Halva inne

Jag klarade teoriprovet!

Men jag failade uppkörningen. Även om han sa att det var nära....

Kix är på väg över med färsk kladdkaka. I love her so much!

Dagens Visa

Dagens Visa är tillägnad Hörntänderna.
Napoleon XIV - They're coming to take me away

Remember when you ran away and I got on my knees and begged you not to
leave because I'd go berserk?? Well...
You left me anyhow and then the days got worse and worse and now you see
I've gone completely out of my mind.. And..
They're coming to take me away, ha-haaa!!
They're coming to take me away, ho-ho, hee-hee, ha-haaa
To the funny farm. Where life is beautiful all the time and I'll be
happy to see those nice young men in their clean white coats and they're
coming to take me away, ha-haaa!!!!!

 

You thought it was a joke and so you laughed, you laughed when I had said
that loosing you would make me flip my lid.. RIGHT???
I know you laughed, I heard you laugh, you laughed you laughed and
laughed and then you left, but now you know I'm utterly mad... And..


They're coming to take me away, ha-haaa,
They're coming to take me away, ho-ho, hee-hee, ha-haaa.
To the happy home. With trees and flowers and chirping birds and basket
weavers who sit and smile and twiddle their thumbs and toes and they're
coming to take me away, ha-haaa!!!

I cooked your food, I cleaned your house, and this is how you pay me back
for all my kind unselfish loving deeds.. Huh??
Well you just wait, they'll find you yet and when they do they'll put you
in the ASPCA, you mangy mutt!!! And...

They're coming to take me away, ha-haaa.
They're coming to take me away, ho-ho, hee-hee, ha-haaa.
To the funny farm, where life is beautiful all the time and I'll be happy
to see those nice young men in their clean white coats and they're coming
to take me away, ha-haaa!!!
To the happy home, with trees and flowers and chirping birds and basket
weavers who sit and smile and twiddle their thumbs and toes and they're
coming to take me away, ha-haa!!!
To the funny farm, where life is beautiful all the time...
Men egentligen är det lite mer When You're Evil som är dagens visa i mitt huvud. Jag saknar dig.


Jag är en loser baby, jag har inget körkort

Det är bara att acceptera, jag kan inte köra bil. Jag kommer aldrig få den där lilla rosa plastbiten, särskilt inte redan imorgon.
Dagens körlektion födde följande kommentarer från min lärare:
"Du kan alltså inte bättre än så här?"
"Jag sa vänstersväng!"
"Såg du verkligen den där cyklisten?"
"Du måste planeeeeera din körning i tid."
"Nu kör du för snabbt igen."
"Är du säker på att du har rätt växel i?"
"BROMSA!"
Och x antal uppgivna suckar och blickar.

Nej, jag tror inte det kommer gå särskilt bra imorgon faktiskt... Det enda jag faktiskt kan när det kommer till att köra bil är hur man får motorstopp på de olägligaste ställena (typ tvärs över en huvudled med dålig sikt) och att fickparkera. Vilket nästan är ännu mer ironiskt än det låter eftersom det innebär att köra framåt, backa och svänga, inget är något jag egentligen är bra på.


Nu ska vi se hur jag kan köra uppsatsen åt helvete också, kan ju inte bara misslyckas med ett test den här veckan om jag har två.

Bjuppfuck

Usch vad jag inte känner mig smart när jag läser mina böcker. Och fat chance att jag kommer hitta (på) tillräckligt mycket för 5 godkända sidor.
Vill bara lägga ner alltihop men skam den som ger sig. Istället ligger jag nerkrupen i sängen med täcket upp till halsen och läser och läser utan att få något nytt att skriva. Totalfail.
Saknar Hörntänderna också, lite extra när jag fryser. Är det elakt?

Plugga var det ja

Vill inte! Räcker det inte med att jag har städat köket, tryckt undan en ångestattack i 1 timme och 20 minuter medans jag körde - nej jag trivs fortfarande inte bakom ratten det kommer gå skit på onsdag - och dessutom varit snäll hela dagen? Måste jag verkligen läsa min dumma bok om Rosseau? Ja det måste jag. Jag vet det. Men jag orkar inte. Inte nu. För många tankar på annat håll...

BombadTror aldrig jag fått så många kommentarer i rad förut. Tack sötnöta <3 Och du också Thorssa.~~

Flitig myra?

Dagen började med en rejäl köksrengöring och nu ska jag egentligen sätta mig och plugga. Frågan är ju bara vad jag ska plugga - körkortsteori inför provet i övermorgon eller pedagogik till uppsatsen som måste vara inne fredag eftermiddag? Plugga ska jag iallafall göra. Ett tag. Sen ska jag möta upp med Kix och gå och hemsöka Kalle som inte heller ska få plugga ifred före jag har körlektion. Sen hem och plugga det jag inte pluggade nu på förmiddagen, vilket får mig att luta åt teorin nu. Mer tid för uppsats så...

BFF

Han finns hela tiden här, låter mig krama honom hur mycket jag vill. Låter mig ösa ur mig om hur mycket jag saknar vissa och föraktar andra. Håller mig sällskap hela nätterna oavsett om jag kan sova eller inte. Sviker aldrig och är alltid lika söt.
Min nya superbästis.
Richard.


Sniffning är underskattat

Min tröjärm luktar som Hörntänderna och jag kan knappt skriva det här med två händer bara för att jag då måste flytta armen från min näsa.
Kan man lukta upp all lukt i tyg?

Slaves are very useful like that....

En plaskvåt skjortaxel och en hel del toapapper senare känns det lite bättre.

Nu sitter jag mer och ojar mig över matkomat den där kebabpizzan försatte mig i.
Vill. Inte. Plugga.

Tack så jävla mycket

Det är ju bra att du kan vara ärlig med mig nu iallafall. Bitvis iallafall.

Blir du glad om jag säger att jag grät i en halvtimme för att jag kände mig så bedragen över att du inte sagt något? Är det vad du vill att jag ska säga? Och inte fan trodde jag att du ville ha tillbaka mig, men det är skönt att höra att du är lika ointresserad nu som då.

Trögstartad

Jag vill inte läsa.

Mamma tycker att jag borde prioritera körkortsteorin för att det är den som kostar pengar. Men det är ju skolan som ger pengar!

