Envy Robin såg dem nyss live! Jag vill också

Fjollträsk

Häntextra
Måndag:
Jag åkte buss tragiskt länge. Carl mötte upp på centralen och vi satte oss på pendeln ut till Märsta. Han kittlades och jag rev upp hans händer, något han fortfarande är grinig över (so why did he keep on doing it I wonder?). Vi kom fram och jag hittade hans enda(!) Nemitidning före jag hittade Jonny vars hår jag genast blev fäst vid. Bokstavligt talat. Tillbringade några timmar med, från min sida, passiv rökning på balkongen medans jag försökte tjata mig till att få klä ut finhåret till flicka. Han uppskattade inte det intiativet.
Linnea dök upp och var en roligt söt liten varelse. TVsoffan belägrades före vi följde henne hem nån gång efter midnatt. Väl tillbaka i lägenheten fick jag uppdraget att slänga ihop en kladdkaka enligt ett enormt stort recept!

Tisdag:
Jag och Linnea hittade Carls porrgömma. Aka han pekade ut den för henne och genast hade han ett jävla sjå att försöka ta tillbaka tidningarna. Men vi läste faktiskt artiklarna i dem! också...
Hem till Midgård blev dyrkat under kvällen.

Onsdag:
Vi åkte iväg för att bada med Jessica och Linus i släptåg. Ytterilgare två roliga personligheter. Naturligtvis så kom vi iväg sent så i slutändan var det bara jag som stod ut med vattentemperaturen, men hur kul är det att bada ensam? Mina morrhår och min nos försvann i vattnet så det var bara att packa ner bjällror, öron och svans i den stora väskan när vi knatade iväg för pizza. Folket hade druckit och Linnea var ungefär så full som jag brukar vara en halvtimme före jag kommer att däcka, vi hade jättekul tillsammans åt precis allting. Dock var det bara jag av oss två som verkade komma ihåg det ordentlgit nästa dag?

Torsdag:
Som sagt så fick vi (jag och Carl) ett fruktansvärt sötsug när vi var inne på Willys för att handla ingredienser till negerbollarna de tänkte tvinga mig att rulla ihop (till middag?). Vi tre tittade på Alien Vs. Predator Requiem medans jag och Carl lekte tjockisar och Jonny blev utsatt för mitt hårlekande, som vanligt. Den filmen var ebtydligt bättre än jag trott! Nu måste jag bara kuta iväg och titta på alla Predatorfilmerna eftersom jag fortfarande inte tycker att Alien är särskilt intressanta...

Fredag:
Efter många om och men kom Jonny upp vid 1 tiden och Carl fanns ytterligare en timme senare även han uppe på benen. De lekte nördar och jag blåste såpbubblor före vi knatade ner till en pizzeria där de tillbringade säkert 20 minuter med att hata mig för att jag inte kunde skratta och äta samtidigt = tog lång tid på mig.
Kom tillbaka till lägenheten, hämtade väskan och sen fick Carl följa med mig till centralen. Så mellan 9 fredag kväll och 3 natten till lördag så har jag suttit på en buss och smsterrat halva min bekantskapskrets.


Linnea and "the stash"


Erkänn att han skulle vara söt som flicka!


Carl och Linnea


Efter dalaälven så åkte vi rakt in i solen, är det inte poetiskt?


Lägg märke till hur ljust det var klockan 2 när jag kommit hem till vackra norrland och våra ljusa sommarnätter!
Och nu är det redan dagsljus ute så jag borde kanske söka mig närmare sängen med tanke på att jag trots allt ska försöka hålla mig vaken imorgon (idag) när jag ska jobba. Oavsett hur sent jag börjar...


Sömntutor

Nej, ni får inte fjollträsksutläggningen riktigt än. Men klockan 03.00 inatt så kliver jag av bussen så då kan ni kanske börja förvänta er något...

Stockholmarne har mer gemensamt med Sundsvallarna än de anar, trots sin brist på en fin dialekt. De har ett alldeles för stort behov av sömn! Precis som när man sover hos en Sundsvallare så vaknar jag här ungefär två timmar före mina värdar. Och vad gör man då? Hittills har jag ätit och blåst såpbubblor men nu har Jonny delat med sig av sitt lösenord så att jag ska kunna sitta framför datorn och inte störa honom. För övrigt så låter det här tangentbordet läskigt högt.
Ni får ingen lång utläggning, men en snabbgenomgång kan ni få av vad som hänt sen jag kom ner. Vi har tittat på filmer och serier, jag har badat, de har kittlat mig, jag och Linnea har läst igenom Karls porrtidningar (bilder kommer sen) och vi har ätit för jävla mycket. Igår fick Karl något (väldigt smittsamt) ryck när vi var och handlade och det slutade med något kakpaket och 2 läsk var för han och mig, dessutom köpte han baconchips medans jag plockade på mig en påse jordnötsringar som snart är slut, och båda köpte även en hel del godis. Jag lovar att jag kommer att ha gått upp 10 kilo när jag komer hem....

Dagens Visa
Jag har fått den här låten på hjärnan, join me in death.

Son of Dork - Sick
It's more than a habit
I'm more than an addict
I'm parked here outside of you door
Know you never lock it
Got you keys in my pocket
Lights all out
But I know for sure I am ...

Ten steps away from you
From you and him
Redemption, it that a sin?

I'd never run him over
I wouldn't wanna dent my car
I'd never rip your throat out
Cos that could leave a nasty scar
So I'm gonna go out
Get drunk with my friends
Try to get myself outta this funk
I'd never screw my life up
Because of how sick you are

You walk by the river
As you start to shiver
Two headlights are following you
As he pulls you closer
My engine's ticking over
It's my choice
To do what I do

Ten steps away from you
From you and him
Redemption, it that a sin?

I'd never run him over
I wouldn't wanna dent my car
I'd never rip your throat out
Cos that could leave a nasty scar
So I'm gonna go out
Get drunk with my friends
Try to get myself outta this funk
I'd never screw my life up
Because of how sick you are

I'm talking 'bout a split decision
Made in anger you know
I'm talking something that could change my life forever
Is it worth it? No
Is it worth it? No
Should I stay here and watch the whow?
Or maybe ... it's time to go

I'd never run him over
I wouldn't wanna dent my car
I'd never rip your throat out
Cos that could leave a nasty scar
So I'm gonna go out
Get drunk with my friends
Try to get myself outta this funk
I'd never screw my life up
Because of how sick you are

Hör och häpna

Jag har kommit ner till Fjollträsk helt oskadd och det visade sig att han är en jävligt kul typ men soft bekantskapskrets. Han har en inneboende kompis med underbart hår som jag får leka med hur mycket jag vill. Och även om jag inte kommer att få träffa Satan eftersom han är upptagen på sitt somarjobb så har jag nu träffat den mytomspunna Linnea från hans klass. Hon är supersöt!
Ses på lördag folket...

Hejdå

Min mamma är snäll och gav mig just en påse läkerol giants - catcus. Hon är så snäll ibland så att man blir helt kärleksfull! Men nu går jag iväg till bussen så att jag kommer i tid. Ses på fredag kväll (natt)!

