Fanjävlahelvetesskit

Livet suger. Jag är så jävla less på hela jävla feel-good konceptet. Kan man inte göra filmer om att livet suger? Visst, det finnsgråtfilmer men de är fulla av romantiska äckelfloskler sm tar upp den första 1½timmen. Jag orkar inte det. Jag vill sätta igång filmen och kastas in i hat för att sen gråta hatiskt filmen igenom och känna mig uppfriskad sen.

Jag vill inte vara hemma just nu. Men bussarna till alla platser där jag vill vara har gått för ikväll. Jag hatar helger.
Hela dagen har varit hemsk. Kan itne någon bara komma hit och rädda mig? Från mig själv?

Assar dislikes bubbles

Nåt ska man ju göra för att fördriva tiden. Imorse valde jag och Marcus att göra Assar till YouTubes nya stjärna med hans trademarkade bubbelslakt. Visst är han söt?


Bastufest

Firade födelsedagen med flickorna igår ute hos Märtha. Vi hade tagit med oss två flaskor läsk (inte alls tillräckligt visade det sig), två bunkar pastasallad och två tårtor. Samt det numera av Amanda uppfiskade godiset. Mycket mat åt mycket folk.
Vi promenerade ut till bastustugan när det började bli lite halvskumt ljus ute. Efter ett tag var det inte längre minusgrader och efter ännu längre tid kunde man tycka att det var behagligt även om det inte var förrän starx före maten men kunde ta av sig jackorna. Efter en ordentlig grisfest på den medtagna provianten och många lovord åt höger och vänster fick jag öppna mina presenter och mycket gos delades ut. Jag fick en jättefin träslev av Amanda där hon med brännpenna skrivit in Alla sätt är bra utom de dåliga, i runskrift. Jag fick ett grodparaply från Emelie och Jenny (som tyvärr var frånvarande). Första Lovelessmangan från Susanne och en supermegacool elvisp (vars instruktioner låter supersexiga om man läser dem på engelska) från Kix, Märtha och Erika.
Bastun varade inte särskilt länge och det kändes på nåt sätt som att den var mer tillägnad spring in och ut för snörullningar. Nåja, jag ska inte klaga. Det är rätt skönt att gå från 75'C tryckande värme till att ligga naken i 20cm pudersnö och leka. Och sen in igen såklart.
Vid 12tiden konstaterade vi att sovplatserna i bastun var långt ifrån inbjudande och eftersom alla var i både matkoma och bastuslöa bestämde vi oss för att knata tillbaka till Märthas pappa istället för att sova ute i stugan som vi först tänkt.
Deras fönster är sinnessjukt mysigt att sova i! Och ännu härligare att vakna i när solen ligger på.
Kvällenn skulle egentligen kunna sammanfattas i att det var mycket. Mycket prat. Mycket mat. Mycket gos. Mycket flum. Mycket trötta flickor.

Varm Vs. Het

HS hävdar att alla kan vara heta. Jag håller inte med. Det närmaste jag någonsin kommer att bli het är när jag är febervarm.
Eller varm om benen efter att ha haft en dator i knät nån timme. Jag borde börja använda det för att värma upp mig efter stallet på måndagar...


Det är kul att snacka med HS, vi har just totaldissat en gemensam fd kompis nuvarande sexliv som vi tror är lite mer sexdöd...
Vi har disskuterat hentai, just nu bombar han med nya disneylåtar till den här datorn och sen kom vi in på körkort och oskuldshistorierna... Mycket nöje!

Snälla flickor kommer till himmelen....

Jag hamnar på blogg.se
Men inte att förtvivla! Jag lovar att jag ska ta tag i provet igen så fort jag svarat på den här *trumvirvel* LISTAN!

Vad är mitt namn? Elisabeth
Vad gillar jag? Såpbubblor
Vad lyssnar jag på? Trash - Alice Cooper <3
Hur mycket fjortis är jag? Tillräckligt för att kunna äckelförkortningarna som personen som skrev frågorna anvvänt dock tillräckligt lite för att skriva ut hela ordet istället - you decide.
Gillar jag desperata killar? Bara när jag är desperat, tycker bättre om tjejer fast jag kan ju fortsätta drömma om att de blir desperata åt mitt håll...
Mina homies? WTF?!?!?! FULT! Men ok, jag kan svara. De är bäst.
Vem gillar jag? Folk som är knäppa och pratiga.
Vem hatar jag? Folk som bedriver språkvåldtäkter!
Har jag nån kille nu? Ja, men borde inte frågan vara om man är i ett förhållande eller måsta alla killar som svarar vara bögar? O_o'
Hu många har jag varit tillsammans med? Allt är en tolkningsfråga.... Men 5 där vi varit uttalat bf/gf ... varav 2 har varit seriösa.... Heja mig?
Du tror att du känner mej? O__o' när byttes det hela från 1a till 2a person?
Hur är jag som person? Se, nu är det tillbaka igen! O_O Magic I tell you! Jobbig?
När fixar jag avslut? På vadå?
Vad föredrar jag , regn eller sol? Beror på hur humöret, nu vill jag bli av med snön så mycket sol och lagom mycket regn...
Är jag player? Inte direkt.... Och verkligen inte längre.
Har jag playat? Inte på riktigt riktigt även om jag blivit anklagad för det..?
Har jag rökt och supit? Supit men aldrig rökt.
Gillar jag perversa killar? JA!
Är jag pervers? HAHAHAHAHA! Ja! Fast det finns många "värre" där ute 0;) 

Duktig flicka

Jag har varit och ahndlat veckans mat och tårtingredienser med mamma och nu sitter jag här och försöker komma igång med filosofiprovet. Sista frågan var avgjort den som kändes enklast att börja med! Det enda som bekymmrar mig är att det är uppsatsfrågor och jag känner mig trött i bullshitsektorn  av min hjärna. Får se hur det här går, men jag har fortfarande några dagar på mig.
Imorgon bär det av till Älvtjärn och bastufesten!
Tror inte det blir någon Teddy idag men om jag har tur håller rösten för att jag ska jobba ikväll, för jag behöver pengarna.
Märtha ska komma över antingen ikväll eller imorgonbitti. Hoppas på ikväll för det innebär slö filmkväll för två sjuklingar.

Potter for president!

För alla Harry Potter älskare där ute:

See You Again

Dagens Visa
Miley Cyrus - See You Again

I've got my sight set on you,
And I'm ready to aim,
I have a heart that will,
Never be tamed,
I knew you were something special
When you spoke my name,
Now, I can't wait to see you again...

I've got a way of knowing,
When something is right,
I feel like I must have known you,
In another life,
Cause I felt this deep connection,
When you looked in my eyes,
And I can't wait to see you again,

The last time I freaked out,
I just kept looking down,
I st-st-stuttered when
You asked me what I'm thinkin' bout
Felt like I couldn't breathe
You asked what`s wrong with me
My best friend Leslie said
"Oh she's just being Miley!"

The next time we hang out,
I will redeem myself
My heart it can rest till then,
Whoa! whoa! I,
I can't wait to see you again,

I got this crazy feeling
Deep inside
when you called and ask to see me
Tomorrow night,
I'm not a mind reader,
But I'm reading the signs
That you can't wait to see me again

The last time I freaked out,
I just kept looking down,
I st-st-stuttered when
You asked me what I'm thinkin' bout
Felt like I couldn't breath
You asked what`s wrong with me
My best friend Leslie said
"Oh she's just being Miley"

The next time we hang out,
I will redeem myself
My heart can rest till then,
Whoa whoa I,
I can't wait to see you again,

I've got my sight set on you,
And I'm ready to aim,

The last time I freaked out,
I just kept looking down,
I st-st-stuttered when
You asked me what I'm thinkin' bout
Felt like I couldn't breathe
You asked what`s wrong with me
My best friend Leslie said,
"Oh she's just being Miley"

The next time we hang out,
I will redeem myself
My heart can rest till then,
Whoa whoa I,
I can't wait to see you again,
Whoa whoa I,
I can't wait to see you again.

Påsklovsblärk

Har ont i hela kroppen men just nu känner jag inte av halsen eftersom jag just hällt i mig en nappflaska med te och typ 3-4 matskedar med honung, ingen överdrift. Hostar på som fan men lite bätter än i morse, tror dock mest att det är på grund av honungen.
Mår grovt illa och har velat spy i flera timmar, har dock inget att spy upp eftersom jag inte har någon aptit alls.

Erikas mamma mår grovt mycket bättre vilket är helt underbart! Snart får hon flyttas ner från Umeå.

Påskägget jag tjatat så mycket om blev äntligen hittat, mamma såg det och hintade, Marcus såg och garvade och jag blev bara mer och mer förbannad före jag tillslut hittade det. Men fan vad taskigt att gömma det i ett kamerafodral i en stängd byrå! Skitpappa.

Ska jobba ikväll, har egentligen varken lust eller ork, egentligen vill jag bara lägga mig ner i den här underbart mjuka (men tyvärr lite tomma) sängen och sova fram tills House börjar men så antar jag att man inte får göra. Damn. Eller, man kan ju göra så men då kommer jag göra likadant alla andra jobbdagar den här veckan = lite lön i april också, det räcker med att jag bara fick en dryg hundring idag. Typiskt mig att gnälla men inte orka ändra beteendet, fy skäms.
Min matlagningsvecka också. Jag vill inte laga mat är bara tanken på mer än kanske 3 apelsinklyftor får mig att vilja spy men vad ska jag göra, min bror är ju itne direkt välvilligt inställd till matlagning så jag kan inte övertyga honom att byta vecka med mig.

