I have a Date with Satan

Stephen Lynch kommer till Stockholm i slutet av månaden! Jag och Beelz ska gå. Biljetter bokas snarast. It's going to be legen... wait for it.


Dary!

Tråkmåns

Jens, Ronja och Sven är och badar. Jag valde att stanna hemma istället fast de är 25 grader och strålande sol ute. Jag måse ju vara dum i hela huvudet.
Mitt försvar? Jag har gått runti dubbla tröjor hela dagen i ett envist försök att undvika gåshud och jag är trött som ett as, sov bort 2 timmar fram tills 4.
Så vad gör jag nu? Läser ikapp på bloggar såklart, och sen ska jag väl fundera på vad som under mystiska omständigheter ska försvinna ifrån köket innan de kommer tillbaka...

GAH!

Jag får ju spunkbrott på flickan. Lär dig ta en hint nån jävla gång. Och om du inte vill ta en hint och gå hem och sova kan du väl åtminstone vara rolig nog att göra dig förtjänt av min fåtölj genom att prata?

Vi har alltså en granne som Jens är kompis med sen tidigare. Hon har varit här bokstavligt talat varje dag sen vi flyttade in. Sammanlagt har hon sagt hej till mig typ 4 gånger. Inte ett ord mer. Säger hon något överhuvudtaget så är det militärprat med Jens och då har jag ju verkligen en chans att följa med i konversationen.
Igår hade jag och Susanne gett oss ut på hemligt flumuppdrag vid 11 och när vi två timmar senare kom tillbaka satt Ronja och Jens och kollade på film. Susanne och jag var egentligen trötta och ville sova men jag tvingade stackars Mistress att stanna kvar tills Ronja gått, bara så att jag skulle ha något moraliskt stöd.
Vi försökte verkligen hinta! Let's face it, är klockan över 1, filmen är slut, inga samtal är igång och jag är hos en kompis så brukar jag fundera på att röra mig hemåt. Gör jag inte det brukar jag åtminstone hamna i de tankebanorna när de som bor där borstar tänderna, gäspar, klagar på att det är sent och att de ska upp tidigt nästa morgon och både de och deras gäst snackar om attdet är dags att sova.
Vid halv 3 gick hon iallafall iväg med sin dator så att jag och Susanne kunde andas ut. Som tack för att hon stannat kvar följde jag henne hem, min mängd med sömn var ju ändå ett lost cause. Klockan 3 fick jag äntligen krypa ner och sova. När vi tänkt sova 2 timamr tidigare. Awesome.
Jag kan ju inte köra ut flickebarnet hur som helst heller när det är Jens gäst för det ger om inte annat honom rätt att göra samma sak mot mina kompisar. Men att inte han kan ta en hint och be henne gå för att vi ska sova? Mes!
Jag vet att jag klagar och låter som världens elakaste och tjurigaste flickvän (och person) men jag kan itne hjälpa det. Jag blir less när hon kommer hit vid 12-1 nån gång under dagen och sen vägrar försvinna förrän efter midnatt. Iallafall när hon inte ens kan prata med mig.
Tackochlov kan jag gömma mig idag, Johan fyller år vilket innebär tårta och ikväll ska jag och Nike "offra" oss och se Harry Potter en gång till med Susanne. Säkert 4 Ronjafria timmar! It's amazing!

Förlåt för att jag klagar men min stubin är inte vad den har varit.

Veckoplanering

Idag är det måndag. Förmiddagen tillbringades med datorer och sen har vi flyttat lite småplock. Ska tvätta före dagen är slut också.
Imorgon ska vi tydligen till Sundsvall och joxa med Jens bil samtidigt som Ante vill dra oss till Birsta. Nämnde jag att Johan fyller år också? Känns inte som det kommer bli mycket gjort i någon av lägenheterna...
På onsdag har Jens bestämt sig för att man måste ha börjat städa ur lägenheten om man ska hinna.
Torsdag är också städning, precis som fredagen också. Får se hur det kommer att gå det där.
På lördag ska allting vara klart i hans gamla lägenhet och vi måste vara färdigpackade för Gotland också.
Söndagmorgon infinner vi oss hos mina föräldrar för tårta och femtioårsgratulationer åt pappa före vi sätter oss i bilen med Susanne och Kix och drar ner till Nynäshamn.

