Die motherfucker die!

En gammal barndomsfiende har anmält sig till DeathGame. Han bor ungefär en minuts gångväg ifrån mig. Han ska dö och snabbt ska det gå, är han inte död en halvtimme in i omgången så är det fan lagligt att ta mig med ett kassaskåp.
Nej, Marcus, du rör honom inte före mig!

Matvanor

Mamma kom just in och skällde för att jag inte ätit någon middag och kallade mig för onormal. Tack så mycket, jag älskar dig också. Bara för att jag inte är hungrig just nu! Jag åt socker och fett så att jag nästan spydde igår och imorse var jag fortfarande så pass o-hungrig att jag var nära att spy efter frukosten. My ass att jag tänker proppa i mig en massa marinerad kyckling då.
Inte just nu iallafall.
Men tack för att du tycker om mig mamma, det värmer ju att höra.

Symptom

Något är fel med mig.
Om inte annat enligt min mamma.
Tydligen så är det inte normalt att jag rör på mig. Ok, det är en jävligt bra poäng. Jag brukar bete mig lite grann som Nemi när jag väl får ett "hälso-ryck", ni vet i strippen där hon står i träningskläder och stretchar och håller på med sitt mantra "jogga nu! sund nu!", hon öppnar dörren och ser en snöflinga och i nästa ruta sitter hon med choklad framför TVn med sin nya slogan "snöstorm nu!"
Så jo, ok, jag erkänner att jag är grovt lat av mig men att anklaga mig för att vara sinnesrubbad är väl ändå att ta i?

Jag gick ut på promenad idag, gick hemifrån strax före 2 och kom hem strax före 6. Först gick jag till Säbrå för att det kändes som en mysig väg, sen gick jag bushvägen från Säbrå, den som går på andra sidan sjön om man tänker sett från gådeåby, halvvägs till sagda by kommer jag på att jag vill bada. Sagt och gjort, jag svänger inte av till gådeå och civilisation utan fortsätter raka vägen fram hela vägen till Svartvik där jag klär av mig och kastar mig ut bland vågorna. Sen klär jag på mig och vandrar tillbaka. Visst låter jag effektiv och hälsosam? Det låer som att jag är värsta smarta, smala häslogurun. Det är jag inte! Jag tillbringade gårdagen på en marknad där jag la ut närmare hundra kronor på munkar och sen ändå snyltade på alla andras ätbara saker. Dessutom tog den här "promenaden" 4 timmar, varav den sista delen av vägen gicks med väldigt blöta kläder, min tröja är fortfarande inte helt torr. Men det är inget större problem för nu är den iallafall inte kall längre.

Jag vill bada mer! Finns det ingen person i Härnösandstrakten som vill bada med mig ikväll? Bara nämn en badplats så är jag där, inga problem, jag och min cykel klarar det mesta!

Nu ska jag dricka juice för att det är gott.

Mösspåtagningen i bilder

Picknick med klassen som sagt


Sen hämtade vi våra ballonger


Torget var knökfullt med mössor och ballonger


Vi släppte våra ballonger också!


Sen hittade vi en Linda och Robin att fika med


Så här ser alla viktiga personer ut i sina mössor

Betyg

Jag fick bara G i engelska C. Fy fan vad dålig man kan vara.

Woho!

Idag är en bra dag. Endast baserat på dessa punkter:
Jag har ingen skola idag. (Men jag måste komma ihåg att skicka in det där pappret med frågorna om frälsis till religionsläraren idag.)
Det är underbart väder!
Marknad med tivoli i stan, vilket dessutom innebär att jag kommer ha en massa söta flickor hos mig inatt.
Jag är fortfarande härligt öm. Och då pratar jag inte om mina blåmärken även om de såklart inte är alltför oömma de heller...

Dessutom har jag lyssnat på en massa Jauvet nu på morgonen och nu ska jag hem till Mao för att få schasa upp henne ur sängen så att vi kan gå på stan och leta bikini åt henne.


Hjälp mig att komma ihåg att 13.10 på onsdagar så är det drop-in på ungdomsmottagningen för förnyelse av p-piller recept.

Mösspåtagningen

Var intressant. Klassen hade picknick om på något sätt kände man för första gången något som kan liknas vid en gemenskap. Vi fick ballonger, tog på oss mössorna och knatade enr till torget som var överfullt och vart man än vände sig såg man bara skrikande människor i vita hattar bärandes på en massa blå och gula ballonger. Jag tog alldeles för många foton, som nu ligger ... nånstans, tydligen inte på kameran iallafall, men jag tror det är mamma som har flyttat dem så jag får väl frågta henne om vart de tog vägen. Det var inte så jävla spännande egentligen, det mest dramatiska som hände var när jag och Emelie, och alla andra i närheten, blev bukkakade av en skakad ölburk, så nu stinker min mössa öl.
Vi hittade en Linda och sen hittade vi en Robin, så de drogs med till Chockate House där vi avnjöt en fantastisk fikastund med mängder av skratt och ännu mer fotande.
Emelie ville ha med mig ut men eftersom jag knappt jobbat någonting under maj så kände jag att jag var tvungen att avböja till förmån för jobbet. Vi skiljs åt fyra olika håll.
På bussen mot jobbet så ringer John upp och babblar om att han vill kroga och att man säkert kan få ihop folk till att gå ut i Härnösand. Visst, eftersom vi ska gå ut under kvällen och jag slutar jobbet 9 så kan det väl kanske gå ändå. Jag hinner sätta mig på jobbet under 15 minuters tid före min mobil ringer igen. Det är John som nu står på busstationen och är förvirrad över vart jag håller hus. Så mycket för arbetsmoral. Det blir bara till att packa ihop mina saker och gå och möta honom. Vi drog hem till Mao där vi såg på Smala Sussie och jag snyltade från hennes glass.
Vid 10 kom vi ner till Bittens, hela tjocka bunten som då bestod av John, John, jag, Mao, Sofia och Anna. HS och någon Fredrik (?) mötte upp oss där efter ett tag och en hel del alkohol konsumerades. Jag har nu 3 kronor i kontanter.
Vi drog runt till Stadsparken vid 12, hittade massa estetare och sen blev det en sväng in på Gennys också. Och alla som känner mig och vet hur jag beter mig runt människor när jag är singel förstår varför mitt hår inte ens kunde bli hjälpt av en dubbel dos balsam och två ordentliga genomborstningar igår. No more comments. Han jobbar på samma ställe som jag också, fan. Inte det att jag ångrar något alls men om vi säger som så: Härnösand är alldeles för litet.

Mösspåtagning 101

Idag ska vi alltså stå och ha någon fin liten cermoni på torget som innebär att efter idag så är det fritt fram att springa runt med mössor och skråla för kung och fosterland. Vi ska ha "någonting somrigt" på oss. Jaha du? Vad säger det mig? Inte ett skit! Men det slutar väl med nånting som får mig stämplad som slampa, det brukar bli så när jag går ut och det är varmt väder.
Vi ska picknicka med klassen före, så klockan halv tolv inatt ställde jag mig och rörde ihop en halvtaskig pastasallad, så det blir väl den och en yoghurt antar jag. Frågan är bara vad man ska dricka?

Jag kommer att glömma mössan, no lie!

Attention, please!

Jenny, vi vet att du läser det här, oavsett om du lämnar en kommentar eller ej.

Vi vet att det verkar konstigt att vi skriver det här meddelandet här, men du har varit så avlägsen och vi såg inget annat sätt att få kontakt med dig och säga vad vi tycker än genom bloggen.

Du har verkligen varit en jättebra kompis, under hela ettan och tvåan, men nu får du ta och ge dig. I trean har du varit väldigt oåtkomlig och frånvarande, och vi har försökt. Försökt så jäkla mycket att få kontakt med dig, att umgås som vänner, för det är iallafall vad vi trodde att vi var. Men nu ger vi upp. Så som du har betett dig under det senaste året är inte acceptabelt, och vi måste säga att vi orkar faktiskt inte längre. Ska du vara såhär så klarar vi oss bättre utan dig, vi vill ha en kompis, inte en person som bara låtsas.

Ska du ha det såhär så fine, vi bryr oss inte längre faktiskt. Det är du som dragit en nitlott - du har förlorat vår vänskap.

Vi har ställt upp för dig så jäkla mycket, och om du inte ens kan föra en konversation med oss så är det ingen idé att forsätta den här charaden. Dina prioriteringar under hela det här året har varit minst sagt förkastliga, alltid har vi varit där för dig, fösökt umgås, och vara vänner, men får vi något tillbaka? NEJ!

Så vi ger upp, vi orkar rent ut sagt inte lägga ner någon mer energi på det här faktiskt.

//Elisabeth & Emelie

The Old Ball And Chain

Så var man uppskriven för att jobba tisdag och onsdag nu till veckan. Oj, vad roligt liv man kan ha! Se till att jag sitter där hela passe utan någon rast, tack? Behöver pengarna!

Flyttad!

Nu är jag också flyttad, coolt va? Det ser lite annorlunda ut men det kan man säkert vänja sig vid varefter det lider...
Kände bara för att påpeka det...
Annars så har jag just kommit hem, satt igång en diskmaskin och bytt tvätt i tvättmaskinen. Jag känner mig mycket huslig. Hoppas på att mamma köpte mer juice för jag håller på att torka ut och juicen är, uppenbarligen, slut.
I positiva kommentarer under dagen så kan jag meddela att min mobil bara har stängt av sig 3-4 gånger under dagen vilket måste ses som en klar förbättring mot i somras när jag köpte min nuvarande som ligger och är trasig. Påminn mig om att försöka fixa det idag före jag drar iväg till stallet?

She just might leave you torn

Dagens Visa
Jag har upptäckt att Dashboard Confessional har gjort ytterligare en söt låt, Rooftops and Invitations.

The first time you looked
At her curves you were hooked
And the glances you took
Took hold of you
And demanded that you stay

And sunk in their teeth
Bit you hard and released
Such a charge that you need
Another touch
Another taste
Another fix

She just might get you lost
And she just might leave you torn
But she just might save your soul
If she gets you and she, gets you any closer

She leads you up
Points out skylines and stars
Steeplechases and bars
And took your keys

And demanded that you stay

The city longs well for
Rooftops and invitations
All lace and secret places
She moves you to touch
With her hands

And she just might get you lost
And she just might leave you torn
But she just might save your soul
If she gets you and she, gets you any closer

Under the cool sheet
Where the welcome touch
Of skin and skin will meet
Hot on the inside where the girl's prize is
At the tip of your tongue

When every move
And each impulse
Brings clarity
To stay like this
Is everything
You'll ever need

She just might get you lost
And she just might leave you torn
But she just might save your soul
If she gets you any closer

She just might get you lost
And she just might leave you torn
But she just might save your soul
If she gets you any closer

Can you believe your eyes?

