Bloggkoll

OK, jag vet att jag är seg. Men jag har inte tyckt mig behöva det förrän nu. Varje gång man går in på en av alla de underbara bloggar man följer så finns det i regel iallafall något nytt att läsa. Fram tills nu. På sista tiden har mina små skribenter blivit otroligt lata av sig! Alltså orkar jag inte längre gå in 10 gånger om dagen för att läsa uppdateringar som inte finns. Skriver ni inget orkar jag inte ge er bra statistik heller!
Bloggkoll är min nya bästa vän, ni andra kan slänga er i väggen. Eller så kan ni få slänga ur er några nya inlägg, det vore nästan ännu bätte.~~

Tårtöverdos

Mamma är hemma igen. Hon blev jätteglad för Abba-skivan jag hittat på rea åt henne. Tur det, tänk om jag slösat 50:- på något hon inte skulle uppskatta???
Tårtan var himmelskt god, fylld med jordgubbar och grädde med marsansås överallt och GAH! Gott var det iallafall. Så gott att jag blev utskrattad av hela familjen efteråt när jag skulle resa mig upp. Jag såg gravid ut. Och inte lite heller, vi snackar typ 5e månaden här. Men det är väl sånt som händer när man "offrar" sig och äter minst halva tårtan själv...
Nu är jag mätt.

Undrar vad det blir för middag ikväll?

Emelie är min räddande planerare i nöden



Hon har skrivit ihop en packlista, är hon inte duktig? Kan behövas för en virrhjärna som mig...

  • Kläder - byxor, shorts, kjol, linne, t-shirt, tröja, underkläder, strumpor, sovkläder, bikini
  • Handduk
  • Solskyddsfaktor
  • Solbrillor ok, just de här två punkterna använder jag inte. Punkt.
  • Kudde
  • Tandborste
  • Tandkräm
  • Mobil
  • Plånbok
  • Mobilladdare
  • Pass
  • Läsbart
  • Presenter
  • Mp3
  • Skor (varma och sommar)
  • Shampoo + balsam + tvål + rakhyvel
  • Borste
  • Din KAMERA!!!!!!
  • Batterier
  • Deoderant
  • P-piller

  • Så då var det väl bara att sätta igång att öa ner resten av packningen i väskan... fet stil = redan nerstoppat
    Så då antar jag att jag ska plocka fram ett par extra sko... nej, det behöver jag inte. Men det som är kvar att packa nu är alltså sluttampen av duschgrejs, deo, borstar, tandkräm, bok, mp3, mobil (som alltid ligger i fickan) och en kudde. Titta, det här kan ju kanske lyckas!


    Mamma

    Om två timmar så kommer hon hem och då är det tårta som gäller!
    Jag kommer förväntas stanna hemma och låtsas vara en duktig dotter samtidigt som jag bara vill härifrån. Inte det att jag inte trivs hemma, det är bara det att jag blir så sjukt rastlös av att sitta stilla! Kanske borde ta sig ut och cykla en snabbis, före hon kommer hem. Borde jag? I should...

    Jag är i form, rund är en form

    Det är iallafall så jag befarar att min mage kommer att resonera efter idag. Shit vad onyttig jag har varit!
    Idag så skulle jag packa, så jag packade ungefär så långt som man kan packa dagen innan och sen ville jag ut! Har man suttit inne med ont i benet en hel dag så blir man rastlös, alltså hoppade jag upp på cykeln (vill ju inte göra illa benet igen), och trampar iväg. Efter ett tag så inser jag att Saltviksbacken ligger åt det hållet jag styrt min cykel, och att den är lååång och härligt nersluttande. Sagt och gjort, jag cyklar iväg till backen och glider ner för den på min älskade trampsak. Backen ger mig en sån extrem skjuts neråt att det känns synd att bara vända och cykla upp och hem, oavsett om jag gör en u-sväng i saltvik eller om jag svänger av mot Säbrå. Tänkt och gjort, det fortsätter framåt. Och eftersom jag kommit så långt och det är så vackert väder kan jag ju lika gärna cykla till slutet av vägen? Aspnäs it is! Skickar iväg ett sms som frågar Anna om hruuvida hon är i stugan eller hemma, tyvärr var det det sistnämnda, och så jävla kul är det inte att bada ensam. Alltså tjatar jag dit henne och sätter mig inne i hennes morföräldrars kök och väntar på jäntungen. Samtidigt som både hennes mormor och morfar trugar i mig läsk, kakor och saft - som jag såklart gärna tar emot.
    Efter ungefär två timmar(!) dyker hon upp, tillsammans med sin mamma och storebror. Tårta ställs nu också den fram på bordet och ännu mer inmundigas efter påtryckningar från trugande vuxna. När tårtan börjar försvinna lyckas jag och Anna övertala Martin om att följa med oss till kolonin och bada i åtminstone en halvtimme före det känns som att det är dags att röra sig hemåt igen.
    Fatta gott med massa middag när man kom hem!

    Jag kommer bli fet om jag fortsätter äta så här mycket.~~

    How ya doin?

    För ett tag sen var det av någon outgrundlig anledning en kille som stötte på mig. Han var egentligen rätt snygg, men inte min smak... Men faktumet att jag sa det var tydligen inte något som gick in i hans tröga lilla huvud.

    Han: Jag förstår om du inte vågar ge dig hän och lita på mig. Ni tjejer måste ju vara försiktiga när det finns så många killar där ute som säger en massa fina ord men bara är ute efter en sak.
    Jag: Ja, det är väl klart att det finns såna också men det är ju bara idioter som tror att man faller för "sweet talking".
    Han: Precis vad jag menar! Vi förstår verkligen varandra.. Jag älskar dig. Förstår du hur söta våra barn kommer att bli?
    Jag: Du är ju inte klok, och jag tycker inte om barn.
    Han: Men. Hur kan du inte tycka om barn? De är ju så små och söta att man bara vill äta upp dem!
    Jag: Jo, det är ju faktiskt sant, jag åt tre bebisar till frukost imorse, smakade utsökt.

    Jag förstår inte varför han äntligen har slutat höra av sig?

    Tiden går...


    Vet ni vad som hände för exakt ett år sen imorgonkväll? Det visste inte jag heller, hade helt glömt bort. Men nu slog det mig, det slog mig hårt. Imorgon är det ett år sen jag och Marcus kysstes för första gången. Tänk vad mycket som hände efter det, en månad av ångestladdad osäkerhet, 9 månader av något som mycket väl kan liknas vid himmelriket. Och nu är det borta. Det känns fortfarande helt absurdt att tänka på det. Jag har vant mig vid att vara singel, jag har vant mig vid att vi inte längre hör ihop. Men en del av mig kan fortfarande bli förvånad när jag ser att han är inne på MSN och att ingen av oss skriver till den andra.
    Jag älskade verkligen Marcus. Det vi hade och den jag var när jag var med honom. Tyvärr tog känslorna slut, men det förhindrar inte att jag kan sakna den person som bidrog till några av mitt livs bästa månader.

