Nu lägger jag upp det här också så att jag inte glömmer.

Jag har ett nytt nyårslöfte iår. Jag har ju försökt fortsätta köra på en-ny-sak-varje-månad-listan, men efter 3(4?) år så börjar det ju onekligen gå lite trögt. Så för att hålla humöret uppe med fina saker i år också tänkte jag försöka komma ihåg vad jag glömde förra året; gladburken.
 
 
“Start on January 1st with an empty jar. Throughout the year write the good things that happened to you on little pieces of paper. On December 31st, open the jar and read all the amazing things that happened to you that year.”
 
Hjälp mig komma ihåg att faktiskt skriva lapparna under januari så ska det säkert gå av sig självt efter det.~~

Pole For Life

Så kom den till slut. Dagen vi väntat, fasat, och längtat till hela hösten. 
Den 7e december var det äntligen dags för oss att ta över Skönsbergs Salonger för en dag. Jag som inte ens hade känt mig särskilt nervös efter genrepet var plötsligt så nervig att jag vaknade 2 timmar före larmet och trodde att jag försovit mig, och mat var inte högt prioriterat det heller. Jag lovar, det tog ut sin rätt efter showen när jag insåg att jag var dyngtrött och vrålhungrig, men så där vid 12tiden när alla tjejer började samlas hade jag inte en tanke på såna världsliga saker.
Trots att det absolut var en av årets bästa dagar finns det inte så mycket att skriva. Vi kom, vi sågs, vi segrade. Typ.
Vi kånkade stolar och bord i några timmar (upp till bevis om att det är en bra träningsform liksom), medans gubbarna skruvade fast våra stänger och kollade ljus och rökmaskiner. Sen blev vi komenderade att infinna oss hos alla duktiga sminköser och frisörer som blivit inlånade för dagen. Det tog några timmar att snygga till närmare 40 brudar som alla hade blivit tilldelade olika stilar. Nämnde jag att alla jobbade helt gratis?
 
 
Till slut var vi faktiskt klara allihopa, och i tid också!
 
 
Låt showen börja!
 
 
Så här har ni numrena i den ordning vi släpptes upp på scenen. Det fanns dessutom massa auktioner mellan våra uppträdanden och allt som allt drog vi in 36000kr under kvällen. Alltså 18000 var till Hjärtebarnsfonden och Cancerfonden
Bilderna är tagna av Diana och finns att hitta här (1,2,3), fler bilder och alla rutinerna finns dessutom på studions facebooksida och riktiga hemsida.
 

Jag har en förkyld hals och börjar jobba om 55 minuter

Så du får ingen jävla uppdatering idag heller Beelz. (Men fint att veta att du kollar in en gång om dan.)
Men om jag kommer ihåg det så kan jag spamma loss med lite pole till helgen.
 
 
God Jul
 

RSS 2.0