Hej Hopp

Mamma ska tävla i klubbhoppningen och jag följer med som stallassistant och hejarklack. Det här kan bli underhållande. Jag lovar att ta med mig kameran utifall att jag ser nåt värt att fotas!

Sen blir det matlagning och festande för resten av dygnet ungefär. Tack och lov att Camilla och Eve följer med så att man har någon att prata med i min ålder när Jens och hans gymnasiefolk drar igång.

Du måste skriva en rubrik

Drömde en massa mysko tjofräs inatt, vaknade i princip efter varje dröm. Nu är jag vaken på riktigt och är läskigt varm, febervarm?

Som ett brev på posten

Idag kom mitt paket från Bubblan.
Jag har inte invigt något än eftersom jag just nu är fullt upptagen, egentligen, i köket, men ikväll - då jävlar!Titta vad fint! Och sprayen luktar iallafall grymt gott, hoppas bara att den funkar som de sagt också...


Vart tog vägen vägen?

Fy fan vad det snöar! Det var så jävla vitt att jag helt ärligt inte hade en aning om vilken del av vägen jag skulle hålla mig på och var det fanns en trottar. Jag såg ju snövallarna iallafall. Men med såg menar jag att jag såg hur högt upp på träden de nådde, var lutningen började på marken hade man ingen aning om.
Jag tror att jag och den där gubben har nån slags varannan gång grej för oss. Inte för att jag någonsin tycker om honom men varannan gång så går jag därifrån och känner mig ändå rätt duktig, som idag. Nu ska jag inte dit förrän om två veckor, alltså när allt det här börjar töa bort. Slasksladdning here we come!

Morrn

Det snöar ute idag, ordentlig jävla blötsnö om man tittar på flingorna. Ska köra om 45 minuter men ser inte riktigt fram emot det. Ont i halsen har jag också.
Idag ska jag och Jens åka iväg till Sollefteå för att titta på ett Wii med sjuhelvetes massa spel åt honom, kan nog bli spännande...

Fittism?

Jag och Kix har en tendens att komma på konstiga frågeställningar. Eller så är det helt enkelt hon som drar fram den sidan hos mig efetrsom hon ofta brukar ha svar på dem?
Idag kom vi iallafall in på ämnet sex och då närmare bestämt kukstorlekar. Men det är ett så pass uttjatat ämne att vi istället gled in på fittdjup. De säger ju att fittan blir djupare när man är riktigt kåt, antagligen för att slippa dunkas ihjäl av varenda centimeter som annars skulle nått rakt upp i botten. (Är inte det förövrigt ett intressant uttryck? Upp i botten.)
Nu måste ju min hjärna sätta igång som vanligt, och typiskt nog dagen efter att jag varit på ungdomsmottagningen med en väldigt överhjälpsam barnmorska.
Så här kommer några frågor, ni som kan svaret är välkomna att ge det annars får jag väl helt enkelt skicka in till veckorevyn eller dylik blaska?
Logiskt nog borde ju kvinnor som är höggravida ha en "nerflyttad" livmodertapp för att ungen lättare ska komma ut. Men de är ju samtidigt ökända för att bli superkåta, hur mycket djupare blir fittan då? Blir den som i "slakt tillstånd" eller som när man är kåt i vanliga fall?
Kix hävdar att fittan anpassar sig efter kuken, ja det är klart att det är sant men då gäller det ju ändå omkretsen. Om fittan skulle hålla på att ändra djup hela tiden beroende på hur stor kuken uppskattas vara vore det ju fruktansvärt ansträngande. Jag och Kix såg framför oss hur livmodertappen var en person som sprang för sitt liv för att undkomma att bli bottnad av en superkuk samtidigt som den sympatiserade med de små kukarna och krympte slidan lite mer så att pluttkuken får känna sig lika stor och mäktig som den som får tappen att fly för glatta livet.

Men som sagt, är det sant på riktigt att slidan blir djupare när man är kåt? Blir den grundare när man väntar barn inom en snar framtid? Om man är graviditetskåt blir den "originaldjup" då eller mer? Anpassar den sig verkligen efter kukar också? Så att om en kille bottnar för mycket så blir man efter ett tag tillräckligt "inknöcklad" för att han ska få plats utan problem?

Kalla tår

Jens är snäll och låter mig fusköva inför morgondagens lektion. Sen undrar han vart en väg går och vi byter plats. Medans vi åker längs skogsvägen så håller han en liten teorilektion om växlingens vetenskap och annat viktigt.
"Och nu när man kommer till backen så ska man -"
Jag ser hur snön virvlar upp i strålkastarskenet och känner hur vi inte riktigt hamnar i den vinkel vi borde vara i.
"ARGH!"
Tvärstopp.
Framdäcket på hans sida hade åkt ner genom snön i vägkanten och nu stod vi stilla. Vad gör vi nu då? Klättrar ut på min sida och konstaterar att det inte är lönt att putta sig upp såklart. Man ska ringa någon i såna här situationer - bärgaren är lite dyr, men Ecke har ju en stor bil?
"Nej. Godnatt" *klick*
What are friends for? Vem annars då? Ante blir uppringd och guidas över telefonen ut till oss och vår lilla skogsväg. De drar bilen framåt men får bara ner det vänstra bakdäcket också. De drar bilen bakåt och Ante kör nästan ner i diket han med före de kan börja, men inte heller det hjälpte särskilt mycket.
Farbror Bärgare kom på pricken 43 minuter efter att Jens lagt på telefonen och inom 5 minuter så stod bilen med tre tassar i vädret och den först olycksdrabbade var säkert på fast mark igen.
Nu fryser jag om tårna och tvingar min stackars pojkvän att fixa chaite åt mig.

Imorgon ska jag backa med Hr. Bilskolenazi...

Something's missing

Någon gång under fjolåret så skrev jag ett blogginlägg. Emelie, du var den enda som komenterade men du kanske kommer ihåg det? Det var ett svarsinlägg på Oltens "jag hatar". Jag listade allt som jag tyckte om i världen. Nu verkar det ha försvunnit, jag har gått igenom vartenda inlägg (rubriksmässigt) från 2008 men ser det inte någonstans. Har du nåt hum under vilka månader det kan ha publicerats?
Har någon annan blivit av med inlägg?