    1 down lots to go


    Nu har jag fixat och slagit in presenterna, hur slarvigt valda och inslagna de än blev. Har jag sagt att jag älskar reor?
    Då var det bara tvätt, packning och promenad kvar. Jag vet vilket jag helst skulle göra....

    Borde

    Jag borde tvätta.
    Jag borde vara tillräckligt hungrig för att äta och sluta leva på mina tekoppar.
    Jag borde gå iväg till stan och leta reda på presenter åt min familj som, som vanligt, passar på att fylla år under samma vecka. Jag borde absolut fixa presenten till mamma för hon fyller år imorgon. Jag borde fråga Johan om vad han har tänkt ge henne.
    Jag borde ta mig upp ur sängen och hitta på något över huvud taget.

    Vandraren har ingenstans att gå

    Men jag kan gå för skojs skull ändå....
    Nu har jag varit ute och gått i ungefär 4 timmar och jag gick lite drygt 2 mil. Jag känner mig mycket nöjd med mig själv, även om jag är lite grinig över att benen började bli trötta i slutet. Men nu är jag hemma och fyller på med lite vätska och låter benen vila ett tag innan jag eventuellt ger mig ut ett varv till, vi får se om jag orkar.
    Tänkte om inte annat dela med mig av några av fotonen jag tog under dagens promenad...



    Och bara för att jag äntligen tagit kort på det så ska jag dessutom visa ett kort på trädet som jag hoppade ner ur när jag stukade båda fötterna förra sommaren ... även om det är ungefär ett år "för sent".
     Ni ser den där grenen, den är ~50cm tjock och så där högt över mig när jag står under trädet... Man tänker inte på det när man ser trädet i helhet, men det blir ändå ett rätt högt fall när man hoppar ner, tillochmed från den lägsta grenen...

    Frosseri

    Jag har ätit. Och ätit. Och ätit lite till.
    Ungefär så här har min helg sett ut...
    Jag (alltså jag-jag, inte vi tillsammans) har ätit:
    Ett paket yoghurt
    Ett paket glass
    3-4 Pinnglassar
    En tallrik kräm
    3 chokladmuffins
    Ett halvt paket läkerol
    ~1-1½ påse chips (med dip)
    Och hur mycket läsk och energidryck jag hällt i mig vill jag inte veta.

    Så istället berättar jag vad som hände mellan/samtidigt som allt detta förtärdes.
    I fredags så satt jag, Nille, Eve, Desse och Jens i hans lägenhet och kollade på konstiga filmer och serier efter att ha plockat ihop 2½ soppåse med skräp. Fram tills Jens blev trött och beslutade sig för att köra ut dem.
    I lördags så kollade vi på Chi´s Sweet Home, någon annan (dålig) anime, åkte iväg till Ante för att Jens skulle fixa ihop hans bråkiga dator, träffade Kix för att titta på Americas Sexstar - tänk Americas Next TopModel eller American Idol, fast för porrskådisar - och sen vinkade vi hejdå till Kix igen och bytte porren mot Family Guy. På kvällen så skulle Nordman spela på stadsfesten, så nog för att vi inte kände oss rika nog för att gå dit, men det gick ju hur bra som helst att sitta nere vid ån och lyssna på musiken. Så jag har hört Nordman live, och han var bra!
    Idag så vet jag inte riktigt vad vi har gjort, kollat på Queen of the Damned, South Park och Heavy Metal. När vi inte hade något spännande på skärmarna så sov vi, och när jag säger att vi sov så menar jag såklart att han satte sig och lekte nörd vid datorerna (ja han har två) medans jag låg i sängen och sov.
    Så det var min helg, fet och långt ifrån produktiv, vad har resten av världen gjort?

    Kidnappning

    Jens har som sagt kidnappat mig fram tills imorgon. Igår städade vi, vi hann långt ifrån klart men efter att ha fyllt 3 sopsäckar så börjar man iallafall ana någon slags skillnad även om det fortfarande ser ut som ett bombnedslag. No joke.
    Erika fyller år idag, grattis gumman!
    Efter att Kix varit iväg och firat henne så ska hon röra sig hitåt för sällskapslodning fram till midnatt, I can't wait!
    Nej, jag har ingen aning om vad jag skriver, men det brukar jag å andra sidan inte ha så ni får ha överseende även denna gång.

    Att sova eller inte sova

    Somnade vid 6-halv7 och väcktes av ett telefonsamtal vid kvart i 10. YAY!
    Nu ska jag hoppa in i duschen före jag ger mig ut och gör vad som måste göras före det är dags att ställa sig och slava i köket ikväll. Sen bär det av till Jens för en animehelg, tyvärr utan Kix även denna gång...

    Just do it

    Eller inte. Jag lyckades just förmå mig själv att ta mig ut på en cykeltur längs elljusspåret här. Det är en kilometer och jag var tvungen att gå av cykeln och leda den tre gånger! En gång var det tillochmed på en raksträcka och nu är jag helt slut. Jag menar, hur kan det gå ihop att jag kan gå en dryg mil utan att känna av det någonstans men inte ens cykla en kilometer i sträck? Helt jävla absurd kondis jag har alltså...


    Mat?

    Jag är inte hungrig. Har inte varit hungrig på hela dagen. Men ändå har jag ätit två rostade mackor med nutella på, bara för att nutella luktar så gott när det är varmt. Ikväll ska jag som sagt laga middag, det är ju trots allt min matlagningsvecka, och nyss hittade jag ett recept på scones som lät alldeles för frestande för att jag inte ska vilja prova. Borde jag ställa mig och baka scones bara för att det är gott, när jag inte är hungrig? Jag borde gå och fixa en massa viktiga saker idag, typ hämta ut biljetter till Slipknot och Ybuss, samt gå till polisstationen och fråga om mitt pass inte är klart snart. Men istället har jag suttit framför min dator och varit lat och blivit orkeslös.
    Nyss lade jag på telefon med Pyro, vi har just tittat på Balto tillsammans, han i Jönköping och jag här uppe i Härnösand. Det var jättekul att prata med honom igen, det var ju ändå ett tag sen sist. Tydligen flyttar han ner dit snart, kommer kännas knäppt att inte ha honom lika "tillgänglig" längre för random infallslodningar i Sundsvall men men, life goes on och han förtjänar att ta sig ifrån den hålan. Det förtjänar vi allihop.
    Borde jag göra scones? Jag vill ju baka...

    Varma drycker

    Honungen är slut så jag dricker nyponsoppa istället. Samtidigt som jag lyssnar igenom den julskiva som Emelie har satt ihop till Marit, den är helt underbart jul-mysig. Jag kanske borde ha gjort varm choklad istället för nyponsoppa?


    Thinspo

    Jag har läst några pro-ana och pro-mia bloggar på senaste tiden, jag vet inte riktigt varför, men jag har hamnat på dem och läst lite grann för att försöka få en insikt i de olika sjukdomarna. Det som skrämt mig mest med dessa bloggerskor är hur de kan tycka att det här är vackert.
     Det kallas för Thinspo - Thin + Inspiration = Thinspo eller Thinspiration. Om man söker på youtube finns det läskigt många videos som visar underviktiga och undernärda flickor som fejkar leenden och drar in magarna ytterligare medans "ordspråk" så som nothing tastes as good as thin feels och bones are true beauty rullar upp efter varandra. Det är läskigt! Men anledningen till att det är läskigt är inte hur de här flickorna ser ut, det är att så många tror att det här är sant. För det är det inte! Det finns mycket som smakar tillräckligt gott för att man ska vara villig att gå upp lite grann. Det är SNYGGT med riktiga bröst! Varför de är villiga att offra så mycket som de gör är för mig ett mysterium...
    Men, när jag youtubade på thinspo så hittade jag även den här videon. Den är bra!

