Jens nyårstankar om mig

När Jens släppte av mig idag påminde han om att jag "inte skulle ta på mig något alldeles för fancy." Men herregud, vem tror han att jag är?
Svaret blev att jag tänkt kort kjol...
- Prepare to get your ass grabbed.
Men herregud, igen, tror han att jag inte känner honom alls eller?


För övrigt hoppades han på att mösspåtagningens onenighter ska dyka upp och försöka något så att han får slå honom. Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera på förslaget...

DrömmarJag drömde om choklad och julklappar inatt. Nu dagdrömmer jag om Ben & Jerrys hittills bästa smak, Chunkey Monkey med både choklad och bananer.

Det där med tandborstning är svåra grejerHur länge är en tandborstning färsk?
Hur borstar normala människor tänderna?
Hur länge ska man borsta?

Det finns många frågor när det kommer till vård av den kroppsdel som används för de roligaste sysslorna av alla, äta, kyssas, bitas, le, skratta, allt sånt där bra.

Men som sagt, frågorna.

Ni vet om man har borstat tänderna lite tidigt på kvällen och inte längre känner smaken av tandkräm när man äntligen lägger sig i sängen, säg en eller två timmar senare, borde man då borsta om tänderna trots att man inte haft något i munnen sen tandborsten sa adjö?
Om man vaknar efter att ha sovit i bara någon timme och tänker somna om, då måste man ju inte kliva upp och borsta om, men om man har varit vaken känns det helt plötsligt som ett krav. Man kanske inte ens har borstat för när mintsmaken förvunnit har även minnet av den gjort samma sak.
När man vaknar på morgonen därpå har man trots kvällens besvär oftast ändå en rätt taskig andedräkt. Är det bara jag som vill borsta tänderna både före och efter frukost?

Ja ni, normal tandborstning låter ju dumt, man tar en tandborste med tandkräm på och skrubbar över tänderna. Men mer detaljerat? Både jag och Jens låter vattnet rinna emdans vi borstar men jag vill ha så kallt att det hotar att ila i tänderna medans han vill ha varmvatten. Andra har inget vatten alls medans jag måste ta vatten på tandborsten både före och efter tandkrämen tryckts på. Så det rätta sättet kanske inte är så självklart ändå?

Att man ska borsta i 2 minuter under morgon och kväll och gärna efter varje mål är något vi fått lära oss under barndomen. Men två minuter? Vem håller koll på sånt? Hur fördelar man tiden på det? En minut per käke. Är det bara jag som brukar borsta båda käkarna "samtidigt"; ena, andra, ena, andra osv. Hur håller man då koll utan stoppur och är det verkligen så viktigt med att få ihop de där fulla minuterna?
Den där tidspressen har jagat mig ända sen jag var liten, om jag borstar tänderna i samma rum som någon annan måste jag vara den som slutar borsta sist, bara för att personen i fråga inte ska tro att jag är en snuskis som inte bryr mig om att borsta tänderna. Att däremot hoppa över att borsta tänderna på kvällen för att man är trött är helt ok..?

Älskling, är ni klara snart?Gnällspik

Jens funderar på att skaffa en blogg.
Hans tanke är att uppdatera så fort jag gnäller över något och sen skriva precis hur jobbig jag är när jag gnäller.

Jag tycker att det låter som ett fantastiskt koncept, dels blir det som någon slags fanclub för mig, det är ju trots allt om mig det handlar, och dels skulle den uppdateras betydligt flitigare än vad min blir nu för tiden.
Men såklart, så fort jag sa att det var en bra idé så förkastade han det. Ser du älskling, nu gnäller jag igen....

Tyst! Jag ser på TV!

På nyårsdagen klockan 8 har jag paxat Jens TV.
Han har inget val.

Först fattade han inte men accepterade snällt nog.
Sen tyckte han att jag var tjejig.
Sen klickade det. Då ville han ha en avsugning samtidigt för att få en fulländad upplevelse... Men hallå? Det var ju liksom jag som ville titta på snygga lättklädda tjejer, hur ska jag kunna se på TV om jag suger?
Som om jag vore någon slags Wonder Woman.Victoria´s Secret Fashion Show såklart.

