Happy Halloween!

Har just tittat på Little Nicky, varför har jag inte sett den på ett år för? Och nu känner jag verkligen att klockan går alldeles för långsamt. Om 50 minuter går min buss till Sundsvall och sen blir det pizzamys, singstaralkohol och utklädnad hos Emelie före vi drar ner till kårhuset och dansar bort kvällen med alla andra monster som vågar sig ut ikväll.
Jag har med mig kameran så det kommer säkert lagom pinsamma bilder här imorgon. Tills vidare får ni nöja er med att titta på mitt alternativ för nästa år.


When I fail, I just stop failing and be awesome instead! True story.

Omtentan var så sjukt mycket snällare än den riktiga! Med en timmes mariginal känns det ändå som att jag har chans på ett D, från F till D på 3 timmar måste räknas som bra.
Nu bär det av till Teddy för att fira med film och ryggkli!


Dagsplanering

1. Vakna
2. Frukost
3. Internetz

4. Panikplugg
5. Omtenta
6. Dusch?
7. Teddy!

Orkar jag ge mig in på #4 nu?
I guess I should...


God morgon världen

Här sitter jag och är superpigg. Because I'm awesome like that. Vaknade säkert 4 gånger imorse och övervägde en uppstigning men lyckades varje gång somna om och få en ny dröm som var ännu häftigare än den föregående. Ibland gillar jag att vara jag.
Nu har jag fått i mig frukost, lyckats komma åt mitt schema igen så jag slipper sova bort fler föreläsningar och borde antagligen panikplugga in lite så att det sitter någorlunda till omtentan om två timmar. Men vad gör jag istället? Ja det är klart. Jag sitter på youtube och tittarsöta valpar.

Sömntuta

Jag har vänt på dygnet. Två dagar i rad har jag vaknat vid 11. Förstår ni hur förbaskat sen det är för mig?
I förrgår satt jag uppe till 5.15 och kunde ändå inte somna på ett bra tag när jag väl lagt mig och igår så tvingade jag mig ner under täcket vid 2tiden.
This is not good. Ikväll måste jag försöka lägga mig i "vettig tid" så att jag inte sover bort första tentatimmen, det har jag inte råd med. Fuckfuckfuckfuck.

I övrigt håller jag på att gå under av all avsaknad av fysisk närhet. Jag behöver kramar och huvudklappande och ryggkli! Egentligen behöver jag kyssar, smek och sex också men det känns jobbigt att avkräva kompisarna...
Kan det inte vara december snart?

Bapelsin för fan

Kalle damsuger. Han gör fel. Han har metal på hög volym, så kan man ju inte hänge sig ordentligt. Man ska spela Village People med Machoman!
Nu har vi nyss kommit hem från ICA. Han har köpt ut apelsiner åt mig för jag glömde väskan hemma.
Han spelar Brutal Legend och jag bloggar. Tanken var att vi skule se på skräckfilm med Carro och Frida. Får se hur det blir med den planen.

Damn you internet!


Klicka här för att se den i full storlek.

Kalle skickade en bild och vi jämförde varandras checklistor. Han ledde fortfarande över mig med 2-3 poäng.
Jämförde med min pojkvän och helt plötsligt låg jag 5 poäng framför.
Jag känner mig nu som en av de där läskiga typerna på internet. Ni vet de som rymt från mentalsjukhus hela livet för att våldta och förvrida människors sinnen.
 Lite så känner jag mig när jag har 8 poäng på oldfag.


Och ja, jag är fortfarande vaken och pigg...

Oh btw

Min hals gör ont och jag hostar som en gubbe. Vem smittade mig? Kliv fram och erkänn din skuld så ska jag se till att Ni dör smärtfritt. Typ.

Jag har ett jobb!

Gick hem till Kalle för att plugga igår. Det gick sådär. Efter 10 minuter höll jag på att somna i boken så istället satte vi igång Paranormal Activity som var sjukt bra för att vara amerikansk. Se den!
Vi tillägnade säkert en halvtimme till bråk efter filmen som slutade med att han försökte fila av min näsa med en hårslinga, det gick inte så bra så istället satte han sig och skrev en metallåt om det hela. It is awesome. Vi försökte plugga ett tag till och nu gick det bättre men sen började han gå igång om alla grammatik och meningsbyggnadsfel i sina böcker så det slutade återigen med att böckerna lades ner för en stund. Under denna stund bestämde vi oss istället för att jag numera ska vara manager åt deras band. Jag ska tillochmed få betalt! En krona varje gång jag skäller på någon, en femma för varje gång de repar och sen x% för varje spelning. Det här kan bli kul. Men det kanske inte riktigt är ett tillräckligt jobb att hoppa av skolan för. Inte än iallafall, men jag ska göra dem stora!
På väg till minikrogen för en midnattspizza (som såklart inte blev en pizza utan en kebabrulle) mötte vi Frida och i väntan på hennes tvättmaskin försökte han lära mig att dansa foxtrot men jag snubblade bara runt som en jävla gnu och det slutade med bugg istället. Men rullen var ju god.


Nu ska jag leta reda på någon föreläsning som jag inte vet vad eller var den ska vara för jag kommer inte åt något schema. Önska mig lycka till?

