Uppdatering mest för tristessens skull

Såg om Prinsessan och Grodan för första gången sen jag såg den på bio i vintras rätt nyligen. Jag tror det här är mina favorit fanvids till filmen än så länge, men den är fortfarande relativt oviddad så får se hur de håller i sig.
Thorssa springer fram och tillbaka och donar med vinet han fixat under veckan.
Och jag fryser.
Beelz funderar på att komma upp och avnjuta det Härnösand har att erbjuda (nattöppen snabbmat och Bittens). Hah! Nu skrev jag det officiellt, nu ska du känna pressen att ta dig och din avmagrande röv upp hit så att du inte gör mig och mina 5 läsare besvikna! Min ondskefulla plan har satts i verket.

Se videosarna!
Dagen efter

Festen igår var bättre än väntat, för en gångs skull satt inte folket i två äckligt tighta grupper och pratade utan någon interaktion, så nu gick det faktiskt att försöka få kontakt med alla och det visade sig tillochmed att de är rätt trevliga.
Hade bara med mig 4 ciderflaskor att dricka under kvällen för att slippa bli så påverkad, men när de efter fyra timmar var uppdruckna började jag helt plötsligt bli bjuden av folk som hade med sig för mycket så jag var ändå på god väg mot en fylla när vi flickor trängde ihop oss i en taxi ner till stan vid midnatt.
De andra paren vandrade in på stadsfesten som varken jag eller Thorssa hade lust att betala närmare 200 kronor för att komma in på före den skulle stänga om en timme. Så istället drog vi oss uppåt mot Bittens, efter en rätt lång sittpaus på någon parkbänk, där vi träffade på en Burre som var lagom askalas och de långhåriga bröderna som var lika inne i sitt headbangande som vanligt.
Uppenbarligen var jag faktiskt så nykter som jag kände mig när vi väl kom hem inatt för jag vaknade inte klockan 8 utan sov gott ända fram tills 11tiden när vi klev upp och bakade scones.

Nu sitter han och spelar något skjuta-på-saker-spel på datorn medans jag vill begrava mig i kostymdraman. Något som försvåras av att min hårddisk är hemma (såklart) och han sitter vid datorn som har snabbt nog internet för att få ner ett tiotal filmer bara så där. Så jag nöjer mig med fanivds.

 


Morrn

Jag har nyss sovit typ en timme.
Nu ska vi på fest.

Inception

Igår hade vi tråkigt så vi bestämde oss för att kolla när de skulle visa Inception här i stan. En timme senare satt vi i salongen och mumsade på godis.
Fan vad bra den var! Det var så härligt overkligt verkligt hela tiden, oavsett om de var i en dröm och "arkitekten" vek staden dubbel eller om de var vakna och letade efter någon med bra sömnmedel. Sjukt snygg var den också. Klart värt en hundring för att få se på så stor skärm!
Vet inte vad jag vågar skriva för att inte spoila, för det är mest såna tankar som snurrar i efterhand. Men i sammanfattning kan man väl iallafall säga att den är fantastiskt smart, snygg och välspelad och alla borde se den.


FFFFFUUU

Ännu ett juliuppdrag avklarat. Oplanerat även det här, ja jag tänker räkna körkortet som ett uppdrag - det var nåt nytt och stort.
Ni får ingen riktig intro till det här uppdraget dock, en video får räcka.Det fattas ungefär 2 minuter från att jag åt tills man ser min reaktion men ni får överleva det...
Men jag såg ut ungefär som den här snubben precis när det bröjade ta fart.

Jag sov max 4 timmar inatt.