Funderar på att våldgästa Teddy imorgon. Han hävdar att jag är skyldig honom en kladdkaka, vilket på sätt och vis stämmer med tanke på att jag otroligt nog lyckades misslyckas med den förra jag bjöd honom på - första och hittills enda gången. Men det skulle alltså innebära att jag som just nu har en väldigt matvägrande kropp skulle ställa mig och baka något som doftar så chokladigt? Jag tror risken att jag skulle bli frestad att äta upp den i förväg är minimal, frågan är bara hur det blir med spyreflexer...

Jag ska laga middag idag, egentligen borde jag göra våfflor bara för att det är våffeldagen men jag har aldrig lärt mig komma överrens med vårt våffelhjärn och idag är jag för trött för bråkstakiga makapärer. Måste göra någonting snabblagat och jag måste börja snabbt, annars kommer jag inte ha en chans på att hinna i tid till jobbet, måste gå om åtminstone 1½timme emn det är lov och då vill jag vara tidig så ungefär om 30 min skulle dte kännas bra att gå. Rent tidsenligt. Egentligen vill jag som sagt inte gå alls.

Har ett hemprov att skriva ihop för filosofin också, bläsch. Han vill att vi ska jämföra Kant, Platon, Berkely och The Matrix med varandra. Jag hatar Matrix!

Yays

Just nu sitter jag och Marcus i min säng och han försöker upptäcka charmen med manga genom att läsa Chobits, en del av mig tror att det faktiskt funkar....

Familjen tjatar om mat och Erika tyckte att korvstroganoff lät bra så nu ska nån iväg och handla korv och creme fraiche så kan jag sätta igång sen.... Det här kommer bli jättebra!

Fick två DeathGame tshirts av Marcus inslagna i disneypapper - mig mycket glad!

19

Nu är jag alltså 19, den ålder då man får sitt första oranga kuvert, inte direkt något att se fram emot. Camilla kallar det för "den värdelösa åldersgruppen" för att inget speciellt händer där man står och stampar mellan krogen och systemet. Jag fick tillochmed ett grattisSMS från henne där det står Yey en du värdelös idag... grattis... Jag känner mig så vädefull.

Jag har fått en jättefin lila schal från min moster, inte ett sånt där tråkigt enfärgat tygstycke som hälften av klassens fjortisar går runt i utan med ett jättehärligt mönster. Fick presentkort på lindex från mormor, 4 chobits mangor från familjen och en laptop! Jag trodde att jag skulle få ännu fler bra-att-ha-saker inför när jag flyttar ut men istället fick jag en jättefin liten laptop, den är duktig och snäll även om den inte har ett särskilt stort minne. Men nu har jag iallafall tillgång till internet när jag sitter i sängen, något som får mig att känna mig lyckligt lat...

Febern från igår är också helt borta även om jag har sinnessjukt ont i halsen, men det är sånt man får försöka leva med....
Somnade vid 2tiden inatt efter att först ha pratat med Teddy i ~30min och sen smsat med Robin i ytterligare nån timme, Teddy var lika snäll som vanligt, tror jag ska försöka våldgästa honom före jobbet imorgon om han har tid men Robin mådde piss, tycker så synd om honom, skulle väldigt gärna hjälpa men jag har aldrig varit särskilt bra på att laga brustna hjärtan.

Big whopdido!

1. Erikas mamma har blivit bättre!
2. Teddys mamma är hemma!
3. Robin säger sig må bättre.

Igår var jag med Anna, vi åkte bob i björnes backar och sen gick vi hem till henne och föråt oss på god mat. Vi såg på Kikis Expressbud och på Stardust - båda helt underbara och starkt rekomenderade!
När jag skulle hem vid halv3 så var det fullmåne och snötäckta, tomma gator. Jag kunde inte låta bli, jag satte igång Nordman på mp3n och åkte bob nerför alla gator där man kunde, det bästa var att jag antagligen går snabbare än jag åkte på flera avsnitt av vägen, men det är ju bara en smärre detalj.

Idag vaknade jag efter 5 timmars sömn med ont i nästan hela kroppen och 38.8'C (som bara fortsatt att stiga). Jättekul, verkligen. Och jag som ville vara med Marcus och busa och mysa hela dagen eftersom vi idag har varit ihop i 7 månader. Man kan uppenberligen inte få allt man önskar sig...
Någonstans i vardagsrummet har mina föräldrar gömt ett påskägg åt mig som jag inte orkar leta efter när jag är så här varm och ömklig. Den som kommer hit och hittar det åt mig får åtminstone äta upp hälften!

Jag har utnyttjat min nappflaska maximalt idag, fan vad smart drag att köpa den i somras så jag kan dricka utan att sätta mig upp när jag mår som jag mår. Men skulle väldigt gärna ha en laptop med internet också så att jag skulle kunna sitta i sängen och skriva det här, istället för att motvilligt släpa mig upp. Might just be me toh..?

Lillgris!

Jag vill till Erika L. Jag vill ge henne en stor kram och visa att hon inte är ensam, visa att jag finns här även fast vi inte umgås så litigt längre.  Jag vill säga något jättesmart och tröstande och jag vill utföra en masa jävla mirakel för att fixa hennes liv till det bättre. Jag vill låta henne prata om hon känner att hon behöver det men viktigast är ändå att jag på något sätt ska laga så att allt blir bra igen. Men hur gör man det utan läkarutbildning och Gud på sin sida?
Jag kan inte ens närma mig tanken på att vara i hennes situation så vad kan jag erbjuda för stöd när allt kommer omkring? Men jag VILL finnas där FÖR HENNE!

Skärtorsdag

Vi tar det från början för det här var en händelserik dag.
Jag följde med Kix till skolan, hon kom sent och jag fördrev tid genom att blåsa såpbubblor som sprack och blötte ner mina bara fingrar i minusgraderna ute. Bussen var inte så super-spännande, vi babblade på om lite allt möjligt; sex, nattens drömmar, vädret etc.
Första lektionen var kemi där de fick fjoffa runt med att få ut koffeinkoncentrat från te på något sätt som övergick mitt förstånd. Det jag minns bäst är att läraren hela tiden babblade om att vi måste lukta på vätskan i burkarna(heter det verkligen kolv???) och känna om det luktar klorofom. Någon annan än jag som tänker på evigt effektiva repliken "does this smell like chlorofom to you"?
Sen hade de Matte E där jag mest satt och gosade upp mig mot Kix och skrev sms till random folk.
Sen hade de religion där de skulle öva sig en sista gång inför det annalkande hinduismprovet, jag hade två fel av 18 och babblade på med någon Emelie som satt bakom oss och hade en söt dödskalle på sin tröja.
Sen var det lunch med påskbord och påskmust. De fick tillochmed efterrätt och godis! Jävla lyxskola! Kom fram till att utsidan av godisarna var goda men inte själva godisarna i sig så det slutade med att jag satt och sög på små äggformade godisar i glada färger. Efterätten var någon maffig chokladigt glassfjoff som jag inte orkade mer än 1/7 av, enligt naturvetarnas utlåtande. Ingen vid vårt bord kände för att äta upp den så Kix tyckte att jag skulle gå iväg till "rabiesbordet" och fråga om någon ville ha det. Bordet där jag sett, sedan hon kom in i matsalen, att Bob satt vid. Sagt och gjort, jag går fram till bordet och sträcker fram min knappt påbörjade glassbakelse med orden "hej, jag hörde att ni har rabies vid det här bordet och undrar om nån kan äta upp min glass för den var för chokladig. Hej Bob." Här slutar flickan stirra på mig med så stora ögon som hon bara kan få utan flyger istället om halsen på mig! Det kändes sinnessjukt skönt att äntligen få se henne igen! Hon presenterar mig för de andra vid bordet som "den härligaste tjejen i världen", mycket smickrande indeed.
Under lunchen så ringer Robin om kvällens krogrunda i sundsvall och frågar om vilka som ska med och det kommer fram att hans fästmö dumpat honom vällen innan i samband med ett självmordsförsök från hennes sida. Vad svarar man på sån information? Jag vet inte, jag satt mest och tyckte synd om honom och försökte hålla mig från att säga alltför dumma saker....Vet inte ritkigt hur länge vi pratade...
Efter mycket prat med Bob så ska tydligen hela skolan samlas och titta på någon film i en sal där det bjuds på salta pinnar som jag och Bob genast börjar fäktas med, jag tror att det i slutänden blev oavgjort före folk började bli för sura på oss. Efter filmen bestämdes det att jag följde med Bob på skolkguidad tur bland alla nyfödda små djurungar på skolan, roligt folk och de olika peronernas rum.
På bussen till Härnösand så sitter jag, Bob, Emelie och ix och skämtar på om bröst - allt vi kan prata om är i princip vem som har bekvämast bröst, hur man bäst ligger på ett par och hur stora de ska vara för att passa handen bäst. Tyvärr var vi tvugna att börja mima denna konversation under de två sista tredjedelarna av resan efter att en lynchmob i bussen bildats av avund för vår sexuella frispråkighet.
På bussen till Sundsvall hamnar jag och Bob bakom någon Petter på 27 med underbart knarkvänligt hår som luktade gott och läste en spännande bok. Det vill säga tills Bob fick ett ryck och började korsförhöra honom om allt möjligt, däribland att han har flickvän, och sen ändå lämnade ut sitt nummer till honom. Han såg smickrat överraskad ut menvem skulle itne bli det av ett sånt möte? Hur ofta får man helt sonika numret till en spännande ung tjej när man närmar sig 30? Men han såg bra ut.
Under bussresan så hade Robin ringt igen så vi bestämde oss för att mötas på Navet. Det är första gången i mitt liv jag har sett honom se så förkrossad ut, jag trode inte ens det var möjligt. Han fick en kram var från mig och Bob före hon lämnade oss ensamma med hennes chokladfyllda godispåse som en gest åt Robin. Vi gick runt centrum säkert 2-3 varv och bara sa små saker här och där, men jag vågade verkligen inte lämna honom ensam så som han såg ut. Camilla kom efter ett tag och så var vi plötsligt 3 som gick runt utan att säga alltför mycket. Efter ett tag ringde hans pappa och sa att han ville prata med honom så han skulle hämta Robin vid navet om någon minut, alltså går vi dit. Kramade Robin hejdå i samma stund som ett fyllo, tydligen vid namn Thomas, kom fram och hälsade på oss.
Jag coh Camilla tänkte gå till mcdonalds för att skaffa fram mat åt henne och han frågade om han fick följa med, vilket han väl kunde. Även om han nästan fick en hjärtattack när det kom fram att vi bara var "ARTON?!?!?!" och ännu en gång när det innebar att vi gick på "GYMNASIET?!?!?!" Dock stoppade dessa upptäckter honom inte från att följa med till donken där han började flörta rejält, först med mig, sen med Camilla och sen lite växelvis samtidigt som han försökte övertyga oss om att lämna ut nummer och låta honom hälla whiskey i hennes cola och min milkshake.
Vi satt där så pass länge att det kändes lika bra att vänta på Kix som skulle komma in med en buss vid 9 och vid det här laget var det bara att acceptera; fyllot stalkade efter oss vad vi än valde att göra och stötte stenhårt på stackars Camilla. Kix kom och vi satte oss och väntade på John före vi tog bussen upp till Emelie där vi berättade lite mer om hur allt låg till och jag lånade duschen före vi drog ner till Irish vid 11tiden.
På krogen var det rätt bra med folk men inte så mycket drag som man kunde ha hoppats på, dock hade vi rätt kul och säkert hälften av alla gästerna var sminkade som påskkärringar. Kix förvånade alla när hon faktiskt tog emot en rom och cola från John, trots att hon är nykterist. Viserligen drack hon typ 4 glas vatten under kvällen också så det var ju inte frågan om att bli full eller ens börja känna av något.
Vid halv3 rörde vi oss från den fullpackade krogen som borde stängt för minst en halvtimme sen mot taxibilarna. Här började jag käfta mot någon grinigt full 30åring om svenskar och kösystem och sen fick Emelie använda all sin diplomati för att övertyga taxichauffören om att vi 5 skulle få åka i en bil för 4, grovt heja henne! Väl hemma hos Emelie plockades mina förutspådda kakor fram till Batman Returns som de allra flesta somnade till, jag kan inte ens komma ihåg att hon skulle bstämt sig för att bli Catwoman när jag däckade vid 4tiden.