Fan. Jag vill inte läsa något vettigt alls idag.

Man får tydligen inte ha shotdueller på krogen....

Det är den trista sanningen som jag och Kalle fick erfara igår. Men jag hade kul i fyllan ändå!
Vi beställde in 4 tequila var men fick aldrig mer än 2, men man kan ju beställa flera gånger. Vilket vi såklart också gjorde, dock blev tredje beställningen av "2 tequila" på något mirakulöst sätt "en liten shot och en halvliter vatten". Precis som de nästa 3 beställningarna, ibland tillochmed outtalade sådana, blev "en halvliter isvatten tack". Efter ett tag fick vi börja beställa igen även om de bestämde att vi inte fick fler shottar så då började ciderglasen och drinkarna rulla in istället, precis som ett och annat ignorerat vattenglas. Vid 1 bestämde vi oss för att Subway nog var en bättre idé än att sitta kvar här och blunda när de drog våra kort så vi knatade iväg till mackornas himmelrike tillsammans med Dilde och en Caroline. Dilde och Kalle drog hemåt efter maten men jag och Carro vandrade ner till Gennys istället och pratade om nollningen, tydligen hade hon varit med i Kidzen, så vi kunde fritt sitta och hata på fälgarna medans vi drack varsin sista drink för kvällen.
Sen skulle vi hemåt. Åt olika håll, när ingen egentligen ville gå längre sträckor utan någon som höll oss upprätt så vi tog det insiktsfulla beslutet att strunta i att jag bor åt andra hållet och istället raggla hem till henne. Någonstans här kan jag börja inse hur full jag nog faktiskt var, särskilt som hon när vi bytte nummer skrevs in på min mobil som Elin, don't ask me where that came from. Dock kom jag aldrig så långt som till henne eftersom hon bodde en våning upp och vi som sagt ragglade en hel del. Istället bröt vi oss in hos Kalle som bor på en mycket lämpligare bottenvåning och där har jag alltså tillbringat natten "snarkandes som en hel karl".

Men vi ska fortfarande ha en shotduell, vi ska bara få ett nytt studiebidrag först och ta den hemma hos honom istället.

Jag har en plan!

Dusch och fet i väntan på erbjudande - kvinnlig list ftw.

Nu har jag och Kalle bestämt oss för shotduell på bittens. Känner pengarna försvinna bara av att tänka på det men han kan väl inte tåla så mycket?

DET ÄR LÖRDAG!

Då ska man få göra vad man vill. Och jag vill verkligen inte plugga mer efter att just ha sovit en timme över Rousseau. Men Locke verkar åtminstone ha lite vettigt att säga så nu har jag iallafall något att skriva på nån punkt i uppsatsen - det går framåt.
Så vad gör man nu då?
Rolig lördag och följa efter någon ut på krogen? Men då måste jag duscha och klä på mig nåt vettigare än en sovtshirt och fluffstrumpor...
Eller tjockislördag med precis lika äckligt hår och fula kläder som nu men med de nya avsnitten av Gossip Girl och chokladbollssmet?
What's a girl to do? Jag kan duscha utifall att någon vill ha med mig ut och sen sätta mig och vara fet!

Deathgame

Fick just nyhetsmailet och nostalgin slog omkull mig i ett enda stort svep. Varför slutade det här länet mörda varandra? Jag vill spela igen! Kan man be alla msnkontakter i DGmappen att anmäla sig en sista gång för den gamla goda tiden?
Bara känslan av att ännu en gång få greppa en purjolök i varje hand och attackera medans blasten flyger i luften. Synen av ett slagfält med avhuggna knivar, svärd och granatsplitter utspridda över marken. Att se sin motståndare sjunka genom jorden av skammen att ha styckats och sprängts. Jag saknar att gå runt med fickorna fulla av äpplen och morötter! Att varje dag på väg hem från skolan köpa en banan till eventuella mördarapor som sitter och väntar.
Jag behöver adrenalin! Kom igen nu! Anmäl er!

Nu jävlar

Så här bra gick det att plugga igår kväll.


Men jag känner mig själv. Om jag inte börjar med en kladd senast måndag kommer det här bara bli en enda stor pannkaka. Så nu, när facebook vägrar släppa in mig till spelen så är det lika bra att ta tag i skiten.
Nu ska jag läsa, förstå och skriva ner det viktiga.

Hej på ett tag.

Just the sound of your voice

Han ringde. Han är inte klok. Man ringer inte mobiler från utlandet! Men han hävdade att det var lugnt och jag ville inte argumentera iväg honom.

Ni anar inte hur mycket min puls ökade bara av att få höra hans röst igen, det var nästan som att jag såg honom framför mig i köket! Fy farao vad jag saknar dig!

Missförstå mig rätt?

Emelie! Jag älskar dig, men varför i hela friden flyttade du tillbaka till Sverige för?
Nu har jag ju ingen som helst legetim orsak att åka till Paris igen och det blev helt plötsligt kvällens viktigaste fantasi.
Jag vill vandra med dig i monmarte igen!


Fuck

Jag saknar honom för mycket för att fatta vad jag läser.
Det enda jag kan tänka på är hur jävla misslyckad hela den här situationen är.
Han är i ett annat jävla land och inte längre några hundra meter bort så att jag kan krypa ihop med näsan i hans halsgrop och känna att det faktiskt finns hopp om livet.
Jag tappar allt vettigt ordförråd och meningsbyggeri när jag försöker få ihop att jag saknar honom. För jag vill inte göra honom tveksam till London genom att säga att jag vill ha honom här hos mig mer än något annat. Och ännu mindre vill jag få honom att tro att jag inte vill att han ska komma hem.
Jag vill inte skrämma bort honom från mig genom att vara en så stor idiot som jag är fullt medveten om att jag är och tänk om han tycker att jag är fruktansvärd och klängig som hatar min hjärna som inte låter mig drömma om honom men däremot inbillar mig att det var han som gick förbi mig där på gatan så jag måste vända mig om och *pang!* där var det en lyktstolpe.
Så vad gör jag?
Jag misslyckas förstå vad jag ska förstå i skolan och tröstäter mig ett kilo tyngre i veckan. Frågan är om han ens kommer känna igen mig när han kommer hem? I bästa fall får jag väl om inte annat större bröst av fetman.