Igår smet jag iväg till Emelie efter jobbet. Vi var ute i hennes stuga och badade i den orättvist varma sjön och låg på flotten och pratade.
Osså var vi duktiga. Vi målade om deras utemöbler, en soffa och två fåtöljer är numera vita. Precis som vi.
När vi var klara skulle vi först skölja av oss i poolen så att vi skulle vara rena nog för att äta. Sen duschade vi och skrubbade varandra med en jävligt hård nagelborste för att få bort det sista. När vi sen klätt på oss kläder igen så börjar vi direkt upptäcka nya färgfläckar. Kanske inte riktigt den innebörd man vill att orden "har fått färg" ska ha under sommaren.
Det konstaterades också att Emelies franska trafikvanor sitter i än och att hon "kör som en biltjuv" trots att hon verkligen har koll på vad som händer. Men det fantastiska exemplet på det är när hennes moster(?) påstår att hon inte saktar ner tillräckligt i kurvorna och Emelie försvarar sig med att hon visst går ner i 80 då. "På en 70sträcka ja!" utbrister då sagda påhoppare. Så när jag skulle köra hem oss från ICA till lägenheten inne i stan kände jag mig lagom mesig som låg "snarare 68km/h än 73km/h på 70sträckan" som Emelie brukar.... Jag har också konstaterat att det känns lugnare att köra hennes bil på en asfalterad väg med linjer än vår bil på en smal och krokig skogsväg.
För en gångs skull åt vi bara upp ungefär hälften av godiset vi köpt, trots att vi satt uppe till en bra bit efter midnatt och såg på filmer och kramades. Men när vi började smågäspa vid 2.30 och jag insåg att jag skulle upp 6.30 så var det lika bra att ge efter och sluta dansa runt i vardagsrummet.

Vi ska se hur biografen ser ut och sen ska vi kanske ses igen på lördag för Letters To Juliet.

Butts and groins! I am your sparkling Edward!

Det var kul hos Erika. Massa ätbart överallt och ett födelsedagsbarn och en Kix att fördriva tiden med.
Fråga mig inte hur det gick till för jag vet inte själv, men på nåt sätt lyckades jag och Erika ett flertal gånger under fikat snubbla in på ämnet balett. Efter ett tag konstaterades det att hon hade Nötknäpparen på sin dator och att vi två borde bänka oss framför denna när gästerna dragit sig tillbaka.
Det är, egentligen, en rätt bra saga men vi förstörde den antagligen lite med vårt kommenterande om den glittrande prinströjan, tajta trikåer om manslemmar och gay russians. Men kul hade vi och vi kom fram till att det vore kul att se något liknande på riktigt. För att ha någon slags referens på prisklasser gick vi in på ticnet, utan tanken att köpa något i nuläget och upptäckte att det kanske inte behöver vara så fasligt dyrt som man tror.
Så den 9e oktober drar jag och Erika till Stockholm för att gå på Svansjön.

Hej världen

Till skillnad från vad himlen förutspådde imorse är vädret strålande fint och jag är glad men svettig.
Har jobbat, sprungit runt på stan med Kalle och letat diverse presenter (han fick en piggelin som 22årspresent, visst är jag snäll?) och faktiskt även hittat dem. Till slut.
Nu är jag hemma, svettig och äcklig men på bra humör för jag har pratat med Studera.nu och allt är som det ska och snart ska jag springa över till Erika och krama på henne för hon fyller minsann också år idag.


Fuck that shit

Körde för första gången "på riktigt" idag.
Med en flåsande hund, nojig moder och söt Erika i bilen drog vi iväg till Svartvik för ett dopp. ALDRIG MER! Så jävla glad att jag stod fast vid min teori att tjejkompisar och familj är snällare att köra än vad de killar jag känner skulle vara, men fan heller att jag någonsin kör ut till Svartvik igen. En väg med plats för 1½ bil, ingen håller sig under 80km/h och vägen svänger bakom skymmande träd var 30e meter. Fuck!
De överlevde utan hjärtattack iallafall, även om jag blev lagom stressad av tanten som inte tyckte körfält var nödvändiga att komma ihåg vid möten....

Yaaaaay

För en halvtimme sen bestämde jag och Emelie oss för att det var alldeles för länge sen vi sågs bara hon och jag. Så på tisdag har vi bestämt oss för en date. Mer än så vet vi inte men det ka aldrig bli dåligt när vi två har en helkväll tillsammans. Fan vad kul det ska bli!
Till skillnad från den här helgen som är 110% planfri bortsett från hitta-födelsedagspresenter-till-hela-familjen-ångest.