Ja. Någon gång under den här veckan vill jag också hinna vara med Kalle och leka någon timme under nån dag. Känns som att det kommer att gå bra det här när vi återigen sitter med varsin dator, TVn mutad och Jens fast i spel och energidryck.... Önska mig lycka till?

Sämsta flickvännen ever

Inte nog med att jag alltså kommer hem från fester med sugmärken, sen är jag skitsur på honom för att han blir fly förbannad på kompisen som gjorde dem.
Trött var jag tydligen också för jag somnade kring halv6 på kvällen och när han väckte mig med kyssar vid 8 för att gå på resturang orkade jag inte ens öppna ögonen utan mumlade att jag ville sova klart.
Sen vaknar jag kvart över 7 och lämnar stackaren ensam i sängen medans jag sitter och läser bloggar.

Nej, jag förstår inte heller hur han står ut men jag är glad att han är så mycket snällare än mig...

Festen

Det var mysigt, det slutade med att vi var Robin, Pyro, Robins flickvän Petra som var läskigt söt, nåt nördgäng på tre killar, en Victor och en Emanuel. Nördarna var trevliga men försvann snabbt, Victor var också snäll men sa knappt något och skulle köra hem så han drack cola och tittade på när vi andra sprang runt med shotglasen i högsta hugg.
Jag blev full pinsamt snabbt, efter bara två xider kände jag mig lullig och så billig var inte ens min allra första fylla. Det var nog tur att Pyro snodde min smirnoff ice och bara lämnade de två sista klunkarna åt mig, även om jag just då mest tyckte att han var elak som drack utanför fönstret så att jag låg bakåtböjd ut ur köksfönstret på tredje våningen. Tror att kvällens favorit var just Pyro så mycket som vi höll på, antingen slogs vi om alla möjliga saker, satt och garvade åt insidejokes, skickade böghögar efter honom eller kittlade mig. Ett par sugmärken fick jag också, bara för att han var nyfiken på hur Jens skulle reagera (han blev rätt mordisk).
Robin har en kattunge som heter Yuki och ser precis ut som Chi! Så förbannat söt och hyperaktiv, spinner som en jävla motorgräsklippare gör han också.
Vi som sov över var Robin och hans flickvän i sovrummet sen delade jag, Pyro och Emanuel på bäddsoffan inne i vardagsrummet. Förstår ni hur lyxigt det är att sova i mitten av en dubbelsäng? Vart man än vänder sig har man någon att gosa upp sig mot. It's amazing!
Vi somnade ungefär vid 6, kanske 7, på morgonen före Pyros mamma ringde vid 9 och jagade upp oss igen. Men det var absolut värt att åka ner igår kväll.~~

Jahapp

Så lättköpt var alltså jag. En lakritsshot och kattunge var alla mutor jag behövde för att lova att sätta mig på en buss ner mot sundsvall och titta på Robins nya lägenhet med alla andra fyllon. Om 3 timmar drar jag.

Svensk sommar

Det regnar som fan. Jag vill gå ut på promenad men fryser om tårna bara jag tänker på hur blöta de kommer att bli. Stanna inne och få motion i sängen istället kanske?

Specialbloggning till Jens:
PIIIIIIIIIK~~

Jag hatar glasfiber!

Satte mig på en låda med sand i väntan på Jens. Nu sticks och kliar det längs halva låren och rumpan, så sjukt irriterande!

Tårtan var god och mamma blev glad för presenterna.

Robin har inflyttningsfest imorgon, Jens vill inte följa med och jag har fortfarande inte bestämt mig...

Nej, det händer inte mycket i mitt liv. Skulle vilja börja packa inför medeltidsveckan men det känns lite tidigt när jag ändå bara ska ha med badkläder och två klänningar...

I lol'd

Richard sent you a message on facebook.

--------------------
(no subject)

I'm at work. I was checking facebook. What is in the middle of my screen when my boss comes over....

Your result for:
Vilken plats passar dig bäst?

Complete with pictures of some women sucking cock! Tack för det :)



Han får skylla sig själv som kollar facebook på arebtstid?

Säng säng säng?