Skolakuten
I övrigt så har jag nyss gjort dåligt ifrån mig på svenskaprovet om Gustaf Fröding och Selma Lagerlöf. Usch och blä. Bara engelskans tidningsartikel och MKUn kvar då. Jag borde ta tag i det men jag orkar inte, istället ska jag leka hälsosam och cykla ut till smitingen och doppa fötterna i havet efter stallet ikväll.

Kvällens tidsfördriv

Där var det över. Nåja, det var kul så länge det varade.
Var som sagt med Teddy, vi tittade på G.I. Jane, åt middag, jag klättrade i träd och sen satt vi på nån bänk ute i skogen och diskuterade livets djupa frågor.

Han är en bra människa.~~

Telefonen

Hatar mig fortfarande så jag har lagt in kortet i min gamla mobil, ni vet den som dog pga taskigt batteri efter tio minuter, när man hade den på laddaren. Får se om den håller kvällen ut för nu drar jag till Teddy och jag orkar inte släpa med mig en mobilladdare.
Hata mig inte om ni inte får kontakt?

Jag har närt en kommunist vid min barm!

Eller tvärtom. Jag har alltid varit så stolt över att mina föräldrar är förståndiga och röstar vänsterblock. Och först nu fick jag veta att detta inte stämmer. I senaste valet röstade min fader på CENTERPARTIET! De är ju högerblockade! Jag dör! Min världsbild är rubbad!

Bara du slog en signal

TEDDY RING MIG!

Fem Saker

5 saker:
Skriv fem saker som du gjort idag:
Pluggat 
Lagat mat
Bloggat
Gråtit över min mobiltelefon

Skriv namn på fem personer som du träffat/varit med idag
Mamma
Johan
Pappa
Assar
-

Skriv fem saker som finns i din närhet just nu
Dator
Mamma
Soffa
Godis
Trasig mobil

Skriv fem saker som du ätit idag
Korvstroganoff
Paj
Tacos
Nutellamckor
Godis
 
Skriv fem saker som du har på dig just nu
Tshirt
Trosor
Kjol
Binda?
-

Skriv namn på fem personer som du gillar
Emelie
Kix
Märtha
Teddy
Susanne

Skriv namn på fem av dina lärare/handledare
Kiki
Pascal
Trevor
Julia
Arne

Skriv fem länder som du varit i
Svergie
Danmark
Egypten
England
Kanarieöarna?

Dagens I-landsproblem

Ja, jag är en fjolla, men nu har jag faktiskt gråtit inför hela min familj.
För att 5an på min mobiltelefon vägrar fungera.
Det i sig är väl mer frustrerande än katastrofalt, om det nu inte vore för att jag i ett desperat försök á la dator stängde av min mobil för att sen starta om den. 5an vägrade och jag är ju smart nog att inte bara ha en, utan två, femmor i min PIN-kod. Alltså är jag nu mobil-lös. Jag! Det är jag som ligger och skickar sms till folk dygnet runt, när ena personen somnar vaknar nästa att skriva till. Och jag väntar faktiskt på samtal!
Jag klarar mig inte utan min mobiltelefon!
R.I.P. Min vita lilla flippbara.

What if?

Vet ni vad jag är sugen på precis i detta nu?
En promenad. En promenad med någon som jag tycker om, kvittar vem personen är, så länge jag trivs med den. Vi ska gå ut på en promenad, strosa runt till random platser, ha sex på någon gräsmatta och sen ska jag komma hem imorgon bitti med ett ordentligt knullrufs. Vi ska inte göra något annat, bara promenera och knulla.
Jag tror inte alls att jag skulle må bättre av det, men visst vore det mer spännande än uppsatsskrivning?

Teddy

Som sagt är SMS bland det roligaste som finns

Teddy: Don't you wish your boyfriend was hot like me?
Jag: X'D I don't even have a boyfriend
Teddy: But you wish. I know it!
Jag: Sure hun. Hur var duschen?
Teddy: Skitskön! Du skulle ha varit med
*paus under vilken jag äter nutella*
Teddy: Antar att jag tar det där som ett ja
Jag: Ta det hur du vill, min hjärna är fullt upptagen av att koncentrera sig på njutningen som nutella just nu skänker mina sinnen <3
Teddy: Snäl jävel! Nutella är inget med en dusch med mig!!
Jag: Jag har ingen erfarenhet att avgöra med, men det finns få saker som är bättre än nutella
Teddy: Bah! Du vill hellre duscha med mig än att äta glass! Fan jag tvättar ju håret ju!!
Jag: Dagens bästa argument, vilken glass pratar vi om?
Teddy: Nogger! Dummer! Är du bra i sängen?
Jag: Jo om du snackar nogger är det klart roligare att duscha med dig...
Teddy: Precis! Men du glömde en fråga!
Jag: I don't know, you tell me?

Som sagt. teddy är Teddy och han är en knäppskalle ut i fingertopparna. Skönt att veta att han tvättar håret iallafall...

Spam

Nej jag har inte börjat skriva på miljöpolitiken än, men jag har läst instruktionerna om inte annat.
Spam-SMS är underskattad underhållning.

Jag funderar på att "outa" min blogg? Alltså lämna ut adressen typ på msn eller iallafall sluta förneka att jag har en blogg. Vad tror ni om det? Har jag varit tillräckligt snäll mot alla "viktiga" människor för att klara mig undan en lynchmob? Jag kräver att ni som fått adressen kommenterar på det här inlägget!

MKU

Jajamen, nu är det bara den fina uppsatsen om mina små pingviners park kvar att åtgärda. Förutom såklart prov-pluggningen om Selma och Gustaf tills på måndag. Men nu kanske jag kan lyckas för Erika skickade just instruktionerna.

Framsteg

Intervjun är inskickad. Då är det bara APU-pappret som ska skrivas ut och fyllas i och sen är det miljöpolitiken kvar. HS är snäll, har suttit och smsat med honom nu på morgonen och han förstår faktiskt hur allt är, så jävla skönt! Inte det att han är ensam om att förstå men han är den enda som vågar svära i sina formuleringar där han visar att han fattar och det känns uppfriskande...

Då är det bara frågan, vilket av de två kvarvarande kvalen ska man börja med? Tror jag tar APUn först. Den går nog snabbt.

Nya friska tag!

Jag somnde halv 3 inatt, fast de sista 2½ timmarna satt jag bara och lade patiants på datorn och läste gårdagens manga-inköp. Vampire Game var hur dramatisk som helst! Holy moly, Ishtar! Och Darres är så snygg, och Duzell är het och hittar bara fler och fler av sina undersåtar och Razen var ju sjukligt het han också för att inte tala om hur söt-het Illisaide är när han slåss för Falan! Mycket att njuta av som sagt...
Och Yotsuba är ju bara för söt för att man inte ska bli kär! Favoritkapitlet var nog Youtsuba & TV, har inte skrattat så mycket på evigheter!

Som sgt så äter jag mycket när jag har pluggnign inblandat i mitt liv, bara min frukost nu på morgonen bestod av en stor slice paj, nu finns det bara en kvar och jag har upptäckt chokladfläckar i min säng, och en tallrik med korvstroganoff. Kanske borde ta någon macka också, just to make sure?


Här är mangorna jag köpte igår!

image282image283

Viktväktarna nästa?

Jag äter när jag pluggar. Och nu menar jag itne att jag tar nåt äpple. Jag äter konstant. Jag äter för att hålla blodsockret uppe så jag slipper få panikångest, jag äter mer när den kommer ändå bara för att jävlas, jag äter när jag börjar bli trött för att kunna vara vaken ännu mer, jag äter när jag kör fast i hopp om att få igång huvudet genom någon slags belöningspaus där jag kan finna svaren. Kort sagt så äter jag. Jag påpekade detta för mamma när jag började komma in på sluttampen på den där pajen och hon bara skrattade och sa att jag fick se upp. Sen kom hon på att jag ska ju faktiskt läsa vidare sen också, inte på en gång men det kommer. Och då vill jag läsa till kock = ännu mer mat i omlopp. Vi konstaterade att jag antagligen kommer gå upp till ungefär 90 kg före sista året är slut, och det är om min kropp är lika snäll med förbränningen som den har varit hittills.
Någon som vill bli hälsofreak med mig?

image281

Nu är en uppsats inskickad, blev en sida för kort men det gick verkligen inte att pressa fram mer.

Money money money

Tydligen kan man nu räkna ut hur värdefull blogg man har, riktigt hur det är tänkt att man ska få tal del av pengarna vet jag inte men det vore ju inte helt fel att få någon slags lön för att blogga?

Min blogg är i vilket fall som helst värd 2 688 kr vilket inte känns allt för hemskt...
Min mammas blogg ska tydligen vara värd 35 866 kr! Va, vänta lite här nu! Hur gick det till, varför är hennes blogg så jävla bra? Varför får hon en siffra mer än mig i värde??? Vad har jag missat? Nu ska jag börja läsa den och se om den är bra, för det vill jag inte tro på att den är. FAN!

Kolla era bloggars värden också, vi kan tävla? Den som är värdefullare än min mamma får en kaka eller hallonsoda?
http://bloggvarde.se/

image279

Vanvett

Jag har redan skrivit inlägg med titeln Distractions så då vill ajg inte återvända den just nu. Inte heller vill jag ha den tänkta översättningen Distrahering så jag gick in på lexin och där stod Vanvett med som en översättning. Vi kör på det, om inte annat för att det är ditåt den här uppsatsen driver mig.

Som vanligt sä är den största förströelsen mat. Just nu är det gårdagens paj som gäller, den smakade bättre efter en natt i kylskåpet. Till denna päron- och chokladpaj är det ju uppenbart att man måste dricka mjölk, något vi snart har slut av. Se själva.

image274
Vi har ju bara 7 paket kvar! Skandal!

image275 Så här mycket paj finns det kvar, visst ser den geggig ut?

image276image277 Som sagt det bästa att dricka till den här pajen är mjölk. Här får ni dessutom en bild på världens snyggaste nappflaska!


Jag har skrivit källkritik på 231 ord nu, lite gör jag iallafall, men det går trögt...

Skolakuten

Ja, nu sitter jag här och försöker förtvivlat få ihop en uppsats. Har kommit upp till 1½ sida nu så det är bara att fördubbla mängden text på 3½ timme så klarar jag deadlinen. Jo tjena.
Sen ska jag skriva en utvärdering av APUn till Arne, den borde gå rätt snabbt.
Ska skriva in intervjun med snubben från Hagakyrkan till religionen, det borde ha gjorts för typ 2 veckor sedan nu...
Miljöpolitiken efter det, jajamen jag ska bara skriva ner en hel termins ogjorda arbete till en fin liten uppsats, my ass att det här kommer att går bra.
men sen är det iallafall bara plugg inför måndagens svenskaprov och repning av nyhetesartikeln för engleskan, måndag där också.
Jag lovar att jag ska sova när jag blir trött ikväll och sen tillbringa resterande tid av helgen till skolarbete. Fan, jag som ville ha ett liv.