Tjusigt värre

Jag fick med mig Thorssa ut på picknick igår. Vi satte oss på statyn på mellanholmen och knaprade i oss pastasallad/grillad kyckling och wienerbröd. Sen kom vi tillbaka och upptäckte hur snett solen lyst. Och att jag haft strumpor och skor på mig.


Ok, det syns inte riktigt lika tydligt på bild, men mitt vänstra ben lyser.

Stalkervarning eller bara gammal vana?

Slutade jobbet, cyklade hem och bytte om och sen vidare till Thorssa.
Som inte är hemma!
Inbjuden blev jag ändå så nu snor jag hans dator och tänker läsa en massa bloggar han aldrig står ut med i vanliga fall.
Men jo, jag känner mig lite knäpp.

Det var fanimej på tiden!

Uppkörning idag. Min femte. En halv vecka före mitt teoriprov går ut, igen.

I FUCKING DID IT!


Don't stop me now!

Fan vad bra dag!
Den började visserligen lite sent med att jag somnade om och vaknade 1 minut före nästa alarm ringde och sa att det var dags att gå till jobbet. Men det har varit en bra dag ändå!
Vädret är underbart.
Jag har äntligen fått mina pengar så att jag kan fylla på mobilen och köpa en klänning jag dreglat över i en månad.
Det blir ju inte heller sämre av att antagningsbeskedet för hösten kom idag, och jag kom in på basåret! Det betyder att jag nu i höst kan börja plugga ikapp all matte och kemi och annat viktigt jag behöver och sen nästa år faktiskt kan söka till ett apoteksprogram. Jag ser ljuset.
Nu ska jag studsa iväg och hämta min allra finaste pojkvän och släpa med honom till stan för en Grattis-Elisabeth-du-är-bäst-i-världen-och-förtjänar-allt-gott-glass. Som jag kan betala!


Dagens Visa
Blir såklart, som titeln så fint avslöjar, Queen - Don't stop me now.

Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world it's turning inside out Yeah!
I'm floating around in ecstasy
So don't stop me now don't stop me
'Cause I'm having a good time having a good time

I'm a shooting star leaping through the skies
Like a tiger defying the laws of gravity
I'm a racing car passing by like Lady Godiva
I'm gonna go go go
There's no stopping me

I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic man of you

Don't stop me now I'm having such a good time
I'm having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time just give me a call
Don't stop me now ('Cause I'm having a good time)
Don't stop me now (Yes I'm having a good time)
I don't want to stop at all

I'm a rocket ship on my way to Mars
On a collision course
I am a satellite I'm out of control
I am a sex machine ready to reload
Like an atom bomb about to
Oh oh oh oh oh explode

I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic woman out of you

Don't stop me don't stop me don't stop me
Hey hey hey!
Don't stop me don't stop me
Ooh ooh ooh (I like it)
Don't stop me have a good time good time
Don't stop me don't stop me
Ooh ooh Alright
I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic woman of you

Don't stop me now I'm having such a good time
I'm having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time
Just give me a call
Don't stop me now ('Cause I'm having a good time)
Don't stop me now (Yes I'm having a good time)
I don't wanna stop at all

La la la la laaaa
La la la la
La la laa laa laa laaa
La la laa la la la la la laaa hey!!....

Yeah!

Nu ska vi dra oss ner till stadsparken med alla andra fyllon, fast utan något att dricka.
Och så varmt som det fortfarande är ute börjar jag tro på löpsedlarna som spår om tropiska nätter även denna helg.
Hörde jag tröjlöst?

Shohooooon! The Elegant. The White Tiger King~~

Blev en bra kväll igår, vi åt mat och jordgubbar medans vi inte kunde hålla käft.
I brist på filmer zappade vi runt och hamnade på [insert TvChannel here] med Whitest Kids U Know, hade ingen aning om att de fick gå på vanlig TV också. Men vi fick iallafall en av deras låtar på hjärnan.
Enjoy.


