Morrn

Nu sitter vi åter igen på balkongen med varsin laptop i knät och äter frukost. Jag försöker att ringa till skatteverket om den jävla sedeln men istället för att vara humaniska nog att sätta mig i kö kommer jag till en jävla telefonsvrare som berättar för mig "att det är många som ringer just nu. Försök igen snerae *klick*" Tack så väldigt mycket hörni.
Sen nån gång idag ska jag och Jens förflytta oss ner till hemköp för att köpa vitlöksbröd och grillad kyckling inför kvällens picnic.
Ha en trevlig valborg!

Jens glömde balkongdörren öppen och jag fryser

Gratiis till Mistress som fyller 17 idag!
Grattis till Camilla som klarade teoriprovet imorse!
Välkommen hem Emelie!


Vi åkte ner och hälsade på Susanne i Hudik idag. Efter många om och men hittade vi fram till henne och drog ut på äventyr i den glada staden. Butiker besöktes och efter viss lycka på leksaksaffären gick jag därifrån med en karta glittriga tatueringar föreställande vackra ödlor och grodor. Susanne blev olyckligt kär i sitt stjärnteckens avbild för 1500 men tröstade sig med Kingdom Hearts II från samma affär som erbjöd mig Oliver & Gänget för 29 kronor... Jens hittade däremot dagens dyraste leksaker i någon suspekt källaraffär där han omedvetet prutade ner sig tre svärd för priset av två. Efter att ha osäkrat stadens gator med våra überskillade svärdsmoves på väg till bilen drog vi vidare till dollarstore som inte alls var så häftigt som han utlovat, men jag ska inte klaga för jag hittade en läskigt fin slips för ingenting.

Imorgon bär det av ner till Sundsvall för att leka berusade pirater halva natten.

Ranting....

Senaste avsnittet av Gossip Girl. Vad kan jag säga? Inte alls ett trevligt avsnitt. Jag tror aldrig att jag varit så här arg efter ett avsitt förut!
Jag är arg på Nate. Jag är arg på Chuck. Jag är arg på Poppy. Jag är arg på Gabriel. Jag är arg på Blair och Serena lite grann också. De enda jag inte är arg på är Brooklyngänget.
Not good I tell you. Nästa avsnitt så att det här kan få glömmas bort tack?

Reklam ;)

Min älskade Märtha är med i norrlands bästa gycklargrupp. Så nu tänkte jag hylla Trams lite grann.
De är helt enkelt bäst och förtjänar allt beröm!




Jag är väl medveten om att jag är partisk när jag säger att de är bäst men de är grymt duktiga! De kan fixa allt från eld till jonglering, dans, hoppstyltor och annat häftigt. De är bland de största flumskallar jag träffat och det är verkligen itne ett negativt utlåtande. Asbra är vad de är!

Arbetslös för evigt?

De sa att jag tills jag börjar ska ha reda på mitt kontonummer (for obvious reasons) och ha en skattesedel. Ja, jag är dum nog att inte ringa dagtid.
Gick in på deras hemsida och grips av panik. Det är säkert jätteförståndigt som de delat upp den, om man förstår sig på skatt och andra hemska saker. Hittar ett dygnet-runtnummer man kan ringa och prata med en maskin. En maskin som makes no sense what so ever. Har ingen aning om vad jag letar efter längre. Hittar efter många om och men mig fram till en del av sidan där de har listat de vanligaste ärenden privatpersoner har till dem. Fattar inget där heller. Jag vet ju att det inte är något med att byta namn eller sälja hus jag ska ha men resten är bara konstiga ord som jag inte förstår ett jota av.
Betyder den här förvirringen att jag aldrig någonsin kommer att få ett vettigt jobb?

Rekord?

På en halvtimme har jag nu skaffat riktigt smarta presenter åt båda sötnosarna. Det trodde ni väl aldrig om mig? Jens tar åt sig all ära eftersom han är en "perfekt presentmagnet". Jag är nog benägen att hålla med...

Har jag förresten sagt att jag fick jobbet på folktandvården? Ska dit klockan 9 på måndag som det ser ut nu. Woho! Tvinga mig att ringa om skattesedel....

Jahapp

Pengarna är på väg. Tydligen kan inte försäkringskassan räkna till less than 14 dagar utan tänkte att pengarna gör sig bättre tisdagen efetr 14 dagar har gått....

