YES!

Vi fick tillbaka tentan idag. Kommer ni ihåg hur pissigt det gick för mig? 60p max, 30p för G och jag skrev 7 meningar på 2 timmar. 2, kanske 3, meningar har kännts som det rimliga.
Jag fick 6 poäng!
Det är fortfarande ett stort jävla fail (egentligen), men jag är så jävla stolt att det är löjligt! Jag kunde bokstavligt talat ingenting, skrev ännu mindre och ändå fick jag nästan en poäng per mening. Ich bin sehr stolt.
Och vi fick en ny lärare idag. Han skämtade om tvångströjor, Hitler, Stalin och kristna, lätta Trevorvibbar och helt plötsligt känns inte den här linjen så hopplös. Att vi bara har 13 dagar på oss för ett helt delmoment on the other hand...
Ska försöka få göra min VFU ute på stallet och ta vara på den här motivationen för att få in lite plugg i huvudet. Önska mig lycka till?


Oh! Jag älskar min pojkvän. Jag vet att det låter som gamla nyheter för er, det borde det egentligen vara för mig också men ibland inser jag att det är mer än jag anat. Idag är en sån dag.


MY EYES!När jag vaknade såg mitt öga ut så här. Do I have aids?
Nej men på riktigt, jag vet inte varför det ser ut så här men skulle någon som läser här kunna vara en bättre tjej än vad jag är och berätta hur jag sminkar över det? För jo, det ser värre ut än på kamera.

Ante goes 20 (Skrivet vid 7tiden imorse)

Igår kväll var … inte så bra som den kunde varit. I fortsättningen ska jag inte singla slant för att besluta om jag ska dricka eller ej, utan helt enkelt inte dricka om jag inte verkligen verkligen vill.
Kom dit vid kanske halv 8, smakade på deras bål, man kände ju att det fanns alkohol i det man drack, men det var inte förrän mitt glas var slut som jag fick veta att det var 50% bål. Jag vet inte om ni hängde med nu, alltså inte 50% sprit i bålen, utan bålen i sig var 50% alkoholhalt. Heja.
Efter ett tag hamnade vi på övervåningen där jag upptäckte att en av Antes kompisar luktade flensost, jag sa inget men blev väl inte direkt glad när han hamnade bredvid mig och visade sig vara pratig och på så sätt tvingade mig att ha ansiktet (näsan) vänt i hans riktning.
Höll mig mest till HS och Snus eftersom de var de enda förutom mig som inte brydde sig om modomatchen som just då pågick. Hade rätt kul, kände att jag var borde-börja-dricka-långsammare-full. Thorssa ringde strax före 11, jag har ingen aning om vad vi pratade om. Det enda jag på riktigt minns från samtalet är att jag vinglade ut på bron, satte mig på kanten, spydde ner på marken, bad om ursäkt för att jag spytt honom i örat och insåg att han lagt på. Fick syn på Ante så jag gick över till honom, minns att jag sa nåt om att jag spytt, ville hem och var ledsen för att jag lämnade hans fest så tidigt. Har för mig att han sa nåt om att vi skulle få hem mig och ledde in mig i huset igen. Enligt samtalsloggen på min telefon försökte jag tydligen ringa mamma 4 gånger, trots att jag har nada pengar på mobilen, det minns jag inte men jag minns att jag skickade ett sms om hämtning och låste in mig på toa för att kunna spy ifred i väntan på henne. I mitt minne hann jag precis låsa dörren och sätta mig ned före hon ringde. Jag minns inte att jag hämtade mina grejer men jag minns att jag höll i dem när jag satte mig i bilen. Av bilfärden kommer jag typ ihåg att jag var tacksam för att hon hämtade mig men skämdes över att hon skulle behöva se mig så full när hon knappt tycker om att jag dricker.
När klockan var 6 vaknade jag och var osäker på om jag spytt mer sen jag kom hem eller om det bara var i drömmarna, bestämde mig för att det bara var i drömmarna eftersom jag inte hade minnen av annat men den vita hinken nedanför min säng antydde något annat...
Jag tror jag druckit fram min första kväll med minnesluckor, yay me?
Nu ska jag titta vidare på Ally McBeal och hoppas på att min mage kommer bättre överrens med mig om ett tag.


Brutal honesty

Kalle har ett sätt att uttrycka sig mot mig som jag inte är säker på att jag skulle acceptera från någon annan... Tänkte bjuda på lite smakprov här.

Kalle: Asians are so hot, all you other girls look like monsters in comparison.
Jag: Thank you...
Kalle: Well, it's not my fault you were born in the ugly race.