Idag:
Vaknade vid 8 liggandes i Emelies föräldrars dubbelsäng ordentligt lindad kring just Emelie och med Camilla på andra sidan. Funderade på att gå upp men då fattade den sovande Camilla ett järngrepp runt mig som jag inte kom ur så det var bara till att ligga kvar i ytterligare en timme och filosofera över mjukheten hos bröst.
Vid 12 var alla uppe och John på väg hem. Vi tjejer stannade kvar och fixade upp i lägenheten och åt frukost och jag smsade med Robin som verkade må bättre nu på morgonen, även om jag inte tror ett jävla dugg på att han redan skulle må bra. Vid 1-2 körde Emelie ner oss på stan före hon drog vidare till Hassela för att fira påsk med famlijen och vi vandrade runt på olika butiker i ett zombieartat tilltånd, eftersom de andra två sovit alldeles för lite, Vuxen video var nog den butik som tillägnades mest tid.
Nu sitter jag här och lyssnar på Nordman medans jag väntar på att Marcus ska komma över för jag känner att jag verkligen vill se både Batman Returns och Batman & Robin.

Vinter

Japp, nu är vintern äntligen här. Ungefär 5 månader försenad men vem bryr sig, det är vackert none the less!
Emelies balklänning är underbar! Och kolla in hennes thai-shopping!Nån har kluddat Pling Pling i taket med en pil mot knappen, syns dock inte ordentligt...Härnösand by nightSå här mycket snö är det att pulsa igenom när man ska hem efter jobbet!Händer och armar är världens bästa kom-ihåg-lappar!

Tott pt.2

Godispåsen är uppe och godiset är ätbart! Amanda är verkligen Macgyver på riktigt!

Snö

Häntextra
Jag har pulsat i snö hela gårdagen, tycker ändå att mina vinterskor är rätt höga men inte fan hjälpte det, jag var rädd att få ner snö i skorna hela tiden. Blärk! Vart tog all vacker vår vägen?

Igår började jag dagen med ett kinesiskaprov som jag la ner ungefär 10 minuter på. G-gränsen gick på 60 poäng och jag kommer inte få mer än 10, kunde bara 2 tecken så de andra 8 poängen är typ bara smart tänkta och hittade på resten av provet... Heja mig?
SMSspammade med Robin och HS under större delen av dagen, små trevliga pojkar det där.
Igår jobbade jag i typ 1.7 timmar och gick en timme tidigt för att hinna hela vägen hem till Marcus, dock var inte mamma hemma med pengarna så jag tog mig aldrig vidare = skulle kunnat stanna iaf 30 minuter längre än vad jag gjorde. Sucks to be me.

Emelie gav mig jasminrökelse från Thailand. Tack så jättemycket! Ska genast prova! Och idag ska vi jaga biljetter till bal och Holland. Heja oss.

Kom fram till att jag varken igår eller idag är särskilt gosig eller slö. Jag vill ut och busa! Barnsligt bus eller bara leka center-of-attentionwhore i ett stort gäng där jag får vara elak. Det är vad jag vill göra! Ut på krogen i ett stort gäng och bara garva oss igenom kvällen, någon som är på?

Dagens Visa
Idag när jag vaknade så spelades Wide Open Sapces med Dixie Chicks i min hjärna.

Who doesn't know what I'm talking about
Who's never left home, who's never struck out
To find a dream and a life of their own
A place in the clouds, a foundation of stone

Many precede and many will follow
A young girl's dream no longer hollow
It takes the shape of a place out west
But what it holds for her, she hasn't yet guessed

[Chorus:]
She needs wide open spaces
Room to make her big mistakes
She needs new faces
She knows the high stakes

She traveled this road as a child
Wide eyed and grinning, she never tired
But now she won't be coming back with the rest
If these are life's lessons, she'll take this test

[Repeat Chorus]
She knows the high stakes

As her folks drive away, her dad yells, "Check the oil!"
Mom stares out the window and says, "I'm leaving my girl"
She said, "It didn't seem like that long ago"
When she stood there and let her own folks know

[Repeat Chorus]
She knows the highest stakes
She knows the highest stakes
She knows the highest stakes
She knows the highest stakes

Sightseeing in Sundsvall

Idag har jag guidat runt tre estetarpojkar på sundsvalls affärer med sexuell inriktning - Venuella och Vuxenvideo. Vi hade hysteriskt kul åt precis allting och det var extra kul att Pyros ursäkt för sällskap vara att jag "är läskig när man är ensam med mig"... tydligen för att jag då och då klappar honom på huvudet när han sagt nåt dumt..? En av hans "försvarare" var dock Robin med de snygga byxorna, så när han såg mig ropade han bara ut "häxan!" och gav mig världens bamsekram samtidigt som jag kunde svara med ett "satanisten" och ge en kram tillbaka. Emelie kom och joinade efter ett tag när vi var på vuxenvideo och alla var allmänt underbara. Jag bad robin om en uppblåsbar kuk med kostym på typ 150 cm... Han sa att han skulle tänka på det.

Ladida~~

Jag ska egentligen läsa ut boken för svenskan ikväll. Men jag tycker inte om huvudpersonen och jag är lat. Istället har jag tillägnat tiden sen jag kom hem med att stå i duschen ~en timme och bli varm och sen inte äta av den underbara broccoligratängen som finns uppe i köket och bara väntar på att bli uppäten - jag är fortfarande för tårtmätt.
Istället så sitter jag på MSN och pratar med Emelie och Christoffer och funderar på att se omd et är dags att tömma tvättmaskinen...
Fick nyss ett sms från Pyro, han är söt: Du verkar vara en flum och skoj typ va har du för msn? Jag tyckte det var lite sött och smickrande iaf... Särskilt med tanke på att det här kommer från stans typ mest egenstilade och coolstämplade estet. Och han tyckte jag var skoj och flum! WOHO! Jag har lyckats med något bra. Ja, mina glädjeämnen är små och konstiga.

