Och så ska de leva lyckliga i alla sina dagar~~

Igår var vi på bröllop. Tidda skulle äntligen gifta sig med sin David. Har jag sagt hur perfekta de är för varandra? Det är som en jävla författare av livet bestämde att "vi behöver ett ultimat par, några som alla kan se på mils avstånd att de älskar varandra och är menta att vara tillsammans". Så de presenterade David för Tidda och helt plötsligt blev det magiskt.
Nej, jag är inte supernära vän med någon av dem, men jag är inte ensam om den här uppfattningen av hur bra de är ihop. De kompletterar varandra så fantastiskt att .. ja det vore konstigt om de inte gifte sig. Därmed inte sagt att det inte hunnit sjunka in än, för jag har fortfarande inte fattat det helt.
Men bjudna till bröllopet blev vi åtminstone, och det var helt underbart!

De kom in i kyrkan till Hedwigs Theme, på orgel. Som om jag inte hade försökt hålla tillbaka lite grann bara för att de såg så vackra och lyckliga ut, musiken gjorde det bara ännu bättre och vips var jag grymt tacksam för servetten jag fått av Pablo.


Hans fluga matchade hennes hår. För det är bara de som kan vara så söta ihop.


Och sen bar det iväg till teatern för fest.

Brudparet fick leka lekar, som att försöka fälla upp (lätt) och packa ihop (inte lika enkelt) ett tält på tid, och "skoleken".


Det var bara på frågan "vem sjunger mest i duschen?" som de inte var överrens, där valde båda två sig själva, efter mycket betänketid...Och titta vad fint det var där!


Jag, Erik, och Karin blev placerade vid "nördbordet" som Tidda uttryckte det, tillsammans med Amie och Dennis. Så vi spenderade merparten av kvällen med att prata om Harry Potter, Doctor Who, Black Books och andra bra TVserier. Tyvärr mådde inte Karin så bra utan gick hem rätt tidigt, så bords-nummer-ballongen fick ta hennes plats.


Ballong-Karin visade sig vara en rätt kul prick, om än lite av en fylltratt. I slutet av kvällen kunde hon inte hålla sig upprätt, stötte på allt och alla, tiggde cigg, försökte fyllesmsa och ta egobilder, för att inte tala om hur mycket hon skulle starta slagsmål med mig och Amie. Ja, vi hade nog lite för roligt åt det där. Men vi hindrade henne i alla fall från att gå upp och hålla tal.


Det var en jättebra dag, och jag hoppas verkligen att de får fortsätta vara så lyckliga ihop som de förtjänar.Oh, och nämnde jag att jag blev uppfixad dagen till ära? (Tack för klänningslånet Emelie!)
Gissa hur jag såg ut när håret blev utsläppt igen?
Oh yeah...


Men Erik var jättefin hela dagen, Karin också. Och mamma som kom och såg på vigseln.

Vinkväll

Emelie är hemma och hälsar på över helgen, så igår drog hon ihop 5 kompisar till för att sitta och dricka vin och prata.
Vi kom dit vid 6tiden, eller åtminstone gjorde jag det, beställde pizzor och hällde upp vin. Och hällde upp vin. Och hällde upp vin... Vi kom i säng någon gång kring halv 4 på natten, lagom till att det var ljust ute igen.
Men det var en sjukt kul kväll med precis så rumsrent prat som det ska vara, det vill säga inte särskilt.

Någon gång under kvällen, lagom till andra andningen började 90-tals-allsången till spice girls och annat som alla kan varesig man vill eller inte. Inklusive Torn, komplett med 85% av rörelserna.
Vi spelade något dryckesspel med hjälp av en app också, sjukt nymodigt, där man skulle läsa upp ett påstående typ "har flest skor" och så ska man peka på den i sällskapet som det passar bäst in på - Emelie - och så fick den personen dricka. Jag blev enhälligt framröstad som klantigast, barnsligast, och "troligast att bli en surkärring"....Tack för de fina orden.

Hur kul vi än hade med sexprat, peklek och teckenspråk så tror jag ändå att den stunden på kvällen då alla skrattade mest var när Jennie skulle visa hur hon planerar att vara som mamma.


Hahahahahahha åh vad jag är kass

Så, nu ska ni få se. Jag har bara sagt att jag klarar av vissa trick, akdrig något om att jag är bra. Och tur är väl det. Jag har ju noll koll på fötterna, vad jag gör eller nånting. Men men, ni kan väl få skratta åt hur dålig jag är ni med.
Men jag blev rätt förvånad över att man faktiskt kan se muskler ibland, jag har bara tänkt på träningsvärk, inte på att de skulle börja synas.

Nåja, här har ni lite improvisation. Eller brist på.
Och även om jag är kass på att göra saker snyggt så måste man ju börja någonstans, och titta idag vågade jag äntligen släppa båda händerna i outside leg hang!Holy Musical Doctor

Kalle fyller år idag så jag passade på att fira honom igår. Vi grillade en supergod fläskfile och gjorde klyftpotatis och tsatsiki till, och åt vattenmelon medan vi väntade på att allt skulle bli klart.
Vi såg på Holy Musical B@man och typ ... många .. avsnitt av Doctor Who före jag somnade till strax före midnatt, då hamnade vi på balkongen och pratade medans vi drack upp lite mer av vinboxen. För man kan ju inte dricka mindre än en halv box per kväll. Det blev en jättebra dag, fast jag på något konstigt vänster lyckades bli myggbiten trots att jag satt i rök och solbränd på kinderna trots att det var mulet och kallt...Also: we love Donna.