Dammit

Jag somnade, så jävla slutkörd. Vaknade för kanske en kvart sen så nu lagar jag middag.

Anna berättade dessutom att Robin bara omnämner sin fästmö som en "jobbig tjejkompis" när han pratar med henne. Vi får se vart det här slutar, på fredag får de ju iaf träffas på marknaden. Kan bli spännande.

John vill ha ut oss på onsdag, krog eller studentfest. Nån studentfest orkar jag inte men krog kanske kan överlevas? Åsikter?

Gratis Glass!

När jag och Erika gick över torget mot skolan idag kom det fram en kvinna och undrade om vi "kunde vara snälla och ta en glass" Visst säger vi och tar varsin glasspinne. De hade tydligen köpt för många och det vore ju ett slöseri att slänga bort glass. Vissa människor är värda att få vandra på den här jorden.

Provet gick inte direkt bra men vi får väl se sen vad han säger. Nu ska jag skriva tråkiga saker istället för att vara en rolig kompis.

FANJÄVLAHELVETESSKITPISSFITTA! Kan inte någon bara anmäla sig frivillig att dö för min hand?

Jag har en yxa här...
Nej det har jag inte men ibland vill man. Har kört fast på uppsatsskiten som fortafarande är 2 sidor för kort och fortfarande ska in idag. Bussen går om 20 minuter så jag måste försöka göra mig i ordning för skolan för nu ska jag iväg och ha muntligt jävla filosofiprov. JAG VILL INTE!

Jag hatar uppsatser!

En sida och två rader. När jag kör styckeindelningar med stora radbyten. Fan vad dåligt det här går! Får fan se vad som händer idag, om något alls.

Sömn Vs Skola

Skulle skrivit uppsats hela natten men däckade, nu menar jag verkligen däckade, med datorn i knät, jävla tur att den inte ramlade i golvet! Hade elaka drömmer om massa folk jag inte orkar blanda in i drömmar just nu.
Skolkar från religionen för att skriva klart uppsatsen, har dock prov på filosofin så där måste jag komma.

Bakdag

Vi vann nötknäckarna! Eller, egentligen borde jag väl säga att de vann och jag fick en gratis T-shirt, men det hindrar inte mig från att vara stolt över vår otroligt briljanta klass! Och en stor del bakom segern låg tydligen Emelie och hennes idoga ringande och räknande bakom, fan vad bra du är!

Mötte upp med Robin en bit in på religionslektionen och köpte glass med jordgubbssås före vi satte oss på bussen mot Härnösand.
Han vågade inte nämna mitt namn när Hon ringde. Orka vara så rädd?

Vi köpte varsin hallonsoda, kom hit och hamnade framför datorn för att leta goda recept. Han kände för frukt, gärna päron. Hittade ett recept på en Päron- och chokladpaj. Den blev inte så jävla bra märkte jag nu när jag åt av den. Vi hade jättekul när vi bakade den, med en massa skämtande och tramsande hit och dit. Han fick gå igenom min musik på datorn också vilket ledde till en hel del oväntade kommentarer, tack och lov inga negativa. Ja, jag är känslig när det kommer till min musiksmak. Tyvärr så var Anna alldeles för förkyld för att kunna komma hit och det skulle inte hinnas med att knata hem till henne före hans buss gick. Ett ännu större tyvärr var att han satt och smsade med Henne under i princip hela bakandet vilket ledde till att han tog bussen vid 8 istället för den vid 10 som vi först tänkt. Bussen gick 5 minuter före vi skulle ta ut pajen ur ugnen, kul värre. Nåja, jag följde med honom till bussen så att han skulle hitta och sen gick jag hem för att plocka ut pajen, ungefär i samma veva som Johan ringde upp och sa att han skulle ut på hundpromenad och frågade om jag ville med.
Så jag fick ju något att göra ändå, vi var ute i ungefär 1½ timme med två extremt glad-galna hundar så när jag kom hem hade jag stelfrusna fingrar, ont i tårna, grönska på byxbenet och kände mig allmänt trött. Jag diggar Johan, så jävla skön snubbe! Det går verkligen att prata helt öppet emd honom om sex och allt annat random man kan hitta på. Vi vet nu till exempel exakt hur vårat gemensamma drömhus skulle se ut; rött med vita knutar, torn, vallgrav med vindbrygga, spetsigt järnstaket med snygg grind, runda fönster och pelare. Vallgraven ska också innehålla spjut att putta ner folk på, sjöjungfrur och fiskar att titta på och vi vill ha ett vildmarksbad precis bredvid en vedeldad bastu. Nån som känner en bra mäklare?

image278

Annas teori

Anna sa igår att jag faktiskt har ätit jävligt dåligt, flr att vara jag, under hela mitt och Marcus förhållande. Först lät det helt absurt men sen kom jag på att om man bortser från novembers besatthet av choklad så har jag nog lagat mer mat än jag ätit. Har hon rätt?

Nu ska jag gå till bussen.

Hehe... oooj dååå....

I måndags gick jag tidigt för att träffa Robin med Emelie.
I tisdags gick jag tidigt för att jag skulle till blodgivarcentralen och lämna prover.
Igår dök jag inte upp alls för att jag var hos Robin och läkte och lekte.
Idag kommer jag sent för att ... det blev så. Antagligen kommer jag dra tidigt idag också.
Får se hur det blir emd närvaron imorgon?

Träffade förresten snubben jag dreglade efter hela högstadiet på bussen igår. Han träffade en tjej på valborg så de har snart varit ihop i en månad. När han går ut nu i juni så ska de börja leta lägenheter tillsammans och i december är det tänkt att de ska förlova sig. När jag påpekade att det lät ambitiöst att planera så mycket efter så kort tid fick jag svaret "Varför tveka när allt känns så rätt, jag vill vara med henne och det kommer jag att fortsätta vilja." Han har alltså (tror han) träffat Den Rätta.  Jag blir så glad för hans skull! Hoppas nu bara att det stämmer också.

Nuläget...

Nej, jag fick inte så mycket gjort igår, däckade vid kanske 12 tiden efter att Anna ringt upp och panikat sig över kvällen innan som hon trodde gällde nu och inte då. Somnade nästan så när hon lade på sparade jag mina stackars knapphändiga word-dokument och somnade för att bli väckt av ett samtal från Robin om jag-har-ingen-aning, det samtalet är mest en dimma som jag halvsov mig igenom, men tydligen pratade vi en dryg halvtimme.

Idag ska han hem till mig och baka kakor och det ska bli så jävla kul! Mina föräldrar vägrar låta honom sova över så det känns lite lagom pinsamt att jag inte kan återgälda den gästfrihet som visades mig. Men inte kan jag använda det som argument när de var tveksamma till att ens släppa hit honom pga Marcus och Karlas känslor...? De märkte som sagt aldrig att jag var borta och att då komma skrikande och avslöja att han hämtat mig mitt i natten från E4an kanske inte är världens bästa ide.

Min räddare i nöden (skrevs 23.46 igår)

Som ni kan se var jag inte världens lyckligaste person när internet stängdes av för kvällen igår. Det blev inte bättre allteftersom tiden gick heller. De tre personer som kändes mest "eftertraktade" var Nathan som bor i Canada, Teddy som var med sin flickvän eller Robin som tackochlov inte hade något för sig när jag ringde. Efter kanske 20 minuters bönande och självömkande så veknade hans hjärta och ängeln gick med på att komma och hämta mig så att jag skulle slippa vara hemma. Klockan halv tolv så smyger jag mig ut, med en stallykta som ljussignal, för att sätta mig på E4an och vänta på Robin som sätter sig bakom ratten för att köra de 10 mil som skiljer våra boningar åt.
När jag satt på en buss-insvängning bredvid gatan kommer det en polisbil och två poliser kliver ut. Fan, de kommer tro att jag är dum i huvet.

Hej, hur är det? Mår du bra?
Jodå jag mår bra.
Varför sitter du här?
Jag väntar på en kompis som ska komma och hämta mig. Han kan inte Härnösand så bra så jag sätter mig vid infarten för att synas.
Men du syns inte så bra och du sitter farligt nära vägkanten, det kan ju hända att någon vejer till när de ser dig?
Jaha, ok men, han borde snart vara här och jag kan ju flytta in mig lite till?
Ja om du kunde kanske ställa dig nere i gräset vore det ju mycket bättre så slipper folk oroa sig. Så du sitter inte här för att du hoppas på att bli överkörd eller något annat dumt då? När skulle din kompis komma?
Nej, då hade jag ju inte haft min lykta här. Om ungefär 20 minuter... *egentligen en timme*
Så om vi kommer tillbaka om 20 minuter så sitter inte du här längre?
Nejdå, jag lovar att han kommer snart om det inte har hänt någonting.


Nåt i den stilen var det vi sa. Needless to say, så fort de hade åkt så började jag vandra längs E4an längre ut i bushen bara för att inte riskera att bli upptäckt. Jag tog mig till Fröland före det kändes som att jag kommit tillräckligt långt bort. Vid ungefär 10 i 1 så kommer han fram och plockar upp en väldigt frusen och skakad version av mig. Han har alltså kört i ungefär 1½ timme bara för att han är en så jävla snäll människa och bra vän! Vi hann dock inte hela vägen tillbaka till hans mamma utan fastnade i Sundsvall med soppatorsk hos hans pappa där vi sov på soffan. Eller ja, det var ju tanken om inte annat, men snäll som han är så höll han sig vaken tills 6tiden för att hålla om mig och säga rätt saker och ställa rätt frågor. Kändes så otroligt skönt att bara ligga där och känna hur all ångest bara rann av allt eftersom man fick börja prata och analysera allt som hänt under den senaste tiden.

Vid 7snåret så ringer hans, inte så lite, upprörda mamma upp oh skriker på honom om att han är dum i huvudet som har stulit hennes bil, för det är minsann vad den är anmäld som hos polisen, att det säkert inte ens är mig han har åkt till utan till sin flickvän. Och skrik och panik hördes i telefonluren medans han bad om ursäkt, intygade att det visst var mig han hade hämtat och jag låg hopkrupen som en rädd liten boll bakom hans rygg.

Efter många om och men och skräckslaget ursäktande mig så sitter vi återigen i bilen, nu i nytankad version på väg hem till hans mamma som för övrigt är helt underbart söt av sig när hon inte skäller, något Robin lovar att hon inte gör särskilt ofta. Vi kommer dit, käkar frukost, tittar på The Number 23 och några av mina favoritklipp från Happy Feet. Åkte in till Hudik där han hade ett kort möte och sen gick vi runt på Elgiganten och ÖoB före vi drog tillbaka till hans hem. Nej, helt ärligt har jag inget konkret minne av allt vi hittade på under dagen, mest var det prat och film och nu känner jag att jag har blivit betydligt bättre inombords än jag var när han kom och hämtade mig den där natten poliserna trodde att jag var självmordsbenägen.
Han följde mig till bussen, som han bjöd på tills jag får pengar, och imorgon ska han komma hit och baka med mig och Anna. Tyvärr måste han hem sen igen under kvällen för att mina föräldrar är dumma med dumma regler. De borde inte ha någon rätt att ens påstå att de bryr sig efter gårdagen, de märkte aldrig att jag var borta.

