Klar himmel ute

Fy i helvete vad det blixtrar idag.

Just-for-you-my-very-special-friend!

För att Beelz och Richard åtminstone låtsas vara lite nyfikna så tänkte jag nu sno en bild på skorna från Emelies blogg.
Nej, just nu blir det ingen bättre bild eftersom Jens kamera bråkar. Deal with it.Fy fan alltså. Det syns tillochmed på bilder att jag inte håller balansen. Det här kommer att bli ett spännande projekt.

Öhm...

Jag borde skriva något. Vet bara inte vad.
Festen var lyckad och nu vet jag vad som krävs för att man ska känna av tequilashottar, om man nu itne tar is direkt efteråt och blir illamående, man ska leka rövkrok. Finns inget så simpelt som att bli handlöst runtsnurrad i mörkret efter lite alkohol för att få igång en fylla.
Skorna stannar. Men det tar nog ett tag innan jag vågar ha de på mig på riktigt så som jag stapplar. Flickorna Emelie fick leda mig fram och tillbaka i lägenheten och försöka få mig att fatta hur man går. kändes lagom lame men när alla andra fick prova skorna och var lika dåliga så kändes det lite bättre. Övning ger färdighet som sagt!
Ronja, ni vet grannen som inte vet när det är dags att dra, var sitt vanliga hintimmuna jag och fattade inte att hon skulle gå trots att alla andra rört sig hemåt och sundsvallarna hade krupit ner och lagt sig inne i vardagsrummet. När jag väcktes för fjärde gången var det en jävla tur att det fanns folk mellan mig och dörren så att jag inte kunde slänga ut flickan med huvudet först...
Vaknade vid 8 och började småplocka och diska med Anette före sconesbaket drog igång.

Märthas ring försvann så hon stannade kvar och letade men utan resultat. Jag har lovat att fortsätta leta åt henne senare.
Efter ett tag dök Kix upp och efter nån timmes snackande här bestämde vi att det är enklare med tjejsnack utan pojkar i närheten, alltså åkte vi hem till henne och tittade på när hennes familj åt surströmming.

Ja, det var ungefär min helg det.

Imorgon börjar jag skolan. Känns rätt absurdt men det blir nog bra ändå.

Hoppas Jens städar toaletten snart så att den kan sluta stinka magsyra...

Bambi på hal is

De har kommit! Skorna är här!
När jag såg avin om att jag kunde hämta paketet så sprang jag hela vägen till Hellstrands och kunde, vad som än hade kunnat hända, inte för mitt liv bli av med det fåniga flinet på mitt ansikte.
När jag äntligen kom hem så öppnade jag paketet, rullade av gummibandet, lyfte på locket och andades in. Gud så vackra de var! Jag visste det redan nu, fast jag bara såg papper.
Trippelvikta och inlandade i papper låg varje sko prydligt instoppad i en påse. Plasten och pappret försvann från den vänstra skon som låg överst i kartongen. Den var helt ljuvlig! Glänsande svart, len som bara nytt fuskläder kan vara och oh så lång den var! Min arm räckte nästan längs skaftet och då fanns det ändå en klack också.

Hur kär jag än är kan jag inte låta bli att tänka. Vissa drömmar kanske bara ska vara just drömmar?
I skorna blir jag 190cm lång, det är lite länger än vad jag är van vid om vi ska uttrycka det så. Mina lår blir inte lika snygga som på bilden och skorna sitter inte lika tight, enligt måtten som stod skulle det vara 2cm större omkrets överst i skon än det är på mitt lår, jag får in en handsbredd. Dessutom stapplar jag som en jävla giraffunge. Så vad gör jag nu?
Ska jag lära mig hur man går i en dryg decimeters klack, skicka tillbaka dem och få mina (egentligen välbehövda) pengar tillbaka eller ska jag sälja dem vidare?
Jag har ingen aning. Jag är olyckligt kär och förvirrad.
Kvällens flickor får bestämma skornas öde....

Underbara finaste Mistress älskling eller Älsklings fästman

Imorgon har vi inflyttningsfest i vårat lådfort. Eller, det var ett lådfort när jag åkte till Stockholm i lördags. När jag kom hem var det halverat men rätt lådigt ändå. Jens är så fin.