Regn och rusk

Så ser det ut när jag tittar geom fönstret och om 45 minuter går min buss ner till Stockholm. Nu börjar det ändå kännas av lite grann. Pirrigt det här. Egentligen så skulle jag vilja ta med mig min lilla laptop och hoppas på att kunna sno åt mig lite internet från någon annan på bussen. Bara för att vara säker på att ha något att göra. Men då är ju bara kruxet det att batteritiden på den här datorn är ungefär 2½ timme och det räcker ju isåfall inte särskilt långt på en 6 timmar lång busstur. Men drömma går ju. Jag har iallafall min mobiltelefon så helt uttråkad kan jag ju inte bli så länge jag hittar folk som vill smsa med mig?
Jag har fått fler blåmärken på mina ben såg jag nu. Undrar vad jag kan ha gjort den här gången? Det sträcker sig över i princp halva vaden...

Ska man kanske ha med sig matsäck på bussen? För om jag ska det så måste jag fixa den nu... Dilemma dilemma.

Bye Mum

Stackars mamma. Nu har hennes resnerver för min räkning satt igång. Hon har just diskuterat våldtäktsmän, kidnappare, människohandel och styckmördare med mig och avkrävt mig löften om att skicka löjligt många sms varje dag för att lugna ner henne. Det här kommer kännas löjligt, men vad gör man inte för att hålla hennes sinne någorlunda lugnt?

Nåja, nu ska jag sova. Ska nämligen försöka pallra mig upp vid 7 imorgonbitti.

Smile for the cameraNi ser den också va? Inte ens vattenfläcken på vår köksbänk kan vara ledsen när jag är i närheten.
Eller nåt sånt?

Har packat klart för nedresan imorgon men det känns ändå inte som att jag ska åka bort så snart. Kan bli mycket spännande det här...

Måste städa i köket och gå och lägga mig i vettig tid. Ändå ska jag försöka hinna med en långpromenad, får se vad som händer, går ju snabbare att cykla samma sträcka antar jag..?

Hopeful ducklingHär är introt för den underbart sockersöt-gulligull-hjärtknipande-drama-fjoll-flicks animen Princess Tutu! Jag har just tittat klart på den och ja, jag grät. Jag gråter visserligen till det mesta i filmväg men den här måste jag ändå försöka pracka på alla andra också. Om inte annat för att man får återuppta lite kontakt med den flickaktiga sidan man som 4åring fortfarande hade. Ni vet, hon som drömde om att få bli en prima ballerina. En prinsessa som får räcka över sitt hjärta till prinsen och whatnot. Det var mysigt att upptäcka att jag också har varit flicka en gång i tiden, ibland kan man enkelt glömma såna små detaljer.

Tvättdag

Ja, redan i rubriken ser ni ju hur min dag ska tillbringas. Rännande upp och ner i tvättstugan och sen ut på tomten och torkvindan. Oj vad roligt man kan ha... Men det måste ju göras och det känns ju lite skönt att dessutom få betalt för det.


Medans tvättmaskinerna är igång är planen på tidsfördriv att just sitta framför datorn i min säng och loda runt på internet, lyssna på musik och kolla på mina nya filmer. Hade gärna varit ute och rört på mig också bara för att jag inte gjorde det igår, men då skulle inte tvättningen bli lika effeiv. Jag skulle byta tvätt alldeles för långsamt och det är åtminstone 4 maskiner som måste göras, antagligen fler. Men när all tvätt är klar så ska jag fan ut och cykla bara för att få röra lite på mig! Sen får det bli hur sent det vill.


Yes, Victory!

Ni anar inte hur länge jag har försökt komma in på Blogg.se! Den infernaliska sidan har helt enkelt bestämt sig för att hata mig. Men nu är jag inne igen! Ha!

Så vad har hänt sen senaste inlägget?


Igår tillbringade jag som sagt midsommar till sängs, tack och lov med en dator i knät. Jag tittade på anime, filmer och läste mängder av bloggar och comics. Nej, jag har aldrig sagt att jag är en spännande människa.


Vid 8tiden så fick jag ett fyllesamtal från Jacke. JACKE! Han som hatar mig, han vars vänskap kastades bort ungfär den här tiden förra sommaren. Nu ringer han fyllesamtal på midsommar? Jag fick inte ens fyllesnack från honom när vi räknades som kompisar. Jag vet inte vad jag ska tro, varför duger det helt plötsligt att ringa upp mig bara sådär? Det var inte ens förrän han lagt på som jag kom på frågan "varför har han mitt nummer???" Det känns ju helt absurt.


Berättade för föräldrarna att jag skulle ner till Stockholm igår vid middagen. Min lillebror tror att de har gett upp på mig. Konversationen såg ut så här.

P = Pappa   M = Mamma   J = Jag

P: Så vad är dina planer nu för den närmaste framtiden då?
J: Jaaa, på måndag ska jag ner till Stockholm...
M: Jaha du, vad ska du göra där då?
J: Träffa en chatkompis
P: Vem då?
J: En rolig typ?
P: En kille alltså, annars hade vi fått ett namn
J: ...
M: Hur länge har ni pratat då?
J: Ungefär ett år
M: Ha så kul.

Senare under kvällen frågade de dock hur länge jag skulle stanna och en massa sånt fjoff. Men just faktumet att de reagerar så lite på att jag åker 55 mil söderut lite hipp som happ gör att jag tror att Johan kan ha en poäng.


Jag älskar min kropp

Eller inte.
Midsommarafton är här. Blommor, bad, mat, jordgubbar och en massa skoj. Vad bestämmer sig min kropp för att göra under natten? Den får infallet att det skulle vara hur kul som helst att bli förkyld! Yay, let's do that! Hon har ju fått springa runt så mycket nu och ignorera faktumet att hon ibland nyser till eller känner sig lite snuvig så nu slår vi på stort och låter förkylningsviruset ha ett gigantiskt raveparty i hennes kropp! Så nu har jag gått runt (eller gått runt och gått runt, har mest legat i sängen) hela morgonen och hostat och snorat som en galning.
Oj, vilken rolig midsommar man kan ha...