Sociofuckingkulturellt vs Kognivadå?

5-7 sidor om fostran, utbildning, undervisning & lärande ur sociokulturellt respektive kognitiva synvinklar som ska utgå från Piaget och Vygostkijs teorier men efter att vi har behandlat deras teorier, ska vi gå vidare till vad deras efterträdare säger hela vägen fram tills nutid. Sen ska vi diskutera det hela.
Tydligen ska vi använda alla böckerna. Grundboken suger men den har jag läst mest i. Pedagogik som vetenskap har jag inte förstått varför vi måste läsa alls, den känns mest som självälskande och meningslöst babbel. Tidlösa pedagogiken i all ära men hur kan de kalla snubbar på 15-1600talen för "efterträdare" till nån som dog strax före jag föddes? Den engelska boken har jag fortfarande inte öppnat än.
Jag känner redan nu hur jag får toppbetyg....

Nåja, bara att påbörja en ny bananklase och försöka få in något i mitt huvud.

Det trodde ni väl aldrig?

Men helt plötsligt kämpar jag varje natt för att somna. Och när jag väl lyckas så får jag ändå inte sova hela natten, för hur skulle det se ut om jag inte vaknade en gång i timmen och insåg hur stor en säng som är 90cm bred kan vara?
Nu ska jag försöka motivera mig att läsa lite mer före de lägger ut uppgiften på studentportalen. Nästa fredag ska vi ha skrivit ett paper om ... ja, något inom pedagogik. Får se vad det står och sen får vi se hur mycket av den här panikade stressläsningen som lyckats fastna.

Kavlibebisen kan slänga sig i väggen!Här har vi en unge som vet hur man släpper loss!

Och vi vet ju alla att det är bra att barn rör på sig ordentligt, köttet blir så mycket mörare då.~~

Bara 249 dagar kvar

Jag har abstinensbesvär.
Vems hår ska jag nu klamra mig fast i när jag drunknar i världens vackraste ögon, som inte heller är här?

Dumma böcker som sagt

Jens Bjerg, Pedagogik: En grundbok
Sida 241

En metafor som ibland utnyttjas är klassrummet som ett skådespel med olika roller i ett drama med förvecklingar, missförstånd, och ibland oväntade upplösningar.*

* En viktig inspiratör är Goffman (1959,1961) som utnyttjat denna liknelse på ett interessant - men ibland missledande sätt, eftersom livet i klassrummet inte är ett skådespel.
Tack boken för att du har så viktiga fotnoter hela tiden, hur skulle man annars förstå! Kan någon förstå varför jag faller i koma tre rader in i den här boken varje gång jag försöker? De andra böckerna är väl inte direkt bra de heller men den här tar fan priset.


Ramlösas nya smak?

Jag och Kalle började dagens studier med att gå till Ica och inhandla förnödenheter som cola åt honom och bananer åt mig. Eftersom han köpte cola ville jag också ha något att dricka, en ramlösa med päron/citronmeliss blir bra. Trodde jag ja. När vi kommit ut till parkeringen öppnar jag min ramlösa och tog den första klunken av den söta ... banansmaken?
En klunk till för att bekräfta, jo nog fan smakar det banan alltid. Sån där äcklig banangegga som tandläkaren alltid smetade på tänderna när man var liten.
Räcker över flaskan till Kalle och frågar om han tycker den smakar päron/citronmeliss som det står att den ska göra. Nej, han tycker också att det smakar banan.
Vad gör man nu? Bananer är gott men det betyder inte att jag vill dricka det också. Gå in och klaga och hoppas på en ny flaska? Men har kassörskan verkligen rätten att göra det? Gå in och köpa en ny, men det känns dyrt. Man kan skicka in flaskan till ramlösa och få en ny? Har de en adress någonstans? Nej, men ett telefonnummer.
Helt plötsligt står jag alltså med en telefon i handen och ringer till Ramlösas konsumentservice. Nu ska de alltså kolla labbet för att förstå vad som hänt och jag ska få en rapport på vad de hittar hemskickad, tillsammans med ersättning för flaskan.
Obsessive bitch much?
Bara ett tips till Ramlösa: Banansmak var inte så gott.

Om en halvtimme ska jag vara smart

Det gick asbra att plugga med Kalle! Eftersom vi läser samma kurs men med olika böcker kan vi förstå vad den andra menar samtidigt som de "egna" böckerna ger dig en anledning att ständigt läsa högt för att visa på hur dumt skrivna de är. It's awesome!
9 bananer och några desperata tröstkramar när det blev för tungt gick det åt men nu har jag läst dubbelt så mycket som jag gjort före jag kom dit imorse.
Han var tillochmed söt nog att bjuda på pizza eftersom han ännu inte betalat tillbaka för colan jag köpte ut. Jag ska absolut dit igen imorgon om jag blir så duktig av att sitta på hans golv och käka bananer. Ska bara försöka övertyga mig om att läsa på egen hand nu också så jag har ännu mer att säga i chatten om en halvtimme. Wish me luck?

Sömntuta!

Igår sa han att jag fick dyka upp efter 10 för då skulle han säkert vara uppe.
5 i 10 gick jag hemifrån och trots att jag både svängde förbi hemköp och handlade bananer för 43 kronor och pratade med Karin ett bra tag hade han fortfarande inte tagit sig upp ur sängen när jag ringde på dörren. Min slav är verkligen hur lat som helst. Alltid!
Nåja, så fort han kommer ut från duschen ska vi börja läsa alla våra hemska böcker. Det kommer säkert att gå asbra för nu har jag både sällskap och bananer.

Ett matkoma och fangirlande senare

Kladdkakan blev bra men vi åt bara halva före vi satte igång med middagen, tacos. Gissa vem som nyss kom ur matkomat?
Vi lyckades äntligen ta oss i kragen och kolla på Confessions of a Shopoholic också. Inte riktigt så bra som jag hoppats men den var helt klart söt och värd att se om någon gång när man vill vara tjejig och äta sig fet på chokladsmet i framtiden.

Men nu saknar jag honom ändå.