Men nu.
Nu ser man en hel lägenhet. Och den är nästan så fin som när vi fick nycklarna. Allt tack vare Jonathan. He is awesome. Älskling är det lugnt att jag är lite kär i honom i några veckor nu?
Och Mistress, det är ingen fara. Han ser bara skräckslagen ut och skratar nervöst varje gång jag säger nåt liknande.


The end of an era

Mötet gick bra.
Vi pratade och skrattade och hon var så söt hela tiden! Jag kände verkligen hur mycket jag kommer sakna att pallra mig upp tidigt varje måndag för att sitta i det där grupprummet och ställa upp på alla hennes påfund!
Hon bjöd på te och en sån där liten marabou premium, frukt och nån kaka och jag längtar faktiskt tills det har gått 6 månader och vi ska träffas igen på uppföljningsmötet! Min lilla Maud....

Men om man slår ihop mig och Emelie blir det ju faktiskt 101%

Emelie hade hittat ett test hon tog om hur bra självkänsla man har. Hon fick 83. Så... 101 - 83. Vet ni vad det blir? Jo precis, 18% självkänsla åt mig enligt testet! Tackar, tackar. Nu känner jag mig ju verkligen lyckad.
Men det är lugnt för självförtroendet är fortfarande intakt.

18%

Ditt resultat antyder att du har väldigt dålig självkänsla. Du verkar ha hamnat i en ond cirkel: du känner dig värdelös, vilket gör att du tänker och beter dig på ett sätt som förstärker den felaktiga föreställningen om dig själv. Förmodligen känner du dig frustrerad över detta och vill se en förändring. En god självkänsla är nyckeln till lycka och framgång. En dålig självkänsla gör det svårt att hitta modet som krävs för att nå framgång i arbetslivet, skapa goda relationer och hitta sin plats i världen. Men du kan jobba med att bygga upp din självkänsla och det bästa är att börja direkt - du kommer inte att ångra dig.

Hoppas att ni får bättre resultat.


May this protect you from the purple rain

Jag ror jag är kär. Inte som om han vore en person utan mer som ett objekt. Men det blir också fel. Som ett husdjur. Där har vi det.
Jag vill ha Stephen Lynch som husdjur!
Han var det sötaste jag sett när han fnissande satt och gömde sig bakom sin gitarr eller frustrerat svor över att han inte kunde vissla samtidigt som han skrattade.
Konserten var så jävla bra så det var inte sant. Oscarsteatern var fullsatt och alla sjöng med och jublade där det passade sig. Jag trodde ibland att jag skulle dö där jag satt på första balkongen och kippade efter andan medans skrattårarna rann nerför kinderna. Han var verkligen allt man förväntat sig och lite mer.
Efter spelningen så samlades typ halva publiken ute i lobbyn i väntan på signeringar. Jag hade tyvärr inte pengar nog att köpa varken en cd eller tshirt (som tydligen ändå var slutsålda) men jag fick en signering på min biljett, en speciell hälsning bara till mig på insidan av mitt paraply, en kram och en uppriktig komplimang om att han diggade min tröja.
Need I say att jag svävade på moln därifrån?

20 över tolv gick mitt första tåg hem. Byte direkt i väsby till ett nytt tåg upp till Gävle där jag sen fick sitta mellan halv 3 och halv 6 och huttra. Snackade med nån tjej jag mötte på stationen i typ en timme men när hennes tåg gick flyttade jag mig igen och när jag åter satte mig ner visste jag inte om det var jag eller världen som skakade mest men jag hörde nåt som lät som hackande tänder genom min mp3 så jag antar att det var jag och inte världen som skakade som en handhållen kamera i domedagsfilmer.
Sen ett tåg till Sundsvall och därifrån en buss hem. Vid 9 kom jag äntligen hem och däckade på mindre än 5 minuter trots strålande sol genom fönstren. Jens fick det otacksamma uppdraget att väcka mig när han kom hem efter jobbet. Det var nog rätt bra att jag börjar skolan nästa vecka istället för idag ändå...

Hur har ni haft det?