    Freedom!

    Jag kan äntligen gå igen! Idag var jag ut och gick i ungefär 2½ timme. Sammanlagt så blev det väl ungefär 16km eller något liknande. Jag känner mig mycket duktig. Bara för att jag känner mig så lycklig som äntligen kan vara ute och gå normalt igen så tänker jag här visa hur min promenad idag såg ut, för idag gick jag tillochmed en ny väg.(!) Jag vet, alla intressesmurfar hoppar jämfota över mount everest och intresseklubben antecknar så hårt att den just sprängdes av överbelastning. Men det skiter jag i, det är min blogg och jag gör som jag vill, så det så!

     

    Inte världens snyggaste ifyllning av vägen hela vägen, men typ så gick min promenad.


    On another note, jag såg just att jag fått 28 unika besökare idag... Hur gick det till? Det är nog rekord!

    You rock my socks

    Eller något i den stilen.
    Det är stökigt hos Jens. Riktigt jag-hittar-inte-någonting-alls-stökigt. Därför tänker jag nu tillägna detta inlägg min högra pingvinstrumpa.

     Det här var de strumpor jag hade på mig igår. Fråga inte varför jag tog kort på dem, det minns jag inte - antagligen för att skryta om deras söthet...

     Det här är de strumpor jag kom hem med. Den randiga är tydligen Emmas kvarglömda...

    FOOD!!!!

    Sitter hos Jens som efter mycket övertalning låter mig blogga. YAY!
    Jag har äntligen fått i mig, något som kan liknas vid, mat! Det var helt ljuvligt! Förstår ni hur underbart gott det är med hallonkräm med mjölk när man inte ätit på över ett dygn??? Nej det gör ni kanske inte, men det gör jag! Underbart! Fast tydligen får man inte foodgasm-stöna i hans lägenhet... Man lär sig något nytt varje dag.
    Nu har jag druckit 1 liter te med rågade matskedar honung i och alltiong är precis som det ska vara för att få mig glad. Snart är det dags för Sin City! Long time no see.~~

    Utnyttjad

    HS var uttråkad igår och skickade alltså bud efter mig och Anna för filmsällskap.
    Vi satt och kollade på filmer, han åt gorbys piroger och jag hinkade i mig te med honung, som jag tagit med mig, som en besatt. Jag fick en glasstrut från hemglass också. Glassen var helt underbart god! Dels för att det var glass, dels för att det var det första jag ätit sen palten i söndags kväll. Enda problemet var själva struten som på grund av att den kunde klassas som "fast föda" hade vissa svårigheter att förtäras på ett enkelt sätt. Kände mig lagom dum där jag stod och tuggade sönder en glasstrut till en glassig sörja bara för att få ner det.
    Anna visade några taskiga danssteg som hon blivit utsatt för under bygdegårdens dans i Aspnäs, före hon drog hemåt vid 3tiden.
    Vid 4 somnade HS på min axel, under två filmer. Han vaknade så fort eftertexterna slutat rulla och såg lätt panikslagen ut för att sen klicka igång nästa. Vid 9-10tiden när vi satte igång Råttatoulie blev det för mycket. Det går inte att agera kudde i ett annars tomt rum i 6 timmar utan att själv bli trött, alltså lade även jag mig för att sova. Max en halvtimme senare väcks vi av att Jens och Nille kommer inklampandes, och ställer sig och skrattar åt synen av oss två sovandes.
    En glass vardera senare så haglar förolämpningarna täta i rummet.
    Jens går, nästa film sätts igång och under Superman Returns så somnar både jag och HS igen, vi vaknar av att Nille byter film till Let's Go To Prison, en asskön komedi som vi tyvärr redan sett under kvällen = mer sömn. Trodde jag ja, det hinner gå knappt 20 minuter, jag känner hur den ljuvliga sömndvalan närmar sig, och helt plötsligt hör jag min SMSsignal. Jag ska hem och laga mat. Yippiekayey.
    Eftersom jag inte kan leva på fast föda och min bror hatar grönsaker så plockade pappa fram ett glasspaket åt oss under middagen. Jag var inte hungrig och fick bara i mig en tesked. Nu känner jag mig så mätt så att jag skulle kunna spy, läskigt värre.
    Under dygnet igår-idag så har jag hällt i mig otaliga mängder med te och honung, lite juice, lite läsk, två ministrutar, två chokladkex (tog ungefär 5 minuter för ett kex på 3cm), och ytterligare en tesked glass. Jag känner mig såååå nyttig. Eller inte.

    Hunger

    Fuck this shit! Jag har inte fått i mig något annat än honung med te idag. Inget annat alls på grund av den här jävla halsen. Jag hatar att vara sjuk! Dessutom vill jag ut och röra på mig, en promenad ialalfall men det närmaste jag kommit till fysisk aktivitet idag var när mamma och jag åkte iväg och handlade = gå runt i en affär i ca 20-30 minuter. Wow. Verkligen. Jämför det med att jag fått in vanan att gå ungefär 1 mil om dagen. Alla som förstår att man blir rastlös över att ligga till sängs två dagar i rad bortsett från ca 30 min varje dag räcker upp en hand. Det här är ju inte klokt! Igår kunde jag iallafall äta men idag vägrar något alls gå ner. Eller vänta, det var en lögn, jag har faktiskt ätit en makaron idag för att se om de var färdigkokta och så har jag smakat på kanske en tsk av min hemmagjorda dressing till pastasalladen. Mycket mat det erbjuder....

    Idag beställde iallafall jag och Emelie våra biljetter ner till Stockholm så det är ju inte fy skam. Något vettigt har jag gjort idag, förutom att tvätta och laga mat. Blärk, jag låter som världens hemmafru.

    Dagens Citat på Haket var fint:
    Den som inte kan gråta av hela sitt hjärta kan inte heller skratta. - GOLDA MEIR

    Jag tänker härmed leka fangirl

    Över alla mina briljanta vänner som är så sjukt mycket mer handlingskraftiga än vad jag är. Och i deras fall så lönar det sig verkligen också!
    Stort grattis till:
    Kix som har kommit in på högskolan i Gävle!
    Erika som ligger bra till på reservlistan!
    Patrik som kommit in på läkarlinjen!
    Emelie
    som fixar allt tjafseri om Au Pair med ett leende på läpparna! Inte att förglömma hur snabb hon var på att fixa körkortet!

    FY FAN VAD NI ÄR BRA!