Jag:
Jag vill ha pizza igen [4e gången på en vecka] does that make me fat?
Kalle: Yes.
Jag: D:

Kalle: Du har väldigt definierade ögonbryn.
Jag: Öhm, ok?
Kalle: Well I could say you have pinetrees over your eyes but it felt like you would mind the phrasing.

Och den absolut vanligaste kommentaren, i olika tappningar:
Kalle: You're such a lady...

Pigeons will never be the same

Nyss hemkommen från Kalle.
Vi kollade på skräckfilm, som vanligt. Den här gången en japansk mockumentär som finns uppe på youtube. You must watch it!

Så kan det gå

Mitt under all ljusterapi får jag ett telefonsamtal från en Kix som står ute i regnet och långsamt drunknar i väntan på en buss. Tydligen ska hon in till stan för att köpa ut whiskey åt sin pappa, efetr någon sekund kopplar jag ihop i minnet att jag har en 20årsfest att närvara på i helgen, kanske lika bra att handla nu?
Vi bestämmer oss för att möta upp på systemet och jag börjar knata iväg, kommer till första bron före jag ser en välbekan figur; ketchupkuriren Erika. På något sätt lyckas jag övertala henne om att det är en jättebra idé att följa med mig och Kix på systemet och vips så är vi på väg genom regnet.
Efter att vi plockat på oss det vi vill ha och betalt, ivrigt diskuterande courage wolf, stuvade makaroner, uppcon och andra mer eller mindre viktiga grejer, knatar vi iväg till Åhlens utan att hitta något roligt att fästa blicken på, vidare till Hemköp där jag springer några varv i väntan på rätt dryck (som till slut visar sig vara en festis) och sist hamnar vi bland Gårdsbutikens nalle- och godissortiment.
Det känns inte riktigt som att det är läge att säga hejdå än men alla konstaterar att vi inte fått någon middag än, men vart ska man äta? För att fira att vi (än så länge) för en gångs skull har pengar blir det kina. Där jag såklart gjorde av med ungefär dubbelt så mycket som planerat på att prova nya rätter, men det var lätt värt det när vi kan sitta och nostalgitrippa över Yotsuba hela middagen

Och pappa funderar på att "göra en svampbob" och fira mitt andra misslyckande till uppkörning genom att köpa en jävla massa godis imorgon. Skönt att han tar det bättre och bättre, jag gör det då inte.

Men nu vet ni iallafall vad ni har att vänta er av spontan ljusterapi: systembesök och resturangmiddag med goda vänner och förlåtelse för alla "synder" man begått. Jag rekomenderar det skarpt. Trots att mina bröst sakta men säkert försvinner.

Jag ser ljuset

Jag misslyckades med uppkörningen. Igen.
Nu körde jag "för snabbt, slarvigt och var dömd redan efter första momentet. Men överlag gick det ju bra, bättre lycka nästa gång."
Men jag borde inte vara förvånad, oavsett hur dålig jag tycker att jag är på att köra bil så tyckte han att jag var sämre, redan före vi satt oss i bilen. Det blev inte direkt bättre efter det. Gubbjävel, den andra snubben hade iallafall varit trevlig under uppkörningen även om han uderkände mig.
Mamma och Thorssa (som var söt nog att ringa upp efteråt och lyssna på mitt patetiska bölande) tycker att jag ska ringa och tjata om avbokade uppkörningstider resten av veckan tills min teori går ut på måndag. Jag känner att jag bara vill slippa att någonsin sitta bakom en ratt igen... Tydligen håller Kalle också med dem.
Det är inte förlusten av den lilla rosa plastbiten som är hård, jag är inte ens speciellt interesserad av den, det är förlusten av en biljett härifrån. För även om inte jag bryr mig så gör Sveriges alla arbetsgivare det och utan ett jobb så verkar jag vara fast i den här skithålan resten av livet, trots att jag inte vill något hellre än att lämna Härnösand och allt vad det innebär bakom mig.

Mamma muntrar upp oss med spontan ljusterapi i köket. Känns knäppt men whatever. Här kommer bilder på vad köket har förvandlats till...


Always look on the bright side of death?

Fan.
Jag kör upp om 45 minuter och tittar jag ut är det knappt att jag ser grannhuset genom den här gröten av dimma. Nej, inte dimma, tjocka. Jag brukar inte använda det ordet, de enda jag vet som använder det är tonåringarna i Vi på saltkråkan när de är ute i båten, men det här är fan en jävla tjocka. Och nu ska jag visa att jag tittar ordentligt med rörlig blick och whatnot? Jag får ha hur rörlig blick jag vill, inte en chans att jag ser nåt.
FUCK!

