Rolig?

HUR ROLIGT LIV HAR DU?

(x) Du har skrattat så mycket att du ramlat
(x) Du har varit ovän med någon
(x) Du har varit full
(x) Du har färgat hela ditt hår
(x) Du har busringt
(x) Du har ridit på en elefant
(x) Du har hoppat/ramlat/blivit ner puttad i en sjö med kläderna på
(x) Du har klappat en kossa
(x) Du har varit uppe hela natten
(x) Du har badat naken
(x) Du har minst en piercing
(x) Du har/haft en bästis
(x) Du har tältat med dina kompisar
(x) Du har ätit upp hela smeten till en kaka
( ) Du har åkt det mesta på Liseberg
(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns
( ) Du har badat i Svarta Havet
( ) Du har åkt ubåt
(x) Du har drivit med folk på Internet
( ) Du har gjort en MSN äldre än vad du är
(x) Du har skämt ut dig ordentligt
(x) Du har haft matkrig
(x) Du har kramat en främling
(x) Du har gått på en järnväg
(x) Du har råkat berätta någon annans hemlighet
(x) Du har suttit vid datorn mer än tolv timmar i sträck
(x) Du har lyssnat på musik en hel natt
( ) Du har köpt ett par för små byxor bara för att dom var snygga
(x) Du har varit uppe på ett tak
(x) Du har varit utanför Europa
(x) Du har suttit vid datorn en hel natt
(x) Du har flugit flygplan
(x) Du har druckit minst 2 liter läsk på en dag

Totalt: 28/33

0-10 : Du har problem, vart sitter du och trycker hela dagarna?
11-17: Du verkar inte ett sånt roligt liv, men visst.. det kanske duger
18-25: Du verkar ha ett roligt, men inte ett alltför crazy liv.
26-33: Du har ett roligt liv, som kanske blir lite för bra ibland

Doft av vaselin

Buffy gör reklam för vaselin! Nu är bara frågan när denna fantastiska reklam ska exporteras till Sverige och våra tråkiga små TVkanaler.

Jauvet

Jag tycker om dem! Det är den bästa gycklargrupp som någonsin spelat in skivor och jag har dem! Sånt kan göra en liten sjuklig flicka väldigt lycklig när teet är uppdrucket och köket med påfyllning känns avlägset.

Dagens Visa
Dagens Visa är alltså, såklart, en Jauvetvisa. Här kommer Stycka. Texten är nerskriven av mig i farten, jag ber om ursäkt om det dyker upp något fel någonstans...

Stycka
"Det här, det är en sång till er som köper träsvärd åt era ungar"
Låt mig få stycka ditt barn
Att stycka är bara på skoj
Skiva det långsamt till döds
Så att det ångrar det fötts
Levern den lägger jag för sig (sig sig sig)
Så jag kan göra pastej (stej stej stej)
Den säljer jag sedan till Scan
För att få mätta små barn
(Äckliga jävla skitbarn vi hatar dem alla)

No more togaparty

Igår så lyckades jag övertyga Emelie att gå och titta på balklänningar under lunchrasten. Vi gick först till affären med de vackra klänningarna i skyltfönstret. Priserna varierade rätt bre, hyra för en helg gick på allt mellan 900 och 1.3k.... Köpa var mellan 1k och 7k. Vi hittar några fina var, Emelie känner dock inte att någon är något hon skulle vilja ha på balen men efter lite övertalning provar hon en ursnygg svrt-vit klänning. Jag hittar kanske 10 klänningar jag skulle vilja ha men de är antingen stl. 34 eller 54. 34or kan jag ju drömma om att komma ner i, jag har fan 36-38 och resten är 54. FEMTIFYRA! Finns det verkligen så stora kvinnor som visar sig ute?
Tanten som, tillslut, erbjuder oss hjälp påpekar att de kan ju sy in åtminstone en sorlek så jag kan nog prova 40 utan problem och plockar fram en mintgrön klänning. Mintgrön? Det finns, kanske, fem personer i världen som kan bära den färgen med hedern i behåll och jag är verkligen inte en av dem. Hon plockar också fram en riktigt söt röd klänning med jättefint fall i kjolen och pärlbroderier över bysten.
Snäll som jag är så prvar jag den mintgröna klänningen och får tveklöst medhåll från Emelie om att den är fruktansvärd på mig. Av med den och på med nästa alltså. Jag älskar verkligen hur kjolen faller runt mig! Jag älskar vecken runt livet! Jag kan inte låta bli att rygga tillbaka inför pärlbroderierna. Mina bröst ska inte vara klädda i glittrande saker, de ser bara dumma ut och vem vill ha en ful kropp på balen? Emelie håller emd om att klänningen är långt ifrån något som jag borde ha eftersom den varken passar mitt utseende eller min personlighet. Ut från kulisserna kommer hjälp(?)tanten och tycker att den ser bra ut. När kollegan på ett överlägset sätt citerar Emelie om att den "inte var min stil" börjar de genast argumentera om att det har att göra med att jag inte är van vid att gå runt i balklänning under dagarna och därför känner mig ovan i kreationen. När vi vidhåller att mina bröst inte passar i broderier och färgen kanske inte är riktigt 100% min nyans trodde jag nästan att helvetet skulle braka lös om man bara skulle gå efter uttrycket i hennes blick. Adjö förtroende för den affären.
Vi knatar istället iväg till Uniqe som inte längre säljer vackra balaktiga klänningar utan nu riktat in sig på glittrigt och glansigt discotyg. Kanske inte heller riktigt vad man letar efter till en bal.
Efter skolan träffar jag Märtha och beklagar mig om min klänningsbrist och säger att g kommer få komma inlindad i mitt lakan som en toga om det ska vara så här svårt att hitta någon vettig klänning. Hon förstår mitt dilemma, trots hennes uppmuntrande ord om togor, och börjar spåna på egen hand. Hon har ju fortfarande kvar mönstret på hennes medeltidsklänning, som ju faktiskt är både figursydd och har korsettsnörning. Man kanske skulle kunna modefiera några detaljer här och där och försöka hitta någon som var duktig på att sy? Efter några minuters telefonförhandlingar har Amanda åtagit sig uppdraget att sy min balklänning om vi fixar ihop mönstret och jag betalar tyget. Ibland blir jag så lycklig över att det finns estetare här i världen! Så nu ska Elisabeth ut på tygjakt och sitta med Märtha någon kväll och fixa ihop hur klänningen ska se ut.