Man lär sig något nytt varje dag

Igår lärde jag mig att man inte ska ta en tequilashot och sekunden efter man ätit citronen stoppa en isbit i munnen.
Men bortsett från den lilla lärdomen hade vi jävligt kul när vi gick ut igår.Lynch om 8 timmar och 20 minuter.

Oj

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är i chocktillstånd. De var ju så självklara tillsammans.

Hur kommer bloggsverige nu fungera?

http://egoinas.se/2009/august/jag-ar-inte-kar-i-dig-langre.html

My precioussss

Lördag åker jag ner till fjollträsk igen för att garva med Beelz. Jag och Linnea ska dessutom försöka oss på att fixa tillbaka mitt paraply till mig från hennes lägenhet då.

Soon, soon my love.


AAAAH!!!!!!!!!

Den sista september ska jag skriva teoriprovet och jag har fortfarande ingen aning om hur en biljävel fungerar! Regler och sånt är skitsamma, de sitter. Men hur hjulen hänger ihop och motorns olika delar är ju bara ett enda stort jagvetinteriktigtvadmeningentingbraiallafall! Fan! Hur ska jag hinna få in allt det på bara en månad? Ok, en månad är rätt lång tid så det går säkert bra men nerverna är ändå igång och spökar alldeles för mycket.

Har fått tag på 4 av böckerna jag behöver in för hösten nu också. I'm so happy, då är det bara en kvar. Om det är någon som råkar ha Kroksmark, Tomas, Den tidlösa pedagogiken, Lund, Studentlitteratur, 2003, 91-44-01564-X liggande hos någonstans så är det bara att höra av sig till mig.

Som sand mellan mina fingrar

Nu har jag hört av mig till läskigt många annonsörer över halva sverige för att försöka få tag på höstens kurslitteratur. Den absolut billigaste boken gick på 110 (så den är säkert redan såld) och de andra på närmare 300. Nämnde jag att min litteraturlista täcker ett helt A4?
Kanske inte var så smart att flytta hemifrån riktigt än....

Första listan på evigheter!

Snodd från Emelie.

12 HAR DU:
* Ett förhållande: Ja
* En bästa vän: Jepp
* Dejtat en av dina bästa kompisar: Inte dejtat nej...
* Blivit kär vid första ögonkastet: Nej, snarare attraherad vid första ögonkastet
* Kysst någon och sedan ångrat dig: Mjovars, det är inte alla som fattat hur en bra kyss ska gå till. Eller blir knäppa efteråt.
* Några smycken som kostat över 1000 kr: Haha nej verkligen inte.
* Några husdjur: Nej inte nu när jag flyttat ifrån Assar.
* Hamnat på polisstation: Nej inte än.

11 DAGENS:
* Klädsel: Jeans och döskalletröjan.
* Hår: Tråkigt som vanligt.
* Låt: Do You Want To Date My Avatar - The Guild
* Vill ha: Motivation och pengar!
* Sjukaste: Jens har hostat värre än både mig och Susanne
* Saknad: Badkamrat
* Köp: Nada
* Godis: Jordgubbar
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? Wow, min mage är platt idag!

10 FÖRSTA:
* Bästa kompis: Moa även om jag hört rykten om att jag hade nån Mattias i Umeå men det man inte minns räknas inte.
* Husdjur: Hunden Nilsson
* Semester: Tydligen var de på cykelsemester på gotland under min första sommar. Inga minnen dock =P
* Jobb: Sommarjobb som gåflicka, never again!
* Köpta skiva: Haha oj, ska jag komma ihåg det? Vet att jag köpte Britney Spears - Oops I did it again när jag var typ 11?
* Piercing: Öronen
* Konsert: Alice Cooper sommaren före gymnasiet!

10 SENASTE:
* Personen som ringde dig: Susanne
* Personen som du ringde: Mistress igen
*Personen du sa 'jag älskar dig' till: Jens
* Bilfärd: Vi hamnade på Birsta igår
* Filmen du såg: Coyote Ugly, mest för bardansandets skull...
* Gången du grät: Idag när jag kollade på videon till Avrils When You're Gone. Jag är fjollig, jag vet.  
* Måltiden: Scones med marmelad och varm choklad.


