Ugh

Idag är en sån där dag där man vill ligga i sängen och sörpla te och titta på mysiga filmer.
Måste man nödvändigt blanda in alkohol ska man sitta på nån mysig krog och dricka vin. Man ska inte ut i grässluttningar med en jävla massa rom och för lite kläder på sig.
Nej, jag har inte stuckit ut huvudet idag så jag vet inte på riktigt hur vädret är. Men tittar man genom fönstret så är det dimmigt, grått, ser ut som att det tänker börja ösregna när som helst och ser ut som att det är en sån där fuktig kyla som liksom smyger in genom kläderna och klibbar sig fast i benmärgen.
Fan vad opepp jag blev nu. Kanske blir det bättre ikväll, man kan ju hoppas. Annars vette fan hur den här kvällen blir...

Brainwash completed

Våldgästade som sagt Kalle med en massa filmer från Studio Ghibli igår.
När jag och Kix kom dit och plingade på så ställde vi mig längst fram så att jag täckte henne och hans reaktion var att stänga dörren snabbt som attan och låsa... Yes, jag känner mig älskad. När Kix ropade genom den låsta dörren att hon också var med släpptes vi dock in i lägenheten.
Finns väl inte så mycket att skriva om vad vi gjorde, jag och Kix betedde oss som vanligt, något som fick Kalle att hela tiden kasta oroliga blickar mot soffan där vi låg och fråga vad fan vi höll på med egentligen.
Första filmen blev som väntat Totoro jus för att det var den som uppdagat att han aldrig sett på en film av Miyazaki.
Sen tog vi tag i Spirited Away, under vilken Kix blev överrumplad av plötslig trötthet och åkte hem.
Sen blev jag, som den tjockis jag är, superhungrig och tvingade med mig Kalle till ICA där jag köpte världens äckligaste nudlar som jag inte ens kunde äta upp. Så istället tittade vi på Det Levande Slottet och drack päroncider fram tills strax före tolvslaget när jag gick hem.
Kalles absolut vanligaste replik till de flesta sener var att "åh gud! Det här var nåt jag aldrig trodde att jag skulle se!" och "det är som att någon har avfyrat ett fyrverkeri i min TVskärm!", så nu är han lika förtjust i de här tecknade sagorna som alla andra töntar.

Totoro, Totoro, Totoro~~

Idag skulle jag få Kalle att titta på Min Granne Totoro med mig, jag var välkommen ikväll när han pluggat klart.

Idag ska jag tydligen följa med Kix till Kalle för att hämta en förstärkare hon ska få låna.
Jag ska följa med eftersom hon tydligen har utvecklat en plötslig ensam-med-Kalle-fobi. Fattar inte riktigt varför, han som är så harmlös. Får se om han går med på att släppa in mig med min Studio Ghibli-box någon timme före han väntat sig det. Kanske måste baka min väg in i lägenheten igen, men det är ju sånt som är bra att veta före man ger sig iväg... Så vilken kaka ska jag röra ihop idag?


Who would have thought?

Har suttit och kollat på Bella & Tyra show sen i eftermiddags. Det är faktiskt oväntat bra! Har ju läst lite i Tyras blogg sen tidigare men aldrig riktigt orkkat ge Bella en chans, men hon verkar faktiskt skitgullig i deras show! Satt och skrattade som fan åt hur hyper Bella blev när de provade på att jobba i en chokladfabrik, asgullig!

Risin' up, straight to the top Have the guts, got the glory

Alla papper är fixade.
På måndag klockan halv nio på morgonen börjar mitt nya liv.
Eller ja, pröva-på-perioden för vad jag hoppas blir mitt framtida yrke.
IIIIIIIIH!!!!!!!

Slänger in en Dagens Visa bara för att den loopat i min hjärna ett bra tag nu.Dagens Visa

Survivor - Eye of the tiger

Risin' up, back on the street
Did my time, took my chances
Went the distance, now I'm back on my feet
Just a man and his will to survive

So many times, it happens too fast
You change your passion for glory
Don't lose your grip on the dreams of the past
You must fight just to keep them alive

Chorus:
It's the eye of the tiger, it's the cream of the fight
Risin' up to the challenge of our rival
And the last known survivor stalks his prey in the night
And he's watchin' us all in the eye of the tiger

Face to face, out in the heat
Hangin' tough, stayin' hungry
They stack the odds 'til we take to the street
For we kill with the skill to survive

chorus

Risin' up, straight to the top
Have the guts, got the glory
Went the distance, now I'm not gonna stop
Just a man and his will to survive

chorus

The eye of the tiger (repeats out)...

