Men vad fan folket!

Varför har ingen sett till att jag har hört om den här filmen tidigare? Den ser ju sjukt bra ut!
 

Dagens planer

Så jag är hundvakt den här helgen... Mycket spännande.
Dagens planer är:
titta på nattens avsnitt av glee
gå ut med Assar (och hämta ut alla paket som ligger och väntar på mig över hela stan)
äta något
ta mig till Sundsvall och dansa
komma hem och gå ut med Assar igen
mat
ut på krogen med Kix
sömn
 
Som sagt, jag är en väldigt spännande person, med ett väldigt händelserikt liv.

Don't wanna

Jag har ingen kursbok så jag måste kolla på världens sämsta videoföreläsningar istället. Jag vill inte! Jag vill lyssna på musik och läsa istället för att lyssna på den här gubben, han har världens tråkigaste röst. 

...

Eller så avbryter hon hela tiden bildskickandet genom att logga ut från msn i tid och otid...

 
Men någon dag innan månadens slut så ska jag nog ha fått hem dem.

Coming soon, to a blog near you. Such as this one...

Det är sent, och egentligen tänkte jag däcka för en timme sen. Men Emelie har äntligen tajmat min inloggning på MSN vilket innebär att jag äntligen får alla London-bilderna. Så att jag också kan blogga. Yay!
Inte det att jag kommer pussla ihop något inlägg före imorgon, men jag tänkte att ni kunde tänkas vara lite intresserade av att veta att London är på G. 
 
 

Drömyrken

Varför verkade sotare vara ett så mycket bättre jobb när man var liten och såg på filmer som Madicken och Mary Poppins?
Jag har aldrig sett en riktig sotare som fått dansa med söta flickor på baler, eller hoppa in i tavlor, eller i allmänhet klättra på tak och i skorstenar som någon annan omvänd jultomte.
De ljög för oss!

Gnomeception

Idag har jag varit hos Kalle hela dagen. Vi har haft My Little Pony-kareoke och Gravity Falls-maraton. För att Gravity Falls är bäst.
Men jag orkar inte vara teknisk och bädda in filmen, så här är en länk till första avsnittet. Ni vet att ni vill klicka!
 

Because confidence is fucking hot!

Beelz skickade den här länken på när världsstjärnan Jenyne Butterfly improviserar. Och hon är duktig som fan, såklart. 
 
 
Men bland relaterade videoklipp så hittade jag den här tjejen. Och visst är hennes teknik inte lika förfinad som Jenynes, men hon har självförtroendet. Jag sitter här och är så sjukt avundsjuk så ni fattar inte! Inte nog med att hon har självförtroendet för att göra floorworket snyggt på riktigt, hon har dessutom kontroll även när det går snabbt. Gör jag trick i den hastigheten blir de slarviga och slappa som fan, hon har pointade fötter, kontroll och självförtroende genom allt! Ashäftigt! 
 

Watch me walk like a zombie

Så, äntligen har jag stalkat mig igenom alla album och blogginlägg där ute om årets Zombiewalk i vår huvudstad. Så nu tänkte jag lägga upp ... så många bilder som blogg.se tänker tillåta. Men de flesta är såna jag snott eftersom jag redan lagt upp alla som togs med min kamera på facebook.
 
Det fanns en hel del cosplays i år:
Det fanns zombies jag kände sen tidigare:Det fanns en hel del skolflickor och studenter med i tåget iår...


... Precis som Brudföljen och Luciatåg.


There was some good parenting this year!


... And then there was some not so good parenting


Och nu blir det bildspam på alla andra:
 
*EDIT* Blärk vad jag ogillar den nya versionen av blogg.se! Varför envisas de med att ge mig helt understrukna inlägg för? Varför lägger de in en massa konstiga extra radavstånd överallt? Varför är de så sämst?

What's wrong with us Darling?

Åh gud Emelie! Jag fick någon nostalgisk form av pepp och började gå igenom bilderna från när vi var i Paris (1+2) ihop för 3½ år sen. VIDEOKLIPPEN! Kan du förstå varför vi spelade in TRE sångnummer mimningar till poplåtar i våra underkläder? Spritflaske-mikrofonerna får det ju att se extra .. bra ut. Precis som överanvändandet av mitt gosedjur som rekvisita. 
Jag älskar oss, och jag säger inte att det inte har en underhållande pinsamhetsgrad att se om det nu när vi "växt upp" lite grann. Men varför filma det? Lova att vi inte filmar några framträdanden i London!
 
 

RSS 2.0