9 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: I would love to!
* Våga hoppa bungyjump: Absolut! Skulle säkert kissa på mig av nerver men har man vittnen kan man inte backa ur!
* Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Klart som fan. Tatueringar är skitsexigt!
* Kalla dig själv lycklig: Mjovars
* Hellre ta bilden än vara med på den: JA!!!
* Kunna gråta över en kille: Inte omöjligt
* Kunna gråta över en tjej: Kanske det
* Ljuga för någon: Inte utan skuldkänslor
* Kunna springa 50mil: Haha springa sammanlagt 50 mil på nån månad kanske.


8 VAD:
* Gör du just nu: Går igenom dagens bloggskörd.
* Ska du göra imorgon: Fortsätta försöka få Jens att packa upp sina infernaliska lådor.
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: Vill inte! Vill inte! Vill inte! Det måste lösa sig på nåt sätt.
* Har du med dig in på bion: Tysta kompisar med bra humor!
* Är det för färg på dina byxor: Blå
* Är det för väder hos dig just nu: Kyligare nu än under dagen. Mörkt.
* Skulle du göra om du vann på lotto: Bli glad och förvånad. Vad vinner jag?


7 BLANDAT:

* Är du blyg inför det motsatta könet: Inte blygare än inför tjejer, antagligen värre för tjejer?
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Det är lika hemligt som hemligheterna som skulle berättats ;)
* Luvtröjor: Mysigast ever!
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Vill fortfarande ha hål i öron och ögonbryn men min kropp vägrar ju tillåta piercings... Tatueringar är hett så klart jag vill ha, vet bara inte vad och vart än.
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Som regel drar jag mig till pojkarna men stannar hos flickorna...

4 VAL:
* Solnedgång eller soluppgång: Båda! Men man ser ju fler solnedgångar än soluppgångar...
* Sommar eller vinter: Trivs med sommar just nu men den egentliga favoriten är höst.
* Vilken ålder har varit bäst hittills: 16 var faktiskt rätt kul. 19 också. Dags att se fram emot 22?
* Sova på sida, mage eller rygg: Sida


Kixileinen

Det första jag ser när jag vaknar är att jag tio minuter tidigare fått ett sms från Kix om att hon är påväg, hinner bokstavligt talat bara svara ok och gå på toa före det ringer på dörren. Men frukostsällskap är alltid trevligt.
Massa mysprat och youtubegarv före vi bestämde oss för kladdkaka. Utan ägg. Snabb promenad till hemköp och sen är vi igång på riktigt. Och den blev god! Verkligen helt underbart krämig, ich bin sehr froh.
Packade upp lådorna i köket gjorde vi också före vi återfann oss i fåtöljerna och nya samtal.
Tyvärr följde hon inte med när jag, Jens och Sven drog vidare till Birsta men man kan inte få allt antar jag....


Och manpower ringde. No job. Deras förklaring var att de räknat med ca 100 sökande och fått det tredubbla.

Snörvel på er gott folk

Jag är förkyld om någon missat det. Halsen är inte så hemsk som man kunde tro men näsan. Näsan! Det känns som att jag går ner minst ett halvt kilo om dagen bara på att snyta mig! Det har nu kommit till det stadie att jag snutit sönder den, rätt bokstavligt talat alltså. Jag blöder. Snytpapprerna ser numera ut som om de användes för att städa upp efter slutscenen i braindead snarare än för att göra det lite lättare för mig att andas.
Men det är ok för på lördag åker jag ner till Beelz igen och kan smittas tillbaka.


En dag ska jag bli en riktig flicka!

Gissa vad jag nyss var smart, impulsiv och drömmande för att göra?
Jag köpte skor. På internet. För jävla snygga skor, men ändå. 1299 kronor kostade skiten. Bäst för dem att jag får snygga ben!

Här köpte jag skönheterna.

MEN VAD FAN! JAG VILL JU LÄGGA UPP BILDEN PÅ DEM JÄVLA SKITBLOGG!

 
Nuså, efter lite fusk ser ni bilden här. Visst är de vackra! Valet stod mellan dem och ett par i lack med snörning och spännen, skithett men läderversionen är vad jag drömt om. Men nästa gång jag impulsdummar mig blir det nog de med spännen...