Ny sladd

Mitt internet har varit fucked up sen Thorssa lämnade landet. Nu har jag en ny grå orm som ska slingra sig över golvet i mitt rum och in i datorn, förhoppningsvis blir det bättre nu... vi får se. Annars kan vi utforska styrkan i kabelns hängsnarefärdigheter istället.

Har jag sagt att jag vill simma? Dock verkar jag inte ha tid över nån dag den här veckan, måste åtgärdas!

FYI

Reflexer är bra grejer i dessa mörka tider. Särskilt de som hänger i snören är bra, då kan man snurra på dem och på så sätt underhålla sig själv under kvällspromenaderna. Problemet är bara det att man ibland inte lyckas riktigt så smidigt som man skulle önska med snurrandet. Därför har jag nu sammanställt en lista över var det gör mest ont att bli träffad av hårda reflexsnärtar.

Minst ont gör det på magen och armarna, särskilt som man har jacka på sig.
Sen kommer knäna, de tänker inte så mycket på en liten snärt jämfört med de stötar som de vanligen får utstå på en sån klumpeduns som mig.
Benen bryr sig inte heller särskilt mycket,
likaså är rumpan rätt neutral för de enstaka vilseledda snurrarna.
En stelfrusen knoge är inte riktigt lika okänslig men man överlever kanske 2-3 före det börjar göra ont på riktigt.
Sen har vi vinnaren, där man absolut nte vill få en ordentlig pisksnärt när man redan är stelfrusen - högt upp på innerlåret.

Så där har vi då listan över krppsdelar att undvika att träffa när man leker med sina reflexer under vinterhalvåret. Om nu någon undrat.


Riskettan var det ja

När man satt och lyssnade på att man inte får dricka eller knarka före man ska köra bil. Inte vara trött heller.
Jag sov 3 timmar inatt. Jag sov med huvudet på bordet i 20 minuter mellan 15.05 och 15.25 när larmet, som misstänkt att jag skulle somna, gick igång.
Nu ska jag iväg och köra i 1½ timme. Litet tips bara: gå inte ut på ett tag, just nu har jag ingen aning om vad ja gör.

Jack är borta

I lördags försvann en hund i Härnösand. Bara så där. Det är helt fruktansvärt! Jag blir helt tung i bröstkorgen bara av att tänka på det. En hund är en del av familjen, en viktig del. Att en failjemedlem helt plötsligt blir kidnappad utan förvarning är det värsta som skulle kunna hända. Jag vill inte ens tänka på hur jag skulle reagera om det samma hände mig.
Har någon sett Jack så hör aver till härnösandspolisen!

*EDIT*
Han har kommit till rätta igen. <3

Utfyllnadslista

Jag borde läsa 72 sidor vuxenpedagogik tills imorgon bitti så alltså finns det inget bättre än msn och bloggar just nu.

1. De 3 senaste köpen jag gjort är Aurora, 7up, pizza
2. Den största kändis jag har nummer till i mobilen är ska man ha sånt också?
3. Det senaste jag googlade var Låttexten till Never Leave Harlan' Alive antar jag.
4. Mitt absolut sämsta köp någonsin vinet på halloween, fick kämpa i mig två klunkar. 
5. I min handväska har jag just nu det vanliga; p-piller, anteckningsbok, pennor, läkerol, dagbok och kortlek. Hårsnoddar också har jag märkt.
6. Min favoritgata i världen är Öh?
7. Mitt signaturplagg är Skjortor!
8. Det absolut finaste/dyraste i min garderob är Dyraste är antingen min mantel eller klänningen som hör till, minns inte vilket. Det är nog de finaste plagg jag har också.
9. Jag är beroende av läkerol och sex.
10. Min personliga stil kan beskrivas med dessa tre ord min?
11. Om jag bara fick shoppa i en affär skulle jag välja ingen aning, KappAhls barnavdelning förutsatt att jag skulle få plats i allt?
12. Jag har aldrig köpt något från Kicks var jag nära att säga men jag köpte hårfärg där för 3 år sen...
13. Jag fyndar bäst på sådant som jag inte letade efter
14. Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja Gwen Stefani kanske. Eller Dita von Teese för alla korsetters skull.
15. Mitt nästa stora inköp ska bli en ny biljett till London antar jag.
16. Min stilikon är Måste man ha en sån?
17. I min skosamling har jag väldigt många par trasiga skor som inte slängts utan bara slängts undan.
18. Min drömväska är hel och hållbar
19. Varje månad shoppar jag för ungefär ett studiebidrag. Om ätbara saker räknas som shopping.
20. På nätet shoppar jag helst just nu från helst och helst. Lycknis.com
21. Min favorit-modeblogg är läser ingen, men Foki kanske kommer i närheten.
22. Jag är som snyggast när jag är ren
23. Om jag vill ha smakråd så frågar jag någon i närheten
24. Mitt hår är smutsigt.
25. Mitt drömjobb är absoluta drömjobbet är skådis, annars nåt där jag får leka runt i kök hela dagarna.