Blåbärspajtårtan igår var asgod och trots att Susanne låg hemma med halsfluss blev det ändå en mysig kväll. Nu när jag tänker på det finns det fortfarande lite kvar i kylskåpet....

Jens fick ett halsband och en avsugning i present och jag hoppas att de var ungefär lika uppskattade. Nu är bara frågan vad Emelie och Susanne ska få när de fyller år, de har inte riktigt samma möjligheter som Jens....

<3

Jens är tillbaka i Härnösand. Nu är han snart hos mig igen och helt plötsligt har jag ett ganska stort leende fast jag inte sitter framför Ally McBeal längre...

God Morgon

Jag har varit obönhörligt vaken sen 11 igår kväll. Nu är det ljust ute och jag har just avslutat ännu ett glas med oboy framför Ally MacBeal. Snart är andra säsongen klar och snart är Jens tillbaka. Om en timme skulle han vara eldvakt igen vilket innebär någon slags mänsklig kontakt över sms.
Har alla sovit gott?

Solen skiner äntligen riktigt varmt där ute~~

Godnatt.

 
Bara för att den här bilden inte fanns än när det här skapades...

Shut up and sleep with me

Jens är i Kramfors hela helgen och leker krig med andra grönklädda muppar. Själv så sitter jag här och har tråkigt och känner mig lagom övergiven. Och värre ska det bli. Kan ni förstå att jag ska sova ensam två nätter i rad??? Jag vill inte!
Någon som vill vara sängvärmare åt mig? Alla förslag från folk som inte luktar illa mottages tacksamt.

Brott mot upphovsrättslagen innebär också incest

Och många andra citatvänliga idioter får komma till tals i det senaste Knappnytt.


Jag har tråkigt

Visste ni att jag har extremt fula fötter?
Det är sant, jag lovar. Ska dock skona er från hemsk närbilder. For now...

Jag skrämmer mig själv. Helt plötsligt blir jag upprörd när jag ser hur stökigt köket här hemma bli av att jag är borta en dag och jag kan inte sluta stirra hatiskt på dammet under mitt hörnskåp på andra sidan rummet. Jag behöver ett jobb och det snart, annars kommer jag sluta som någon läskig manisk hemmafru. Jag föredrar min bohemiska röra med tid över för sex och annat viktigt.

Borde jag fixa en ny mailadress bara för att få komma tillbaka till YouTube? Jag pendlar fram och tillbaka just nu...

På något sätt glömde jag att det var tisdag i tisdags. Ska åtgärda det snart. Äntligen. Emelie och Mistress vet vad jag menar.

Jag kanske borde sälja min gamla ryktlåda på blocket ändå. Mer pengar åt mig och ett snubbelmoment mindre på mitt golv.

Är sommarens glassar här än förresten? Insåg nyss att jag glömt att kolla ordentligt när jag har vistats i affärer....

Jag kanske borde hitta en lista att göra istället för det här, känns roligare att skriva såna. Eller så kanske jag bara ska lära mig att inte blogga när jag verkligen itne har något att blogga om?

Visste ni att de säljer Ramlösa i sexpack?

Det är för övrigt fruktansvärt lönlöst att försöka laga en BH med hjälp av nagellack. Jag har penslat som fan halva förmiddagen.

My Penis. Suck it.

Låten suger. Videon är nästan värre, tror jag. Men något med texten får mig att vilja dela med mig av det här spektaklet.


Staten och kapitalet

Jag hatar försäkringskassan.
"Inom två veckor" my ass.
"Efter exakt två veckor" my ass igen.
Ge mig mina förbannade pengar nån gång!

Ingen rast och ingen ro

Jens balkong är äntligen ren. Han är väldigt stolt ast han hatade mig intensivt någon timme igår när jag tjatade honom fram till slutspurten.
Före

Efter

See the difference?

Efter att jag fått min vilja om balkongstädningen igenom fick han äntligen ha sitt roliga med att byta från vinter till sommardäck på bilen. Den pojken har inte riktigt förstått det där med att det inte är roligt att varken städa eller hålla på med bilar, men ibland måste det göras. Även om det bara är lag på det sistnämnda...
Däckbytet firades med en resa ner till Birsta där jag och Alex pratade oss igenom Biltema, som har väldigt få bilrelaterade saker när allt kommer omkring. Jens köpte ett nytt duschdraperi som jag helt glömt bort i morse och jag fick äntligen lägga vantarna på den finprickiga klänningen.



