BK vs Avenyn vs LAN

Bussen kom in vid 10, mötte upp med John på navet och satte oss på bk i väntan på resten. När Fredde, tror jag det var, hade dykt upp kom snacket igång på riktigt. Fyllehistorierna duggade tätt från pojkarna före vi skålade på att jag skulle vara snygg när kvällen var slut - ja, vi tänkte minsann dricka så mycket.
Fredde drog hem när vi stod och väntade på att beställa andra glaset, som för övrigt var misslyckat. Bad om en sur 4a men fick en sötsliskig 6a. Jag har aldrig förut shottat en drink men det var intressant, this is how you do it: 1, be om extra citronskivor. 2, ta en skiva och drick såmycket du hinner före smaklökarna är tillbaka. 3, upprepa tills glaset är tomt.
Knatade iväg till Club Destroyer på avenyn istället för att möta upp med Jacke och Teddy, tyvärr hade de blivit förföljda av ett visst Hår som fortfarande inte kan säga ett ord i min närhet men har läskiga ögon. Efter att ha beslutat att vår törst och hörselstimulans var värd de 130 kronorna de utpressarna ville ha i inträde konstaterades det att min cider verkligen har dött ut på krogar, tequilan fick finnas där för mig istället men det är också trevligt.
Bandet lät som Rammstein på svenska, typ en bra låt men stämningen var så bra att en smirnoff och en tequila faktiskt kunde få tillochmed mitt huvud i gungning. Kände inte ett dugg men så fort jag tagit ett steg utanför krogens dörr när de stängde så började min kurs bli lika vinglig som en röd jävla slalombacke.
Visste ni att det finns läskigt rika personer i sundsvall? Snubben som John lanade hos bodde fan i ett jävla slott! Med pool! Så jag vet att det är sent ute men vad fan, nu har jag också fått sommarens första dopp. Nördar är för övrigt världens bästa folkgrupp. Det räcker med att dra av sig linnet och jeansen sen har man en personlig arme av villiga slavar som hämtar vad man än ber dem om! Måste fan börja hänga runt lättklädd på lan oftare.
Vid halv5 var jag, Teddy och Hellaz (fortfarande inte avskakad) på väg hem till Jacke för någon timmes sömn före bussen skulle gå. Hellaz snodde vardagsrumssoffan vilket gjorde att jag panikartat anmälde mig som sängsnyltare, skit samma vem av de andra två jag skulle ligga och hosta på men fan heller att jag sover på golvet nedanför Håret! Hamnade bredvid Teddy och bara låg och snackade skit och garvade tills klockan var typ kvart över 6, grejen var bara att vi skulle upp halv8 för att hinna till bussen. Jag vet inte om jag somnade då eller senare men det kvittar egentligen, jag sov iallafall mer än stackarn som låg och svettades ihjäl bredvid mig...

Men jo, jag hade iallafall jävligt kul under min lördagskväll - trots en grads feber.

WOHO!

Solen skiner, lite för varmt men hellre åt det hållet efter hur det såg ut senast jag kände mig frisk.
Lägenheten är fortfarande superfin och nu är det bestämt. I mitten av juli börjar vi flytta in i den. Det är bara 3 veckor kvar! Kan ni förstå det???
Nästintill frisk, låtsas som det om inte annat och är ju ljusår före Jens i kampen om återställt immunförsvar.
Krogen ikväll och det kommer att bli hur kul som helst att återse BK och Stefans improviserade superdrinkar även om jag har lite dåligt samvete för att lämna min döende älskling ensam hemma en hel natt, får ta första bästa buss hem imorgon bitti...

Infall

Jag vill gå på bio men det går ingen bra film just nu, i vilket fall tvivlar jag på att de har någon visning klockan halv elva.
Jag vill gå på krogen. I sundsvall. Med sundsvallarna och Beelz.
Jag vill ha sex men min pojkvän ligger för döden och är inte direkt upplagd för något.

Så vad gör man för att fylla tomrummet?
Äter sommarchoklad och lyssnar på barenaked ladies.

Och ja, alla de här viljorna slog mig för ungefär 5 minuter sedan.