Internet!

Jens är min räddande ängel, nu har jag internet igen!
Två semlor och 5 proppade tacowraps igår, matkoma fortfarande.
Nu ska jag och Kix på stan.

Smslisrta

 Ta fram din mobil.
 Gå till inkorgen!
 Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
 Fråga 1 - första meningen i första sms:et
 Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v 1.


1.Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Bra att veta! Tack!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kan det vara gott med sprite?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Jag funderar på att köpa det.

4. Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
Vad tycker du om Sourz sour apple?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Pizza

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Segt

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Aha!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Med?

9. Vad kommer bli dina sista ord vid liv?
Bra bra, mycke semlor.


WOHO!

Jag vann!
Kan ni fatta det?
Tack Bubblan!

Size 0

Såg just en brittisk dokumentär på 3an om en reporter som på en månad skulle banta ner sig 2 storlekar. Fan vad läskigt att se henne frivilligt utsätta sig själv för något liknande! Grymt intressant dock, hoppas ni såg det!
Vad säga...? Bra men korkat expriment. Skönt med väckarklockor men fy fan vad korkat att utsätta sig själv för något liknande trots att omvärlden verkligen ber henne att inte göra det!

Den onda styvmodern?

Jag och Jens har tillbringat de senaste veckorna med att tillochfrån ge oss i kast med att städa hans lägenhet.
Det fina med att städa hos någon annan än sig själv är ju att man ser alla konstiga saker som de har, men vissa saker kan jag nog klara mig utan.
Nånstans bland alla hans strumpor var det något som stack ut. En liten strumpa. En riktigt liten strumpa. Jag menar verkligt pytteliten!
Den jävla karlsloken har alltså, trots vad han säger sig tycka om det, skaffat barn. Han påstår att det är någon som helt enkelt har glömt den här - ja, hans oäkting!
Förtjänar inte jag att veta vad jag har gett mig in i?Ni ser ju hur pytteliten den är! Inte ens Kix 35or skulle få plats i den strumpan!

Matkoma

När ska jag lära mig att sluta äta ungefär 5 tuggor före jag är må-illa-mätt, istället för att just precis då lassa upp nästa portion?
Jens har en bild på sin mobil som han ska ge mig, har bara väntat på den i en vecka... PIIIIIK!!!

Uff?

Visst fan, det var ju igår som var årets tredje viktigaste vaka efter lussevakan och nyårsafton - Oscarsgalan. Med massa vackra människor som förskönats lite extra, härliga skämt och spännande prisutdelningar. Och ändå sov jag! Hur tänkte jag där egentligen?
Tänkte jag verkligen att min körlektion skulle gå så pass mycket bättre om jag hade 4 timmar extra sömn i kroppen? Eller var jag verkligen trött? Jo, det var jag nog. Men med tillräckligt mycket isbitar i nacken hade nog jag också kunnat vara uppe under hela sändningstiden och ändå prestera samma mängd motorstopp nu på morgonen. Jag ska dit på torsdag igen. En ännu bättre fråga är hur jag täntke där egentligen? Ska jag sitta i samma lilla skitbil som den mannen TVÅ gånger på en vecka? Jag är ju dum i huvudet. Jag förtjänar fan inte bättre än att dras med honom när jag tackar ja utan en chans på att ens hinna försöka övningsköra lite innan dess.
Idag ska jag och Jens städa, det har han lovat. För imorgon ska hans mamma och hennes man ta med sig semlor hit och då måste det iallafall vara något så när mögfritt. Dessutom ska jag till arbetsförmedlingen om 1½ timme för mitt första möte som "godkänt arbetslös". Och ikväll drar min matvecka igån. Så kom igen nu, nämn sex maträtter jag kan slänga ihop innan månaden tar slut! Jag vet redan att jag ska göra kycklinggryta, men vad mer finns det?

Egendomligheter

Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!


1. Vad heter du? Elisabeth
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elda

3. Flicknamn: Emma
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Ebenholts..?
7. Klädesplagg: Epa-keps
8. Mat: Enbärsgele
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Eskapader?
12. Något man skriker: Elaking
13. Film: Enchanted
14. Något man dricker: Erdinger
15. Band: Electric Six
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Eriksdalsgatan
18. Bil: Epatraktor
19. Sång: Endlessly, she said
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Elchocksterapi


Awesome-Sensei!

Jag och den vettigaste lärare jag någonsin haft har just chattat på facebook, ibland saknar jag hans goda råd...

Richard
You could study abroad toh
Elisabeth
Then the question would be where to go?
Richard
The University of Schoolgirl Tentacle Rape in Osaka?
Elisabeth
sounds amazing! Do you think I could be the tentacles?
Richard

sorry

i drifted off there

must have been distracted...
Elisabeth
when we're talking about schoolgirls being raped? how could you???
Richard

erm

i did it again

so quite easily, it seems :(:(

Send them an application, its the only way to know :):)

Elisabeth

strange... I would think it would be a subject to easily say focused on?

True! How do I contact them?

Richard

The exploitation of schoolgirls by tentacles is certainly a serious subject

and it deserves all my attention, yes

Elisabeth

it is! shame on you for drifting

Richard

and the tentacle violation of cosplayers

and tentacles in general

Hmm

I'm sure there must be a webpage

Richard

http://Fwww.kyoto-seika.ac.jp%2Findex.php&h=19a8e6cd8f0bd3137b5cd54a0e5bbd0e

there!

i'll see if i can find english

they do university courses in manga

i'm sure tentacles are part of the syllabus

Elisabeth

without a doubt the same thing


[...]

Richard

I will leave now

Elisabeth

good luck with finding a cateared girl today

Richard

I will find her, and ask what she thinks about tentacles

Elisabeth

she has to be mad not to approve :o:o

Richard

mmmmm

distracted again

all this talk of schoolgirls

Elisabeth

it's not easy being you

Richard

exactly

Richard

You are still a young impressionable ex-student

and I a old pervert :P:P

Elisabeth

no I'm old now, I'm almost 20 and allowed to buy my own alcohol

Richard

In that case, dye your hair blue, get cat ears, and we're off to japland!