Men faktum kvarstår, jag är så tacksam för att jag har mina vänner, ni betyder allt för mig!


Göm mig

Kan någon bara komma hit och kidnappa mig till sin säng ikväll? Jag vill inte blöta ner min egen kudde. Jag funderar på att äta, fast jag föråt mig under middagen. Fin prioritering där.

Jag vill inte vara ensam just nu.

Min svaghet

har jag hittills inte kommit på, men min styrka är verkligen inte skolarbeten. På fredag ska jag ha skrivit en lång, bra och spännande uppsats om abort på Irland och Australien. Jag har typ 4 källor, visserligen är de bra, men det känns lite tanigt. Jag har precis börjat försöka skriva ihop en kladd men att börja på den riktiga uppsatsen redan är ju bara en skrattretande tanke. Heja mig som inte får sova inatt.
Jag mår illa, åt alldeles för mycket middag, fan.
Kan inte någon visa mig hur man skriver en uppsats?
Och visa mig hur man får reda på varför kompisar mår dåligt och hur man sedan hjälper dem ur det?

Har laddat ner soundtracket till Happy Feet, så sjukt söt film!
Marcus sa att jag har förstört kladdkaka och Disneyfilmer för honom, splatters tror han sig dock kunna se. Jag vet inte. Det kändes bättre än jag trodde att prata med honom idag men fortfarande inte normalt.

Tisdag utan House

Visst är det tragiskt, det är säsongsavbrott! Vad ska man då göra hela kvällen? Plugga såklart, men jag vill inte!
Hej Marcus. Nej jag tänker inte ha något breakupsex med dig.

Idag har jag haft kinesiskaprov som gick åt skogen, långt hål under vilket Emelie hittade en eventuell studentklänning, klassråd och sen tog jag bussen till Härnösand för att lämna blodprov på blodcentralen så att jag kanske kan få lämna blod sen, om 3 veckor skulle testerna vara klara.
Dagen har varit allmänt superförvirrande och som sagt älskar jag mina vänner för att de finns här för mig!

Mina nycklar är i stallet, frågan är bara om de är i omklädningsrummet i största allmänhet eller om de ligger i stallskåpet, never mind. Egentligen behöver jag dem nog inte på rikgigt före nästa måndag ändå, jag har inget viktigt i skåpet, min cykel är för ful för att bli stulen och jag ska försöka komma hem i tid.

Nu borde jag nog börja med maten.

Bal

Häntextra
Och på lördagen blev det bal som vi sett fram emot nästan hela året. Vilket jävla nerköp! De öppnade dörrarna 45 minuter efter utsatt tid, så att man höll på att förfrysa i de knappt 5 plusgraderna som fanns utomhus. Välkomstdrinken var inte kontrollerad så vi blev utan när andra kunde hälla i sig 5 glas obemärkt. John Bauers elever var helt bortslarvade och det skulle sitta fler personer i vårt rum än det fanns plats för så efter många om och men så hamnade vi i ett "restrum" får de förtappade själarna. Jag hamnade där på stolen bredvid Kix ex. Väntetiden mellan rätterna var ca 2 timmar, vi fick inte tillräckligt att dricka, var tvugna att tjata oss till smör till brödet. Hummern hade blivit kräftsjärtar på tallriken och kycklingen var inte så jävla fantastisk, precis som pannacottan och den obefintliga chokladmoussen. De hade, fick vi höra på måndagen, faktiskt en vals men den var så kort att vi inte ens hade hunnit komma in i danssalen före den bytts ut mot taskig discjockey varvat med ett fult coverband. Priserna i baren ska vi inte ens tala om, en cider var tackochlov normalprisad men drinkarna var de dyraste jag någonsin stött på, 79 för en 4a och 98 för en 6a! Jag hade råd med 2½ cider, den andra halvan betalade Burre för att han är en räddande ängel med oväntade pengar i plånboken.
Som bal sög det apkuk men för att vara studentfest var det helt ok, även om den var typ 300 spänn för dyr.

 Kix lockade hela mitt hår, det tog typ 2 timmar.
 Emelies mamma är sjukt bra med smink!
image255image256 Så här snygga blev vi

 Våra sötnosar Veronica och Linda med Veronicas pojkvän Arvid
 Erika!
image259 Så här många var vi.
Linnea i något mer glamourös utstyrsel än under fredagen
 Vi hittade en lagom onykter Sofia, visst är hon söt???
 Mycket kärlek i omlopp under kvällen! Burre, min ciderköpande hjälte!
 Här har ni Sofia igen, inte världens nyktrste som sagt.
 Ja jag somnade så fort vi kommit hem och bäddat upp min säng
 Emelie var iallafall en duktig flicka som borstade sina tänder före hon gick och la sig.
 Men sen fortsatte hon sin jävla smygfotografering! Sov gott gjorde jag iallafall.

Fredagsfirandet

Nu har jag gnällt tillräckligt, här kommer fredag och lördagens glädjeämnen. Fredag är först ut.

Häntextra
Vi skulle som sagt fira Emelie på fredagen, vi blev inte särskilt många som dök upp utan det slutade med att det bara var Emelie, Sandra, Kix, Linnea och jag som drog ut till deras stuga. Vi lekte med tärningar, ni vet såna där tärningar där ena tärningen har ett verb typ lick, touch, massage och den andra har kroppsdelar typ ear, boobs, neck etc... Vi körde sanning eller konka som efter ett tag bara blev sanning, singstarade en hel del och sen avslutades det hela med en bastu när Linnea hade åkt hem till sig. Allmänt superkul och mysigt hade vi iallafall och jag kände verkligen hur jag tyckte om alla människor som var med, även om det var första gången jag och Sandra umgicks på fritiden och jag träffat Linnea bara två gånger tidigare i förbifarten.

Här kommer bilderna:

image239image240 Folket som var där

 Vi åt en hel del

 Tärningar som sagt, underskatta inte deras makt!

image244 Studsmattor är kärlek

image248 De heterosexuella flickorna Emelie och Linnea spöade oss i första rundan av Singstar.... Förlåt mitt lag!

Best Friends Forever

Jag älskar er aliihopa! Har jag sagt det? Alla mina vänner som finns här som stöd för mig, oavsett om jag behöver förtjänar det eller inte. Det uppskattas något enormt och hade det inte varit för er närvaro hade jag aldrig klarat av allt som jag klarar nu.
Jag behövde bara få det sagt.
image238

Between

Mamma vägrar acceptera att jag har lämnat honom. Tackochlov respekterar resten av världen mitt beslut.

Det låter ju jättekonstigt att lämna något som är så bra.
Det är bara dina känslor som mognar från att vara nykär, man kan inte vara nykär hela tiden.
Ni hade det ju så bra.
Han mår säkert jättedåligt nu.

Tack för stödet mamma, du tror inte att jag också tycker det här är jobbigt?
Vi ska träffas och prata idag, det kommer inte att förändra något på riktigt, men han måste få en chans att prata av sig. Jag gråter när jag kommer hem, börjar jag läcka saltvatten framför honom så kommer det här bara bli jobbigare än det redan är.

Dagens Visa
Vienna Teng
förstår så bra.
Between - Vienna Teng

We are not together here
Though we lie entwined
To make room for the other presence
We both draw back in our minds
I have a prophecy
Threatening to spill into words
This growing certainty
Of Over

There once was a time I was sure of the bond
When my hands and my tongue and my thoughts were enough
We are the same but our lives move along
And the third one between replaces what once was love

Freedom is being alone
I fear liberation
But something more alive than silence
Swallows conversation
No pleasing drama
In subtle averted eyes
The swelling fermata
As the chord dies

There's no denying we feel the third one
We do
I'm tired of hiding and so are you

It's All Over But The Crying

Jag gjorde nyss slut med Marcus. Det är inte för att det har hänt något dumt, han har alltid varit helt underbar emot mig. Men jag är inte kär längre så att stanna kvar vore bara elakt.
Jag kommer att sakna honom.

It's All Over But The Crying - Garbage

Everything you think you know baby
Is wrong
And everything you think you had baby
Is gone

Certain things turn ugly when you think too hard
And nagging little thoughts change into things you can't turn off
Everything you think you know baby
Is wrong

It's all over but the crying
Fade to black I'm sick of trying
Took too much and now I'm done
It's all over but the crying

Do you really think I'm made of stone baby?
C'mon!
That we only love the things we own?
Baby you're wrong

Certain things just happen when you make no plans
And love can really tear you up and it can break you down
Everything you think you know baby
Is wrong

It's all over but the crying
Fade to black I'm sick of trying
Took too much and now I'm done
It's all over but the crying

Baby we're done

If I could I would
I'd change everything
Cause I can't forget you though you don't believe me
Now I can't walk back
I can't leave behind
Where does it go all the light that we had?

Everything you think you know baby
Is wrong
And everything you think you had baby
Is gone

Baby we're done

Klet!

Nu sitter jag här hemma hos Emelie med kletigt hår, och till viss del ansikte, och väntar med spänning på att få se resultatet av hennes idoga arbetande och masserande av mitt, ack så olyckligt fläckiga, hår i en halvtimme. Om 10 minuter får vi se hur det blev. Hoppas hoppas hoppas. Nejdå, jag litar på henne.~~
Sen ska vi äta på Max för första gången på evigheter före vi drar vidare till "where the action is" aka hennes sommarstuga.

Hallonsoda!