Honey you're home

Nu har jag kommit hem från affären med en chokladkaka, ni vet den nya med jordgubbar, och en honungsmelon.
Chokladen var en hit - till att börja med var förpackningen mycket smartare än jag sett tidigare vilket bara det gjorde mig glad, doften fick det att vattnas i munnen och smaken var helt fantastisk! Klar favorit, synd bara att det står limited edition på pappret, kommer de att ta bort denna lycka när sommaren är slut?
Melonen var ljuvlig med sin rinniga sötma som kittlade sig över tungan och ner i halsen. Halva försvann på mindre än en minut men ska försöka hålla igen nu så att jag kan äta mer av den ikväll också.

I'm special?

Det blev ett GGmaraton igår kväll även om vi fortfarande har 5 eller 6 avsnitt kvar av säsongen. Under middagsstöket, Susanne och Märthas jättegoda pannkakor, så konstaterade Märtha att jag är den person med konstigast cravings hon känner.
Jag förstår inte vad som är så konstigt med dem?
Hon listade några på måfå för att försöka få mig att förstå konstigheten i dem så nu listar jag också dem så får ni säga om det stämmer eller inte.

Falukorvsmackor - åt ungefär en falukorv i veckan på det sättet under 1½-2 månader i 2an.
Kladdkaka - En månad under hösten i trean, åt någonstans mellan 1-3 kakor om dagen (ja, hela kakan).
Burkchampinjoner - Passade bra efter chokladöverdosen, fick mina föräldrar att svära på att aldrig mer köpa champinjoner när jag bodde hemma.
Gurka - i slutet av trean gjorde jag av med 5 i veckan trots att jag aldrig åt en hel i taget.
Apelsiner - Förra veckan
Honungsmelon - Just nu, ska köpa en senare idag.
Ostfrallor lite då och då precis som
Müsli,
Chokladbollssmet och
Nötter

To tell or not to tell?

Ska försöka masa mig hemåt och hämta min post idag.
Susanne och Märtha var peppade på GGmaraton hos Susanne ikväll också och jag är så trött att jag inte vet vad jag tycker, samtidigt vet jag att det inte skulle vara någon skillnad på att sitta i Susannes soffa eller Jens säng... Får se hur det blir men det slutar säkert med Gossip Girl ändå om jag känner mig rätt.
Borde jag passa på att berätta för föräldrarna att vi tittat på en superfin etta? Samtidigt känns det onödigt att säga nåt före vi bestämt oss, de har ju vetat genom typ hela förhållandet att vi vill flytta ihop. Nåja, till helgen vet vi säkert så de får väl höra det då...
För övrigt ser Bloggs nya framsida hemsk ut, just saying.

Fuck fuck fuck fuck

Jag måste jobba hårdare på att söka jobb. Maud sa idag att jag är latast i gruppen och ser hon ignen förändring snart tar hon ifrån mig hela julibidraget. FUCK!
Och jo Jens, hon kan visst göra så. Det står i de villkorspapper man får i början att jag måste vara aktiv 8 timmar om dgaen och att det ska märkas, hon finns där som kontrollant och märker hon att jag slarvar är det hennes jobb. Men det suger! Fuck!

Morrn

Rösten är bara som en normal persons hesa röst och hostan inte alls lika illa som den jag fasade skulle hålla Jens uppe hela natten. En rinnig näsa har inte stoppat mig förut så off I go.
Skulle egentligen köpa alvedon åt Jens på tillbakavägen men kom just på att min plånbok ligger hemma så får ta det senare idag, hoppas att pojken överlever.

Jao...

Halsen smärtar för varje andetag men nu kan jag ibland framkalla en röst, även om det låter som att den tillhör en grinig kärring på 80 som rökt i minst 60 år.... Nån mening här eller där klarar jag iallafall av och det är mer än igår.
Febern kommer och går men svettningen är konstant, Jens bara retas.
Mumin på tv just nu och jag sitter och funderar på hur det blir imorgon när jag ska ha möte med Maud på morgonen. En halvtimme ska jag sitta och prata med henne, kan bli spännande. Om jag har röst kommer jag, annars skickar jag ett ursäktande mail och ber mamma ringa och boka läkartid. Jag vägrar gå runt med feber och hatisk kropp i en vecka till.