Mina ögon har börjat svida och det finns egentligen ingenting att göra. Läsa ett brev bara men jag är för seg för att fatta det nu. Tror jag.

Imorgon fyller mamma år. Första året jag inte är hemma och firar med frukosttårta, istället ska jag och Jens dyka upp på kvällen för middag och tårta. Spännande det här med nya vanor som ska försöka läras in...

God natt folket.

Teddy!

Var med världens mysigaste Teddybjörn igår och fan vad skön det var att äntligen få umgås som vi brukar, utan hela kompisgäng och en massa sprit. Filmer vi kan utantill och ryggkli går minst lika bra.
Besöket började med att hans mamma och hennes man drog runt oss på birstas alla byggvaruhus, fast Teddy bara skulle köpa en hårddisk. Men det tog ju bara 3 timmar att titta på brädor och kuddar. Jag och Teddy roade oss genom att bedöma knullbarheten i de olika superbadkaren istället och på Ikea letade vi efter flygande mattor. Bara för att vuxna inte vet hur man hittar de roliga butikerna betyder inte det at vi måste dö av tristess, eller hur?
Till slut rörde vi oss iallafall hemåt, med en godispåse i handen, och kunde börja kolla på filmerna. Jag hade med mig Bridge to Terabithia som Teddy visserligen tyckte var bra "för en barnfilm" die motherfucker die! men hans hysteriska skratt varje gång de visade jätten tog bort min magi i filmen.
Sen satte vi igång de gamla invanda Dödligt Vapen 1 & 2 samtidigt som ryggkliandet och livsfilosofierna började ta fart.
Ja, jag missade sista bussen hem eftersom den gick 4 minuter efter första filmens slut och han bor typ 20 minuter från busshållplatsen. Men Jens var en snäll människa som kom och hämtade mig vid halv3 nån gång, efter att Teddy visat ett träd som är som hämtat ur Inu Yasha.

Jag köpte två nya teer också så nu måste vi hämta teklämmorna från andra lägenheten!

Ööööööööööööh..... Uff!

Matkoma på topp. Erika bjöd på supergod megabuffé vilket reulterade i två fullastade tallrikar med allsköns maträtter.
Sen tårta och kladdkaka på det.
Nämnde jag att jag åt mat hemma knappt två timmar före?
Jag är mätt.

Men det var värt det.

Längtan efter en svunnen tid

Ute lyser solen med sin frånvaro och jag längtar som en galning efter Gotland och medeltidsveckan. Bara tanken på att få dra på mig linnesärken och vandra över innerstadens kullerstensgator bland mängder av vackra ungmöer, riddare och pirater får mig alldeles varm inombords. Det blir inte bättre när tankarna vandrar vidare mot alla gycklare som gömmer sig bakom varje gathörn och Clematis skumma belysning och kladdiga fingrar. Jag vill ha augusti nu!
Hoppas att jag får med mig Märtha, och gärna fler, till Roma för att titta på Som Ni Vill Ha Det också. Mysfaktorn i den ruinen är så löjligt hög, särskilt när nattluften för med sig all extra magi.


Erikachan :3

Erika blir 20 idag. Detta ska firas med middag hemma hos henne och jag har ingen present. Förslag?

Nerver

Nu har jag tackat ja till att 1, stå kvar som reserv på förstahandsvalet och 2, att gå mitt andrahandsval.
Läskigt värre. 3 år ska jag plugga och nerver och tankar löper amok. Samtidigt förstår jag knappt hälften av allt som står som tydligen är jättebra att läsa på studera.nu. Damn. Det här kommer att bli intressant...

Halvblodsprinsen

Igår var det äntligen premiär för den sjätte filmen med Harry Potter. Vi hade biljetter bokade sen en dryg vecka tillbaka och var helpeppade på att se vad de gjort med den här boken när vi en halvtime i förväg samlade ihop oss och sållade oss till resten av den slingrande kön. Sakta men säkert så färdades vi närmare och närmare vår efterlängtade destination.
Så plötsligt. Tvärstopp.
Vår bokning finns inte någonstans i datorn och alla platser utom 2 ensamma på varsin kant är uppbokade. Great. Vad gör man? Jo, man pratar till sig ett deal med de ansvariga för att sen tvinga Jens att springa 100 meter hem och leta reda på bokningskvittot i mailen.
På vägen hittade han en Tobias som hade två platser över på sin bokning men var skulle de andra två sitta? Alldeles ensamma när vi sett fram emot att gå ihop? Det går ju inte! Hitta bokningsbekräftelsen för fan!
I väntan på Jens återvändo disskuterar vi flickor ihop oss och bestämmer att vi nog trots allt får gå nästa dag istället.