Intervjun

I blew it.
On purpose.

Jobbet var 6-8 veckors praktik som växeltelefonist åt Länsstyrelsen, något jag säkert nappat på tills vidare om jag inte redan haft grönt ljus från apoteket. Jobbet skulle eventuellt räcka någon veka in på sommaren men då som timanställd vikarie.
Han bad mig berätta lite om mig själv men visste själv inte vad han ville veta. Nähä, och hur vet jag då vad jag ska svara? När jag fått den frågan förut har vissa velat veta om min famlij och andra hur jag trivdes på gymnasiet, a little direction would be nice. Han undrade om huruvida jag tänkte stanna i Härnösand de närmsta tre åren och såg bekymrad ut när jag sa nej, ändå tryckte han på att det här giget inte ens skulle hålla sommaren ut.
Hans sista fråga var om jag ens var intresserad, med tanke på att jag kommit dit ovetanes om vad jobbet ens gällde. Jag sa som det var, min telefonera är slut om jag själv får bestämma.

AAAAAAAAAH!!!

Fick just ett röstmeddelande när jag var i duschen.
Arbetsförmedlingen. Apotekskvinnan har ringt och jag börjar praktik som kan leda till sommarjobb på måndag.
Och nu ska jag gå och hämta papper och sen ska jag på arbetsintervju - för ett jobb jag inte ens sökt till. Har världen plötsligt börjat gilla mig?
IIIIIIIIH!!!!!!

Maskeradbilder

Nu kommer bilderna från mitt födelsedagsfirande. Och ni får helt enkelt nöja er med bilder för jag orkar inte blogga med text en månad bakåt.

 Hela gänget. Och min bror, men det kan inte hjälpas.

 Kix som någon slags fjortis
 Nike som 80talist
 Märtha som annan slags fjortis
 Thorssa gillar fotboll för en kväll
 Annette har börjat modeblogga
 Susanne var bilmekanikern som aldrig kunde vara ensam på ett foto
 Fysiken Jakob fick prova på hippielivet
 Erika blev helt plötsligt kvällens hurtbulle
 Och som den gamling jag numera är tyckte jag att bäbis var en utmärkt motsats.
 I got a book! That makes sounds! And I can chew on it! Märtha tog det lite väl bokstavligt att jag gillar barnsliga saker, men det passade mig utmärkt för kvällen. Fick andra finsaker också som hallondoftande lotion, mamma mubok, kladdkaka och annat häftigt men det här är enda som fastnat på bild.
 Ageplay at it's finest~~
 Susanne och Kix i någon dramatiskt långsam slagsmålsdans
 Jag är ingen bra strippa. Å andra sidan skulle jag gärna skylla det på sparkdräkten.
 Kix gör det desto bättre med Susannes skiftnyckel

Och helt ärligt togs det inte så många fler bilder så nu får det vara bra så återgår jag till min film och kaka.

Kvällens planer

Kladdkaka och REPO! The genetic opera.
Ensam med smulorna i min säng... Dumma folk som bor långt bort.


Back on planet earth

Titeln är dum. Har bara fått Kalles kommentar om att jag "är lika oåtkomlig när jag har pojkvännen hemma som om jag suttit i en liten hydda på andra sidan månen" på hjärnan.

Thorssa åkte härifrån imorse. Försöker fördriva tiden för att inte tänka för mycket på det. Går sisådär. Saknaden har inte övermannat mig än men nog högg det till ändå när mamma stack in huvudet och frågade hur "gräsänkan mår idag"...

Fördriver just nu tiden på YouTube och fyfan vilken Gossip Girlnostalgi jag hittade. Från när Dan och Serena var det finaste paret man kunde tänka sig! Jag saknar dem, ingen av dem har varit lika bra med någon annan...


Vill inte

Imorgon klockan halv 10 åker Thorssa med bussen härifrån.
Jag vet fortfarande inte, som den klängiga egoist jag är, hur jag ska klara av det. Jag hatar att behöva stå där nere på busstationen och kyssa honom farväl och veta att han kommer vara utom räckhåll när jag behöver en kram i en hel månad. Hur löjligt det än låter så kan jag inte ens sova vettigt utan honom. Förut har det aldrig varit ett problem, visst har jag alltid föredragit sovsällskap men det har aldrig varit ett krav. Månaden utan honom mellan februari- och marsbesöket sov jag gott tre enda nätter, och då sov jag fastklamrad på Emelie och Märtha. Annars var varje natt ett nytt spännande äventyr i sömproblemslandet, de som någonsin sovit med mig vet hur svårt det är att ens börja närma sig tanken att jag skulle sova dåligt... Och imorgon natt börjar det igen.
En hel månad utan honom. Igen. Fy fan vad jag inte vill.