Tott

Det var hysteriskt roligt hos Amanda igår. Först kom jag och Märtha dit och vi började spåna på hur man på bästa sätt skulle kunna mixa ihop olika recept på tårta och sen bar det av till Ica. Det var här upplägget för hela kvällen ägde rum; vi köpte 1,3kg godis för 50 spänn.
När vi kom hem tog jag och Amanda varsin godis men kände sen att frestelsen att ta fler växte sig starkare och starkare. För att vi inte skulle äta upp hela påsen före folket kom dit så bestämde vi oss för att ställa påsen på skafferiet, så Amanda puttade upp den dit och sköt in den. Sen hör vi en duns. Påsen hade ramlat ner i ett hål mellan skafferiet och väggen och vi kunde inte komma åt den för att det fanns en list ivägen. Alltså börjar kampen.
Vi provar att lirka loss listen, gick inte ens med kofoten hennes pappa försökte med. Vi provar att "meta" efter den med snören och tänger, vilket misslyckas pga den ligger i fel vinkel. Vi provar att vända på den med hjälp av en hammare i snöre, snöret gick av och vi miste en hammare också. Vi fiskade efter hammaren i en halvtimme med Pyros hjälp när han nu kommit och klättrat upp på stolen medans Märtha bakar bröd och lagar mat. Hammaren återbördades till "de levandes värld" med hjälp av idogt arbete från Pyro och Amandas sida och sen fortsatte åter kampen om godispåsen. 
Påsen tappades ner vid 4, halv5 hade den sällskap av en hammare, 5 var hammaren fri vid 7 gav vi upp på påsen och gick iväg till Ica och köpte en ny påse.
Middagen var underbart god tack vare Märtha och Amandas insatser i köket. Och alla var nära att sätta i halsen/spruta ut läsk genom näsan MINST en gång under middagen för att Gåsen och Pyro satt och dissade varandra så hårt.
Gick ner i källaren där de har världens hemmabioanordning, stor skärm över halva väggen, projektor och typ 6 högtalare. Det var allvarliga fighter om sackosäckarna i mjukt leopardmönstrat tyg mellan ... de flesta och sen slutade det med att vi var 5 stycken på de två säckarna under filmen som efter många om och men blev När Lammen Tystnar. Den var supermysig! Precis lagom mycket psykande, blodbadigt och halvt förutsägbara "twists" med klassiska repliker.
Sen var det tårta: det blev chokladårta med bananer och chokladcreme, sjukt mäktig men helt omeotståndlig!
Efter tårtan så drog typ hälften av festen hem till sig och kvar blev bara jag, Märtha, Anette, Pyro och såklart Amanda.
Vid halv3 kom vi överrens om att se på En Riddares Historia bara för att alla tycker så pass bra om den, det kom fram att Heath var Pyros absoluta favoritskådis - fösta stora tecknet på fjolleri, men inte mig emot.
Alla tuppade av någon stans under filmen och sen så vaknade vi unisont vid halv9, men då var det bara jag som tyckte det var läge att vakna, alltå åt jag upp all resterande tårta före jag tillslut blev uttråkad och somnade om i 2 timmar.
Efter att Märtha och Amanda hade turats om att slava vid våffelhjärnet var alla sjukligt övermätta och belåtna. Märtha och jag hamnade i ett gräl om anledningen till att jag itne tycker om barn som slutade med att vi "barnhatare" a.k.a. jag, Pyro och Anette gick ner i källaren och började städa upp där samtidigt som vi snackade sex, porr och hentai.
När jag och Pyro hoppat av bussen inne på navet gick vi runt typ hela stan och letade klovar och gelehjärtan i såna där hjärtformade askar som alltid säljs på alla hjärtans dag. Vi fick sällskap av en hyperaktiv liten asiat som kallades Ketchup, har glömt hans namn, och snodde mina såpbubblor samtidigt om han inte kunde sluta röka. Det var tyvärr stängt på vuxenvideo och venuella när vi var där så jag ska höra av mig till Pyro när jag slutat imorgon så ska vi gå och fönstershoppa då isället. Det kommer att bli en låååång dag....

Ödets ironi och sen ankomst

Häntextra
Jag dör! Kunde jag inte fått veta det där för 8-9 månader sen när det hade gjort någon större skillnad? Hade jag inte kunnat få prata på riktigt senaste gången istället för den där övergivningen om det nu var ärligt? FAN! Varför får man alltid reda på sånt efter att det slutat stämma och under helt fel tillfälle? Dumma karma. Fast jag trivs som det är nu, tro inget annat. Ni redan invigda vet vad det gäller, resten får väl undra för jag tänker inte skriva ut mer än så här. Camilla ska iaf dra med mig på krogen ikväll för att dricka bort det. Marcus skulle hem till mig efter killarnas filmkväll så han får väl möta mig på krogen så gör vi sällskap, mycket smidigt. Hoppas bara att jag håller ordentlig käft och slipper säga nåt som gör honom orolig för det behöver han inte vara. Jag älskar honom och bara honom.

Imorgon ska jag få vara med och fira Amanda, hon tycker om mig, jag känner mig så hedrad. Har verkligen fastnat för den flickan så det är ju jättekul att hon känner likadant och låter mig vara med, ok för att det bara komemr vara en mer i min ålder där men samtidigt har jag träffat typ 6 av alla som kommer så det blir nog inte allt för krystat ändå, hoppas jag.

Skolakuten
Fick VG- på buddhist provet.
Alla som inte gjort provet i filosofi har IGvarning tills vidare och ska göra ett hemprov till vecka 14. Det här kommer bli kul, inte.
Projektarbetet ska in på måndag och jag har inte orkat skriva mer än den där ensamma raden. Smart drag av Erika att dumpa mig, synd för mig dock...
Har äntligen hållit talet om dödshjälp, inte det att någon orkade lyssna eftersom jag var sist men det får man leva med.
Ska läsa klart romanen tills på måndag och idag somnade jag efter bara några sidor... Får se hur det går, mycket bussläsning i helgen antar jag...
På tisdag ska jag kunna reflektera över sydafrikamojset i onsdags och jag borde verkligen ta tag i miljöpolitiken nu, även om jag tagit mig en bit in på steg 2 nu.... alltid något?
Fanns nån söt kines(?) på kinesiskan i torsdags som verkade trevlig... Har prov på tisdag. Blä.

Lista

Ännu en lista...

Vad är klockan när du börjar med det här? 19.06
Vad heter du? Elisabeth
Hur gammal är du? 18 i 1½ vecka till...
Var kommer du ifrån? Sverige
Har du en mamma ? Ja
Har du en pappa ? Ja
Har du några syskon? en bror och en hund

SENASTE GÅNGEN...
Du snusade: Aldrig provat
Du färgade håret: Typ Kix födelsedag i november... Vill färga igen!
Du grät: Någon gång nu i veckan, vet inte vilken dag dock...
Du tränade: I måndags red jag?
Du solade solarium: Aldrig gjort
Du skällde på någon: Kanske 4 timmar sen, max    XD
Du duschade: För några timmar sen när jag kom hem
Du köpte nya kläder: Skorna när jag fick lön
Du åkte buss: vid 12-1tiden idag...
Du åkte taxi: Någon gång med Emelie, januari kanske?
Du åkte tåg: När jag fortfarande var ihop med Christoffer, typ hösten i 2an...
Du smsade någon: För kanske 20-30min sen~~
Du ringde någon: Ännu mindre sen, en kvart kanske?
Du camade med någon: Haha inte sen typ Jonacons dar, det var ju ett tag sen... Har iofs ingen cam vilket skulle kunna förklara det hela XD

HAR DU NÅNSIN...
Hoppat studsmatta: Ja men inte på hela vintern nu =/
Ätit fiskbullar: Nope, mina föräldrar har barndomstrauman kring den maten så de vägrar servera det XD
Tagit kort på dig själv: Ja det händer väl ibland, aldrig så jag sett bra ut dock =P
Skrattat så att du börjat gråta: Hahahaha ja det gör jag nog oftast =P
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: Låter inte alls omöjligt men ska inte svära på det...
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: Tror inte det?
Badat mitt i natten: Ja, så jävla skönt att nakenbada mitt i natten!
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: Nej, älskar när det snurrar <3
Spytt för att du var för full: Nej inte än, och så tänkte jag fortsätta ha det =P
Trillat när du åkt skidor: Vem har inte det?
Gråtit till en bok: The Glass Lake, Harry Potter, Romeo & Juliet etc etc
Varit rädd för tomten: Jag har hört nåt sånt om första julen men det släppte när jag såg att det fanns paket och inte barn i säcken XD
Fått IG: Fick IG i teknik på högstadiet och nu komemr jag nog få det i Projektarbete och Kinesiskan...
Ätit deg tills du spytt: Jupp, därför jag itne äter sockerkakssmet längre...
Lagat en misslyckad måltid: Ja nån gång har det väl hänt, men det är väldigt sällan!
Har du sjungit karaoke: Typ alltid när man är hos Emelie XD
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det är kallt: Inte sen jag var liten, men vad jag kommer ihåg smakade det gott XD
Har du haft sex utomhus: Ja, klippor är inte rekomenderade men fält är trevliga <3
Har du haft sex med någon du haft känslor för: Klart, pojkvännerna.
Har du haft sex med någon du inte haft känslor för: Alla andra XD
Har du sett någon ha sex: Ja, det var ett par framför mig på bussen när jag skulle hem i 1an ><'
Har någon sett dig ha sex: Inte så de vetat om det, men folk har kommit in ja XD
Jag är sexgalen?

FAVORIT...
Band/artist: ALICE COOPER!
Låt: Vet inte riktigt ^^;
Mat: Min, pappas eller Märthas XD
Färg: GRÖN!
Dryck: Te <3 Särskilt kärlekste eller somamrblandning från Kränku men annars älskar jag jasminte <3
Känsla: Lycka
Lukt: Flicka <3
Årstid: Höst
Dag: Ingen aning?
Lärare: Trevor och Jonas!
Glass: Kiwi såklart!
Godis: Lakrits och sura saker! Hallon/lakrits är alltid underbart
Alkoholdryck: SURT! Eller jäger, vodka eller tequila annars?
Cigarett: Ingen
Snus: Inget
Klädaffär: Ingen aning men brukar gå mycket på H&M även om Vero Moda brukar ha snyggare saker O_o'
Film: Queen of the Damned, Lilla Sjöjungfrun, Little Nicky och Peter Jacksons splatters <3
Bok: Vampyrkrönikan av Anne Rice eller kanske The Glass Lake av Maeve Binchy? Annars går Eddings nästan alltid hem precis som Harry Potter XD
Kändis: Alice Cooper!
Tröja: Nättröjan jag fick av Lola, annars tycker jag om korsetter eller tröjor jag snott från folk ;3
Plats/ställe: I goda vänners lag ;P

JUST NU...
Låt: Då syns du inte mer - Nordman
Humör: Förvirrad, frustrerad och Förväntansfull - mycket på f här XD
Klädsel: Kjol och skjorta!
Smink: Inget
Frisyr: Hästsvans
Sysselsättning: dator och lyssna på musik
Plats: Vardagsrummet
Väder: Mörkt och kallt

Randy Pausch

Ibland är jag glad att jag går på SPin. Vi har fått ett mail med länkar till ett underbart tal från en av våra lärare i Internationella Studier. Här är mailet. Titta på länkarna, de är klart sevärda!