Elisabeth

aawesome! do you pay?

Richard

I'll pay

Elisabeth

I'm in!

Richard

but it'll cost you your soul

probably :D:D
Elisabeth

but I already sold that for doughnuts?

Richard

Glorious!

a girl with no soul has no morals


Tänk om man hade haft honom som SYO istället för den inkompetente gubben vi erbjöds. Jag hade faktiskt tagit mig någonstans här i livet!
Så nu ska jag bara tigga ihop lite hårfärg så har jag en gratis resa till andra sidan klotet.


Modebloggning 101

Nu har jag fått nog av alla som tror att alla bloggar är likadana.
Att oavsett vilken blogg man går in på så är det en fjortis som tror sig vara modeel som skriver
Det här är min DAGENS OUTFIT. Visst är den söt!
Jag åt en ostmacka till frukost och idag såg jag en söt kille på skolan. Hihi!
Gå in hit lite mer så får jag ytterligare någon tusenlapp från företagen som skickar hem diamanthalsband! Hihi!

Alla bloggar är inte så! Vilket vi som rör oss bland bloggar tack och lov vet. Men nu har jag fått nog. Dels är jag less på att försöka övertala alla icke insatta om att jag inte läser Blondinbella (vilket tydligen är den enda bloggen som räknas som riktig blogg.) och att jag verkligen inte skriver bara om ostmackor, söta pojkar, matteprov och vad jag och mina kompisar hade på oss idag.
Samtidigt är jag lite less på att jag verkar vara den enda jäveln här ute i världen som jublar över att få en femkrona. Så nu ska jag, Elisabeth Nelin, för första gången modeblogga. För jag vill minsann också få tusentals läsare och kronor för att skriva om ovidkommande saker!
Nu vet jag att det var hela två veckor sen de införskaffades men de har bara blivit använde vid två kortare promenader än så länge så vi kan låtsas att jag aldrig sa det där utan helt magiskt fick dem som en skänk från ovan för fem minuter sedan. Fast ajg köpte de för 200 kronor på rea. Men som sagt, vi låtsas. Kan jag modeblogga kan ni låtsas att jag gör det bra.

Här är mina nya älsklingar down under!Världens snyggaste gummistövlar! I år ska jag minsann klara mig levande under slaskmånaderna.

Sagan om den Patetiska Promeneraren och Hennes Hjälte

Från Jens till Smitingen gick det bra. Men halvvägs mellan stranden och stallet fik jag så ont i höften, eller bakom höften?, att jag haltade som en idiot. Så kändes det iallafall.
Efter att omoget ha övervägt de moraliska aspekterna så bestämmer jag mig för att ta det bekväma före det långsamma och ringer upp min underbart jasägande pojkvän och undrar om han kan hämta mig vid stallet. Sen lyckades jag tillochmed få honom att, efter många om och men, krypa ner i mitt varma badvatten efteråt också.
Förstår ni nu varför jag älskar honom så mycket?

Jag hade tänkt skriva något bra när jag loggade in här...

Hemma är det fortfarande kallt, pumpen kanske är fixad till nästa vecka. Mamma tyckte att det var lika kallt i kylskåpet som ute i köket så nu ligger termometern där och jämför. 5.6 i kylen och 10.2 i köket när ingen har stått och osat matånger från spisen och eldat 11 ljus samtidigt. Har jag sagt att jag älskar Jens?

Ska eventuellt dra förbi ner till sundsvall och loda runt med Robin nån gång nästa vecka, kan bli kul. Har ju inte träffat den pojken på riktigt sen mösspåtagningen i maj förra året nu...

Tanten på hemköp tittade på mig som att jag var dum i huvudet när jag glädjeskuttade mig fram till broccolin. Visst ja - jens ska ha en 20a för den... Påminn mig?

Ska försöka få tummen ur och ta kontakt med sundsvalls folkhögskola imorgon också. Måste ju höra efter ordentligt om det jag vill läsa....

Vad händer annars? Inte mycket. Min pojkvän har börjat få mig att logga in på facebook åtminstone en gång i timmen för det där jävla kuddkriget man kan ha som applikation. Man väljer en kudde, dunkar ner den andra och sen har den 2 dygn på sig att kudda tillbaka. Det är lika bra att ta det säkra före det osäkra så vi kuddar på som bara attan, jag är nu uppe i nivån "pillowninja". Fear me!

Uttråkad

Lista hittad hos Egoina

Stänger du av mobilen när du sover?
Nej. Den stängs bara av hos doktorn och på bio.

Vem såg dig senast naken?
Märtha, Kix och Susanne tror jag?

Hur såg du ut på högstadiet?
Långhårig med tandställning var väl det mest genomgående, annars gick jag igenom lätt gothpunk, hippie och gudvetvad....

Hur är du att ha som arbetskamrat?
Jag är den som drar ner siffrorna i lönebeskedet för timavlönade. Fastnar alldeles för lätt i fikarum, men det kan å andra sidan ha att göra med vilket jobb jag hade....

Har du celluliter?
Nej jag håller mig till de standardiserade fettvalkarna istället. Jag tror iallafall inte att jag har några celluliter? Älskling???

Biter du på naglarna?
Nope, river av dem gör jag däremot. Dumt nog.

Har du något handikapp?
Ärftlig hybris?

Är det rädd för att få hängbröst?
Inte än på ett tag..

Svär du?

Klart som fan att jag gör.

Är du trevlig mot Jehovs vittnen?
Jag är inte direkt otrevlig, mer tydligt ogillande.

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Min kycklinggryta.

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Spenatsoppa!

Har du blivit arresterad?
Inte än

Är du rädd för Securitasvakter?
Nej, men det är lite obehagligt att se dem förfölja dig genom 4 butiker....

Har du någonting att dölja?
Hahaha

Ljuger du?
Klart jag gör, men bara när det behövs.

Har du kysst en polis?
Nej men det kanske vore ett mål att sätta upp, om det är en snygg polis såklart....