Bu eller bä?

Att män också kan lägga sig under kniven för att bättra på sitt utseende vet man ju sen ett bra tag tillbaka, men har det inte gått lite för långt när de börjar se ut så här?Här är han före operationen.

Shut the fuck up!

För två timmar sen fick jag ett sms från Jens. Som hotar med en polisanmälan för förtal.
Jag har inte sagt annat än att han är en idiot och att jag vill ha ut honom ur mitt liv, när det nyss tagit slut var jag rätt ordentligt sårad också men that's it. Förtal för att jag säger att jag inte tycker om mitt ex som dumpade mig över msn? Nåt är fel, jag menar, han är ju lite dum av sig men jag betvivlar att det skulle ta honom 3 månader att bestämma sig för en polisanmälan över nåt så bagatellartat som att jag tyckte att hans dumpning var osmidig.
Sure enough låg det djupare saker under och jag kände hur tragiskt verkligt det var att likna Härnösand med den där sången i inlägget nedan.
Någon har gått runt och sagt att jag sagt att han misshandlade och våldtog mig. BULLSHIT! Antagligen är det samma Någon som spred ut att han gjort slut för att jag varit otrogen. Kan den personen få brinna i helvetet ifred utan att andra ska tro på honom eller henne?
Jag har gått vidare. Han har gått vidare. Det vore skönt om resten av stan kunde göra det och låta oss slippa ryka i luven på varandra över absurda rykten. Om ni nu hör något kan ni väl slå ner källan till det hela? Verbalt alltså. Det är illa nog att nån snubbe, som jag inte ens kände igen beskrivningen på, hoppat på Jens på krogen för att han varit elak mot mig. Tack, vem det nu var, för att du bryr dig om mina känslor men inse att det där bara gör det värre för mig.

Så. Nu tänker jag försöka somna om och glömma att det där smsbråket någonsin behövde äga rum.

You'll never leave Härnta alive

Dagens Visa
Jag är på countryhumör idag. Lite känner man igen sig i den här texten. Tyvärr.

You'll never leave Harlan alive

In the deep dark hills of eastern Kentucky
That's the place where I trace my bloodline
And it's there I read on a hillside gravestone
'You will never leave Harlan alive'

When my granddad's dad walked down Catron's Mountain
And he asked Tillie Helton to be his bride
He said, won't you walk with me out of the mouth of this holler?
Or we'll never leave Harlan alive

Where the sun comes up about ten in the morning
And the sun goes down about three in the day
And you fill your cup with whatever bitter brew you're drinkin'
And you spend your life just thinkin' of how to get away

Well no one ever knew there was coal in them mountains
'Til a man from the Northeast arrived
Waving hundred dollar bills
He said, I'll pay you for your minerals
But he never left Harlan alive

Well granny, she sold out cheap and they moved out west of Pineville
To a farm where big Richland River winds
I bet they danced them a jig and laughed and sang a new song
Who said we'd never leave Harlan alive?

But the times, they got hard and tobacco wasn't selling
And ole granddad knew what he'd do to survive
He went and dug for Harlan coal
Sent the money back to granny but he never left Harlan alive

Where the sun comes up about ten in the morning
And the sun goes down about three in the day
And you fill your cup with whatever bitter brew you're drinkin'
And you spend your life just thinkin' of how to get away

Where the sun comes up about ten in the morning
And the sun goes down about three in the day
And you fill your cup with whatever bitter brew you're drinking
And you spend your life digging coal from the bottom of your grave

In the deep dark hills of eastern Kentucky
That's the place where I trace my bloodline
And it's there I read on a hillside gravestone
'You'll never leave Harlan alive'

Jag har varit vaken sen 03.29 inatt

Jag fattar inte varför min sömn blir så jävla tidsfattig när jag druckit, sover jag effektivare så att jag inte behöver sova lika länge?

Förutom att Killer Klowns from outer space är helt sjuk lärde jag mig ett och annat igår.
I fortsättningen ska emodagar tillbringas precis som de alltid har gjort, med storbak tills jag lugnat ner mig. Inte med en flaska vin på fastande mage samtidigt som man bölar ner kompisars skjortärmar. Sen köpte vi visserligen pizza efter halva flaskan men då hade balansen återställts så pass mycket i mitt alkoholomlopp att det inte påverkade mig nämnvärt mer än att jag helt plötsligt led av matkoma också. Man ska inte heller påbörja denna procedur 4 på eftermiddagen, vara lagom askalas vid 6tiden och sen gå hem och däcka vid 10 på kvällen.
Men som sagt, man lär så länge man lever.