Moderliga Modetankar

Mamma kommer in på mitt rum och stannar förskräckt och stirrar på golvet.

Mamma: Var kommer de där gula tofsarna ifrån?
Jag: Skaffade någon gång på högstadiet, hurså?
Mamma: Men de passar ju inte alls in mot det röda!


Så här dagen efter kan jag säga

att jag åt läskigt mycket igår. Ja, jag vet att man äter mycket under jul men att hamna i matkoma 5 gånger under en och samma dag är fan inte normalt ens då, väl?
Annars då? Lövly!

Kom över till Jens i förrgår och fick reda på att han är så traditionsbunden att han inte ville öppna klapparna förrän nästa morgon när det var julafton på riktigt. What? Så får man väl inte göra? Klockan 6 började alltså min nedräkning till midnatt och alltså julafton. Strax över tolv, direkt efter Scrubs, så var jag tillräckligt tjatig för att få min vilja igenom. Klappar plockades fram och öppnades en och en.
Jag fick en påse med choklad och marsmhallowgodisar och ett Rudolfgosedjur med en polkagriskäpp knuten runt halsen. Har jag en söt pojkvän eller vad?
Han fick tepåsen och teklämman och såg inte allt för besviken ut.
Jag fick en väggalmenacka med grodor! Massa grodor! Tolv stora bilder med bara grodor!
Sen blev det chokladätning, tedrickning och en hel del mys före jag somnade i hans armar precis som det ska vara.

Kom hem igår morse och satte mig vid granen med min morgonmanga, Yotsuba #4, före mamma och jag hoppade in i bilen. Eftersom det var ett nytt julspel i kyrkan i år var jag ju tvungen att se hur det var. Dåligt! Upplägget var väl sött och så men julspelet de hade när jag fortfarande var liten och gick i kör var betydligt bättre! Jag vet, det är en egoskada som lätt kommer av att ha varit körflicka halva grundskolan när de fortfarande hade vettiga ledare som kunde få ungarna att göra vad de skulle, men jag kan inte hjälpa det. Vi som såg på fick sjunga psalmer 9 gånger och de tre körerna som medverkade fick 2 sånger var samt en pojke som fick sjunga en psalmvers solo och tappade bort sig i texten. De tre vise männen fick en mening var och de var de enda med repliker! Är det bara jag som tycker att det känns fel att titta på julspel med körer när ungarna varken får dansa, sjunga eller ens prata själva? De fick stå och mima vad prästen(berättaren) som stod bakom kulisserna läste högt. Urtrist!
Tur att man fick komma hem och äta istället. Och äta. Och läsa lite mer, och äta, och läsa, och äta lite före TVn, och äta, och läsa, julklappar, mat, använda julklappar och äta lite till.
Fick 10 körlektioner + halkbana från föräldrarna, mycket uppskattat med tanke på att det nu har varit 2 tragiska år sen jag satt bakom ratten och jag har saknat det som fan! Den fruktansvärda mormodern som ogillar oss lika starkt som vi föraktar henne gav familjen en gemensam present i form av aristocats på dvd, specialutgåva. Med tanke på att jag är den enda som fortfarande älskar Disney så tänker jag tolka den presenten som min egen...

För övrigt så märks det att min familj består av fyra nästan lika kufiska knäppisar. Jag skulle köpa något till mamma, första tanken är ABBA singstar, men det är ju lite dyrt. Mamma Mia the movie då? Nä, 149 på MediaMarkt, då blir det Elizabeth - the golden age istället.
Mamma skulle köpa en klapp åt pappa och kommer in på mitt rum. ABBA singstar? Men det är ju rätt dyrt, några hundringar åtminstone... Mamma Mia the movie då undrade jag? Perfekt! 179 på coop och sen är den presenten fixad.
Gissa vad pappa köpt åt mamma igår? That's right, ABBA singstar.

Duktig flicka

Jag har nu fixat 3 plåtar med pepparkakor i varierande storlekar och former, jag har hjälpt till att kånka upp granen och sätta fast den i foten för att sedan springa runt och julpynta resten av huset och nu finns det egentligen inget mer att göra eftersom jag lät Johan ta hand om dammsugningen efter granens färd från farstun till vardagsrummet.
Jag är asbra, bara så att ni vet.

What to do?