O.o

Jag fick ett samtal från en man. Tydligen har arbetsförmedlingen gjort det de från början säger att de gör men som ingen någonsin fått uppleva - lämnat ut mitt CV till en arbetsgivare.
Han jobbar på nåt bemanningsföretag och det enda jag egentligen fick ut av samtalet varatt det hade med "kundkontakt att göra", och att jag ska dit för intervju på måndag.

Apriluppdraget

Jahapp. Antingen så är jag jävligt läskig, alternativt motbjudande, alternativt osynlig eller så är Birsta fel ställe för gratiskramar. Åtta kramar från främlingar på 4½ timme. 10 om man räknar med de från Thorssa och Kix.
Får prova på stan här hemma nån dag och se om det går bättre då... Bara för att liksom.
Men i övrigt var det ett bra Birstabesök. Kix hittade en Barbierosa klänning som gav henne en modellkropp och som, just tack vara hennes Barbieblonda hår, såg asbra ut på henne. Jag hittade ett par skor jag spanat in sen tidigare, dock inte i min storlek eftersom jag och Bigfoot är kusiner så istället brände jag alldeles för stor del av mina pengar på sjukt snygga underkläder som nu är officiellt godkända.
And yeah. Det var väl det intressantaste för er av det som hänt idag.

Free Hugs!

Idag ska jag och Kix ut och (fönster)shoppa i Birsta är det tänkt. Ska bli otroligt skönt att få tillbringa lite egentid med henne, vet inte när vi var ensamma senast. Eftersom vi ändå är ute bland folk ska jag passa på att genomföra mitt apriluppdrag som i sista minuten har bestämts bli att köra med Free Hugs en dag och se hur många kramar jag kommer upp i. Jag har velat göra det enda sen jag såg videon med Juan Mann för flera år sen men det har aldrig blivit av före idag.

And yes, jag hade tänkt länka till videon på youtube men av nån anledning så hatar Thorssas dator, sen igår, den sidan och vägrar fungera som den ska, så jag länkade till wikipedia istället.

I dare you to click this

MSN nyss


Beelzeboss säger:
haha
speaking of: link me some good porn. I'm bored

Ellis säger: sure
http://redtube.com/8399

Beelzeboss säger: Hahahhaa
lulz were had
hahahahaha, de visslar
omg


21 år tillsammans och fortfarande inte ett bra förhållande

Jag hatar min kropp. Inte jag-hatar-hur-min-kropp-ser-ut-hatar min kropp (då bara ogillar jag den lite grann som alla andra tjejer), men jag hatar-hur-min-kropp-beter-sig-hatar den.
Vaknade och åt frukost. Vi gick ut på kort promenad och när vi kom hem spelade han lite TVspel medans jag låg och sov i två timmar. Gosar/bråkar/spelar mer under två timmar och sen är det dags för middag.
Vi knatar upp till köket och medans vi står där och väntar på att det sista med maten och dukningen ska bli klart så börjar jag känna mig varm.   Och yr.   Väldigt varm faktiskt. Så jag smiter iväg till toaletten för att blaska lite kallvatten i ansiktet och nacken. Det hjälper inte och rummet börjar snurra mer och mer. Fan heller att jag svimmar inlåst på min pojkväns toalett! Så jag biter ihop, går försiktigt ut till matbordet och säger att jag inte mår så bra så jag ska nog gå och lägga mig istället. Vänder mig om och ser hur påskriset plötsligt lyser väldigt starkt.
Sen sitter jag på golvet och stirrar på det inte längre lysnade påkriset och känner hur mina händer skakar. Blir medveten om att hela hans familj står runt mig och ser oroliga ut också, eller, egentligen stirrar jag bara på påskriset och golvet jag sitter på så jag hörde väl mer än såg.
Tydligen hade jag stått och vinglat i nån enstaka sekund och sen satt mig ner och sen suttit så i 15-20 sekunder före det gick att få någon kontakt med mig.
Jag tycker inte om hur min kropp inte gör som den ska...

Hjälp?

Månadsuppdraget med mascara är uppskjutet tills i maj. Skönt att slippa våndas riktigt än visserligen, men det gör att jag nu inte har en aning om vad jag ska göra den här månaden. Och den är snart slut!
Har någon något förslag på vad jag kan göra/lära mig för nytt den här månaden som är gratis och inte behöver en massa varsel i förtid?