Hello all,

It's roughly 12 midnight and I just got done viewing this speech (saw the Oprah one and then the extended version, which I strongly recommend even more because its like watching the movie (Oprah) instead of reading the book (the long version)! So take the time and watch both. This video tells it all I believe. For all of you 3rd years take special notice because your reality is going to hit you like a brick wall as he describes! As teachers I strongly believe we all want to be like Randy Pausch. Our goal is to inspire and watch you reach your goals because they will ultimately help us achieve ours! The goal of achievement. To all of you in 3a and 3b-because your future outside this institution is nearing its end, and the rest of all you students in Spin-- Be the Tigger this world needs and never let a brick wall stop you!

Watch

Oprah Version:

http://video.google.com/videoplay?docid=8577255250907450469&q=randy+pausch&total=160&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=2

Long Version:

http://video.google.com/videoplay?docid=-5700431505846055184&q=randy+pausch&total=160&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

All the best,

Trevor Fisher


Yes!

Jag har gjort klart etikarbetet! Och i tid! Hittade jättemånga intressanta sidor, tyvärr kunde jag inte ta med allt men jag hade kul när jag läste allt iaf och jag känner mig väldigt upplyst och bra. Nordman är bra och jag ska lyssna på Jauvet hela vägen till bussen där jag tänkte läsa ut skitboken, jag tycker inte om den - han  känns bara passivt korkad. Inte stillsamt accepterande som de uttrycker det på baksidan och i förordet, jävla humbug att man måste läsa nobelpristagare för att få klara sig ut ur kursen. Blärk! Ute snöar det och jag ska se till att inte glömma mina såpbubblor. ~~

Belsut

Jag ska inte med på religionsresan i april.
Jag vet inte om jag kan gå på balen eftersom jag var sjuk under den tiden som man tydligen var tvungen att anmäla sig och nu ska man betala på måndag-tisdag. Panik!
Jag ska skriva en redovisning om dödshjälp. Mamma tipsade mig om tänkande snubbe och gav mig stort häfte med olika religioners syn på det hela. Ibland är hon snäll.
De har (äntligen) börjat sälja såpbubblor igen! Köpte en flaska på väg till jobbet, den är stor, av främmande märke, med en kontig pinne. Men det är bubblor. Och de doftar ljuvligt! Typ som shampoo! Jag ska knarka sönder de tills imorgon kväll, de har ni mitt ord på.
Ska till Amanda på lördag och fira att flickan blivit 16, Märtha och jag ska dela på presenten - en bok för nybörjare på flöjt. Passar henne säkert utmärkt.
När jag kommer hem från skolan imrogon ska jag äta glass med Marcus sen ska vi soooova!

Fyllelista

Inte det att jag tror det här kommer säga något nytt om mig men skit samma, jag vill uppdatera...

ÄR DU ETT RIKTIGT FYLLESVIN?

Svara ärligt på frågorna, får du 20 ikryssade frågor är du ett riktigt fyllesvin! Börja med att ladda upp en bild på den du helst är med när du festar.
image163

[ ] 1. Jag drog min första fylla när jag var yngre än 15.
[ ] 2. Jag har spytt för att jag har druckit för mycket.
[x] 3. Jag har gjort saker på fyllan som jag ångrar.
[x] 4. Jag har druckit öl, cider, vin och sprit.
[x] 5. Jag tycker att alkohol är gott.
[ ] 6. Jag har behövt åkt in på sjukhus för att magpumpas,
[ ] 7. Om jag inte fått tag på något att dricka innan festen så tar jag av mina föräldrar.
[ ] 8. Jag dricker ofta.
[x] 9. Jag har druckit mer än 10 gånger.
[x] 10. Jag har varit på krogen.
[ ] 11. Jag har suttit på en busstation, tågstation etc och druckit.
[ ] 12. Jag har blivit kallad alkis.
[ ] 13. Jag har kört motordrivet fordon när jag varit på fyllen,
[ ] 14. Jag har köpt hb.
[ ] 15. Jag har däckat på fyllan.
[ ] 16. Jag drack så mycket att jag spydde på min första fylla.
[ ] 17. Jag har åkt polisbil.
[ ] 18. Jag har gjort något olagligt på fyllan.
[ ] 19. Jag har druckit mig full med mina föräldrar. (AHHAHHAHAHAH XD)
[ ] 20. Jag tycker det är kul när folk som är för fulla spyr.

TOTAL: 8

0-5 : Du dricker för att ha kul och vet hur mycket du tål.
5-10 : Du ligger på varningsgränsen, ta det lungt innan det är för sent
10-15 : Du är ett riktigt fyllo.
15-19 : Det är för sent för dig, du är ett fyllo.
20 : Du är ett riktigt fyllesvin


See, jag visste det!

Dear God Make Everyone Die, Amen

Eller nåt sånt, ska ta tag i dödshjälpen så får jag iaf ut nånting av att sitta hemma och slöa i en timme till.
image182image183

Stupid Girl

~~Stupid girl lalala~~
Japp, jag är nu en korkad människa som skippar hela första lektionen, inte ens till förmån för plugg. Stort fy på mig...

Goder Morgon Mitt Herrskap

Just nu sitter jag här och funderar på om det är värt att gå till kinesiskan eller inte, jag inser naturligtvis att jag borde inte missa en enda lektion den här månaden med tanke på att vi bara har 9 skoldagar så då skulle CSN bli förbannade på statistiken och säga no money for you skolker! Och det vill jag ju inte, dessutom kan det ju vara en ide att låtsas bry sig lite grann inför provet också... Fast jag tror att jag är genomskådad vid det här laget. Oh well~~
Ska lämna tillbaka sista boken på fredag, my ass att jag hinner avsluta den tills dess som mitt schema ser ut nu, omlån igen alltså. Usch vad dålig jag känner mig. Visste ni att Jesse i Queen of the Damned är 35 år??? I filmen har de gjort henne lite drygt 20 men inte ens 24, snacka om att de har ändrat sjukt mycket i den filmen. Fy på dem, Interview With The Vampire har hållit sig betydligt närmare böckerna, men oj vad jag gärna skulle vilja se en bra filmatisering på alla tre! Ingen verkar ju brytt sig om den sjukt intressanta The Vampire Lestat - VARFÖR???
Ska jag komma sent till kinsesiskan (för nu går bussen om 3 minuter) eller ska jag skolka, vad tycker ni?

1 down 5 to go

Häntextra
Har bestämmt det stora runt om födelsedagen; ut på krogen nån gång i närheten när det passar alla krogsugna folk. Fira med familj och pojkvän under själva födelsedagen och sen ska jag och sötisarna ut till Älvtjärn och basta och äta tårta. Det blir (som det ser ut nu) Kix, Märtha, Jenny, Emelie, Amanda, Susanne och jag. Märtha har lovat att baka två tårtor som jag ska få välja helt själv, jag känner mig så bortskämd.~~
Just nu lutar jag åt en pannkakstårta bara för att de är sjukt frossigt goda och en Maffig chokladtårta med peanutbutter frosting för att den lät helt underbart kaloripackad. Just the way we like it.
10 dagar kvar nu, shit va läskigt! Tur att man bara fyller en gång per år så man slipper lite stress iaf....

Skolakuten
Var på skolan klockan 9 imorse för att skriva det dumma religionsprovet. Vanligtvis börjar jag klockan 12 på måndagar. Bläää!
Kinesiskatest imorgon, jag har varit borta så jag vågar nog inte dyka upp, även om jag borde med tanke på att vi har prov om en vecka.
Fortfarande inte kommit någon vart med miljöpolitiken eller projektarbetet, stort heja.
Ska skriva en reovisning om dödshjälp tills på fredag och ska antagligen göra filosofiprovet imorgon.
Får se hur det här går...

Dagens Visa
Beatles
har invarderat mitt sinne, min dator och slutligen min mp3 - dagens visa är ingen annan än I Am The Walrus!