Jag och Jens ska byta julklappar ikväll, men jag måste komma lite senare än vanligt för min älskling har inte hunnit slå in dem än. Två stycken! Vilket as va? Nu känner ju jag mig som världens snålaste....
Dagen ska tillbringas med slutspurtstädning, julgransbeklädnad, pepparkaksbak, julpyntning och som sagt julklappar med älskling. Mycket lovande aktiviteter om man stryker det första på listan.

Some people get all the good genes

Det är ingen nyhet att jag följer Gossip Girl slaviskt.
Inte heller är det en nyhet att jag fruktansvärt gärna skulle hoppa i säng med Jenny Humphrey.
Men något jag totalt missat är att skådespelerskan, Taylor Momsen, har gestalt en annan roll jag verkligen har släppt in i mitt hjärta - Cindy Lou Who.
Förstår ni att en så otroligt söt unge kunde bli en så otroligt snygg tjej? Från gosedjur till sex on legs!


Dan före dan före dopparedan

Gårdagen var... stereotypisk på något sätt. Sol och snö när jag och Jens åkte ut till hans föräldrars stuga för ostmackor och varm choklad. Mina tår hade ingen känsel men ändå var det mina lite småkyliga fingrar som fick utmärkelsen som istappar. Hemkomsten firades för min del med ett varmt bad. Och när jag säger varmt menar jag varmt, det var inte lite jag ångade när jag äntligen klev upp. Mao och Micke kom förbi på kvällen och var allmänt söta mot allt och alla.
Nu sitter jag i sängen halvt påklädd som vanligt och funderar på vad man ska dölja överkroppen med idag?
Har lovat mamma att följa med och handla senare med Sara, hunden vi ska vakta över jul. Sen bär det av ner till rumpnissen!

Shop til you drop

Vi är på birsta nu. Jag har just hittat en laptop på MediaMarkt med internet.
Och alla mina julklappar är klara. Assar ska få hundkex i lösvikt och en baseball i oxhud, fylld med oxhud och kycklingbuljong. Allt ska läggas fram med en sjuhelvetes massa papper för honom att leka med. Tror ni han blir glad?

Emelie har inte ringt än, någon som hört något om en flygplanskrasch?

Jens är på After Work. Efter 5 öl bestämde han sig för att han började känna sig lite kissnödig så då får jag ett beklagande sms. Botemedlet? En 6a kaffedrink.
Gissa vem som kommer att smaka illa när vi ses ikväll?
Han fattar inte ens tanken bakom böner om att hans sista glas ska vara gott så att jag slipper offra mina smaklökar för en kyss.
Bäst för honom att han är fyllekåt om han ska hålla på så här....

Ring, ring, bara du slog en signal

Har tillägnat dagen åt att titta på 8 avsnitt med Ally McBeal. Obsessed? Nej inte egentligen. Tristess? Absolut.
Nu är klockan över 5 och jag väntar ivirgt på att höra telefonen börja ringa och se Emelies nummer på displayen. End kruxet är att jag stinker vitlök sen i förrgår och borde duscha. Det är en sak att svara i telefon när man tvättar håret, en helt annan att tvätta håret när man pratar i telefon...

Jag känner mig utnyttjad

Jens: Älskling masserar du?
Jag: Tyvärr, hårklippning och massage är inte direkt mina starka sidor...
Jens: Vad är du då bra på???

Ni behöver inte läsa om ni inte vill

Städdag idag tydligen. Finns det något jag inte tycker om att göra så är det att städa. Men det måste göras, som alltid när mamma bestämmer sig för att det är dags. Och inte måste för att hon säger det, utan hon säger det för att det absolut måstes.
Somnade så fort jag kom hem, satte igång datorn och min julmusik och kröp ner under täcket. 1,2,3,4 så sov jag som en stock. Hade älskling varit här hade det varit 1,2.
Nej jag vet inte vad jag skriver. Jag är verkligen en sån där tråkig typ som skriver bara för att skriva, so sue me.
Nu ska jag läsa bloggar och titta på Ally MacBeal tills hon kommer in och tjatar om städning!