Myskväll på hög nivå

Efter överdrivna mängder scones till middag bär det av ner till busstationen där jag träffar Hannis och Pillo som var ännu snyggare än vanligt, de skulle också ner till sundsvall men med stadshuset istället för våningen som slutdestinaion. Vi flummar igång rätt bra på bussen iallafall medans de fixar de sista detaljerna i sin genomtänkta klädsel för kvällen. Själv satt jag i stickad kofta och med smutsigt hår, lagom oglamouröst.
Kix hoppade ombord efter 10 minuter och var genast med i samtalet om gaykvällar och trubadurer.
Väl framme i Sundsvall så skiljdes våra förvirrade vägar på köpmansgatan där jag och Kix rörde oss mot Sneddon och de andra två vandrade vidare till en förfest.

Hos Sneddon och hennes pojkvän satt vi väl mest och pratade strunt före vi rörde oss mot mcdonalds för en snabb middag (för dem) före vi skulle börja vänta i kö. Mötte upp Nils, nån-av-hans-kompisar, och Emelie inom loppet av 3 meter och kände oss lagom översociala med alla bautakramar som kastades till höger och vänster.
Våningen var skitfint! Kändes så grymt mysigt att vi egentligen borde kolla upp det lite noggrannare någon "vanlig" kväll också. Flummade runt på dansgolvet ett tag med Märtha och Linn före Loke äntrade scenen.
Loke, vår  fina Loke. Han stod där på pyttescenen och bad om vatten, sa att SD var idioter och att vi var jättefina medans han sjöng sina underbara låtar och skämtade hej vilt med publiken. Efter att han var klar köpte jag min andra(tredje) skiva med honom - Vackra Människor - och fick en svettmysig kram.
Vi dansade ett tag till och jag och Kix köpte varsin drink före något tragiskt dåligt synthband äntrade den större scenen och förorenade våra hörselgångar. När vi gömt oss inne på damtoaletten i hopp om ljudisolering och tittat ut på den fallande snön genom fönstren ett tag bestämde vi oss för att kvällen på våningen nog ändå var slut.
Vi samlade ihop gruppen och rörde oss sen till Svenssons för ett glas cider och småprat om allt möjligt i 2 snabbt bortflugna timmar. Extra egoboost när det kom fram ett gäng killar som stötte så hårt på hela gruppen att tillochmed jag märkte att de raggade på oss... Vi hänvisade dem till stadshuset med lyckönskningar om villiga ragg på gaykvällen.
När klockan slog midnatt vandrade vi tre tillbaka till Sneddon och varvade ner (ännu mer) framför slutet på dreamcatcher och south park.

Morgon började med femtielva omsomningar för båda två men när jag och Kix äntligen lyckades vakna samtidigt vid 10 bestämde vi oss för att det var dags att vakna. En timme senare vaknade Sneddon och frukosten påbörjades. Mario kart spelades, och jag var inte så sämst som jag brukar! Senare en snabbsväng på stan där vi gick igenom reor och jag vandrade ut från vero moda med två nya tröjor för ingenting alls före vi drog oss mot navet och kramades hejdå. Och sa hej igen till en något bakfullare version av Hanniz och Pillo som återigen timat in sig på samma buss.

Loke

Loke som Captain Morgan på medeltidsveckan i somras.


Loke spelar i Sundsvall imorgon men det enda vi kan luska reda på är att han spelar på kvällen och antagligen på gymnasiet, förslagsvis Hedbergska.
Någon som har info? Någon som har sovplats?


All part of being a girl

Igår mötte jag och Erika upp med Kix på stan för att hämta ut ett stort paket på 2 kilo.
Vi passade på att handla onyttigheter och kila över till Kalle för att skrämmas lite ett tag också före vi satte oss på en buss hem till henne.
Ivrigt pladdrande öppnade vi upp paketet och när allt papper var utslitet föll vi i andaktsfull tystnad. Lukten av leksak fyllde rummet och man kände en våg av nostalgi överösa sinnena, fastän det var första gången för någon av oss. I början var det lite fumligt och vissa var kanske mer aggresiva än vad som krävdes av situationen men efter ett tag hittade vi alla en rytm som passade oss. Och de dåliga betygen till trots kändes det ändå värt förödmjukelsen i misslyckanden när allas gnista hela tiden höll sig uppe.
Efter middagen fortsatte vi spela DDR ett tag till före vi på något sätt tappade bort vems tur det var eller vem som orkade ge sig i kast med nästa låt. Istället satte vi igång Love Actually vilket resluterade i Kix sedvanligt bortdomnade lemmar, man kan tycka att hon borde lärt sig att inte sitta bredvid mig när jag måste anakondakrama något vid det här laget...
När vi insåg att klockan var halv tolv på natten så resonerade vi oss fram till sömn, som vi så klart pladdrade bort ett bra tag till ändå.

