Familjens minsting...

Nog för att jag vet att min lillebror är lång, men det här är ju löjligt. Hur kort måste inte kvinnorna i videon ha varit? Han är bara 195cm ju!


En rubrik

De har äntligen lagt in nytt golv i dansstudion så att man kan landa på golvet eller allmänt kråma sig där med utan att knäna vill ta självmord och att tröjan fastnar och så! Ni anar inte hur sjukt glada och exalterade alla blev när vi upptäckte det!
Det går mycket långsammare och är mycket mer fokus på styrka det här varvet än det var första gången som jag gick nivå 1. Nu har vi knappt lärt oss en tredjedel av tricken vi kunde i slutet av förra kursen, och två tredjedelar har gått... Jag fattar också att det tar längre tid när vi är en större grupp, men kan 3 personer verkligen sinka kursen så mycket? Plus att det är mycket mer fokus på att bygga upp styrka nu, vilket är jättebra, jag vet att jag behöver det, men det gör att det tar extra lång tid mellan de nya tricken. Plus att det känns inte riktigt lika superkul nu när man gör armhävningar så fort man inte får göra poleups (dra upp dig så högt du når i stången med armarna i 90 grader och håll till du glidit ner på golvet) på stången. Förra gången körde vi stretchövningar när vi inte fick öva på nya snurrar... Det är fortfarande superkul och veckans höjdpunkt, vi dansar ju fortfarande, men lite grann önskar jag att jag gått vidare på nivå 2 direkt istället för att stanna kvar och nöta. Eller åtminstone att jag haft råd att gå 2an parallellt.
Dessutom innebär den här sinkningen att vi inte ens lärt oss alla trick som är med i koreografin än heller, förra gången så var det här lektionen så man satte ihop allt och började nöta. Och snart är det avslutning. Och jag vill dansa, dels för att jag vill dansa och dels för att jag vill visa vad jag lärt mig, men om det går så här segt kommer ingen i gruppen ha hunnit lära sig och jag vill ju inte dansa själv... Vad tycker ni?


Jag sitter förresten vid min laptop igen som pappa har magiskat hel. Tyvärr så kostade det tydligen ett offer i form av scrollern...

Princess Tutu Drinking Game

Under helgen så har vi haft bussåterträff. Vilket innebar att Jonathan kom upp ifrån Hudik, och Erika och Kix kom över för att vi allihopa skulle kunna trängas i vår soffa och glo på anime.
Det var kul och vi åt en himla massa socker i form av kladdkaka, chokladbollssmet, tigerkaka och äppelpaj med vaniljsås. Vi drack en himla massa te och saft också...
Bland all anime som vi såg så fanns serien Princess Tutu som jag och Erika har sett ihop åtminstone två gånger tidigare och kan rätt bra. Nu kände vi att tiden var mogen och gjorde slag i saken. Vi skrev ihop vårat eget drinking game! Och det var himla tur att vi bara svepte saft, när alla regler var utfunderade så visade det sig att ett 20 minuter långt avsnitt resulterar i ungefär en liter per person...

Här är reglerna:
Man tar en klunk när:
 • "Djurmänniskor" syns i bild
 • Neko-Sensei hotar med giftermål
 • Drosselmeyer nämns eller syns
 • Sagan nämns
 • Sagor berättas
 • Fakir skriver/läser
 • Någon säger "Princess Tutu" (eller bara"Tutu")
 • Princess Tutu bjuder upp till dans
 • Hjärtbitar upptäcks, och när de återlämnas
 • Hjärtan (försöker) stjäls
 • Någon förvandlas
 • Någon påpekar att Ahiru är en anka
 • Mytho behöver räddas
 • Mytho är halvnaken, eller vid andra former av fanservice
 • Mytho är en tease
 • Lilie och Pique är dåliga vänner
 • Fakir beter sig som en seme
 • Rue beter sig som en sundere
 • Klockan syns i bild
 • Edel-san eller "Edel-san II" syns
 • Någon dansar
 • Korpar nämns eller syns
 • Fågelskockar syns
 • Någon rodnar
 • Någon spionerar

Pole-avslutning!

Den 9e december så är det avslutning igen. Fotografering och filmning lär ju vara lika förbjudet som förra gången, så istället berättar jag här och nu att det är. Så kan ni få hojta till om ni vill och kan...


Yay!