Goder afton

Ingen kårfest med "anything but clothes party"tema.
Hamnade hemma hos Kalle istället för dåliga skräckfilmer och pizza. Jag tog med mig gråtprat och en flaska aurora. Nu är gråtet slut och flaskan halvtom, pizzan har fortfarande inte dykt upp och jag börjar känna av min bortglömda frukost, lunch och middag.... This could be interestig.
Jag har just lärt Kalle hur man botar sendrag, varför är det då jag av oss som inte kan stå rakt? Seriöst, han visste inte hur man gjorde.

Som en skugga av en konstig dröm

Ibland ser jag mannen i frack och ridstövlar vandra runt på stan. Konstigt nog verkar ingen lägga märke till honom, hur man nu kan missa en skorpionmans utstrålning under en stormhatt?
Varje gång jag ser honom passera mig vill jag gå fram och fråga om han känner igen mig utan kattöron men det kanske är fjantigt av mig att förvänta mig att han skulle minnas någon han pratade med för över ett år sen. Ändå skulle det vara kul att höra vilka historier han hunnit samla på sig under året som gått? Vilka svenska divor jag aldrig ägnat en tanke han skrivit brev och blivit hembjuden till, en ny man som han fallit för eller kanske någon ny pjäs han upptäckt?
Nästa gång ska jag nog gå fram ändå. Kanske.
Om jag har kamera ska jag absolut göra det så att ni kan få en bild och förstå varför det är så konstigt att ingen förutom jag verkar se honom i fruktdisken på ica...

Everything you know about sex is wrong

Jag kommer inte åt studentportalen från min dator så jag har ingen aning om vad jag ska ha gjort tills på fredag, eller ännu hellre tills imorgon när studiegruppen ska träffas och prata.
Istället roar jag mig på andra sätt.
Jag har nu (äntligen) börjat läsa boken jag köpte när jag hälsade på Thorssa i London. Och den är helt fantastisk! Nog för att jag tyckte att jag visste en hel del om sex, men när redan andra kapitlet handlar om astralresor under, eller istället för, orgasmer så får jag erkänna mig besegrad. Hittills har jag bara läst 4 kapitel men redan har de tagit upp Summer Sex Camps som anordnar Fista-thons, telefonlinjer för sexfrågor (varför har vi inte såna i Sverige? Skulle vara ett grymt bra jobb!) och annat sött.
Det här var lätt 3 välinvesterade pund!

Det kan ju vara tråkigt, och dötrist, och tråkigt, och alldeles ... Alldeles underbart

Det regnar utanför mitt fönster. Idag igen. Tittar jag ut är det enda jag kan se regnvåta trädgrenar, droppande hustak och ett enda dis av regn, någonstans i regnridån anar jag också hur en stor orange grävskopa river ner det nedbrunna huset.
Jag fryser om händerna. Egentligen borde jag borsta tvätta håret, äta något, försöka komma in på studentportalen från någon annan dator än min så att jag har en chans att se studieplanen för resten av terminen.
Ändå sitter jag här, med ett superkasst internet och drömmer mig bort.
Försöker måla upp hans ansikte och föreställa mig hur han visst sitter här med mig och håller om mig - det går inte så bra som jag skulle vilja.
Längtar till jul med lite fejkad ledighet och förhoppningsvis en hel del snö. Och honom.
Men om det inte vill komma någon fin snö kan jag lika gärna spola framåt och hoppa direkt till Augusti. Medeltidsveckan, med honom.
Ja jag känner mig lite ensam och tragisk...
Men jo. Finns mycket man antagligen borde göra istället för att fantisera om julhelgen och sommarlovet...


 VS.

... Eller så kan man dricka nyponsoppa med någon man älskar


Sömntuta

Jag la mig nån gång efter 1 inatt. 10 över 6 var jag realtivt pigg när klockan ringde och var absolut uppe före snoozen började låta.
Efter ett besök hos tandläkaren, som tydligen är rätt förbenat dyr ändå (397kronor ska de ha, men 50 kronor extra i faktureringsavgift), har jag suttit klarvaken här hemma och lite smått ångrat att vi inte sa att jag skulle gå över och väcka honom när jag var klar vid 8 utan att han istället skulle komma hit när han vaknat.
För nej, hur underbar min älskade pojkvän än är vill han tydligen inte dela säng med mig när man somnar efter midnatt och jag ska upp före gryningen...