06.10 ringde klockan på morgonen. En snoozning senare var adrenalinet i full gång. Today's the day! Vi studsade ner till frukosten och kämpade i oss några mackor var, visst visste vi att man behövde energin men adrenalinet slog liksom ut hungern. 07.30 Klämde vi in oss i deras röda lilla sittoträng och det bar iväg.
Planen var att vänta på coop tills öppningsdags men när vi en timme före utsatt tid anlände och såg att det redan ringlade en 30 meter lång kö med kravallstaket från dörrarna så var det inget snack om saken. Vi måste börja redan nu.
När dörrarna väl gick upp för första gången så gick kön inte bara de 30 meter vi stod utan halvvägs ner till coop, det är iaf 2-300 meter minst. Känslan av att ta sina steg in i en nyöppnad och ballongfylld Toys R Usbutik går inte att beskriva. Det var som att ta studenten, fast åt andra hållet. Man klev in i en värld fylld av värme, glädje, nyfikenhet och omåttlig entusiasm. Jag vet inte hur många varv vi sprang mellan alla nallar, actionfigurer, musikinstrument, godishyllor, DSspel och (motvilligt från min sida) bebisrosa dockgångar. Men efter en timme hade vi finkammat butiken och lämnade den motvilligt utan att ha köpt upp halva sortimentet utan bara en kudde, två actionfigurer och ett spel. Jag kunde inte slita ögonen från en gigantisk bilbana för bara 300 kronor men är man pank så är man och jag fick nöja mig med en liten Wall-Efigur för 40 spänn...
Men det är lugnt för i kassorna fick man ballonger.


Vi har massvis med bilder, och videos, på vår dans, den gigantiska kön, alla häftiga leksaker och våra snygga ballonger men tyvärr har Erika inte loggat in på MSN sen vi kom hem så ni får vänta på de bilderna ett tag till.... Men de kommer!
BILDERNA ÄR HÄR:

 Kön när vi kom
 Kön typ 15-20 minuter efter att vi kom. Fatta tur!
 Maskotarna Ben och Geoffe! (Kön gick vid det laget till ungefär tjejen mellan dem. Alltså runt tills slutet hade varit vid hennes position på fotot om parkeringen vore tom =P )
 Ballonger när man kom in!
 Disneygången! <3

Och som ni ser finns det två sätt att veta att vi var bland de första in:
1. Det är inte massa folk överallt (än).
2. Det finns (fortfarande) saker på hyllorna.

Bööööl! <3

Jag har just läst ut Jenna Jamesons biografi och fy i helvete vad bra den är! Jag låg och grät mig igenom slutet av boken bara för att jag var så glad för hennes skull. Ni måste seriöst läsa den!!!


Tjänster och "genjänster"

Kalle tycker att jag slarvar med skolan.
Mot att bli frigiven från sina (gravt missköta) plikter som min slav lovade han att ta mig i kragen.
Steg ett: Tvinga mig beställa ny kurslitteratur.
Steg två: Låna ut kurslitteratur åt mig halv 11 på natten så jag kan göra allnighters till nästa dags seminarium.

Let the abscence of sleep begin!

For quitters?

Jag sökte till min linje för att jag inte stod ut med arbetslösheten. För att de lagt ner de linjer jag sökt till på folkhögskolan. För att det var den titeln som lät interessantast, även om pedagogiken inte frestade ens då.
Pedagogik är uppenbarligen inte min grej på något plan. Jag förstår det inte eftersom jag inte är interesserad, och oavsett hur mycket jag vet att jag borde kan jag inte interessera mig.
Min nya plan är alltså att söka jobb som en galning över hela landet och hoppa av studierna så fort jag får napp. Nu har jag ingen fotboja till pojkvän som håller mig kvar i den här skithålan längre. Ok att jag har en pojkvän nu också, men jag tror faktiskt inte att jag saknar honom mer från Göteborg än i Härnösand om han ändå ska sitta i London ett år...

Min Finaste Thorssa

Jag hatar min kropp på alla sätt som finns. Det är ingen hemlighet för någon som känner mig.
Den är ful. Den är klumpig, den gör illa mig stup i kvarten. I största allmänhet hatar den mig rätt hårt tillbaka.

Men när Han tar mig i sina armar och ser mig i ögonen utan att sluta le så där ärligt och fint som bara han kan samtidigt som han berättar för mig hur vacker jag är i hans ögon. Då finns det en liten del av mig som fladdrar till lite försynt och tar åt sig.
Kanske är jag inte helt motbjudande ändå, kanske finns det något i mig som är värt att tycka om?
Ändå kan jag inte för mitt liv inse hur jag, även om allt fint han säger vore sant, skulle kunna mäta mig med honom på något plan...

Fanjävlahelvetespissdansbandskitsatanhustomte vad dålig jag är!

Hej!
Här kommer ditt betyg på examinationen av delmoment 1.

Ditt betyg på det examinerande papert är F. Du har gjort ett försök men ej nått upp till godkändnivån  Se kommentarer i ditt paper som är grund till ditt betyg.
Se bifogat dokument!

