Förvirrande men rolig kväll

*EDIT* Vadsomhelst blev sur över hur elak jag var som skrev det här inlägget, så nu har jag bytt namn på honom och Denandra.

Det är påsk"lov" och hela Sverige återvänder till sina hemstäder för att äta sill med familjen och supa med gamla kompisar. Under en MSN-konversation hade Vadsomhelst frågat vad fredagsplanerna var och om jag ville käka middag pch glo på Disneyfilmer med honom och nån kompis vars kök han tänkte sno? Jag är inte personen som tackar nej till varken mat eller Disney så såklart hakde jag på, Thorssa tänkte vara med ett tag men i slutändan kände han tyvärr inte för Disney utan stannade hemma istället.
Men vi tre snodde ihop ungefär lika många kilo kycklingsallad medans jag haglade bögskämt över dem och de skrattade åt ... well, mig, antar jag. Salladen blev iallafall läskigt god sin avsaknad av tomater till trots och förvånansvärt mycket gick åt med tanke på att det var två normalätare jag åt med.
Det blev ingen Disneyfilm för Denandra som vi var hos hade inga filmer på varken DVD eller dator, däremot roade han och jag oss, till Vadsomhelsts förtret, med att spela Disneylåtar för varandra på konstiga språk (Spaniens Ursula är perfekt!) I övrigt satt vi väl bara och drygade oss med skitsnack och alkohol tills det var dags att gå ner till krogen och det är här kvällen tar en för mig helt ny vändning.
Jag vet inte hur vi kom in på det, men det kom fram att jag är ful. Enligt mig var vi tre stycken 4or som suttit och förfestat, det gick tydligen inte fulla pojkar med på att jag hade rätt i. De kunde vara hyfsat överrens om att de låg kring 4or men det fick tydligen inte jag göra, trots min utförliga lista på vad som är mina rent fysiska skavanker. De anklagade mig för dåligt självförtroende - Bullshit. Mitt självförtroende och jag har aldrig tvivlat på att jag är bäst på i princip allt jag tar mig för, jag råkar bara ha en realistisk självbild som inser att jag inte dessutom är snygg. Vilket är helt ok, ingen kan ha allt och jag förstår att någon så fantastisk som jag ändå inte behöver den perfekta kroppen för att folk ska beundra mig.
Tyvärr så släppte de inte den här debatten under resten av kvällen. Till min stora förnedring så började de när vi kom till krogen istället med att hoppa på främmande killar för att poängge mig på 10gradiga skalor. Vem fan gör nåt sånt?! De flesta gick tackochlov därifrån utan att slänga ur sig nån siffra (som jag tänker tolka in som att jag har rätt) men en och annan snäll idiot svarade och påstod sig hålla med dem. En av de tillfrågade killarna visade sig vara barndomskompis med Vadsomhelst och hamnade därför vid vårt bord, riktigt trevlig snubbe trots att han hade dålig syn och gillade barn. Jag och Denandra provsmakade som sig bör varandras drinkar och tyvärr förlorade jag godaste-drink-tävlingen, något den här barndomskompisen uppmärksammade och inom en halvtimme hade han köpt en likadan till mig "för jag menade verkligen vad jag sa, du är inte alls ful". WHAT THE ACTUAL FUCK?
I slutet av kvällen hade jag han, nån 19årig knäppskalle och nån latinokille som höll på att bedyra hur bra jag var och försökte byta nummer med mig. Jag fattar verkligen ingenting, sen när blev folk så himla konstiga? Förut har jag ju kunnat ha precis vad jag vill på mig, umgås med packat drägg och fortfarande "gå säker". Nog för att jag hade en snygg klänning på mig, men snygg kan den faktiskt inte ha varit.

Moralpanik

Ni kan inte ha missat det. Tydligen så "poledncade" Miley Cyrus på Teen Choice Awards förra sommaren och sen dess så har den ploppat upp som en "relaterad video" på de mest orelaterade sökningar och folk hade tydligen ett ramaskri. Efter att ha letat poledancevideos för förra inlägget så länkades den såklart upp igen och jag kände att nu var den faktiskt tillräckligt relaterad för att jag skulle orka bry mig.
Moraliserande video med stillbilder och en massa upprörd text.
Stillbilder.
Moraliserande snck utan ens en bild på själva "dansen".
Till slut hittade jag denna hemskhet. Se själva hur hon i sina "booty shorts dnces like a Britney Spears-like stripper while her brah is completly showing".