Häntextra
Jag och Emelie träffade en Robin efter MKUn. Vi knatade bort till Nacksta för att leta efter det röda guldet. Vi hittade på vägen dit en mack med trevligt och billigt godisutbud. De två köpte varsin påse och Emelie köpte mig för en 50/50klubba och en kindpuss. Efter att vi tagit oss ifrån macken gick vi vidare till COOP som mot förmodan faktiskt sålde fulla backar med hallonsoda, till ett bra pris! Vi slog till och köpte en back, plus en flaska, så att vi skulle få 7 flaskor var. Vi räknade senare ut att det innebar att vi hällt i oss 2,3 liter hallonsoda. No wonder toaletten blev välbesökt! Nåja, nu rusade jag händelserna i förväg. Vi köpte vår hallonsoda och satte oss i gräset utanför och avnjöt två flaskor var medans vi smaskade i oss vad som fanns kvar av gårdagens kladdkaka. Dock kom vi fram till att coops gräsmatta inte var världens roligaste plats att vara på och eftersom varken jag eller Emelie var sugna på att dyka upp under resten av dagens lektioner så beslutade vi oss för att åka hem till henne och titta på Bron Till Terabitia. Fy fan vad jag älskar den filmen! Men den här gången nöjde jag mig tydligen med att bli tårögd och snyfta en hel del, men det rann inte på riktigt som det gjorde för Emelie och då kan det ändå inte jämföras med förra gången vi såg den filmen. Robin såg rätt torrögd ut även om det syntes att han blev rörd så jag vet inte om jag ska tro på att han har ett hjärta under allt det där snälla ändå? Vi satt oavsett vilket i en stor hög och höll om varandra under filmens slutfas. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, sockerintaget från läsk, kaka och godis slog slint och jag och Emelie blev helt plötsligt överspeedade på flum och studsade runt och garvade åt allt och tafsade på varandra medans Robin mest satt i sitt hörn av soffan och såg rädd ut. Stackars pojke.
Vid fem insåg jag att jobbet bara skulle vara önsketänkande men Robin och jag knatade i vilket fall som helst ner mot stan för att sätta oss på varsin buss hemåt. Han hann, inte jag. Men som tur är är han en gentleman, även fast han vägrade följa med mig hem och baka kakor när jag bad så snällt, så han drog runt med mig på stan i en timme i väntan på att våra andrahandsalternativ skulle komma in. Har jag sagt att han är en bra kompis?
(Bilder finns hos Emelie)

Skolakuten
Skolkade som sagt från 3 lektioner idag, vet inte om jag missade något viktigt men jag är nöjd med min prioritering.
Frälsningsarmen med religionen imorgon och sen filosofi med Jonas. Jag tror jag kan lämna blocket hemma?
MKUn ska vara inne före midnatt imorgon vilket i mitt fall innebär före bussen går imorgonbitti. VILL INTE!
Nämnde jag förresten att Pascal skällde på mig för att jag är oambitiös idag? Fan. Jag vill inte vara dålig, jag vill inte, inte egentligen. Men jag är så trött...

Packa Pappas Kappsäck

Eller nåt i den stilen, packning är iallafall min stora sysselsättnign just nu.
Imorgon så ska vi fira Emelie = festpackning och på lördag så ska vi gå på bal =balpackning. Nu är bara frågan vad jag ska ha med mig i de båda packningarna?

Festpackning
*Handdukar för bastu
*En flaska hallonsoda instead of en flaska alkohol
*Hårfärg
*Kamera
Har jag glömt något? Presenten hämtar jag från Jenny imorgon.

Balpackning
*Klänning
*Schal
*Skor
*Rätt BH
*Nagellack
Har jag glömt något viktigt? Ska jag ta med egen locktång, spray etc eller finns det att snylta? Jag chansar på snyltmöjligheter...

Och så klart de vanliga sova-borta-sakerna:
*Sovtröja
*Deo
*Tandborste
*P-piller


Betyg

Om man får VG på kursens båda prov och jobbade som en VG-elev under första halvan. Men däremot "glömmer bort" att skriva uppsatsen som den andra halvan är baserad på. Får man då ett VG? Inte kan de väl sätta IG iallafall? Please?

Damn

Min hand börjar bli lite öm nu...

Men det är lugnt, för jag älskar Emelie.

image230

Comatose

Dagens Visa
Comatose
med Skillet är också underbar.

"Comatose"

I hate feeling like this
I'm so tired of trying to fight this
I'm asleep and all I dream of

Is waking to you
Tell me that you will listen
Your touch is what I'm missing
And the more I hide I realize I'm slowly losing you

Comatose
I'll never wake up without an overdose of you

[Chorus:]
I don't wanna live
I don't wanna breathe
'les I feel you next to me
you take the pain I feel
waking up to you never felt so real
I don't wanna sleep
I don't wanna dream
'cause my dreams don't comfort me
The way you make me feel
Waking up to you never felt so real

I hate living without you
Dead wrong to ever doubt you
But my demons lay in waiting
Tempting me away
Oh how I adore you
Oh how I thirst for you
Oh how I need you

[Bridge:]
Breathing life

Waking up My eyes
Open up

Don't leave me alone

Segpropp

Nu förväntas jag sätta ihop all fakta vi har fått ihop under de här veckorna på MKUn för att sätta ihop ett fint litet förslag. Jag ska alltså ha skrivit ihop 8 fina steg som kan hjälpa mig med det här. Jag har nästan gjort halvvägs klart på steg 2. Stort heja mig? Det ska tydligen vara inlämnat imorgon, oopsiee.~~
Jag visste det, min självbehärskning är inte vadden borde vara, även om den faktiskt varöver förväntan igår kväll; jagåt upp halva kladdkakan. Jag lovar att jag inte var sugen på choklad. Inte alls.
Hoppas att Robin dyker upp idag, annars har jag inte så mycket annat att se fram emot känner jag. Har inga roliga lektioner och ikväll ska jag jobba. Mycket nöje.
Min mentor tog mig åt sidan i början av lektionen för att beklaga sig över att mina betyg i två ämnen är hotade, däribland projektarbetet. Tydligen är faktumet att jag är så pass stressad att jag bara somnar när jag väl är hemma och har en chans att plugga inte en giltig ursäkt... Förlåt så jävla mycket för att jag inte låter skolan ta över mitt liv än den redan har. Det var inte meningen att försöka hinna med att få 4 timmars sömn per natt också, jag ska bättra mig. Och tydligen vill min mentor att jag skriver ett nytt projektarbete bara för att gå ett bättre betyg. Varför är det så jävla viktigt om min projekthandledare nu har sagt att det är ok att jag har tagit det här beslutet? Idiot.

Min rygg verkar iallafall inte hata mig lika mycket idag, vilket är skönt. Hoppas nu bara att det håller i sig.

Som sagt

så är det inte min starka sida, har fortfarande inte tagit tag i varken religion eller uppsats. Fy mig. Imorgon ska jag iallafall få flumma runt med Robin enligt vad han sa tidigare under kvällen.

Självbehärskning

... har aldrig varit min starka sida. Vi får se hur jag lyckas den här gången, den där kladdkakan blev nämligen helt underbar!

Varför är min mobiltelefon tyst???

En timme av en telefonterrorsits fusk

Jag pappersbloggar igen. Min sladd är hoptrasslad helt åt fanders och jag kallade nyss ett intervjuoffer för fel namn. Crap.
Idag är det onsdag vilket innebär att det ränner runt en massa nytt folk som av någon outgrundlig anledning vill jobba här, tack och lov att det inte var någon som satte sig bredvid mig!

Efter svenskan så knatade jag och Emelie upp till Västermalm för att äta salta pinnar och dricka cider på esteternas vårutställning som vi tvingade Pyro att guida runt oss på. Fan vad duktiga de som går den linjen är alltså! Jag vill, jag vill, jag vill, men jag inser att det är ett lost cause. Efter att ha tittat på allt det fina började vi vår långsamma och högljudda vandring in mot stan igen. Där hittade vi gratis choklad, serpentiner och lite ballonger vid Hemköp där jag offrade min välförtjänta tia på en ask läkerol, som förövrigt är slut.
Sen vet jag inte riktigt vad som hände. Men jag tror att det var något i stil med att Emelie gick iväg till frisören, jag och Pyro tog en sväng förbi Pipeline, köpte (mer) hårfärg på lindex åt mig, han spelade Guitar Hero och vi busade tydligen för mycket inne på Vuxenvideo där vi blev utslängda - med Robin i örat - för att dra vidare till Bokias mangor och kokböcker före vi hittade världens största pepparkvarn på En Köksbutik.

Och nu sitter jag på jobbet med ryggont, huvudvärk och ett enormt chokladsug. Bara tre timmar kvar.
När jag kommer hem måste jag skriva in religionen. Och färga håret, vem ska jag tvinga den här gången?
Pratar med Robin, han tycker att jag borde gå hem och göra en kladdkaka. Det är fan värt det, jag går hem när han gör slut.

Rebirthing

Häntextra
Jag snackade hysteriskt mycket med Robin igår kände jag, tror att vi snackade sammanlagt ungefär 3½ timme över telefon. Kändes så jävla skönt att bara babbla på om mer eller mindre viktiga saker utan att ha  någon på någondera sida som avbröt oss! Några av de viktigaste punkterna vi diskuterade var iallafall:
Vi ska försöka få ihop den där hentaikvällen nästa helg.
Han ska eventuellt följa med på marknaden den sista helgen i Maj. Vilka fler vill gå med mig?
Hallonsoda är vitkigt.
All mat baserad på pannkakssmet är värd att frossa i.

Jag är nöjd med min hårfärg även om färgningen kunde blivit bättre, mamma är verkligen till och från på att kunna färga hår bra, tänk om man kunde förutse vilket resultat varje färgning skulle få så att man kan välja lite mer? Blev mörkare än jag väntat mig men nu har jag vant in mig i det tillräckligt för att vara riktigt nöjd med en så pass mörk nyans.

Jagär precis lika allmänt förvirrad av världen som vanligt, jag väntar och ser med spänning på om den kommer trassla upp sig snart.

Skolakuten
Idag har jag bara en lektion, svenska, under vilken jag ska berätta om Edith Södergran. Påminn mig om att kasta mig in i en datasal och skriva ut manuset före lektionen!
Nästa vecka är det kinesiskaprov på tisdagen. Jag kommer få IG.
Nästa vecka onsdag och torsdag är det nötknäckare som jag inte alls ser fram emot. Kan vi inte bara acceptera att gå sist ut på trappan?
Nästa fredag ska min uppsats om abort i Australien och Irland vara färdig och inlämnad. Jag har källor och hittar inte fler duktiga källor för mina frågeställnignar så det är väl lika bra att försöka sätta ihop den nu.... Hjälp!

Dagens Visa
Jag vet inte riktigt hur det gick till men helt plötsligt föll jag för Whispers In The Dark med Skillet så jag laddade ner några slumpartade låtar och nu älskar jag Rebirthing!

Rebirthing - Skillet

I lie here paralytic
Inside this soul
Screaming for you till my throat is numb
I wanna break out I need a way out
I don't believe that it's gotta be this way
The worst is the waiting
In this womb I'm suffocating

Feel your presence filling up my lungs with oxygen
I take you in
I've died

Rebirthing now
I wanna live for love wanna live for you and me
Breathe for the first time now
I come alive somehow
Rebirthing now
I Wanna live my life wanna give you everything
Breathe for the first time now
I come alive somehow

I lie here lifeless
In this cocoon
Shedding my skin cause
I'm ready to
I wanna break out
I found a way out
I don't believe that it's gotta be this way
The worst is the waiting
In this womb I'm suffocating

Tell me when I'm gonna live again
Tell me when I'm gonna breathe you in
Tell me when I'm gonna feel inside
Tell me when I'm gonna feel alive

Tell me when I'm gonna live again
Tell me when this fear will end
Tell me when I'm gonna feel inside
Tell me when I'll feel alive

Lätt övertalad

Jag älskar människor som tycker om sex.
Inte bara för att jag också gör det utan för att det blir så mycket lättare att få sin vilja igenom...