Midsommar

Jag åt som en kossa. Helt ärligt, det finns inget bättre ord när jag efter lunchen befann mig i matkoma i 4 timmar och fortfarande var totalt-ointresserad-av-mat-mätt när klockan var 9. Men det är lugnt, vis 8-9 började jag äta av det medhavda bara för att alla andra gjorde det. Köttbullar hit, potatisallad dit, en smoore där, en kaka där.
Vi hade för jävla kul med Märtha och Susannes musikaliska färdigheter och min hesa, sensuellt, raspande stämma  som sjöng(?) med.
Nej, det är lugnt ni behöver inte heller tro att det lät bra när jag kom in i bilden, det gjorde det inte. Det räcker med att de andra var duktiga och att min röst idag är som bortblåst, när jag skriker så låter det som viskningar och även att bara andas som om jag skrattar gör ont.

Men det var värt det, och det är allt som betyder något.

 Så här fint var det på Storholmen iår.
Men det var bara Märtha som var galen nog att bada...

Glad Midsommar

Vid 5 ska vi träffas ute hos Märthas pappa och ro ut till Storholmen för att fira midsommar. Knytkalas med mig, Jens, Susanne och Märtha. Trots det taskiga vädret och min elaka kropp kan det säkert bli riktigt bra ändå.
Nu ska jag röra mig hemåt för att sätta igång bakandet för knytiset. Woho!

Gissa vad jag ska göra om två timmar?

Vi ska kolla på en lägenhet tillsammans!

Vilken tur att det mesta av febern försvann igår och att jag nu bara svettas som en gris och har ont i halsen. Duschar är bra grejer...

Kylskåpet Jens

Ont i hela kroppen och sovit halva dagen.
Jag menar, jag är ju uppenbarligen sjuk men nån måtta får det ju vara. Det är inte som att jag har feber eller något.
Sen kommer Jens hem, hans normaltemp är ungefär 2 grader mer än min naturliga och nu kan jag använda honom för att svalka mig.
Hoppas jag lyckas somna inatt och är frisk när jag vaknar.

Aj

Jag har ont i halsen. Riktigt jävla ont alltså, inte ens mitt te vill ta sig igenom halsen smärfritt. Om jag har ont i halsen på fredag kommer jag gråta, vad ska jag då göra när resten av världen äter jordgubbar med glass och grädde? Lukta på dem?
Fan.

Duktig flicka?

Handlat mat för veckan, men glömt paprikorna.
Skaffat nytt lösenord på studera.nu och nu är jag anmäld till reservplatserna på mittuniversitetet. Håll tummarna?
Big Bang Theory nu.

Nerd....

Vi har just kommit tillbaka från att ha sett den nya Star Trekfilmen och jag är helt överväldigad!
Filmen började med ett anfall från Neros skepp och jag satt på helspänn och vågade knappt andas. Sen skulle skeppet evakueras och kaptenens höggravida (i ungefär en halvtimme till) fru var tvungen att lämna honom, vetandes att han gick mot en säker död för hennes, och alla andras, skull. Jag bölade som en idiot. Det var något så vackert hemskt med att de pratade med varandra över radion fram tills att skeppet sprängdes i luften och hon hade deras son i armarna. Det var tillochmed mer gripande än i Titanic när de filmar det gamla paret och då är det på riktigt vill jag lova!

Resten av filmen var bara allmänt awesome och nu är jag så jävla taggad på att försöka få tag på alla Star Trekavsnitt som finns och bara nörda igenom hela alltet under sommaren. Klart värdigt ämne att nörda in sig på. Elisabeth, wannabe Trekkie. Det låter väl inte helt fel?

Hemma igen

Stockholm var nog precis vad jag behövde efter det där jävla brevet i torsdags.
En verklighetsflykt. Bara glömma att jag inte har något att göra om dagarna, att inget jag gör duger. Bara koppla bort och tycka att tequila, smirnoff ice, bacardi apple och Big Bang Theory är det bästa som finns här i världen.

