Wow

Jag har just sett Nine, nej inte The Nines eller 9 - vad är så häftigt med den siffran i titlar i vilket fall?
I början var den kanske lite väl ... svårmedhängd med alla framfantiserade musikalnummer och flashbacks men när man kommit in i det hela så funkade det bra. Och när den där filmen funkar bra, du är den helt underbar.
Däremot kunde en liten del av min hjärna inte låta bli att bli påmind av vad min italienskalärare sa till oss tjejer i klassen när jag såg hur han gick runt med alla sina älskarinnor: "Gift er aldrig med en italiensk man, 90% av dem räknar det inte som otrohet om det är färre än 5 olika kvinnor." Generaliserande javisst men tanken slog mig...

Jahapp. Mycket klok man blev på det då

Val om ... kort tid. Ingen koll alls i kommun och landsting, men hur skulle man kunna ha det när inte ens lokaltidningen täcker det?
Riksdagen försöker jag iallafall bilda mig en uppfattning om. Har gått igenom partiprogram och tagit valbarometrar. Enligt Aftonbladet ska jag rösta på FP och enligt SVT ska jag rösta på MP eller F! Kommer gå bra det här...

Ovärt

Dyker upp till skolan, bara för att jag vet att jag inte får nåt gjort om jag sitter hemma.
Ingen egentlig lust.
Klart som fan är jag ensam.
Hoppas bara att Erika vaknar snart och svarar "ja" på mitt sms...

Ljuset i slutet av tunneln

En vecka höll det alltså. Nu fattar jag inget av matten. Dumma algebraiska formler, det finns inget bra med dem. AlgeDUMT borde det heta.
Ok, Kalle hjälpte mig lite med tänket men jag känner fortfarande inte att jag har så bra koll som jag skulle vilja. Men det är iallafall en liten tröst att jag ligger en halv dag före planeringen och 1½ dag före läraren (klassen?). Det har aldrig hänt tidigare. Och då menar jag verkligen aldrig.
Istället sitter jag nu här och lyssnar på Shania Twain och känner hur det brinner i plånboken, trots att den är tom åtminstone resten av skolveckan. Men på fredag borde jag få lönen och det innebär att jag och Erika ska ta oss ner till Birsta och shoppa loss lite grann. Inför baletten såklart. Det är iallafall ursäkten jag (vi?) använder för att göra det ok att bränna pengarna så fort de dyker upp på kontot.
Så jag ska fortsätta med just det ett tag till: Tjejcountry, drömmar om kläder och sen kanske jag tar tag i hemprovet lite grann.

Ohlalala!

Fy faaaaan vad jag längtar tills den 14e september nu. Då kan man äntligen börja ladda ner Gossip Girl igen. <3


En sommarlista

Har du druckit tills du spytt? Nope
Sårat någon? Jag tror inte det?
Förlorat en vän? Inte vad jag vet =P
Träffat nya människor? Tolkningsfråga
Kysst en främling? Nej, det har jag inte behövt
Tagit droger? Möjligen om lustgas räknas, men det var ändå inte riktigt min grej.
Haft en sommarflört? Nej, jag trivs med min pojkvän :3
Gråtit? Haha! O ja, men bara till filmer och liknande.
Skrattat tills du kissat på dig? Nej det tror jag inte
Tältat? Nej tyvärr.
Varit vaken en hel natt? Bara nästan, men har alltid lagt mig åtminstone vid 5-6 eftersom jag jobbat hela sommaren.
Solat? Inte riktigt min grej
Badat? Inte tillräckligt! 
Haft ett förhållande? Jag HAR ett förhållande =)
Gjort dig riktigt illa? Nej faktiskt inte, annars brukar jag alltid stuka en fot eller nåt innan sommaren är över.
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nej.
Läst en bok? Klart jag har.
Skickat fel sms med flit? Hur kan man skicka fel med flit? Då har man ju skickat rätt? Men nej, det har jag inte.
Suttit vid datan en hel natt? Nej det låter ju väldigt bortslösat
Näckat? I duschen eller sovrummet? ^^;
Solat naken? Nope
Fått utegångsförbud? Nej det har jag aldrig fått
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Absolut, säger inte det om jag inte menar det.
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nein
Varit i slagsmål? Nope
Pussat någon utav samma kön? Jodå, det har väl hänt.
Sjungit högt på ett berg? Haha nej det har jag nog missat.
Kysst någon i regnet? Ja det måste jag väl ha gjort?
Kysst någon i skogen? Har nog inte varit i nån skog alls den här sommaren.
Kysst någon du inte borde? Nej det tycker jag väl inte?
Tappat rösten? Bara nästan
varit på festival? Nej tyvärr, Urkult hade varit kul men men...
Gått upp i vikt? Tack och lov inte
Gått ner i vikt? Nej
Bränt dig? Brände ena benet i mitten av sommaren nån gång, det lyste fint.
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? När jag brände benet hade jag converse på mig...
Varit utomlands? Yes
Gjort ett bra köp? En del ^^
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Inte direkt?
haft skadeglädje? Ibland
Sovit under bar himmel? Nej, men det hade varit mysigt...
Vad kommer du sakna mest? Londons parker var rätt underbara.
Har du svart ärligt på alla frågor? Har ingen anledning att ljuga.