    WTF

    Igår hade jag 20 unika besökare! Det har aldrig hänt förut, hur i hela friden gick det till??? Inte det att jag klagar...
    Idag börjar min matlagningsvecka. Det känns så jävla dumt att ha den när man är förkyld, för just nu är det så illa att jag inte har en chans att få i mig något annat än te med honung. Värt att ställa sig och laga mat till hela familjen när man inte själv kan äta liksom....

    Beauty

                                
    Ja, jag har faktiskt en mapp bland mina bilder som jag har döpt till "beauty" bara för att jag inte vet var jag annars ska göra av alla vackra bilder som finns att få tag på där ute. När jag satt och gick igenom denna mapp hittade jag den här bilden. Det är ingen tvekan om varför den hamnat under just Beauty i mitt tycke. Ljuset och färgerna som arbetar tillsammans i den här bilden för att skapa det helt underbart mjuka intrycket är helt enkelt ljuvliga. För att inte tala om motivet! Vad jag inte skulle ge för att få ha en sån kropp, den är perfekt.~~

    Happy Birthdays Bitches!

    Vet ni vad jag kommit fram till?
    ALLA JÄVLAR ÄR LEJON!
    Erika 19(ok, hon är kräfta), Mamma 23, Johan 28, HS 28, Marit 29, Pappa 2. Inser ni hur pank jag kommer att vara endast baserat på födelsedagspresenter??? Och då ska jag ändå lägga ut pengar på Resa till och från Stockholm, Grönan, Gott och blandat i Holland och dessutom hämta upp Nathan på Arlanda när han väl behagar dyka upp.
    Jag känner verkligen hur ont det här gör i min plånbok redan nu. Damnit. Ingen aning om vad folk ska få har jag heller. Så jävla typiskt.... Så här kommer det att sluta, trust me.


    Invalid

    Jag har varit inne i princip hela dagen och jag tror att jag går under snart! Jag gick ut en snabb-promenad med Assar förut på ungefär en halvtimme och det räckte för att inte bara ryggen utan även resten av kroppen skulle börja protestera. Alltså har jag tillbringat resten av dagen inomhus, mestadels i min säng. Jag känner mig så jävla instängd! Jag har blivit van med att vara ute och ränna lite hipp som happ så att sitta inne en hel dag för att man inte vågar gå ut på grund av sin kropp känns helt fel.
    När Johan kommer hem från hans och Assars promenad ska vi titta på Strawberry Panic tillsammans, mest för att jag vill såklart men han är för snäll för att vägra mig sällskap när det är anime, oavsett vilken anime det än är. Givetvis undantaget yaoi som inget i världen kan få honom att se. Men shounen-ai går han minsann med på?

    Lista

    DU
    namn - Ellis
    födelsedag - 24/3
    hemstad - Hsand
    ögonfärg - gröna
    hårfärg - fejkad brunett
    längd - 177
    högerhänt/vänsterhänt - höger
    värsta ovanor - Lätt att övertyga
    stjärntecken - Vädur
    skostorlek - För stort ><'
    är dina föräldrar skilda - Nej
    skor i dag - Gummistövlar
    svagheter - Många och uppenbara
    självförtroende - sämst
    rädslor - Rosa kaniner!
    mål för året - Hitta nytt jobb
    det första du tänker på när du vaknar - Vad är klockan? Var är jag idag?

    FRAMTIDEN
    namn på barn - Dö Ungjävel
    vad vill du bli när du blir gammal - Klok
    drömjobbet - Driva ett café

    FAVORIT
    mat - Alltid en lika svår fråga, finns så sjukt mycket som är gott där ute!
    sport - Ridsport
    djur - Vet inte säkert...
    glass - Kiwi!
    godis - Hallonshots, Rubiner
    låt - Bra fråga där igen....
    grupp - Alice Cooper är ju min eviga gullgubbe <3
    nummer - 13
    tuggummi - Gröna äpplen
    helgdag - Dag under helg eller dag under högtid? Halloween FTW!
    årstid - höst
    tandkrämsmak - vanlig?
    radiostation - lyssnar inte direkt på radio..?

    HAR DU NÅNSIN
    varit kär - ja
    blivit dissad - haha brukar bli så
    rymt hemifrån - ja
    föreställt dig ditt ragg naken - haha självklart
    skolkat - ja
    sovit utomhus - ja
    gråtit i skolan - Det har jag säkert
    spytt i skolan - Nej inte vad jag kan minnas, thank god
    velat bli modell - nej usch!
    gjort något dumt som du skrattar åt i dag - Typ allt jag gjort
    sett en död människa - nej
    druckit alkohol - ja
    använt droger - nej
    ätit sushi - ja, men gott är det inte
    retats - inte så farligt mycket. Väl?

    THIS OR THAT
    cider eller öl - cider
    pepsi/cola - PEPSI!
    mc donalds/burger king - Burger King
    kärlek eller sex - båda
    choklad/vanilj - Choklad
    jordgubbar/blåbär - jordgubbar
    kött/veg - Veg är betydligt godare! (Men jag äter kött också)
    tv/film - film
    gitarr/trummor - gitarr
    adidas/nike - Ööööh....
    kinesiskt/mexikanskt - kinesiskt
    kakor/paj - Kakor


    KAN DU
    gå ner i splitt ? - Inte direkt nej...
    skriva med båda händerna - mjo, fast blir ju lite bättre med andra
    vissla - ja
    blåsa en bubbla - Jag är ett bubbelmonster!
    ha dina ögon i kors - Varför skulle jag inte kunna det
    nudda näsan med tungan - One of these days...

    VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
    du nuddade - min lillebror
    du pratade med - lillebror
    du msnade med - Anna
    du kramade - Jens
    du skällde på - Jenny

    SENAST DU
    skrattade - Igår
    grät - Förra veckan nån gång
    filmen du såg - Svanprinsessan
    tuggade tuggummi - Det var faktiskt ett tag sen nu
    drog ett skämt - Igår? Har fan inte pratat med nån annan än hunden idag
    sjöng en sång - Haha no clue

    VAR ÄR DU
    vad ser man utanför ditt fönster - Träd!
    lyssnar du på musik nu - alltid
    om ja, vad? - Just nu lyssnar jag igenom Hilary Duff =P
    vad har du på dig - Sov t-shirt, raggsockor och en kjol... har inte gått upp på riktigt än
    vad är det på din musmatta - Har en laptop =P

    HAR DU NÅGONSIN
    blivit kallad hora - Inte den senaste veckan?
    ljugit om din ålder - Har jag säkert
    bråkat utan anledning - Det fanns säkert en anledning när man startade bråket..?

    HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
    druckit alkohol - ja
    rökt - nej
    snusat - nej
    shoppat - Lite grann iaf
    motionerat - Räknas promenader?
    solat - Nej
    slagit någon - Tror inte det?