Så mycket att säga och så tomt i huvudet

London var underbart.
Thorssa är ännu underbarare.
Hela veckan har kännts som en rosafluffig drömsekvens, en snabbvisit i himmelriket. Ja, jag är kär och blödig var glada att det här är på en blogg så jag använder försiktigare ordval än i en riktig dagbok.
Hur man kan vara så otroligt fin som han utan att ... inte vet jag ... misslyckas är fel ord men nu blev det så där huvudtomt igen så det får duga. Hur kan man vara så underbar hela tiden utan att någonsin göra något fel?
Vi har varit på teater och tittat på Mother Courage And Her Children som var riktigt bra, även om han tyckte synd om sin hand efter vissa scener.
Vi kollade på Up som var sjukligt söt, ungefär som han var i sina 3Dglasögon. Det finns bild på det men vet inte om jag lägger upp den här, när jag väl får dem.
Han drog iväg med mig till Camden Market som var ashäftigt med massa god mat och bästa apelsinjuicen någonsin, ändå slutade min shoppingtur där "bara" i strumpor för 20 pund. Borde kanske kolla upp mina prioriteringar....
Världens mysigaste bokaffär med fantalastiska priser är upptäckt och jag gick därifrån med ett stort uppslagsverk inriktat på sex (vad annars?) för £3 även om det var frestande att köpa böckerna med Little Britains manus för £2 också.
Noodle Time är riktigt duktiga på sin szechaunsås och ännu en gång kom mina tjockisfasoner fram när jag till skillnad från både Thorssa och Jim åt upp min portion. På tal om saker att förtära har jag upptäckt vodkablandningen som kommer göra mig till alkis om när den kommer till sverige. Den smakar blåa hallon! Drack visserligen bara en halv flaska eftersom vi höll oss upptagna med roligare grejer...
Och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Det finns säkert massa annat men min hjärna är tom.
Oh, right. Jag grät på första och tredje bussen samt planet. Sen hade jag bara ont i magen för att jag saknade honom och sen vi sa hejdå vid 3 tiden inatt så har jag sovit sammanlagt en väldigt sporadiskt sammansatt timme. Om någon var intresserad alltså.

LONDON!

Halv 12. Sätter mig ner på en fullsatt och nedsläckt buss.
Somnar av och till men 4.22 när vi närmar oss uppsala pumpar adrenalinet för hårt i hjärtat för att kunna förmå mig att stänga ögonen igen.
Strax före 5 dyker jag upp på arlanda och förvirrar mig totalt när jag inte hittar rätt terminal men får till slut hjälp av någon snubbe på sas som följer mig halva vägen. Väl framme på terminal 2 så kollar jag på skärmen med avgående flyg. London 09.10 - cancelled. Vad fan gör jag nu? Kastar mig i panik fram till disken och tjejen lovar att försöka få mig på ett annat flyg, som går 7.25 och alltså dyker upp när mitt ursprungliga plan skulle gått, stackars pojke.
Tappar mobilen i lådan där man ska gå genom en metalldetektor. Sa jag att jag var tvungen att ta av mig bältet och ändå blev muddrad? Orka att paranoian spridit sig till Sverige...
Men efter någon timme med Jennas memoarer så är det dags att gå ombord på planet och vips är jag på väg.
Vet ni hur jävla stort London är? Det är inte bara supermegastort eller huge, det är fricking gianourmus! Från horisont till horisont, och då sitter jag ändå i ett jävla flygplan!
Lyckas stalka efter några kostymnissar till bagagebandet och utgången där jag sätter mig och väntar på Finaste. För varje ny siluett eller jackärm får jag för mig att det är han som kommer men ändå verkar han aldrig dyka upp. Det tog tio evighetslånga minuter innan jag kunde fastna i honom och nu är han inte loss.

Kanske skriver mer sen, annars får ni vänta tills söndag. Have fun without me bitches!

Packad och klar, varför står tiden stilla?

Kan fördriva lite tid med att blogga av mig om gårdagen.

Vi hade askul på laserhallen igår! Och newsflash: Jag sög inte! Även om min otränade fläskklump till kropp nu ojar sig för att gå i trappor, men det var lätt värt lite träningsvärk idag att faktiskt få sluta på en andra plats.

Det slutade med att vi bara var 5 flickor som dök upp till spelet; Anette, Kix, Tott, Susanne och jag, så vi bestämde oss för att köra på en alla mot alla match snarare än lag och det blev lite hysteriskt när vi slumpmässigt lyckades hamna i en stor klump av adrenalin och laserstrålar. I vissa fall lyckades vi skjuta ihjäl varandra samtidigt så att det bara hördes ett enda unisont "you are dead" och man var tvungen att testskjuta för att se om man levde och kunde gå på nästa eller borde springa iväg och vänta på att få återupplivas.
Vi körde i vad som säkert var mer än de 20 minuter vi betalat för, gick och åt pizzabuffé och sen kom vi tillbaka för en rematch. Egentligen borde vi nog ha kört båda spelen efter varandra bara för att hålla adrenalinet igång för man märkte att allas poäng hade gått ner rejält till andra omgången, men det fanns inte så mycket vi kunde göra åt saken när vi efter första omgången var tvugna att lämna plats åt ett gäng som faktiskt förbokat sina spel.

Sen hem till Annette i Granlo för att leta hyrfilmer - vi fastnade för en dokumentär som hette A complete history of my sexual failures. Tyvärr kom den aldrig igång under kvällen då dvdspelaren bråkade, så folk nöjde sig med att spela wii och jag däckade på soffan. Har nu en väldigt fin hälsning i röd tusch på höften som Kix kluddade dit efter att ha frågat min svikare till pojkvän om lov...

Great things happen in the blink of an eye

Jag är nykär, jag får vara precis så löjlig jag vill. Iallafall på min blogg. Även om det innebär att jag nu kommer publicera en Dagens Visa av Miley Cyrus. Den är söt så ni som har ett problem kan sluta läsa nu på en gång.