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Med tanke på att han bor på samma gata som krogen känns det rätt meningslöst... Men visst, kan han inte gå är det klart att jag kan knata iväg och bära honom 70 meter.

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Gilmore Girls kanske? Det känns lagom mysigt....

Seven Pounds

Har just sett senaste filmen med Will Smith med en snarkande Jens i nacken.
Den var bra, inte riktigt samma handling som jag fått för mig att det skulle vara, men det gjorde inte att den var dålig. Jens tyckte den var vimsig i början och kommer säkert säga samma sak imorgon men å andra sidan somnade han halvvägs igenom typ 5 minuter före de började knyta ihop mer så att man fattade bättre.
Nåja, Will Smiths filmer är och förblir sevärda, dels väljer han alltid bra manus men dels så kan han alltid lita på en trogen tittarskara enbart på grund av sin kropp. Var inte helt fel att se honom stå i linne och meka till rockmusik eller den obligatoriska duschscenen, även om han den här gången bara visade överkropp och ingen rumpa...
Men som sagt. Den var bra, ta chansen om ni får den!
Även om den kanske inte är bio-bra....


I övrigt så var äppelpajen betydligt godare än hallonen!

Miss Popularity Contest

Haha vaärst vad populär jag blev nu då. Anna, Karins syster, läser nu öppet min blogg och Karin tjatar om att jag borde byta adress så att de slipper dela bekantskapskrets.
Det finns människor som slåss om mig!
Jag känner mig typ som prinsessan i medeltida historier, eller Acke, eller helt enkelt rätt bäst.
Japp, så är det. Jag är bäst fast jag är för lat, svag och outhållig för att klara av mer än 20 situps i stöten. Heja mig!
Nu finns det en äppelpaj i ugnen som väntar på att bli uppäten. Ni vet de där nya pajerna från Ekström i två påsar, vi köpte en hallon/björnbär och en äpple/kanel. Jens för att han älskar smulpaj och jag för att överbevisa att den skulle bli bra trots fejket. So far so good, hallonpajen var alldeles för syrlig men vi ställer hoppet till äpllena som just puttades in. Heja äpplen!

Bloggbabbel

Kom just tillbaka efter att ha matsällskapat med Karin på Subway. Ägaren såg jätteförvånad ut när jag inte skulle ha något. "Är du säker på att du inte ska ha en chicken teryaki idag Elisabeth?" lät det från andra sidan disken.
Han kommer ju uppenbarligen ihåg mig utan problem, tror ni att han kan säga till när det finns plats för mig att få jobb där eller måste jag fråga rätt ut?
Det var inte bara jag och Karin där utan det var även hennes mor och syster närvarande. Modern för ekonomins skull och systern för att kunna påpeka att min blogg är bra. Om jag blev röd i ansiktet var de söta nog att inte påpeka det.
Hej Karins syster om du får för dig att titta förbi en gång till!

Men vad jag ska skriva egentligen? Ingen aning, borde plugga Bonniers men är precis lika ointresserad som vanligt. Jag kommer fan aldrig få körkort utan en helomvändning i attityd, ork och självförtroende... Någon dag kommer säkert det också. Väl?

Lista

Tidsfördriv hittat hos Emmys Sexblogg

1. Hur gammal är du om fem år? Då fyller jag snart 25

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Jens

3. Hur lång är du? 177 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett? I love my younger sister - nåt japanskt drama

5. Vem ringde du senast? Johan

6. Vem ringde dig senast? Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Du anar inte hur många femenister som beter sig otrevligt om man försöker va hjälpsam.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms är lite enklare men man får ur sig mer över telefon...

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta.

10. När såg du senast din mamma? Gick förbi henne i köket imorse när jag skulle duscha och hon drack kaffe.

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna oftast

12. När vaknade du i dag? 07.30

13. Vilken är din favoritjulsång?
Öhm... Har säkert nån...?

14. Vilken är din favoritplats? Där jag trivs?


15. Vilken plats föredrar du minst? Väntrum

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I sverige kanske?

17. Vad skrämde dig som barn? Morran från Mumintrollet

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När vi tittade på comedy central och Chris Rock igår

19. Hur stor är din säng? 90cm, men sover mest i Jens säng på 120 ;)

20. Vem sov du senast tillsammans med?
Älsklingen

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Tshirt och trosor

22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 kuddar i min, varierar i Jens säng

23. Hur många landskap har du bott i? Två

24. Vilka städer har du bott i? Umeå, Vindeln (om det räknas som stad) och Härnösand

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Älskar att vara barfota men just nu är strumpor högst uppskattade...

26. Är du social? Om jag är på rätt humör?

27. Vilken är din favoritglass? Kiwi eller regnbåge!

28. Vilken är din favoritefterrätt? Paj kanske?

29. Tycker du om kinamat? Absolut!

30. Tycker du om kaffe? Inte ett dugg, te däremot

31. Vad dricker du till frukost? Te oftast

32. Sover du på någon särskild sida? Nja, men Jens tycker att jag är mer lättmanipulerad i sömnen om jag sover innerst....

33. Kan du spela poker? Chicago om någon påminner mig precis före =P

34. Tycker du om att mysa/kela? Självklart!

35. Är du en beroendemänniska? Inte beroende kanske men väldigt mycket av/på människa.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej men hur många som helst som fyller år dagen efter mig..?


37. Vill du ha barn? På mackan

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, tyska, italeinska och typ "hej jag heter" på kinesiska


39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet utan tvekan, men sjöar är mysiga de med ^^

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och shampoo xD

42. Äger du dyrbara smycken? Inte vad jag vet?

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
House och Gossip Girl!

44. Kan du rulla med tungan? Va?

45. Vem är den roligaste människan du känner? Ska man kunna välja sånt?


46. Sover du med gosedjur? Om jag reser bort

47. Vad har du för ringsignal? Nån tråkig som fanns på telefonen...

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Har jag säkert...

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min mobil, fast min bh är ännu närmare..?

50. Flirtar du mycket? Nej, jag kan inte sånt

51. Kan du byta olja på bilen? Jag har varit med när det har gjorts..?


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Hahahaha nej verkligen inte

53. Vilken var den senaste boken du läste? Det fattas en tärning

54. Läser du någon dagstidning? Inte sen jag tog studenten dumt nog

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Klart som fan!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P3 tror jag?