Bitarna faller på plats


Här har ni lite mer om gårdagskvällen. Så jag kanske drack lite mer än minnet sa?

ClASSy

Fy fan. Jag vet inte när jag blev så där full senast, men inte fan är det bra.
Igår gick jag på en inflyttningsfest, den var helt ok, och jag drack en cider + nästan en flaska vin = hyfsat lullig när vi gick ner till krogen. När vi kom ner drack jag tre drinkar + en shot. Tack och lov insåg jag mina begränsningar och jag gick hem strax före 2. Jag hade funderat på att ta en taxi, men tydligen var det för tidigt för att de skulle rada upp sig och vänta på kunder så jag orkade inte vänta utan gick istället, inte särskilt stadigt, hem. Tur nog för mig har jag en väldigt tålmodig pojkvän som inte fattat det här med vanlig läggdags så jag ringde upp honom (jag är fortfarande skitstolt över att jag lyckades skicka iväg ett sms där det stod "vaken?" rättstavat och till rätt person för enligt min syn så hade jag tre mobiler som alla såg ut ungefär som myrornas krig med övervägande vita myror.) för att slippa gå lika "ensam" på min vingliga färd.
Och det är här minnet inte är säkert. Jag tror att jag minns allt, men det känns som ett minne av en dröm snarare än ett minne av en kväll.
Men jag kommer hem, klär av mig, går och lägger mig, går upp och spyr. Och av någon anledning så böjer jag mig inte ner, utan jag står med raka ben, och alla rosa drinkar stänker ner rätt mycket. Så till tredje hulkningen inser jag att "visst ja, man ska sitta när man gör det här" och drar fram tvättkorgen som pall åt mig.
Det här är då alltså vad jag minns, men det känns så absurdt så jag vet inte. Men Erik hade ställt fram en spy-kastrull åt mig som stod kvar nu på morgonen så jag antar att jag minns rätt, även om tvättkorgen inte ser direkt nersutten ut. Men jag hoppas att stänk-minnet och upptorkandet av stänket bara är mina fyllefantasier... Stackars Erik.

Oh! Och jag blev bjuden på Tiddas bröllop igår! Så den 28e ska jag gå på bröllop! Iiiiih! Nu måste jag bara se till att vi firar Johan på morgonen så att vi kommer i tid.~~

Min arm är bättre

Så idag dansade jag för första  gången på en månad. Fy fan vad jag har saknat det! Tyvärr var jag ju dum och gjorde absolut inga som helst stretchövningar under tiden jag hade dansförbud, så nu är jag stel som faaaan. Så tricken såg inte riktigt ut som de skulle, men jag orkade ju försöka dem igen i alla fall så det är väl alltid något antar jag.

Kolla så snäll min arm är som går med på en straddle igen! Och på hur fruktansvärt fult mitt vänstra ben är när det vägrar bli rakt... Also, nej jag dansar egentligen inte så här påbyltad men jag kom på att jag ville ta kort efter att jag dansat klart, duschat och klätt på mig.


Ffffffffuuuuu

Dagens Visa
För nu har den infekterat min hjärna också... Men videon var ju iaf lite gullig.


hfk.jgf.zbgk.bfjKHBKsv

Jag är så jävla trött idag, fattar ingenting. Måste lagt mig vid 10 igår, vaknade en snabbis vid 5 men sen när klockan ringde vid 7 var jag helt död. Och har fortsatt vara det hela dagen.
Min hjärna har varit så pass död att jag inte ens har vetat vad Lomudal är för något! Det är fan EN AV TVÅ allergi-ögondroppar. Det är inte direkt svårt att komma ihåg allergihyllan, folk frågar ju om allt på den typ en gång i timmen... Men nej, idag vill inte min hjärna vara med.
När jag kom hem för lunch var jag nära att somna och det har inte blivit bättre under dagen direkt... Ironiskt nog var det Erik som somnade till när vi nyss såg på friends.
Nu är ju bara frågan, ska jag sova nu, eller ska jag se på Queer as Folk först?


Shiny new toys

Igår tillbringade vi dagen på Birsta. Erik behövde byxor, jag behövde skor till jobbet, och en ny dator eftersom den gamla har varit döende i över ett år, sen behövde vi en ny stekpanna också.
Så jag har en ny dator! Och den är jättefin~~ Och jag är fattig igen. Men det behövdes så jag är nöjd ändå.
Ni anar inte hur skönt det är med en dator som man kan scrolla på, som inte låter som en jetmotor och som inte förvandlar 30 sekunders youtubeklipp till 5 minuter stop-motion!
Och så har vi 4(!) nya stekpannor. I think Erik might have gotten a little carried away... Nej men vi köpte en pytteliten stekpanna på Ikea för 19kr förra sommaren som är jättebra, så vi tänkte att man kanske ska köpa en till sån och en stor, "riktig". Så Erik slängde ner 3 små och en stor i vagnen. Yay för presentkort! Nu är det slut, vi fick till och med betala 7kr igår. Men det höll ett bra tag, måste ha fått det när jag blev 20 eller nåt.

RSS 2.0