Dagens Visa
One In A Million - Miley Cyrus

How did I get here
I turned around and there you where
Didn't think twice or rationalize
Cause somehow I knew
That there was more than just chemistry
I mean I knew you were kind of into me
But I figured it's too good to be true

I said pinch me, where's the catch this time
Can't find a single cloud in the sky
Help me before I get use to this guy

They say that good things take time
But really great things happen in a blink
Of an eye
Thought the chances to meet somebody
Like you were a million to one
Can't believe it
You're one in a million

All this time I was looking for love
Tryna make things work that weren't good
Enough
Till I thought I'm through, said I'm done
Then stumbled into the arms of the one

You're making me laugh about the silliest
Stuff
Say that I'm your diamond in the ruff
When I'm mad at you; you pull out your velvet
Gloves

I feel drunk but I am sober
And i'm smiling all over
Every time I see that sparkle in your eyes

They say that good things take time
But really great things happen in a blink
Of an eye
Thought the chances to meet somebody
Like you were a million to one
Can't believe it
You're one in a million

I feel drunk but i am sober
And I'm smiling all over
Every time I see that sparkle in your eyes

They say that good things take time
But really great things happen in a blink
Of an eye
Thought the chances to meet somebody
Like you were a million to one
Can't believe it
You're one in a million

So THAT'S why!

Bella: Svenska tjejer är så jävla snygga, antingen långa och smala med blondt hår eller korta och smala blondiner, men ni är fan alltid smala! Det kanske är för att ni har så äcklig mat här, typ fiskpinnar med potatis till? Blä!


Jag tycker visserligen rätt bra om fiskpinnar men det var fortfarande en för söt tes för att inte hamna på bloggen.

Jag saknar dig

Jag saknar att höra din röst.
Ditt leende.
Att höra ditt skratt, att se dig skratta.
Se dina ögon glittra.
Känna din lukt.
Känna dina armar runt mig.
Jag saknar dina läppar mot mina och mina fingrar har varit utan ditt tilltrasslade hår alldeles för länge.
Jag saknar att känna mig så hemma som jag bara gör med dig.
Bara tanken på att uppleva dina andetag igen får mig alldeles varm och mjuk på ett så där löjligt sätt så att man knappt vill erkänna det.
Precis som hjärtat slår några extra slag och andningen tar slut till förmån för det ofrivilliga leendet när jag hör ditt namn.

Säger man allt det här på en gång skulle du bara tycka att jag är dum i hela huvudet. Och jag vill inte förlora det finaste jag har.
Så jag nöjer mig med att säga att jag saknar dig.
Nu är det bara 2 dagar, 12 timmar och 35 minuter tills planet har landat och den riktiga nedräkningen till Dig har börjat.

Små lyckopiller

Fick ett sms från Patrik som jag inte pratat med på evigheter:

Visste du om att det är fredag idag och att solen skiner?
Ibland krävs det inte mycket för att lyfta ens humör.


Ett tråkigt inlägg om en rolig kväll

Jag hade skitkul igår. Höll mig till en halv flaska trocadero och en cider och mer än så behövs inte.
Vi började på Rosenbäcken med dryckeslekar, där alla siktade på att få Paola och Sneddon att dricka mest, före vi bestämde oss för en omgång charader. Vårt lag vann så jävla hårt, vi skulle gestalta tre ord var och vi lyckades gissa rätt på 12,23 sekunder som bäst. Fattar ni hur jävla snabbt det är?
Ner till Bittens och bli utstirrade när vi stod och skulle beställa, de hade studentpriser på cider så jag kände mig tvingad att köpa åtminstone en flaska, även om den innebar en förlorad kebabpizza. Växlade mellan att kolla på när folk spelade Guitar Hero och att sitta vid borden och lyssna på Snus nya verbala upptåg i kanske 2 timmar.
Strax efetr midnatt kände jag och Sneddon att mat och sömn nog var rätt vettiga uppfinningar ändå så vi sällskapade oss ner till minikrogen med Alex, Josse och Robin och inmundigade aftonens frestelser, en stor (och billig) portion med pommefrites för min del.
Nej, jag skriver inte roligt alls men jag är sjukt trött idag så ni får ursäkta. Här får ni iallafall en bild på majoriteten av oss föredetta nollor som tröstpris.


This colour is good for you

Kix färgar mitt hår, just nu har vi 20 minuters paus före det är dags att skölja ur första varvet.
Blandningen såg vitgrå, lite grumlig ut. Hon konstaterade att det såg ut som sagga.
Efter halva håret bestämmer hon sig för att den här färgen passar mig, jag vet inte riktigt hur jag ska ta det....

Moodswings

Det händer mycket konstigt i mina öron när jag bara blandar all musik jag ahr på datorn och klickar igång. Det går inte att förneka att tankebanorna blir påverakde av musiken, men skillnaden på tankarna blir ju radikal när man först hör Beatles med All my loving för att direkt efter att låten tagit slut slungas in i Slipknots People = Shit...

Oj vad mycket jag har att göra idag!

Men det jag tänker tillgäna dagen åt är att få över Kix hit så att hon kan göra om mig ill rödtopp för maskeraden ikväll. Kändes väl färglöst att vara en svart katt med råttfärgat hår, hon ska få en kladdkaka som tack.
Kanske borde köp något att dricka på festen också... Typ en trocadero, har ju redan tequila och nagellacksluktande vodka och man behöver ju inte bli jobbigt full om man sen ska smyga in i ett knarrigt hus med lättväckt hund. Titta vad förståndig jag är!
Nåja, kläder kan kanske vara en ide.