Och pluggandet står lika stilla som när han fanns fem gatlyktor bort... Fan.
Kix och jag funderar på att våldgästa Kalle imorgon men jag borde plugga. Jag borde alltid plugga, jag gör det bara aldrig. Får se vad som händer...

Hejdå

Nu har vi sagt hejdå. Hur fel det än kändes att gå hem igen imorse för att veta att jag ska börja sova ensam igen. Ni förstår inte hur mycket jag saknar honom, det är helt sinnessjukt!
Jag saknar honom så mycket att jag äter tills all mat är slut, alltså inte all mat på tallriken utan tills allt man kan ha på den är slut, läser mina böcker och inte kan få in ett enda ord för det enda jag tänker på är hur fel det känns att ha kalla papper under fingrarna istället för hans varma hud. Så mycket saknar jag honom. Men så länge jag läser slipper jag iallafall böla igång så jag fortsätter att försöka förstå vad som står skrivet i boken trots att det inte leder någon vart.

Kom hem igen?

Walk down memorylane

För något år sen omformaterades en av datorerna här hemma och all min musik hamnade på skivor. Skivor som, såklart, tappades bort. För någon månad sen hittade jag skivorna av en slump men hade inte tid eller ork att snoka upp de gamla filerna då.
Nu däremot. Ikväll blev nyfikenheten för stor när jag ville lyssna på musik och hela tiden upptäcker hur musik under mystiska omständigheter försvinner från min dator. (Jag lovar, en discografi med älskade artister kan plötsligt vara 5 låtar utan någon förklaring!)
Så nu sitter jag här, med disneylåtar jag nästan glömt bort och konstiga små band som aldrig lyckades släppa mer än några enstaka låtar före de splittrades. Känns konstigt att helt plötsligt höra Ghost of the Robot som jag bara lyssnade på för att jag var tänd på Spike i Buffy, ändå känns det så mysigt välbekant. Hur kunde jag låta det gå så lång tid?

Starcrossed loversHan är snart landsförvisad och jag tvingas gifta mig med mina studier.
Hoppas bara det inte slutar med att vi behöver dö....


Tuvan som själpte lasset?

Johanna har många bra poänger... Det var ju synd att idioten aldrig insåg det.
Tacka vet jag hörntänderna <3

Oj fan

Vad tänkte jag med egentligen?
Han har fått adressen hit. Jag måste ju vara dum i hela huvudet eller nåt. Han kommer aldrig mer våga se mig efter det även om han inte insett det än igår kväll. Men imorgon bitti åker han så det kanske är onödigt att oroa sig över att han ska försvinna när jag ändå vet att han gör det alldeles för snart?

Jag är galen i dig.
Men du är verkligen dum i hela huvudet om du inte njuter av varenda sekund du får vara i London!

Babbel

Min rygg gör ont.
När vi kom hem till honom i fredags var jag ett tråkigt litet fyllo som somnade så fort jag lagt mig ner i sängen. Som han uttryckte det "vi kysstes i en minut och sen kysstes jag". Detta är alltså en insikt jag kom fram till när jag vaknade och insåg att min bh var kvar medans han bara hade kalsonger på sig, aldrig att jag skulle somna "planerat" på det viset!
Kjolen var också fortfarande på men det märkte jag inte förrän jag kände den där jävla smärtan i ryggen. 4 stora plastknappar intryckta i ryggen en hel natt kan ha spännande effekter. Bland annat måste jag få mycket försiktigare kramar nu än tidigare....

Gick över till Kalle igår kväll med en kladdkaka och började se om Loveless, vi kom igenom halva serien före jag gick ner till bittens och mötte upp med mr Vampire igen.
Kalle är förresten jävligt elak. Efter igår har han fått stränga order om att alltid vända sig bort och hålla käft om något närmar sig min mun. Jag satt och drack upp hans cola när han plötsligt säger något hysteriskt kul om analsex och jag börjar skratta. Inte nog med att soffbordet och vi blev nersprutade, ni vet hur man måste andas in kraftigt när man skrattar alldles för mycket? Det fanns kvar cola i munnen när jag gjorde det och det slutade med att jag låg på alla fyra nere på golvet och halvt om halvt spydde cola samtidigt som jag försökte sluta skratta. Stygg slav.

Det är fint väder idag. Det vet jag för jag och Hörntänderna slog vad om huruvida det var molnigt eller inte imorse, han skulle köpa en ask läkerol om det var mulet och om jag hade fel skulle jag tydligen suga av honom.
Påminn mig om att hasardspel är en synd nästa gång?


Nu blir det dusch och sen iväg till Kalle för att kolla klart på mina sötbögar.

<3

Det blev fest ändå, en liten en.
När vi skulle gå så kom Jim fram och skulle ha ett allvarligt snack med mig.
"Han har varit min i ett år nu så om du ska ta honom ifrån mig så måste du vara snäll! Är du inte snäll så mördar jag dig så jävla hårt för du är typ två steg ifrån att räknas som flickvän nu."
Hörntänderna skrattade ordentligt när han senare fick höra vad han sagt på vägen hem. Men när vi kom till hans dörr så kom det upp igen... Med mindre skratt den här gången.
Han tog mig i sina armar och tittade mig i ögonen samtidigt som han frågade om jag ville vara hans flickvän?
KLART JAG VILL! Men jag var klok nog att inte förstöra mig själv. Jag är nyss singel efter ett långt förhållande och den här killen åker till London om 4 dagar, för att stanna där i ett år! Så jag sa nej. Jag skulle inte klara av att bara ha honom tillgänglig över datorn helt plötsligt.
Men bara att han frågar! Ååååh! Han är så jävla fin!

Prioriteringsförmågan på topp

Vi skulle träffas ikväll, han hörde om en fest.
Festen blir inte av, vi bestämmer oss för filmkväll.
Ny fest uppdagas, om 20 minuter ska jag gå och möta upp honom.

Händer mycket ikväll... Mindre i pluggväg dock. Men han åker (troligtvis) på tisdag och jag vill hinna med så mycket gos som möjligt. Sen får jag väl helt enkelt tillgäna några nätter till att lära mig dricka kaffe för att hinna få in allt jag borde läsa....

Kan värma upp med dålig musik och apelsinjuice i väntan på att klockan ska gå.