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Namn och personnummer till arbetsförmedlingen


59. När var du i kyrkan senast?
Julafton, måste ju se på julspelet.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Gudrun!

Jag utmanar Emelie att göra denna!


Bubblans Blogg

Denna söta lilla sexblogg har just nu en tävling där man kan vinna en orgasmkräm, och bara det gör fröknarna som driver Bubblan väl värda en länk och de finns nu också länkade i "länkraden" här på sidan. Men det är ju inte bara supervärda tävlingar som erbjuds, de har lite allt möjligt. Som en GottOchBlandatpåse sprängfylld med sex. Gå in och läs!

Goodmorning sunshine

Dir en Grey, Slipknot, Malice Mizer, Dimmu Borgir, Korn, Disturbed och alla andra som förstår mig är det enda jag vill höra just nu.
Igår sög. Jag gick runt och var hungrig och förbannad hela dagen. Minsta lilla fick mig att svära både högljutt och mentalt. Inget kunde göra det bättre. Jag och Jens bestämde oss för att sova hos mig.
Idag vaknade jag i mitt kalla rum och varmvattnet tog slut när jag duschade. Jag hade knappt någon känsel kvar i fingrarna när frukosten var borta. Bilen blev varm ungefär samtidigt som det var dags att kliva ur den. När jag återfått normal kroppstemperatur var det dags att gå till körskolan. Hackade tänder så fort jag klivit ut genom dörren.
Bilskolläraren var lika dryg som vanligt och jag vill verkligen slå ihjäl karln! Emelie, han och jag går lika bra ihop som vi och Pascal. Ni som gick Kiörning, han och jag går lika bra ihop som jag och Stellan - tänk er nu privatlektioner- YAY!
Jag hatar honom. Hatar. Hatar. Hatar. Hatar!
Idag känns som att det kommer bli en precis lika jobbig dag som igår och imåndags. Fin vecka det här, vad ska sabba de kommande dagarna måntro?

Hej och välkomna till 20 frågor

1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?
Finns värre ^^
2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig?
Hästar mest tror jag
3. Hade du hellre blivit född till det motsatta könet istället för det du föddes till?
Inte vet jag, hade väl gått bättre med att hitta tjejer kanske...?
4. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit?
Ingen aning
5. Har du något mål som du vill uppnå just nu?
Få ett jobb!
6. Är du allergisk mot något?
Inte vad jag vet?
7. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ?
Självklart
8. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?
Dammtorkning
9. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?
Ridning
10. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Ytterst tveksamt, men absolut roliga saker
11. Står du helst framför eller bakom kameran?
Bakom!
12. Sjunger du i duschen?
Var ett tag sen
13. Tar du några vitaminer/kosttilskott?
Nopes
14. Vilken sorts frukt åt du senast?
I en paj - hallon/björnbär, annars var det banan
15. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden?
Njäe..?
16. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?
Spelar absolut ingen roll.
17. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?
Med tårta, presenter och roligt folk
18. Brukar du handla på kredit?
Nej
19. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?
Aldrig varit där
20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Titta på Family Guy med älskling

Arbetsfuckingförmedlingen

Var där imorse igen.
Jag har nu varit officiellt arbetslös i 3 månader så nu fick jag komma och höra exakt samma saker som när jag var nyutgången student i somras. Och om ytterligare 3 månader så får jag kanske ersättning. Great.
Ge mig ett jobb? Snälla? Jag gör vad som helst som inte får mig att hamna i fängelse...

Undermedvetna prövningar....

Snor det här testet från Erika.

Om ni ska göra det, gör det före ni läser mina resultat - de är lite av en giveaway på "hur man borde svara"...

1. The road represents your attitude towards falling in love.

    You chose the short road. You fall in love quickly and easily.

2. The number of red roses represents how much you give in a relationship, while the number of white represents what you expect in return.

    You give 95% and expect 5% in return.

3. This question represents your attitude towards handling relationship problems.

    You like to get the person yourself.  You are a more direct    person and like to work out problems immediately.

4. The placement of the roses determines how much you like seeing your boy/girlfriend.

    You place the roses by the windowsill.  You are alright with not seeing him/her so often.

5. This represents your attitude towards his/her personality.

    You prefer the person to be asleep, you love the person the way s/he is.

6. The road to home tells how long you stay in love with someone.

    You chose the longer road.  You will tend to stay in love for a long time.

Det fanns väl en hel del sanningar i det här...


Tvångströja nästa?

Titta, en lista! Jag lovar att svara ärligt....

Har du över 25 kryss bör du söka hjälp

Anorexia
[x] Du känner dig svag.
[x] Du hatar din kropp.
[x] Du har svält dig själv
[x] Du har dåligt självförtoende
[/] Du använder laxeringsmedel
[x] Du tycker att du behöver vara smalare
[x] Folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[x] Du har skadat dig själv
[x] Folk har sagt att du är för smal 
[x] Du fryser väldigt lätt
Totalt: 9,5

ADHD
[ ] Du har koncentrations svårigheter
[/] du är ofta hyperaktiv
[ ] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[ ] Du sitter nästan aldrig still
[x] Du pratar hela tiden
[ ] Du behöver uppmärksamhet
Totalt: 1,5


Bipolar Disorder
[/] Du kan vara vild
[x] Du är lätt-irriterad
[ ] Du sover nästan inte
[ ] Du har bra självförtroende
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[x] Du har tänkt på att ta livet av dig
[x] Du har väldiga humörsvägningar
Totalt: 3,5


Bulimia Nervosa
[ ] Du har spytt upp allting som du har ätit
[ ] Du har spytt trots att du inte mått illa
[x] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[/] Du använder laxeringsmedel
[x] Du äter snabbt
[x]  Du har tränat så mycket så mycket tills du svimmat (svimmat under träning pga brist på näring/mat)
[x] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det
Totalt: 4,5

Conduct Disorder
[ ] Du är en mobbare
[ ] Du hotar andra människor
[ ] Du hamnar ofta i slagsmål
[ ] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv
Totalt: 0