Hair

Thorssa har nyss klippt sig. Det är kort. Jag saknar redan det gamla rufset...
Vid fyra ska jag, Erika, Nike och Susanne hoppa på bussen ut till Kix för en myskväll med mat, bad, jordgubbar och film. Kommer vara jättekul tills jag måste upp ännu tidigare än vanligt imorgonbitti.
Håll tummarna för mig?


Yay, alla mina inlägg handlar om hur jag varken har eller får några pengar

På onsdag skulle jag fått mitt dumma bidrag för maj-juni. Idag tycker de att det är en lämplig dag att skicka tillbaka mitt intyg och påpeka att det inte är korrekt ifyllt. Såklart kommer jag hem och ser detta brev 40 minuter efter att deras förbenade kundtjänst har stängt för dagen.
Om lite drygt en vecka ska jag få mitt absolut sista bidrag. I samma brev har de bifogat den blanketten med orden "Du har fyllt i försäkran för en period som är kortare än en månad. [...] Det är bara i samband med att ditt program slutar som perioden kan vara kortare." DET ÄR JU SLUT!
Åh vad less jag blir. Då måste jag alltså skaffa fram två extra närvaroblanketter och fylla i allting igen och skicka in så får jag kanske mina pengar samtidigt som min lön. Fan! Jag hade ju räknat med pengarna nu. Dumma, dumma dem!

Förslag?

Thorssa ska på uttalad korvfest så jag tänkte våldgästa Kalle.
Kalle ringer såklart klockan 4 och säger att han lider av sömnbrist och värmeslag så att det är lika bra att strunta i allt.
Bittens? Det är inte som att jag skulle vara ensam där, det går helt enkelt inte. Men det känns så dumt att sitta en hel kväll på krogen utan att dricka ens en liten fjuttcider. Kanske ska man höra av sig till Erika? Loda framför nån anime, disneyfilm eller bara baka och prata. Eller så kan jag ju ta mig igenom lite mer av alla de där böckerna jag förväntas läsa. Eller ikapptittning av True Blood som Thorssa så fint tjatar om...
Så: vad tycker ni fem besökare att jag borde roa mig med ikväll i väntan på att min fulla pojkvän kommer hem och kanske vill ha sällskap?

Morrn

Thorssa sover men eftersom han var uppe till 02 kan jag inte klandra honom.
Precis som att inte jag kan bli klandrad för att ha varit vaken i närmare en timme efter att ha somnat vid 20. Nej, jag vet inte heller hur det gick till.

Igår badade jag äntligen i bondsjön, och fick tillochmed med mig honom ner i vattnet trots att det inte var Thailandsvarmt.
Jag är egentligen rätt superhungrig nu och skulle gärna baka ihop lite frukostscones, men mjölken och marmeladen är slut och jag har inga pengar att handla för. Kan inte lyckas med allt, om några dagar däremot, då jävlar.

Den genomgående trenden i nattens 5 sista drömmar var Lilla Sjöjungfrun, fast inte nån trevlig version...

<3

Thorssas föräldrar kom hem från sin Europaturne idag.
Han hade bett dem köpa fransk nutella åt mig.

Sämst

Ok så det kostade inte så mycket att skaffa bankID som de skrev på sidan att det skulle göra, fan inte mitt fel att de failar med infon.
Därmed inte sagt att jag itne satt och bråkade med både den dumheten och CSNs jävla ansökan i några timmar igår. Fucking jävla bildfil på personligtbrev? Det innebär print screen vilket innebär knappt en A4, att man sen var tvungen att zooma som fan för att bilden inte skulle suddifieras till oigenkännlighet på deras jävla hemsida gjorde det inte bättre. Sen fryser det. Igen och igen. Skitställe.

Thorssa klagar på att han är trött och lat, ändå somnade vi samtidigt igår och han låg kvar i sängen och gottade sig tills ... en bra bit in på min arbetsdag. Fuskunge.

RSS 2.0