As

Jag tycker verkligen inte om Robert. Han framstår alltid som helt urbota dum och mer eller mindre ett svin. Men han är läskigt bra på att kyssas och hans kropp var nästan värd att dö för. Förra sommaren. Kyssarna är kvar, men kroppen är numera medelmåttig och han verkar ju bara ha blivit ännu dummare och svinigare sen sist. No more är min enda kommentar efter den där tältningen.
Vi skulle träffas vid 7 men eftersom jag hade några ärenden i Sundsvall att uträtta så var jag i stan vid 6. Fixade det jag skulle och vid halv7 skrev jag och frågade var vi skulle träffas om den där halvtimmen. Märkte inte av något svar så jag satte mig bredvid ån och åt läkerol samtidigt som jag blåste såpbubblor. Helt plötsligt kommer en snubbe som ser rätt trevlig ut och sätter sig bredvid mig med en glass i handen. Vi börjar prata, det visar sig att han är 26 år, håller på att bli brandman, heter David och är allmänt smart och kul. Vi sitter där och pratar ett bra tag, klättrar lite i träden, pratar ännu mer och vid 9 börjar det bli kallt. Robert har nu hört av sig om att han är sen för att han åkte iväg och badade med några kompisar men att han snart är på väg ner.
Vi går hem till David där vi sätter oss och tittar på Moulin Rouge som han aldrig sett förut, när den var slut visste inte ens han vad han haft emot den tidigare. Robert ringer igen så jag blir lite snäll och går iväg för att möta upp med honom. En halvtimme senare har han lyckats pallra sig ner till navet. Pojken är ju ett geni. Vi kommer ut till alnön, sätter upp tältet och fixar en eld. De närmaste två timmarna sitter han och leker världsvan med konstiga monologer och sånger till sin gitarr medans jag sitter och huttrar vid en eld. Efter att ha sett en soluppgång ackompanjerad till mina tand-hackningar så går vi och lägger oss. Oj vad roligt vi hade, precis vad jag förväntat mig. Inte.
Han sover alldeles för länge så jag hinner sitta och smsa bort ytterligare en prick på batteriet före aset lyckas pallra sig upp. Vi packar ihop tältet och drar tillbaka in mot civilisationen. Jag möter upp med Hellas som är, om möjligt, ännu värre än vanligt. Han är precis lika intetsägande och övertråkigt viljelös som vanligt men nu tror han tydligen att han ska få vara hur närgången som helst. Tacka gudarna för att vi hittade en Timmy ute på stan så var en halvtimme fördriven. Vi åt en glass, genomled mängder av pinsam tystnad, badade, tittade på när hans kompisar åt och sen släpade jag med mig tråkmånsen ut till Birsta för att köpa jordgubbar från Märtha. Hon konstaterade snabbt det jag redan visste - han är snäll som få men dödligt tråkig. Har underbart hår men är inte mycket att hänga i julgranen utöver det.
Följde med Märtha hem och sov hos henne och när morgonen kom så hade vi mysfrukost före hon skjutsade út mig till Birsta på sin pakethållare. Hon skulle jobba, jag skulle köpa fler jordgubbar och min vackra hårddisk som jag tillbringat resten av dagen att leka med.
Och ja, jag vet att det här, återigen, är ett väldigt ointressant inlägg men om man orkar läsa min blogg för att få ett hum om mitt liv så skadar det antagligen inte. Tror jag?

En lista före jag går

DIG:
1. Hur lång är du? 
177 senast jag kollade  
2. Vad vill du bli när du bli stor?
- Vet inte riktigt, nåt med mat iallafall!
3. Vad pluggar du?
- Jag PLUGGADE på Spin, tog studenten den 12:e XD
4. Har du långt hår?
 - Nej det var ju ett tag sen nu =P
5. Vilken hårfärg har du?
- Brunett
6. Sminkar du dig?
- Om jag får ett ryck, men det är sällan
7. Har du haft sex senaste månaden?
- Två veckor sen nu, men fråga mig om ... 4 timmar igen ^_~
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?
- Militärgröna trosor och grå/svartrandig bh ^^
9. Har du kysst någon idag?
- Blivit kysst iaf...

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop?
- Jupp
2. Vem är bäst, mamma eller pappa?
- Ehm... Pass?
3. Hur många syskon har du?
- En lillebror
4. Vad är det senaste du sa till din mamma?
- Nåt om plåster...
5. Hur många ställen har du bott på?
- 3; Umeå, Vindeln, Härnösand
6. Vem i din familj stör du dig mest på?
- Bra fråga... Alla? XD
7. Vilken familjemedlem är snällast?
- Vår hund såklart!
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?
- Bara jag och Johan? Öööö.... Jag terroriserade honom nog för nån månad sen tror jag..?

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis?
- Igår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?
- Jens, det blir så när jag är hans gosedjur...
3. Har du kysst nån kompis?
- Har nog pussat alla vi det här laget? Kysst många.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
- En. Han bor 80 mil härifrån.
5. Vem har du varit kompis med längst?
- Erika. Vi lärde känna varandra i ettan eller tvåan på lågstadiet!
6. Vem känner dig bäst?
- Kix och Märtha
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
- Haha ja antagligen, men skulle nog försöka vara diplomatisk....
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar?
- En?

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar?
- Juppjupp
2. Klä dig annorlunda?
- Gör jag itne oftast det? Nu är jag besviken!
3. Vara dig själv?
 - Pfsh, är ju alltid mig själv ;) (Emelies svar)
4. Visa dig i bikini/badbyxor?
- Ja, varför skulle jag inte det?
5. Fisa inför din pojk/flickvän?
- Njau, tycker väl inte det är världens roligaste men orkar ju inte hålla tillbaka =P
6. Pierca dig?
- Ja
7. Ha sex på offentlig plats?
- Till en viss utsträckning. Hur stor är risken att bli påkommen? ^^;
8. Vara omogen?
- Hahaha, jag klättrar i träd, dricker ur nappflaska och är beroende av såpbubblor. Nough said.
9. Äta småkryp?
- EW! Hatar kryp!

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast?
- Nån gång förra veckan?
2. När var du på semester senast?
- Medeltidsveckan förra sommaren?
3. Vilken färg är det på din tandborste?
- Vit/Orange
4. Är ditt hår tråkigt?
- Nej, Sandra har nyss spejsat till det <3
5. Vem såg dig naken senast?
- Haha Märtha tror jag?
6. Hur ofta duschar du?
- Varannan/varje dag.
7. När ska du gå och lägga dig ikväll?
- DUDES! Jag ska tälta med en kåt snygging, inget sova här inte! >w<

Uährk

Jag mår piss. Åt alla håll och kanter. Hoppas att jag kan glömma allt det när jag drar härifrån om en timme. Fan vad skönt det vore...
Sötnörden Håret skriver rätt mycket med tanke på hur tystlåten han brukar vara...
Jag vill inte vara ensam just nu. Usch vad fjantig jag är. Kan inte Frozztie sluta jobebt snart och ringa upp mig för slöprat? Han har så fin röst.~~

Borde jag byta från kjol till byxor kanske? Eller kanske inte ändå, var så länge sen sist nu.

Undra hur mjuk nyponsoppa skulle vara mot min stackars hals?

+-100

Jag har bara skrivit 544 inlägg! Det är knappt ett inlägg om dagen sen jag skaffade bloggen! Tror jag? Skit samma, det känns alldeles för lite!
Nåja. Kan sammanfatta lite ärligt vad som händer i mitt liv just nu.

Jag "boostar mig själv", som Kix så fint utrycker det.
Jag gömmer mig.
Jag krymper undan bakom mitt gamla jag.
Jag undviker vissa gamla vänner medans jag omfamnar andras hela familjer.
Jag slår ihjäl den som fattade allt det där fast jag inte vill.
Antagligen kommer jag att slå ihjäl mig själv för det där unset av ärlighet sen också.
Snart.

Släkten är värst

Jag har sagt det förr och det tål att sägas om och om igen:

FY FAN VAD JAG HATAR MIN MORMOR!

Inte nog med att hon ska klaga på allt och alla hela tiden, när vi (jag och min bror) skulle gå ut för att ge henne de obligatoriska hejdåkramarna hinner vi inte mer än säga hejdå och stå och se artiga ut före hon börjar mässa om hur hemskt vi har det och hur hon hade hoppats på mer för mamma. Sen har hon mage att ställa sig och gråta för att "allt är så hemskt och när hon försöker hjälpa till (a.k.a. slänga våra saker bara för att de just nu befinner sig i källaren) så hånar vi henne med att säga att vi trivs!" Vi är ju fruktansvärda! Buhu, stackars lilla mormor som bara ville rädda världen!
Eftersom vi är vana vid att det är precis lika illa och dramatiskt varje gång står vi lydigt där och förklarar tålmodigt att vi trivs rätt bra med den familj och det hem vi har här medans vi sammanbitet väntar på att hon ska sätta sig i bilen och försvinna.
So far so bad, men det är jag van vid.