Året som gått

Under 2008 har jag hittills:
[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[ ] du har känt hat
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[x] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön 
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som har hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[ ] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon av det motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

Lista med älskling

Du & din partner
Vad heter ni? Jens och Elisabeth
Hur träffades ni? Mao
Hur länge har ni varit tillsammans? en månad och 8 dagar
Är ni förlovade? nej
Bor ni ihop? nja
Har ni barn? Aldrig
Har båda körkort? bara jens
Isåfall, vem kör bäst? Jens
Kommer du ihåg er första kyss? jens stod och tafsade på elisabeths bröst och sen vände jens henne om och kysste henne.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jens antydde det först
Vem är äldst? Jens är 6 år äldre. hö hö hö
Vilka stjärntecken är ni? Vädur och oxe
Vem fyller först på året? Elisabeth
Vem är längst? Elisabeth :(
Vem sjunger bäst? ingen av oss.......
Håller ni i handen på stan? jaaaa
Var nån av er oskuld när ni träffades? nope
Kände ni varann innan ni blev ihop? snarare på varandra...
Vad har ni gemensamt? matglada sexdårar
Blev du kär i första ögonkastet? nej det tog ett tag
Har ni någon speciell låt? inte ännu
Har ni några "fri kort"? Jessica Alba
Har ni stora framtidsplaner? gifta oss när vi fyller 60!
Har ni gråtit i varandras armar? oh ja
Har ni varit utomlands tillammans? inte ännu =(
Vilket är ert bästa minne? vi kommer på nya hela tiden! >,.....,<
Vem lagar bäst mat? Elisabeth påstår att det är hon...
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Sex eller nån serie
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? massor! <333
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? kvart med fötter
Blir du lätt svartsjuk? Jens blir......
Brukar ni bråka? näe. vi löser allt! :O
Ringer eller SMS:ar ni mest? både och :)
Vilken är hennes/hans finaste kroppsdel? Hennes ögon, bröst och rumpa <3 / hans händer, leende, ögon och ....
Vad använder ni för preventivmedel? p-piller
Brukar nån av er prata i sömnen? det händer bägge ibland

TÄVLING!

Den som gissar rätt på vilken högtid jag längtar till och hur långt in i klippet jag börjar läcka från ögonen får en julmust nästa gång vi ses!Vem är du, vem är jag?

Jens sa senare på kvällen att jag inte måste för att det är en rätt töntig grej. Men jag är ju en tönt! Dessutom tycker jag att det var sockersött så tills han säger att jag inte får är det kvar.
Vad pratar jag nu om för något kryptiskt sexäventyr? Inget alls. Haha! Den ni!
Igår hittade han ett halsband han fått när han var 6 år, ett sånt där som alla "coola kids" hade när vi var små, alltså hade aldrig jag något, ett namnhalsband.

Helt plötsligt sa han något om att han skulla tagga mig och sen hänger han det runt min hals.
Så nu kan alla som undrar se att jag heter JENS. Eller åtminstone att jag inte är tjej. Fast det kanske var något annat han menade med det?
Älskling förklara, är det du eller jag som heter Jens nu?


Farväl grymma värld!

Hur skulle ditt avskedsbrev se ut?

 Hej svikare,
Jag vet inte hur jag ska säga det här men, jag är gravid.
Hela livet handlar om att göra allt för dig.
Du, när jag spydde för första gången, insåg jag att mina ögonfransar är ovanligt korta.
Därför skickar jag tillbaka mina drömmar.
Hoppas du får en tejprulle i födelsedagspresent.

VAD HAR DU FÖR UNDERKLÄDER PÅ DEJ?
rosa- mamma
svarta- pappa
vita- älskling
oranga- morfar
lila- mormor
blåa- syrran
gula-brosan
gröna- svikare
röda- farmor
bruna- farfar
annat- gubben lilla

VILKEN DRICKA ÄR BÄST?
mjölk- jag är gravid
läsk- ja orkar inte mer
vin- jag är lesbisk
öl- jag är inte smart
vatten-jag är aldrig din mer
saft- jag är över 48
oboy- jag är en utomjording
annat- jag är så ortoligt kär

VILKEN MAT ÄR BÄST?
tacos- göra en film
resturang- göra något meningsfullt
pannkakor- göra en skyltdocka med barn
gröt- göra dej besviken
pasta- göra allt för dej
kött- göra en tv-show
annat- göra massa godis