    Världens bästa lillebror!!! <3

    Var som sagt ute och gick med Assar, ungefär 3 timmar och en mil la vi bakom oss. Under promenaden så attackerade han en skata, vägrade fatta att han skulle gå in på sidan när det kom bilar och var allmänt jobbig. Det blev inte bättre av att det som sagt öste ner.
    Det var visserligen en trevlig promenad, men problemet med att gå till Svartvik är just att gå dit. Att gå därifrån är inga som helst problem men på ditvägen är det verkligen en känsla av "bakom-nästa-krök-är-det-nehej-men-nästa-då-nähäinte-här-heller-men-här-då" vilket kan göra vilken sträcka som helst oändlig.
    När vi hade vänt om och var på väg tillbaka så högg det helt plötsligt till i min rygg. Så hårt att jag satte mig platt på backen och bet sönder läppen i en kamp om tårarna. Jag vann. En bit till orkade jag gå, men det var motigt som fan och när det var ungefär 1½km kvar hem så var jag tvungen att inse att jag måte ge upp. Alltså ringer jag hem och ber min lillebror att komma och hämta mig på cykel eller liknande (läs: bära på ryggen) samtidigt som han tar över ansvaret för Assar. Han behövde inte ens övertalas! Jag stapplade mig bort till busskuren där jag sagt att jag skulle vänta och inom säkert 3 minuter var han där med en cykel. Visserligen inte en cykelskjuts, men ändå en cykel så att jag skulle kunna slö-cykla bredvid honom och Assar utan att anstränga min rygg.
    När vi kom hem så blandade jag ihop apelsinjuice, tog en alvedon och en nutellamacka.
    Men ändå, fatta att han kom och hämtade mig. Fy fan vilken fin bror jag har ibland alltså!

    I get wet

    Jahapp, så var det dags igen. Bara att leta reda på några nya torra kläder att blöta ner och kasta sig ut i duschen igen med hunden i släptåg. Det måste se lite speciellt ut med en dränkt katt som har en våt hund i koppel....

    Pedro

    Ringde mig just. Han den där snubben som jag mötte på busshållplatsen när jag skulle ner till Märtha för klädkompostning. Jag kom inte ens ihåg att han fick mitt nummer, bara att min telefon slarvade bort hans.
    Intressesmurfrna hoppar, erkänn.

    Hundvakt

    Nu har jag kommit hem efter en promenad med Assar genom regnridåer så kraftiga att jag efter 4 meter funderade på att vända tillbaka och byta gympadojorna mot ett par gummistövlar. Dum som jag är så fortsatte jag så klart utan skobytet och inom 10 minuter hade mina skor förvandlatas till tvättsvampar. Ändå fortsatte vi vår vandring, i drygt 2 timmar till. Vi gick ungefär 1½ mil i det där jävla vädret. Tid för tankar hade man väl visserligen och några kretsade självklart om att jag borde ha shamponerat håret före jag gick ut då det skulle ha varit ordentligt rent och fint när jag kom hem.
    När jag kom hem var det en jävla kamp att ta sig upp för trappan med strumporna på, de var så blöta att jag bokstavligt talat gled runt som Bambi. Inte världens bästa sysselsättning i trappor nej...

    Om några timmar ska han ut igen, vi får se om det finns en chans att jag har torkat tills dess.

    Nathan

    Han kommer hit! Shit vad kul det här ska bli!
    OK, jag erkänner anledningen till att han kommer hit som han gör nu suger men det är inte mycket vi kan göra åt saken. Istället får vi se till att passa på att hinna med allt det roliga ändå. Han kommer hit! Han ska stanna här i ungefär en vecka och den enda som inte är förtjust är min pappa. Men det är lugnt för mamma och jag röstade så han får sova här i vilket fall som helst. Pappa kan slänga sig i väggen.
    Det enda dumma är att båda är överrens om att inte ha honom här är de är borta och eftersom de inte är hemma förrän på söndag så måste vi vänta tills åtminstone då....

    Piece of Cake

    Slängde ihop en kladdkaka igår för skojs skull, HS fick äran att offra sig. Vi tittade på Surf´s Up och en hel del House avsnitt före jag somnade på hans axel, eller om det var mage, kanske var det hans bröst..? Never mind, hela pojken är behagligt kudd-mjuk så det spelar ingen större roll, egentligen.
    Han åt upp 3/4 av kakan före jag gick hem runt 1. Gick raka vägen in till brorsan och räckte över den sista fjärdedelen. Han såg inte allt för missnöjd ut över gåvan, ibland känner jag mig faktiskt som en snäll storasyster...

    Sex

    Det har aldrig varit någon hemlighet att jag tycker om sex. Jag tycker om att ha sex, att fantisera om sex och att prata om sex. Sex är bra!
    Men nu har det väl ändå gått till överdrift? Helt plötsligt så har jag fått börja agera sexrådgviare i halva bekantskapskretsen. Tillochmed i sådan utsträckning att jag fått någon kommentar om att börja skriva nån sexspalt. How fucked up is that? Det är inte som att jag misstycker när någon vill prata sex med mig, verkligen inte, men att förväntas komma med så "bra" svar känns lite läskigt...
    Hur gick det här till, var det något viktigt möte jag missade?


    Min natt

    Min natt påbörjades hemma framför datorn där jag tittade på film samtidigt som jag satt och SMSade med folk. Däribland HS som prompt ville ha över mig för att titta på film hos honom och Nille istället. Vid 1 lät jag mig övertalas och smög alltså ut ur huset, även om jag bad min lillebror att låsa efter mig eftersom jag fortfarande inte har några nycklar. Nille ville inte gå tillbaka inomhus på en gång så istället gick vi på en promenad som ledde oss upp till skogen på Gådeåberget där vi sprang runt och kastade välmenade förolämpningar efter varandra. När jag började känna mig svag av blodsförlust orsakad av mygg så gick de med på att återvända till Nilles lägenhet där de satt och spelade spel medans jag åt upp alla goda godisar ur en godispåse de sagt att jag fick ta för mig av före vi satte igång Kung Fu Panda. FY FAN VAD BRA DEN VAR! Helt hysteriskt rolig, jag hade fan ont i käkarna efteråt bara av allt skrattande!
    Vid 5 gick det inte längre att försöka lura pojkarna att vara vakna längre så istället gick jag ut på en promenad. Dörren hemma var ju låst, jag hade inga nycklar och att väcka mina föräldrar vid 5 på morgonen har aldrig varit en bra idé. Jag gick runt ett tag tills det började regna och jag kände att jag var på tok för törstig för att orka irra runt. Vid 6 satte jag mig alltså utanför Jens lägenhet och väntade på att han skulle vakna så att jag skulle kunna tigga till mig något drickbart. Vid halv7 gav jag upp när han lyckats sova igenom 2 ringningar av sin väckarklocka och 4 SMSsignaler som hördes ända ut till mig. Kom hem vid 7 och väckte hela huset. Åt frukost, satte igång en film, stängde av filmen igen och somnade som en stock vid 8tiden.
    För 20 minuter sen kom mamma in och väckte mig med frågan hur mina sovvanor egentligen ser ut och att jag borde gå till polisen och höra om de fått in mina nycklar... Själv så tycker jag att det är ett under att jag ens kan hålla mig sittande upprätt, och då lutar jag mig ändå mot en vägg.
    Kan jag inte gå dit imorgon?