Kiss and tell?Alltid. Men internet får inte mer detaljer än att han är så underbart fin och att det var väl värt lite förlorad nattsömn.

JENS!

Du kastade ut mig utan en förklaring.
Du lekte med min hjärna under alldeles för lång tid.
Du dumpar mig utan närmare förklaring än att vi har olika musiksmak och att du är ett svartsjukt as.
Du vågar fortfarande inte prata med mig men du vill ändå försöka kontrollera vad jag gör.

Låter det som någon jag vill vara kompis med?
Nej.

Jag tänker inte sätta igång någon hatcirkus där jag inte pratar med dig om vi ses och det finns en gemensam kompis med. De förtjänar bättre än att hamna i kläm på grund av din imbecilla feghet. Men sluta med att försöka få det att se ut som att vi är kompisar eller kommer fortsätta vara kompisar för det är vi inte. Hade du velat ha den minsta chans till en fortsatt vänskap så hade du skött det snyggare än vad du gjorde.
Jag är less på att se dig kommentera min status på facebook eller skriva "heja mig" när jag skriver om strul på bloggen. Det här är mitt liv och du valde själv att inte längre vara en del av det. Jag vill inte heller att du ska vara en del av det.
Så varför inte bara stå fast vid ditt beslut och håll dig borta från mig på internet, msn och telefon också om du nu ändå inte klarar av tanken på mig.
Jag har gått vidare, du borde göra samma sak för det här är bara pinsamt.

Silly boy

"Men om du har tid över när du läst klart allt kan du ju höra av dig?"
Tid över? Nej.
Läsa klart allt? Jag blir förvånad om jag ens hinner med hälften av vad jag borde läst idag.

Istället bestämde jag att han fick höra av sig när han städat klart. Ha! Då är det inte mitt fel att jag inte hann plugga klart före jag smiter.
Ska bara börja med pluggandet också. Så fort jag läst klart alla Egoinas nya inlägg som har samlats på hög...

I love you more than orangejuice?

Han gjorde en trerätters middag med motiveringen att "han tycker om mig".
Mackor med räkor och avokado. Pasta med lax och sås tillsammans med speciellt ugnsbakade körsbärstomater. Hemmagjord coklamousse med färska hallon till efterrätt och vitt vin till alltihop.
Jag vet att jag har en schoolgirl crush på honom och att vi är äckligt loveydovey ihop, men det här känns lite ambitiösare än så?

Fin som fan är han ändå. Är det fel att en del av mig hoppas på att han aldrig kommer iväg till England?

Motivation?

Nu är hårddisken hämtad och Teddy hävdar att han inte är sur, bara sjuk.

Dagsplanerna är och förblir plugg nu när jag äntligen hittat igen pappret där det står vad som ska läsas när. Alltså bär det av till Dilde för chokladbollssmetskrig och kanske lite pluggande.

Ja, helgen då...

Vi tar det väl från i fredags när jag åkte iväg till Timrå för att möta upp med Teddys mamma som skulle ta mig till hans brors hus där vi skulle hundvakta, mitt ute i ingenstans visade det sig.
Det fanns inte så mycket att göra utan vi satt mest och pratade i början, kollade på lite film och gick ut med hunden då och då. Hans andra brorsa kom förbi med sin supersöta flickvän också men de drog när hon senare på kvällen fick migrän...

Lördag vaknade jag vid 7tiden av att hunden skäller och att Teddy vaknar och börjar ryta åt den att hålla käft, sen ligger jag vaken i 2 timmar och kliar mjuk hundmage i väntan på att han ska vakna vilket han till slut gör. Snabb hundpromenad före frukost och sen hamnar vi framför msn. Det visar sig att några av hans kompisar ska ut på krogen under kvällen och vips har vi bjudit med oss själva, hunden kan man lämna hos hans pappa under de timmar vi är ute och dricker.
Efter en snabb dusch där kallvattnet tog slut och varsin panpizza dyker skjutsen upp och vi åker iväg för att hämta de två bröderna som ska med och handla lite fördricka. Hamnar hemma hos Teddy vid 4tiden där alla sitter på hans rum och garvar. Tar bussen in till stan som bara jag och Patte hann ombord på. Vi sätter oss på kebabcity och väntar på de andras ankomst, min kebab med bröd vägde typ ½kilo och jag åt girigt upp varenda liten bit som den tjockis jag är. När de en timme senare har anslutit sig till oss igen börjar utvärderingarna, var börjar vi, vart ska vi ikväll, var kommer vi vara mest? Efter några om och men hamnar vi på BK men med tanke på hur tidigt på kvällen det är (9ish) så är det ju inte en jävel ute, Teddy blir lite grinig. Vi går vidare till Irish, lite fler men han hittar åter igen någo att störa sig på. Avenyn besöks och det är samma visa där, Teddy är missnöjd så vi drar vidare. Han vill festa "som studenterna nere i blekinge festar" så vi knatar iväg till kårhuset men trots att det är fullt ös och tidigt på kvällen vill han inte ens ge det en chans. Rundan återupprepas i samma ordning med samma klagomål. Det är för få folk, musiken suger, tjejerna är för fula (när vi hade ett bord bredvid oss som var fyllt av tjejer som, hade det inte varit för bristande längd, kunnat jobba för Victorias Secret). Vad vi än försökte var det fel och när vi kom tillbaka till kårhuset och skulle kolla om och vad det kostade så var han försvunnen när vi kom ut igen med svaren. Kvar står jag alltså ensam mitt i natten tillsammans med två killar som jag basically aldrig har pratat med före den här kvällen. Kuuul...
Vi drog iallafall vidare runt på stadens krogar före vi, för min skull, hamnade på subway en snabbis före vi tog sista bussen till Timrå och smög oss in i deras fasters tomma hus för att sova.