Wtf?

Hade grymt många konstiga drömmar inatt. En gång var vi ett stort gäng som varit ute på någon krogrunda och nu låg i en massa soffor och slogs, all in good fun. De jag kommer ihåg var där var Märtha, Jacke och Kix och sen typ 5 andra personer som vi tydligen var jävligt tighta med i drömmen... Kul dröm ändå, även om jag inte kommer ihåg allt.

Vaknar när jag inser att det är alldeles för tidigt men kan inte somna om så det är bara att acceptera. Kollar mobilen i hopp om att se en tid men har fått ett sms ifrån något för mig okänt nummer som blockerar hela displayen. Pigg o gla? - 6.15. Vem i helvete skriver till mig klockan sex på morgonen för att fråga om jag är pigg?
Nyfikenheten tar över hand och i väntan på svaret jag uppenbarligen inte vågar vänta på så kollar jag eniro. Tro på fan att det är Jacke.
1. Varför i hela friden har han mitt nummer?
2. Sen när är den pojken uppe vid 6?
3. Är han faktiskt seriös när han säger att han numera inte hatar mig, utan att först ha återställt balansen i sitt spritomlopp?

Min lilla Dilde

Nu går jag inte som distansare längre! No more instruktioner för 3 delmoment i taget, fatta hur befriande det känns!

Firade med att dra ner Dilde till sundsvall där vi gick runt och gjorde viktiga grejer och pratade om viktiga saker, för det vet väl alla att det går hand i hand? Vad är en bussresa på eftermiddagen utan långdragna diskussioner om avsugningar, och hur kan man äta pizza utan att skrika ut namnen på världens sexigaste kändisar, för att inte tala om hur otroligt viktigt det är att vara oense om Batman på kvällsliga bussresor!
Ibland pratade vi om vad vi faktiskt gjorde också, som när jag bestämde mig för att det är jättebra med vinterskor en halv storlek för stora för jag går ändå aldrig utan tjocksockar när det finns snö ute eller när hon släpade med mig bland allt smink som finns till försäljning i sundsvalls stad för att hitta det perfekt Alice Cooper-svarta. Men det är ju inte alls lika spännande som att avgöra på vilka sätt Catwoman är sexigare än Poison Ivy så det behöver jag inte blogga om...

Nu ska vi se om jag lyckas plocka upp studielitteratur eller om nästa bok jag plockar upp blir den, från Dilde, nylånade biografin om Jenna Jameson som hittills är överraskande intressant.

I survived!

Nu har jag alltså städat rummet, eller tja, skrivbordet är en röra men det får det nog vara ett tag till.
Det jag är mest stolt över med den här städningen är mimtt hörnskåp.
Vi flyttade hit när jag var 8 och sen dess har jag tryckt in saker i det där skåpet för att aldrig mer ta ut dem, men alltid trycka in mer och mer.
Nu rafsade jag ut exakt allt i det och gick igenom, det var spännande.
Pumpafrön som jag aldrig tog mig för att rosta för gud vet hur många år sen, uttorkade tuschpennor, såpbubbleburkar - en med såpa kvar -, sönderrostade kastruller, en läskburk från när jag var 11 och besökte kneippbyn, chokladaskar från före vi flyttade hit som jag tyckte hade fina motiv, gamla datamöss, trasiga bälten och ljus i massor. För att bara nämna en halv hylla av 3....
Imorgon ska jag och Dilde ner till sundsvall och leta viktiga grejer efter min föreläsning i Organisation och ledarkap. Ett typiskt ämne som låter viktigare än roligt. Men vem bryr sig, jag behöver nya skor att pulsa i snö med! 

I'll never forget....

Elisabeth
haha I won't get THAT drunk toh :p

Richard
though
for god sake
spell it properly!

Elisabeth
internet. for gods sake. :p :p

Richard
no excuse!
sluta särskriva!

Elisabeth
not the same!

Richard
pah
pah!
and thrice pah! upon your household

Elisabeth
:o how dare you?

Richard
I do not dare, I dare to do!

Elisabeth
just because of your pahs i will now go clean my room, and you can sit there and miss me contemplating why facebook thinks i'm a lousy lay. so HAH!

Richard
Ha!
Maybe I'll just go find another corset owning, cheese-cloth wearing, tentacle fixated girly (who may or may not be a lousy lay)

Elisabeth
Good luck with that XD

Richard
Pah! There is only one you *sigh*

Elisabeth
Aww, you're so sweet <3

Richard
It's true, just remember that always :)  


Bara en liten tanke som dyker upp ibland: Är det normalt att prata så här med gamla lärare? Jag skulle ju knappast göra det med någon annan... Men Richard är Richard...


Hör du mig nu?

Jag behöver en ny telefon.
Jag har vetat att den varit dålig ett bra tag. Jag vet att den har bråkat sen i somras.
Men efter igår och imorse blev det verkligen uppenbart. Nu hör inte jag heller vad som sägs i telefonsamtalen utan var tvungen att ringa upp Kix från hemtelefonen istället. Frustration på topp.
Imorse skulle jag vakna. Det gjorde jag visserligen, men inte fan av att den låter. Nej nej, den hade under natten bestämt sig för att det var Oh så mycket roligare att bara vibrera än att faktiskt låta. Tack telefonen. Jag litar inte riktigt på dig längre.
Fan, jag känner mig fattig. London och ny telefon tillsammans med krogrundor och födelsedagar under samma månad var väl kanske inte vad jag hade väntat mig att spendera mina sista slantar på.