Önska mig lycka till?

Jag är sen i januari inne på tankebanan Apotek som min framtida karriär.
Problemet är bara att det krävs 3 eller 5 års plugg för att få jobba med det. Jag vågar inte bråka med CSN i onödan så före jag kastar mig in i universitetsvärlden i 4 eller 6 år vill jag veta vad jag ger mig in i.

På apoteket inne i centrum tar de dock inte in praktinakter först till hösten. Så idag var jag och frågade på sjukhusapoteket, och nej de tar inte heller in praktikanter förrän till hösten. Men! De kan eventuellt behöva ett par extra händer för varuuppackning i sommar, kanske 3 timmar om dagen. Så nu har jag lämnat namn och telefonnummer och när hon jag pratade med vet hur schemat i sommar ser ut kanske de hör av sig.

Also: Jag har varit jätteduktig och sökt natur-basår till hösten, utifall att jag får mersmak under sommaren. Sökte till Härnösand och Sundsvall igår men idag fick jag dessutom nys om att de har samma basår i Uppsala med platsgaranti för receptarielinjen. Så ok, jag borde sökt till den också redan igår men hoppas på reservplatser. Håll tummarna?

Så mycket för naturkatastrof...

Vulknutbrottet på Island kan väl ingen ha missat vid det här laget? Igår skulle man tydligen stanna inne efter klockan sex på kvällen för all aska som skulle falla från himlen. Särskilt farligt var det såklart för hjärt- eller lungsjuka. Falla aska från himlen my ass. Här väntade jag mig världens domedagskänsla av att titta ut genom fönstret men klockan sju var det fortfarande lugnt att vara ute och någon aska har jag inte sett spår av.
Fruktransvärt antiklimax.

Enda positiva är att flygen är inställda just nu, hoppas de är det i en vecka till så att jag får behålla min pojkvän någon dag extra...

LISTA!

# Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 – vad står där?
El Bing [As he runs up] "Brownhole, what the fuck? Let's get the fuck
# Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En trämojäng som man kan snurra på men som vi egentligen bara förvarar juicepaket ovanpå.
# Vad var det senaste du såg på tv?
TV-TV? Typ under påskhelgen såg jag en halv låt från Jesus Christ Superstar.
# Utan att se efter, gissa vad klockan är?
00.20 kanske?
# Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Thorssas sovandetag
# När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Ikväll när vi bytte hus igen. Vi hade dessutom en morotsduell á la DeathGame och köpte glass på Tempo.
# Drömde du något i natt?
Först drömde jag att jag var med i True Blood, fast det var mer som ett avsnitt av Supernatural och det var lite småläskig stämning. Sen var jag på prom/födelsedagskalas med Disneytema där alla var prinsessor och dansade vals.
# När skrattade du senast?
Nån gång före Thorssa somnade, försöker hålla mig relativt tyst nu..
# Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En tavla, en krans av nåt slag, nån hyllanordning med jag-vet-inte-riktigt-vad-i och torkade blommor.
# Har du sett något konstigt på sistone?
Inte konstigare än vanligt?
# Vilken var den senaste film du såg?
Balto tror jag det var... Vi kollar mer på serier.
# Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En egen lägenhet, Londonbiljetter, och så något fint till alla jag tycker om
# Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Folk i allmänhet eller folk som läser här? Jag tycker inte (längre) om isglass.
# Tycker du om att dansa?
Jodå, men det ser förjävligt ut.
# George Bush?
Nej för fan
# Vad skulle dina barn heta?
Vill inte ha barn! Men skulle man vara så illa tvungen skulle jag väl välja nåt som lät fint och som de inte kommer vara femtielfte ungen i klassen som heter.
# Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Absolut!
# Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Äntligen nån som kan matcha mig i awesomeness!

I was drundk XD

Vi var på fest igår. Vi, jag och Thorssa, skulle se vem som kunde dricka mest. I lost.
Men så länge vi satt i lägenheten och ... drack.. så var det kul. Sen blev vi ivägschasade till krogen och hela festen splittrades. Jag var löjligt stolt över att ha kommit förbi vakterna och mitt vatten tog en evighet på sig. Sen var det bara att inse, Elisabeth skulle inte vara ute mer.
Jag kommer ihåg hela kvällen fram tills nångång vid nybron och med lite påminnelse så mindes jag även helvetesbacken där jag ramlade 2½ gånger, tack och lov så har jag ju en så snäll(?) pojkvän att han spelade in hela vandringen hemåt så att jag fick höra hur mina hickningar ekade genom staden och hur det lät som att jag tänkte spy. Tack så mycket för den vetskapen.
Mina hickningar var så pass hemska att hans föräldrar vaknade av dem på övervångingen när vi kom hem. Då har man en talang.