Alltså. Jag vet inte ens om jag ska skratta åt hur löjligt det är att det där kan få kallas för poledance (Lena Ph med "det gör ont" var ju för tusan värre) eller om jag ska gråta över att en flicka som försöker upptäcka sig själv inte ens kan få ha på sig "normala scenkläder" och stå bredvid en pinne utan att media ska blåsa upp det till en sexskandal.
Nu ska jag ta fram mitt fejkleg som påstår att jag är 15, ta på mig en kort klänning och gå och köpa en gurka. Undrar hur många som skriker över det?

Majs nya grej?

Kommer ni ihåg att jag hade ett nyårslöfte förra året att göra något nytt och spännande varje månad?
Jag bestämde mig ju för att fortsätta med det även iår även om jag inte tänkte stressa fram något den sista "bara för att". Men nu verkar det som att jag har årets majuppdrag på G.
Jag har i flera år velat lära mig poledancing för det är så sjukt häftigt hur man kan använd muskler folk inte visste fanns på ett sätt som inte ser ut som att man använder dem alls! Tyvärr har alla kurser jag tittat på varit en-gång-i-veckan-kurser eller helg-kurser nere i de stora städerna som ligger minst 5 timmar bort med tåg. Inte riktigt värt det, så jag har alltid suckat och fått klara mig utan det ändå.
Men! Nu har jag sett affischer på stan om att de i mitten av maj ska ha en lördag tillägnad workshops i ämnet nere i Sundsvall! Det är ju hur bra som helst! Det var visserligen lite dyrt med 250 för en ynka timme, men om jag känner min kondis rätt så är en timme av aktiv rörelse rätt lång tid enligt min kropps tidsuppfattning. Och det skulle innebära att jag äntligen får prova på något nytt och spännande! Har frågat runt lite bland kompisar och vissa verkar mer på än andra men det verkar iallafall inte som att jag kommer dyka upp ensam.
Men fattar ni hur jävla kul det vore att prova på? Och om jag ändå ska flytta söderut till hösten kan man kanske kolla möjligheterna för en "riktig" kurs där nere ifall det visar sig att det här är så kul som jag inbillar mig.


Bloody brilliant

Erii undrade nyss vad jag hade för favorit-kraftuttryck på (brittisk) engelska. Hans topp tre är tydligen "sod, bloody" och "cunt". Väldigt bra ord allihopa men jag kan inte säkert bestämma mig för en tredjeplats efter "ruddy" och "git", "twat" har något väldigt trevligt över sig men det har även Maries favorit "bollocks".
Har ni några åsikter, har vi glömt de bästa orden?

-.-

Jag har velat klä ut mig till katt i flera dagar, men det känns så dumt att sminka på en nos för att sitta och skriva tentor eller hålla i biologiredovisningar.
Men idag, idag var det inget särskilt så igår gick jag in i garderoben och vände uppochner på den på jakt efter svans och öron. Provade ut vilka kläder som skulle passa någorlunda bra med kattifiering och ändå klara av att ha kallt vårväder.
Imorse vaknade jag till spöregn och 3'C. Fat chance att jag kletar på mig massa vattenlösligt smink i halva ansiktet när detstår som spön i backen. Så även idag får jag klara mig utan morrhår. Men jag har grodöronmuffar, gummistövlar och grodparaply istället. Inte för att det fortfarande regnar, nej det slutade ju såklart lagom tills att man kom till Timrå imorse.
Trött som fan är jag också. Har suttit och nickat under typ hela biologin, tror aldrig det hänt förut. Jag gillar biologi både som ämne och våra lärare är rätt kul typer båda två. Fattar inte varför jag är så trött, jag sov jättebra inatt och det var inte svårare än vanligt att ta sig upp på morgonen...
Tänkte gå hem till Micke och däcka på hans soffa nu medans Jessica är borta och Erii har matte, men den jäveln svarar inte i telefonen så jag hamnade i en datasal istället och känner hur den lilla energi jag hade kvar rinner bort i facebookuppdateringar.
Lyckat.

Heh...