Ynk

Igår blommade den där förkylningen ut helt. Vaknade med raspig hals, igen, och på skolan började näsan rinna okontrollerbart. Fram emot kvällen när Beelz klagar på att han precis som Thorssa har fått feber tar jag tempen och lo and behold, den påstår att jag är 1½ grad varmare än vanligt.
Så jag tog en ipren, en nappflaska med honung och te och gick och la mig framför ett kostymdrama.
Någon gång inatt vaknade jag, antagligen kring 4-5 för det vara inte mörkt utan bara grått ute, och låg vaken i en timme utan att kunna somna om för att jag hade gåshud över hela kroppen ch frös så jag skakade, trots att mitt täcke är ett "vintertäcke".
Behöver jag berätta att jag när klockan ringde, och tempen visade ännu högre än när jag somnade, ringde till min chef och sjukanmälde mig.
Men det känns så jävla ovärt att sitta hemma och vara sjuk, särskilt som det bara var idag och imorgon jag hade kvar på sommarjobbet.

Hej och hå

Den ömma halsen från i söndagsmorse som jag valde att skylla på alkohol och lustgas kanske var på riktigt ändå. För varje portion mat jag försökt få i mig idag har det krävts åtminstone två koppar te med en överdriven honungsdos för att halsen ska släppa ner maten. Och näsan vägrar sluta rinna, något jag passande nog upptäckte när jag satt i ett fullt klassrum och lysnnade på mattegenomgångar och bensträckaren inte kom förrän en halvtimme senare... There's only so much inhaling a girl can do.
Så när jag kom hem var det att kasta i sig en massa te för att lyckas få ner en tallrik müsli till lunch, och sen ännu lite mer te medans en halv hushållspappersrulle snöts upp ovanför en massa dumma mattetal. På torsdag eller fredag ska vi få ett hemprov vi har två veckor på oss att göra och sen är hela A-kursen slut. Den hade vi ett år på oss att göra när jag läste den förra gången!
Imorse, typ när bussen släppte på mig, ringde dessutom min chef och undrade var jag var, tydligen hade hon inte skrivit ner att jag hade skola tre dagar den här veckan... Smidigt där.
Så imorgon ska jag jobba och just nu funderar jag mest på att försöka mig på ipren i anti-imflamatoriska mängder. Och så undrar jag lite när en normal människa börjar bli tillåten att somna för kvällen. Så tills vidare sitter jag på MSN med Kalle och lyssnar på Frou Frou.Tonight

Vi spelade Fia med Hutt.
Sen 4chandrinking game.
Nu dricker vi och tar lustgasballonger till Fear and Laohing in Las Vegas.
Bittens lär bli intressant.