VILKET HUMÖR ÄR DU PÅ NU?
inget - spydde
glad- andades
ledsen- cyklade
besviken- jodlade
arg- arbetade
orolig- gungade
sur- älskade
upphetsad- sjöng
annat- klättrade

VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DIN TRÖJA ?
Blå- min mamma är brunnet
vit- min oskuld är borta
svart- mina ögonfransar är onormalt korta
lila- min fisk är död
brun- mina drömmar är svikna
rosa- min granne är med i bolibompa
grön- mina tankar finns inte mer
gul- min ubåt har inget namn
röd- mina rosor är vissna
orange- min klass är CP
annat- mina känslor är borta

VAD BÖRJAR DITT NAMN PÅ?
a/b- min ring
c/d- mina känslor
e/f- mina drömmar
g/h- min oskuld
i/j- min cykel
k/l- min katt
m/n- mina tankar
o/p- min tandbvärk
q/r- mina barnbarn
s/t- min huggorm
u/v- min mobiltelefon
w/x/y- mina hormoner
z/å- min stereo
ä/ö- mina ostron

VILKET NUMMER ÄR BÄST?
1- bra jul
2- tjej du förtjänar
3- 12 växlad cykel
4- tandvärk från mej
5- otrevlig påsk
6- ny vän
7- jävla piss sommar
8- kille som är bög
9- kompis som behöver dig
10- kram
11- utomjordisk attack
12- kärleks full familj
13 - tejprulle i födelsedagspresent
14. groda som heter fritjof
15.får ha på dej slitna byxor imorn
annat- underbar helg

Assparade

Har två låtar på hjärnan och ingen aning om varför...


Femenist - Javisst!

Jag är en jätteduktig flickvän, jag lovar

Älskling bjuder mig på polkagriskäppar och jag säger att han äter dem fel.
När vi kommer hem till honom så knackar granntanten på dörren och frågar om han vet om att han fått inbrott i förrådet, igen.
Han springer ner och tittar - uppbrutet. Jg står kvar och diskuterar kakbakning.
Han ringer polisen. Jag löser sudoku.
Han springer ner igen. Jg bloggar om det.
Visst förstår ni nu varför han vill vara med mig? Visst hör nu hur fin och stöttande och omtänksamt kärleksfull jag är. Vilken tur jag har att han är för ung, dum och kär för att se vilken jobbig typ han fastnat med. Jag vet iallafall att jag har hittat ett kap.

Bläsch

Igår var jag bara allmänt trött och idag är jag allmänt uttråkad. Det äger att vara arbetslös! Eller nåt...
Funderar på att äta något bara för att fördriva tiden, jag var ju faktiskt lite småhungrig för någon timme sen. Men å andra sidan känner jag att jag inte alls känner för att stoppa i mig något alls. Det här kommer att bli en intressant dag.
Borde duscha och så före jag ska till arbetsförmedlingen om 3½ timme också...
Har jag förresten sagt att jag hatar PirateBay idag? Jag kan inte få upp sidan. Jag vill ju ha Gossip Girl!

Bara för att Jens ska sluta läsa över min axel när jag skriver Haketdagbok

så lägger jag ut samma inlägg här.

Jag älskar Jens!

[19:03] 

Jag älskar när jag låtsas sova och han kryper ner intill mig, kysser mig i nacken och viskar att han älskar mig före han ser till att täcket inte glidit bort.

Jag älskar när jag kysser honom och ser honom småskratta. Jag älskar när han kysser mig och jag inte kan hålla leendet tillbaka.

Jag älskar att han blir så sött orolig för hur mina vänner ser på honom och att han inte klagar när jag är med dem istället för honom (fast jag vet att han helst velat ha mig kvar de nätterna också).

Jag älskar att han piper som en flicka när man ger honom gåshud eller höjer temperaturen på duschvattnet.

Jag älskar sättet han kan fånga upp hela mig i en omfamning och säga "titta älskling, jag hittade en alldeles egen älskling!".

Jag älskar att jag ler bara jag säger hans namn och jag älskar att han inte bara går stillsamt mot mig när vi ska ses.

Jag älskar tillochmed att han är dum nog att tycka att jag har varit borta för länge när jag har varit hemma för att byta kläder...