Marcus: I sundsvall nu?
Jag: Hemma
Marcus: Ses snart? Jag är på skolan nu, men har gjort allt jag skulle göra :)
Jag: Gärna
Marcus: Orkar du gå till mig?
Jag: Då måste jag ju leta kläder ><
Marcus: Nej det ska du inte. Jag kommer till dig.

Ni ser? Hur praktiskt som helst!
Jag är brunett nu btw... Och där sprängdes intresseklubben

Höjda Matpriser

Har jag inte sett så mycket av att jag har tänkt på dem, men glasspriset har skjutit i höjden! Jag kommer ju bli bankrupp bara av att försöka hålla mig sval i sommar!

Syskonkärlek

Syskon - kärlekstest
[ ] Ni träffas varje dag
[ ] Du gillar att träffa han/hon
[x] Ni delar samma sorts humor
[x] Ni kan prata med varandra om allting
[x] Det skiljer 0-4 år mellan er
[ ] Ni säger snälla saker till varandra minst 3 gånger varje dag
[ ] Om någon säger att du är lik din syster/bror, tar du det som en komplimang
[ ] Du deltar gärna som åskådare när dina syskon utövar sina fritids aktiviteter
[ ] Du och ditt syskon är lika i personligheten
[x] Du har alltid ställt upp för henne/honom, och kommer alltid göra
[x] Du litar på dina syskon till 100%
[x] Ni bråkar högst 3 gånger i veckan
[ ] Och när ni bråkar, så handlar det om viktiga saker
[ ] När du gör saker, gör du dom tillsammans med dina syskon
[x] Du har inga problem med att låta din syster/bror hänga med dig och dina kompisar på rummet
[x] Ni diggar samma musik
[ ] Du berättar gärna ofta för ditt syskon hur mycket du tycker om henne/honom
[ ] När han/hon reser bort, saknar du honom/henne
[x] Du skulle kunna tänka dig att byta bort ditt syskon mot något annat
[x] Så fort någon är elak mot din syster/bror är du där och kaxar tillbaka.
Antal: 10

0-11 Du borde vara snällare mot ditt syskon
12-20 Du är en kärleksfull bror / syster

Fat girls on bicycles

Nu ska jag vara duktig och cykla iväg till stallet. Mest för att det är fint väder ute, men jag täntke faktiskt försöka kompensera för 4 veckors frånvaro och latmaskande. Heja heja!

Skolakuten

Jag kom på att det var ett tag sen jag tänkte på vad som måste göras i skolan....

Imorgon har jag kinesiska. Punkt. På första jävla passet! De förväntar sig alltså att jag ska masa mig upp klockan 6 på morgonen för att sitta med på en lektion som jag inte bryr mig om, will I do it? Vi får se, men jag lutar mot ett nej.
Vi ska läsa en massa grejer för filosofin tills på fredag, läsandet är inget problem men själva förståelsen kan ju bli lite krångligare...
Nästa vecka, tror jag det var, ska våra uppsatser för Internationella studier vara klara. Jag har en hel del källor men vill hitta lite fler svar, sen är det bara ihopskrivandet kvar. Jag hatar ihopskrivningsdelen!
På onsdag så ska jag presentera ett författarporträtt av Edith Södergran, min absoluta favoritpoet. Hon har bland annat skrivit Mot Alla Fyra Vindar.
Sen tror jag inte att jag har något akut att oroa mig för, möjligtvis vad jag ska göra med håret till lördagens bal men det problemet tacklar jag då...

Mot Alla Fyra Vindar
Ingen fågel förflyger sig hit i min undanskymda vrå,
ingen svart svala som bringar längtan,
ingen vit mås som bebådar storm...
I klippors skugga håller min vildhet vakt,
färdig att fly för minsta rassel, för nalkande steg...
Ljudlös och blånande är min värld, den saliga...
Jag har en port mot alla fyra vindar.
Jag har en gyllene port mot öster - för kärleken som aldrig kommer,
jag har en port för dagen och en annan för vemodet,
jag har en port för döden - den står alltid öppen.

TOFFEL!

Han är tillbaka med henne. Nu har de flyttat ihop. Jag fattar verkligen inte..?

Music To My Ears

1. Sätt på din musik på "blanda"/"shuffle".
2. Klicka på "nästa" efter varje fråga.

3. Använd låttiteln som svar på frågan.
4. FUSKA INTE!


1. Vad anser du om sex?
Girls Own Love

2. Är sex bra?
Heavenly Perverse   - AHAHAHAHAHAHA!!!!!!

3. Bästa åldern för detta ämne?
The Last Night

4. Skönaste stället att utöva dessa aktiviteter?
Friday I'm In Love

5. Skönaste ställningen?
Teenage Frankenstein

6. Ditt drömligg är? ( ARTIST/GRUPP )
Apocalyptica

7. Bästa sexet med? ( ARTIST/GRUPP )
RENT

8. Porr är?
The Leaving Song Pt.2

9. Detta tycker jag om porr?
Heaven    - Hahaha wtf???

10. Det bästa med sex är?
Svinets Sång    - Vill jag veta???

11. Du medverkar i en porrfilm med namnet..?
Out Tonight

12. Detta beskriver dig som älskare..?
Do It Alone   - Hujhujhuj, hur tragiskt är inte det?

13. Bästa omständighetena att ha sex under?
The Bird And The Worm

14. Vilken låt ska spelas under sexakten?
Suckerpunch

15. Hur reagerar din sexpartner efter?
Get Happy


Dagsplanering

Igår sov jag.
Jag sov på jobbet, gick hem tidigt för att somna i Marcus säng istället och efter middagen så somnar jag mitt i en film liggandes i TVsoffan. Jag sov. Men det var skönt ändå...

Mina fötter gör inte ont längre! Idag ska Märtha och Emelie ha dansuppvisning så det ska bli jättekul att få komma och titta på, ska försöka få med mig Jenny den här gången också. Det enda "problem" jag har är vad jag ska hitta på i Sundsvall under de tre timmar jag måste vänta på att det börjar. Jag älskar verkligen kvantiteten av bussturer som går under helger...

Guldfisk

Susanne är söt.

Om jag blir en guldfisk, lär du mig då hur man spelar död?

Vissa stora frågor kan bara diskuteras över SMS...

Here we go

Nu ska jag försöka ta mig iväg till jobbet med de här stackars fötterna, tror jag måste ta cyklen, men det känns elakt bara att stoppa ner dem i ett par skor...

Engla

För några minuter sedan började tydligen Englas begravning. Detta vet jag inte genom att läsa tidnigars TVsidor eller liknande utan helt enkelt för att jag nu hittat 3 bloggar som diskuterat etiken bakom SVTs beslut att sända begravningen. Ja, jag lovar att jag är normal.
Jag kommer inte titta på den. Av två huvudsakliga anledningar som jag nu tänker lista här:
1. Jag är ingen TV-tittare
2. En begravning ska vara ett farväl som de närmaste får ta i tysthet. Inte TVunderhållning.

Att man sänder kända personers begravningar, eller åtminstone begravningståg, kan jag förstå. Astrid Lindgren och Prinsessan Diana var liksom älskade av alla som någonsin hört något om dem, de hade inflytande över folks liv. De påverkade. De var genuint älskade av folket som därför ville ha en chans att från TVsoffan hedra deras minnen. Men att sända en vanlig 10årings begravning? Det är fel! Det här är en stund där hennes familj och vänner ska få säga hejdå, inte en popularitetstävling om vem som kan få flest gäster på sin begravning. Let's face it, om du hade sett Engla på gatan när hon cyklade förbi på den nu ökända röda cykeln, hade du reagerat? Hade du kastat dig för hennes fötter och sagt att hon var en underbar människa som påverkat hela din världsbild? Nej det hade du inte. Så varför ska du då bänka dig framför TVn för att titta på när hon begravs samtidigt som du gråter ögonen ur dig och känner dig som en duktig och omtänksam människa?

Dagens fundering

När mina fötter gör så ont att det tar mig nästan en halv minut bara att lämna rummet, hur tänkte jag då hinna i tid till jobbet? Jag börjar 12, man kanske skulle börja röra på sig?

Student

Märtha är grovt exhalterad inför min studentfest och har erbjudit sig att vara med och planera en massa frestande saker. Jag vill jag vill jag vill! Men mina föräldrar har inte pengar att lägga ut på att hyra lokal i Sundsvall så jag snyltar mig in hos Emelie och firas hemma nästa dag, men då jävlar ska det bli kul! Hoppas jag iallafall..?

Gårdagen

Tillbringades till stor del i hamnparkens jättegunga med Robin där vi pratade, gungade, spanade på snygga människor och allmänt trivdes ihop. När Märtha slutat så dök Emelie upp och gjorde oss sällskap till Navet där vi sa hejdå till Robin och sen hittade en parkbänk där vi väntade på Märtha.
På tal om Emelie, har jag förresten sagt att jag är korkad? Hon satt och skrev NP i MaC och jag typ skickade två ångestladdade sms och frågade var hon höll hus under filosofin, försökte ringa upp henne på mobilen och det var inte förrän jag ringt hem till henne och skrämt upp henens pappa lite grann som han sa att hon skrev prov och jag kom ihåg allt igen, ibland funkar hjärnan som den ska....
Nåja, Märtha dök upp och jag skiljdes från Emelie för att knata hem till Märtha där vi satte ihop ett jättefint kollage till Kix som vi döpte till 5 Years in Cookieland, vi kände oss mycket duktiga. 
Åkte hem till Kix och firade hennes student med kakor och lek före Märtha och jag satte oss på bussen tillbaka till Sundsvall. 
Knatade upp till Emelie, barfota, och tittade på Bron Till Terabitia, jag skämtar inte när jag säger att det är den absolut vackraste film jag någonsin har sett och att vi grät tillochmed efter att tårarna slutat rinna, vi grät i minst en timme, sen tog tårarna slut och då satt vi med brinnande torra ögon och hulkade i minst en halvtimme till! Jag kan säga att vi var "lätt" utmattade efteråt.


I can has cheezeburger

Man ska inte läsa lolcats när man ska leka duktig elev och hålla minen...

kitty

Förklaringen

bakom samtalet kom idag. När jag satt på bussen så ringde han upp. Hon hade fått för sig att han brydde sig mer om mig än henne vilket resulterade i minst 3 timmars bråk med porslinskastning etc... Nu har de gjort slut igen, fast den här gången var det hans beslut och han verkar lycklig. Vi träffades på Navet, gjorde sällskap till skolan och sen ska vi ses när jag har slutat. Det känns så jävla bra att slippa oroa sig för att han helt plötsligt ska bli uppringd och utskälld av henne bara för att sedan tvingas dra iväg! Han tänker inte gå tillbaka till henne, säger han iallafall. Vi får se, men jag hoppas att han står fast vid det den här gången.