Idag har jag inte bara lika lite röst som igår utan har dessutom arbetat mig upp till feber. Ingen superfeber visserligen men lite mer än en grad över vad jag brukar ha som mest så det räknas absolut som tillräckligt mycket för att få stanna hemma om någon frågar mig. Men blärk på onda halsar och röstlöshet, hur ska jag överleva om jag inte får prata???

Helgens bravader...

I fredags så var det UFmässa för alla gymnasister hemma i Härnösand så jag kände en slags plikt att komma och titta på hur det gick för Camilla och hennes kläder.
Den dumma symaskinen hade trasslat hela kvällen så det hade slutat med att de sytt för hand ändå. Men kläderna i sig var väldigt söta och jag blev övertalad att köpa en tunika, sen är det en annan femma om jag någonsin kommer använda den... Vi får väl se antar jag?
Hon tyckte också att jag skulle följa med ut på kvällen och fira Lindas 18årsdag. Jag kände mig tveksam, det vore kul att gå ut, och särskilt med henne, men jag ville inte riskera att träffa en Jonacon på fyllan... Men jag lovade att tänka vidare och höra av mig under kvällen. Jag och Marcus hinner knappt hem till mig före HS ringer upp och brölar om att jag måste med ut på kvällen för han hade minsann fått i uppdrag att fixa fram folk. Kommer HS och Camilla så skulle jag åminstone ha två att gömma mig bakom om exet dök upp så alltså lät jag mig övertalas före jag och Marcus fortsatte med att titta på Pirates.
Vid 10tiden så skiljs vi åt, han ska hem till sig och leka nörd och jag skulle gå för att möta upp med Camilla.
Det var klart värt att följa med ut! Vi drack inte särskilt mycket, bara 4 glas var. Men oj vad kul vi hade! Linda var trevlig, Tobias från grannklassen var med, likaså Sara, Leffler, Pontus och Eve med hennes flickvän(?). Ingen var riktigt säker på huruvida de var ihop eller inte men alla var för snälla för att argumentera. Ingen Jonacon så långt ögat kunde nå.
Däremot hittade vi i ett av båsen en rejält packad Sabine som skulle återuppliva högstadieminnen och catcha upp, hur mycket hon kom ihåg återstår att se..? Kul var det om inte annat. I slutet av kvällen fastnade dock jag och Camilla med två fyllon i 30årsåldern som raggade för fullt. De var skitläskiga och vi lyckades inte bli av med dem! Jag försökte ringa tillbaka HS men inte fan fattade han någonting, så han dök inte upp förrän jag lyckats skicka ett hjälp-sms. Då kom han och Pontus till undsättning. Dvs. de satte sig vid vårt bord och HS började prata med en av dem medans jag kunde rikta min uppmärksamhet mot Pontus som var ungefär lika nykter som jag. Evigt tacksam.
När Bittens hade stängt ringde jag upp Marcus och väckte honom för att försöka få hem honom till mig. Den stackars pojken var tyvärr lite för trött så vi kom istället fram till att jag skulle sova hos honom.
På lördagen så vaknar vi lagom i tid för att höra hur Märtha skickar ett sms vari det står under vilka tider det är öppet hus i Röda Villan. Vi käkade frukost och gick dit vid 12igt. Det var jätteskönt att få se henne igen, det var så länge sen sist och hon gör mig alltid så glad och rofylld. Hon guidade oss runt ordentligt och sen hamnade vi i köket där vi satt och pratade om ditt och datt i minst en timme. Före vi gick så sa hon dessutom till Marcus att hon var väldigt glad att jag träffat honom för hon kunde se hur bra han var för mig. Jag vet inte om jag är överfjantig eller inte men det värmde verkligen otroligt mycket att hon sa det och jag tänker leva på det hur länge som helst.
På kvällen så gick han och jag på bio och tittade på I Am Legend. Den var jättebra! Men när den första zombien hoppade fram reagerade han med att rycka till medans jag började asgarva för att den var så ful. Jag tror att en del av Marcus skämdes över mig då... Men filmen var som sagt asbra! Alla borde se den, Will Smith är ju alltid sevärd!
Efter bion gick vi runt ett tag och visste inte riktigt vart vi skulle. Det slutade med att vi hamnade i Crilles lägenhet där vi satt och slöpratade ett bra tag. När vi skulle gå så gick dragkedjan på min sko upp. Igen. Har jag sagt att jag itne tycker om de skorna? Jag ska gå och reklamera dem på Wedins idag efter skolan tror jag. Eller före. Idag iallafall.
Jag tror att vi kom hem till mig vid 1igt på söndagmorgon och vi däckade nästan direkt.
Under söndagen visade min lilla pojke också prov på stort mod och synbar avtrubbning när jag tvingade honom att se hela Another Gay Movie. Jag tycker den är hysteriskt rolig men det tog ett tag före han kunde se på när killarna kysstes med varandra och liknande. I slutet kunde han tillochmed skratta åt sexscenerna istället för att vända sig bort med en skrämd blick. För er som inte sett den, här finns en trailer:

Allt Som Jag Kan Önska

Häntextra

Det töar. Och nu menar jag inte lite solvärme som orsakar istappar på hustaken. Jag snackar om rejält slask. När vi skulle gå hem från Kupan så var det säkert 4 cm slask över hela backen. Det fanns inte en chans i världen att ta sig hem med torra fötter. Möjligtvis om man blev buren tills man var innanför dörren, fat chance att något sånt skulle hända liksom.

Så jag kommer hem och byter strumpor före jag sätter mig bekvämt i soffan och slår igång Prinsen av Egypten som jag fått låna från Emelie. Anledningen till att jag bad om att få låna den är att det i den filmen finns en låt som sitter fast i mitt huvud ? Allt Som Jag Kan Önska. Precis när jag hör de första tonerna i sången så ringer telefonen. Det är Camilla som undrar om jag har en symaskin. Av alla saker att börja ett samtal med??? Men jo, jag har en symaskin även om den är lite mysko och kan spöksy när den känner för det. Alltså, man behöver inte ens röra pedalen så kan den börja sy av sig själv, personligen brukar jag fega och bara trä och sen sitta och snurra på nål-snurr-saken, hur lång tid det än tar. Hon får prata med mamma som även hon varnar för detta fenomen men eftersom deras symaskin har pajat och de ska ha färdiga kläder att visa upp på UF-mässan imorgon så är det klart att de får låna den om de inte kan hitta en bättre, men det är kanske inte ett så smart drag.