Nu är lägenheten ren!
Och i helgen är det bussåterträff!
Och jag har blåmärken som fan över vänster ben och fot efter gårdagens poledance - vilket visserligen är mindre yay, men jag dansade och det är ju ett yay i sig!
Yay!
Och jag hittade världens sötaste video som jag inte sett sen typ nån gång på högstadiet, möjligtvis tidigt gymnasium! Yay på det med!


Bitch, please

En tjej jag har festat med kanske 4 gånger (under basåret) dök upp i facebookchatten alldeles nyss.
Jag fattar inte hur fan hon tänkte. This is me being a bitch about it.

Carro: Hejsan :):)
Jag: hej =)=)
C: Allt bra? :):)
J: jadå, sj? :3:3
C: ok samma här :):)
J: vad skönt ^^
C: Japp :):) Jo förresten :):) Skulle du kunna hjälpa mig med en räkning som ska vara inbetald idag på 1200 kr. Du kommer ju få tillbaka pengarna då :):)
J: vännen, jag har inte ens 200 spänn eftersom jag pluggat gratis hela terminen
C: Ok ja då är det ju lite svårt :(:(

Umeå :3

Ja, jag är fortfarande här. Jag tycker fortfarande om hela min klass, förutom skåningarna som verkar vilja stöta sig med mig vad jag än säger. Och så förstår jag mig inte riktigt på norskan som envisas med att ha med sin 6månaders bebis in på kemilabbet...
Våra labbar är ascoola! Igår lekte vi med genkloning och gjorde självlysande bakterier och idag har vi gjort antibiotika (mot urinvägsinfektioner). Och nu är Micke godkänd på sin statistik så imorgon ska jag få hans histogram så att jag äntligen kan bli godkänd och börja få betalt för att jag pluggar.
Fikagänget; Micke, Gladness, Catharina (och Frida lite grann) är förresten hur jävla bra som helst! Det är skitsynd att vi inte går en reguljär utbildning utan distans istället. Idag så satt vi hemma hos Gladness och åt kladdkaka och snackade om gud vet vad i typ 6 timmar efter skolan, och det är det kortaste vi har suttit och snackat under hela veckan. Så jävla kul folk, särskilt när de sitter och trashtalkar skåningarna! Nej, det är kanske inte snällt, men jag är inte så jävla snäll av mig så det struntar jag i. Imorgon så har vi katalaslabben och sen är det klart (har jag för mig) för den här inneveckan, så vi får se vad so hittas på då. Och sen på lördag är det äntligen zombiewalken! Fast det är bara jag och Erii som ska gå, och så en snubbe från Sundsvalls walk, och V från Kawaiicon, resten är främmande zombies.
Jag och Erii gjorde för övrigt världens godaste improviserade köttfärslimpa igå för att ha till frukost idag. Massa rödvin och vitlök, den blev awesome!

Drömma går ju...

Fick äntligen tillbaka min statistikuppgift idag. Det var precis som jag väntat mig helt åt fanders med allt som hade med excel att göra, men mina analyser var tydligen helt korrekta iallafall. Så nu måste jag bara hitta någon som faktiskt kan excel och få den att hjälpa mig. Micke sa helt oprovocerat att om han är godkänd när han får tillbaka sin så kan jag få sno hans grafer, vilket är asschysst. Så jag får väl hoppas att han är godkänd helt enkelt.
Sen ska vi få tillbaka vår utredningsuppgift och så kan CSN börja ge mig pengar igen. Så att jag kan betala för mig själv här hemma. Och kanske köpa en ny dator som fungerar. Och julklappar. Och luciaklappar till Kix och Erika. Ja, luciaklappar, det är vår supersmarta idé för att skaffa fram lite fint julpynt utan att köpa själva eller behöva vänta tills jul.
Men om några bidrag, typ i januari så hoppas jag att jag har så pass mycket pengar att jag kan lägga ut lite på att köpa en alldeles egen stång. För den här låten vore så himla cool att dansa till!
Det är löjligt hur mycket jag hann börja sakna poledancen under de här två veckorna! Igår började lektionerna igen och bara känslan av hemmahörande som kom när vi äntligen fick börja göra trick på stängerna igen... Nej, det där får det ju inte alls att låta som att jag skulle finansiera studierna på det sättet om jag bodde i USA, absolut inte...
Men ja, om någon känner sig manad så är det fritt fram att köpa en stång åt mig i julklapp eller så, gärna den som man kan välja mellan statisk eller spinny.


RSS 2.0