Jag och Erii insåg att vi valt ett alldeles för stort och svårt område att bara leta fakta om på internet istället för att bedriva forskning, så vi har bytt inriktning för vår redovisning. Vilket innebär att jag har bytt ut 5 sidor copypasta till en halv sida avskriven ur läroboken och utan minsta motivation att ens fylla ut med wikipedia. Så antingen tar jag mig i kragen och gör det ikväll, istället för att ha utlovad myskväll med Thorssa, eller så gör jag det imorgon, istället för att plugga inför kemiprovet på tisdag. Är inte livet för härligt?
Tacka vet jag ponnies. Här kommer bilder.




Finns en massa fler fina bilder på Fillydelphia eller Ponychan.

Winter wrap up!

Nu får det räcka. +4'C morgon och kväll och minst +15'C under dagarna. Vintern är helt enkelt avklarad för iår. Nu ska bara all snö också förstå det.


Bara för att det var länge sen jag hade en lista utan musik

1. När grät du senast? - Igår
2. Har du lätt för att bli kär? - Jag hade lätt för att bli kär i Erik?
3. Vilken låt är bäst just nu? - Jadu, detär väl antagligen Fucking Perfect ändå.
4. Är du snål eller generös? - Generös så fort jag kan. Men det brukar inte vara så länge...
5. Sarah Jessica Parker eller Jessica Biel? - Måste snabbgoogla.Ugh. SJP då, hästansikte och ålder till trots.

6. Vilken är din absoluta favorit godissort? - Supersura eller lakrits.
7. Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen? - För ärlig?
8. Vad tar du med på en fest? - En dryck jag känner för den kvällen.
9. Har du ett bra självförtroende? - Beror helt på vad det handlar om. Men det är väl hyfsat bra.

10. Nämn tre snygga kvinnliga modeller. - Analeigh Tipton, Kayla Ferrel och Miranda Kerr (Ja, jag får min modellinfo via ANTM och Victorias Secret)
12. Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? - Genom att säga hej? O.o

13. Nämn en artist som du tycker ser riktigt bra ut. - Josh Groban är skitsöt när han inte har keps och glasögon på sig.

14. Ta din mobil och bläddra fram till kontakt 16, vad heter kontakten på din mob? - Erika (p)

15. Hur ska du fira alla hjärtans dag? - Med gorefilmer och sex som sig bör hoppas jag.
16. Hur bor du, villa, lägenhet, radhus? - Villa
17. När drack du alkohol senast? - Förra lördagen
18. Vad har du för märke på din mobiltelefon? - Samsung. Den är röd.

19. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad. - Att klara av saker, att bli överraskad och ryggkli.

20. Bästa boken du läst? - Läst många bra. Harry Potter och Narniaserierna är underbara, Borta med vinden blir bara bättre ju längre in man kommer, Sagan om Avalon. Är nog de serierna jag läser om oftast iallafall...
21. Nämn dina närmsta vänner. - Kalle, Erii, Emelie, Kix, Erika och Jessica

22. Vad har du för planer för denna dagen? - Plugga. Tyvärr.
23. Vad är ditt yrke, jobbar eller pluggar? - Pluggar, jobbar när jag får.

24. Hur många barn vill du ha? - Inga.
25. Har du någonsin älskat en person (förutom familj och vänner)? - Ja.

26. Vilka länder har du besökt? - Frankrike, England, Danmark, Holland, Egypten. Tydligen Tyskland och någon Kanarieö före jag hade en lillebror också men det kan fan inte räknas.
27. Nämn 3 saker som gör dig riktigt arg. -Orättvisor, djurmisshandlare och allmän oärlighet.
28. Brad Pitt eller Orlando Bloom? - Måste jag? Unga Brad Pitt ser bättre ut men tror Orlando skulle vara roligare att hänga med eftersom jag hört att han är adrenalinjunkie.
29. En typisk utekväll för dig, hur ser den ut? - Alkohol och folk jag tycker om. Resten varierar

31. Vad anser du om att tjejer och även killar viker ut sig i tidningar osv?- Helt upp till dem, synd bara att samhället dömer och har bra minne.
32. Film hemma eller bio? - Gillar bådeoch, men bio känns mer speciellt.
33. Vem fick du senast sms av? -  Erik
34. Vem ringde du sist? Erik
35. Hur är ditt humör just nu? - Less på biologin men skäms över att lämna allt jobb till Erii.
36. Om du fick ändra en sak på ditt utseende, vad skulle det vara då? -Mitt platta hår, mina födelsemärken och minska ner mina fötter.
37. Är du i någon form av förhållande just nu, dejtar, kk, tillsammans? - Fast förhållande
38. Är utseende viktigt för dig? - Jag är inte snygg nog att få tycka någon annan är för ful att umgås med. Men nej, tror inte jag hade brytt mig om jag såg bra ut heller.