Stackars älskade Jens kan inte ha det lätt.

Bussen hem blev för mycket. Tystnad med mina tankar, fjortisar i sätet bakom som pratar om att äntligen få lämna hemstaden och plugga och jobba i stockholm, sms som aldrig fick några svar. Resan varvades i princip med att ömsom sova ömsom gråta. När bilen inte stod på stationen blev det för mycket och jag låg och grät och skrek på honom alldeles för länge. Dumma jag.
Jag behöver ett jobb, jag hatar vad den här tillvaron gör med mig. Snart kommer han också fatta hur hemsk jag blir av det och då kommer han inte så ut längre.
Fuck.

Har lovat Maud att fixa ihop mit cv så det ser bättre ut innan dagen är slut och tillbringa varenda dag under hela veckan med att leta åtminstone en praktikplats. Ska kolla reservplatser på miu också. Ändå sitter jag bara här med min emomusik. Dumma jag. Någon som orkar leta reda på ett fiskespö att hänga en godispåse i som kan få dingla och fresta framför mig? Samma någon behöver nog också skaffa fram några piskor och knölpåkar att hota med bakom min rygg....

.

Ni vet ju att jag sökt till folkhögskola i höst.
Brevet kom igår, mamma skrev ett sms och jag ringde genast upp och bad henne att öppna det.

Jag kom inte in.

Inte för att jag var för dålig. Inte ens för att för många sökt. Nej nej, jag kom inte in för att den ekonomiska situationen i världen inte tillåter dem att ha kvar just de linjer som jag har sökt.
Tack så jävla mycket inflationen! Jag får inget jobb för att ingen har råd att anställa outbildade personer som jag och nu får jag tydligen inte ens studera vidare för att ni inte har råd med lärare.

Världen hatar mig och jag kommer inte ta mig hel ur ett till år som helt sysslolös.

Jag lever

Nu har jag kommit ner till storstaden. Det tog ett tag och gick inte alls så smidigt som det brukar, jag skyller på att jag missade frukosten.
Tydligen är det inte en bra ide att leva på 1½ liter bubblig ramlösa ombord på en studsande buss för idag har jag för första gången sen typ mellanstadiet råkat ut för åksjkuka. 4 jävla gånger fick jag rusa ner till toaletten. Ingen riktig spya kommer det ju heller utan bara nåt skum som smakar ramlösa och stinker magsyra. Yes, jag känner mig fräshast i världen.
Mobilen dog i Uppsala men Linnea är en snäll person och satt ändå på centralen och väntade och såg så där söt ut som bara Linnea kan. Hon bjöd tillochmed på pizza. Yes, lättköpt is my middlename.

Packad och klar

Nu har jag varit jätteduktig.
Jag sov visserligen till ungefär halv tolv vilket måste vara något slags rekord för sjusovande när jag varken är sjuk eller slarvat med att somna i tid. Men jag har packat inför helgens stockholmsresa och lämnat alla dumma papper om förnyat tillstånd hemma hos föräldrarna. Hur duktigt är inte det?
I am awesome! Fick tillochmed ner all packning i min ryggsäck trots duschgrejs, smidigt värre.
Ska bara försöka komma upp utan Jens klockan 6 imorgonbitti, håll tummarna för att han släpper upp mig ur sängen?

Fast nu fick jag ett sms från mamma om att jag inte skrivit under på ett av de femtielva papprerna så jag måste tydligen hem igen bara för att skriva mitt namn på ett papper. Oj, så dumt.

Morfin!

Dagens låtar tigger om morfin i olika former. Mysjazz med Old Fashioned Morphine blandas upp med lite Lips like Morphine.

Det vore rätt underbarast i världen med morfinkyssar just nu. Bara en kyss och sen glittrar världen igen. Det kvitar hur mycket solen än lyser, glittret lyser ändå med sitt frånvaro.
Snart är Jens hemma. Hans kyssar gör det lite bättre igen. Ikväll ska jag vara snäll.
Hans värld ska iallafall få glittra lite grann.