I am he as you are he as you are me
and we are all together
See how they run like pigs from a gun
see how they fly
I'm crying
Sitting on a cornflake
Waiting for the van to come
Corporation T-shirt, stupid bloody Tuesday
Man you've been a naughty boy
you let your face grow long
I am the eggman
they are the eggmen
I am the walrus
Goo goo g' joob
Mr. city policeman sitting
pretty little policemen in a row
See how they fly like Lucy in the sky
See how they run
I'm crying
I'm crying, I'm crying
Yellow matter custard
Dripping from a dead dog's eye
Crabalocker fishwife
p*rnographic priestess
Boy, you've been a naughty girl
you let your knickers down
I am the eggman
They are the eggmen
I am the walrus
Goo goo g' joob
Sitting in an English garden
waiting for the sun
If the sun don't come you get a tan
from standing in the English rain
I am the eggman
They are the eggmen
I am the walrus
Goo goo g' joob
Expert, texpert choking smokers
don't you think the joker laughs at you
See how they smile like pigs in a sty
See how they snide
I'm crying
Semolina pilchard
climbing up the Eiffel tower
Elementary penguin singing Hare Krishna
Man, you should have seen them kicking
Edgar Allan Poe
I am the eggman
They are the eggmen
I am the walrus
Goo goo g' joob
Goo goo g' joob
Goo goo g' goo
goo goo g' joob goo
juba juba juba
juba juba juba
juba juba juba juba
juba juba

Tjockholmen

Häntextra
Vi var som sagt på storholmen igår och var allmänt latmysiga framför brasan med mängder av potatissallad, köttbullar, korv, muffins, marshmallows, kex, mackor, choklad, bananer och lite annat smått och gott. Jag och Susanne kom fram kanske 10 minuter före Märtha och Amanda som kom med bussen från andra hållet, vi möttes upp av Märthas pappa som körde oss ut till Häggsjö och efter ungefär en timmes grubblande, panikande, tjatande och förberedande så dyker Kix upp i köket med en nystukad fot. Men det är klart att hon var tvungen att gå hela vägen ut dit, dumma unge. nåja, vi fixar ihop det sista, lägger veden på pulkor och börjar vandringen ut till ön. Det var helt underbart väder och jag älskar den frihet man kan känna på frusna vatten, mycket större än på öppna vattenytor av någon putgrundlig anledning?
Väl framme i stugan så började eldandet och hoppandet för att få upp värmen när vi lagt ut madrasser och filtar över hela golvet. Vi körde ett grovt improviserat aerobicspass; alla skulle göra två rörelser var som alla fick härma. Det var det första roliga "aerobicspass" jag varit med om men det var nog också den första gången jag gjort det i en stuga som är ungefär 1.90 i takhöjd och inte mycket bredare.
Vi åt, vi pratade, vi sjöng, vi skrattade och sen lyckades vi faktiskt sova i säkert 8 timmar också och ändå vakna i vettig tid, ett under när det kommer till det här gänget men jag klagar inte, det var skönt att bara kunna ta det lugnt och trivas.
Kring midnatt så hade Susanne och Kix best'mt sig för att sova medans jag och Märtha lyckades övertala Amanda att spela gamla folkvisor på blockflöjt, för att vara nybröjare är hon fantastiskt duktig! Och det var sjukt mysigt att sitta i en miniatyrstuga mitt ute på en ö i ingenstans bredvid en sprakande eld och lyssna på någon som spelar Lord Of The Rings på flöjt, klart värt att förfrysa tårna på marschen ut dit för!
Idag så åkte vi hem till Kix efter att ha städat upp och lämnat stugan bakom oss. Tanken var att skrämma vettet ur hennes kusin och snylta på Lottas matlagning, mycket skrämsel blev dte inte av men vi hade rätt kul ändå där vi diskuterade grafiken på olika spel, dialekter och lite allt annat.

bildmaraton:
 Så här långt ut ligger Storholmen
 Stugan vi sov i
 Vår vackra eld
 Jag och Susanne är världens snyggaste grillmästare
 Jag och Amanda hade mössbrist och fick låna varsin ful lurvis... här har vi alla i den: Amanda, Jag, Kix, Susanne och Märtha

Storholmen

Idag ska jag och några av flickorna ut på Storholmen och frysa. Vi täntke typ sitta framför brasan och äta hela kvällen så det ska nog bli kul - mycket kramande att se fram emot.
Blev just klar med potatissalladen som jag ska ha med mig - mycket nöjd med slutresultatet men som vanligt är jag alltid lite nervös inför de andras åsikter. Det viktigaste är att jag är nöjd men jag vill ju få komplimanger för det jag gjort också!
Har SMSat med Mazzix under förmiddagen, kändes knäppt men han är rätt kul när han inte ska hålla på och tjata om hur han vill ta mig hårt. Hoppas han fortsätter att hålla tyst om det...
Nu ska jag leta reda på två sovsäckar, har hittat en och en i en trasig påse så det kan ju vara en ide att fråga Johan om man kan få låna hans kanske? Sen är det bara att sitta och vänta på att bussen ska gå vid halv3.
Borde ta tag i MKUn men jag kan verkligen inte förmå mig själv att göra det så jag antar att jag får plugga inför proven och bullshitta ihop lite tjafs om dödshjälp istället. Jag gör det när jag kommer hem, jag lovar - alla som ser mig inne på MSN imorgon måste lova att skälla på mig och påminna om dödshjälpen för den är läskigt enkel att glömma bort.
Emelie ringde idag för att kolla vilka datum vi sagt att vi skulle vara hos Marit, kändes äjttehärligt att få höra hennes röst igen, fattar inte att jag ska vara Emelie-lös i drygt en vecka till! What's a girl to do?

Dagens Visa
Jag har studsat runt till min lilla mp3 under hela förmiddagen, till coop, på coop, från coop och i köket. Det vill säga i ungefär 2 timmar. Potatis tar läskigt lång tid på sig att koka.
En av låtarna jag återupptäckte var All I Wanna Do med Amy Studt. Nostalgitripp + vår + glad = dagens visa!

 "All I wanna do is have a little fun before I die,"
Says the man next to me out of nowhere
It's apropos of nothing
He says his name's William but I'm sure
He's Bill or Billy or Mac or Buddy
And he's plain ugly to me
And I wonder if he's ever had a day of fun in his whole life
We are drinking beer at noon on Tuesday
In a bar that faces a giant car wash
The good people of the world are washing their cars
On their lunch break, hosing and scrubbing
As best they can in skirts in suits
They drive their shiny Datsuns and Buicks
Back to the phone company, the record store too
Well, they're nothing like Billy and me, cause

All I wanna do is have some fun
I got a feeling I'm not the only one
All I wanna do is have some fun
I got a feeling I'm not the only one
All I wanna do is have some fun
Until the sun comes up over Santa Monica Boulevard

I like a good beer buzz early in the morning
And Billy likes to peel the labels
From his bottles of Bud
He shreds them on the bar
Then he lights every match in an oversized pack
Letting each one burn down to his thick fingers
Before blowing and cursing them out
And he's watching the bottles of Bud as they spin on the floor
And a happy couple enters the bar
Dangerously close to one another
The bartender looks up from his want ads

All I wanna do is have some fun
I got a feeling I'm not the only one
All I wanna do is have some fun
I got a feeling I'm not the only one
All I wanna do is have some fun
Until the sun comes up over Santa Monica Boulevard

Otherwise the bar is ours,
The day and the night and the car wash too
The matches and the Buds and the clean and dirty cars
The sun and the moon but

All I wanna do is have some fun
I got a feeling I'm not the only one
All I wanna do is have some fun
I got a feeling I'm not the only one
All I wanna do is have some fun
Ive got a feeling the party has just begun
All I wanna do is have some fun
I won't tell ya, that your the only one
All I wanna do is have some fun
Until the sun comes up over Santa Monica Boulevard
Until the sun comes up over Santa Monica Boulevard

Överlevnad

Jo han kom ändå, han var på tok för trött för filmkväll sa han. Jag tror på det, han var nära att somna i mina armar redan klockan 8!
Imorse var jag hos tandläkaren som sa att jag kanske bara behöver dra bort den liggande visdomstanden ändå, och den ska ut den 9e april. Ser jag fram emot det? Nej inte ett dugg! Men jag har en väldigt söt litentandläkare, hon är typ 160, nätt, blond, underbara ögon och ser ut att vara kanske 24 år gammal. Mycket bättre än den gamla, en gubbe som aldrig använde handskar och var allmänt jobbig. Fick en "avskedspresent" från dem också - en nessesär(sp?) med två propagandabroschyrer som pratade om tandvårdserbjudanden för sen när man ska börja betala, tandkräm, ful borste och pytteliten tandtråd.
My room smells like secks - finally! Jag har levt i celibat i nästan 2 veckor och det verkar inte ha rört honom i ryggen. Never again I say!
Igår var det Marcus som var trött, idag var det jag. Vi somnade vid 1, vi vaknade och han gick hem strax före 3, sen vaknade jag halv 6. Mycket lyckat.
Nu är jag iaf tillräckligt utsövd för att orka ta tag i MKUn. Heja mig eller nåt...
Storholmen imorgon!

Bwähähähuhuäää!!!!

Blä på allt. Jag vill slänga saker i väggarna så att de går sönder. Jag vill sparka sönder datorn med stålhättade skor. Jag vill ta ledigt ett år från skolan för att bara ligga hemma och gråta och tycka synd om mig själv.
Jag sitter framför världens bråkigaste dator. Pappa skäller på mig för att jag laddar ner filmer som "ligger och skräpar", det är bara ~17gb och de ligger på den andra jävla hårddisken som är på några hundra gb! What's the big deal? Jag är klar med talet och tänkte ta tag i MKUn men kan fortfarande inte hitta någonstans hur Macaroni Penguins interactar med andra arter. Ja, jag vet att jag har gått på SPin för länge.
Dagens ljuspunkt som jag verkligen har siktat på ända sen jag vaknade i morse är att jag ska få se på House ikväll tillsammans med Marcus. Det är den tanken som har hållit mig vid liv: ikväll får jag äntligen träffa honom igen. Ja, jag vet att det inte har gått superlång tid sen sist, bara 4 dagar men de fyra dagarna har varit überpissiga och kännts som en dryg vecka.
Nu sitter han på MSN och meddelar att han ska på filmkväll ikväll. Så jag får inte träffa honom nu heller. Kanske att jag får träffa honom imorgon, det beror på om mamma anser att jag får smita ifrån pluggandet än eller inte. På torsdag ska jag och några andra (inte helt klart vilka än) ut till storholmen och vara mysiga så då kommer jag var upptagen tills fredag eftermiddag när mamma säkerligen återigen kommer tvinga mig att rusa igenom det jag hittills inte hunnit klart med i skolväg. Så ja, återigen så vet jag att jag bara drar ut på mötet genom att skriva det här istället för att plugga men jag måste bara få ut det och jag vägrar gråta precis före jag sätter mig vid ett fullproppat middagsbord. Det får vänta. Tills efter studenten. Jag har ingen som helt tid över till något som faktiskt är viktigt, skit samma vad som anses viktigt. Jag bryr mig inte om skolan i nuläget och jag menar inte det på ett ungdomsrebelliskt sätt utan jag menar det som jag-är-för-trött-för-oviktiga-saker-sätt. Jag bryr mig om att jag får vara med vännerna. Jag bryr mig om att få vara med Marcus. Jag bryr mig om att få vara med Assar. Jag bryr mig lite halvt om att jg får elelr itne får jobba extra men jag hinner inte bry mig om skolan om jag ska hinna lägga märke till hur jag mår någon gång ibland också, och nu menar jag inte 22h/dag utan jag menar 1gång/3månader. Jag hatar det här!