Går och sättermig i soffan igen och hinner precis trycka på play när pappas överjordiska pannkakor är klara. Efter två pannkakor ringer hon igen. Nej, de kunde inte hitta någon annan maskin med så kort varsel och skulle vi kunna tänka oss att ta den till dem? Återigen får mamma sköta snacket och det bestäms att vi ska köra iväg med den direkt efter middagen.

När vi efter många om och men har hittat till rätt hyreshus och lämpat av grunkan så återvänder vi hem och jag återupptar mitt filmtittande. Tre låtar kommer i rad, någon slags vaggvisa, allt som jag kan önska och drottningens sång. Jag hinner höra de tre första orden i Drottningens Sång före mamma klampar upp och påpekar att de kanske vill ha fler alternativa trampfötter och kanske några tomma spolar till maskinen? Jag ringer upp och frågar och jodå, det ville de gärna ha. Alltså drar jag åter på mig ett par gummistövlar eftersom mina skor fortfarande inte torkat och knallar upp till parkeringen där Camilla står och huttrar i sina genomblöta skor. Stackars flicka egentligen. Vi står och pratar en stund och går sedan tillbaka till varsin sysselsättning. Den här gången så får jag faktiskt se klart på filmen. Och vilken film sen! Den är riktigt mysig, trots att Carola får göra systerns sångröst och att storyn är hämtad ur gamla testamentet, jag kan inte hjälpa det. Bölade som vanligt igång i slutet av filmen när de sjunger Det sker ett underverk och tågar ut, är man fjantig så är man.

 

Skolakuten

Religion B började idag, den verkar bli minst lika dryg som A-kursen, blärk. 

Jag har inte varit på Kinesiskan sen förra tisdagen, mindre lyckat kanske?

Är pinsamt seg på engelskan, om jag nu har fått välja mitt eget ämne borde jag väl kunna anstränga mig lite mer?

Har fortfarande inte börjat skriva på mitt jävla projektarbete.

 

Dagens Visa

Som sagt så har jag fått Allt Som Jag Kan Önska på hjärnan men för en gångs skull verkar texten ha undkommit google. Mig besviken.

Jag ska göra mitt bästa för att skriva ner texten på egen hand. Håll till godo.

 

Allt Som Jag Kan Önska - Prinsen av Egypten OST

Mina rikedomar

Strålar i vår månes bleka sken

Allt som jag kan önska

Ljuvliga parfymer

Salar i den vackraste av sten

Allt som jag kan önska

Här i mitt hem

Min fader, moder, broder

Och all grannlåten runt om

Det är mitt hem

Finaste familj och jag vet att jag

Tillhör dem

Det finns ingen grund att tvivla

Visst är jag en av dem

För jag är prinsen av Egypten

En son av traditioner som om det skrivs

På varenda vägg

Ja, nog har jag allt som jag kan önska

Allt som jag kan önska

Allt som jag kan önska


Urk

Just nu sitter jag i datasalen med ett tomt skrivfält framför mig och en pratglad Camilla i telefonen. Hon tycker att jag ska följa med henne ut på fredag eftersom hennes kompis fyller år då och Jonacon ska dyka upp. Tanken på att gå ut och dricka i hans närhet känns väldigt fel men samtidigt har jag inte träffat Camilla sen hon åkte ut på APU, vilket var ett tag sen nu... Får se hur jag gör, det är frestande men avskräckande på samma gång.
I eftermiddag ska jag o-gå på kinesiskan eftersom jag och Erika ska iväg till kupan och fixa APUpapper som bekräftar att vi var där under tre veckor i höstas... Mycket nöje.

Yes, Satan Loves Me and I Love Disney Still~~

 
Det här är vad ni får när ni youtubar på Disney. Hjärntvätt någon?

 
Fin liten visa att tänka på...

NÅD!

Jag var ju som sagt hos tandläkaren i efetrmiddags och tog bort den lilla ståltråden jag burit sen tandställningen åkte av för 2½ år sedan. Tänderna såg tydligen fina ut.
Jag tror tandläkaren som satt och grävde runt i min käft var hel inkompetent. Han hade inte fattat att sprutar man en massa vatten i en liggande persons mun så kommer de att drunkna om man inte suger bort det. Efter ett tag insåg han det, efetr min andra kallsup, och då lägger han den blåa sugmojen i min mun recis ovanför vattenmassan så inte fan hade det någon effekt inte. Det var inte före det kom in en sköterska och erbjöd sig hålla i den som allt äckligt vatten försvann. Och inte fan kittlades det när han slipade bort cementen för när han lessnat på allt vattensprutande från den ena slipen tar han en torr istället. Det brändes! Munnar ska inte brännas när "utbildade" människor joxar med dem!
På röntgenplåtarna av mina tänder syntes som sagt att de numera satt som de skulle, om man bortser från en visdomstand till höger i underkäken som "måste tas bort snarast". Me no want to. Dessutm kommer jag behöva ta bort den på vänster sidaockså "förr eller senare" precis som två stycken i överkäken som inte ens har börjat synas än, för de tre kommer få det alldeles för trångt när de är helt ute annars. Jag vill inte! Jag vill itne ha lika ont som Emelie har, och jag vill verkligen inte vara med om det 4 gånger inom loppet av ett år! Hjälp mig goda tandfé?

Disneylista

Haha, titta här vad jag hittade!