Bli klar nån gång!

Lämnade en varmoch gosig säng med en het och kramvänlig pojkvän i ett morgonmörkt rum till förmån för en bländvit och iskall värld imorse.
Levde farligt och lät andra människor känna hur man lever ett tag före jag i mitt stilla sinne konstaterade att jag nog inte ska ha körkort. Men det har inte hindrat arbetsgivare förut så den 25e blir det ett nytt försök att få en rosa plastlapp med ett oigenkännligt foto.
Tillbaka till den fina pojken för nutella och juicefrukost.

När eftermiddagen närmar sig är jag så trött att man egentligen bara kan skratta åt mig. Han hävdade visserligen att jag bara sov 10 minuter i sträck varje gång jag somnade, men jag vill egentligen inte tro att jag hinner framkalla en sån dregelpöl på täcket på så kort tid.
Andra gången jag vaknade vaknade jag och såg hur han bar fram ett glas juice, nybakt bröd och nybakt rulltårta (nej han hade väl inte bakat det själv men det var fortfarande nybakt). Hur mycket bättre uppvaknande än så kan man få?

Men nu sitter jag alltså här, sen 4tiden i eftermiddags. För att han ska skriva skolarbeten. Som tydligen bråkar med honom. Medans jag sitter här och bara väntar på ett litet tecken att det är fritt fram att komma tillbaka och överösa honom med kyssar. Jag vet att jag låter extremklängig, men bor man i olika länder känns det dumt att vara ifrån honom 6 timmar bara för att sitta och sakna honom lite extra, körlektionen räckte gått och väl.

Har jag sagt att han är underbar?

Prinsesspartyt var hur kul som helst!
Alla var utklädda och jättetjusiga, vi spelade våra roller som internationella ambassadörer fullt ut - särskilt Märtha från Ryssland och jag ifrån Tjockien - och spelade "pussa prinsen", en ny version av "sätta svansen på grisen".
Kvällen avslutades med disneyfilmer som en extra hyllning till den prinsessiga stämningen.

Sen bar det av hemåt, eller, hemåt och hemåt. Hemåt för att trä av mig vingarna före jag kunde springa iväg till Allra Finaste Thorssa. Efter att ha kysst oss nerför trappan och ner i i sängen känner jag något hårt under ryggen, vad fan är det för skräp han lämpat av här nu då?
Toxic Waste! 10 stycken! Extra stora! Kommer ni ihåg det där godiset jag fick honom att springa runt halva London för att hjälpa mig hitta sista dagen jag var där? Han har hittat det! Han är så bäst, underbarast, finast och perfekt att man blir helt vimmelkantig bara av att tänka på det! Jag fattar inte hur jag kan ha haft sån tur!

Nu sitter jag hemma i fler aminuter för att vi åt på varsitt håll men så fort jag publicerat det här bär det av igen. Tänkte bara att ni var intresserade av att höra. Och ja, bilder från i söndags kommer de med.

Farväl Bloggkoll?Jag har alltid haft tendenser att kunna nörda in mig på ämnen. Nu är det väl, egentligen, bloggar som gäller i brist på annat men det känns ändå inte helt rätt. Det är ju trots allt inte Jag-jag, det är ju Andras-liv-som-jag-läser-om. Jag antar att min senaste riktiga innördning var DeathGame och jag har verkligen saknat att ha något att gå in för lika hårt som det.
Men idag. Idag tror jag att jag skådat min räddning.
7-8 timmar av denna dag har varit vigda åt att lära mig rollspel, närmare bestämt Eon. And it is fricking awesome! Jag har spelat en dvärg som blev löjligt stark men ändå noll koll i strid, gissa vem som klubbat ner alla elakingar som kommit vår väg? Kalle var så nöjd att han erbjöd mig en plats i sin vanliga rollspelsgrupp så fort den här spelomgången är klar, förstår ni hur häftigt det är?!?!


Och vet ni vad? Om 13½ timme så är Thorssa hemma!

Man önskar ibland att jag borde veta bättre

I skrivande stund så har jag 1746 filer i en mapp som inte ens borde existera på min dator.