Kvällens planer

Johnny Depp blev tydligen Captain Jack Sparrow efter att ha suttit i en bastu för länge.
Undra hur piratiga vi kommer att bli? Jag och Jens har just tittat på Mythbusters - Piratespecial och om ungefär en halvtimme så kommer Märtha och Susanne hit för pannkaksmiddag, bastukväll och trevliga drycker med fler tillsatser än socker och färgämnen.

Tack älskling

Jens: Vad skriver du?
Jag: Blogg.
Jens: Ska jag gå in och läsa nu igen?
Jag: Du måste inte om du inte vill, har inget dierkt riktat till dig idag.
Jens: O! Då kanske det faktiskt står något intressant där!

En rolig dag i ett tråkigt inlägg

Dagen har tillbringats med Susanne. Först var vi hos Jens och läste LFG före vi tog bussen till Sundsvall där det kryllade av folk att känna!
Vi började på KappAhl där Susanne hittade en skitsnygg BH och jag fick tillbaka mina mangor från Erika efter att ha köpt ett par övermjuka strumpor. Vidare tog vi oss till Ohlssons tyger där vi ratade och tjatade om vad som skulle göra sig bäst som tomteluva åt Mistress. Inga beslut togs utan istället hittade vi en lagom förvirrad Nils som hakade på oss till Åhlens tomteluvor och underkläderna på Lindex. Sällskapade till Indiska där han tackade för sig och vi gick in för att inte hitta ett enda dugg som passade oss.
Några affärer senare hade jag även lyckats plocka på mig ett par jeans och vi hittade en Märtha som kunde ackompanjera oss så fort hon betalat några julklappsattribut.
Dagen avslutades med en Subwaymacka och en språngmarsch till bussen där min dricka spilldes över sätet och orsakade mig en blöt rumpa. Springa med läskmuggar är inte rekomenderat, jag ska komma ihåg det till nästa gång, hoppas jag.

Tur i spel otur i kärlek

I badkaret.

Jens: Älskling du är luden.
Jag: Ska jag ta det som en pik? Så går det när jag är här för länge.
Jens: Visste du att varje gång de har en tävling på jobbet som jag ställer upp i så vinner jag?
Jag: Det förklarar alltså varför du har fastnat med mig.

Jens fattar ingenting.

_________________________

Nu sitter vi vid varsin dator igen. Jävla pensionärspar fast modernare liksom...
Så fort jag fnittrar åt roliga bloggar vänder han sig om och ser förvirrad ut. Men han får skylla sig själv som lyssnar på dålig musik ikväll istället för att ha sex.

Myspyslängtan

Jens har igång en dokumäntär om Harry Potterböckerna samtidigt som han spelar spel. Badkaret är uppfyllt, glasspinnarna är uppätna och ändå sitter vi framför varsin dator. Han med sitt tangentbordsdemolerande Need For Speed och jag med mina bloggar, 178 inlägg kvar.
Jag vill ha närhet. Älskling, bada nu?


1 månad älskling <3

En månad igår i snöfallet. Och ändå känns det som bara någon vecka....

My Hero Is You - Hayden Panettiere

You know I try to be
All that I can
But there's a part of me
I still don't understand

Why do I only see
What I don't have
When my reality
Its things are not that bad

Your faith has shown me that

When my world goes crazy
You won't let go
When the ground gets shaky
You give me hope
When I try to push you away
You never move, yeah

Now when I start doubting
You help me see
There's a strength, and a mind, and a power in me
Oh believe me thereain't nothing I can't do
My hero is you, yeah
My hero is you

I never saw the way
You sacrificed
Who knew the price you paid
How can I make it right
I know I've gotta try

When my world goes crazy
You won't let go
When the ground gets shaky
You give me hope
When I try to push you away
You never move, yeah

Now when I start doubting
You help me see
There's a strength, and a mind, and a power in me
You believe there ain't nothing I can't do
My hero is you, yeah
My hero is you

And I hope that you can see
You're everything that I wanna be, ooh

When my world goes crazy
You won't let go
When the ground gets shaky
You give me hope
When I try to push you away
You never move, yeah

Now when I start doubting
You help me see
There's a strength, and a mind, and a power in me
Oh believe me there ain't nothing I can't do
My hero is you, yeah
My hero is you

My hero is you

Biodags!