Kix

Bilderna är utskrivna för vårat kollage, inte den bästa kvaliteten rakt igenom men man kan ju göra nya försök på de värsta bilderna med någon annans skrivare kanske? I övrigt måste jag hitta kläder att ha på mig på hennes skiva, vad har man på sig på nån annans studentfest???
Min buss går om 20 minuter.

Anxiety attacks

Nej inte ångestattacker, ångesten attackerar. Nu sitter jag bara här och väntar på att han ska höra av sig, känns rätt patetiskt på nåt sätt. Jag vill att han ska höra av sig, men jag vill fanimig inte ha nån jävla förklaring alls. Jag vill bara höra att han inte menade vad han sa. Men hade det varit så så hade han hört av sig igår, något annat kan jag inte tro.
Jag har ont, det känns som att jag har en jävla knölpåk dunkad i in i revbenen på ryggen. Och mina ögon svider. Jag tycker inte om det här! Helst vill jag bara kura upp mig under täcket och tyna bort i en gråtpöl på kudden för att sen bli väckt av att han hör av sig och säger att allt är bra igen. Men så får man inte göra, jag har filosofi idag och det är ju en rolig kurs, dessutom tar Kix studenten så jag och Märtha ska dit och fira henne och vara lyckliga när vi överlämnar den långt ifrån klara, knappt ens påbörjade, presenten. Sen ska jag till Emelie ikväll. Hujhujhuj vad slutkörd jag kommer känna mig... Men det är bara att sätta på sig storflinet och röra sig snabbt, då hinner ingen se att jag är ful när tårarna flödar. Fake it til you make it liksom.

Fail

Jag skrev. Klockan 1 inatt skrev jag ett långt jävla sms där jag bad om en förklaring. Jag kunde inte hjälpa det. Jag är svag, jag vet det. Före jag skickade iväg smset så tröståt jag. Inte kakor eller nåt sånt, nejnej, jag åt allt som jag kunde få tag på. Jag slutade först efter att jag misslyckats med att spy upp allting igen. Idag väger jag 2 kilo mer än igår. Det här är fan inte normalt.
Kan han inte bara skriva till mig???

Blähäää!

Jag vill skriva. Men jag ska inte. Skrev ihop ett jättefint sms på jobbet idag, som jag itne skickade. Var stolta! Lovar dock att jag kommer bryta ihop inatt om han inte hör av sig snart... Fan.

Jobbet sög förövrigt det också, jag fick sitta och ringa runt till hatiska människor för att fråga dem om PTK är en bra organisation, trots 3 timmars klockad tid har jag fortfarande ingen aning om vad det är, typ en klubb för en massa olika fackförbund..?

Var är Märtha? Hon ska ju vara inne på MSN så att jag kan skicka över en massa bilder på oss tre åt henne, jävla svikare.

Robin

Jag vill skriva till honom och fråga varför han inte längre vill ha emd mig att göra. Men det är nog inte världens bästa ide..?

Jag antar att jag inte har så mycket att säga till om om du nu inte vill vara vän med mig längre. Men kan jag iallafall få veta varför?

Får man skriva så? Vågar jag? Jag vill men jag evt inte ens om jag vill ha ett svar, jag vill bara ha kvar den vänskap vi har byggt upp under den här våren.

Jag jag jag jag och lite mer jag

1. Hur länge har vi känt varandra?
2. Vad är snyggast på mig?
3. Skulle du vilja bli mer än vän med mig?
4. Har du kramat mig?
5. Är vi lika?
6. Skulle du hoppa om jag gjorde det?
7. Vill du träffa mig NU?
8. Vill du hålla min hand?
9. Är jag söt?
10. Kopierar du denna så jag kan svara på din?

Takmatta?

Har jag sagt att min pojkvän inte alltid är den smartaste varelse? Idag undrade han varför vår granne hade hängt upp en svart matta på sitt tak...

image237

Ja, ni gissade rätt. Det tog honom 5 minuter att bli helt övertygad om att deras tak helt enkelt såg ut så. Helt plötsligt hade deras tak blivit jättefult...

Halv tolv inatt

Så vaknade jag av att Robin ringde och lät upprörd. Jag har ingen aning om vad som hade hänt, han ville inte prata om det (då?). Men han sa iallafall att vi inte borde umgås med varandra mer och att han inte ville/kunde förklara, han kanske hör av sig idag. Han var tvungen att sluta prata innan det ens gått en minut av samtalet för att försöka öppna dörren som hans flickvän låst in sig bakom.

Vad var det som hände före det där samtalet? Vad gjorde att han bestämde något sånt? Har jag gjort något? Har hon sagt något? Jag vill veta! Han får inte bara försvinna ur mitt liv så där, jag vill ha kvar honom som vän!

Ironic?

När jag var hos Camilla och firade henne igår träffade jag en ny snubbe, han heter Johan och är ett år äldre än mig. Supertrevlig och ser helt ok ut. Något påminde mig om Freddan, min bögkompis som jag inte sett skymten av sen de släppte Wii i Sverige.

Idag när jag satt på bussen klev han på i Timrå och vi satt och babblade hela vägen hem. Jag vet inte riktigt varför men vi pratade om huruvida Camilla var lik sina syskon eller itne och då kom det, så klart, fram att jag tyckte hennes brorsa var grymt ful. Johan ville inte uttala sig, jag frågade om han var homofob, det var han inte. Var han bög? Jupp, han har just kommit ut. I knew it!
Jag fick veta det före Camilla, jag känner mig speciell...

Nu har vi bytt nummer.

Telefonterrorism

Jag och Emelie är jätteduktiga. Vi har ringt upp en helt främmande snubbe från Hagakyrkan och babblat om hur deras församling är uppbyggd, han var jättetrevlig men det bästa av allt var att han hade halebop! What are the odds? Så det som borde ha kostat ... en del ... blev bara 69 öre, mig glad. Jag tror förövrigt att jag har jobbat på IB för länge, det kändes alldeles för "jobbaktigt" att ställa de där frågorna...

Vi firade vårt fantastiska skolarbete genom att baka en supermegagod äppelpaj med en (uppskattad) överdos av kokosflingor i som förtärdes framför Robin Hood. Ni vet den där Marion är värd att älska och har en överviktig höna som kammarjungfru, Disneys version med andra ord...

Nu sitter vi här och gör ... nånting... Väntar på att jag ska dra tydligen. Feel the love.

Vi är på väg~~

Eller nåt åt det hållet iallafall. Inget bad idag.
Efter att ha somnat i soffan efter att ha sett Vem Satte Dit Roger Rabbit för första gången på evigheter så låg jag kvar och slöade framför Nickelodeon, barnprogram är grovt underskattade!

Jag fryser, har ont i magen och är överseg idag, får se om det blir bättre av att åka ner till Emelie och fixa skoluppgifter..? All in favor?

Snälla väderguden...

... Kan du ge oss fint väder i Sundsvall idag, och gärna i Härnösand också, så att Emelie och jag får bada. Vi vill så gärna fira att det är varmt ute, snälla låt det vara varmt och relativt oblåsigt idag också?

Jahaja

Krysta. Tänk. Med tillräckligt mycket kamp kan man säkert lyckas ordbajsa sig in i säkerhet. Väl?

Just nu sitter alla som inte pratar om hur långt de kommit på Internationella Studiers SuperProjekt nere i datasalen och kämpar för livet för att försöka hitta något nytt och bra så att det ser ut som att de har en duktig mängd med samlad fakta att utgå ifrån. Jag har en del men långt ifrån mycket efter mina sammanlagt kanske 40 minuters effektiva letande. Jag är inte riktigt engagerad just nu känner jag, men å andra sidan så känner jag inte för något annat än att somna i en dusch. Typ. Fast jag ser fortfarande fram emot Camillas pannkakstårta, tro inget annat!
Om 20 minuter ska jag bullshitta om vad jag har hittat, det här kan bli spännande.

Min arm har börjat bli nedkladdad igen... Om jag orkar kan jag säkert lägga upp en bild sen nån gång.

IG

Jag:
Jag inser att jag inte får gå ut med ett streck så här kommer något snabbt ihopslängt betygsunderlag, som utlovat. Jag är som sagt villig att ta ett IG så jag är väl medveten om att det varken är långt eller välskrivet men det är i alla fall en text.

//Elisabeth

Min projekthandledare:
Hej ! Bra att du meddelar dig och ett IG har du kvalificerat dig för vilket är klart bättre än ett streck.
Hälsningar, Arne


Visst är jag en dutig elev?

Så omogen är jag

Emelie och jag var och tittade på Jennys premiär igår kväll, det var jättemysigt och hon var precis så duktig som jag väntat mig.

När jag stod och väntade på bussen hem så står det en grupp vuxna där och babblar omintevetjag, helt plötsligt så vänder sig en av dem mot mig och frågar om det är jag. Tydligen så jobbade hon på samma skola där jag gick på lågstadiet och kände igen mig. Bad enough. Det värsta var att jag aldrig ens hade henne som lärare! Syntes jag så tydligt som barn och har jag evrkligen förändrats så lite? Note to self: Jag måste färga och klippa håret, glöm inte att pierca sönder ansiktet tills nästa gång vi kan råka ut för ett möte.
När hon konstaterat att jag var jag så började hon fråga om bussen, var man kunde kliva av och liknande och då kom det ju fram att jag inte hade någon som hämtade mig! Åh nej! Jag är 19 år och bor 3 minuters gång från busshållplatsen, jag måste verkligen ha mina föräldrar där som kan möta upp med mig, hur tänker dem som låter mig nattvandra alldeles ensam??? Vilken tur att hon också skulle kliva av på min hållplats så att hon kunde gå med mig!
Jag hoppade av på sluthållplatsen bara för att vara säker.

Idag fyller Camilla år och det firas genom pannkakstårta hemma hos henne efter skolan idag. Jag längtar!

Stygg Slav

Han är en dålig nörd! GTAIV har varit ute i typ en vecka och han har fortfarande inte köpt det, hade han varit lite ambitiös så skulle han kunnat köa i 20 dagar som alla andra inbitna nördar och köpt det för en krona, men nej då. Han sitter hemma och soffpotatisar sig och skyller sen på att han är pank, vilken jävla stil! Jag som har längtat efter att få se någon spela det spelet! Jag håller på att gå under, varje gång jag läser hos Beelz blir jag ju bara ännu mer sugen på det. Stygg Slav, han är en dålig nörd!

CV

Det är läskigt svårt att fatta vad man ska skriva. Jag är säkert bara allmänt jättedum i huvudet men jag får inte till det här. Kommer det vara ännu jobbigare än så här sen när man ska ha jobb också? Blääää!