Gårdagen

Beelz är som sagt uppe och hälsar på över helgen och igår fick han äntligen besöka mitt älskade Bittens tillsammans med Kix och Kalle, och såklart alla randoms som dyker upp. På nåt sätt lyckades allt folk man känner halvbra dra med sig en kompis var man aldrig har träffat, både hette Johan och båda var lite ... speciella.
Före vi går ner, då bara jag, Krippe och Kix (wait, varför börjar allas namn utom mitt på K?), så får han en snabbguidning genom Coop och sedan mitt rum där han rätt snart slår upp läger med jäger/energidryck och tre förpackningar lustgas. Efter någon timme har vi lyckats övertala Kalle om att dra sin röv ner till Bittens även han och ännu längre senare är vi nere allihop.
Men båda pojkarna verkade trivas både i varandras sällskap och på krogen så det började ändå bra med en hel del drinkdrickande. När vi sen konstaterade att det var stängningsdags lyckades Krippe genom sin nyfunna bromance övertala Kalle om att följa med oss hem till mig och ta lite gas. Så jävla bra val, jag har aldrig sett nån reagera som han gjorde! Jag är faktiskt osäker på vem som skrattade mest, han som var hög på lustgas eller vi som tittade på.

Och här hade jag tänkt slänga in bilder för på kameran ser de ändå ... se-bara ut, men när man har dem på större skärm än så var det mest bara mörker. Men jag slänger väl in nån iallafall.

 Kärngruppen
 Det dracks litegrann.
 Och sen dracks det lite mer.
 Bromance på G. Det syns inte så tydligt, men det var ont om stolar så i någon minut satt Kalle i Krippes knä.
 Nördtrion, som totalt frös ut mig och pratade om en massa ... Technical stuffs.
 Lustgas. Derp! Det finns film också men så elak ska jag inte vara här.

My brain! It's melting!

Vad fan tänkte jag med?
När den kom ut såg jag faktiskt första High School Musical och nu när jag har en sjuk pojkvän som vill vara sjuk i ensamhet bestämde jag mig för att faktiskt titta på dem alla tre.
Big mistake. Efter första låten i skolan känner jag att jag bara mår illa.
Det här kan bli ... intressant.

Another Cinderella Story

På nåt vänster blev det så att jag laddade ner en 2 år gammal chickflick med Selena Gomez för ett tag sen och idag orkade jag ha tillräckligt lite att göra för att titta på den.
Den var inte så hemsk som jag trodde, men på inga sätt värd att någonsin se om. Filmen var så tråkig att jag faktiskt lyckades hänga med i, och förutspå, precis allt som hände trots att jag mest satt och retade mig på att den då 16åriga flickan visserligen hade en kropp som en 16åring, men den toppades av ett tolvårigt ansikte med allt det där babyhullet. I could not un-see it!
Men jag tittade ändå på den där filmen i 1½ timme och det hade inte gått om det inte funnits nåt sött eller kul här och där iallafall så förutom hennes bästa kompis studsiga garderob så fanns det tre scener jag nu tänker delge er. Bara så att ni ska slippa sitta igenom 80 minuter blaha-blaha bara för att komma åt de här 10 minuterna av rätt bra.

Först ut är när "Cinderella" äntligen får "Prince Charming" att öppna ögonen för hennes existens.


Sen finns det en kul scen där han hjälper henne med sina sysslor, som tyvärr inte finns att bädda in någonstans så istället får ni bara länken HÄR.

Och sen slutscenen. Visserligen blir det väl en spoiler att lägga upp den men jag erbjuder er ju som sagt de här klippen så att ni ska slippa se filmen. I vilket fall: Kan man ens spoila en version av Askungen?

Lista!

Det var ju ett tag sen man hade en lista på bloggen nu så det är dags igen tycker jag.


Du heter:  Elisabeth

Smeknamn: Ellis, Elli i vissa fall.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Beror på vad som gjort mig ledsen, men vissa musikallåtar är oslagbara om det är hjärtesorg eller ensamhet.

Beroende av: Sex. Det är iaf vad alla tror...

Vad tror folk om dig? Att jag är världens nymfoman och matvrak.

Vad får du oftast komplimanger för? Rolig?

Hur imponerar man på dig? Genom att prata öppet. Visst får man ha ämnen man inte vill prata om men då ska man kunna byta ämne lugnt utan att ställa till en scen och sen sitta tyst. Så... yeah. Prata villigt.