Askungen
[  ] En av dina föräldrar är döda
[ x] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur
[  ] Du väntar på din drömprins
[  ] Din mamma är väldigt sträng 
[  ]Du har systrar som är avundsjuka på dig
[  ] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[  ] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
x] Du har/har haft blondt hår
TOTALT: 4

Belle
[x] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[  ] Du har gått vilse i skogen
[x] Du älskar att läsa
[x] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång
[x] Du har en vild fantasi
[  ] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[  ] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[  ] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTALT: 6


Jasmine

[  ] Din pappa är väldigt rik
[x] Du är väldigt smart
[x] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[x] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[x] Du har många mål i ditt liv
[  ] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[  ] Du är förmögen
[  ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTALT: 6

Ariel
[x] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[x] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[x] Du är lite av en trubbelmakare
[  ] Du är yngst i din familj
[  ] Du har många systrar
[x] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[  ] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTALT: 7


Snövit

[  ] Du vet att du är vacker
[  ] Ibland verkar det som att din mamma är avundas dig
[  ] Du har nästan blivit dödad
[x] Du har minst 7 bra kompisar
[  ] Du har blivit matförgiftad
[x] Du har/ har haft kort hår
[  ] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[x] Du är gladare när du inte är hemma
TOTALT: 5


Mulan

[x] Du är lite av en pojkflicka
[x] Många önskar att du var lite tjejigare
[  ] Du har låtsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[x] Du har rymt hemifrån
[  ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[  ] Du har många killkompisar
[x] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[/] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
[  ] Du har klippt ditt hår själv
TOTALT: 5,5


Törnrosa
[  ] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[x] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[  ] Du har en fin sångröst
[  ] Du gillar att sova sent på helgerna
[  ] Du är mycket ute
[  ] Du är adopterad
[x] Du är väldigt romantisk
[  ] Rosa är en av dina favoritfärger
[x] Ljusblå är en av dina favoritfärger
TOTALT: 4


Pocahontas
[x] Du älskar att utforska stora städer
[  ] Du är mer andlig än religiös
[  ] En i din familj har dött
[x] Du har haft ett omöjligt förhållande
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[x] Någon du känner har varit med i något krig
[x] Du älskar naturen
[  ] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[x] Du är väldigt äventyrlig
TOTALT: 7


Jag blev en blandning mellan Pocahontas och Ariel, vem blev du?

OMFG! NOOOO!!!

Jag är så dum! Jag har glömt min mobiltelefon hemma idag! Nu får jag världens skuldkänslor för eventuella obesvarade samtal eller SMS. Är jag fjantig? Javisst, men dte är så jag känner mig utan min stackars mobiltelefon, isolerad och elak. Blärk på att man ska behöva vara så beroende av en liten elektronisk sak som låter.
Nu ska jag till Emelie och låna Prinsen av Egypten och sen ska jag ta bussen hem till härnösand och gå till tandläkaren för första gången sen i ettan på gymnasiet, jag har verkligen sugit på att dyka upp på de tider jag har fått. Fy skäms på mig.

btw...
IDAG HAR MARCUS OCH JAG VARIT TILLSAMMANS I FEM MÅNADER!!!!!
Mycket viktigt att påpeka.


Lista!

Tio saker om mig

1. Är du singel? Nej O_O
2. Är du lycklig? Jovars...
3. Är du uttråkad? Klart, annars skulle jag inte svara på den här =P
4. Är du ledsen? Det händer...
5. Är du italienare? Nope
6. Är du gravid? Tror inte det? Vadå, har jag betett mig annorlunda? Jag LOVAR att jag inte glömt något piller! Jag HAR varit en duktig flicka!
7. Är du full? Oftast inte taclochlov xD
8. Är du en cooling? Klart som fan, vem skulle vara coolare än jag?
9. Är du från Irland? Nepp
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Jupp

Åtta saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jupp jupp
2. Har du nånsin blivit sårad? Har inte alla det?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Typ hela högstadiet?
5. Har du kysst någon inom den senaste veckan? JA! >w<
6. Har du haft en hemlig beundrare? HAHAHAHAHAHA!!!! JAG? Aldrig! X'D
7. Är du kär? Jupp <3
8. Vill du gifta dig i framtiden? Allt utom brudgum är planerat ;3

10 saker, två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? BÅDA!
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Både och, men de Få Bästa värderas högre (*duuuh*)
5. TV eller Internet? INTERNET!
6. Coca-cola eller Pepsi? PEPSI!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Båda är kul, men rolig hemmaväll är nog idealet =P
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Ska man KUNNA välja mellan dem? Mobilen kanske?

Tio "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Har jag itne blivit det är jag förvånad...
2. Brutit ett ben? Armen
3. Gjort nåt du ångrar? Ja =P
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men jag vill jag vill jag vill!
5. Ljugit för någon du tycker om? Tyvärr... ><
6. Ätit en hel tårta? Nej, inte själv, men med någon ;P
7. Gjort bort dig offentligt? Både medvetet och omedvetet, det är kuuul!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nopes, det tog ju slut av en anledning
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nämn någon som inte gjort det?
10. Velat försvinna? Ja

GAWHD!

Så sitter man här och knåpar på den förbannade hinduismläxan. Jag har en elak fråga kvar som vägrar bli ordentligt besvarad och itne har jag någon annan motivation en den eviga tidspressen heller. Dumma Marcus som vägrar muta mig med sex.

Dagens Visa
Emelie kommenterade för ett tag sen på att jag knappt lägger upp låttexter längre och hon har rätt. Här kommer alltså Elisabeths frustrationslåt:

Shout - Disturbed
(
shout shout)
Let it all out
These are the things I can do without
(come on)
I'm talking to you
(so come on)
[repeat]

In violent times...
You shouldn't have to sell your soul
In black and white...
They really really ought to know
(just don't know)
Those wandering minds...
Who took you for a working whore
Kiss them goodbye...
They shouldn't have to jump for joy
(jump jump jump jump jump)

You shouldn't have to (shout) for joy(shout)

They give you life...
and in return you gave them hell
As cold as ice(not witch your ice ice baby)
I hope we live to tell the tale
I hope we live to (shout) the tale(shout)

Will you never shout
HUH
I feel as though you're never gonna let it all out
Will you never shout?
HU
I feel as though I know
you're never gonna let it all out
will you never shout?
HUH
I feel as though I know you're never gonna let it
And when you've taken down your gaurd...
If I could change your mind...
I'd really love to break your heart
(break break break break break)

I'd really love to (shout) your heart(shout)

I'd really love to
(shout shout)

Come on let me shout shout let me
Come on let me shout shout
Come on let me shout shout let me
Come on let me shout shout

Motivation?