En vecka kvar!

Jag lyckades hålla mig vaken ett bra tag efter förra inlägget men kröp ändå ner rätt tidigt. Och såg bara honom framför mig. Så fort jag blundade så flashade alla minnesbilder förbi, när han ler, skrattar, glittrar så där fint med ögonen som bara han kan, när han kysser mig. Ett tag tyckte jag tillochmed att jag hörde hans röst och då blev det för mycket. Visst ville jag sova, jag var ju dyngtrött, men inte utan honom.
En halvtimme lät mitt kontaktkort oss prata men det var så fint att bara ligga i sängen med täcket uppdraget, krama Richard och lyssna på hans röst.
Idag skiner solen och jag har rättat till min bussbiljett så att jag faktiskt ar mig till planet i tid nästa måndag. Kan ni förstå det? Om exakt en vecka så sitter jag på ett plan på väg till honom! Jag längtar så jag håller på att spricka.
Den här veckan kan inte gå snabbt nog, hur fint vädret än håller sig.

Bieffekter

En bieffekt av att sov mellan halv 3 och halv 7 en hel vecka är att man på söndag kväll snarare vill sova mellan halv 7 till halv 3, nästa dag alltså.
Godnatt världen.

Kastar in ett av Emelies alla sovfoton för att ni ska se hur död jag är just nu.


Love is all around

Firandet började med att vi samlades hemma hos Märtha och blev tilldelade varina påsar att bära iväg till busbacken där vi skulle sitta och äta tårta, bullar och leka lekar. Det var sjukt kul men kändes lite jobbigt när jag vara sista friska tävlanden i mongolidkull....
När folk höll på att förfrysa, trots ordentliga höstväderskläder, och regnet började hota om att falla så gick vi krogflickor hem till henne igen för tjejmiddag med massa mat, vin och dans.
Efter att ha smakrådat varandra i en timme och återigen skrämma livet ur mig med den numera sedvanliga mascaraborsten så började vi så sakteliga röra oss ner mot stan. I ösregn. I kuling. I mörkret. I kjolar. Och i vissa fall även högklackat. Oh yes, the joys of being a girl...
Började på BK där jag och Kix bjöd varsin nymyndig flicka på en grattisdrink och konstaterade att folk verkligen kommer ut senare och senare, när det är folktomt tills midnatt en lördag är det något fel. Satt och pratade och trivdes i kanske en timme före Linn mådde dåligt, jag och pojkvännen började försöka ringa varandra och Märtha var sur på att bara hon ville dansa till technoremixer av Timberpuss...
Emelie tittade förbi en snabbis hon också och det hela eskalerade till ett enda stort hopp-och-studs-och-kram-tjutande mellan oss och Kix, även om Kix mer var utsatt än delaktig. Dialogen som loopades gick ungefär "Jag har pojkvän!" "Jag har också pojkvän!" "Kix kommer snart ha pojkvän!" "AAAAH! IIIIH! ÅÅÅÅH!" Som sag; the joys of being a girl.
Hur det nu var slutade det med att jag, Kix och Annette satte oss på Irish för ungefär ett halvt glas vin före vi mötte upp med Märtha och Johanna för en taxiresa hem genom stormen.

Kanske inte världens bästa utekväll med tanke på allt tjejdrama som jag ska bespara internet ifrån, men det kommer fler chanser....Nu ska jag göra varm choklad och sätta mig och leta flygbiljetter till London.

Here goes nothing

2½ sida blev det. 2 och en halv skitdålig sida. Men jag hann ju före deadlinen med hela 12 minuter. Är det för mycket begärt att hoppas på att slippa undan ett F?
Hörntänderna säger att en öppen dialog kan hjälpa det mesta men jag tror inte de blir blidkade av motiveringen att jag knullade upp all tid jag skulle ha läst på så jag undviker nog helst det förslaget. Iallafall när jag faktiskt inte har någon riktigt legetim orsak till att vara sämst.
Om en timme ska jag röra mig mot bussen och Märthas 18årsfirande. Kan kanske vara en idé att hoppa in i duschen och börja packa ihop allt före den deadlinen också knackar på axeln.

Tick tack tick tack

Lika många timmar som sidor kvar på uppsatsen.
Bestämde mig för att satsa på 5 timmars sömn vid halv 2 inatt men kunde knappt somna bara för att jag var så orolig över den här skiten. Det är inte det att jag är så dum i huvudet som jag framstår när jag pratar om den här på bloggen. Det är bara det att jag inte fattar vad jag ska göra. Varje gång jag läser instruktionerna för att kolla att jag är på rätt väg, om än en jävligt långsam sådan, så får jag för mig att de menar på ett helt annat sätt än vad det lät som förra gången jag läste igenom dem. Me no likey. Egentligen skulle jag vilja sitta hela dagen idag också men det får jag inte. Klockan 12 ska den vara inne, 2½ timme alltså. Heja mig?