39. Hur många konserter har du varit på? - Inte tillräckligt. Bara typ 5-10 stycken beroende på hur man räknar.

40. Något du inte kan leva utan? - Någon form av kärlek.
42. Tycker du att folk kan och ska se upp till dig? - Klart. Jag är ju bäst på alla sätt och vis.
43. Om du fick chansen att flytta till Hollywood, hade du gjort det då? - Hade varit rätt coolt, men skulle jag vara där som skådis aka servitris eller faktiskt ha ett jobb?
44. Vad tycker du om adoption? - Världen är överbefolkad, om du kan lugna din biologiska klocka genom att ta hand om dissade ungar istället är väl det helt lysande? Dessutom är det högre krav på adoptionsföräldrar än biologiska.
45. Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte? - Beror väl på personerna mest. Men stora skillnader i låg ålder (15-28 tex) känns ju som att nåt är fel.

46. Trivs du med ditt liv just nu, eller du vill göra några ändringar? - Jag skulle väl vilja "ändra" så att jag är klar med matte och fysik för iår, men annars trivs jag bra.
47. Hur länge varade ditt längsta förhållande? - Jag är i det och vi har hållit ihop i ungefär 1½ år nu.
49. Vilken kändis har du fått höra att du är lik? - Jessica tyckte tydligen att jag var lik Clea DuVall i "Girl interrupted".
50. Nämn 3 saker inte många vet om dig. - När jag var liten ville jag jobba på posten (inte som brevbärare), men jag var inte helt säker på vad det innebar. Jag är löjligt lättpåverkad av folk jag tycker är häftiga, jag hade just upptäckt Dragonforce när en kille sa att det var världens töntband - det tog mig 2 år att lyssna på dem igen och inse att de visst är bra. När jag gick mellanstadiet spelade jag trombon i två år.


Ja, jag vet att jag borde läsa om löv och barr istället

Jag fikade med Sabine (och Ludde) idag. Vilket innebär att jag bestämde fikadate med Sabine och Ludde liksom följde med som en outtalad självklarhet, under-1åringar har en sån vana, det går liksom inte att hjälpa. För att vara bebis är han dock inte så illa. Min vanliga syn på spädbarn är att de är högljudda, ivägen och lägre stående, ovärdiga varelser, men den här var faktiskt inte så illa. Han låg och sov i vagnen tills vi kom till caféet där han vaknade och fick äta på medtagna majskrokar. Han var tyst nästan hela tiden och kastade bara ner saker på golvet en gång i kvarten, klart över min förväntan.
Något som däremot skrämde mig med honom var att han redan visade prov på ett visst mått av intelligens. Majskrokarna låg i en plastburk och när han ville ha en så tog han burken och slog på locket tills Sabine öppnade det, och när han tagit den sista kroken så tog han lock och låda och la dem på varandra. I was amazed. Kan så små barn tänka så bra? De kommer att ta över vår värld de små jävlarna.
Jag tycker om Sabine, inte bara för att hon är en riktigt trevlig, snäll och smart människa, utan för att man aldrig tänker på hur lång tid det går mellan våra möten. På högstadiet hängde vi ihop i samma oskiljaktiga grupp och vi sågs ändå nån gång per läsår under gymnasiet, sen dess har vi dock varit duktiga om vi setts en gång per år. Och ändå går det lika lätt att prata som när vi var 15! Till skillnad från de flesta mödrar så babblade hon inte bara på i evigheter om hur Ludvig sakta men säkert lär sig gå eller nåt annat ointressant, visst togs han också upp men sen kunde man byta vidare till nya ämnen. Vi har pratat om mammaledighet, studier, höstplaner, hårfrisyrer, shopping, hur länge hon bara ska ha en ring på fingret, böcker och en massa annat.
Hon har dessutom varit gullig nog att (igen) lova att hjälpa mig ta mig igenom fysiken och matten, nu gäller det bara att komma ihåg erbjudandet. Men vi bestämde att jag ska ringa när jag får tillbaka den misslyckade Matte D-tentan så att hon kan få ordning på mig och mina integraler någon gång.
Fan vad dålig jag är som aldrig tar kontakt med kompisar och hittar på något utan helt glömmer av folk tills de hör av sig ett halvår senare. Jag måste bättra mig, jag har faktiskt ingen riktig ursäkt. Har jag tid för My Little Pony avsnitt någon timme om dagen så har jag tid med folk jag tycker om.