Etcalla
[ ] Du är elak mot djur
[ ] Du har våldtagit/antastat någon
[ ] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anledning
[x] Du har ljugit
[ ] Du stannar ute hela natten
[ ] Du har rymt hemifrån
Totalt: 1

Depression
[x] Du är alltid/ofta ledsen
[x] Du gråter ofta
[x] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[x] Du har dåligt självförtroende
[x] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel
[ ] Du vill ta ditt liv
Total:  6

OCD
[ ] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] Du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[/] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[x] Du har skadat dig själv
[ ] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar
[ ] Du måste kontrollera saker flera gånger
Totalt: 2,5

Schizophrenia
[ ] Du hallucinerar ofta
[ ] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[ ] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[x] Du har extrem ångest eller fruktan.
[ ]  Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna,
[ ] Du är blyg
Totalt: 1

Sammanlagt: 29,5

Alla som är uppriktigt förvånade över slutresultatet räcker upp en hand...


Google me?

Hittat hos Babiantuttar.
Gör så här: Gå in på google och googla ditt/dina mellannamn ta den tredje bilden och så kommer du att se ut om 30 år.

Så när jag är 49 kommer jag alltså se ut såhär

 
eller såhärFan vad snygg jag kommer bli! Spola-fram-knapp någon?

Trip to Paradise

Paradisbadet idag.
Första gången sen gymnasiet men det var klart värt väntan fast de stängt av vattenbanan med tidtagarur....
Vi blev jagade av småbarn när vi åkte i ringar och de surfade fram på sina knän. De andra blev barn och åkte ringlösa de också men bekväm som jag är tyckte jag det var bätter att luta mig tillbaka i en ring än att frivilligt flå mina lemmar. Vi lekte Top Model i kanan vilket innebar att de andra körde om mig och gjorde konstiga poser och jag fotade dem från min lilla ring. Mest resulterade det i hånskratt från mig och en hel del tittande på Susannes klyfta eftersom hon var den som alltid hamnade på alla fyra. Eller var det bara en hint jag missade?
Vi åkte forsen där vi krockade med förfärade mammor med spädbarn i famnarna som tyckte det var en fantastiskt bra idé att stanna där det var som mest strömt för att amma eller vad nu mödrar gör förutom skäller på oss som åker in i dem.
Konstaterade att killarna överlag var sjukt mycket snyggare än tjejerna även om det så klart fanns de som bröt trenderna på båda sidor, typ killen med en hängig Dkupa och vårtgårdar uppskattningsvis lika stora som min handflata.
Jag och Märtha gick i barndom lite mer än de andra när vi i ett fnittrigt impulsbeslut valde att göra precis som småttingarna och kissa lite diskret i plasken istället för att stå i toalettköer på andra sidan badet. Säg inget till nån!

På vägen hem körde vi förbi en buss med varningstriangel och snäll som min Pojke är så backade vi tillbaka och tog in vitryssen för att köra ner till Älandsbro och fixa en dunk reservbränsle åt honom. Vi flickor passade på att handla kvällens saknade ingredienser för pannkakor och smulpaj, men fick sedan - trots grovt slöande i affären - sitta och vänta på OKQ8 i ungefär 40 minuter före en bärgare kom och hjälpte gubben så att Jens var säker på att han gjort allt han kunde. Min egen hjälte som bryr sig om andra fast han röstat på moderaterna(!) så länge han har haft rösträtt.

Susannes ragg är grymt snyggt och trevligt och det är bäst för honom att han är precis så bra som hon förtjänar att han ska vara, men så pass som vi kunde se är han utan tvekan godkänd! Nu har vi tittat på Stay Alive, skräckfilmen om TVspelet som mördar dig, Jens och Kix sovade, jag och Susanne var relativt lugna oc Märtha och Jonathan skrek och förkorvade sig som små nötter.
Men nu kliar mina ögon av klor och jag och Jens ska knarka Striperella så ni får nöja er med det....

So THAT's why!

Det gick upp ett ljus för mig igår.
Nu förstår jag på riktigt varför Jens har glasögn.

Bevis ett:
Han fick för sig att jag hade magmuskler när han tröck på mina revben och började kalla mig av alla människor för muskelkvinnan.
 
Bevis två:
När jag låg och skrattade hysteriskt åt detta missförstånd sa han att jag är söt när jag skrattar. Det vet varenda jävel att jag inte är, jag är högljudd, jobbig och med ett förvridet ansikte. Men annars så visst, då är jag säkert jättesöt när jag garvar....

Undrar om det finns något som liknar glasögon för hjärnan i sig?

YouTube has left me in despair

Bestämde mig för att gå igenom mina favoriter på YouTube och jag skämtar inte när jag säger att jag fick plocka bort 100 stycken från listan för att de jävlarna hade tagit bort filmerna. Lite besviken man var när alla härliga A/DMVs var borta bara hipp som happ utan någon som helst förvarning!
Så bara därför får ni nu en fanvid för random Jrockare. För den här finns minsann kvar på sidan!


Survival of The Fittest

Gratti Charles!
Idag skulle Darwin ha blivit 200 år gammal.
Det visste ni inte va? Det gjorde inte jag och antagligen inte pappas elever heller. Men vi fick lära oss något nytt idag. Tydligen har pappa tillbringat sin arbetsdag med att läsa högt ur hans bok och springa runt på skolan och kasta in en tårta i vart och vartannat klassrum. 
Tårtan som åts efter middagen försvann till större delen ner i min mage, alla förvånade räcker upp en hand.... 


Retsticka

Jens är så jävla elak ibland. Har jag sagt att han hatar mig?
Först så tjatar han på mig att sätta mig med Bonniers Trafikskolehelvete med den fula dialekten och när jag lydigt sitter och pluggar precis som alla andra smarta varelser vet att man ska. Då sätter han igång Tenacious D och sjunger med i Fuck her gently samtidigt som han börjar gosa upp sig mot mig. Vad fan är det för jävla stil? Här sitter jag och gör precis som han säger med det dumma programmet, som egentligen säkert är jättebra, och sen vägrar han att ens ge mig lite kuk i ersättning.