Kvällen avslutades med tacos och ordentligt matkoma efter att jag personligen ätit upp hälften av den mat som var tänkt åt 4 personer.... Matmesar.

'

Täcket över huvudet.
Idag är helt enkelt inte min dag.

I grönsaksdisken på COOP

Jag och mamma var och handlade en massa saker inför min matvecka och står som bäst och letar efter fina tomater när jag ser ett bekant ansikte.
Kerstin, Marcus mamma. Precis som jag hinner känna igen henne går hon fram emot mig och utbrister ett "Hörrödudu!" Hjälp! Kommer hon att vara sur på mig för att jag gjorde slut med honom för snart ett år sedan? Vad vill hon mig egentligen?
Jag tror att hon läste av mitt ansikte för hon hejdade sig och tog ett andetag som för att börja om.
"Hej Elisabeth!"
Lite artighetsfrågor om hur allt är och jag känner hur jag börjar slappna av men kan inte riktigt skaka av mig den konstlade känslan.
Sen kom hon äntligen till saken. Folktandvården i Härnösand ska läggas ner och de har mängder av arkivarbete som de tydligen inte får elda upp som de först trott. Skulle jag vara intresserad av att jobba för 100 kr/timmen den första till artonde maj?
Hon kunde inte lova något men tog mitt nummer så nu har jag kanske en inkomst i början av maj. Hoppas!

Så mycket för tidsoptimism...

... Möte klockan 9.30, brukar ta ungefär 1½ timme.
Hade möte klockan 11 till 12.
Bara det att första mötet helt plötsligt slutade 5 över 12...
Och andra mötet är som bortblåst. Jag är kanske inte så punktlig ändå...

Slave Loves You Long Time Mistress!~~

Susanne kom hem från Stockholm igår kväll. Och har jag sagt hur underbar den flickan är? Inför min födelsedag hade hon tittat efter en särskild manga som inte fanns så jag fick Loveless 2 som också är grymt vacker.
Men nu hade hon hittat förstahandsalternativet och köpt hem det också. Åt mig! Jag trodde att jag max skulle få låna den och läsa. Men nu har jag alla 12 böckerna av Gravitation!

Jag älskar dig Susanne!

God Morgon

Här sitter jag på Jens soliga balkong och dricker te. Vi har varsin laptop i knät och läser högt av vad det nu är vi hittar.
Känns ändå lite mer osocialt än tidningar....

Show Me The Talent!

Jag och Jens åt middag framför Talang 2009 och nu måste jag bara få dela med mig av de här sötnötarna innan jag spricker.

Misslyckat försök till videoklipp

Jag har trixat med koden så osäker på om den funkar.... annars har ni länken till videon Här. Tydligen funkade det inte att trixa med klipp ordentligt, lägger upp när det finns på YouTube. Men länken funkar iallafall som den ska.


*EDIT*
Här är klippet

Soundtrack of my life

Besvara dessa frågor enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel (Det är svårare än man tror.)

Välj artist: Alanis Morisette

Är du kvinna eller man?: You oughta Know
Beskriv dig själv: So called chaos
Vad tycker du om dig själv?: You Learn
Beskriv var du bor för tillfället: Your House
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka?: The Couch
Favoritfärdmedel: Eight Easy Steps
Din bästa vän är: Everything
Din favoritfärg är: So Pure
Hur är vädret?: Would Not Come
Favorittid på dagen: Wake Up
Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta?: All I Really Want
Vad är livet för dig?: Precious Illusions
Det bästa rådet du kan ge?:  That I Would Be Good
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då?: Offer
Favoritmat: Thank U
Dagens tanke:  Out Is Through
Hur skulle du vilja dö?: Front Row
Din själs nuvarande tillstånd:  Simple Together
Felen du kan leva med: Spineless
Ditt motto: Let's Do IT (Let's Fall In love)

Kanske skulle tagit nåt band med enklare titlar....

Fjollfilm

Fick ett starkt behov av fjolliga chickflicks igår när jag satt ensam och uttråkad i Jens lägenhet. En shopaholics bekännelser går ju inte att få tag i bra kvalitet men istället slogs jag av tanken på Bride Wars. Sagt och gjort och kanske fem minuter senare var den nere. Precis vad jag behövde! Nästa gång ska jag bara komma ihåg att röra ihop en bunke chokladbollssmet att äta till också.