Hjärnfnurr



Jag läste precis på en blogg av en tjej som är lika gammal som jag och bara några cm kortare, att hon hade ungefär 50cm i midjemått. Inser ni hur pyttelitet det är?
När jag gick högstaidet hörde jag någon gån att "modellmåtten" ska vara 90-60-90 alltså 90cm över brösten, 60cm i midjan och 90cm igen över höfterna. Om man är smalare än modeller, hur jävla liten är man inte då?
Men lättpåverkad som jag är var jag ju tvungen att mäta hur stor jag själv är. Yay för bra självförtroende. Mina bröst- och höft-mått är i storlek S, medans min midja är storlek M, kunde det inte varit tvärtom istället? Mina mått var iaf 88-70-89. Men jag mätte dessutom där jag var som störst över magen: 78, det är väl fint med en extra dm fett kring naveln? och över rumpan: 95. Jag säger ju att jag inte har någon jävla rumpa! 6cm rumpmått är ju helt jävla obefintligt, kunde inte lite av det där mag-måttet flyttat sig ungefär en dm neråt?
Oh well, jag mätte där låret var som störst också: 51cm, så enligt den här bloggerskan som är lika lång som jag var som 14åring är hennes midja lika stor som mitt lår. Det känns sunt. Jag menar, tillochmed när jag var lika kort som hon och vägde 40kg så hade jag mer i midjan, tror jag hade 60cm i midjan och 13.2 i BMI. Man ska inte vara mindre än så!

bfhöagn

Imorse klockan 6 var det +5'C i skuggan. En halvtimme senare var det tydligen +10'C i solen. Just nu är det ungefär 15'C. Fattar ni hur underbart det är? Nu åker vinterskorna tillbaka till garderoben och har inte tillstånd att komma ut igen förrän i november! Jackan har jag inte bestämt mig om än men jag lutar ändå mot att hänga undan den också om värmen fortsätter veckan ut.
Istället för att vara ute och gassa i solen som resten av världen har jag hela förmiddagen suttit instängd i en tentasal och skrivit om Fysik A. Jag har ingen aning om hur det gick. Det kändes bättre än första varvet och jag svarade på allt, men har ingen aning om hur rätt jag svarat. Fanns en fråga om hur snabbt ett halvt kilo smör skulle smälta om man hade 345W på en stekpanna eller vad det nu var som skulle smälta det. Först fick jag det till 47 sekunder, men det kändes lite väl snabbt, sen 2.2 månader, vilket istället var lite väl långsamt till och med för mig. Till slut fick jag det på något vänster till 25 minuter men det låter egentligen också långsamt? Nåväl, vi får väl se. Hellre 25 minuter än 2 månader iallafall.
Efter 2½ timme lämnade jag in tentan och vågade mig faktiskt på att strunta i att åka direkt hem och sätta mig med Matte C, istället drog jag med Micke på stan för att han skulle vara smakråd åt mig när jag brände mitt presentkort på H&M (en snygg klänning + en ghostbustershuvtröja + shampoo) och sen gengäldade jag tjänste genom att stå med huvudet böjt över herrparfymer i en halvtimme. Mina händer kommer aldrig lukta normalt igen.
Men som sagt. Omtentavecka nu. 1 av 4 avklarade. Plus biologiredovisning på måndag och kemitenta nästa tisdag. Men det pluggandet kan vänta, nu ska jag tidsfördriva genom att städa köket. Jag fattar itne att våfflor kan lämna en sån röra efter sig.

Och nej. Jag orkade inte komma på nån rolig rubrik.

Best cheesy song:

8. Best cheesy song:



9. Best song from a movie:

10 Best song for when you’ve had a bad day:

11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Your Favourite Song Ever:

13. Your Favourite Song Ever:


Best Rock Song:

12. Best Rock Song:


Egentligen inte den absolut bästa rocklåten, men mina förstahandsval fanns bara som dåliga covers och den här är också fin. Titta vad söt han var när han var ung!

