Sååååå skönt!

Jim har åkt hem och jag får återigen sova över hos Thorssa. Bara det är trevligt i sig med tanke på att hans säng är betydligt större än min, men det bästa med det är att jag kan duscha här igen. Vilket innebär att jag kan raka benen med en riktig rakhyvel istället för engångshyvlar. Ni fattar inte hur jävla euforiskt det är att äntligen ha ben som är lena på riktigt igen!
On another note: Jag hittar inte min andra strumpa. Jag har hittat två tröjor jag letat efter hemma, men jag kan inte hitta en chockrosa knästrumpa. Hur svårt ska det vara egentligen?

Den här videon var fin.


Världens värsta kompis?


Jessica mår inte bra och jag hoppas att hon ska få må bättre snart.
Väldigt snart.
Helt ärligt så vill jag att hon ska må bättre lika mycket för att hon ska få må bättre, och för att jag ska hinna hälsa på henne och rida westernridning på hennes häst som novemberuppdrag. För annars måste jag ju komma på nåt nytt och min hjärna är rätt tom.
Yes. Så snäll person är jag.

Harry Potter!

Igår gick jag och Erika, iförda häxhattar såklart, och tittade på premiären av Harry Potter and the Deathly Hallows. Den var riktigt bra! Inte alltid vad jag förväntat mig men å andra sidan behöver inte det nödvändigtvis vara något negativt. När Nagini låg i bakhåll i Godrics Hollow så skrek och hoppade publiken betydligt mer än publiken i Paranormal Activity 2 som jag såg i Stockholm. Tyvärr tyckte jag att de ägnade Dobbys död för lite uppmärksamhet, här blev jag bara lite tårögd, om man jämför med boken där jag var tvungen att lägga ner den för att jag grät för mycket för att kunna fokusera blicken...
Filmen var som sagt riktigt bra men eftersom det var "del 1" så bröt de ju mitt i. Det var sjukt frustrerande att sitta i salongen och vara helt uppslukad av filmen och vips tändes lamporna. Kan inte tvåan komma ut nu? Jag vill inte behöva vänta tills i sommar!


Höhö



Vi skulle in till Sigtuna centrum och handla sprit och citroner och innan jag vet ordet av har hans pappa lånat ut bilen till mig.
På vägen hem krockade jag nästan. Shh... Don't tell anyone.



Tentor. Tentor. Tentor. Finns det inget bättre att göra under dagarna?

Dagen har varit fylld av tentor. Först gjorde jag kemitentan, både del ett och två eftersom jag var kass nog att kugga del 1 för 3(?) veckor sen.
Del två kändes ironiskt nog bättre än del ett och jag önskar att de bara hade haft en enda stor tenta av det så att jag hade kunnat förlita mig på de delarna. I slutet räknade jag igenom maxpoäng, g-gräns och vad jag borde få. It did not look good man. Del 1 kunde man som mest få 49 på, G var 29 och troligtvis så kommer jag få 24- Del 2 var 39 maxpoängen, G blir 23 och jag får nog 25. Så inte omöjligtvis får jag göra om första delen en tredje gång. Blärk på det, vill ju lägga den här kursen bakom mig nu.

Efter tentan kunde man iallafall äntligen hämta ut biologin. Som gick sämre än jag trodde, men jag hade fortfarande en hyfsad mariginal ner till G-gränsen.

Om 1½ timme ska jag röra mig bort till navet för att hoppa på bussen ner till Beelz. Ska bli riktigt kul att träffa pojken igen, var ju några månader sen sist nu. Hoppas bara att han gillar min present, annars behåller jag den nog själv.

How can people say Jesus hates gays when he hung out with 12 young boys in skirts?

I förrgår svämmade alla facebookuppdateringar över med "SNÖÖÖÖ!! =D <3<3<3", på skolan igår klagade folk över hur kallt det var och på att de varit tvugna att kliva upp tidigare än vanligt för att skyffla snö. Idag töar den bort igen. Det var årets vinter. Kanske. Inte.
Jag har sjuka cravings efter varma, sockrade jordgubbar och Nickelback. Det sistnämnda är den mest lättbotade.
Somnade framför Pocahontas igår, såg den på engelska och oj vad annorlunda rösterna var. I vanliga fall brukar Disney vara noga med att rösterna ska vara så lika varandra som möjligt men inte i den filmen tydligen. Hövdingen låter korkad, John Smith låter som en tonårspojke och den enda som låter någotsånär som på svenska är Pocahontas herself, även om den trevligaste rösten är Nanako, hennes bästa kompis som alltid låtit lite missanpassad på svenska.
Inatt hade jag en fruktansvärt konstig sexdröm, jag skulle omvända en bög och sen gick det bara utför... Vad skulle Freud säga? Vaknade iallafall någorlunda utvilad vid 9 efter att ha tryckt bort dubbla alarm och ett sms. Satte mig motvilligt med beräkningsduggan igen och fastnade konstant på 9.25/10 när man måste få maxpoäng för ett G. Till slut insåg jag att jag tappat bort ett Na i Na2SO4, smidigt värre där, så jag klarade provet på 11e försöket istället för på .. oh I don't know ... 6e. Borde vara straffbart att vara så dum som jag ibland.
Imorgon ska jag upp vid 5.30 för att hinna fixa tentafika och buss-matsäck före jag hoppar på bussen till skolan vid 6.25, oj vad jag ser fram emot det. Men jag ska iallafall äntligen få sova med Thorssa igen inatt, så det är ju lite plåster på såren. Precis som faktumet att jag efter tentan ska springa iväg till Navet och hoppa på Ybussen ner till Beelz.
Jag borde läsa igenom kemiboken igen, precis som det förra provet och alla labbar vi gjort men jag är så himla slö i huvudet just nu efter beräkningsduggan att jag inbillar mig att det kan vänta.