    Janne Långben

    Har just tittat klart på Långben the Movie, och nu har jag kommit fram till hur det ligger till.
    Han ser (nästan) ut som min pappa men beter sig som min mor. Det är alltså därför jag alltid tycker mig känna igen Långben från det verkliga livet. Go figure.
    HS vill tydligen att jag ska undvika att väcka hela huset och ändå lyckas ta mig ut för filmtittning på annat håll... Får se vad som händer, antagligen inget.

    Music to my ears

    Jag tror att musik säger en hel del om människor, och också om vilken relation man kommer att ha med varandra så länge den sången får utöva sitt inflytande på er relation.
    Vet ni vad som helt plötsligt har slagit mig? Att Andreas och Marcus är tveklöst de pojkvänner där jag har haft bäst låtar på hjärnan. Skumt va?

    Andreas: I'm ready http://youtube.com/watch?v=vNEF3wbMt18  loopade som fan under den där 1½ månaden.

    Joel: I won't say (I'm in love) http://youtube.com/watch?v=I_bEWXs_FX4  kom av någon anledning aldrig ut ur huvudet, särskilt inte den första raden.

    Christoffer: I want you bad http://youtube.com/watch?v=iEvozNlL8V0  Han var ju lite för snäll som sagt.... Dock hade jag inte den här låten på hjärnan-på hjärnan, mer som att den alltid har beskrivit honom i mitt huvud.

    Jonathan: You don't see me http://youtube.com/watch?v=ABpZwx8m5r4  The title says it all, right?

    Marcus: Smother Me blandat med I Caught Fire http://youtube.com/watch?v=m8jIZaRIXMc  och http://youtube.com/watch?v=qI4Kk9keXbk  lite söt-mys-undermedvetet-emo i sina karaktärer, men vad kan man vänta sig av the used?


    Just felt like sharing...


    Ångest

    Jag borde gå ut i solen.
    Istället sitter jag framför datorn utan något att göra, med MSN igång. Varje gång någon loggar in hoppar hela jag till och blicken fräter sig in i det nedre högra hörnet. Snart måste han väl ändå logga in? Eller han? En av de tre är iallafall inne nu men det han säger hjälper inte direkt upp. Jag vill att de ska logga in och säga att allt är bra, att allt har ordnat sig och att jag inte längre behöver sitta klistrad framför datorn och oroa mig. Eller så vill jag höra att de vill träffa mig nu på en gång och låta mig hjälpa till. Men jag vill inte sitta framför en dator med en klump i magen och oroa mig när jag ändå inte kan göra något åt saken.

    Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder

    Hittat en ny blogg. En nyversion av bloggar om kläder. En blogg skriven av ett klädesplagg. Ett must have! Läs från början!

    Jag vill jag vill jag vill!

    Jag vill vara till nån nytta. Jag vill kunna hjälpa till att ställa allt till rätta. Jag vill kunna säga rätt saker och ge rätt mängd kramar vid rätt tillfällen.
    Men det kan jag inte.
    Så fort någon inför mig mår dåligt så är jag där, jag lyssnar, jag kan hålla om och stryka över håret eller ryggen. Men jag kan inte göra något rätt! Jag kan inte få ur mig ett enda tröstande ord, jag kan inte sluta sitta där och kämpa tillbaka mina egna tårar bara för att det är så synd om dem, jag kan inte bli av med känslan av att jag gör helt fel och sitter därför där stel som en pinne och vågar knappt andas. Och jag kan verkligen inte ställa allt det dumma som har gjort att det är så hemskt till rätta.
    Att jag inte kan rätta till felet måste jag acceptera, men att jag inte ens kan trösta en vän som mår dåligt är bara tragiskt. Varför är alla runt omkring mig så mycket bättre på att ta hand om mig än vad jag är på att ta hand om dem? Jag vill kunna vara till någon nytta, ställa allt till rätta och finnas här på ett bra sätt för dem! Varför i hela friden ska det vara så svårt???


    100 frågor


    1. Fullständigt namn? Anna Sara Elisabeth Nelin
    2. Exakt ålder? 19 år, 3 månader och 2 veckor
    3. Vart bor du? Härnösand
    4. Bor tillsammans med? Hund, pappa, mamma, lillebror
    5. Husdjur? Min lillebror
    6. Färg på ditt hus? Fult och gult
    7. När är du född? 1989
    8. Klass? Överklass X'D Nåt måste jag ju skriva?
    9. Vilket år fyller du? Vilket år fyller jag vad? Nästa år blir jag 20, det är något att fylla det! ^^
    10. Något jobb? Telefonintervjuare. Tyvärr....
    11. När gick du upp i morse? Jaaa du...? Camilla ringde 11.15 sen ringde Kix vid 11.57 och ytterligare nån timme senare var vi faktiskt på benen =P
    12. När ska du sova ikväll? Tidigare än inatt? Vi somnade vid 8...
    13. Duschat idag? Nope
    14. Kramat någon idag? Juppjupp
    15. Pussat någon idag? Ja?
    16. Vad har du ätit idag? Negerbollar, pärlsockret som ramlat av dem, kladdkaka, persika, läkerol
    17. Dagens klädsel? Jeans och tshirt
    18. Dagens smink? Inget
    19. Dagens sötnos? No clue XD
    20. Dagens roligaste? Teddys klagomål på mitt hemska uppförande när jag sover
    21. Har du många vänner? Ja?
    22. Hur många har du kysst? For shits and giggles räknade jag faktiskt för nån månad sen... Ta den mängden och släng in 4-10 till?
    23. Vem kramade du senast? Teddy
    24. Hur många har du haft sex med? 8
    25. Hur många har varit otrogna med dig? Med mig? Alltså inte jag utan de? 1 vad jag vet
    27. Har du pojk-/flickvän? Nej, and I like it that way
    28. Vem pratade du med i telefon senast? Kix
    29. Vem fick du senast sms ifrån? Emelie
    30. Vad stog det? "Nice :-)"
    31. Film? Senaste jag såg eller? Eller favoritfilm? SKRIV HELA FRÅGAN DAMNIT!
    32. Låt? WTF! Hur jobbigt kan det vara att lägga till 1-2 ord???
    33. Mat? Nu ger jag snart upp med det här
    34. Dryck? Nu förutsätter jag bara att det gäller favoriterna... Hallonsoda, mjölk och te!
    35. Färg? Favorit som sagt? Grön
    37. Stad? En favoritstad? You got to be kidding me!
    38. Land? Öööö?
    39. Ämne i skolan? Går inte i skolan längre ^^

    SENASTE:
    41. Personen du tänkte på?
    Nathan
    42. Personen du kysste? Teddy fick en puss på kinden?
    43. Gången du spydde? På högstadiet nån gång?
    44. Gången du grät? På bussen hem idag
    45. Pizzan du åt? Tobbes leftover Verzuvio i ... fredags?
    46. Gången du var i Göteborg? När jag var ihop med Christoffer
    47. Gången du var i Stockholm? För två veckor sen nu?
    48. Gången du var full? Valborg
    49. Gången du var hög? Aldrig
    50. Personen som såg dig gråta? Robin vad jag vet, men det känns orimligt länge sen?