Tbx

Sorry bout that, Thorssa drog omkull mig till sängen istället....

As I was saying:

Still, I say that it was a pretty good night.

Tragiskt?

Var ute i Sundsvall igår, blev bara John av de planerade medföljarna som dök upp men han hade istället med sig en Johanna, en Jocke (som var asdryg) och en Steve som var den som enligt min mening var den mest intressante i sällskapet med sina kunskaper om olika obskyra musikaler och Disneyfilmer.
En efter en försvann dem och när John, som var sist kvar med mig, vid ett ville hem och sova så fick jag sällskap till schellmacken som tydligen är öppen 24 timmar om dygnet. Där stod jag sen mellan 2 och 5 på onsdagsnatten. Läste lite i en bok som Thorssa skickat med mig (Mort av Terry Pratchett om någon orkar undra, tis naaajss) mellan besöken av olika fyllon vid mitt bord. Först en tjej som var ett år äldre än mig, sjukt trevlig och minst lika packad och hennes killkompis som beskyddande tornade över henne. Sen ett par fulla män i 30årsåldern som tidigare under kvällen bråkat med random tjockis och en av tjejerna som jobbade där, men ändå var rätt trevliga mot mig. De påstod att de var piloter, jag vet inte hur sanningsenligt det var men någon måste ju vara det antar jag. Även om jag föredrar min illusion om att flygkaptener inte är fulla och otrevliga mot kassörskor...
Vid 5 bjöd jag herrarna adjö och knatade istället iväg till busstationen på värkande fötter för att ta första bussen hem, yes, det här var ett planerat drag som jag och Thorssa gjorde för skojs skull. Strax efter 6 rullade jag in i hemstaden och möttes, vid backkrönet, av hans varma famn. Sen sov vi. För lite. Men vi sov.
Still, I say

brb

Perfect relationship...

Jag sitter vid datorn och Thorssa sitter på golvet bredvid.

Jag:
Carry me! Carry me to the bed!
Thorssa: What? Oh go... Ok då *lyfter mig med mycket teateralistiskt stånk och stön*
Jag:
Yay! You're so manly and sexy. Like a knight!

Thorssa släpper ner mig på sängen, jag håller kvar armarna runt halsen, och jag studsar sålunda upp med knäna på hans haka.

Thorssa: Aww, come on! Du måste ju släppa med armarna när jag släpper dig!
Jag: But I thought I was going to be all sexy and drag you down with me?


If we were a movie...

Jag tycker om musikaler.
Tanken slog mig just. Om man helt plötsligt börjar sjunga allt man säger bara så där ute bland folk, tror ni att de skulle hänga med?
Skulle det bli en musikal som folk helt plötsligt spelar upp själva eller skulle det sluta med att jag gjort bort mig totalt (ännu en gång som min fina stol Thorssa just påpekade)? Kanske måste man snacka ihop sig med någon annan först...
Men jag skulle vilja göra en sjungande flashmob som sprider sig helt oprovocerat och spontant, typ som i Enchanted.
Förstår ni hur häftigt det vore? Att bo i en musikal för en dag.


Vet ni vad jag känner för?

Champagne.
Eller martini.
Eller absinthe.

Inte för att dricka. Jag vill bada! Jag vill också ha ett jättestort champagneglas att bada i, det ser så orättvist kul (och snyggt) ut när man ser pinuppor göra det så jag vill jag med!

Någon som vet var de säljer såna glas?
Någon som vill sponsra mitt bad"vatten"?


Jag är het, Han älskar mig, He "wins" och nu sover han

Thorssa var på fest igår.
Första gången jag faktiskt sett honom riktigt packad.
Närminne som varade i ... 5 meter och bara tre repliker att välja mellan - de som står listade i rubriken.
Idag är stackarn bakis men ingen kan leka förvånad. Bakfyllebotet han valt att satsa på kallas för sömn så jag passar på att sno hans dator.

Ett riktigt blogginlägg då

Jag vet, jag vet. Det var ett tag sen jag firades nu och fortfarande inget blogginlägg. Men jag vill inte blogga om en maskerad utan bilder så ni får helt enkelt vänta ett tag.

Jag har dock en liten spoilerhint för de som inte var där: Min pojkvän hade mer kladd i ansiktet än mig.

En bekännelse

JAG ÄR OSKULD

April april, nån som låtsades gå på det?


RSS 2.0