Håll tummarna?

De underbara flickorna på Bubblan har åter igen en tävling med ett fantastiskt pris. Hoppas hoppas hoppas!


Ellis Goes Blondebrain ... typ?

Jag känner mig... misstolkningsbar i dagens personlighet. Hela dagen har jag gått runt och varit lite extra besatt av sånt jag tycker är sexigt eller häftigt, fast allt har hamnat under normala människors kategori "sex".
Först blev det tal om skor och jag stod och studsade över tanken på horstövlar som jag varit förälskad i sen högstadieåldern. Någon som har ett par till salu, eller vet var jag kan få tag i ett par utan att bli helt ruinerad?
Ikväll kom jag och Jens in på samtalsämnet pole dancing igen. Jag står fast vid att det vore ascoolt att kunna! Förstår ni hur häftigt det är att ha de muskler och den kroppskontrollen som krävs för att klara av det? På Bubblan så var det ett inlägg om kurser - i Stockholm så klart. Är det värt att flytta bara för att lära sig något som verkar kul men som jag säkert inte kommer ha någon användning av så länge jag bor kvar i Sverige?
Zappade runt på TV och hamnade på Girls of the Playboymansion. De hade en fest med temat Tusen och en natt. Aj, så avundsjuk jag blev! Jag vill också gå på såna fester! Det skulle vara så sjukt kul! Över huvud taget vore det inte helt fel att bo där. Jag menar, har ni sett köket eller trädgården? Jag vill ha!


Dagens tre besattheter:


Det här och lite till vill jag ha~~

Save Hat!

Det var 25 grader i solen imorse. Balkongfrukost i solen med Jens före vi blev ivägringda för att hjälpa Ante med flytten. Jag fick visserligen inte plats i bilen så jag dumpades utanför lägenheten med mina såpbubblor men det är inte helt fel det heller, mindre Ante om inte annat. Idag slapp jag dessutom stå och hålla i en fiskluktande påse som ett främmande par bett mig hänga på en granndörr och det är inte heller fy skam.
Strosade runt med Kix efter vi var klara hos Fjante och sen gick följde Liv med när Jens bjöd mig på glass. Jag har världens finaste pojkvän!
Nu sitter vi framför South Park och väntar på House och ostkaka. Jag gillar den här dagen.

These boots were made for walking

Helt plötsligt fick jag denna strålande dag ett telefonsamtal från en upprörd Märtha. Ingen borta hos henne ville följa med på en vårpromenad! Hur understod de sig att trotsa hennes önskemål? Tur nog var jag också på humör för solig luft så det var bara att dra på sig gummistövlarna och traska bort. Vi tog vändan runt Gådeåby och Säbrå före vi var tillbaka inne i Härnösand. Ungefär en mils promenad med den fantastiska egenskapen att den inte alls känns lång.
Vi gick i ungefär en timme och tittade på lammungar, tussilago, forsande vårbäckar samtidigt som vi diskuterade sånt som är viktigt här i livet. Allt från lakritssingoalla till förfallna klasskamrater och spöken disskuterades före vi hamnade vid mitt köksbord med varsitt glas bräddfyllt med gyllene apelsinjuice.

Nej Jens, jag vill inte övningsköra idag.

All we need is some ice cream and a hug

För att den här filosofin fattas i mitt liv just nu.

Dagens Visa är Bowling For Soup med Shut Up and Smile.

Its not the end of the world
In fact its not even the end of the summer
But thank god the tv is on
Cuz theres no way we could know
Anything that's goin down
Or how were supposed to be feeling about it
I cant tell you how much I wish we could shut up and smile, yeah

Sail around the world and tell them all to keep singing it
la la la la la la
all we needs a harmony and we'll convince the world to sing
la la la la la la
throw your arms around someone (throw your arms around someone)
maybe spread a little love
I know it sounds a little dumb (or maybe I'm a little drunk)
But all we need is some ice cream and a hug

Take a good look around
Does life really suck
Are we just complaining
I hope that this mic is on (testing 1, 2)
Cuz im on a roll here
I hope this is making some sense
I hope that you'll throw up your hands and sing it
And tell all the haters that they should just shut up and smile, yeah