Om man kanske skulle ta och investera i ett harem ändå?

Duktig flicka

Jag har varit jätteduktig idag.
Vaknade i vettig tid, till skillnad från Teddy, vilket resulterade i smaskiga chokladbollar till frukost. HS sa att det gjorde mig till en duktig flicka, så det får räknas med i listan.
Jag kom iväg på min körlektion som bara resulterade i tandagnisslan men inga tårar den här gången. Duktigt? Tveksamt, men en förbättring iallafall.

 Däremot såg jag lite läskigt hälsofreakig ut när jag kom tillbaka till Jens efter lektionen och unnade mig kokt broccoli med sötsursås. Jag vet, det låter dumt. Men det är gott!!!!!

Älskling, bli glad?

Sitter hemma hos Jens för att inte förfrysa. Hade jag bott närmare Teddy än en halvtimme med buss hade jag säkert svimmat bara av chocken i temperaturskillnad mellan våra rum. Han hade 27 ljuvliga grader i sitt rum där elementet vägrade stängas av. Jag hade 14 grader i mitt rum där inte ens 5 tjog med levande ljus kunde rucka termometern en halv grad uppåt.
Så nu har jag tvingat min stackars stressade pojkvän att låta mig sitta i hans säng och blogga i väntan på att min körlektion ska börja om 50 minuter.
Men Jens är stressad och upptagen och inte glad. Och jag kan inte göra honom glad om jag inte gör hans jobb som jag inte förstår mig på. Så istället sitter jag här och försöker vara tyst.
Snälla älskling bli glad?

3 månader <3

Nu har vi varit ihop i ett helt kvartal. Det är länge för att vara jag, var lite stolta. Från början av vintern till början av våren nu. Enligt månaderna iallafall.... Om jag tittar ut ser jag inget annat än vitt men det hör inte hit.
Han gjorde frukost på sängen imorse. Har jag sagt att jag har världens finaste pojkvän, fast han vägrar ta mitt efternamn när vi ska byta ringar om 34 år?

 
Och ja, jag vet också att bilden inte är den bästa....

Music Maestro

För att jag har tråkigt och fryser

Regler:
1. Ställ in musikspelaren/mp3:n på blandat.
2. Byt låt efter varje fråga.
3. Skriv ner låten som svar på frågan.


1. Hur mår du idag?
Blowjob Song - Blink 182   XD
2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?
Stable Song - Death Cab For Cutie
3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Hips Don't Lie - Shakira
4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
Sweet Misery - Michelle Branch   Det lät ju lovande?
5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Forsaken - Within Temptation
6. Hur är det med kärleken?
I wanna be your underwear - Bryan Adams   Haha Hej Jens?
7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Miss Murder - AFI
8. Hur mår dina vänner?
Phantom Mosquitos - Krack
9. Tycker dina vänner om dig?
Here comes the sun - The Beatles  awww, really?
10. Hur ser folk dig?
Winter - Joshua Radin
11. Spanar folk in dig?
Old Enough - Nickleback    Hahaha ska jag ta det som en pik?
12. Är du bra i sängen?
So Yesterday - Hilary Duff   Det där ska jag absolut ta som en pik.... >_>
13. Har nån sexfantasier om dig?
Avemano - Era
14. Kommer du alltid bo kvar i sverige?
All we know - Paramore
15. Hur kommer du dö?
Stranger - Hilary Duff
16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Ohio - Saving Jane
17. Vilken är din oturs-låt?
Sol Över Oss - Dia Psalma
18. Vilken är din tur låt?
I hate everything about you - Three Days Grace
19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
It's my life - Bon Jovi
20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Gaston (svenska) - Skönheten & Odjuret
21. Hur är det med ditt liv?
Main Title - Buffy The Vampire Slayer (Once More with Feeling)
22. Hur kunde det vart i ditt liv om du hade valt andra vägar?
Hollow Life - KoRn    så jag har valt rätt alltså? =P
23. Vad ska ditt första barn heta?
Can you feel the love tonight? (engelska) - Lion King
24. Hur kommer ditt liv bli?
Colors of the wind (tyska) - Pocahontas
25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
A thousand Miles - Vanessa Carlton
26. Hur kommer sommaren bli?
This Christmas - Vonda Shepard    wtf? O.o
27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?
The continuing story of Bungalow Bill - The Beatles    Låter som en bra grabb
28. Kysser du bra?
When you know you know / I think they're thinking - Natasha Bedingfield
29. Mår din kropp bra?
Misery - The Beatles    Haha stackars min kropp....
30. Får du tillräckligt med sex?
Use Your Love - Katy Perry

Paris del 2/2

Vår första "riktiga" dag i Paris så var vi ute på vift i 13 timmar före vi stelfrusna tog Metron hem.
En promenad ner till Seine där vi började leka ordentliga turister och det äntligen började uppdagas för mig att vi var i Paris. När man kunde skymta både toppen på Eiffeltornet och Notre Dame i samma ögonkast var det som att någon kastat mig rätt ner i en dröm, som jag var väldigt villig att fortsätta drömma.
Notre Dame var så otroligt mäktigt, häpnadsväckande och underbart, magiskt vackert att jag bokstavligt talat hade svårt att behålla andan eller inte läcka ur ögonen. Om jag får bosätta mig i den katedralen kan jag överväga att konvertera till kristendom och dö lycklig.


För att sluta vara lika darrbent när vi kommit ut inmundigades varsin crepe, min såklart sprängfylld med härlig nutella.
Louvren beundrades men besöktes aldrig ordentligt före vi fortsatte genom parken upp mot Champ Elysse, tydligen den dyraste gatan i Paris. Där fanns det en Disneybutik!
Jag förstår helt plötsligt syftet med mängder av pengar. Det fanns få saker i Disneybutiken jag inte ville ha och efter att ha hittat vår väg in i en butik med Louis Vitton kan jag säkert säga att det finns fler designers än Vera Wang att ha i sitt hjärta. Någon som vet hur jag snabbt och enkelt kan bli mångmiljonär och ha råd med allt det vackra i den affären också?