Skoltankar

Skolkar från filmandet nu på mrogonen, vi kommer ändå inte lyckas få något gjort idag heller och jag är för trött och less för att stå ut med deras bråkande.
Jag har ny musik på mp3n som gör mig glad. Ted Gärestad, KoRn, Vienna Teng och annat mysigt.
Borde kanske skriva det där CVt som jag sa att jag hade hemma förra veckan, det ska tydligen in idag.
Ikväll ska jag och Emelie titta på Jennys pjäs, får se hur de blir. Det ska bli jätetspännande och roligt men det suger att jag missar stallet för fjärde veckan i rad.

Jag vill köpa mina studentskor nu!

Kill-test

Du har:

[ ] Kort hår
[x] Fler bröder än systrar
[x] Du har varit i slagsmål
[ ] Du har en bild på ett coolt band som bakgrundsbild
[x] Du har aldrig regelbundet plattat håret

- 3

Du lyssnar på;

[x] Metal
[x] Reggae
[x] Hårdrock

- 3

Du har/brukar/brukat:

[x] Du umgås mest med killar
[x] Du har en kille som bästa kompis
[x] Du har fler killkompisar än tjej
[x] Du brukar bråka och käfta emot
[ ] Du brukar aldrig lyda dina föräldrar
[ ] Spelat World of Warcraft
[ ] Spelat battlefield
[ ] Lanat
[ ] Spelat Tibia
[x] Varit beroende av ett spel..
[ ] Varvat GTA

- 5

Du älskar/gillar:

[x] Färgen svart
[x] Att slabba med maten
[x] Att sova länge
[ ] Fotboll på tv:n
[x] Att fisa och rapa fritt
[x] Tv:n och datorn
[x] Killswitch Engage
[ ] Idrott
[x] Rage Against The machine
[ ] Iron Maiden
[x] Hårda presenter
[x] Slipknot

- 9

Du säger ofta:

[x] Wtf
[x] Fucking/fuck
[x] Fan
[x] Jävla skit
[ ] Lol

- 4

Du hatar:

[ ] Färgen rosa
[ ] Färgen lila
[ ] Smink
[ ] Shopping
[ ] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[x] O.C
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Romantiska komedier

- 1

Du älskar filmer som:

[ ] The godfather
[ ] Kill bill
[x] The ring
[ ] Handlar om krig
[x] Fight Club
[ ] Man on Fire
[ ] Snatch

- 2

Gillar:

[x] Jackass
[x] Viva la bam
[ ] Wild Boys
[ ] Scarred
[ ] Dirty Sanchez

- 2

TOTALT: 29

1-10 = Varför gjorde du detta?
11- 20 = På med klackarna!
21 - 30 = Half man, half a woman
31 - 40 = Ännu mer att jobba på, men du är på god väg!
41- 50 = Du kan kalla dig för kille, men not yet a man

Bild-lista

Sök på google & ladda upp bilderna som kommer först: (Fuska inte!)

1.Ditt namn2.Ditt efternamn3.Namnet på din gata4.Namnet på hon/han du gillar5.Kommunen du bor i6.Namnet på personen du pratade med sist7.Din ålder8.Sista du åt idag9.Färgen på tröjan du har på dig nu10.Din mammas mormor


Smartast i stan

Hur IQ-befriad är du?


Har du? ....

( ) ...låst in dina mopednycklar i mopeden?
(x) ...sprejat hårsprej i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
(x) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
( ) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
(x) ...fått IG på fler än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5

17*5 = 85%


00-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare..
50-75% Du kanske borde gå ett extra år i skolan?
75-100% Sök hjälp!


The Cake was no lie!

Firade Susanne igår. Efter många om och men hittade vi till rätt lägenhet där presenter delades ut i samma takt som kramarna. Väl inne i köket fanns det inte bara en, utan TVÅ tårtor! Snacka om att vår lycka var gjord! En hallontårta med maränger och en vanlig tårta med banan och kiwi, jag tror att jag åt minst dubbelt så mycket som resten av folket men det var det värt. Vi inveg rappakaljat som hon fick av Erika och sen tittade vi på Ladyhawke, jag var den enda som höll mig vaken hela filmen igenom... Den var helt ok men jag hatade verkligen sönder musiken de valt till den.
Blev alltså inget One Missed Call, men vi åt goda mackor till frukost med X-Men så det var ingen större förlust.
Nej, kvällen var inte riktigt så kort men jag kan inte ta upp allt. Let's just say att det blev många felsägningar (mest från mig) och att alla hela tiden tvistade om huruvida the cake was eller om the cake was a lie. There was cake.

Väntetid

Erika ska svänga förbi här på väg till Susanne så att hon kan guida mig och Kix rätt. Hon borde vara på väg nu.
I övrigt har jag tråkigt som satan så det ska bli skönt att få lämna huset för tårta och trevliga flickor.
Kommer hem nån gång imorgon för att duscha och byta kläder före jag drar till Sundsvall och drar runt med Emelie på stadens krogar. Kanske ska försöka få till det så att vi ingår i Robins krogargäng, två av dem känner vi sen tidigare och jag kan eventuellt känna ännu en i gänget så då är det bara hans lilla slyna och nån annan tjej som är nya...

Jag undrar vad det blir för tårta hos Susanne? Bäst för henne att hon gillar mina presenter också, fast hon inte får något alls mangarelaterat från mig.

Listor

Dagens humör: Slömys
Dagens frisyr: Rufs, inte fan har jag orkat leta borste än
Dagens klädsel: Ingen aning, just nu är det sov tshirt och luddstrumpor
Dagens borde: Städa
Dagens planer: vara med vänner för att fira Susanne
Dagens vill ha: Mindre tvångstankar
Dagens längtan: När vi ska till Susanne såklart
Dagens beroende: Läkerol
Dagens tråkigaste: Haha jag vet inte
Dagens personer: Susanne såklart!
Dagens irritation: Mig själv, alla förvånade räcker upp en hand.
Dagens händelse:  Susannes fest!
Dagens köp: Läkerol!
Dagens låt: Bleed Like Me - Garbage
Dagens vän: Susanne XD
Dagens saknad: Robin?
Dagens onyttiga: Tårta
Dagens dryck: Läsk förhoppningsvis?
Dagens middag:  Ingen aning
Dagens bästa: Ni vet vilka
Dagens sämsta: Jag
Dagens babe: Hahaha


Coca cola light eller Coca cola zero?
-  Kan vi inte bara nöja oss med vanlig pepsi?

Vilka har du pratat med i telefon idag?
- Inga, men dagen är ung

Vitt eller svart?
-  Svart

Bästa Tv serien?
- HOUSE

Har du haft sex idag?
- Nej det var ett tag sen nu...

Vem kysste du senast?
- Emelie, Anna eller Erika, vet inte säkert - det var mycket kärlek i luften den kvällen

Vad har du för mobil?
- LG

Vem är jävligt skum?
- Haha jag umgås bara med skumt folk!

Hur många barn vill du ha i framtiden?
- INGA!

Vad vill du bli när du blir stor?
- Jag vill jobba med mat

Vad drack du senast?
- Hallonsoda <3

Vad är er brevlåda för färg?
- Vit

Maträtt du vägrar äta?
- Spenat XD

Dricker helst när det är fest?
-  Vodka eller Jäger

När var du bakis senast?
- Har aldrig varit

Vad inhandlade du senast?
- Hallonsoda

Vad ska du köpa för grej?
- Närdå?

Har du haft tandställning nångång?
- Juppjupp

Vilken är din favoritdag?
- Onsdag är rätt trevlig?

Första maj

Jag blev inte bakfull, känn er ägda alla andra som jag festade med!

Vaknade vid 11, gick upp och lekte med telefonen som dog första gången ungefär när Emelie klev upp vid 12-1.
Vi åt fan ingen frukost så mätta som vi var utan istället såg vi klart på John Tucker Must Die före vi åkte ner på stan. Jag hittade Susannes presenter som hon ska få imorgon och sen gick vi på en pjäs som hette Welcome Welcome, en tjej i Emelies franska spelade emd och det var nog den enda anledningen till att vi gick. Tack och lov för deras gemensamma lektion! Den pjäsen var helt sinnessjukt mäktig, engagerande och fantastisk. Skitbra jobb av dem att skriva ihop allt det där! Jag vill också vara lika duktig!

Efter en lång utläggning om hur fantastisk pjäsen var åkte vi hem till henne och spelade lite mer Singstar. Kom hem för en timme sen efter att ha fått panik när jag vaknade i ett av skogspartierna jag itne lärt mig att känna igen än, var tvungen att titta på klockan för att vara säker på att jag inte hade åkt förbi Härnösand och var på väg mot Kramfors!

Valborg

Häntextra
Som ingen kan ha missat var det igår Valborgsmässoafton och udner de senaste dagarna har man ju kunnat läsa om att det är den enskilda dag då föest ungdomar super skallen av sig. Iår var vi verkligen inget undantag som bekräftade regeln!
Kom hem till Emelie, vi handlade kakor och annat viktigt och sen åkte vi hem till henne för att äta middag, flintastek med croketter och bearniesås. Jag borde ha slutat äta betydligt tidigare än jag gjorde vilket resulterade i en mage som hotade mig med att spy om jag ens tänkte tanken på alkohol, så efter att ha knatat iväg och sett att den utlovade brasan var en nästintill obefintlig liten rykande lövhög och när de andra kommit låg jag mest inne i Emelies säng och tyckte synd om mig själv... Lagom lyckad start på kvällen. Men det blev bättre och efter ungefär en timme vågade jag börja dricka igen. Och då jävlar måste man ju komma ikapp de andra snabbt.
 Hällde i mig en hel del och var nog den första att bli full i sällskapet. Vi fick utökning med två tjejer från samma klass som Raz och två killar från SPin2an. Kvällen tillbringades med fotografering, överdriven alkoholkonsumption, singstar, allmän sång och dans när andan föll på, fia med hutt och en hel del fyllesamtal från min mobil. Marcus råkade ut för 3 stycken och det var bara 1 som jag låg bakom. Stackars pojke.
En annan pojke det var synd om var Pyro som satt hemma och pluggade istället för att festa loss med resten av världen, som istället ringde fyllesamtal till honom konstant frånochmed 7tiden...

Kvällens bilder i urval, det blev 171 och ni kan ju glömma att få se alla.

 Mycket god middag som sagt!

 Folket i början av kvällen när vi fortafarande trodde att det bara skulle bli en förfest...
image224 Anna bytte sin Jäger mot min Smirnoff Ice

image225 Jag lovar att jag var nykter.

 Vi gick faktiskt ut från lägenheten också, kring 2tiden...
 Är det bara jag som tycker att jag ser ut som något från en skräckfilm?
 Vi åt ostkaka när vi kom hem, lägg märke till mängden på Emelies tallrik.
 Jag börjar känna mig sömnig framför filmen
Emelie har inte riktigt lika mycket ostkaka kvar.
 Zzzz...
 Vi lade oss vid 5
 Emelie fotar människor i sömnen, är inte det läskigt???

RSS 2.0