    ANTINGEN ELLER :
    51. Svart eller vitt?
    Svart
    52. Hund eller katt? Båda! Men jag har en hund <3
    53. Ut och festa eller hemma och mysa? Svårt val, men har varit mycket hemma-mys nu....
    54. Tvspel eller datorspel? TV-spel
    55. Singel eller upptagen? Jag älskar singellivet men det är underbart att veta att någon älskar dig tillbaka...
    56. Hångla eller ha sex? Frågar ni hobbynymfomanen XD
    57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Helgon, men alla suger.
    58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad är ju onekligen enklast
    59. Big Brother eller Paradise Hotel? Paradise Hotel
    60. Har du svart hår eller blont? Brunt just nu
    61. Har du blåa ögon eller bruna? Gröna med bruna hintar?
    62. Choklad eller lakrits? LAKRITS!
    63. Göteborg eller Stockholm? Götet
    64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
    65. Coca cola eller fanta? Cola! (Men egentligen är hallonsoda bäst)
    66. Pizza eller kebab? Kebab var ett tag sen nu... <3 Men båda är oemotståndliga
    67. Randigt eller prickigt? Randigt
    68. Älska eller älskas? Får man välja båda?
    69. Leva eller dö? Leva!

    ANTAL :
    70. Personer du älskar?
    För många för att räkna
    71. Personer du hatar? Ingen alls
    72. Pojk-/flickvänner du haft? 5 pojkvänner i bagaget
    73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? 3-4 kanske?
    74. Glassar du ätit på en dag? 12?
    75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Nöjer mig med Holland ^_~
    76. Gånger du haft minnesluckor? Aldrig, tänkte behålla det så också.
    77. Gånger du varit hög? Ingen
    78. Personer du saknar just nu? Några här och där men ingen speciellt mycket...
    79. Gånger ditt hjärta brustit? För många gånger...

    VEM :
    80. Vill du kyssa nu?
    FILIP!
    81. Ska du träffa imorgon? Ingen aning
    82. Sjöng du senast för? Öööö.....?
    83. Hade du senast en msn-konversation med? Kix, Erika och Jens samtidigt?
    84. Spelade du tvspel med senast? Marcus
    85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Nån snygg och smart typ? ^^;
    86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Alla som är dumma mot mina sötar!
    87. Förtjänar att dö? Alla och ingen  
    88. Är söt? Min hund <3
    89. Vill du sova jämte inatt? En gosig och bekväm människa?

    VAD :
    90. Gör dig glad?
    Mycket
    91. Gör dig ledsen? Mycket
    92. Vill du helst göra nu? Vara nyttig... nej inte nyttig åt det hållet =P
    93. Önskar du att du slapp göra? Oroa mig
    94. Vill du ha nu? Glada vänner som mår bra!
    95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Ett nytt, roligt och välbetalt jobb ;P
    96. Längtar du till? Löning. Holland
    97. Tycker du om dina betyg? Pratar vi om de från 2an eller de jag gick ut med? ^^;
    98. Ångrar du i ditt liv? Inblandning i otrohet ><'
    99. Är det bästa som hänt dig? Mina vänner!
    100. Hur mycket är klockan? 21.44

    Summernights

    Sista kvällen före jag åkte ner till Stockholm så var Anna och jag ute på promenad. Nu har jag fått fotona som är för vackra för att inte delas. Har jag sagt att jag älskar Norrland?







    Bara för att naturen kring Gådeåby gör mig lycklig.



    Lite regn föll det




    Och ja, allt det här är fotat kring midnatt, vi har ljusa nätter här.


    My Dumb Donut

    Jo, jag kom mig faktiskt ut igår. Två timmar tillochmed! Sen gick jag hem till Jens och åt läkerol framför några porrfilmer före vi drog oss tillbaka med Austin Powers. Det blev liksom inte samma anime-anda när inte Kix var med...

    Dagens Visa
    Jag har fått den på hjärnan, igen. Offspring med Spare me the details. Enjoy!

    My girlfriend, my dumb donut
    Went out to a party just the other night
    But three hours later and seven shots of jäger,
    She was in the bedroom with another guy

    And I don't really wanna know
    So don't tell me anymore
    And I really don't wanna hear
    About her feet all up in the air

    And well, I'm not the one who acted like a ho
    Why must I be the one who has to know?
    I'm not the one who messed up big time
    So spare me the details, if you don't mind

    Now I can understand friends who wanna tell me
    Think they're gonna help me open up my eyes
    But the play-by-play makes me want to lose it
    Everytime you do it, man, it turns the knife

    And I don't really wanna know
    So don't tell me anymore
    And i really don't wanna hear
    About her feet all up in the air

    And well, I'm not the one who acted like a ho
    Why must I be the one who has to know?
    I'm not the one who messed up big time
    So spare me the details, if you don't mind

    Now I don't need to hear about the sounds they were making
    And I don't need to hear about how long it was taking
    Or how the walls, they were shaking

    Now I'm lying in bed, wallowing in sorrow
    Missing the tomorrow that we could have had
    Running through my head, over and over
    Things I never told her now just make me sad
    And it drives me insane, sitting with a vision
    Stuck with that image burned into my brain
    And I feel so dumb that I could ever trust her
    While someone else fucked her, then walked away

    And I don't really wanna know
    So don't tell me anymore
    And I really don't wanna hear
    About her feet all up in the air

    And so, I'm not the one who acted like a ho
    Why must I be the one who has to know?
    I'm not the one who messed up big time
    So spare me the details, if you don't mind

    (Cause I don't wanna know)
    (Don't wanna know) Spare me the details if you don't mind
    (Don't wanna know)
    (Don't wanna know) Spare me the details if you don't mind

    JAG HATAR TJEJER!

    De gör sig aldrig förtjänta av mina fina pojkar. Utom Anna, hon verkar ta väl hand om Pyro, all ära åt henne.

    Men just nu är det Nathan jag är mest oroad över, han har alltså åkt över till England från Kanada för att få träffa Alex och när han kommer dit så visar det sig att hon under 6 månader har varit otrogen med en av sina killkompisar. SEX JÄVLA MÅNADER! Jävla hora! Nu sitter jag och kollar på flygbiljetter mellan London och Stockholm, han ska fan inte stanna kvar där en minut längre än han orkar!

    Det bidde ingen juice

    Så istället fick jag "nöja mig" med tre glas ó boy, ska inte klaga.
    Men nu ska jag ut och leka duktig. A.k.a. Jag ska gå på promenad. Nu. Snart. Så fort jag pratat klart på MSN. Jag lovar.

    Taskig timing

    Emelie var på gatufesten igår. Hon hittade en tatuerad och långhårig nörd på ~1.80... Och hon hånglade inte upp honom från mig! Damnit att jag skulle vara instängd hos Jens med massa korta nördar istället för där. Nåja, man kan inte få allt här i världen.
    Nu kom mamma hem från affären, om hon har köpt juice ska jag dricka en liter och sen gå ut och gå. Heja heja.