Brukar du skratta för dig själv? Pinsamt ofta.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Vad bra! D:" Nej, jag fattar inte heller varför han vände på den smileyn.

Var bor du? Härnösand

Trivs du där? Jodå, jag överlever. Folket är hemskt men jag har mina guldklimpar och krogarna är bättre än folk tror.

Har du haft sex idag: Nej, inte än.

Hur svarar du i mobilen: "Hellu?" eller "Hej söt"

Vem ringde du senast?: Thorssa

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi pratade om vad jag skulle köpa för dricka åt oss.

Brukar du komma i tid: Ja, jag är löjligt punktlig och får typ världssämst samvete om jag är mindre än 5 minuter tidig för att de andra kan ha fått vänta.

Hur känner du dig nu:
 Nöjd eftersom jag äntligen varit duktig och städat mitt rum, och glad över att CSN bestämt sig för att ge mig studiebidrag ändå.
 

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, grönt och rött. 

Vad tycker du om fötter: Blä. Jag har komplex för mina fötter.

Vad saknar du: Pengar. Sysselsättningar.

Hade du en bra kväll igår: Jo, den var väldigt trevlig :3

Favorit dryck på morgonen: Juice eller te.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Haha! Oj, vad varierat. Jag kan somna vid 8 lika gärna som vid 3, oavsett vad jag gjort under dagen. Har jag nåt att göra är jag vaken annars däckar jag oavsett tid.

Är du blyg?: Blygare än folk tror men inte så att jag skulle kalla mig för blyg "på riktigt".

Sysslar du med någon idrott: Inte längre och det suger. Men jag har hållit på med hästar, fridykning, spinning, konståkning och bågskytte.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Attraktion vid första ögonkastet. Kärlek: nej. Men egentligen så jo, men att man kanske måste "bekräfta" att det var kärlek och inte 'bara' attraktion - och det kan ta ett tag. Jag vet inte. Jag vill tro att det är kärlek man kan känna redan i början.

Har du spytt offentligt: Det har väl hänt ibland.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag skulle knulla, få någon att suga av mig. Och så skulle jag smita in i pojkarnas omklädningsrum.

Är du nöjd med ditt liv:
Jag börjar bli, ja.

Är du bortskämd: På vissa punkter kanske men inte generellt.

Vad gör du i morgon: Beelz kommer upp och hälsar på över helgen så efter att jag och Thorssa ätit middag hos hans föräldrar ska väl vi tre kasta i oss alldeles för mycket alkohol och sen ge oss iväg till krogen.

Vad är det värsta du vet?: Allt det som får mig att må dåligt.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja.

Vad är det finaste du fått?: En hel bukett med Toxic Waste från pojkvännen när han kom hem från London i november. 

Du samlar på: Ljusstakar och kokböcker skulle jag gissa om jag ser mig om i rummet.

Vem ringer du när du är arg/ledsen:  Kix, Kalle, Teddy eller Thorssa.

När grät du senast: I söndags när jag kollade på Raise Your Voice.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spendera på en massa impulsgrejer antagligen.

Vill du gifta dig: Ja, det vill jag.

Är du musikalisk?: Nej, tyvärr. Men jag sjunger ändå!

Vad dricker du helst när du är törstig: Riktigt god juice eller smaksatt mineralvatten.


Fy fan vad jag är bra!

CSN har äntligen fått tummen ur och läst igenom och tänkt kring min ansökan om studiebidraget i höst. Det blev ett ja! Dock bara ett ja som gäller från och med vecka 35 - jag börjar vecka 33. Men den kampen tar jag inte idag.

Igår var jag så där jobbigt badsugen, utan att det blev av. Jag borde städat rummet också men det kände jag mer press än vilja om så istället infann sig den klassiska handlingsförlamningen framför MovieBob.
Idag skulle det nog slutat likadant men det gjorde det inte. Så nu sitter jag faktiskt i ett rent rum (så när som på det där skrivbordet som jag ska ta tag i nångång) och väntar på att tvätten ska bli bra om 1½ timme.  