Nej, jag har inte alls gjort som jag lovade Maud och ägnat mellan klockan 10 och 12 åt arbetssökande. Jag läste bloggar första timmen och den andra låg jag så handlingsförlamad i badkaret att jag kände mig utmattad bara av tanken på att orka raka benen. Det var inte förrän vattnet blivit kallt 4 gånger jag orkade plocka upp rakhyveln och då är det fan inte bra.

Ensam

Jens är uppe i lappland tills åtminstone imorgonkväll.
Hängde med Kix på stan och fejkade paj istället.

Nu är det Magnus Betner på 5an. Kolla!

EUval och glass

Imorse läste jag igenom (början av) några valplattformar för EUvalet och kom fram till att MP var de vettigaste att skicka dit i min värld. Sen drog vi iväg och röstade före vi åkte och köpte glass.
Jag beställde en gammeldags våffla som ska innebära att jag för tre extra kronor får 3 kulor, grädde och dränka glassen i topping. Jag hade varit inställd på den glassen sen igår. Jag beställer mina smaker och hon lägger dem i struten.
24 kronor tack.
Men jag skulle ha en gammeldagsvåffla, inte bara en med tre kulor.
Ja, men de kostar lika mycket och en sådan innehåller tre kulor, grädde och topping.
Ja, jag vet men det var vad jag ville ha.
OK. Jo de kostar 24 kronor, här har du din glass.

Helt plötsligt var glassen inte god utan bara en dum kall sak jag måste äta upp bara för att trots att allt jag ville göra var att trycka in den i hennes blonda översminkade ansikte och sätta mig och gråta.

Nej idag är inte min dag.

Kallt men solen lyser ändå

Jordgubbar och kanotpaddling står på dagordningen men först ska jag tydligen vara en snäll flickvän och knata upp för att titta på när Jens får skjuta nationaldagskanon.
Vad gör ni idag?

Hej och välkomna till 20 frågor och lite mer.

24 frågor alltså.

Lista hämtad hos Emelie.

24 frågor skall besvaras.
Reglerna är: 1. Svara på frågorna. 2. Ta bort en fråga du inte gillar och lägg till en ny. 3. Skicka vidare till 8 bloggare.


1. Vilken parfym använder du?

Ingen
2. Vem kysste du senast?
Jens
3. Vad läser du just nu?
Absolut ingenting
4. Dagens höjdpunkt?
Jensmys so far men senare ska vi paddla kanot och äta jordgubbar så fråga igen om nån timme.
5. Vad heter du i andra namn?
Anna Sara
6. Vad var ditt senaste inköp?
Ett armband på marknaden tror jag.
7. Vad är ditt favoritdjur?
Så sjukt svår fråga. Gillar pingviner men elefanter är också häftiga.
8. Vad är ditt viktigaste mål för tillfället?
Få ett jobb!
9. Vad tycker du om personen som skickade frågorna till dig?
Hon är söt <3
10. Vilken är din ögonfärg?
 Grönbruna oftast
11. Om du kunde ändra något hos dig själv, vad skulle det vara?
Gillar knappt något på mitt utseende men .... ansiktet kanske? Det är svårast att dölja
12. Om du kunde vara var som helst i världen de kommande timmarna, var skulle du då vara?
Vid en skogssjö.
13. Vad värdesätter du hos dina vänner?
Ärlighet och kärlek
14. Vad är dina sommarplaner?
Ska försöka få ett jobb hur omöjligt det än känns. Ta körkort (fast jag inte vill alls just nu). Medeltidsveckan!
15. Vilket är ditt drömyrke?
Skådis eller att äga mitt eget café
16. Vad lyssnar du på nu?
Datorsus
17. Vad får dig att gråta?
Filmer och böcker vanligtvis men nu har jag fjollat till mig och gråter för bokstavligt talat allt.
18. Nämn tre saker som får dig att le.
Mina vänner, solsken och kyssar
19. Vilken sorts musikstil gillar du?
HAHAHA allt utom enbart dunktechno och dansband går i princip hem.
20. Vilka är dina favoritserier på tv?
Gossip Girl, House, Scrubs, How I met your mother och Big Bang Theory
21. Vad har du på dig just nu?
Trosor och täcke
22. Vilket är ditt favoritgodis?
Älskar sura godisar och lakrits!
23. Hur många barn vill du ha?
Inga alls?
24. Vad är din största fobi?
Vet inte säkert

Jag utmanar alla som känner för att ta åt sig.