HägenDazs är grymt överskattat och skrämmande dyrt. €6 för 3 kulor glass i en bägare är inte värdigt den smaken, bara att inse. Istället åt jag den kula som smakade bäst och som Marit inte tyckte om före jag gav bort den resterande glassen till henne och började jaga duvor i jakt på en flaxbild som slutligen togs av Emelie.


Triumfbågen passerades före vi styrde kosan vidare ner till Eiffeltornet. Vi såg hur det tändes och åkte sen upp i toppen. Så jävla coolt! Vi stannade där uppe i ungefär en timme före vi stod på fast mark igen och sprang iväg mot en båttur på Seine.


________

Nästa dag åkte vi till Monmarte. Den delen av staden som har alla konstnärer och pervon samlade. Moulin Rouge och Sacre Cuer bara på en backes avstånd egentligen. Så nu har jag sett Moulin Rouge! Dessutom besökte vi en sexbutik mittemot som hade en läskig gubbe, men det var lugnt för han var borta när vi kom tillbaka senare.
Sacre Cuer var häftigt men inte som Notre Dame....


Utgång på kvällen där vi satt och fnittrade åt franska, desperata killar. Jag och Emelie försökte dessutom göra "trademarkbilder" som Egoina och Spiderchick, hon var bäst.


____

Dagen efter åkte vi hem. Men det var en klart underbar resa!

So how was Paris?

Först tillbringade jag 5½ timme på en Ybuss där jag efter misslyckade sömnförsök blev sönderpratad av ett fyllo från Sundsvall som nu på obestämd tid skulle till Thailand. Hans väska var borta när vi hoppade av på arlanda och jag var bara glad att det innebar att han försvann lika snabbt.
Efter lagom mycket förvirring och frustration vid incheckningsautomaterna så slutade det med att jag ändå fick checka in öga mot öga och klockan halv 6 på morgonen stod jag alltså sömndrucken i en lång och ringlande kö.
Kom ombord på planet. Mannen bredvid mig sov första halvan av resan, jag sov andra halvan. Men lagom till landning var båda tillräckligt pigga för att det skulle komma fram att han var väl bekant med Paris, dess transportsystem och språket så jag förföljde honom ut ur planet, över flygplatsen, tills vi fått väskor och ner till tåget från flygplatsen. På tåget mötte vi en dansk kvinna som var lika förvirrad som mig och helt plötsligt var vi två som följde honom hack i häl medans han godmodigt pekade ut hur vi skulle gå för att hitta rätt. Det där med gubbar verkar vara ett bra trick för att komma fram helskinnad.... Den här var en affärsman från Dubai som följde mig fram tills rulltrappan upp till Marit.

Marit och jag lyckades hoppa på en ung fransyska som knappt kunde engelska för att få henne att guida oss till den station där vi skulle möta Emelie och där satt vi sedan läskigt länge och avr sura på henne som aldrig svarade på mina sms. Tydligen skickade jag dem till hennes franska hemnummer, inte kan jag kunna allt!
Möttes till slut gjorde vi iallafall och sen bar det av bakom ett demonstrationståg till La Bastille där det tog oss säkert en timme bara att gå över torget på grund av alla människor som deltog i deras demonstrationsmöte!


På något sätt tog vi oss ändå fram till Hotellet där vi kunde dumpa väskorna, kramas ut ordentligt och sedan fundera på att hitta en plats att äta. Vi hamnade på någon söt liten resturang med trevliga priser. De åt kyckling med cola resp. vitt vin och jag tog nån supergodast sallad med vitt vin som var billigare än cola, jag är inte den som är den.
På kvällen kände vi ändå att vi var något för trötta för att vara klara att gå ut och utforska världen så istället satt vi inne på hotellrummet och drack bacardi breezer, röd vodka och tröck i oss kex, godis och chilinötter som snarare smakade curry.
På något sätt så lyckades vi flumma på liiite för bra med kameror och musik så nu finns det tyvärr bevis på hur hemskt det låter när jag och Emelie sjunger med i kärleksballader. 3 filmer blev det, vi står för den här men de andra två är mer utpressning så de behåller vi oss för själva. Men som sagt, falsksång, sovkläder och mer flum än alkohol trots att bacardiflaskan är tom.... Enjoy?
Jahapp

Som sagt, nätet var segare än vanligt och sen dog det, precis som före jag fick sounkbrott och lämnade in.
Kommer till Jens och det är lika illa här.
Men vad fan kan det vara för skillnad på hemma eller hos servicen? Hårddisken skulle ju vara ren enligt antivirusprogrammet..?
Drar ut sladden ändå och stratar om. Tada! Nu måste jag alltså oroa mig för att bli av med alla mina älskade Disneyklassiker..... Någon som har en extern hårddisk att överlåta bara sådär? Alternativt kan lägga en "antivirusbesvärjelse" över mina elektriska älsklingar?

Ojojoj

Paris var.... Paris. Vad kan man säga? Fantastiskt på läskigt många sätt och så fort jag fått alla bilder och hunnit smälta alla intryck så lovar jag ett långt inlägg med bilder (och filmer) från helgen.
Tills vidare så fortsätter jag som vanligt.
Vår värmepump här hemma är trasig så elpatronen håller vårt hus i stadiga 22 grader. Enligt den alltså, enligt våra huttrande röster, tjocka kläder och termometern så är det snarare 15.5 grader. Precis samma sak... Vilken tur för mig att jag har Jens att fly till för lite värme.
Min dator vägrade inse att den inte styrde med järnhand över internet och protesterade därför mot båda trådlösa nätverk och kablar i flera dagar. Lämnades in på service igår där de inte hittade något alls och nu har jag ett internet igen, även om det är ungefär en tredjedel så snabbt som förut, i bästa fall. Men det finns iallafall!
Paradisbadet på söndag, Jens, jag, Märtha, Susanne och förhoppningsvis Susannes span Jonatan.
Ute snöar det och här sitter jag i dubbla lager kläder, stelfrusna fingrar och sörplar skållhet choklad ur min nya supermysiga I-ormugg.
Men som sagt. När jag fått bilderna kommer det nåt vettigt om förra helgen här.

RSS 2.0