Da. Daaaaa~~
Ljuset. Lösningen. Guds gåva till fandomen.

Fröken Alva med vänner kliver in genom dörren. Vi pratar med henne i väntan på Jens och hör och häpna. Flickebarnet har även hon blivt utsatt för de försvinnande vännerna. Så inom någon meter har Jens kommit tillbaka och det bestäms att Kix och Erika ska sitta med Alva och hennes crew medans jag och Jens sitter på andra raden med Tobias och hans kompis.


FILMEN VAR JÄTTEBRA!

Jag erkänner, sexan är den av böckerna jag tyckte sämst om när jag läste den och också därför den jag kan sämst. Men jag hittade ändå inga större missar som jag varit orolig för och de hade en riktigt skön tolkning av när Harry skulle använda Felix Felicis som fick publiken att vrida sig av skratt, de var nästan svårt att höra replikerna genom alla skrattsalovr. Awesome! Största överraskningen var nog deras superspeedade hösttermin och att jag bara grät från att alla visste att Dumbledore var död, fast jag satt och snyftandades över det redan när de gav sig iväg till grottan. Och ja, jag vet att det här är spoiler men jag förväntar mig att jag faktiskt känner alla som läser här och alla jag känner har läst böckerna så skit på er om ni känner er spoilade.


Men oavsett hur bra filmen än var, Jens ska aldrig mer få boka de viktiga biobiljetterna.

Frisk igen

Lägenheten börjar äntligen ta form men jag tycker sämre om duschen varje gång den används. Första gången tjongade jag huvudet i handfatet när jag böjde mig ner efter en schampooflaska. Japp, jag är modig nog att plocka upp saker i duschen fast jag inte är ensam. Min pojkvän är snäll på det sättet.
Andra gången fick jag bara inte bestämma vattentemperatur men det är också värt att småklaga över.

Beslutsångest över vad som händer i höst. Killen på intervjun sa att jag måste höra av mig om jag kommer in på nån av de linjer jag sökt till hösten för då skulle jag inte längre vara aktuell för jobbet. Nu har jag ju faktiskt kommit in men jag kan inte bestämma mig för vad jag helst skulle göra. Kommer jag in på förstahandsvalet är det ju uppenbart att jag pluggar men om jag nu skulle erbjudas jobbet så vet jag inte om jag skulle föredra andrahandsvalet framför det.
Jobbet är på ett callcenter. Det verkar hur bra som helst och lönen är riktigt hög, men att sitta och prata med främlingar igen gör mig nervös även om ångesten som fick mig att sluta på IB tackochlov är borta. Linjen verkar fortfarande grymt kul men just att det kommer vara datorer inblandade i större utsträckning än på den humanitära inriktningen är lite läskigt. Just nu lutar jag mest åt studierna ändå, men det känns jobbigt att då tacka nej till alla vackra pengar jag skulle kunnat tjäna ihop. Och vad händer när jag studerat klart? Då är jag ju tillbaka i arbetslösheten. Damn.
Nåja, det löser sig säkert.

Ikväll är det Harry Potter med nördarna som gäller. Jag, Erika, Jens och Kix ska skutta iväg till bion klockan 9 och jag håller redan på att explodera av nyfikenhet!

Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera. Jag vet att jag suger.

