hem. Dygnen vänds hit och dit och min stackars kropp har inte en chans i världen att hänga med. Dett håller på att resultera med att den gör revolt och puttar in mig i en förkylning eller liknande.
Skulle ha jobbat igår mellan 5 och 9. Kommer dit strax före fem och sätter mig i fikarummet och leker social ett tag före jag går in. Redan då kände jag att jag egentligen var för trött för att jobba. Gick in och satte mig framför datorn. Det tog mig mindre än 5 minuter att somna! Efter att ha överlagt med Jens via sms så bestäms det vid 7tiden att jag ska smita hem till honom och sova eftersom han är precis lika trött som jag.
Kommer dit, ser en söt Natalie och en hyperaktiv Jens. Trött my ass. Själv tog jag av mig väskan och ramlade ner på sängen i en stor hög, bara att få ihop krafterna för att dra på mig två lager filtar när jag frös tog några minuter. Och frös gjorde jag! De andra två skuttade runt i tshirts i den vanligtvis nästintill övertempereade lägenheten, nu låg jag fullt påbyltad under två filtar och huttrade i väntan på sömn. Efter ett tag lade han en ljusslinga över mig och ett täcke över den för att jag skulle bli lite varmare. Då lyckades jag sova i kanske en halvtimme.
Natalie gick iväg. Jens somnade han med. Anna, HS och nån Ante från Övik dök upp och chockades över min blekhet och helt plötsligt höga kroppstemperatur. Somnade nästan på Ante före min kropp bestämde sig för att bråka åt andra hållet. Nu var allt alldeles på tok för varmt! Jag höll på att koka över och hittade ingen annan lösning än att ställa mig i duschen med vattnet på kallaste. Sen linkade jag tillbaka ut till den fullsatta sängen och somnade in framför den blodiga animen.

Idag vaknade jag vid 7, 8 och 10. Vid 3 somnade jag igen, vid 4 väcktes jag och strax före 5 infann jag mig i jobbets fikarum. Sara hittade mig sittandes i dvala över en kopp kaffeautomatschoklad och vi tillbringade en timme med beklagande över hälsan, disneyfilmer och chokladdrickande före vi bestämde oss för att gå hem och lägga oss. Så nu sitter jag här och hoppas på att bli frisk efter en natts sömn.

Too little too late

Mamma kom in på mitt rum idag och lekte bekymrat förstående över "mitt liv". Tydligen har hon fått för sig att jag gör en massa korkade saker. Men det är bra att hon låtsas bry sig nu iallafall. Bättre sent än aldrig heter det ju. Men varför när jag är myndig istället för när jag växte upp?

Jävla dubbelmoralist är hon också. Igår sa hon att jag åt som en häst alldeles i onödan. Hon sa helt seriöst åt mig att dricka vatten istället för att äta riktig mat när jag kände mig hungrig. Idag kommer hon in och undrar om jag håller på att bli anorektiker. Great, du är så smart mamma.
Tack för att du finns, du är verkligen ett stöd.
Eh?

Holland in pictures

Lika bra att publicera bilderna nu. Får se om det dyker upp bilder från vår Stockholmshelg också....

 Så här lång kö fick vi stå i för att checka in bagaget på Arlanda. Fatta vilken tid det tog!

 Best slogan ever!         Amsterdam!

 Our little Dutch Girl~~

 Födelsedagsfesten

 Går man på krogen i Holland en vardagskväll så spelar man tydligen monopol... Marit kicked our asses....

 Deras kebab är inte lika god som vår... Men fan vad härliga såser de erbjöd!

 Tårtkalas på hennes födelsedag! Äppelkakan var godast, sen kom chokladen.

 Hennes föräldrar bjöd oss på resturang under kvällen. Man rullade ut därifrån, men shit vad det var värt något extra kilo!

 Mitt älskade Amsterdam!

 Pride <3

 En sista Swirl före det var dags att åka till Sciphol och hoppa på planet hem.

 Gissa i vilket land man ser stora träskor på flygplatsen?     
 Vad Heineken har med Holland att göra är däremot inte lika tydligt..?

 Hejdå Holland~~

 När vi hoppat av på Arlanda i spöregn insåg vi att det faktiskt regnade mer inomhus än ute....