När mamma kom hem efter att ha skjutsat iväg henne till flygets vill hon prata med mig och Johan om mormor. Jaha, tänker vi, ska vi få höra hur hemska vi är en gång till? Nej, istället ber mamma om ursäkt för att hon verkligen inte ville att mormor skulle bete sig så mot oss. Hon ber om ursäkt för att hon bad oss säga hejdå ordentligt när vi inte ens kan få ett hyfsat bemötande, utan bara bannor, tillbaka. För det var inte meningen att skicka in oss lejongropen. Hon ber om ursäkt för alla möjliga hemskheter som satkärringen har kastat ur sig. Hon gråter!
Min mamma står framför mig och min lillebror och gråter ögonen ur sig för att hennes mamma inte kan bete sig som folk ens mot sina barnbarn.

Jag hatar min mormor.


Student-ego

Bara för att jag blir så otroligt smickrad av mina forna klasskompisar att jag nästan rörs till tårar så känner ja att jag måste dela med mig av deras små hälsningar... Japp, jag vet hur egoistiskt det här ser ut. Bear with me.

Tobias skrev:
Vare sig det är Katt, bakis 40+ eller sexy-nurse så lyckas du ändå vara speciell på något sätt. Indivisualism är bra men i motsats till Mårten så får du inte glömma att även du måste bli grå och tråkig någon gång ;)

Sabina skrev:
Ellis är även hon härnösandsbo, vilket bidrog till att mina fördomar förminskades drastiskt. Kvinnan är smart till tusen och vänlig till tvåtusen. Aldrig att man glömmer hennes blixtsnabba och klockrent vassa kommentarer i klassrummet. En kvinna som kör sitt eget race!

Linda F skrev: (gruppvis om mig Emelie och Justine)
Ni är en egen klan, no dubt!! MEN, ni har alla gjort intryck på klassen och varit en stor del av vad SPIN3A är/var.
 
Frida Nä skrev: (gruppvis om mig Emelie och Justine)
Er lärde jag aldrig känna ordentligt. Det är synd. Men det betyder inte att ni inte har gjort ett intryck på mig, tvärtom. Ni är lika stor del av den här klassen som alla andra, Jag kommer aldrig att glömma Elisabeths härligt sarkastiska kommentarer eller Emelies engagemang. Ni är en stor del av mina minnen med SPin3a.

Duktig flicka

Igår var jag jätteduktig!
Jag gick iväg och skaffade mitt pass och det kommer att finnas där och vänta på mig redan nästa vecka.
Jag skrev ihop veckomenyn jättesnabbt och fick mamma att gå iväg och handla den med mig.
Jag lyckades med konststycket att inte slå ihjäl min mormor som äntligen åker hem nu om 10 minuter.
Jag sov över hos Jens som lyckades vara en duktig pojke och inte snarka under hela natten. Har bara hänt en gång tidigare!

Idag ska jag ut och tälta med Robert och imorgon ska jag träffa Hellaz för glass och bad. Jag ska vara inne i Sundsvall vid 7tiden Emelie, när kan du ta dina skor?

Allister

Dagens Visa
Har fått Allisters Somewhere on Fullerton på hjärnan, vet inte riktigt varför, men nu sitter den där.
Enjoy.

Allister - Somewhere on Fullerton
Somewhere down on Fullerton
there's a place we used to go
to get away from it all
Somewhere down on Fullerton
there's a place we used to go
to get away from it all

But I'm still trying
just to figure out why
this feels so wrong
when it felt so right
Felt so right four years ago

So please don't go away
Won't this feeling
stay with me forever,
forever, I said
"please don't go away
I just want you to
stay with me forever"

Somewhere down on Fullerton
there's a place that meant
so much to everybody like me
Somewhere down on Fullerton
there's a place that meant
the world to everybody like me

But I'm still trying
just to figure out why
this feels so wrong
when it felt so right
Felt so right four years ago

So please don't go away
Won't this feeling
stay with me forever,
forever, I said
"please don't go away
I just want you to
stay with me forever"

But I'm still trying
just to figure out why
this feels so wrong
when it felt so right
Felt so right four years ago

So please don't go away
Won't this feeling
stay with me forever
forever, I said
"please don't go away
I just want you to
stay with me forever"

Forever, I said
"please don't go away
Won't this feeling
stay with me forever"
Forever, I said
"please don't go away
cause all I want is
you to stay with me"

Princess TutuSötaste animen idag!

Take me now!

Jag gillar min kvinna som jag gillar mitt kaffe, nedmald och i frysen.

Satt och läste raggningsrepliker med Pyro och det här är nog den på hela sidan som skulle funka absolut bäst på mig. Jag lovar att jag är fullkomligt normal, hedersord...


Studentbilder!

 
Champangefrukost med picknickkorg.

 Nördar på guldtrofén.

 Klassrumsfika före trappan

 Innanför dörrarna

 Folkmassa

 Omhängda och fina

 Världens vackraste Bob <3

 Lastbil!

 Mösskludd

Tjuvaktiga Kärring

Hon snor tillochmed min tandkräm! Kan inte tantskrället bara åka hem snart?
Tydligen ska hon stanna tills på tisdag. Om hon förväntar sig att jag kommer spela social så tror hon fel.
Men det är lugnt, imorgon ska jag vara i stallet och på tisdag ska jag förhoppningsvis ut och tälta med Robert, om det inte råkar bli onsdag istället.

Har beställt Y-bussbiljetterna nu, så nästa måndag bär det av!

Yet Another List

Hur är du som tjej?


UTSEENDE :


[x] Färgat håret/Slingat håret
[ ] Använder smink varje dag
[x] Borstar håret varje dag
[ ] Plattar håret varje dag
[ ] Du använder brunkräm / foundation
[ ] Du använder mascara
[ ] Du använder puder
[ ] Du använder rouge
[/]Du använder kajal
[ ] Du använder ögonskugga
[x] Du använder läppglans/lypsyl
[ ] Du använder täckstift


Totalt : 3,5BEHANDLING PÅ KROPPEN :


[/] Duschar varje dag
[/] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[ ] Tvättar ansiktet varje dag
[ ] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[ ] Använder hårspray
[ ] Använder hårgele
[ ] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[/] Svart hårfärg är snyggare än blond

Totalt : 3,5ÖVRIGT :


[ ] Läser alltid tidningar, som: vecko revyn, eve osv. - Skvallertidningar
[/] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[/] Du har din egen stil och kopierar inte andras
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[x] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[ ] Du har bra självförtroende
[ ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan osv.
[ ] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans du sitter hemma
[ ] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[ ] När du går på stan har du alltid med dig din väska och högklackade skor
[x] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder.
[ ] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[ ] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[ ] Du är lärarnas favorit.
[ ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[ ] Din favoritfilm är " Mean Girls!"
[x] Du älskar att ha kjol/klänningar på somrarna
[ ] Rosa är din favoritfärg
[ ] Dans är din favoritsport
[ ] Hockey är din favoritsport
[ ] Din smak av killar ska helst vara såna som du som pluggar hela tiden och aldrig är ute.