Jag sitter här och ska försöka övertyga mig själv om att jag visst kan förmå mig att fortsätta på religionsläxan som måste in ikväll eftersom kursen är officiellt slut imorgon. Nu är det ju så att jag är fruktansvärt dålig på att motivera mig själv, det finns så mycket annat lockande här i världen. Det finns mat i köket, en dusch i badrummet, en säng i mitt rum, disneyfilmer på datorn och i vardagsrummet, animeserier på datorn, människor på MSN och om bara min dumma lilla pojkvän skulle kunna ta en hint och muta mig med hans kropp så skulle jag göra den här läan på mindre än en timme. Förstår han att jag hintar om att han ska säga att jag får sex om jag gör klart skolarbetet? Nej, han förstår att jag har problem med motivation och säger att det bara handlar om att fokusera sig. Bläää!!!
Istället har jag lollat runt på internet och fjantat mig, och blivit deprimerad över faktumet att folk är sega på att uppdatera sina bloggar. Emelie har inte skrivit på länge (allt är relativt) och det var ännu längre sen Jenny skrev något. SEGISAR! Vad ska jag då läsa i väntan på motivationen?

Näst sämsta älskarna?

http://www.expressen.se/sex/1.965372/svensken-ar-nast-samst-pa-att-alska I expressen kan man läsa att svenska män är näst sämst i världen i sängen. Sämst är tyskarna, alla förvånade räcker upp en hand.
Stackars alla svenska mansknullerskor där ute...
Vart ska man då leta? Åker man söderut till Danmark har man genast uppgraderat sig till 7e bästa i världen. Betyder det att Skåne erbjuder bättre sex än Norrland?
Bäst är tydligen italienarna, men de är inte lika mysiga som Irlands teddybjörnar som juckar sig in på en tredje plats.

*EDIT* Länkade hos satan och fick följande respons.

Leisure

Just nu sitter jag här i datasalen och väntar på att klassen med Emelies ögongodis ska sluta så att jag kan hoppa på honom om en "undersökning". Vi får se hur det går, förhoppningsvis känner jag igen honom och tar rätt men man vet aldrig med mig, men hon ska visserligen sitta med bredvid och leka "alibi" eller något liknande, så det går säkert jättebra ska du se gumman.
Jag blev klar med psykologin i tid och somnade vid halv2 efter att ha försökt plugga till morgonens prov i miljöpolitik. 4 timmar senare ringde min väckarklocka och jagade upp mig ur min underbara säng. Det kändes hårt, otroligt hårt. Pluggade på bussen, vid Timrå hade jag läst igenom allt och accepterat faktumet att inget fastnade så jag ägnade de återstående 6 minuterna i en dvala lutad mot Johans axel. Han är en rätt snäll kudde som står ut med mig ändå.
Provet gick bättre än jag trodde, men långt ifrån bra och jag ser verkligen inte fram emot resultatet! Nu är det iallafall bara religionen kvar när jag kommer hem, det ska bli skönt. Och imrogon har vi inga lektioner så då kan jag sova så länge jag vill. Jag vet att jag kommer somna tidigt ikväll. Ska bli skönt att få vettig sömn för en gångs skull.
Inatt så satt jag som sagt uppe till halv2 och råkade (dumt ordval men hittar inget bättre?) lyssna på hela RENTalbumet. Patetisk som jag är så började jag gråta i slutet, när de var på begravningen och Collins sjöng I'll Cover You. Och nu menar jag inte tårögd och lite fuktig i ögonvrån. Jag menar blöta kinder, hals, tröja och byxor. Jag grät ett jävla niagarafall och saknade Marcus. Har jag sagt att jag älskar honom? Jag vill verkligen träffa honom ikväll. Fast jag kommer vara långt ifrån rolig, men jag behöver verkligen en kram från honom just nu. Bara känna hans armar runt mig och hans andning i nacken. Då skulle allt vara bra igen. Men jag borde sova. Fan, nu är jag inne och bråkar med prioriteringar igen. Vi får se hur det här blir... Men jag vill ha honom nära, man kanske kan ringa över honom för en ordentlig sovning?

One down, more to go

Nu är jag åtminstone klar med en väldigt dålig psykologiuppsats som lät som ett alldagligt och supertråkigt litet fjantG under genomläsningen, men är man nu så dum i huvudet som jag ock skjuter upp allt så får man skylla sig själv. Nu är det åtminstone inskickat och jag behövde inte spilla en enda tår, även om det tog 3 nappflaskor av oboy och ett ständigt peptalk från Emelie för att överleva. Tack söt.
Nu ska jag ta tag i miljöpolitiken men det ska nog kunna gå att få in något i huvudet så att det räcker till ett litet G iallafall. Jag tänker inte bry mig särskilt mycket om det ämnet, trots att det är 100 poäng. Jag har helt enkelt inte fattat vad vi gör där och då känns det dumt att satsa ordentligt, did that make any sense?
Såg att mamma köpt en ny klase med bananer, vi får se om den överlever genom natten för jag har en känsla av att det kommer bli tveksamt, rapporterar om deras överlevnad imorgon bitti före jag sätter mig och sover på bussen.

Prioritering

Usch fy och blä. Just nu behöver jag en kram ... eller åtminstone en mjuk säng ... eller en nypåfylld nappflaska med oboy som blivit perfekt blandad ... kanske en banan ... jag behöver INTE sitta här och våndas, det är något jag måste.
Har jag sagt att jag hatar den här världen och dess sätt att prioritera måsten framför behov?
Vad hände med "ta hand om dig själv i första hand" filosofin? Det var ett logiskt tankesätt, för hur ska man kunna ta hand om något annat/någon annan före man tagit hand om sig själv?
Just nu vill jag bara sätta mig ner och gråta. Men det vill jag å andra sidan alltid när jag ska göra en uppsats. Om den är viktig så brukar jag faktiskt sluta i en liten darrande gråthög på golvet eller i stolen... Riktigt så viktigt tänker jag inte låta det här arbetet vara.
För 15 minuter sen satt jag och var stolt över att jag kommit halvvägs igenom frågeställningarna jag ska svara på och sen bara skulle ha kvar att sätta ihop den här skiten. Och naturligtvis kör jag fast på en gång. Så jävla typiskt. Jag klarar inte av allt det här just nu.
Det ska bli otroligt skönt att brar gå ut och åka pulka med klassen på fredag istället för att sitta hemma och vara stressad till den grad som jag uppnådde i slutet av tvåan.
Nej, nu ska jag blanda mer oboy och sen ska jag försöka ta mig loss ur stiltjet i wordfönstret.


Ännu en lista i brist på annat


Pratar du fortfarande med den personen du kysste senast?
- Ja, varför skulle jag inte prata med honom?

Har du sett din bästa vän gråta?
- Ja, men mestadels för filmer.