    Badlakan

    ... var en stor del av min dag igår.
    Anna och jag drog iväg till Svartvik där vi badade och sen skulle jag direkt till jobbet. När jag hade slutat för dagen var det helt plötsligt inte längre 28'C och vindstilla, och smart som man är så hade jag ju såklart ingen jacka. Alltså drar jag upp min handduk ur badpåsen och virar den över axlarna under min väg hemåt. Av någon anledning tittade folk på stadens uteserveringar konstigt på mig när jag gick förbi dem? Sen såg jag i någon spegling hur man inte kunde se en skymt av mitt linne och helt plötsligt hade jag lite mer förståelse för alla blickar. Tydligen anses det inte normalt att gå genom staden iklädd byxor, väska och badlakan?
    Väl hemma frossade jag i mig en middag och en hel del vingummin före Jens lyckades muta över mig för filmtittning. När jag kommer fram till hans lägenhet så ser jag hur 4 små nördar sitter framför varsin dator med okända mängder blod i sina alkoholomlopp, inte mycket iallafall. Efter en halvtimmes tråkande byter de ut sina datorer till förmån för Guitar Hero III och mer sprit i ytterligare nån timme. Före någon av dem kommer med det briljanta förslaget att vi ska basta. Sagt och gjort, bastun bokas och handdukar delas ut. Jag vet inte hur många pikar jag hann få i hissen ner om att jag "måste känna mig väldigt utsatt som ensam tjej i en bastu med 4 överkåta killar"...
    Tobias var den självklara bastukungen med sina 2 oavbrutna timmar i bastun där han klagade så fort dörren öppnades i mer än 2 sekunder. Jag tror att jag kom på en andra plats men vet inte säkert. Nille och Ante var i vilket fall som helst de största bastumesarna som bara sprang in och ut mellan bastun och duschen, och mellan dessa två stationer hade de små söta handduksfighter. Jens bastade visserligen rätt bra men som utnyttjad vattenkurir fick han inte så mycket av det varma goda ändå.
    Efter bastun blev det ännu mer Guitar Hero före Jens lessnar och kastar ut alla som har något dinglande mellan benen för att få somna in framför Neverending Story med mig.

    Någon gång under kvällen tilldelades jag ett mystiskt sugmärke på halsen, jag kommer ihåg ett överfall men det var på andra sidan, där jag för övrigt inte ser något märke. Så antingen blev jag överfallen två gånger eller så är mitt minne inte vad det borde vara... Några teorier?


    Slow day

    Har man inget bättre för sig så kan man sitta och diskutera korsetter med Pyro. Fast han tyckte jag var elak som länkade söta flickor i heta underkläder...

    http://www.fairygothmother.co.uk/index.htm



    Hur bra får man vara?

    Ungefär så bra som jag. Har just cyklat ungefär 1½ mil. I 28 grader! Förstår ni hur duktig jag är?

    Debts to be repaid

    Igår gick jag, Camilla, Anna och Robert ut på krogen efter jobbet för att utmäta vadslagningsskulderna. Jag var skyldig Camilla en öl och Anna var skyldig mig en drink. Vi började på Bittens där jag drack 2 xider och 2 drinkar, nothing to much liksom. Vi satt och garvade åt en massa sexanekdoter och mådde allmänt bra tillsammans. Sen drog vi vidare till Gennys där jag och Camilla stötte ihop med Sara och company, jag tror att jag har träffat den flickan en enda gång utanför krogmiljö...
    Vi vinkade hejdå till Anna och Robert som skulle hem och sova eftersom hon skulle upp tidigt idag för en arbetsintervju och Camilla köpte ytterligare en drink åt mig. När jag stod vid bardisken och väntade på lite uppmärksamhet från bartendern hamnade jag bredvid en lagom dygnrak, ful, snubbe från Övik, men han var lite kul så han fick hänga med oss och Miko. När de förälskade tu skulle dra hem till Camilla för kvällen så blev jag lämnad ensam med Nisse, som han tydligen hette. Och först nu börjar han visa upp slisk-sidor. Det var länge sen någon stötte så övertydligt på mig förut, och jag uppskattade det verkligen inte. Man vill inte vara lämnad ensam med ett främmande fyllo på krogen när de ska börja flåsa en i nacken och försöka låta händerna vandra!
    Krogen stängde och ett tag såg det ut som att jag skulle bli av med honom, sen kom han fram igen och frågade varför jag dissade honom. Två gånger lyckades jag nästan smita undan före han brådskat hoppade fram bakom nästa krök och sliskade. Det är nog första gången jag har upplevt att jag inte vågat gå hem ensam på kvällen, det är ju trots allt bara en kilometer mellan mitt hem och krogen. Istället ringde jag smått panikslaget till Jens. Som inte svarade, men har men en krog-slisk i hasorna så bryr man sig föga om takt och ton så jag kastar mig in i trappuppgången och upp för de 4 trapporna där jag med gråten i halsen ställer mig och tokplingar på dörrklockan. Den alltid lika vänliga Tobias öppnar förvånat dörren för mig klockan halv3 på natten och efter att ha lugnat ner mig och börjat nyktra till så somnade jag i Jens säng. Inatt igen. Tackochlov att man känner iallafall någon som bor på samma gata som stans bästa krog, det blir lite kortare flyktväg då!

    Blablablärkblablabla

    Så, titta, nu har jag vari jätteduktig och kutat iväg till Arbetsförmedlingen och skrivit in mig. Den 5 augusti ska jag dit igen för information. Jag har lovat mig själv att försöka hitta nåt annat än IB före dess, får se hur det går. Märtha försöker få ner mig för klädkompostande i helgen - yay, ännu fler val och kval.
    Teddy har tittat klart på Ronja så jag antar att vårt Ronjamaraton är out of question, men istället har han börjat skryta om allt annat roligt han laddat ner så vi får väl se om jag tar mig dit eller inte.
    Jag har allmänt jättetråkigt och vill bara vara ute och gå hela dagen känner jag, ändå så hamnar jag till sängs med min vackra lilla dator i väntan på att jag ska iväg till jobbet. Fan vad dålig man kan vara. Får ta den där promenaden efter jobbet istället antar jag...
    Herre gud vad tråkig jag låter! Jag får inte många besökare varje dag, det ska villigt erkännas, men att jag faktiskt får så många besök som jag får är ett jävla mirakel!

    What to do?

    Mina alternativ för helgen är frestande, men svårvalda. Jens påstår att han kommer att komma och hämta mig med våld om jag inte kommer över (med Kix) för att loda anime och sova hos honom. Anna säger att det är därför hon måste få med mig ut till Aspnäs för kanotpaddling och badande. Samtidigt som Bob helt plötsligt har både tid och lust att hitta på något. Vad väljer man då? Eller ska jag helt enkelt dissa alla till förmån för Teddy och ett Ronja Rövardotter-maraton?
    Det är inte lätt att vara en jag. Lägg märke till att det här är min alternativ för helgen i början av veckan, tänk bara på hur det kommer se ut på fredag???

    Idag tycker mina föräldrar att jag ska gå iväg till arbetsförmedlingen och skriva in mig, men vad säger man då? Jag vågar inte! Kan de inte nöja sig med att låta mig fortsätta loda på IB tills jag hittar något bättre på egen hand?

    Av någon anledning finns det en rosa ballong mitt bland alla mina kläder på golvet, någon som kan förklara hur den kom dit?

    RSS 2.0