Bloglovin

Egentligen har jag ungefär 500 olästa inlägg på bloggkoll. Tillochmed i Crackmappen där egoina och spiderchick ligger.
Jag vill inte ha 500 olästa inlägg. Jag känner inte för att läsa de 500 inläggen. Så sen i tisdags har jag bloggvägrat och bara klickat bort alla som "redan lästa". Därför säger de nu att jag bara har 47 0 inlägg att läsa.
Jodå, jag mår jättebra - lovar.

Do you remember?

Detta gjorde jag för...

för 15 år sedan (1994):
Var 5 år.
Rymde hemifrån ungefär en gång i veckan.
Sprang runt i skogen och lekte en massa.
Såg Lejonkungen på bio.


för 10 år sedan (1999)
Gick i fyran.
Hatade min lärare.
Började umgås mer med tjejer än killar.


för 5 år sedan (2004)
Gick i åttan.
Kom äntligen upp i 40 kg.
Slutade växa på längden.


för 3 år sedan (2006)
Gick i 2an på gymnasiet.
Blev av med oskulden.
Var på medeltidsveckan.


för 1 år sedan (2008)

Tog jag studenten.
Sa upp mig från jobbet.
Blev ihop med Jens.


för 3 månader sedan (mars 2009)

Fyllde jag 20.

Hade jag varit arbetslös i ett halvår och började äntligen få bidrag.


igår
Var hela jag totalt fail.
Bråkade jag med Jens utan anledning igen.
Fick mensvärk för ungefär 8e gången i mitt liv.
Försvann all motivation för körkort jag någonsin haft.


idag
Har jag vaknat.
Kollat på Rachel Ray.
Borde gå till körskolan och snacka om tillståndet.


i morgon
Är det lördag och nationaldag.
Tycker Jens att vi ska dra med oss Susanne och hennes pojkvän ut till stugan för att paddla kanot och picnic.


om 1 år (2010)
Har jag förhoppningsvis kommit in på nån av de linjer jag sökt på folkhögskolan.
Bor jag troligtvis ihop med Jens.
Måste jag ha ett jobb.


Regn

Det regnar ute. Jag tro det iallafall. I ögonvrån har det sett grått ut utanför fönstret hela dagen men jag har inte vågat titta ut. Egentligen kvittar det om det regnar eller inte, jag känner mig fortfarande spöregnsblöt, spöregnsfrusen och spöregnsövergiven. Varför vet jag inte. Idag är bara inte min dag. Idag är jag ett spöregn som vägrar kliva upp ur Jens säng annat än för att göra en ny kopp te.
Det enda jag kan göra för att förbättra spöregnshumöret är att lyssna på Broder Daniel. Ja, jag vet att de är rätt dåliga men just till regn finns det inget annat band som är så bra som de. De gör sitta-inne-och-titta-ut-på-regnet-musik, springdansa-lycklig-genom-regnet och så gör de kan-det-inte-börja-blixtra-i-regnfallet-snart?-musik. Precis vad jag behöver idag. Regn.
Kanske man skulle flytta till nåt ställe med regnperioder bara för att få ett ordentligt skyfall?

Dagens Visa

Broder Daniel - I'll be gone
yeah

I won't last long
soon I'll be gone
I won't last long
soon I'll be gone

it's all the same to me
there's nothing to see
it's all the same to me

I feel so weak
I won't last long
I feel so weak
weak in the world

it's all the same to me
there's nothing to see
it's all the same to me
I'm not made to last
I'm not made to last
I will soon be gone
yeah yeah yeah yeah yeah

I won't last long
soon I'll be gone
I won't last long

I'll be gone

there's nothing for me to be
what will happen to me
what will happen to me
although I'll soon be gone
I'll still think of you
oh I'll think of you
and I will soon be gone

Så mycket för motivation

Igår bad jag körskolan att boka tid för teori och körprov. Nu ringer de och säger att mitt körkortstillstånd gått ut så jag måste skaffa nytt och det kan ta upp till 8 veckor.
Helt plötsligt har jag inte motivation att göra annat än att försöka slå Linneas rekord i Bubble Spinner på facebook.