 Hemma igen klockan 4 på morgonen

Frågor som kräver svar

Emelie hävdar att jag tänker för mycket.... Här är några av de "konstiga" tankar jag har pratat om under veckan:

Varför tänker man på smält ost som mer onyttig än "fast" ost? Det är ju fortfarande 4 skivor ost det rör sig om.
Hur varma är flygplansmotorerna när man är uppe i luften?
Om horisonten är där himlen nuddar vid jorden kan man inte då säga att horisont och kärlek är samma även om de inte är samma sak?
Vad är det för fel med att komma från Sverige när man går ut på krogen i andra länder?
Hur starka är gratisshotsen som alla tjejer fick när de gick in på Smokey?
Är bröd nyttigare när det är färskt eller när det är rostat?

I'm back baby!

Ni anar inte hur mycket jag har saknat min blogg den här veckan!

Med det inte sagt att Holland inte är världens underbaraste land och att jag lätt skulle vilja bo där om det inte vore för maten och språket. Jag är kär! Måste tillbaka dit fler gånger, annars kommer jag med all säkerhet inte att kunna dö lycklig.

I korta drag kan jag ebrättat vad som hänt sen jag skrev sist... Inte det att ni måste leka intresserade (särskilt inte som bilderna kommer senare), men jag vill skriva. Så ha, tji fick ni!

I fredags åkte jag och de andra två PowerPuffPinglorna ner till stockholm där vi tillbringade en helkväll i en bubbelpool med massa alkohol och snacks. Note to self: nästa gång jag tänkte dra i mig tre 4.5or på under en timme så ska jag ha ätit mer än två burkar pizzasallad under dagen.
Lördagen tillbringades på Gröna Lund där vi sprang runt i 8 timmar och åkte bergochdalbanor och proppade i oss mat och litervis med vatten.
söndagen gick vi skiljda vägar när Erika vinkade av oss vid flygbussarna på T-centralen. Vi tog oss iväg till Arlanda, stod i en lååång incheckningskö och fick reda på att planet var 2 timmar sent. Men det innebar bara att vi kunde stå och prata med en trevlig filur från småland som jobbade i taxfreen i ungefär en timme.
Många kramar utbyttes när vi väl landat i Amsterdam och hittat vår lilla Dutch Girl.

På måndagen så drogs vi med ut på en stor sjö för att segla med Marit, Ilona, Wendy och en kille vars namn låter som Göront(?). Jag brände sönder mina lår och tydligen krävde mina axlar en sympatismörjning av After Sun när det var dags att lägga sig. Så går det när man är van vid att aldrig kunna ändra färg ens under sommaren no matter what...
Tisdag tillägnades födelsedagsfirande med massa god sprit och trevligt folk som följdes av en slappardag på stranden under onsdagen.
På torsdag fyllde hon faktiskt år på riktigt så då var det tårtkalas och sen bjöd hennes föräldrar oss på resturand, Ribhouse Texas, Trots allas förväntningar lyckades jag gnaga i mig 600g revbenspjäll och sen äta upp majoriteten av glassfatet som kom till vårt bord som "födelsedagsefterrätt". Fy fan vad gott det var men det är fortfarande ett mysterium varför jag gick, istället för rullades, ut när vi skulle hem.
Fredag tog vi vårt pick och pack och lastade in oss på ett av alla tågen som går till Amsterdam där vi blev rundguidade av hennes pojkvän. Ungefär 8 timmar var vi ute och gick i staden och det är ju itne klokt hur vacker den är! Eller hur många souvernirbutiker de har! Red Light District är mycket mindre än vad alla försöker få er att tro - don't be fooled!
På kvällen så invegs Pridefestivalen vilket var likamed obligatiorisk utgång som slutade på klubben Smokey, coffeeshop by day, clubhouse at night.
På lördagen gick vi en snabbis inne i staden igen och skymtade lite av paraden (som ägde rum i båtar på vattnet(???)) och strosade i fler butiker före vi kände att vi var nöjda och glada och kunde åka hem till Harderwijk och vila upp oss före ytterligare en kväll på De Mac....

I think that's about it...
I övrigt så har Hollandsresan tillägnats skrämmande mängder iste, en hel del hånskratt åt mina och Emelies tappra försök att harkla i rätt tonläge och så har vi kollat igenom hela första säsongen av Will & Grace.

RSS 2.0