Fanjävlahelvetespissdansbandskitsatanhustomte!

Rackarns raggsockor också!

Jag trodde aldrig att jag skulle vara så jävla klantig att jag glömde bort en dag! Förstår ni hur dyrt det är med akutp-piller? 160 jävla spänn! Och Apoteket har knappt öppet idag för det är en jävla söndag också för det var ett jävla lördagspiller som glömdes bort! Hur dum i huvudet får man vara egentligen?

Feel the love

Jag: Jag går och duschar nu.
Jens: Glöm inte att raka benen!

Så trevlig är jag att gosa med...

Paniksms

Är det bara jag som måste få bekräftat att vännerna mår bra så fort man vaknar efter en dröm där de inte gjort det?

Alltid som mörkast före gryningen?

Fick just ett samtal från nån tjej på Manpower. Det är tydligen inte helt kört än, i början av nästa vecka ska de höra av sig med besked om jag fick jobbet eller inte och på henne lät det nästan som att det skulle bli ett "ja".  Trots att jag sökte jobb som kundtjänst och sa att det jag var mest stolt över var min kladdkaka.... Undrens tid kanske inte är förbi?
Om det blir ett nej har jag iallafall studierna och enligt sista antagningen kom jag in på förstahandsvalet istället för andrahand som jag först fått höra.
Dessutom ska Maud höra av sig om ett möte snart också, bara för att jag ska få läsa igenom hennes rapport om hur jag skött mig (snälla söta rara ljug lite i den) och för att få ut mina sista bidragspengar, typ 1½ eller kanske 2½ månad, förstod inte riktigt vilket det var som skulle gälla. Pengar ska jag få iallafall.
Tänk, i höst kanske jag inte lever för mina 70+ bloggar på bloglovin och snyltar från sparkontot för att ladda telefonen!

I know your type, tall, dark and dead

Bästa sommarhiten ever!


Rätt ska vara rätt

Vanligtvis skyr jag mcdonalds som pesten på grund av deras sunkiga börjare och mjuka pommefrites. Men är det något den där hemska kedjan kan så är det mejeriprodukter, deras milkshakes och glassar är värda skammen det kostar att gå in på deras resturanger när som helst!

Nu har jag hört talas om en komplott! Den värsta man kan tänka sig. De fuskar med glassarna!
Bloggfrossa har utrett det hela i en serie om tre inlägg.
Tack Bloggfrossa för att du räddat våra glassupplevelser!


Calling all modebloggare!

Jag har hört ryktas att höstens trend är min fortfarande levande och värkande dröm om horstövlar. Är det sant? Ska de äntligen finnas läthittade?
Efter misslyckade försök att hitta närbelägna skoaffärer som ska utöka skaftlängden på sitt stövelutbud känner jag att jag måste göra en officiell efterlysning?
Var fan får jag tag på ett par svarta läderstövlar som går halvvägs upp på låret för ett överkomligt pris? Och med överkomligt menar jag egentligen 500 men för de här stövlarna kan jag sträcka mig till 2000 och försöka betala min del av hyran i natura till Jens.
Hjälp mig fixa stövlarna i mina drömmar!


Statens Järnvägar och Sablans Järnspikar

Same shit different name liksom.
Igår bokade jag mina tågbiljetter till och från Stephen Lynch. Jag bokade, jag betalde, jag fick betalningskvitto och jag fick ett felmeddelande om biljetterna.
Alltså sitter jag nu här 800 kronor fattigare och utan biljetter, de är dessutom så förjävliga att de inte svarar på sin förbannade servicetelefon.
Vad gör man nu?

Hittade iallafall alla viktiga papper inför skolstarten. Och enligt det andra antagningsbeskedet så visade det sig att jag gjorde rätt i att behålla reservplatsen för nu får jag läsa med humanitär inriktning istället för data. Underbart!

Som en narr sprider lycka

Mina särkar är pinsamt skitiga. Mina fötter är fortfarande mörbultade och den ena är så svullen och öm att jag ska knarka ipren åtminstone en vecka framöver. Förkyld så in i helvete har jag blivit sen i fredags också.
Men oj så härligt det var att tillbringa en hel vecka i visby med goda vänner!