Godnatt

Kvart över tio klev jag ut i sundsvalls spöregn. Efter att försäkrat mig om att jag visst ahde koll på vart jag skulle började sedan tidsfördriven. Tyvärr finns det inte särskilt mycket att göra där när man går ensam men jag lade iallafall märke till att det finns människor med alldeles för lite nostalgi i livet, eller för lite romantik(?) för helt plötsligt har det dykt upp en hel hängare med gamla vackra brudklänningar inne på myrornas. Jag skulle då aldrig sälja min, ens till välgörenhetsaffärer! Vilka knäpptanter det tydligen finns där ute i världen.
Lagom dyblöt och droppande vandrade jag tillbaka till Manpower och ringde på 20 minuter före utsatt tid och fem minuter senare fick jag komma in.
Han var jättetrevlig att prata med! Men jag vet inte om jag alltid framstod som den som passade bäst för jobbet när jag erkände min okunnighet gällande allt vad ihopsättning av datorer heter. Vi får väl se vad de säger, i augsuti skulle de ha tagit ett beslut och de hör av sig oavsett om man får jobbet eller inte så.

Ringde och väckte Kalle och knatade iväg till honom där vi satte igång Monsters Vs Aliens på nedladdning före vi gick och handlade ätbarheter på coop. Det blev en stor kycklingsallad med baugette åt oss och sen impulsköpte jag en korg med ett kilo persikor också...
Tillbaka till lägenheten igen och smart som jag är slänger jag min regntunga munkjacka på golvet istället för att hänga upp den. Uppstyckningen av alla ingredienser börjar och jag är smart nog att ta kycklingen först och sedan gurkan. Har ni någonsin provat att ha kycklingglidiga händer och försöka trä plasten av en gurka? Det är inte lätt! Det tog mig 5 minuter av envist dragande före den var borta och han hann komma med obekvämt många skämt om runkningsteknik.
Salladen blev till sist klar och riktigt god, tror att han också tyckte det även om han bara åt en portion medans jag tröck i mig fyra tallrikar... Till mitt försvar åt han tre gånger så mycket baugette som jag?
Filmen var hur söt som helst! Och efter att allt var färdigtittat och uppätet satte vi istället igång Soul Caliber. Jag suger egentligen på det, åtminstone jämfört med Tekken, men tro på fan att jag nästan vann varje match ändå! Det finns alltså hopp om livet.
Presenterade honom för Chi´s Sweet Home också som han föll lika hårt för som alla andra som får en chans att se den men till skillnad från vissa andra (mig) hade han självbehärskning nog att bara kolla på 10 avsnitt före det var dags för mig att gå iväg till bussen.
Kommer ni ihåg att jag inte hängt upp min tröja? Just det, fukten kunde man stå ut med även om de blev kallt när det blåste utomhus. Men lukten! Den hade hunnti börja surna, inte mycket tackochlov, men det fanns minsann en stark indikation om missnöje. Fuck!
Bussresan hem var allt annat än anjenäm den också. Vid det laget hade det visserligen hunnit sluta regna utomhus, men tro på fan att det regnar inne i bussen istället. Så jag klev av bussen lika blöt som jag var när jag dök upp för intervjun. Mysigt värre.

Nu sitter jag här med ont i ben och huvud samtidigt som febern sakta smyger sig tillbaka till min kropp. Känner mig så taskig som låter Jens åka iväg med sina flyttlådor till lägenheten själv men om jag inte orkar resa mig från sängen känns det inte lönt. Trist nog.



Kollade förövrigt mitt konto på studera.nu idag. Jag är 21a reserv till mitt förstahandsval, beteendevetande med humanitär inriktning, och antagen till andrahandsvalet, beteendevetenskap med datorinriktning!

Awesome, thy name is Ellis

Jag har etfer många om och men fixat tag på mina betyg, ett arbetsgivarintyg och tre referenser. Fan vad bra jag är!

Nu ska vi åka och lämna en stege i lägenheten. Och spriten också tydligen.
Håll tummarna imorgon vid elva!

Börjar bra...

Dagen började med gosig tefrukost tillsammans med Jens före han åkte till jobbet ochjag satte igång Imagine Me And You. Med det regnmulna väder vi har nu stod valet mellan Bollywood och lesbisk romans och eftersom jag fram tills för 20 sekunder sen inte hade någon Bollywoodfilm på datorn så blev valet rätt enkelt.
Nu ska jag hem, duscha och börja samla ihop alla papper och personer jag behöver tills imorgon.




Ja, ni förstår ju själva hur det passar med mysstämningen en regngrå himmel ger.

Okänt nummer

Det var en Hanna som ringde. Hon hade en trevlig röst. Jobbade tydligen på manpower.