Sail around the world and tell them all to keep singing it
la la la la la la
all we needs a harmony and we'll convince the world to sing
la la la la la la
throw your arms around someone (throw your arms around someone)
maybe spread a little love
I know it sounds a little dumb (or maybe I'm a little drunk)
But all we need is some ice cream

All we need is love and beer
And old school metal and holiday cheer
TO be happy
(All you need is someone near)
like ben and jerry
(to hold you close and pretend that they care)

can we all just, get along now
we found something that we all have in common now
we can hold hands, do keg stands
water skiing sounds great to me now

Sail around the world and tell them all to keep singing it
la la la la la la
all we needs a harmony and we'll convince the world to sing
la la la la la la
throw your arms around someone (throw your arms around someone)
maybe spread a little love
I know it sounds a little dumb (or maybe we're a little drunk)
But all we need is some ice cream and a hug

(Chanting "All we need is love and beer")
all we need is some ice cream and a hug
all we need is some ice cream and a hug
all we need is some ice cream and a hug


Skadad som sagt

Jens sitter bredvid mig och spelar Paper Mario. Just nu är han på en bana översvämmad med tentakler och jag håller på att dö. Gissa hur mina tankar går av att se det här på en stor TVskärm?


 Missade tyvärr att fota där Bowser säger "Anywhere but there!"

Nördskadad

Jag insåg en sak idag när jag var och handlade med mamma. Trots att det snart är ett år sen jag var anmäld och egentligen är ett år sedan jag faktiskt var ambitiös så sitter mina DeathGamevanor i. När jag väljer purjolökar dras jag oemotståndligt mot de vars blast lämpar sig bäst som svärdseggar och när lukten av purjolök slog emot mig när jag ställde kassarna i bilen slogs jag av en känsla av äventyr, kämparglöd och vår.
Det är inte direkt en dåligegenskap men det känns ju onekligen lite knäppt så här i efterhand...


Nightmare Revisited

Kunde inte få ner soundtracket till Nightmare Before Christmas, alla donationer mottages tacksamt, men idag fick jag istället ner albumet där massa olika artister har spelat in låtarna. Men efter några timmars musikalisk njutning tyckte mamma att det fick räcka med musik som gjorde sig bättre under halloween och jul nu när det ändå var påsk.
Hon lyckades idag bli ivägtjatad för att köpa ut min klänning men nu hade de bara ett exemplar kvar i storleken under och jag tänker inte prova storleken jag hade när jag var 12, oavsett resultat skulle det såra mitt ego alldeles för mycket. Får helt enkelt hoppas på att de köper in fler lagom tills att pengarna trillar in på kontot. Fat chance, men hoppet är det sista som överger en förälskad Ellis.
Jens såg glad ut över påskägget också, trots att kakorna inte är lika färska som när jag bakade och lade ner dem igår. Inte supertorra eller så men inte samma munsmältande kvaliteér längre.
Han och pappa satt också vid matbordet och satte extra press på mig och den där förbannade rosa plastbiten. Jag orkar inte! Kan inte någon bara se till att hela landet har samma kollektivtrafik och sen har jag ett rikstäckande åkkort? Grymt mycket mer praktiskt. Billigare än bensin också.
Nu ska jag, ytterst motvilligt, sätta mig och plugga teori igen. Önska mig lycka till med att fortsätta vara vaken?


Ja, jag vet att det är fel halvår......

Men den här videon är för bra för att strunta i. Det är första gången jag sett en "mörk" Tutuvideo som inte suger apsvans. Men någon där ute i världen har lyckats och det förtjänar en hyllning även om det är påsk och inte Halloween som ska firas nu.

 

Glad påsk!