13. Your Favourite Song Ever:

Best song for falling in love to:

11. Best song for falling in love to:



12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Best song for when you’ve had a bad day:

10 Best song for when you’ve had a bad day:



11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Best song from a movie:

9. Best song from a movie:



10 Best song for when you’ve had a bad day:

11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Best song for when you’re feeling really angry:

7. Best song for when you’re feeling really angry:



8. Best cheesy song:

9. Best song from a movie:

10 Best song for when you’ve had a bad day:

11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Best song to get ready for a night out to:

6. Best song to get ready for a night out to:



7. Best song for when you’re feeling really angry:

8. Best cheesy song:

9. Best song from a movie:

10 Best song for when you’ve had a bad day:

11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Best song to dance to:

5. Best song to dance to:



6. Best song to get ready for a night out to:

7. Best song for when you’re feeling really angry:

8. Best cheesy song:

9. Best song from a movie:

10 Best song for when you’ve had a bad day:

11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Så jävla vacker



Varför är det bara P!nk som kan göra de här slags låtarna utan att låta fake?
Ja, jag grät första gången jag såg den, och några gånger sen dess.

>_>

Morr på att sång-listans inlägg inte lägger sig på rätt dag. Nu har både dag 2,3 och 4 hamnat på samma dag som första så att de ligger under alla andra inlägg. Fail blog is fail.

Hjärnsmälta

Min hjärna är inte van vid så här mycket tänkande.
Efter att ha pluggat matte och biologi hela dagarna förra veckan, skrivit ett högskoleprov på lördagen så satte jag mig med kemiduggan på söndag, tekniskt sett redan lördag kväll men då bara i typ 5 timmar. Igår unnade jag mig som den dumskalle jag är att sitta på facebook ungefär en timme på morgonen före jag gick hem och skrev mer på duggan. Efter 4 timmars skrivande som inte tagit mig längre än det G jag uppnått kvällen innan så tog jag lunchpaus och gjorde sen något jag aldrig trott attjag skulle göra. Jag bad mamma om hjälp. Jag vet att hon är var lärare i kemioch därför kan det här, men hon har verkligen aldrig kunnat förklara såna grejer på ett sätt som jag förstått. Nöden har dock ingen lag och de nästkommande 7 timmarna tillbringade vi bråkandes på mitt rum om vilka pH-halter olika salter får när man löser upp dem och hur man ska räkna ut hur många g/mol/kubik-dm det finns av olika lösningar som man bara fått pH och ena reaktantens info om.
Efter 7 timmar av bokförande över rätta svar, bråkande med varandra, omräkningar, bedjande facebookstatusar och en jävla massa frustration fick vi tillslut till 9/10 vilket innebär att jag slipepr skriva en lika stor tenta om 2 veckor. Yay!
Jag har i princip aldrig huvudvärk, kanske ett femtal gånger sen högstadiet, men sen 6tiden igår kväll så har jag inte kunnat skaka av mig en pulserande känsla på insidan av högra tinningen. Det känns som tickandet till en bomb som tänker explodera när som helst. Det är ett dygn med huvudvärk, för mig som knappt haft det alls de senaste 6 åren. Förstår ni hur mycket det får mig att överdriva smärtan? Hade det varit för 6 år sedan hade det varit så det var och jag hade jobbat igenom det. Men inte idag, idag så sitter jag och ynkar mig och poserar dramatiskt med handryggen mot pannan. Min hjärna är inte van vid att bearbetas så här hårt.
Och imorgon har jag två labbar. Och nästa vecka har jag 4 omtentor. Och tisdagen efter det har jag min första kemitenta, vilket innebär att jag har en till dugga antingen den här veckan eller nästa.
Ni anar inte hur mycket jag längtar tills sommaren när jag ska vara klar med alla de här kurserna och bara kan njuta av att åka till UppCon, London, jobba med något roligt och äntligen flytta ihop med Thorssa (i Uppsala?)!

O_o

Det stod folk på Navet imorse och delade ut gratis tidningar och youghurt. Vem är jag att säga nej till gratis saker? Så jag tog en tidning och en äpple-kanelyoghurt, Erii visade sig en timme senare med en jordgubb-rabarber. Vi drack dem under stor munterhet hela förmiddagen och lunch. Yay us!
Men det som fångade min uppmärksamhet var en liten notis en bit in i tidningen. Det skiljde visserligen med en natt men jag kände fortfarande att jag var tvungen att kolla samtalshistoriken på mobilen.
För gissa vad som hänt natten före jag blev uppringd?