Söndagen börjar med att jag vaknar i en stor dubbelsäng i ett kallt rum. Jag tassar försiktigt upp på toa och kryper sen ner under täcket igen för att skriva ett sms till Teddy och fråga hur han mår och vart han befinner sig. Mitt under smsskrivandet så dyker det upp ett främmande kvinnoansikte i dörröppningen som ser precis lika förvånat ut som jag känner mig rädd och generad. Må så vara att pojkarna har frit tillträde till hennes hus men hon var inte där när vi kom, jag har aldrig träffat henne förut och nu ligger jag i deras säng.
Att Teddy fortfarande är förbannad råder det ingen tvekan om över den korta tonen i hans svar och det visar sig att han redan åkt tillbaka till huset i ingenstans, hur jag ska ta mig dit bryr han sig inte heller om. 
Patte följde iallafall med och plockade upp mina förfestrester hos Teddys farsa före han följde mig till bussen. Med mig frenetiskt ringande till alla härnösandare med körkort jag känner, för inte fan vill jag komma hem till föräldrar som redan är sura på att jag är "oansvarig" och berätta att jag har en hårddisk för 800 som finns ute i en jävla bushstuga 4 mil från hemmet.
Får väl inte direkt tag på någon som kan men Kalle lovar att iallafall försöka hjälpa till att ragga upp en bil så jag drar hem till honom när bussen väl kommit fram. Sitter där i nån timme, käkar, kollar på film och snackar om hur fin min Phösare är. Han var tillochmed snäll nog att lyssna på allt jag sa om hur fin den här killen är och lånade sen ut sin dusch när Hörntänderna hör av sig om att sitta och sjuka sig framför en film tillsammans.
Dansade hela vägen mellan de två husen och kände mig allmänt bra. Jag kom fram, plingade på och efter ett tag öppnades det och vi satte igång Year One med Jack Black och Micheal Cera. Vi kysste bort slutet på filmen men det lät som den fick ett lyckligt slut....

Morgonen börjar med en skrämmande lång mysstund före vi går upp och äter frukost; pannkakor och mackor. Kollar lite på en kul serie, hånglar lite mer, busar lite till. Lunch - pannkakor och gulashsoppa före fler kyssar och nästa film. Middag - pasta med tonfisk och sen lite mer gosande. Sätter igång mobilen igen och märker att halva min kontaktlista helt plötsligt hört av sig, tydligen har Patte och min mamma skrämt upp halva västernorrland om att ingen sett mig sen igår eftermiddag. Så nu måste jag alltså sitta i en halvtimme och svara på sms och lyssna på röstbrevlådor som oroar sig över mig... Så mycket för mysstund liksom.

Så det var min helg. Full av konstiga misslyckanden och sura människor. Ändå har jag haft rätt kul..?
Imorgon måste jag hämta hem min hårddisk...

Kvällsäventyr?

Helt plötsligt måste de ta ett allvarligt snack med mig. Det går minsann inte att vara trött en dag och sen vara ute och festa nästa, och inte fan tror jag de är så dumma att de går på att jag höll mig till läsk? Och hur var det nu med böckerna? Jag slarvar ju tydlgien som en idiot redan nu, studentlivet handlar minsann om studier - inte om fester och spex.

Det här var i eftermiddags. Vid 5 begav jag mig mot Kalle och de var motvilliga att släppa iväg mig ens då. Lovade att vara hemma vid 11, ställde klockan så jag skulle hinna gå i tid och allt. Men såklart sög hentaien vi kollade på och det slutade med att vi somnade på soffan. 3 minuter över 11 och två hus hemifrån får jag ett ilsket sms om att det minsann inte alls går att lita på mig. Vad fan är det jag håller på med egentligen?

Imorgon ska jag åka iväg till Teddy hela helgen, ska bli så jävla skönt att bara få ägna sig åt ryggkli och prat istället för tåtassandet här hemma!
Hur fördriver jag natten tills imorgon då? Kanske borde leta lägenhet och bostadsbidrag....

Mys

Var lagom trött efter seminariet och när jag knappt kunde hålla mig vaken genom lektionen efteråt bestämde jag mig för att gå hem och sova under lunchrasten.
När jag är kanske 200 meter hemifrån så ringer HS upp. "Jag veeet att du vill äta lunch med mig."
Efter en smärre övertalning och för att jag är så jävla snäll vänder jag på klacken och går tillbaka in mot stan för att möta upp pojken på hemköp där en kycklingsallad och drickyoghurt inhandlas. Vi sätter oss på fontänen på mellanholmen och äter och snackar före han hoppar upp bredvid mig och vi bara ligger där och känner solen värma våra magar och ben medans vi ligger och tittar på hur himmelens enda moln ändrar form före det sakta tonar ut i det blåa ljuset. När solen vandrat så att stenen ine längre är solvarm flytter vi ner till gräset där vi fortsätter titta efter roliga moln och lyssnar på allt från Trasdockorna till, för båda två, okänd metal.
Jag är rätt nöjd med beslutet att inte gå hem och sova. Behöver jag säga att jag inte dök upp på "att studera på engelska" eller "workshop i First Class och studentportalen" senare?

Nu ska jag hoppa in i duschen och knata iväg till Kalle. Ha en trevlig kväll folket.

Where's my NonDiscriminating Friend?

Festen igår var skitkul!
Jag drack mig sockerhög på en stor flaska trocadero och fnittrade som en idiot. Det blev inte bättre när Snus försökte ha ett flamewar med mig, på svenska. Kan ni ens föreställa er hur roligt det låter att höra en förställt arg röst osäkert stamma fram "knull ... ansikte" med polsk brytning? Eller när han skulle förolämpa med att säga "Din jeäfvla ... va ... vagIna!" Det fanns ju en anledning till att jag rullade runt på golvet med ont i käkar och mage om vi säger så...
Till titeln? Ja, Kix storasyster Chattis var under hela mitt högstadie ihop med en kille som hette Jocke. Igår var han Big Fat Friend mot mig och Hörntänderna. Hur mycket vi än bönade och bad vägrade han gå hem eller lämna oss ifred, fast han var tjugonde minut lovade att göra just det. Utan att röra sig ur fläcken och för att sen börja slå på mig med biljardköer igen.
Vid 4 var Tänderna så trött att vi rörde oss hemåt igen, stackarn höll ju på att somna när som helst. Halv 5 var jag alltså hemma igen och kunde ta tag i studierna, bara 2 timmar och 15 minuter före min klocka skulle ringa. Hur länge jag satt uppe vet jag inte, halvtimme kanske.
Ändå ägde jag trots sömnbristen på seminariet. Eller ok, inte ägde-ägde men vår grupp var bra och jag var i den bättre halvan.