-Men dra mig i stjärtfjädrarna Mamma Mu! Kossor kan ju inte klättra i träd!
-Nej det vet jag väl, men det är ju därför jag vill lära mig!

Jag och Erika var på bio idag och tittade på Mamma Mu och Kråkan.
Så sjukt underbar upplevelse för mig som verkligen dyrkade denna varelse i min barndom! I ärlighetens namn så tror jag nästan att jag fnittrade mer än barnen när Mamma Mu och Kråkan argumenterade om vad som passar sig för kossor att kunna eller inte kunna.
Jag satt och gungade med i visorna som jag kände igen någonstans långt bak i minnet och jag var precis lika tårögd som Mamma Mu när Kråkan bestämde sig för att han skulle sluta hälsa på.
Barnslig. Jag? Nej, vad får er att tro det? Nu ska jag ut och fiska med en rak istället för en krok, där jag har fäst kanelbullar före jag, återigen, ska lära mig att cykla och klättra i träd. Dykningen får nog vänta tills vattnet spricker upp igen...

Vi har fått en konstig ko
med konstiga små horn
När hon tror att ingen glor
viftar hon med sina horn

Vi har fått en konstig ko
med konstiga små horn
När hon tror att ingen glor
svarar hon i telefon
- Mamma Mu, är det du?
- Muuuu!


35 år kvar bara....

Då ska jag och Jens gifta oss, när han är 60 och jag är 54. Det låter väl som en vettig ålder? Man vill ju inte ta några förhastade beslut liksom.
Enda problemet är att han sagt att han helt säkert kommer fria före han ens har hunnit bli 45. Det innebär ju minst 15 år av att bli nekad det svar man är ute efter. Stackars Jens....
Hur han ska stå ut med mig vår första månad ut är däremot ett mysterium....

Odin is my hero once more!

Kommer hem på mrogonen och ser en vit sak på min plats vid matbordet. Svårt att avgöra om det var paket eller påse men jag går fram och tar upp det iallfall. Jodå, det är till mig. Va? Vääänta nu, $10 står det också på utsidan. Inte fan har jag varit dum nog att beställa något för 10 dollar från internet? För en Plushie? Nej någon måtta får det ju vara. Vågar man bryta förpackningen?
Fast nu när jag tänker på det... Nathan sa ju att han skulle skicka någon slags present på posten till mig, det kanske är den som har kommit nu?
Paketet slits upp och gissa vem som hotar att tappa rösten och stuka tår när mitt fangirlsquee är igång tillsammans med hyperstudsarna?
En Richard! Han har köpt en Richard åt mig!Visst är han sööööt????

Gummistövlar ftw

Jens julklapp är fixad och inslagen och dagen har förärats ett cafébesök med Karin och choklad...
Förstår ni hur jävla blött det är ute??? Det är läskigt. Jag vägrar använda andra skor än mammas gummistövlar tills det här vädret är över!

Let me rephrase that

Det snöar igen. Jag vill ut och leka i allt det nyvita!
Kanske kan fråga Jens om han vill leka i snön med mig? Fast antagligen är han för stor och tuff och vuxet trött för det. Kanske om jag ber honom leka med mig, i snön?


Old habits

Skolkade.
Satt hemma och fluffade framför YouTube istället. Skickade ut mysbröstade minions på viktiga uppdrag gjorde jag också. Vill fortfarande sova, egentligen. Men om 2 timmar slutar älskling och jag myser mycket hellre med honom än sover hemma ensam under dagtid, så enkelt är det.
Det vill säga, om en timme ungefär kan jag börja med maten istället så kan han hämta mig direkt. Ibland är jag smart.

Uff. Fucking uff I tell you!