Vad åt du senast?
- Skolans vidriga och gammla makaronipudding med massa god majs

Har du fått någon komplimang idag?
- Nej det tror jag inte? Jag brukar sällan göra mig förtjänt av såna...

Har du däckat/spytt för att du har druckit?
- Nope, thank Godess.

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
- I samma hav men inte i närheten av dem.

Har du sett din bästa vän naken?
-  Jag har sett ALLA nakna! Bwahahaha!

Vem ringde dig senast?
- Mamma, det är typ bara hon som ringer, alla andra smsar...

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
- Från Märtha; "Men... Apropå vad?"

Vad är det första du gör på morgonen när du vaknar?
- Vänder på mig, gosar in mig i täcket, öppnar ögonen och tittar på klockan... Tror jag... Yup, sounds about right.

Gillar du någon just nu?
- Japp

Ogillar du någon just nu?
- Ogillar alltid mig själv. Haha. Nej inte direkt tror jag.

Har du gjort något du ångrat den senaste månaden?
- Hmm, en månad sen? Då var jag på Marilyn Manson... hmm.... Nej inte vad jag kan komma på nu =P

Har du kysst någon den senaste månaden?
- Jupp, men det var nån timme sen sist nu ^_~

Har du haft sex den senaste månaden?
- Varför skulle jag inte haft det? Är man nymfo så är man.

Har du träffat någon IRL som du träffat på internet?
- Jupp, men bara 5 gånger. De brukar vara trevliga.

Är du kär i någon just nu?
- Jätte!

Gillar du skolan?
- Inte ett dugg just nu känner jag, men jag får studiebidrag och gratis busskort. Dessutom får jag träffa mina små sötnosar.

Saknar du någon just nu?
- Alltid.

Vad gör du just nu?
- Skriver de här svaren istället för att jobba på religionslektionen. Heja mig, eller nåt...

BANANAS!

image113

Bananer är verkligen läskigt goda. Man kan äta flera klasar på bara en dag, de är nästan lika lätta att överäta (OBS!inte föräta sig på) som konserverade champinjoner. Mamma är snäll, hon har köp bananer åt mig. Jag har ätit två sen jag kom hem. Jag kom hem för 1½ timme sen och har dessutom hunnit med middag och dusch. Just nu sitter jag och lyssnar på Within Temptation och dricker te medans jag tuggar på bananer och skriver blogg istället för uppsats.
Stackars Elisabeth blev förvirrad av sin nya källa, den säger att det är jämn spridning mellan könen och ca 3% som lider av manodepression. Mina tidigare källor har sagt 1%, 2% och 2,5% och en sa dessutom att det är 3 gånger så vanligt för kvinnor att få det som för män. Mig förvirrad av blandade budskap. Jag har ingen aning om vad som är rätt längre. Uscha, men ågar man skriva "1% - 3% av befolkningen lider av bipolärt syndrom och även om det kan vara jämn spridning kan det lika gärna vara 75% av de drabbade som är kvinnor." i en uppsats? Nej, jag tänkte väl det. Menolikey obestämda källor.

Trevor är snäll. Han lät oss gå 25 minter tidigt idag för att vi såg trötta ut, det skulle ingen annan lärare få för sig att göra.

Nej, nu ska jag gå och ta en till banan och leta reda på ytterligare tidsfördriv istället för uppsatser...

Namnlek

Name meme

1 . YOUR REAL NAME (english):
Elisabeth

2 . YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle)
Eliizzle

3 . YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)
Green Elephant

4. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first)
Nelel

5. YOUR SUPERHERO NAME: (Your 2nd favorite color, and favorite drink)
Blue Hallonsoda O___o'

6. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, first two letters of your middle name, last two letters of your first name then last three letters of your last name)
Llanthlin  X'D

7.YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (both parents middle name)
Anne, Erik

8. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one of your pets)
Black Assar

Sidetracked

OK, jag erkänner. Jag har inte kommit särskilt långt alls på de här helvetskvalen. Men lite har jag hunnit göra iallafall. Med betoning på lite.
Marcus vill dra med mig till choclate house idag. Inte mig emot, jag behöver allt blodsocker jag kan få tag på.
Har ni märkt hur lätt det är att gå in på sidospår när man vet med sig att man borde göra något viktigt? Ses!

5:e gången gillt

God morgon, nu är jag tillbaka efter min tupplur. Nya friska tag! Kanske. Förhoppningsvis. Vi får se. Först ska jag dricka upp den här koppen med te. Har alla sovit gott? Det känns sjukt att ha uppdaterat 4 gånger på morgonen sådär men nu blev det så. Och här är jag igen. Sa ju att jag skulle uppdatera 5 gånger, men det verkar nog bli fler... Too bad att ingen hann gissa sig fram till det före jag blir överbevisad av mig själv bara. Känns som jag borde skriva något längre än det här men då kommer jag bara att oskriva på allt "viktigt" ännu längre... På återseende~~

Borde förres6ten prata med mamma om ett lån för att betala ridräkningen den här terminen. Jag har fan inte råd om sanningen ska fram men jag vill jag vill jag vill fortsätta vara i stallet under hela skolgången så det är bara att knipa käft och punga ut med lapparna. Uffa.

Katt-testet

Jag har tagit mig i kragen och letar pålitliga källor för manodepressionen, jag lovar. Men google har ju så bra humor att jag fick upp ett test som sökresultat. Mycket underhållande, iallafall för oss frusna stackare som frivilligt suttit uppe hela natten.

***

Katt-test för känslomässigt störda personer

För exakt klassificering av känslomässigt störda personer utvecklade Algozzine, Foster och Kaufman (1979) KATT-TESTET. Detta ovanliga, men geniala test utförs snabbt och enkelt av yrkesfolk, föräldrar samt medhjälpare. Testet utförs i tre enkla steg.

  1. Placera testpersonen i ett tomt rum, vänd mot bortre väggen.
  2. Placera en katt mitt i rummet, samt lås och regla dörren.
  3. Efter 10 minuter öppnas dörren.

Algozzine vill poängtera att vid bedömningen av provresultaten, kan gränsen mellan de olika grupperna av känslomässiga störningar vara svår att dra. Han ger följande riktlinjer inför avläsning av kattestresultatet.


1) SJUKLIGT TVÅNGSHANDLANDE:
Fyra mycket prydliga, jämnstora pälshögar, placerade i vardera hörnet av rummet - katten vid liv, men frusen.