Visst är jag duktig? Snälla, säg att jag är duktig?

Chloe

Den här filmen var sjukt bra. Se den!


Morgontrött

Igår var jag och Susanne med Alva efter att jag slutat jobba. Vi lagade kycklinggryta, tittade på Hjälp Jag Är En Fisk och Zoolander före vi fastnade framför YouTube och en massa Oldspicereklamer. Fan vad jag är nyfiken på hur Oldspice luktar! Vet nån om det ens säljs i Sverige så man kan gå till en butik och sniffa lite?

Thorssa spelade rollspel med några kompisar på kvällen så jag och Kalle beslutade oss för att vara kulturella istället. Vid halv 10 kom jag alltså hem till honom och så drack vi lite vin och pratade om film i kanske en timme före vi gick ner till Bittens för att få nya vinsorter och bytte samtalsämne till politik.
Vi var så upptagna med vår nachotallrik och konversation att vi inte märkte att det blev sent förrän min första gäspnig kom smygande,då tittade vi på klockan och såg att de skulle stängt för 10 minuter sen och att jag skulle upp om 6 (5) timmar.

Tis was a good night but now I'm really, really sleepy.


While waiting for someone better to do...

Susanne sov till strax före 1 idag. Jag tror hon var trött...
Nu är hon ute och leker med några kompisar och jag passar på att göra viktiga saker jag med. Så nu har jag läst ut boken hon lånat till mig, Demons Convenant, sjukt bra och alla som inte hört talas om den borde läsa första boken i serien: Demons Lexicon av Sarah Rees Brennan.
Så har jag ätit också, inte lika trevligt eftersom det var fisk, men men.
Nu sitter jag och lyssnar på de här två hemsidorna med Musik och Regn medans jag lagar ett par byxor. Jag känner mig extremt vuxen.

Mistress <3

Susanne dök upp vid 1 idag. Lagom uttröttad efter en festivalhelg på Urkult. Vi har hållit henne relativt vaken med massa ätande, Sherlock Holmes, X-Men origins: Wolverine och Kick-Ass. De två senare var fantastiskt bra med mer eller mindre trevligt ögongodis, det enda ögongodiset Sherlock Holmes erbjöd var tjejens olika kläder - de var fina men har inte en ärlig chans att tävla mot en helnaken och blöt Hugh Jackman.
Nu ska vi kravla oss ner i min källare och se om hon klarar av att somna.

Kvällens planer

Thorssa har nån killkompis som hälsar på från Götet över helgen. Deras planer har låtit som en nostalgitrippande korvfest med gamla gänget. Mina planer? Svårt när alla jävlar är på Urkult eller har andra planer i allmänhet.
Men nu har deras korvfests läge bestämts till Stadsparken och sedan Bittens så jag snyltar med mig och ser vad som händer. Nåt borde jag ju kunna roa mig med även om de tänker backflasha hela kvällen.

CLICK IT

http://www.hurr-durr.com/

Heja Sverige

Jag och mamma äter jordgubbar och försöker få koll på vad partierna säger iår.
Jag gillar inte Maria Wetterstrands röst...

GAH!

Nähäpp. Jävla skit. En vecka till iallafall måste jag vänta före de ens prövar min ansökan. Tack för det liksom.
CSN

Fortfarande inget svar angående studiestöd. Nu ringer jag.

9 minuters väntetid.
Heja...

*EDIT* Nu fick jag snacka med en snubbe som lät äckligt trött och utan någon koll. Han tyckte jag skulle fortsätta vänta trots att jag gjort det i en månad och börjar plugga om två veckor.
Nu sitter jag i en till kö som ska ta en kvart.
Yay.

Har inte så mycket att skriva, men det var ju ett tag sen nu

Beelz kommer upp den 13e för att leta isbjörnar och följa med ut på krogen. Ska bli spännande att se hur han klarar av att vara på en ort utan fungerande lokaltrafik.

Jag vill vara katt idag men svans, öron och smink ligger hemma och det är rätt trevligt att ligga halvnaken i sängen tillsammans med en snygg pojkvän också...

RSS 2.0