Totalt: 5Totalt: 12

1-10 - Dags och få ordning på livet lite och sluta vara så lat kanske?
10-20 - Du är ganska normal men ändå lite slapp
20-27 - Du är helt okej och är en helt vanlig tjej.
27-34 - Relax little miss fjortis!
34-47 - Så petig behöver du inte vara MISS FJORTIS


Ordval

Jag hatar människor som använder helt andra ord som synonymer för något.
Exempel.
Kåt har fått alldeles för många "synonymer". Tillexempel mysig och gosig. Precis som att knulla numera också tydligen är ett ord som kan bytas ut mot mysa eller gosa.
Jag får psykbryt! När någon säger mysa så kopplar min hjärna till att man umgås på ett väldigt lugnt och avslappnat sätt (tänk mysa framför en brasa/film med kakor eller popcorn etc). Gosa för mig är att man har gosat upp sig mot varandra, alltså sitter/ligger nära, kramar varandra och är mysiga. Men nej, nu har man tydligen gosat när man har satt på varandra ordentligt. Vad ska jag då säga när jag bara har myst eller gosat med någon, i min betydelse av ordet? Ska jag säga att jag utnyttjade en människa som kudde medans personen i fråga strök mig över håret eller något liknande överdrivet detaljerat av vad vi gjort bara för att folk ska förstå att jag inte haft sex? Jag hatar när man använder ord som inte är synonymer som en synonym. Fy på er allihopa!

To sleep or not to sleep

I torsdags så vaknade jag klockan 5 efter 6 timmars sömn. Pallrade mig upp ur sängen och plågade i mig två mackor och en tallrik fil och flingor, bara för att jag lovat mamma att äta ordentligt och för en gångs skull tänkte vara en duktig flicka. Klockan 6 hoppade jag på bussen ner till Sundsvall för att närvara på champangefrukosten i busbacken. Där drack jag, bara, 2 flaskor smirnoff ice och proppade i mig av allt det goda som fanns i klassens picknickkorg. A.k.a. chokladbollar, digestivekex, nachos, chips, brownies etc. Medans vi flummade runt med klasskompisar och annat roligt folk. Efter någon timme tömdes busbacken sakta men säkert och vi knallade ner till skolan där vi som inte redan gjort det bytte om till våra nördkläder före tävlingarna satte igång. Det bollades och dansades för fullt på de olika tävlingsbanorna medans vädret lekte manodepressivt och växlade mellan regn med snålblåst eller strålande sol och nästan vindstilla. Vi vann inte, men eftersom vi redan hade en säkrad fjärdeplats på trappan var det ingen större förlust och vi hade ju roligt i processen.
Efter en snabb sväng på stan så gick jag hem till Emelie där vi bytte om och gjorde oss redo för trappan före vi skjutsades ner till skolan och alla tal i aulan man tydligen måste lyssna på i väntan på att få springa ut. Talen hölls, en rad stipendier delades ut och sen skulle folkmassan förflytta sig till respektive klassrum för fika, tal från mentorer och betygsutdelning. Efter en halv evighet av mösskrivning och pratande så fick vi gå och ställa oss bakom dörrarna till trappan, här började man inse att man skulle ta studenten men det slog ändå inte riktigt till före dörrarna slutligen öppnades och vi fick springa skrikande ut på trappan, rakt in i solen. Glädjen och frihetskänslan som fyllde hela kroppen då går verkligen inte att beskriva! Tyvärr så varade den bara några få sekunder eftersom man sen insåg att man faktiskt inte flög på riktigt, att resten av världen trots allt existerade runt omkring dig och vi dessutom var tvugna att stanna en stund på trappstegen för att glädjestrålande skråla fram några rader av Kenta.
I den allmänna förvirringen som utbröt när alla publikplacerade släktingar skulle in till just sina studenter så blev jag omhängd av två nallar, tre bketter, ett extra glas, tre flaskor champange och fick dessutom en skylt att posa framför kameror med, tillsammans med Emelie som fått i princip samma saker. Sen skulle jag leta reda på Erika som verkade vara spårlöst försvunnen. På vägen mot Erika lyckades jag nämligen hitta en mängd estetare, ramla och nästintill stuka foten - om inte annat var den öm fram tills nästa dag. Dessutom hittade jag en väldigt snygg och allmänt kelig Bob som stolt överlämnade en diskborste före vi hittade fram till varandra och bytte presenter.
Sen var det dags att tåga ner till stadens torg och allas lastbilar i en lång procession, där vi drog med Bob som glatt följde med och plockade upp alla tappade rosor hon kunde hitta. Vi hittade också en nallebjörn som vi döpte till Sten. Efter en mängd pussar mellan mig och Bob så klättrade Emelie och jag ombord på flaket där vi korkade upp våra flaskor och började skråla med resten av klassen.
När våra 50 minutes of fame var över klättrade vi ostadigt ner igen, jag lovar att ostadigheten berodde mer på ömma fötter än på alkoholintag eftersom vi trots allt bara druckit två flaskor var, och lotsades bort till deras bil som skulle föra oss två och Erika iväg till Emelies stuga där det väntade en hel del mat och lite mer vin.
När kvällen anlänt så begav vi oss åter in mot staden där det väntades en studentfest på stadshuset. Den var jättekul! Vi drack knappt någonting under den, dels för att det är hutlösa priser och dels för att båda var upptagna med annat än sprit. Kring 3 kom vi hem och vid halv4 låg vi inte längre och huttrade under täckena utan hade lycakts somna in rätt ordentligt.
Nästa dag vaknar vi vid 11 och vid 4tiden så sitter jag och Märtha på en buss hem mot Härnösand för att fira mig. Det delades ut ännu mer presenter, jag fick en ny mobiltelefon eftersom den andra hade gått sönder. En snygg en som ser ut att ha kostat ungefär dubbla av vad den trasiga gjorde! Jag fick en kokbok, en öhm... smart-bok(?) ... och ett förkläde med en manskropp på från Märtha. Återigen fanns det vin, cider och en hel del mat och jordgubbar på menyn. Vid 9 gick jag Märtha och Anna hem ifrån mig, Anna till sig medans vi andra två åkte ner till henne för att leta folk, det fanns ju rykten om att något spännande skulle hända vid ån. Det gjorde det inte. Nere på stan såg det ut som om att det just hade hänt något roligt eftersom det gick runt små klungor av behagfullt påverkade människor, men så såg det ut hela kvällen. Nerköp! Efter många om och men hittade vi en Anna och Erika som var ... inte riktigt så fulla som de verkade men långt ifrån nyktra. Vi slog oss ihop med dem och rörde oss mot bussen som bjuder på fika. Där hittade vi en Jacke, en Benny och nån Marcus som jag hade filmkunskap med i 2an. De två sistnämnda följde med mig och Märtha hem till henne där vi tittade på Skönheten och Odjuret, I Am Legend, åt frukost och sen tittade jag och Marcus på Asterix och Obelix nere i källaren medans de andra två låg uppe i sängen och sov. Vid 10 drog Marcus hem till sig och eftersom fjärrkontrollen som kunde byta kanaler var gömd så fick jag sitta och underhålla mig själv med barnprogram på samiska, finska och teckenspråk samtidigt som jag satt och väckte folk med en massa uttråkade sms. Halv 12 vaknade de två andra och ytterligare en frukost inmundigades före jag tog 4bussen hem.
Vid halv6 låg jag däckad i sängen här hemma och vid halv9 vaknade jag efter någon dröm om militärläger med en massa äckliga vattenlevande varelser runt mina fötter....