2) ASSOCIAL BROTTSLIGT HANDLANDE: Päls slumpvist utspritt över rummet - katten vid liv, men fortfarande frusen.

3a) MANODEPRESSION (MANISKA STADIET): Kattdelar slumpvist spridda över rummet - katten avliden.

3b) MANODEPRESSION (DEPRESSIVA STADIET): Delar av testpersonen slumpvist spridda över rummet - kattens psykiska hälsa ifrågasätts.

4) PARANOID REAKTION: Testpersonen ihopkrupen i bortersta hörnet av rummet - katten vid liv, sovande mitt i rummet.

5) PSYKOPATISK REAKTION: Enda spåret av katten är skinnet, som testpersonen svept runt sitt huvud - katten förmodligen avliden.

6) SCHIZOFREN REAKTION: Testpersonen mitt i rummet, inbegripen i en djupt existentiell diskussion med katten - katten vid liv, men förvirrad.

7) NEUROTISK REAKTION: Testpersonen frågar katten om råd, angående migrän-huvudvärk - katten vid liv, fortfarande förvirrad.

8) KATATONISK REAKTION: Testpersonen i ett hörn av rummet, stående på alla fyra och skjutande rygg, ignorerar kattens närvaro - katten vid liv, förvirrad och sexuellt upphetsad.


Morgonens tredje uppdatering

Bläääää!!!~~ Sidhelvetet släpper inte in mig och jag har försökt komma in sen strax före klockan 6 i morse. Men det kanske inte bara är jag som är hatad? De senaste uppdateringarna kom tydligen 00.49 enligt startsidan... Coincidence? I think not. Jag kan helt enkelt inte vara ensam om att vara vaken och vilja blogga den här tiden på dygnet. Väl?


Och haket hatar mig också, det piper fram virusvarningar så fort man klickar på en användare eller på en plats där någon har skrivit (alster, mail etc.) orka vara paranoid!


Har lyssnat klart på Nordman nu, går istället igenom Blind Guardians discografi, de har gjort jävligt mycket skit genom tiderna. Det är sådana upptäckter som gör mig ledsen. Att hitta band som verkar bra för att upptäcka hur hårt de suger. Det är verkligen som ett hårt slag i ansiktet, eller magen, välj själva... Det känns som ett slag i magen med samma förnedring som en örfil. Ja, det är så det känns.


Har jag skrivit något mer på de elaka skolarbetena? Nej självklart inte, nu har jag ju ett helt internet att leka med. Stygg flicka.


Mönsterelev no.1

Hur dåligt sköter du skolan?

1. [x] du har sagt att du är sjuk fast du egentligen bara inte orkat gå
2. [x] har fått ig på prov
3. [x] du har skolkat
4. [x] du har vart med en kompis istället för att gå till skolan
5. [x] du har åkt hem från skolan för du inte orkat vara kvar
6. [x] ibland orkar du inte lyssna på genomgångarna , istället tänker du på annat och skiter i vad läraren säger.
7. [x] du har haft tuggummi eller annat godis på lektionen även fast läraren sagt till en annan elev att den inte får ha de.
8. [x] du har fått en utskällning av läraren
9. [ ] du har blivit utkastad från en lektion
10.[x] du har låtsas arbeta, fast du egentligen inte gjort ett skit
11.[ ] du glömmer oftast böcker och pennor till lektionen
12.[x] du håller aldrig reda på prov, det är andra som får påminna dig
13.[/] du skiter ifall du inte får bra betyg
14.[ ] du skiter i skolan ihuvudtaget, du vill ändå inte bli något
15.[/] du har skrivit av kompisens svar på uppgifter för att du inte alls följt med
16.[ ] du får aldrig godkänt på ett prov
17.[x] du har kommit försent till en lektion
18.[x] du har tagit egen sovmorgon
19.[x] du har försovit dig
20.[ ] du har sagt att du var sjuk fast du åkte istället och shoppade
21.[ ] du har vart full på skoltid
22.[ ] du har druckit i skolan
23.[x] du har slått en lärare
24.[ ] du har blivit avstängd från skolan

totalt: 15

1- 6 Du sköter det mesta, kämpa på så får du nog bra betyg !
8 -15 Du är ganska slarvig i skolan, fortsätter du så här så kommer du inte få bra betyg , skärp dig för fan!
15-24 du skiter i skolan totalt, you'r too bad


Ni ser! Jag är den renodlade mönstereleven ><'


Härnösands Nightlife

Ja, så sitter man här igen då... Eller igen och igen. Fortfarande snarare. Klockan är i skrivande stund 06.05, vi får se vad den är när blogg.se äntligen släpper in mig på sidan. Jag har suttit här sen klockan 20 i 11 igår kväll på ett ungefär. Och jag lyckades hålla mig vaken utan bananer som annars är min klassiska tugga-på-när-man-försöker-vara-vaken-länge-framför-datorskärmar-fjoff. Ska man vara stolt eller bara inse att jag inte längre behöver bananerna?
Bananen är inte min vän. Jag behöver inte bananen. Bananen behöver mig. Eller något åt det hållet?


Jag tänkte göra en allnighter med avskyvärda skolarbeten, men det brukar ju aldrig bli som man tänkt sig. Jag ska komplettera det lilla jag skrev om kristendom, jag ska göra hinduismläxan, skriva något om manodepression till psykologin och det skulle ju kunna tänkas vara en bra idé att skriva engelskans (förväntade) 3sidiga arbete om Disney. Men det behövde vi inte börja på förrän den här veckan så jag tror nog att jag väntar ett tag till.

Projektarbetet är fortfarande oskrivet, jag suger, man ska inte sumpa 300poäng bara så där, för det är väl så stort det är? Eller är det "bara" 100? Man kan ju hoppas... Alltså är det inte så...

Jag skaffade faktiskt fram lite källor om bipolärt syndrom som det så fint kallas som jag gått igenom och jag har skrivit mig ungefär halvvägs igenom hinduismen. Men klockan 04.00 (exakt, är inte det coolt???) övergick jag helhjärtat till att lägga spindelharpan. Jag upptäckte också av en slump att jag hade läskigt mycket nerladdad musik på den här datorn jag inte lyssnat igenom än. Alltså har jag hunnit gå igenom både Dashboard Confessional och Bowling For Soup. Men nu har jag en hes MAN i högtalarna, japp, ni hörde rätt. Den artist jag just nu lyssnar på är Nordman. Hans röst är verkligen sjukligt mysig, särskilt när man sitter ensam uppe i ett sovande hus med ett tätt snöfall utanför fönstret.