Wat? I don't even... O.o'

I tisdags skrev jag in mig på kanske 4-5 hemsidor med studentboenden i Uppsala, bara för att alla tjatat på mig om att man måste stå i kö i 4 år för att få en bostad.
Idag var det en Peter som ringde som sett min annons på nån av hemsidorna och tyckte att jag skulle flytta in i deras femma. Tydligen var det bara han och nån annan tjej som bodde där nu men ifjol hade det tydligen funnits ytterligare tre tjejer som bott där och de tänkte att en till tjej skulle få tillbaka lite av den känslan. Innan jag visste ordet av hade han fått in samtalet på sex. Inte ens jag brukar vara så duktig på att vända samtal med främlingar inom 30 sekunder på det sättet. Han sa att eftersom det var en vanlig lägenhet som delades så var det gemensam toalett och undrade om det var ett problem och vips fick jag höra om ofrivillga boners när han gick in på toaletten och nån tjej duschade eller deras bastukvällar. Jag visste inte alls vad jag skulle säga så jag snackade på och försökte göra det klart att jag flyttar först nästa höst och förhoppningsvis med min pojkvän, men ville vågade ju samtidigt inte tacka nej till en eventuell bostad.
Oh well, finns det fortfarande plats till hösten har jag ju om inte annat en backup-plan nu. Shit vilken galen snubbe.

Och Thorssa är gay med Jim och super framför TVspel och bryr sig inte om mig.
Och Kalle ska iväg till sitt ex och återigen uppleva hur det är att inte få nåt.
Och jag vill inte läsa inför fredagens kemitenta.
Och mina ögon börjar göra ont av att ha stirrat på min dataskärm i 6 timmar.
Det känns som att det är Bittens som gäller ikväll. Bara jag har någon att sitta med...

Rise and shine

Vaknade för 20 minuter sen. Av mig själv! Min klocka ska inte ringa förrän om en kvart. Fattar ni hur skönt det är att få sova ut trots att man ska upp och dra iväg på skolan? Rent himmelskt är det.
Bara därför ska idag bli en bra dag. Två timmar kemiföreläsning och sen ska jag antagligen ta mig hem till Kalles soffa och plugga vidare medans han dricker efter-tenta-vin. Eller nej, det lät inte som en stabil lösning. Två timmar kemi och sen hem-hem och försöka plugga då. Önska mig lycka till med den delen av dagsplaneringen. Mina liljor har börjat vissna, just nu är det bara en som blommar, lite trist med tanke på att det var 5 blommor men vad ska man göra liksom?
Nu ska jag äta frukost. Varm choklad med mackor låter som en bra plan.


Ingen annan kan matcha min gråt som du <3

Igår fick jag äntligen träffa Emelie igen, och det här besöket stannar hon dessutom en hel vecka och hade därför tid att ge mig en hel kväll till skillnad från senast när vi sa hejdå efter bara några timmar.
Hon plockade upp mig på stan efter att jag slutat skolan och så åkte vi och handlade mat och godis. Och ett 6pack kopparbergs äppelcider 2,25%. För er som inte var Emelie, Erika eller jag under första året i gymnasiet låter det säkert rätt random, men det var vad vi alltid drack under våra tjejkvällar, och vi drack det genom rosa sugrör. Igår fick vi alltså någon "fan vad jag saknat dig, vi ses aldrig tillräckligt mycket längre och nu ska vi vara nostalgiska"-knäpp och plockade upp ett sexpack bara för att.
Ut till deras sommarstuga som så många gånger förr och började bråka med eldar både i bastu och stugan, även om jag lät henne vara karl och fixa själva eldandet, jag höll bara lampan i bastun och inne i stugan fick jag börja med maten medans hon gick runt och tände alla ljus och slog igång vatten och värme och annat som kan behövas om man ska överleva en kväll.
Vi åt kycklingsallad framför Letters to Juliet och kramade sönder varandra lite lagom av lycka medans tårarna rann. Så sjukt söt film på alla sätt!



Efter filmen packade vi ihop vår cider, några sugrör och traskade ner till bastun. För en gångs skull satt vi inte där i flera timmar och pratade om viktigheter men det betyder inte att det inte var skönt ändå att ligga inne på plankorna, se hur ångan täckte fönstrena och prata om allt och inget. Fan Emelie, vi måste basta oftare! Varför slutade vi basta åtminstone varannan helg? Du vet, förutom de uppenbara anledningarna: du lämnade landet, båda hade pojkvänner och du lämnade norrland?

Vid elvatiden smög vi upp över det knastrande gräset och tillbaka till stugan där vi slog igång nästa bölfilm, och här snackar vi verkligen en film som man gråter smärtsamt mycket av, båda två hade huvudvärk efter att filmen var klar för att vi gråtit så mycket. Och hur lite någon av oss egentligen ville ge filmen en chans på grund av huvudrollsinnehaverskan så är den sinnessjukt vacker.


När jag gjorde en klassisk Elisabeth och somnade ifrån den tredje filmen för kvällen bestämde vi oss för att det kanske var dags att flytta från soffan till sängen. Men "imorse" såg vi klart den när vi åt upp resten av kycklingsalladen till frukost och drack julmust. Emelie ahde lovat att det inte var en gråtfilm den lilla lögnerskan, men jag är glad att vi såg den ändå. Trots att det ännu en gång blev löjligt blött nedanför våra hakor.


Det låter säkert jätteknäppt men jag är så himla glad att jag faktiskt har en kompis som gråter lika hejdlöst till filmer som jag. Istället för att bara himla med ögonen eller skratta.

RSS 2.0