Bara att börja då

Seminarium imorgon bitti.
Pheast ikväll, trocadero och roligt folk.
Plugg. Varför händer inget?


Sitter bara och tänker på scenen i Nick and Norahs infintie playlist när de pratar om hur Beatles hade rätt hela tiden.... Finaste ever.


One day I'll fly away.

Bitvis känns mitt liv helt meningslöst just nu.
Andra bitar känns som en befrielse.
Kan himlen öppna sig så att jag får dansa mellan regndropparna?
Jag vet inte längre om jag lever en lögn eller om lögnen lever mig.
Eller har lögnen blivit sanning?

Nu borde jag fortsätta plugga....

Ryktesvägen...

Skolan idag var ... nej ok, den var faktiskt urbota tråkig. Men det var intressant att höra allas version av lördagskvällen.

Susanna kom upp till mig efter första passet inne på sigma och sa nåt om att jag minsann hade gosat extra med någon. Hon visste minsann för hon hade bevis på att vi kysstes. Jag hävdade bestämt att jag hade velat men att det bara slutat i spya. Efter ett tag gick hon med på att så kanske var fallet men såg inte helt övertygad ut.

Skickade ett sms och frågade, bara för säkerhets skull. Tydligen hade vi hunnit med någon puss. Varför är det just den delen av natten jag inte kan komma ihåg? I mitt minne satte vi oss ner, närmade oss varandra och jag började spy.
Damnit!

Richards statistik och Kalles logik <3

Richard försökte trösta mig med att han bara hållit i håret för två flickor och han var intresserad av båda.
Kalle försökte muntra upp med logiken "you're a girl, he has a penis" men kunde ändå inte hålla hånskrattet och tröstkramarna borta när han fick höra hur hemskt det varit att spy bort alla chanser på ett strul.

Men mitt grodparaply låg kvar på villan och jag vill inte att det ska bli hämtat av någon annan. Eftersom jag vet var han bor - inte så läskigt som det låter - kutade jag iväg imorse med en lapp som bad om hjälp att få tillbaka grodan och tejpade fast den på hans köksfönster - antagligen så läskigt som det låter.
Sen började väntans tider. Timmar av ångest och långsamt tillnyktrande förflöt före jag bestämde mig för att gå iväg till Kalle och gosa och plugga. Nu blev det ju visserligen inte något pluggande av men det var skönt att få luta sig mot en annan mänsklig varelse medans vi satt och garvade loss till Lesbian Vampire Killers.
Precis under introt till nästa film så ringer mobilen. Ett nummer jag inte har. "Hej, nu har jag kommit hem och sett din lapp." Kommit hem? Klockan halv åtta på kvällen? Snacka om bortamatch! Inte en chans i världen att han kommer behöva mig som nåt tröstpris nu.
Vi bestämmer oss iallafall för att mötas vid villan och efter ett tag dyker han upp. Precis så pinsam tystnad som jag fasat för efter hejet. Fan, han kommer ihåg allt jag sa. Grodan blev iallafall hämtad precis som hans cykel vid rosenbäcken. Vi gick hemåt tillsammans och det var länge sen jag försökte gå så långsamt så snabbt. Bort, bort, bort från den pinsamma stämningen men stanna precis där vi var för att kunna känna doften av hans nytvättade hår och titta lite mer längtande på hans vampyriska hörntänder.
När vi kommit till hans hus stod jag inte ut längre, startade nåt smågnabb där vi rörde oss närmare varandra för varje replik för att sen i panik, när han vände sig bortåt, fråga ifall jag fick ge honom en puss.

Klockan var max 9 då.
Jag kom hem nu. You do the math....

Dagens Visa

Det var ett tag sen men nu har jag en ny låt på hjärnan som är värd att dela med sig av.

Dagens Visa är idag Everyone Else Has Had more Sex Than Me

Everyone else has had more sex than me.
Everyone else has had more sex than me.

Everyone else has had more sex than me.
Does anyone else get that feeling?
Teenagers naked,
Couple in threes
Grandparents swing from the ceiling.

Everyone else has had more sex than me.
Everyone else has had more sex than me.

Corporate chambers and office amore.
Shenanigans outdoor and in.
Resist and then later your find out there's more
Regret in not doing the sin.

Our lives have to die
Of that there's no help
My favourite way to end them
Is the orb-weaver spider's whose pedipalp
Enters the female pudendum.

Then dies on the spot
His corpse there still stuck,
Left for his rivals to curse at.
He would rather die than not get to f^ck
Personally I reckon it's worth it.

Everyone else has had more sex than me.
Does anyone else get that feeling?

Everyone else has had more sex than me.
Does everybody else get that feeling?

Intresseklubben antecknar

Nämnde jag förresten att jag fortfarande är full och att alla långa ord måste skrivas tre gånger före jag är säker på om det ser rätt ut?

Idag ska jag plugga. När jag är nykter.

FAAAAN!!!!!

Killen i mina lömska planer ni vet?

Sittningen gick asbra och vi flörtade hej vilt, men festen. Den där jävla festen. Det slutade med att när jag hittade honom var jag skitfull och efter 20 minuters(?) emotionellt trevande så fick han hjälpa mig att spy. Lyckat, det finns ju inget killar gillar så mycket som att bli stötta på av en tjej som sitter böjd över toaletten...
Han var snäll nog att fixa skjuts och leda upp mig till sängen iallafall. Han sympatiade tillochmed för att säga att jag hade haft en chans om jag inte satt och spydde.

Får man?

Tio dagar efter att jag gjorde slut med Marcus hittade jag en kille att följa med hem för en kväll. Jag ville väl kanske inte att han skulle veta om det men i övrigt hade jag inga skrupler alls.
Fem dagar efter att Jens har gjort slut med mig är jag så desperat efter att bli kysst och omhållen att jag smider små lömska planer om folk jag borde hålla mig borta från. Men nu skäms jag istället, inte för att jag tycker synd om Jens - vill han inte ha mig så behöver han inte bry sig om vem jag vill ha heller - utan för att jag skäms inför alla underbara människor som bryr sig så mycket om hur jag mår. Det känns som att jag sviker när jag inte sörjer så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Visst är jag inte glad över uppbrottet, men jag är inte död. Mest förvirrad, frustrerad och säkert en hel del till. Men inte död.
Och eftersom jag lever, och eftersom den här personen är så skrämmande oemotståndlig, får man då försöka sig på en puss? Eller är jag elak mot alla som tröstat mig då?