Tyvärr fick jag inte låna med mig någon kamera från föräldrarna utan får helt förlita mig på andras bildskickeri men några bilder har jag iallafall hunnit få från Jens.
Trots att vi konstant var i rörelse och hittade på nya saker att göra och att jag nu har 4000(!) mindre på kontot än när vi började resan förra söndagen kan jag inte komma ihåg allt vi gjort och vilka dagar. Alltså blir de nu minnesvärda axplock och bildmaraton som får sammanfatta veckan.

 Mitt i natten kom vi fram till gården vi skulle få tälta på.

 Tältgänget: Tott, Nils, en ofrivillig Anette, Mistress, jag, Älskling, Kix, Amy, Märtha och Gås. Visst var vi tjusiga?

Vi tittade på Jauvets sommarpjäs Sagan Om Den Andra Ringen som var helt hysterisk och bara blev konstigare för varje dag, enligt Emelie som såg varje dag, vi andra såg första dagen och nån gång senare när vi kände för det.

Deras anordnade improbataljer var också helt underbart roliga även om jag inte har några bilder därifrån (än?).


Clematis är ett krav och man kom ju inte därifrån direkt hungrig eller missnöjd, jag beställde en varm skänktallrik, en ungstrull och sen åt jag hälften av Totts kalla skänktallrik. Däremot konstaterade jag bittert att mjöd är fan så mycket godare när det inte innehåller någon alkohol.

Som den kultursnobb jag är drog jag med mig Susanne och Anette till Romas klosterruin för att titta på Shakespeares Som Ni Vill Ha Det under onsdagen, tyvärr var det samma dag som den tydligen helt omissbara Trixshowen var. Men vi  var rätt nöjda med vårt val ändå.
Trix är förövrigt en annan helt underbar gycklargrupp som är sjukt skillade när det kommer till eld. På onsdagkvällen hade de en föresällning som de kallade för Girls Night Out med 15 års åldersgräns. Så jävla bra den var och det var kul att slippa känna sig konstig över sin överkåta inställning till livet. När vi var 700 tjejer (och några insmugna utklädda killar) som verkligen satt och skrek efter mer avklätt när Fabian lekt av sig till kalsongerna på sin strippåle. Och vilka burop vi ställde till med när de andra trixarna kom och bar ut honom när han tänkte ta av sig de också. Klart värt 100 spänn! Och jag fick kramar efteråt! Pelle med den snyggaste kroppen i hela gruppen och Martin som blir så dödligt sexig när han leker med eldpois och psykopatleenden... Märtha misslyckades dock med uppdraget att knulla en trixare åt mig. Bättre lycka nästa år!

Under lördagkväll gick vi på tornerspelen vilket nog var det som verkligen satte igång mitt rösttappande men med såna riddare på vårat lag var det värt varenda tappad decibell.
Kunskapens riddare.

Sista kvällen bestämde vi oss för att skippa gästabudet som skulle blivit alldeles för dyrt men istället bjöd våra gårdsutlånare oss på ordentligt fika inne i värmen och som tack för allt bjöd våra små Tramsare tillbaka med en improviserad eldshow i trädgården.Visst ja! Berättade jag förresten om alla våra plågsamma upplevelser?
Utan att någon kan förstå hur det gick till har Gås blivit biten inte bara utav en utan av 3 jävla fästingar, på två dagar dessutom! Den första brände de bort, inte att rekomendera, även om den också dog.

Vi andra nöjde oss med jämnt fördelad snedfylla, bakfylla och en sjuhelsikes massa vätskebrist och myggbett...
Personligen har jag även bränt sönder min nacke...

Stanna tiden jag vill hoppa av!

Så nu bjuder jag er adjö före jag sätter mig i vagnen dragen av multipla hästkrafter till svunna tider och stannar där på obestämd tid.
Ok, jag drar till medeltidsveckan men jag önskar att det var längre än en vecka...

Godmorgon

Lägenheten är nästintill klar, ungefär hallen kvar när det kommer till städningen och jag blöder ymnigt från tån.
Riskakor och plåster nästa!

Imorgon åker vi!!!

RSS 2.0