Bilder kommer i något annat inlägg när jag fått de från Emelies kamera också...

It's a date then

Den 24e drar jag ner till Märsta för att träffa roligt nördfolk. Som det ser ut så stannar jag tills den 27e, det här kommer att bli jättebra!
Studenten den här veckan.
Eventuell tältning nästa vecka och veckan efter det är det fjollträsk som gäller.

Ut på nya äventyr

Jag ska kanske åka ner till stockholm nån gång mellan den 23-29 den här månaden. Vore kul om det blev av, inget är säkert än men jag vill.

Vi gjorde det på en offentlig toalett

Jag och Sandra alltså. Fy fan vad mycket vi fick städa upp efter oss! Det bästa var nästan när man hörde hur någon kom och ploppade ner ett mynt i ... myntsaken och sen blev förbannad när de insåg att det var upptaget, länge.
Jag pratar såklart om att hon klippte mitt hår. Och snyggt blev det! Jag förstår inte vad hon var nervös för, jag tror aldrig att jag fått så många komplimanger över mitt hår på en och samma dag förut!

Mötte upp med Emelie. Vi köpte varsin present åt varandra och kom sent till Västermalms fullproppade skolgård, såg när kompisars klasser gick ut även om vi bara såg en kompis. Sen bar det av till Skvaderns regn där vi stod hur länge som helst kändes det som, eller är det bara jag som har blivit rastlös? Erika var jättesöt i sin guld-beiga klänning iallafall och det var ju inte klokt vad det klirrade om hennes hals när alla hängt dit sina gåvor.

Gick ner till Navet, missade birstapendeln så jag köpte ut mina och Emelies biljetter för studentfesten imorgon. Blev hatad av nästa birstapendel och bestämde mig således för att åka hem istället. Det bidde ingen hårddisk idag, det biddar kanske nästa vecka?

Jag har kommit fram till att Broder Daniel är extremt mysiga att lyssna på när man är ute och går i regnet!

Har fixat min geek-outfit och Jens lovar mig ett svart lakan för graduation, nu är bara frågan om vi behövde fixa de där fula hattarna också eller om de var frivilliga?

Blärk, imrogon så ska jag upp klockan 5 för att hinna med en buss som går klockan 6 på morgonen. Tack och lov finns det alkohol när jag kommer fram!

På tal om haket...

Gissa vilket gotländskt svin som varit inne och läst mina dikter? Tackochlov inga som betyder något och gudskelov har han inte ens tittat åt min dagbok där. Vem vet vad han skulle kunna hitta på då?
Kan han inte bara bli raderad från mina minnen och mitt liv? Allt vore så mycket enklare om han aldrig funnits där för att förstöra min hjärna den där sommaren.

Egotripp

Sitter och läser igenom en massa gamla kommentarer på Haket vilket leder mig till att läsa igenom en hel del dikter. Jag börjar få tillbaka känslorna som fyllde mig när jag skrev vissa av dem, det är lite läskigt... Tror jag.
Men bara för att idag kommer bli en dag fattig på uppdateringar efter allt hårklippande, studenttittande, hårddiskköpande och sovande så får jag väl uppdatera nu. Min buss går ju ändå inte förrän om en timme?
Här har ni dikterna som känns igen nu.

Måndagsmelankoli

Glad musik i mina öron

Snytpapperstussar i händerna

Huvudvärken står på max

Och högtalarna pumpar kärlek,

Med extra bas och trummor

Varför fryser man mer ju varmare man är?

Jag är desperat efter glömska

Finns det någon som kan ta med mig och en filt till skogen?

När klassas man som psykiskt instabil?

Eller så kanske man måste visa det för att de ska förstå?

Hon har gett mig numret till en psykolog

Jag vågar inte ens titta på det

Kanske för att det skulle hjälpa

Någon dag måste jag återvända till världen

Jag kan inte vara sjuk för alltid

Världen rusar förbi och lättnaden fyller mig

När jag ser att jag bara måste le och nicka

Och sakta backa ifrån

Plötsligt förstår jag varför ingen vill dela tält med mig

Kanske om jag kunde betala?

Batterierna i min mp3spelare är slut

Kortleken är mitt sista hopp

Jag är trött på att dela säng med en jättekondom

Får jag vara liten och bita dig i nacken?

Vill inte vakna ensam längre

Jag vill inte att du ska ta mig i små doser

För man kan inte överdosera dig

Och högtalarna pumpar ut drömmar,

Med extra bas och trummor


Andningspanik

Kontrollera kroppstemperaturen kontinuerligt

Smärtan pulserar genom kroppen

Blockerar alla andra tankar

Din röst väcker mig

Så snart du tystnar faller jag igen

Det gör verkligen ont!

I väntan på Henne behöver jag hans värme

Om så bara för en natt

Jordgubbar fungerar lika bra som Ipren

När smärtan blir för stor

Räknas det här som våldtäkt?

Kom och hämta mig när jag inte kan gå

Satkärringar!

Och jag måste få

Smeka hans hår

Före

Jag blir galen

Av att han stöter bort mig

Jag undrar hur han skulle reagera på en kyss

Tack för alla skämt

De räddar mitt liv

När blodet tränger fram på huden

Mobiltelefonerna ligger tysta i våra fickor

Andas in

Andas ut

Hållplatser är värdelösa

Har du tillgång till den kärlek du behöver?Ja, jag är knäpp. Sen när är det en nyhet?


Studenterier

Igår hade vi lärarlunch med tal och sånger till och från lärarna. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sakna någon annan SPinlärare än Trevor men när jag satt där och skrattade så att man fick ont i hela ansiktet så kände jag att han nog inte är ensam om att bli saknad. Tillochmed min mentor kan nog få ett uns saknad tilldelat sig, detta trots att jag helt ärligt konstaterat att jag inte skulle må dåligt av att se honom bli splattad mot ett tåg. Gissa om jag var i chocktillstånd?


Vi övade en hel del mer på dansen och jag tror att den börjar sitta, jag vet iallafall hur man ska röra sig och när, även om jag inte kan röra mig som jag ska.


Åkte hem till Teddy efter dansandet, vi köpte 2 liter glass och tittade på Rambo 3 och (största delen av) Gladiator före jag satte mig på bussen hem. Jag tycker om honom, så jävla söt pojke! Vi kan verkligen prata om allt, eller inget, utan att det känns konstigt en enda sekund. Hur ofta hittar man såna personer?


Tvingades städa när jag kom hem. Att jag skulle snygga till i gästrummet och städa ena toaletten visste jag om. Det jag inte visste var att när mamma säger "städa toaletten" menar hon även att man ska skrubba golvet, att ligga på alla fyra och skrubab ett toalettgolv är verkligen inte en av mina stora passioner för er som trodde det.


Smet iväg till Jens nån gång efter elva, i ösregnet som helt enkelt vägrade lämna mig ifred igår. Vi tittade på Evil Alien Conquerors och han snarkade mig i örat så att jag har fått sova i max 15-20 minuter! Kan inte den där människan någonsin sova tyst??? Jag är ju trött för fan!