Best song to cheer you up:

4. Best song to cheer you up:



5. Best song to dance to:

6. Best song to get ready for a night out to:

7. Best song for when you’re feeling really angry:

8. Best cheesy song:

9. Best song from a movie:

10 Best song for when you’ve had a bad day:

11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Letter to me

På nåt sätt brukar livet alltid ordna upp sig.~~


Best song to cry to:

3. Best song to cry to:




4. Best song to cheer you up:

5. Best song to dance to:

6. Best song to get ready for a night out to:

7. Best song for when you’re feeling really angry:

8. Best cheesy song:

9. Best song from a movie:

10 Best song for when you’ve had a bad day:

11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Best song to make you laugh:

2. Best song to make you laugh:




3. Best song to cry to:

4. Best song to cheer you up:

5. Best song to dance to:

6. Best song to get ready for a night out to:

7. Best song for when you’re feeling really angry:

8. Best cheesy song:

9. Best song from a movie:

10 Best song for when you’ve had a bad day:

11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

Best song to make you smile:

Fine, jag hakar väl på den här listan också.



1. Best song to make you smile:



2. Best song to make you laugh:

3. Best song to cry to:

4. Best song to cheer you up:

5. Best song to dance to:

6. Best song to get ready for a night out to:

7. Best song for when you’re feeling really angry:

8. Best cheesy song:

9. Best song from a movie:

10 Best song for when you’ve had a bad day:

11. Best song for falling in love to:

12. Best Rock Song:

13. Your Favourite Song Ever:

April fools was days ago!

Inatt vaknade jag av att telefonen ringde. Klockan var 03.27 och någon ringde från skyddat nummer.

Jag: Hallå?
Nasal "mans"röst: Hallå? Är det Elisabeth? Det är Oskar.
Jag: Va? Oskar vemdå?
Oskar: Det är Oskar! Du har väl körkort kan du -
Jag: Men ingen bil? Och vem tusan är Oskar?
Oskar: Du har väl körkort? Festen spårade ur och folk hade knivar. Är du i närjheten av Njurunda?
Jag: Jag har ingen bil, vet inte vem du är, men jag är i Härnösand och sover. Hejdå.
Oskar: *otydligt tal när jag slår igen mobilen*

Vad fan? Den enda Oskar jag har träffat sen lågstadiet är Kalles kompis, som
1- jag bara träffat en gång i julas,
2- inte lät sådär.

Jag fattar ingenting. Och vem fan (bus?)ringer till folk man påstår sig känna vid halv 4???

Happy anniversary! Eller nåt

Idag har jag och Erik (ok då, han får väl fortsätta heta Thorssa här) varit ihop i ett och ett halvt år. Yay!
Gissa hur vi firat? Han har jobbat och jag har skrivit prov. Så romantiska är vi.
Men vi åt iallafall subwaymackor till lunch ihop.
Högskoleprovet kändes som att det gick bra, tror jag. Vi får se snaaaart. När sidan inte är överbelastad längre. Men allt språkligt kändes bra, bättre än i höstas tillochmed. Matten kändes också bra men när jag insåg att nästan alla mina svar där var "med 1 & 2 ihop så kan man lösa den" eller "1 &2 var för sig" eller "det går itne att lösa ändå" så blir jag ju lite osäker. Det var en gång jag fyllde i att det bara var med "infon i 1 man kunde lösa uppgiften", men sen räknade jag med infon i 2 och fick ut samma svar, bara mycket långsammare så då fick jag ju ändra igen. Men jaja, det går som det går, 1.3 är ju inte helt kasst när det högsta som krävs av apotekare runt om i landet är 0.9, men det vore trevligt att höja sig.
Så nu ska vi bara se vad jag fått idag och sen ska jag sätta mig och nöta den där infernaliska kemiduggan också. Heja mig så mysigt jag har det.

*EDIT*  87/122 vilket borde kunna bli 1.4!

Mess it up!

Kanske en fjantig låt att känna igen sig i. Men nu gör jag det, och gillar det.



RSS 2.0