Då var det bara att vänta då.

Nu har mamma och jag åkt fram och tillbaka till lägenheten för att hämta alla mina grejer. Kändes så sjukt att gå där och plocka "är det här hans eller mitt?", "har jag glömt något i det här hörnet?". Ändå lyckades jag med konststycket att glömma en förlängningssladd och mina högtalare till datorn.
Han får helt eneklt leta reda på det själv och skicka hem tillsammans med bokhyllorna i helgen.
Nästa vecka bor jag alltså hemma igen på riktigt riktigt...

Nu ska jag gå och njuta av att jag iallafall kom ihåg rakhyveln det här varvet, mina ben ser förjävliga ut.

TRIBE ZERO 4EVER!

Fy fan vad vi är bäst! Det var visserligen bara tre beteendevetare och alla utom en utbytesstudent som var med på uppdraget men vi som var där ägde verkligen sönder skiten!
Uppdraget var att sätta ihop en pjäs för att imponera på PM och vårat tema var midsommar.

Vi fick utbyesstudenterna, som varit här en vecka, att snacka svenska medans vi svenskar skulle vara utbytesstudenter. Så jävla skönt att se tyskan skjutsas runt i kundvagn utklädd till volvo och vissla efter tjejer samtidigt som polacken satt i soffan med snus och cheesy raggningsrepliker!

Och de skrattade! Som de skrattade trodde jag inte att man kunde skratta, särskilt inte de människorna som annars har ansikten av sten. Men redan efter volvoraggaren som fick öppna pjäsen så satt de och gömde skakande ansikten bakom händerna och genomskinliga hostningar.

Fy fan vad vi är bäst säger jag bara!

Ett guldkryss på flaggan och ett silverkryss på varje nollas rygg.
De här timmarna gjorde verkligen hela riskettan värd att halvsova igenom!Och har jag sagt att jag älskar världen? Alla är så jävla fina, även de jag verkligen inte väntat mig. Stora lass med kärlek till er!

Nio flaskor cider senare inser man nya saker...

Öviks-Ante är sjukt mycket sötare än jag trott. Tillochmed före han har blivit full. Kvällens Pheast tillbringades typ 70% lutad mot hans axel, 20% mot Judas axel och 10% runthoppandes.

Vissa människor är verkligen så mycket bättre än man trott och man upptäcker det alldeles för sent!

Visst fan. Vår flagga blev stulen på festen också! Dumma de andra, slår vad om att det var fälgarna som var framme men det är lugnt för jag snattade Antes bröstkorgsfälg när han gick på toa...

Hörntänderna

So much for my happy ending

Nu är det slut på riktigt. Över MSN. Varför blir jag bara dumpad om det är via msn?


Så ligger det alltså till...

För att förklara hans status på facebook och illa valda symbol bakom sitt MSNnamn.

Jag fick ett SMS igår.
Det var Jens som ville "ta en paus."
Jag trodde inte det behövdes men efter chocken av att bli utslängd ur lägenheten så kanske det är lika bra att jag får tänka.
Jag vet inte ut eller in just nu. Det enda jag vet säkert är att jag vill prata med honom och att han vägrar bevärdiga mig med några svar alls.
Jag vill inte ta mitt pick och pack och flytta hem till föräldrarna igen utan varken varning eller förklaring men nu sitter jag ändå här. Med kläder för en vecka, tandborsten och en flaska shampoo.

Han har tydligen packat ihop det jag lämnade i lägenheten i flyttlådor. Han säger att han kommer att skicka hem dem till mina föräldrar och byta lås på dörren om jag inte hämtar dem och lämnar nyckeln snarast. (helst idag...) 

Är det bara i mina öron det inte låter som en paus? Det känns som att han gör slut men är för feg för att säga det på riktigt. Jag vill vara med honom men just nu är allt bara total förvirring och jag väntar på att få prata och höra vad han vill säga. Före jag blivit dumpad på riktigt vägrar jag flytta ut ur vår gemensamma lägenhet. Så enkelt är det.


Ja, då fick jag ur mig det då. Om nu någon undrade varför jag är apatisk för allt som är utanför skolan. Någonstans måste man ju fly...


Första dagen i skolan

Fy fan vad kul den här veckan kommer bli!

Min klass består av en massa snygga tjejer i snygga kläder, precis som på gymnasiet, men här verkar de faktiskt vara begåvade med självdistans och sexskämt.
Vi började med en förvirrad samling utanför sigma dör vi skulle få information, men den blev det inget med så istället gick vi direkt till maten där vi försökte bonda lite sinnesemellan. Hittade en Ella från tyskland som är söt och en dilde från stockholm som är lika galen som jag, även om hon är mer nischad än vad jag är.
Efter en konstig men ätbar röra föstes vi iväg till någon studentkorridor där vi snodde grupprummet för att fixa våra nollningsdräkter och flagga. Vi ska vara indianer och kallar oss numera för Tribe Zero.
Vad vi gjorde? Jag vet inte riktigt, vi övade nollelagarna, utvalda sånger, försökte lära oss varandras namn och satte ihop en liten pjäs som vi framföre senare på kvällen som presentation utav vår grupp inför PheasMeisteriet.
Men när de kom och klottrade svarta kryss på våra ryggar råkade jag titta en PM i ögonen! Jag vet inte vad som slog slint i mitt huvud som inte ens insåg att jag skulle vända bort blicken före hon blängde på mig.

För er som inte blivit nollade är det så här:
Nollor är sämst. Nollorna vallas runt som en skock med får av Phaddrar och över alla regerar PM. Om vi ser PM på hundra meters håll ska vi genast bli omåttligt intresserade av våra skor eller marken. Är vi en hel nollegrupp och PM kommer ska vi falla på knä inför deras överhet.
It is awesome!
Det enda jag undrar över är hur jag ska kunna fokusera på kurslitteratur samtidigt för det stod fortfarande att vi skulle ha läst under den här veckan. Och sen undrar jag när vi ska få våra overaller...

RSS 2.0