Idag har jag varit jätteduktig.
Bara så ni vet det och förstår hur fantastisk jag är när ni läser det här inlägget.
Klockan 8 ringde min mobil och sa att jag hade ett möte om en timme. För en gångs skull var jag riktigt pigg när den ringde och somnade inte ens om när Jens drog tillbaka mig i sängen och började snarka i mitt öra.
Kom till mötet och kände mig plötsligt intelligentast i rummet när Maud sa att jag lät som en bok för att jag hade grymt mycket mer rätt än de andra. Hah!
Dock drog det ut på tiden mycket mer än vad som var planerat och det slutade med att de ringde från körskolan och jag fick kuta iväg. Tio minuter sen kom jag dit och fick hämta andan medans gubbskrället förklarade dagens uppgift. Som jag klarade galant, däremot failade jag på backningen som jag glänst på för någon vecka sen. Kan inte få allt antar jag?
Fick panik när mitt kort inte ville funka och de redan slagit in Jens present men när jag försökte ta ut pengarna på bankomaten gick det bra så jag har ingen aning om vad som bråkade. Presenten är iallafall inskaffad nu så då är det bara att hoppas på att den blir mottagen åtminstone hälften så bra som hans presenter till mig.
Sprang hem med paketet. Kom på att jag hade pappersarbete kvar att fixa med Maud så tillbaka till arbetsförmedlingen som hade lunchstängt. Istället läste jag ett gratisprov av Nana som fanns på akademibokhandeln och det verkar verkligen vara en precis så bra som alla säger. Läste klart lagom till att hon ätit upp så nu är mina papper om att jag ska få pengar om två veckor inskickade och klara.
Hur bra är inte jag?
Asbra. Precis, jag sa ju det.

Klänning here I come.


On another note så är det Oprah på TV nu och de pratar om valet. Hjälp vad jag blir gåshudat tårögd när jag hör och ser Obamas tal igen.

Internet has left me in despair!

YouTube har plcokat bort mitt konto! Hejdå mina väl valda favoriter. Farväl söta spellistor. Adios kommentator och ratingfunktionerna.
De har blockat min mail och inte fan orkar jag skapa en ny mail bara för den sidans skull?
Elaka dem!
Usch vad arg jag blir!

Ge mig massa kramar?

Jag hatar pengar

Mamma tyckte att klänningen var fin. För fin enligt henne, hon litar itne alls på att jag kan springa runt med den utan synbar orsak. Priset var vettigt men med tanke på hur pank jag är och att mina inkomster är att var fjärde vecka laga mat för max 140 vill hon inte öronmärka mina pengar för två månader fram över när det kan komma upp andra nödvändigheter. Hon har en poäng, men jag vill inteatt den poängen ska finnas. Kan inte valborg flytta fram lite grann så att jag har råd med sprit och kan inte alla födelsedagar åka lika långt fram i tiden de också? Jag vill vill vill ha den där klänningen! Särskilt en dag som imorgon när jag helt plötsligt har fått världens sug efter att få vara påskkärring igen. Det var ju evigheter sen sist, typ högstadiet eller något åt det hållet.
Var och handlade med mamma idag och i ett spontant infall beslöt hon att vi för första gången på iaf 2 år, antagligen mer, ska ha påskägg på lördag. Och under kvällens middag med Jens föräldrar fick vi varsitt påskägg också. Förstår ni hur superfetast jag kommer bli av allt det här ljuvliga påskgodiset? Kanske lika bra att inte få klänningen ändå, jag kommer inte att få plats efter veckans slut....

Imorgon ska jag springa iväg till arbetsförmedlingen igen på morgonen och be att få hjälp emd de där försäkringskassepapprerna och allt fjoff före jag skickar in att jag om inte annat har två intervjuoffer till gfk. Jag behöver pengar! Jag ska vara en onykter pirat med en fin prickklänning hemma i garderoben ovanför de inslagna presenterna.
Rädda barnen kanske kan starta en insamling åt mig?

4 chan

Kanske är det dags att forgive and forget? För ett år sedan bad jag om tentakler och de svek mig. Men kanske saknar de mig lite då och då de också?
You are 74% 4chan material.

You're an average 4channer - far from being a newfag, with plenty of knowledge of our subculture and various memes, and the potential to be downright hilarious at times. Yet you've managed to keep a few shreds of your sanity, and aren't the out-of-hand Anonymous that makes it to those news reports. In other words, you are the best kind of 4channer.

How 4chan are you?
Take More Quizzes


Att gå i barndom igen

Övningskörde idag och körde ännu midre nästan på folk lite här och där. Framsteg? Kanske det. Man kan ju hoppas iallafall.

Sprang runt på stan en timme med allra finaste Kix efteråt och pratade medans vi letade frukt, kläder och böcker. Hon köpte världens mysigaste blandning med honungsmelon, vindruvor och annat gottigt och jag längtade mig tillbaka till barnavdelningen på Lindex. När jag sett världens sötaste klänning med resår i ryggen var jag tvungen att prova och jag fick plats! Länge leve resårryggar! Så nu ska jag bara trolla fram 279 kronor och min lycka är ännu ett snäpp större.