Jag ska försöka få ihop hinduismen och en större del, eller åtminstone alla källor till psykologin under dagen. Vi behöver nämligen inte dyka upp på vare sig psykologin eller engelskan före de här arbetena är klara. Det är bara det lilla kruxet att psykologin ska vara inne på onsdag. Blärk.Jag tror förresten på att jag kommer publicera (förutsatt att blogg.se låter mig göra det) 5 inlägg idag, någon som tror något annat? Jag kan ju ha fel, det vore inte första gången...


Ännu en lista

Jag vet att jag är fjantig men listor ger (mig) underhållnign för stunden. Here we go again.

Visste du att jag:

(x) Är kär i någon
(x) Cyklat utan händer
(x) Tycker att sommaren borde komma nu
(x) Hatat kärlek
(x) Har/haft converse
(x) Känt mig som ett as
(x) Älskar att gunga
(x) Gillar någon så att det gör ont
( ) Är höjdrädd
( ) Är homosexuell
(x) Kysst mig själv i en spegel
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Hamnat på sjukhus
(x) Förlorat någon jag älskade
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
( ) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
(x) Varit full
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
(x) Varit otrogen
(x) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Har ångrat mig
( ) Varit svartsjuk
(x) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(x) Tror på det övernaturliga
(x) Ätit jättemycket och sedan spytt
(x) Har hatat min kropp och mitt utseende
( ) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger i duschen
(x) Skrikit mig hes av panik
( ) Blivit strypt
( ) Har sett någon dö
(x) Har vibrerat av nervositet
( ) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
( ) Fått för mig att jag är homo men kommit på att jag inte är det
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
(x) Hatat hela världen
(x) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte att folk tjatar på mig
( ) Drömmer ofta mardrömmar
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa dig
( ) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
(x) Åkt buss genom halva Sverige
(x) Kastat mig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet om det.
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Hållit i en orm
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
( ) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(x) Älskar regn
(x) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) Har en studsmatta hemma
(x) Har sett en film mer än tjugo gånger
( ) Kysser med öppna ögon
( ) Gillar att städa
(x) Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
(x) Kan över tre språk
( ) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
(x) Tror på gud
(x) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död
(x) Har aldrig druckit öl
( ) Har en fobi
( ) Trivs med min kropp
(x) Är dålig på att säga nej
(x) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
( ) Har förlorat en nära vän
(x) Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(x) Ska flytta så snabbt som möjligt
(x) Knaprar ofta alvedon
(x) Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
( ) Borstar aldrig håret
(x) Har/haft tandställning
(x) Sagt nej till sex
(x) Faller nästan alltid för fel personer
(x) Tycker om Britneys (tidiga) musik fastän jag aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
( ) Har strippat i cam någon gång
(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
( ) Gillar muskler
(x) Är mest sugen på sex på morgonen
( ) Hatar mjölk
( ) Har cuttat mig i fingret på ett papper och sagt JÄVLA FITTA!
(x) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
(x) Ser på family guy
(x) Har gått/ska gå på bal
( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) Har rökt
( ) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick.
( ) Har dansat på scen
(x) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
(x) Har syskon

Fantasifoster?

Jag är dyngtrött. Jag skämtar inte, jag är verkligen helt slutkört övertrött just nu. Jag sov under större delen av miljöpolitiken och det är ett under att jag inte börjat nicka under den här lektionen, även om jag kännt att det varit på väg fler gånger än att jag orkat bry mig om att räkna.
Under min ljuvliga miljöpolitikssömn så väcktes jag dock dels av Emelies idoga väckande och ett sms från HS där han tycker att jag ska skicka en bild på mig. Va? Vadå bild på mig? Och till honom av alla jävlar där ute i världen? Tydligen hade folket i hans och Marcus klass svårt att tro att han skaffat flickvän. De trodde varken på Marcus, HS eller Crille. Eller ens Källman. Ojojoj... Vi bryr oss så mycket om  vad några imbicilla teknikare tror trots vittnen? Hans eviga smsande höll iaf min ficka tillräckligt vibrerande för att jag skulle hållas vaken under den sista kvarten. Good work. Eller nåt?
Nu sitter jag på engelskan där jag fått höra att jag ska skriva en mogen, analytisk, 5sidig uppsats om något viktigt samhällsrelaterat. Grejen är att hon också säger att man ska vara intresserad av sitt jävla ämne. Jag tycker inte om mogna, analysvärdiga samhällssaker. Jag vill skriva om något kul, typ Disneyfilmer, såpbubblor, mat eller liknande. Inte abort och HIV. Blä blä blä. MeNOlikey.

Proof!

Din killsida:

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[x] någon gång har du velat bli brandman
[ ] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ] du kollar på sport på tv
[x] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[x] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

Totalt: 10


Din tjejsida


[x] du använder läppstift/ läppglans/ lipsyl Läpsyl
[x] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/ kajal
[ ] du bär färgen rosa
[ ] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[ ] du gillar att bära smycken, ringar och armband
[x] kjolar är en stor del av din garderob
[ ] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått på dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca 1 timma att göra dig i ordning
[ ] du har fler än 10 par skor
[ ] du bryr dig om hur du ser ut
[ ] du gillar att ha klänning när du kan
[ ] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull

Totalt:  5

Sammanfattning: 15
Kille: 10
Tjej: 5


See, I told you I'm a trap!
 
image112


Blablablibla

Hejsan svejsan folket, nu skriver jag här igen. Inte det att jag skriver något vettigt, men det är ju en smärre detalj som ingen bryr sig om.
Just nu sitter jag på en lektion som tydligen ska handla om vad EU har för intressen av att Syrien och Libanon bråkar... Jag vet väl inte det heller? Jag bryr mig inte ens. Oavsett om det står i kursplanen att jag ska det eller ej. Haha, vilken liten ungdomsrebell jag är. Alla vill vara lika coola som jag är för jag är så cool att isbjörnarna gärna vill dela rum med mig. Jag lovar.
När den väl är slut, kvart över 4, så ska jag stalka efter Emelie hem till henne för att titta på Pocahontas, något jag sett fram emot sen 20 i 2...  Inte kul. Har jag sagt att jag inte tycker om den här kursen?

RSS 2.0