Nu har jag en arbetsintervju på fredag. Effektiva typer det där. Wish me luck?
Måste fixa referenser!

Kix vann!

Kix har sett lägenheten.
Hon blev under mystiska omständigheter bortförd i en röd mazda igår kväll. Genom regnet färdades hon mot ett hemligt mål...
Ja, ni kan ju föreställa er dramatiken resten av vägen för jag orkar inte omskriva mer.
Kidnappad blev hon iallafall och nu har vi sett hennes kanin och hon har sett vår lägnhet, precis lika fina båda två. Fast i olika kategorier så klart...

Ultimate Dance Off!

Kommer ni ihåg min sötanime som jag kollade på förra sommaren? Princess Tutu. Well, här kommer en AMV med balettflickor som ni aldrig sett den förut.


Crazy bitch

Min mormor. Jag hatar henne fortfarande. Hon är ju helt jävla sjuk i huvudet!
Mamma berättade för henne att jag och Jens ska flytta ihop och kvinnan kan inte kläcka ur sig ett "oj vad kul att hon träffat någon hon tycker så mycket om", hon kan inte ens anstränga sig med ett "oj vad snabbt hon växer upp". Nej, vet ni vad min mormors hysteriska kommentar om flytten är?

"Men då kan hon ju bli gravid! Har ni inte tänkt så långt? Hur kan ni tillåta något sådant? Är hon redo för ett barn?" och så vidare och så vidare tills mammas stackars öron blödde.
Herregud! Jag är 20 år. Om jag vill ha barn nu är det helt och hållet mitt och min pojkväns beslut. Sen när betyder samboskap automatiskt föräldraskap? Och jag kommer inte att skaffa några jävla barn, varken jag eller Jens tycker om de små monstren.

Min mormor är officiellt helt jävla dum i huvudet och jag är så oändligt tacksam att ingen har nämnt något om att vi ska till medeltidsveckan för då skulle hon bara få spel över det också.

Loke <3

Han är mysig.
Min hjärna är knäpp.
Borde gå hem och byta kläder till nåt varmare.
Saknar Teddy, borde försöka hitta på nåt snart...
Borde, som vanligt, söka jobb istället för att sitta här. Finns dock inte så mycket kvar att söka.

Tomorrow! Tomorrow! I'm loving tomorrow!

Gissa vad som händer imorgon?
Vi hämtar ut nycklarna till lägenheten!
Sen ska vi till Mio och leta efter en ny säng också. Kommer bli hur fantalastiskt bra som helst!


Äre fest eller?

Jag är uttråkad. Jag vill gå ut och dansa med tjejkompisarna men det lär inte bli av.
1. Jag har fått en väldigt knäpp gångstil på grund av den förbannade blåsan så dansa är det inte tal om.
2. Emelie är i Frankrike, Märtha och Susanne är fortfarande små och Kix är lika pank som jag brukar vara.
3. Det är en måndagsmorgon.

Istället får jag nöja mig med att sitta och lyssna på musik som bara gör mig mer pepp. Leighton Meester är faktiskt riktigt duktig, för ni har väl inte missat att Blair Waldorf kan sjunga?





Lista

Beskriver mig med tre bra egenskaper:
Egenskaper? Shit. Jag är omtänksam, rätt duktig lyssnare och en lojal kompis?

Beskriver mig med tre mindre bra egenskaper:

Självisk, dömande, cynisk

Jag älskar att:
Vakna på bra humör

Jag hatar att:
Jag inte har något jobb

En egenskap jag möjligen inte nämnt på min blogg:
Ööööh...

En egenskap jag undvikit att blogga om:
Jag är väldigt elak, egentligen.

Jag skrattar åt:
Mig själv och komediserier

Jag gråter:
Till filmer!

En situation jag inte gillar och kanske undviker därför:
Nya människor utan personkemi. Blir helt jävla knäpptyst och vill bara försvinna.

En situation jag älskar och gärna försätter mig i:
Teater!

Detta är jag stolt över:
Mina kakor?

Detta kan jag skämmas för:
Mig själv.

Detta gör mig glad:

Glada människor

Detta gör mig lugn:
Ryggkli.

...nervös:
Väntan på besked.