Pappersbloggen från gårdagens tenta

Klockan 8 infann jag mig i en fullsatt tentasal. 3 uppgifter, 20 poäng vardera och 30 poäng ger godkänt. 2 och 3 har jag inte en chans på, men på 1 kan jag iallafall låtsas att jag försöker bullshitta ihop något. Omtenta, hej här kommer jag! Igen.
Efter en timme i salen har jag konstaterat ett och annat:
* På höger hand har jag 3 prickar, 2 ärr, 1 instucken blyertsspets och 1 sår. På vänster hand har jag varken ärr eller blyertsspetsar, däremot är den prydd med 5 prickar och 1 sår.
* Mannen närmast mig ser skitläskig ut utan glasögon.
* Blondin #1 passar inte i rosa.
* Blondin #2 har skitfula byxor.
* Blondin #3 är så där ohyggligt vacker som bara sagoprinsessor är.
* Hon Den Propra har färgat håret till en ny nyans av rödbrunt.
* Tjockisens ena skinka är lika sor som hela min rumpa.
* Grinige killen har läskigt smala läppar.
* Säkert hälften av salen låter förkyld med sina snörvlingar, hostattacker och kvävda nysningar.
* Huden på mina händer antyder att de borde vara hårigare än de är.
* Övre delen av handflatan är varmare än nedre delen.
* Fejkblodet från halloween är nästan borta från mina naglar nu.
* Bläck har en speciell lukt.
* Bullshittade texter var lättare före man kom till universitetet som kräver specialord ch referenser.

Jag har fortfarande bara tre, långa, meningar trots att jag suttit här i 1½ timme nu. Inte vågar jag lämna in det heller, hon kommer ju reagera direkt på hur lite jag skrivit. Samtidigt vill jag inte sitta kvar här och låtsas att jag har mer att komma med, för just nu har jag inte det. När Dilde och Sneddon packar ihop går jag också, fast efter dem såklart.A/N Till slut fick jag låna Krut från Sneddon när hon var klar med den och det skänkte mig ytterligare 4 meningar text, men nog fan är det fortfarande en omtenta som gller på det. 7 meningar på en sammanlagt 20poängs uppgift har inte en chans att ge mig de 30 poäng som behövdes.

Emotionell bergochdalbana

Hoppade i vattenpölar på vägen till skolan för att få upp humöret.
Flunkade tentan så jävla hårt, men fick ihop en pappersblogg som kanske läggs upp imorgon.
Badade i 2 timmar med söta Dilde.
Fick henne att börja titta på Gossip Girl trots hennes fördom om hur kass den skulle vara.
Gick iväg till Bittens och hängde med Mao och senare Mazzix som startade allsång på Amazing Horse.
Vidare till subway för att höra ett pojkgäng på knappt 18 försöka få med oss till Gennys för dans, de gick dit, vi gick hem och sov som de gamlingar vi är.

Imorgon ska jag tydligen campa hos Kalle och eventuellt röja litegrann på mitt rum.
Och kanske lägga upp tentabloggen som sagt...

Godmorgon, om det nu är en god morgon, vilket jag betvivlar

Igår hade jag feber. Sov bort halva dagen och den vakna tiden fick jag verkligen inte in något i huvudet. Dagens höjdpunkt var att åka ner till sundsvall i snöslask för att hämta Kalles böcker tillsammans med honom och Frida. Och såklart att äntligen lycks tjata till mig en saga från Thorssa, har jag sagt att jag har världens bästa pojkvän?

Idag vaknar jag 10 i 6 och inser att det är lika bra att vakna. Nej, inte en chans att jag hinner läsa rätt texter i böckerna. Men det finns ju internet. Så nu försöker jag få wikipedia att förklara för mig, det går inte heller så bra. Fuck. Klockan 8 ska jag skriva tenta, i 4 timmar.
Men sen ska jag iallafall få bada så kanske är det värt det ändå? Tveksamt dock.

Nu så

Ok, snön var helt borta när jag vaknade imorse men efter en härlig sovstund ovanpå Foucault och hans husliknelser så vaknar jag upp i en vackert vit värld.


Titta ut!

Det snöar! Ordentligt!
Bilder imorgon om när det ligger kvar.

Morötter är viktiga grejer

Motivationsmorötter alltså. Om jag pluggar ordentligt nu så får jag tillstånd att dra iväg till simhallen efter tentan på fredag.

You will always be the same (slave) to me

Noll studieotivation och ett svart hål i magen.
Nu försöker jag smyga in mig hos Kalle för kebabpizza och yuri... Önska mig lycka till?


What if?

Tänk om ni kunde se allt jag inte vill att ni ska se?
Tänk om ni såg allt jag önskar att jag vågade visa?


Stackarn...

Det kan inte vara lätt att vara ihop med mig...