100 frågor

100 frågor

1. Tre namn jag lyssnar till:
 Elisabeth, Ellis, Häxjävel  XD

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
 Mina ögon och mina bröst O_o'

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
 Det mesta, men mest mina fötter ><

4. Detta är jag rädd för:
 ROSA KANINER! Och att spy....

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
 SMS, Telefonsamtal och Blogguppdateringar <3

6.Tre saker jag absolut inte kan göra:
 Meka med motorer, Sjunga fint och Måla

7. Detta tycker jag om att göra:
Skriva, laga mat, prata och vara med kompisar 

8. Detta vill jag göra just nu:
Gå ut i solskenet och vara lycklig med någon

9. Bästa känslan:
Lycka 

10. Värsta känslan:
 Övergiven, men det är lugnt att vara ensam O_o'

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
Barnslig, samma humor, få mig att känna mig trygg <3

12. Jag vill gifta mig:
En dag, men inte än...

13. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Hoppa Bungyjump, hoppa fallskärm, tatuera mig, vara med i en orgie XD 

14. Min käraste ägodel:
Min mobiltelefon, Mr Condom och min mapp med alla dikter xD 

15. Något jag vill ha i present:
GUMMISTÖVLAR! Annars vore det inte helt fel med nån kokbok eller upplevelsegrej...

16. Detta har jag på mig just nu:
Kjol, trosor, tshirt och en tröja jag snott med mig hem från Marcus 

17. Favoritkläder:
 Jeans! Korsetter!!!

18. Favoritdjur:
 Ingen aning, men tycker om pingviner, pumor, pantrar (märker ni  mönstret på P?) och hundar bla...

19. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
 Rock och Metal i allmänhet

20. Favoritlåt just nu:
That's How You Know från Enchanteds Soundtrack <3 

21. Roligaste ämne i skolan:
Filosofi 

22. Tråkigaste ämne i skolan:
Svenska B 

23. Stjärntecken:
 Vädur

24. En bok jag gillar:
 Avalons Dimmor! The Vampire Chronicles av Anne Rice är också sjukt bra <3

25. En film jag älskar:
 RENT, Lilla Sjöjungfrun...

26. Tv-program jag gillar:
 HOUSE!!!! Svag för Robotwars också...

27. Favoritdoft:
Solsken eller nyregnad värld....

28. Detta äter jag gärna:
Mat?

29. Dricker jag gärna:
 Hallonsoda och te! Annars går Jäger och tequila alltid hem ;P

30. Favoritgodis:
 Lakrits och Sura!

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
 Nya Zeeland

32. Färg på mina ögon:
 Gröna, oftast iaf xD

33. Min längd:
177cm

34. Kan du sjunga?
 "alla som kan prata kan sjunga" men jag sjunger inte bra XD

35. Jag spelar:
 gärna teater

36. Person jag beundrar:
 Mina vänner

37. Så här bor jag:
 I ett hus med min familj...

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
 De existerar bara när de flyttats in på mitt rum och det var ett tag sen sist...

39. Det här tänder mig:
 Revben, blickar, leende, hår

40. Det här gör mig avtänd:
 Taskig andedräkt, snus, smutsigt hår, övervikt, pompösa människor

41. Favoritfärg:
 GRÖN!

42. Favoritcitat:
 "Kärlek är lika svårt som att spela gitarr med boxningshandskar" - Carl Einar Häckner

43. En hemlighet jag vet:
 är inget jag skulle skriva här

44. Bästa present jag fått:
 Marits bildkollage tror jag...

45. Senast köpta skiva:
 Patrask - Ös som jag köpte under medeltidsveckan till mig själv... fast jag köpte en Rammsteinskiva till Marcus när han fyllde år annars?

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Har de inte frågat det redan? Ögon och bröst...

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
 Fötterna?

48. Udda förmåga/egenskap:
 Jag är duktig på att mörda folk med grönsaker?

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En orangutang XD

50. Vad lyssnar du på just nu?
 Natalie Imbruglia <3

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Ska försöka skriva klart talet som är halvfärdigt och sen ge mig i kast med MKUn ><' Men sen ska jag fanimig se på house!

52. Var är dina föräldrar födda?
Sverige

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
 Bitcomet

54. Vilken är din favoritrestaurang?
 Blå Kiosken är sjukt gott men de räknas nog inte som resturang...

55. När badade du i en pool senast?
 Ingen aning, senast jag var på badhuset antagligen men det var ju ett tag sen =P

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
 Ja, många fast ingen stor...

57. Hur många barn vill du ha?
Inga! Fast gärna 5+ barnbarn~~

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
 Techno och liknande ><'

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
 Vänsterblocket, sen får vi väl se om det är nåt särskilt parti som tilltalar mig...

60. Vad har du för TV-kanaler?
Grundutbudet med boxer...

61. Har du åkt moped någon gång?
 Ja men aldrig kört xD

62. Har du busringt någon gång?
 Det var en stor hobby i mina mellanstadiedagar

63. Har du fått felparkeringsböter?
 Har aldrig kört nåt som man kan få böter av...

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
 JA! Skulle ha hoppat på gatufesten men det var typ 100-200 kr för dyrt för mig ><'

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
 Egypten?

66. Har du en egen trädgård?
 Inte jag-jag men familjen har en rätt stor gård..?

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
 SVAMPBOB FYRKANT!

68. Kan du alla orden i nationalsången?
 Tror det?

69. Badkar eller duschkabin?
 Vi har duschkabin men föredrar badkar....

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
 Senaste månaden som sen det här datumet i februari eller under mars? Vet inte riktigt, har sett många bra... Men Enchanted kanske?

71. Favoritpizza?
 Nåt gott hopkok med så mycket som möjligt på XD

72. Chips eller popcorn?
 CHIPS! Popcorn smakar papper ><

73. Vilken hårfärg har du?
 Blond -.-'

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
 HAHAHAHAHAHA! Vadå? Nej det tror jag nog inte att jag har?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
 Haha nej verkligen inte, jag ställer inte upp i tävlingar där jag redan är förlorad före det börjat =P

76. Apelsin- eller äppeljuice?
 Apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
 Emelie, var det när vi var på kinaresturangen eller på pizzerian?

78. Favoritchoklad?
 Varm choklad <3

79. När röstade du senast?
 Igår på en internetomröstning =P

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
 Ingen aning, i somras kanske?

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
 Vann en med klassen när jag gick i 4an, räknas det?

82. Är du bra på matlagning?
 JA! Alla som säger annat åker på en propp ;P

83. Klarar du att tanka själv?
 Tanka musik och film iaf XD

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv?
 Nej men det fanns någon hårborste för några år sen som frestade rätt bra =P

85. Pepsi eller Coca Cola?
 PEPSI!

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
 Nej, inte än iaf =P

87. Vad var det senaste du handlade?
 En biobiljett och en påse salt och blandat

88. Har du kräkts offentligt?
 Det skulle väl inte vara omöjligt men jag tror inte det?

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
 Kärleken övervinenr allt *_* <3

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
 Ja, jag har läst för mycket sagor~~

91. Har du ringt något betalnummer?
 Haha ja när jag var yngre - inte uppskattat

92. Kan man vara vän med sitt ex?
 Jag är fortfarande kompis med Christoffer, men han är å andra sidan den enda O_o'

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
 Ingen aning... Den enda jag kan komma på är morfar när han hade cancer men då var jag typ 12?

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
 Haha inte vet jag, hade väl vanligt mycket bäbisfjun?

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
 Fuck off och ha ett bra liv

96. Vad har du i din väska?
 Bindor, tamponger, plånbok, bok, block, pennor, sura kulor och ipren

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
 Borstar tänderna?

98. Vad är du tacksam för idag?
 Att blogg.se fungerar som det ska XD

99. Var hittade du den här listan?
Erikas blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Jenny, Emelie, Kix


Motivation?

Mamma kommer se till att jag pluggar typ varje dag hela lovet. Blärk. Inte det att det inte behövs, men jag vill ju hinna ha lite roligt med kompisarna också. Är det så mycket begärt? Dum fråga. Jag vet att det är fel tänkt när skolsituationen ser ut som min. Det blir inte värre än jullovet i nian. Hoppas jag.

Jag borde duscha men det känns som att folk kommer gnälla om att jag tar badrummet när de vill borsta tänderna då för jag känner för en riktig långduschning, minst en timme!


Här är en ny lista jag hittade hos Raz...