...äcklad:
Hmm.... Fetma? Alltså, usch, det där lät taskigt. Men om man ser nån som är typ lika fet som Manuel Uribe blir jag lite äcklad...

...ledsen:
Mycket just nu...

...förtvivlad:
Att det känns som att jag inte kan förändra mitt liv

...tacksam:
Att Jens står ut med mig fast jag är elak och att mina kompisar stannar kvar fast jag är sämst på att ta kontakt.

Detta ger mig en känsla av att vara odödlig:
Orgasmer?

Detta gör jag om 5 år, hoppas jag:
Bor ihop med Jens fortfarande, har ett jobb jag trivs med. 

Så här känner jag för hur mitt liv är just nu:
Bläugh ><'

Mitt motto i livet är:
Ingen aning?

Jag utmanar:
Ni som känner för det!


Birsta

Efter att modigt ha kastat mig in på Kicks i 20 sekunder och lidit av syrebrist och fått släpa på all parfymstank därifrån i en halvtimme började jag ge upp hoppet om att hitta något av det jag letade efter men till slut så lyckades jag faktiskt, på en liten avskiljd Glitterbutik hittade jag mammas födelsedagspresent som jag hoppas att hon blir nöjd med, vi får se.
Passade på att skaffa ett par nya skor också, orkar inte känna mig som ett missmatchat monster som tillochmed (bögiga) killar påpekar bara för att jag har på mig kjol så nu har jag ett par skor som jag slipper skämmas för också. Tyvärr fick jag betala 100 spänn för dem bara för att de inte hade någon prislapp. Nej, jag vet. 100 spänn för ett par converse är ingenting men när de andra färgerna kostar 50 spänn känns det elakt...

Dagens frukost var en halv burk med chunky monkey. Börjar starkt.

Lördagsregn

Idag försvann de två veckor av stekande sol och värme vi fått avnjuta till förmån för ynka 20 grader och spöregn. Men det kan vara mysigt ändå, önskar bara att det kunde åska lite också...
Igår skrevs kontraktet på men det verkr krångligt med inflyttningsdatum så vi (Jens) måste ringa och snacka med killen som bodde där förut om att få komma in i förväg. Blir liksom jobbigt att försvinna från Jens lägenhet och in i den nya på en och samma dag. En dag vi dessutom befinner oss på gotland.
Idag ska jag köpa frimärken och posta tillbaka nåt paket jag gick på att få hemskickat och sen ska vi dra iväg till Birsta.
Har jag nämnt att Jens är hemma igen? Typ veckans höjdpunkt men ändå ägnade vi gårdagen åt djup sömn...

Ja, jag har varit vaken i en timme

Och under den timmen har jag hunnit sätta igång en tvättmaskin, hitta lite kartonger i källaren som inte var fulla med bråte och fylla dessa fynd med allt läsbart jag ska ha med mig. Eller, jag har typ 2, 3 paketlådor kvar men jag vet inte vad jag ska ha i dem så det kvittar egentligen. Skulle vilja packa ner alla köksprylar och drakar men då vill jag ha en större och ordentligare låda. Kläder känns också för tidigt just nu, får se när jag tar tag i dem.

Idag är det sundsvall som gäller, mamma hade något ärende där som innehöll jordgubbstårta och då kan man ju inte säga nej. Ska försöka hitta nån present åt mamma och pappa när de fyller år också men har ingen aning om vad det skulle vara. Känns som att jag måste hitta något superfantalastiskt till pappa för att kompensera min frånvaro på hans 50årsdag....

Värme

Ok att ingen dag den här veckan lyckats mäta sig med söndagens 35 grader i skuggan men det är fortfarande långt ifrån kallt ute. Undkom genom ett mirakel brännmärken på låren i måndags när jag satte mig på busshållplatsens bänk, flög upp med ett tjut så fort jag nuddat den svarta ytan...
Dagen var tänkt att vara 100% tillägnad duktigheter. Skulle gå ut och leta jobb, igen. För att sen komma hem och börja packa inför flytten.
När jag steg ut ur duschen imorse var all motivation som bortblåst.
Emomusik och en lång väntan på Big Bang Theory och sedan sömn har istället blivit dagens planer. Awesome, eller nåt.

RSS 2.0