I förrgår gick jag hem till Kalle på kvällen för att se på skräckfilm, Dead silence. Tänkte inte mycket mer på det än att det skulle bli kul att se en, för mig, nya skräckis, rädd blir jag ju sällan men det är iallafall lite spännande.
Så jävla patetisk man kan vara!
One missed call är hittills den enda film som skrämt skiten ur mig så mycket att jag skrikit, vore det inte för att man i den här filmen dog om man skrek hade det nu lätt varit två filmer som lyckats med den bragden. Jag vet inte hur många gånger jag åt upp min hand i ett försök att hålla käft eller hur ofta jag ryckte till, i slutet hävdade han att jag slutat rycka utan nu bara så mycket på helspänn att jag darrade. Vid ett tillfälle vände jag tillochmed bort huvudet! Att vända bort huvudet är sånt man bara inte gör!
I ett försök att få bort min hyperventilation satte vi igång nån flummig anime och såg ett avsnitt, sen var det sent och dags för mig att gå hem igen. Gissa vad aset gör? Precis när han ska stänga dörren så säger han "och Ellis, kom ihåg: du får inte skrika." och stänger om sig. Får man göra så??? Helt plötsligt var jag precis lika hispig som förut igen och ville bara höra rösten som tillhör världens Finaste, alltså skickar jag ett litet försynt sms som ber honom ringa upp mig.
Väntar ett tag.
Sätter mig på trappan och väntar, vågar fortfarande inte kolla ut i höstmörkret.
Skickar ett till sms.
Tittar osäkert ut och överväger att gå hem själv i tystnaden.
Bestämmer mig för att det är världens sämsta ide och skickar ett till sms.
Tittar mot Kalles dörr och överväger att knacka på och be om att få sova över för att jag inte vågar gå hem själv.
Skickar ett till sms.
Väntar.
Ett till sms.
Och så fortsatte jag tills 7 sms var skickade och jag fortfarande inte var ett dugg lugnare men rätt säkert konstaterat att han sov.
Då ringer jag upp. Yes, strax före 1 på natten ringer jag alltså upp min sovande pojkvän för att tvinga honom att prata med mig hela vägen hem. Han var inte direkt glad och det hördes på alla elaka ljudeffekter han kom med i försök att skrämma mig (ja det lyckades) istället för att prata mig lugn.

Jag fattar inte hur han står ut med mig... Men jag är glad att han gör det.

This is Halloween, everybody make a scene

Fy fan vilken bra kväll!
Alla var roliga, alla var sociala, alla dansade och allting var jävligt billigt i barerna.
Jag är lat och hungrig så det här blir ett väldigt sammanfattande inlägg som antagligen mest kommer bestå av bilder. Men kvällens höjdpunkter var iallafall som följer:

*Killen som klätt ut sig till ett vitt streck (och bar runt på en knölpåk) som fanns precis överallt, oavsett vart vi gick.
*Jag fick mer grund på min tes att jag inte alls ser ut som en tjej när vi går genom en korridor och en kille helt enkelt sticker ut armen och grabbar tag i mitt ena bröst med ursäkten "oj, var du tjej? Jag trodde du var en man!" när jag frågar vad fan han håller på med.
*Flickan som såg ut som en levande animekaraktär och var hur söt som helst mot mig.
*Tjejerna som lyckades se slampigare ut än mig och Märtha.
*Killarna som skulle fota Kix och Märtha före dansgolvet öppnat.
*Killgänget som verkligen gått in för att vara zombies, med släpande gång och bakåtlutade huvuden natten igenom.
*Killarna som drog mig ifrån Märtha på dansgolvet för att få med mig på kort...
*Tjejen som svimmade precis bredvid mig var väl inte direkt en höjdounkt, men det är värt att nämna hur läskigt det är att se liksminkning på någon, som ser ut att ha blivit halshuggen, när personen ifråga ligger livlös på ett stengolv.
*Den alltid lika fantastiska taxikön som rörde sig oväntat snabbt.

Så har det blivit dags för bilderna:

 Pizza till middag är det enda rätta om man ska dansa hela kvällen!

 Häxa, Häxa, Trasdocka, Lik, Zombie, Häxas handavtryck på zombien.

 Speciellt utvalda (och villiga) dräkter. Gissa vem av de här karaktärerna som fick mig och Märtha att känna oss påbyltade.~~

 Folksamlingar.

Random camwhoring:


Till slut kom vi hem...
 Trapphuset = äntligen slut på lidandet för fötterna!
 Märtha hittade Sneddons överblivna pizza.
 Så här tjusig är jag när jag tvättar bort zombieansiktet... Och upptäcker att fejkblodet gått igenom klänningen(, magens fläck kändes oskyldigare än ett rutigt handavtryck på rumpan)...


Men all in all var det verkligen en grymt bra kväll!

RSS 2.0