Snyggast.se

Jag fattar inte det här med att ragga på främlingar över nätet. Totalt jävla värdelöst. Särskilt när de skriver till mig att jag är den snyggaste de sett. Nog för att jag inte är så jävla snygg i verkligeheten men vi ska fan inte tala om hur jag blir på kort.
Skulle ni stöta på någon när det här är det enda ni har att gå på?

Kön: Tjej (men vem vet över nätet)
Ålder: 20 (som sagt, vem fan vet över nätet)
Bilder att få tag på:


Ett riktigt kap.

Tell me something good

Snodd från Emelie

Vad skulle du göra om jag:

1. Försvann?
2. Började med droger?
3. Kysste dig?
4. Hamnade i koma?
5. Blev kär i din flickvän/pojkvän?
6. Var kär i dig?
7. Flyttade?
8. Hoppade av skolan?
9. Mördade någon?
10. Dog?
11. Var ledsen?
12. Var hemlös?
13. Sa att jag älskade dig?
14. Frågade om du ville vara med mig?
15. Kopierar du denna så jag kan svara på din?


Svara i en kommentar.


Det är tivoli idag också

Idag har jag alltså kört halkbana.
Vi var 4 stycken som åkte iväg och nerverna var på helspänn. Efter en rekordkort presentation så blev vi tilldelade varsin bil och åkte ner på banan. Vi fick en liten genomgång av uppgifterna och sen var det bara att sätta igång. Vi skulle köra rakt fram i 30km/h och när vi åkt emellan de första konorna skulle vi bara pressa ner koppling och broms så långt vi kunde. Killarna som åkte före mig gissade sin bromssträcka på 10 meter och hade helt rätt. Jag gissade på 10 meter och stannade 20 meter efter mitt gissade mål. 40km/h och de chansade helt riktigt på 20 meter, jag är fortfarande övertygad om att jag bara är dålig och slår till med samma siffror som dem, 80 meter. 50km/h och de stannar efter 25 respektive 30 meter, jag fortsätter halka tills banan är slut och asfalten låter mig greppa igen - 100m. 55km/h och de stannar på ungefär 30-40 meter igen medans jag blir tillsagd att börja bromsa så fort jag är uppe på banan, 105-110 meters glid ungefär.
Märkte vi någon skillnad på bilarna?
Nejdå, jag är bara allmänt sämst. De andra tre hade ju inte alls haft lika mycket problem.

kom det äntligen fram att killarna hade nya och relativt nya vinterdäck och den andra tjejen hade nya sommardäck medans mina knappt hade mönster kvar alls. Ahuuu.... Plötsligt var jag itne sämst i världen längre. Nu fick vi istället åka på en svängande bana och sommardäcksförarna fick byta plats med vinterdäcksförarna så plötsligt var det jag som satt i bilen med stenkoll. Man kände hur det röck i bilen och den var väl inte direkt trevlig att köra 45-50 i men det gick iallafall bra mycket bättre för mig och den andra tjejen än killarna som bara fortsatte rakt fram ut från halkan.
Sen skulle vi koppla ur antisladdsystemet. Precis vad jag ville göra, nästa gång jag fick köra 45-50 på den banan slutade med att jag snurrade inte ett eller två, inte ens tre, utan FYRA jävla varv före bilen stannade - bakochfram.
Behöver jag säga att jag just nu är jävligt osugen på att någonsin köra mer än 20km/h i halt väglag?

Tills på onsdag ska jag ha bestämt mig för om jag vill boka datum för teoriprovet också, pappa säger att jag borde. Alltså ska jag plugga teori, politik inför EUvalet och försöka få ihop ett bra CV och hitta jobb. Vad hände med färdigplugga tills i höst?


RSS 2.0