Dagens I-landsproblem

Jag har 13½ timme på mig att skriva ihop något semiintellektuellt som egentligen inte borde ta mer än 2 timmar bara jag lyckas börja skriva.
Jag vet det så väl.
Ändå sitter jag som ett fån och stirrar på mallen. Utan att trycka ner en enda tangent.
Läser osäkert igenom anteckningarna. Känner en tomhet fylla upp min nyss så lyckligt hoppfulla bröstkorg.
Tillbaka till mallen. Det är väl bara att börja skriva så kommer det att rinna på av sig självt? Men hur börjar man?
Ångesten byggs på för varje andetag jag inte tar, och ännu mer för de jag faktiskt andas. Vill bara bort. Fly in i en vänligt varm famn, som luktar precis så gott som bara han kan göra.
Sen skuldkänslorna.
Skulden över att jag inte kan ta tag i den här skiten, inte ens när vi fått extra tid. Jag ska vara tacksam och jobba häcken av mig, inte sitta på sängkanten och stirra tomt! Skulden över att jag alltid saknar honom lite extra när det går trögt, eller när jag fryser, eller när jag hör någon av våra sånger, eller när jag hör någon prata om hur förälskade de är, eller ... ja, ok, jag saknar honom alltid. Men det känns som att jag bara saknar honom när det är extra egoistiska skäl.


Nu ska jag försöka ta ett djupt andetag, en till banan och sen sparka uppsatsens röv...

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Din bara din.

Lista!

Snodd från Emelie, såklart.

Regler:
Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

Lycka till!

1. Vad heter du? Elisabeth

2. Ett ord på fyra bokstäver:
Evig

3. Flicknamn:
Emma

4. Pojknamn: Erik

5. Yrke: Elefantskötare

6. Färg: Elfenben

7. Klädesplagg:
E.... Engångsstrumpor?

8. Mat:
Edamerost

9. Sak i badrummet: Elektrisk rakapparat

10. Plats/stad: Eskilstuna

11. En orsak att vara sen: E... En-katastrof!

12. Något man skriker:
Eeeemiiiil!!!!! före man börjar sjunga på Du käre lille snickerbo

13. Film:
Ever after

14. Något man dricker: Emerald ice på bittens

15. Band/artist: ERA

16. Djur:
Ekorre

17. Gatunamn: Ekvägen

18. Bil:
Excalibur

19. Sång:
Efter en flaska med rom


Jag utmanar Thorssa, Kix, Erika, Linnea och Beelz


Rapporten har kommit!

Kommer ni ihåg min banansmakande ramlösa? Nu har brevet med rapporten kommit, tillsammans med två värdecheckar till ett värde av 40 riksdaler.

Reklamation av Ramlösa Päron/Citronmeliss 150cl, smakfel
Åberopar samtal angående ovanstående reklamation. Vi beklagar att produkten inte har motsvarat förväntad kvalitet och vi är tacksamma att du tog kontakt med oss.
Vi skölker våra tappningsmaskiner med vatten innan en ny sort tappas. För att säkerställa att inga rester finns kvar så ska de första förpackningarna plockas bort och kasseras. Därför jab en trolig orsak vara att det inte har skett tillfredsställande vid denna körning.
Vi försöker på alla sätt att skapa en så säker produktion som möjligt, bland annat genom linjekonstruktion, styrning av produktsäkerhet på linjen, kontroll av råvaror och givetvis färdig produkt. Trots detta måste tyvärr konstatera at ett missöde av det här slaget ändå kan ske.
Som tack för det engagemang och intresse Ni visat för våra produkter bifogas värdecheckar som gäller för inköp av Carlsber produkter i de flesta livsmedelsbutiker. Vi hoppas att Ni i fortsättningen inte skall behöva bli besvikna på våra produkter.
Med vänliga hälsningar
Carlsberg SverigeMen hur fick ni vattnet att smaka banan???

Framtidsplaner

Kix kom över med kladdkaka som förtärdes hemma hos Kalle igår före vi gick hem till mig och myste med dippad gurka och paprikor med trocadero. Försökte få lite plugg gjort också men det är lättare sagt än gjort med de här bokformade sömnpillerna.
Vi kom iallafall överrens om att vi ska flytt ihop. Japp, jag ska se till att klara studierna ordentligt så att jag kan ta studielån och sen fixar vi en trea någonstans och flyttar ihop. Vi ska kolla upp priset på tatueringar också, nej jag säger inte mer än så - de ska vara på ett hemligt ställe.

Smsade en hel del med herr vampyr också. Han är underbar om jag inte sagt det förut. Kix fick nog när hon påstod att jag fick henne att känna sig som Sunako med allt mitt glittrande så då kröp vi ner och sov istället efter några rörande kärleksförklaringar.

Dagen grydde och efter lagom mycket gos lyckades vi slita oss från sängvärmen upp till frukosten före dagens uppdrag började. Vi skulle gå på stan för att fixa fejkblod, nätstrumpor och som sagt kolla upp det här med lägenheter och tatueringar.
Efter ett tag fick vi sällskap från en otroligt tråkig Patte som vägrade förstå hur tråkiga vi var när vi stod på åhlens och diskuterade strumpor och nagellack i 20 minuter...

Tillbaka hem för att plugga sova före jag pratade bort en halvtimme med världens finaste pojke i telefon. Jag saknar dig!

Och good news - jag behöver inte vara klar tills imorgon alls, jag har tills i övermorgon på mig. Jag kan alltså göra två allnighters!

RSS 2.0