Om 3½ timme så ska jag och Sandra leta reda på någon toalett att dumpa mitt hår på. A.k.a. Hon ska klippa mig för studenten och vi kom fram till att en toalett säkert är en jättebra plats för hårklippningar.


Vid 2 tar Pyro studenten och en timme senare är det Erikas tur. Borde de få något? Jens sa sig kunna köpa ut mini-champagne till Erika men han ska inte handla före 4 så då kanske man ska leta efter något annat ändå? Får prata med Emelie, bara vi bestämmer oss före pojken behöver gå in på systemet och köpa en massa vi inte vill ha....


Ikväll kommer mormor, blä vad jag inte vill vara hemma då! Men samtidigt så är det nog ingen större fara med tanke på att jag faktiskt måste gå och lägga mig extremtidigt bara för att ha en chans att pallra mig iväg till bussen vid 6 imorgon bitti. Klockan 7 börjar vår champagnefrukost, frågan är bara vad man ska dricka... Jag vill inte ha regn på min student, snälla små vädergudar, kan ni benåda oss från regn under just frukosten och trapp-delen av vår student imorgon?


Blogg

Är det bara min blogg som är uppfuckad och har fått sin menyspalt nerflyttad till slutet av sidan? Eller är det bara på min dator det ser ut så? Vad kan man göra för att fixa det? Ja, jag vet att jag är oteknisk...


Trött som ett as är vad jag är, skulle lätt kunna somna här och nu men jag ska iväg till stallet och rida och det är inget som jag vill missa nu när det är näst sista lektionen någonsin... Men med tanke på hur o-alert jag är så kommer jag ju fortsätta ner på andra sidan häststackarn när jag ska sitta upp... Jag måste vakna till!
Det hjälpte nästan att äta ett päron. Kanske om man äter mer, men det låter ju bara korkat med tanke på hur mätt jag är. Damn. Bäst för mgi att jag blir piggare snart för annars så kommer det sluta med att jag stannar hemma från stallet för att sova, inte särskilt kul prioritering...

Lista!

Det var ju ändå ett tag sen nu...

UTSEENDET
[ ] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag vill ha en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[x] Jag har mist ett syskon.
[ ] Jag har fler än 5 syskon.
[x] Jag har mindre än 5 syskon.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Jag tränar regelbundet med något.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort. En iallafall?
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Finland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.


EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har rört de motsatta könet på ett intimt ställe.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har kört motorcykel.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en person av samma kön.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[ ] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har/har haft anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag äger många onödiga prylar.
[ ] Jag äger en bil.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.
[x] Jag äger en kamera.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är ett träningsfreak.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[x] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


Cravings

Jag tycker mig känna lukten av nutella. Inser ni vilken kamp jag just nu går igenom för att inte kasta mig ut i köket och vräka i mig en halv burk? För let's face it, jag är ju fortfarande proppmätt efter den första frukosten, jag tror inte att en mängd nutellamackor skulle göra mig lyckligare. Fast å andra sidan, tro gör man i kyrkan ... eller?
Vi får se vad som händer, jag har fortfarande åtminstone en halvtimme före jag måste börja tänka på att röra mig mot bussen.


Uff

Marcus, om du fortfarande läser här så vill jag veta. Får du vara en nyfiken självplågare så får jag också vara nyfiken.

Var med Anna igår, vi tittade på Sex and the City, åt glass och lekte allmänt tjejiga, kul att prova på det också ibland. Drog ifrån henne vid 12tiden ut i den fortfarande regnvåta världen. Tog god tid på mig på min lilla cykel bara för att det fanns en massa härliga vattenpölar att susa igenom om och om igen.
Cyklade upp till Jens för att lola runt med han och Mao, det blev en del futurama och sen knatade hon och jag hem till oss. Dock hade mina föräldrar låst dörren och eftersom jag inte har några nycklar så fick jag vända tillbaka till Jens där jag lade beslag på alla filtar han hade och somnade på två röda.

Pratade med Robin i kanske en halvtimme också, vet inte riktigt vad vi pratade om men det var jätteskönt att få prata med honom igen, var ju ett tag sen nu känns det som.

Utväxlade några sms med Marcus som inte gjorde mig mindre orolig direkt. Jag tycker fortfarande om honom så  otroligt mycket och vill verkligen göra allt jag kan för att han ska få vara lycklig! Men vad kan jag göra? Jag vågar ju inte vara den som tar kontakt först och på så sätt tränga mig på och nu säger han att vi inte borde ha någon kontakt alls... Han har antagligen rätt, det är ju trots allt bara han som kan avgöra en sån sak. Men det gör ont att veta att han ska må så dåligt som han gör, att det är mitt fel.

Hem?

Mina föräldrar vill diskutera faktumet att jag måste börja betala för att bo hemma om jag inte läser vidare (a.k.a. flyttar) till hösten. Jag är ju knappt hemma i vilket fall som helst! I förrgår kom jag hem och åt middag och duschade och idag är det i princip samma planer som gäller.

Jens har tydligen adopterat mig som sitt gosedjur, men nu har han åtminstone slutat snarka så jag kan väl överleva att ligga i hans säng och kolla på futurama eller animes medans han ligegr och sover. Tror jag?
Var med Susanne igår och idag, vi proppade i oss vitlöksbaugetter, läkerol, nudlar, müsli och lite annat som vi kom över medans vi tittade på thrilelrs och barnfilmer. Unrest var verkligen hur härlig som helst! Precis som Underdog, men Rottweiler var bara "sevärd" för att den jävla cyborghunden såg så fruktansvärt uppfuckad ut att det inte var sant!

Skulle eventuellt ha haft en duell med Marcus idag men det verkar inte bli något av det, får väl se om han hör av sig igen?

Har äntligen fått min skatteåterbäring så nu kan Emelie få de sista pengarna för biljetten och sen kan jag köpa den där hårddisken så att jag får plats att flytta upp allting till mig.... Dream a happy dream...

Nu ska jag hoppa in under vattnet före jag drar iväg till Anna för att titta på hennes balklänning.

Vem står ut att sova med mig inatt?

Gårdagen

Sjöslaget var ... högljutt, varmt och allmänt överskattat men en del roligt folk fick man ju träffa om inte annat.
Teknikarna vann, och HS vägrade bjuda på sin segrarglass. Men jag överlever, jag fick dricka cola från Maos urringning istället.
Gick iväg och jobbade, det var lite svalare i fikarummet men inne i intervjuarsalen var det ju precis lika överhettat som utomhus, tror jag hällde i mig 5 muggar vatten bara för att inte kollapsa. This coming from the person som inte gillar att dricka vatten. Alls.
Rondellpicknick med Mao och Anna på kvällen med singoalla, sprite, jordgubbar och kladdkaka åt Mao. Träffade Leo och Hampus, som var så sinnessjukt söta båda två, och särskilt tillsammans! När vi vinkat av dem knallade vi iväg till Jes för att tvinga i folk resten av kakorna, passade även på att äppla HS då. Det tog sin lilla tid men nu har jakten på blod börjat, pojkarna i Sundsvall har skött sig ypperligt och jag ser fram emot att få mörda dem också när tillfälle ges...

Idag ska Kix ha cellokonsert så vi ska iväg och lyssna på henne vid 2.
Jag vill bada!