1. Jag har insett att min senaste kyss ... Var för flera timmar sen! O_O   ;P
2. Jag lyssnar på ... just nu är det Rest In Peace från musikalavsnittet i Buffy
3. Jag pratar ... Snabbt?
4. Jag tycker om ... Mycket <3
5. Mina bästa vänner är ... De underbaraste knäppskallar man kan hitta, och mycket attraktiva ^_~
6. Min första riktiga kyss ...  Den var otippad, typ som ett bakhåll, jag låg och pratade och helt plötsligt hade jag en ny tunga i min mun O_o'
7. Jag avskyr när folk frågar ... vad jag ska göra efter gymnasiet 
8. Kärlek är ... Allt!
9. Någonstans, tänker någon på ... den de tycker om *_*
10. Jag kommer alltid ... hata min hicka!
11. Jag är hemligt förälskad i ... jag är för frispråkig för att ha hemligheter om mig själv ;)
12. Sist jag grät var ... igår när jag och Kix stod på busstationen och pratade...
13. Min mobiltelefon är ... billig, sliten, halvtaskig men den har gratis sms så jag älskar den ändå *w*
14. När jag vaknar på morgonen ... funderar jag på vad jag drömde..?
15. Innan jag går och lägger mig ... gosar jag in mig i närmaste varelse (eller mr condom om jag inte har någon människa)
16. Just nu tänker jag på ... mitt kliande öga och undrar om det blir bättre på om jag slutar klia tillbaka?
17. Bebisar är ... Jobbiga, griniga, störda, kan inte prata, luktar ialla, handikappade praktist taget (håller helt enkelt med Raz på den här punkten men lägger gärna till onödiga)
18. Idag ska jag ... Idag? Det är snart midnatt...
19. I kväll ska jag ... Sova antar jag...
20. I morgon kommer jag ... Vara i stallet och flumma på
21. Jag vill verkligen vara ... Duktig på det jag bestämmer mig för... *suck*

Rörelsehindrad

Jag är dum i huvudet. Jag är inte korkad (hela tiden) men väldigt dum i huvudet, och jag säger saker som får mig att låta ännu dummare än vad jag nödvändigtvis är.
I morse försökte Marcus få upp mig ur sängen så att vi kunde äta frukost, jag ligger på mage och borrar ner huvudet i kudden istället. Sträcker på mig, glider med händerna och dunsar ner igen. Inget direkt ovanligt, förutom själva landningen. Jag landade på näsan och kunde helt plötsligt inte röra mig. Följande konversation äger rum:
Jag: AOUCH!
Marcus: Hur gick det, vad har du nu gjort?
Jag: Jag landade på min näsa! Det gör ont och jag kan inte komma upp.
Marcus: *skrattar* Du är knäpp, man kan inte landa på näsan.
Jag: Jag kan! Vänd på mig?

Sammanfattning

Skolakuten
Lov. My Ass. Jag har sjukt mycket att försöka fixa ihop under lovet istället för att ta igen min välbehövda sömn. This sucks!

Jag ska skriva ihop ett 2 minuter långt tal att hålla på måndags engelskalektion, borde visserligen vara snabbt avklarat men det finns fortfarande där.
Jag ska skriva provet om Buddhism nästa vecka eftersom jag var sjuk när det var, dessutom ska jag visa upp hur långt jag kommit på etikarbetet om dödshjälp. Inte tänkt tanken på att börja än. Hallelujah! Not.
Jag har rätt mycket miljöpolitik att skriva nu, typ 3 steg. Blärk.
Projektarbetet ska vara färdigskrivet vecka 12, jag har skrivit en mening, får se hur det här kommer gå, antagligen måste jag avsätta en vecka för det, men jag hinner inte ta lovet så då blir det istället en massa icke-jobbande på kvällarna efter skolan. Oj vad kul.
Missade ju filosofiprovet i fredags så jag måste skriva det när jag kommer tillbaka, tror jag kan det mesta - har alla mina anteckningar om inte annat men man borde läsa igenom de där äckligt tjocka häftena som sitter och säger samma sak på ett krångligt sätt. Vill inte.
I förra veckan skulle vi skriva en novell på svenskan så det kan ju vara en tanke att skriva ihop något novelligt också, om man inte bara kan sno den jag skrev i ettan... Om den finns kvar någonstans, föga troligt... Kanske på haket? Fast å andra sidan har hon inte tagit in det som de andra skrivit, vad jag har sett..?
Orkar som sagt inte bry mig om kinesiskan, men vi ska ha prov den 18e så det vore ändå en idé att dyka upp på lektionerna och ha med sig böckerna istället för metrotidningar.

Musiklista

1. ställ in musikspelaren eller mp3:n på shuffle
2. tryck framåt efter varje fråga
3. använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)kommer det att ordna sig? You Look So Fine
hur mår du idag? Enter
hur ser dina vänner på dig? U & Ur Hand     O_O XD Jasså, så desperat och kåt alltså?
kommer du att gifta dig? All I Need   - Jag tar det som ett ja?
vilken är din bästa väns signaturmelodi? Galen   - haha jaha du
vilken är ditt livs historia? Pirate Bones   - Ooo~~ Melike
hur var det i gymnasiet?  Accidentally In Love   - Haha ibland blir det träffsäkert hör jag =P
hur kan du komma framåt i livet? Candles ..?
vad är det bästa med dina vänner? Accidentally In Love   - igen? O_O
hur kommer kvällen att bli? 'cuz I Can   - Najsss....
hur kommer helgen att bli? Vow - löfte om vadå?
vilken sång beskriver dig bäst? Superhero - AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ohyeah, now we're talking!
hur kan man beskriva dina mor- eller farföräldrar? Fingers - I do NOT want to know!
hur går det med ditt liv? Run Baby Run - Ajfan
vilken låt kommer att spelas på din begravning? Waiting On The World To Change - Asså, den är ju fin men nu låter det som att jag blev typ mördad/tog livet av mig, kommer jag göra det? O_O'
hur ser omvärlden på dig? Come Dance With Me - WOHO!
kommer du få ett lyckligt liv? Daughters - NEJ! Inga barn!!!!! Jag tycker inte om barn!   T_T
vad tycker dina vänner om dig på riktigt? I'm A Bomb - Haha ok..? Och det innebär?
finns det någon som är tänd på dig i hemlighet? Deciever Of Fools - En manipulativ typ alltså, fortsätt hålla dig undan tack?
hur kan du göra dig själv lycklig? I Want Your Face - Ja godknows att jag inte vill se ut som jag gör iaf =P
vad ska du göra med ditt liv? Free Jump - Låter kul?
kommer du någonsin att få barn? Vem Kan Såga Sig Själv I Knät .... Öhm?

Film, film, film, film, film och mer film

I helgen har jag tittat på film. Mycket film.
I fredags kom Kix och Märtha hem till mig och tittade på dansfilmer, vi såg Save the Last Dance - en helt underbar film med alltid lika fantastiska Julia Stiles som dansös som förälskar sig i fin ghettokille.
Sen blev det överhettade Step Up med ännu mer prima ballerinor och ghetto pojkar, kändes lite som kvällens ämne men jag klagar inte - de är heta!
Take The Lead med Antonio Banderas som lärare i pardans för ett gäng "missledda" ghettoungar och hujhujhuj vad mycket hett och fint och bra dans det fanns där!
Honey sög. Jessica Alba var överdriven goodgirl istälelt för att ha sin vanliga sexiga attityd. Mig besviken, knappt ens ordentligt med dans i filmen - hur kan den få kalla sig för dansfilm??? Märtha och Kix somnade under den här filmen, själv somnade jag strax efter 4 när den slutat... HYeja mig som stod ut igenom hela?
Dirty Dancing går alltid hem och den sågs efter frukost vid 9tiden...

Idag gick jag och Erika på bio och tittade på Enchanted som jag blev blixtförälskad i. Särskilt låten "That's How You Know"....
Klippet med underbara sången:
 

Dagens Visa
Blir ju ett självklart val efter Enchanted - That's How You Know

Giselle:
How does she know you love her?
How does she know she's yours?

Man:
How does she know that you love her?

Giselle:
How do you show her you love her?

Both:
How does she know that you really, really, truely love her?
How does she know that you love her?
How do you show her you love her?
How does she know that you really, really, truely love her?

Giselle:
It's not enough to take the one you love for granted
You must remind her, or she'll be inclined to say...
"How do I know he loves me?"
(How does she know that you love her?
How do you show her you love her?)
"How do I know he's mine?"
(How does she know that you really, really, truely love her?)

Well does he leave a little note to tell you you are on his mind?
Send you yellow flowers when the sky is grey? Heyy!
He'll find a new way to show you, a little bit everyday
That's how you know, that's how you know!
He's your love...

Man:
You've got to show her you need her
Don't treat her like a mind reader
Each day do something to need her
To believe you love her

Giselle:
Everybody wants to live happily ever after
Everybody wants to know their true love is true...
How do you know he loves you?
(How does she know that you love her?
How do you show her you need her?)
How do you know he's yours?
(How does she know that you really, really, truely-)

Well does he take you out dancin' just so he can hold you close?
Dedicate a song with words in
Just for you? Ohhh!

All:
He'll find his own way to tell you
With the little things he'll do
That's how you know
That's how you know!

Giselle:
He's your love
He's your love...

That's how you know
(la la la la la la la la)
He loves you
(la la la la la la la la)
That's how you know
(la la la la la la la la)
It's true
(la la la la la)

Because he'll wear your favorite color
Just so he can match your eyes
Rent a private picnic
By the fires glow-oohh!

All:
His heart will be yours forever
Something everyday will show
That's how you know
(That's how you know)
That's how you know
(That's how you know)
That's how you know
(That's how you know)
That's how you know
(That's how you know)
That's how you know
(That's how you know)
That's how you know
(That's how you know)
That's how you know!

Giselle:
He's your love...

Man:
That's how she knows that you love her
That's how you show her you love her

Giselle:
That's how you know...
That's how you know...
He's your love...

RSS 2.0