Baka baka liten kaka

Idag har jag bakat choclatechip cookies med ett nyupptäckt recept, om man ska döma efter smetens smak så blev de högt över förväntan.




Ikväll tittade vi på Gökboet som spelades av estetarna. De var asbra! Bara så att ni vet liksom.

Jag har tråkigt.

Varje gång jag ser chiquitas reklam för deras smoothies så vill jag verkligen ha en! Nu direkt! Mest för att alla frukter är så otroligt goda.
Ändå vet jag att smoothies aldrig varit min grej. Antingen så stoppar man i sig frukterna som används i form av en mumsig fruktsallad eller så får man en riktigt "smooth" dryck genom att vispa ihop en milkshake. Men ändå blir jag frestad när jag ser den tillverkas på TVskärmen framför mig.
När jag, Jens och Susanne besökte coop idag så hade de några flaskor smoothie som hade kort datum kvar och alltså såldes av för 10 kronor. Jag slog till på hallon-granatäpple. En sån kombination kan väl inte vara fel, och särskilt emd en så frestande reklam?
En slick på insidan av locket. Det smakar lite konstigt men vi skyller på att locket är plast.
En liten feg klunk. Det är något som är fel med den här smaken.
En konstaterande klunk. Jodå, inte smakar det av hallon och granatäpple, större delen av drycken är bananpure, druvjuice och apelsinjuice avslöjar innehållsförteckningen.
Det är bara att inse, jag förstår mig inte på smoothiekulturen. Häftigt, snart har jag säkert 20 saker på min lista över saker jag inte äter!

On another note så erkännde Jens imorse att han drömmer mardrömmar om mig. Inatt hade jag begravt honom levande och han vaknade skräckslagen med huvudet under täcket och en jag som klängde mig fast och buffades i sömnen med ett hånleende på läpparna. Är jag verkligen så ond att han måste frukta sådana handlingar inför vittnen?

Halfway there

Lite duktig har jag iallafall varit. Igår ringde jag upp Julia från Hedbergska och hon lovade att vara referens så nu är min ansökan för hösten inskickad.
Ikväll ska det bastas, ser ut som att vi blir ungefär 8 personer som ska trängas nere i källaren och före dess ska jag och Jens tvätta.

Crap

Klockan 8 imorse lät mobilen.
WTF? Jag skulle ju inte göra något särskilt idag.
Jaha, jag ska på möte om en timme.
Fan vad trött jag är, ring igen om en halvtimme.

Halv 9 hörde jag något oväsen igen. Jag som sov så gott, vad är det här?
Mötet, javisst ja. En kvart till bara för att veta när jag ska gå.
Sträcker på mig och försöker vakna. Blir helt utmattad efter att ha vecklat ut mig ur fosterställningen och somnar om på Jens axel.

20 i 9 vaknade jag igen och var helt utmattad fortfarande. Men mötet är ju viktigt. Idag skulle vi ju dessutom försköna allas CVn, sånt är praktiskt.

Vaknar av att mobilen ringer kvart i 9.

Hamnar i världen mellan sömn och vaka när Jens puffar på mig om att jag måste gå. Det är ju faktiskt viktiga grejer.

Tittar på klockan 08:53. Om jag bara blir lite sen och säger att jag försov mig? Jens sätter igång TVn på högljudda Discoveryprogram men jag är för trött för att ens vända mig till andra sidan.

Vaknar kvart i elva när han pratar telefon.

Man kan inte lyckas varje gång?

Where's my penis?

Sofia hade 3.5cm vilket resulterade i följande ruta på min facebook.



Jens blev inte större än mig.


Är det bara jag eller ser min profilbild väldigt felvald ut vid de här slags testen?

Dagens planer

Rubriker är inte min starka sida...

Jag borde duscha, helt hemma där det finns balsam men det känns som långt att ta sig.
Jag och Jens ska ta oss till min gamla högstadieskola idag också i jakt på en gammal lärare till mig, hoppas hon jobbar kvar och kommer ihåg mig.
När vi kommer tillbaka ska jag slänga ner mig framför favoritserien före det är dags för bio.
Idag kan bli en rätt bra dag tror jag.

RSS 2.0