Sommar

Nu är det sommar, jag torkar ut och överallt springer det runt fyllon med vita hattar som skrålar om lite allt möjligt.
Om typ en timme ska jag och Erika gå och titta på när treorna i stan tävlar i sjöslaget. Sen bär det tyvärr iväg till jobbet, men jag slutar om inte annat tidigt idag.
Sov 9½ timme inatt, fan vad duktig jag kände mig när jag vaknade och såg på klockan. Har inte sovit så hårt på evigheter.

Happy Feet

Var hemma hos Jens igår kväll och åt kladdkaka framfölr Futurama med honom och HS, före HS drog när vi satte igång HAppy Feet. Fan vad bra den filmen är!
Nu ska jag tydligen iväg till skolan och leka duktig klasskamrat, trots att jag verkligen inte vill och det verkar bli minst lika dålig uppslutning idag som igår. Fan. Men jag får iallafall träffa Kix och äta lite glass.

Säng säng säng sova sova säng säng säng

Nu har jag sovit i ungefär 5 timmar, om ändåock med lite avbrott, 20 över 4 ringde alarmet på min mobil för att jag skulle hinna till jobbet, jag stängde av. Vid 20 i 5 skriver Camilla och frågar när jag ska komma till jobbet och klockan 5 kommer mamma in med ett nerglittrat mjältbrandskuvert som hon undrar om hon ska öppna, i halvkoma så hör jag henne rabbla ett telefonnummer som jag skickar iväg ett "överlevnads-sms" till. Däck igen. Strax efter 5 ropar de om middag och kommer in och knuffar på mig, jag bara vänder på mig och mumlar något om mer sömn.

Men nu är jag alltså vaken igen, visst är jag duktig?


Sötsug

Fan vad misslyckad dansträning, vi var kanske 5-6 pers som dök upp och vi hade ingen musik. Alltså fick jag 2 timmars bussresa och 1½ onödig timme i Sundsvall att sysselsätta mig med istället för att kunna ligga hemma och ta igen sömn.
På bussen hem började jag smsa med HS, vi kom överrens om att det inte är kul att vara sjuk och i ett tappert försök att göra honom bättre så bestämde vi oss för vapenvila för idag så att jag skulle kunna köpa glass åt honom. Sagt och gjort, glassen inhandlades och inmundigades under mängder av sarkastiska kommentarer åt alla håll och kanter medans vi noga tittade på alla barbenta tjejer som var ute på stan i det varma vädret. Det är fan bristvara på riktigt snygga ben här i stan! När man trodde att man sett ett snyggt par så såg man de helt plötsligt från andra hållet och genast var attraktionen borta igen, jag såg faktiskt inte ett enda par riktigt fina ben före vi hade skiljts åt och jag gick ensam över nybron. Fy fan vad fina de var! Och på en kropp som var rätt fin i övrigt också. Fan för att hon hade handen i någon killes hand.

Camilla och jag hoppas på att få jobba ikväll. Då ska jag komma ihåg hennes present.

Imorgon ska vi försöka få ihop hela klassen på riktigt för att dansa och sen måste jag förnya mitt recept på p-piller och lämna in kinesiskaböckerna, hjälp mig att komma ihåg?

BLÄÄÄÄ!!!!

Jag är trött!

För trött. Måste borsta tänderna nu och sen ska jag till bussen. Tacka gudarna för att Jauvet har gjort sina sånger så att jag kan lyssna på dem.
Jag kommer däcka så fort jag satt mig ner.

Playing Dressup

Nu har jag köpt min studentklänning. Den är verkligen hur söt som helst, om än inte riktigt traditionsenlig, men vem bryr sig om sådana små detaljer? Det roliga var att kvinnan som jobbar i butiken kände igen mig från förra månaden, hon tillochmed kommenterade på att jag hade färgat håret! Ibland undrar jag hur ofta jag är där egentligen..?
Så nu är hela min "outfit" för studenttrappan inhandlad och det enda problematiska kvar är hur jag ska fixa håret och, ve och fasa, sminket? Själva ta-sig-dit-utan-för-mycket-uppmärksamhet kan också bli spännande. Nåja, det löser sig antagligen, det måste det ju göra.

Jag tror att jag håller på att bli förkyld, har gått runt och snörvlat hela dagen, fast jag antar att det enda man kan göra är att knarka c-vitamin och ta det lugnt i väntan på att det ska försvinna. Ska till stallet idag men mer än så tror jag inte att jag orkar med. Trist nog för det hade ju varit roligt att festa med Anna på hennes mösspåtagning också och itne bara på min...

Dagens Visa

Jag har fått den otroligt upprepande I Kissed A Girl med Katy Perry på hjärnan. Här har ni texten, enjoy.

I Kissed A Girl - Katy Perry

This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what, I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

No, I don't even know your name
It doesn't matter
Your my experimental game
Just human nature
It's not what, good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain't no big deal, it's innocent

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

VideoJug

Erbjuder mycket roligt....

How To Get A Girlfriend If You're A Hopeless Nerd
Och jag som alltid har föredragit nördar..?


How To Judge A Girl By Her Shoes
Den här var bara allmänt kul


How To Make Your Breasts Look Bigger
Berättarrösten gör alltihopa så mycket bättre!


How To Have Sex In Public Without Getting Caught
Han hade det inte lätt inte...

Som sagt VideoJug är underbara!

Just for the heck of it

Jag somnade kanske 15 minuter efter senaste inlägge och vaknade för ungefär 20 minuter sedan. Jag trött? Nej aldrig.~~

Men jag tror att mitt bloggande har blivit väldigt viktigt för mig, jag drömde att jag bloggade.
Jag hade en hel dröm om bloggning, i början satt jag och ... folk jag nu inte kommer ihåg i en bastu som var överfull. Eftersom den var så full så hade vi tyvärr hamnat längst ner på bänkarna och ännu fler människor strömmade hela tiden in i bastun. Och de här nykomna hade en massa olika geggor som de smetade in på olika ställen beroende på färgen, grön gegga skulle till kroppen, gul till ansiktet och vit till håret. Och det luktade så sinnessjukt gott! Det luktade så gott att jag var tvungen att plocka fram min lilla laptop och sätta mig och skriva ett blogginlägg om hur gott de här människorna i vår bastu luktade. Allt eftersom så tömdes bastun och vi gick iväg och gjorde något annat, fast det enda av det jag just nu kommer ihåg är stentrappor med mycket gräs. Och där satt jag också och bloggade! Hur sjukt är inte det? Jag hade en hel bloggdröm!

Det var visserligen inte den enda dröm jag hade, jag drömde andra mer blogg-fria drömmar också men de var inte lika trevliga. Det enda bra i den drömmen var vädret, det där regnet kändes underbart.

Muppfuck

Aset var inte hemma, han kanske kommer hem från Ullånger imorgon, som tidigast. Jävla as att inte vara hemma och dö när jag har pallrat mig upp vad som kändes som 2 timmar för tidigt och köpt vapen.

Anna och jag badade inte igår, det var för kallt i vattnet och jag var kall som det var efter all fartvind som mopeden hade utsatt oss för. Hade vi cyklat hade jag ltt varit tillräckligt varm... Så efter att ha skrattat ut mig så satt vi och pratade bredvid sjön ett tag före vi fick spunkbrott på alla knott och åkte hem till mig för att äta godis till bristningsgränsen istället.

Imorgon ska jag äntligen köpa min studentklnning.

RSS 2.0