Slö som den flodhäst jag är.
Inte direkt trött, men slö.
Mår illa och är inte ett dugg sugen på att göra vad jag måste.
Jag vill inte städa mitt rum. Jag vill inte tvätta mina kläder. Jag ville inte ens tvätta mitt hår men det gjorde jag ändå, lite självdisciplin har jag också. Men jag vill absolut inte gå till arbetsförmedlingen och sitta där som ett fån medans någon ointressant människa står och berättar hur bra just deras ointressanta jobb är.
Jag vill titta på Gossip Girl men det tar en evighet att få ner idag. Jag tror att jag vill gå ut och gå resten av dagen. Om jag inte hellre vill dra täcket över huvudet. Vill leka borta i alla fall.
Helst skulle jag leka borta i Jens knä medans han kliar mig i nacken precis som igår på kvällen.
 
Nej, idag är en grymt uffig dag.
Bara så att ni vet.

7 sanningar

Jag har tråkigt ovh kan inte komma på de två sista rätterna för min matvecka, alltså ska jag nu göra som alla andra häftiga människor där ute. Alla som känner sig manade är utmanade.

1. Jag är inte kåt hela tiden.
2. Jag bakar mer målmedvetet än med kärlek.
3. Mina bröst är den absolut enda kroppsdel jag inte har komplex för.
Jag hade faktiskt 7 stycken när jag bestämde mig för att skriva det här men nu är det tomt....
4. Jag blir automatiskt avkåtad när jag är alkoholpåverkad.
5. Jag tycker att det är skitläskigt att vara riktigt full.
6. Det är jobbigt att hålla på i köket utan musik.
7. Jag skulle hellre mörda än knulla för en miljon kronor.

Tycker ni att vi har kommit varandra närmare nu?


Will work for peanuts

Hejdå Subway.
Jag sa ju att andra intervjun gick mycket sämre! Visserligen är det en ny resturang så de vågar inte anställa fler än kanske 8 pers "på riktigt" nu i början men det känns fortfarande jävligt motigt att jag inte var en av dem...

Baby just say yes
Love Story - Taylor Swift

We were both young when I first saw you
I closed my eyes and the flashback starts
I'm standing there
On a balcony in summer air

See the lights, see the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
And say hello
Little did I know

That you were Romeo, you were throwing pebbles
And my daddy said, "stay away from Juliet"
And I was crying on the staircase
Begging you, please don't go
And I said

Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story
Baby, just say yes

So, I sneak out to the garden to see you
We keep quiet cause we're dead if they knew
So close your eyes
Escape this town for a little while

Oh oh
Cause you were Romeo, I was the scarlet letter
And my daddy said, "stay away from Juliet"
But you were everything to me
I was begging you, please don't go
And I said

Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story
Baby, just say yes

Romeo, save me
They try to tell me how I feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story
Baby, just say yes

Oh oh

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you is fading
When I met you on the outskirts of town
And I said

Romeo, save me
I've been feeling so alone
I keep waiting for you, but you never come
Is this in my head
I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring
And said

Marry me, Juliet, you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad
Go pick out a white dress
It's a love story
Baby, just say yes

Oh oh oh
Oh oh oh oh

'Cause we were both young when I first saw you

Helgen som gått

Mamma och pappas klappar är köpta.
Emelies julklapp är klar.
Johan har en julklapp som ligger och väntar, även om jag glömde bort att plocka av prislappen så när den var helt färdiginslagen var jag tvungen att smyga upp paketet igen, smidigt där.
Klappen till Jens är uttittad och jag har mina små minions ute på hemligt uppdrag.
Då är det alltså bara två klappar kvar; hundens och den någon som lotten utvisar. Vi måste verkligen ta tag i de där planeringarna så att vi kan börja tänka klappar!

50årsfesten var bra men jag fick ett grovt blyghetsanfall och blev istället ett fjolligt litet klängapevåp på Jens kvällen ut. Blä på mig och kärlek till honom för att han står ut.
All vår vackra snö försvann i lördagskväll. Vid halv6 så snöade det och när vi gick från festen kring 12 så spöregnade det istället, det regnade fram tills någon gång inatt och nu kan man skymta b¨de gräs och asfalt lite här och där, för att ha varit några decimeter djupt försvann det ändå väldigt snabbt.

Subwayintervjuen gick bra och jag fick komma tillbaka till en uppföljningsintervju som gick långt ifrån lika bra, halva tiden kändes vigd åt att de satt och förklarade för mig hur jobbigt det var för dem att ringa runt och säga att man tyvärr inte fått jobbet. Det kan väl inte räknas som ett gott tecken?

RSS 2.0