Oh well~~

Omtentan är tillbaka. Jag fick U den här gången också, men det är inget att vara förvånade över med tanke på hur lite jag svarade på. Det var fint att se att 6/10 fortfarande bråkar med den, så att jag slipper vara ensam om att vara dålig. Jag fick inte ens sämst resultat i klassen. Min kod är 1, om jag bara kollar på alla andras resultat så är jag inte helt arg på mig själv iaf. Men stackars lilla #4.
 
 

Its enough to drive you Crazy if you let it

Tänkte vara duktig och sätta mig och plugga lite. Men såklart är de där viktiga kursböckerna vi var tvugna att köpa i Umeå i december inte för den här kursen, utan en helt annan bok som jag helt missat. Nu är den beställd, men fy vad sur jag blir på att de är luriga. 
Så jag är duktig och diskar och tvättar en massa istället. Jag booorde städa också, men det tar jag någon annan dag. Mitt paket från CDon har kommit, jag impulsshoppade två säsonger av glee i måndags, men just nu är jag för seg för att gå iväg och hämta det. Antingen koms det ihåg ikväll eller så tar jag det imorgon.
Så har jag ont i ryggen också. Känns som att hela ryggraden, skulderbladen, revbenen och allt annat gömmer femtielva knak - som jag inte får ut - inom varenda benbit. Förhoppningsvis så dansas det bort ikväll, annars får jag be Erik försöka när jag kommer hem. 
Dagens soundtrack är Dolly Parton, för hon är bra. Screw you Beelz.
 

uuuugghjgkangzöö...........

Så det där var den sämsta tenta jag någonsin skrivit. 20 minuter satt jag (shh, enligt skolan satt jag i 2h20min, det blir så när man måste jobba med konstiga öppettider) och jag svarade på ... inte mycket. Det fanns 2½ fråga där jag faktiskt visste vad jag gjorde. Så när jag räknade jättesnällt var jag nästan uppe i halvvägs på på det jag antar borde vara G-gränsen.
Men yay för att Technicus lät mig sitta där ändå, sjukt snällt att säga ja när jag kommer och frågar i sista minuten så där. 
Så nu har jag åtminstone en tenta att panika över i sommar också, yaaay.~~

Shit pole dancers say

För den här är saker man faktiskt säger hela tiden.
 
Men den här kändes mer som det jag letade efter.
 

Kryphål

Jag har best'mt att det inte räknas som fullt ut plugg-fusk att kolla på Youtube. Nu har jag hittat en film som är helt uppladdad....

Silver lining

Jag har iallafall börjat följa Anna Kendrick på twitter och instagram.~~

I'm just a loser baby

Tenta imorse. Den kan ha gått, men jag har helt ärligt ingen aning. G-gränsen gick på 27 och när jag räknade fick jag det till 27, men det var ofta jag var osäker på om - även om jag visste att jag inte skrev något felaktigt - jag svarade på det de frågade om. Det är ju problemet med att tenta av kurser man inte kan, man vet inte om man räknar snällt eller inte...
Imorgon är det dags att slåss med Farmakologitentan igen. Vi har 18 gamla tentor till vårt förfogande, och jag är halvvägs genom den första. Efter 3 timmar. Jag känner igen sånt de frågar efter, men det är verkligen inte kvar i huvudet. De kunde väl åtminstone lagt omtentan på en måndag? Dels så att jag sluppit paniken över var jag skulle skriva, och dels så att man haft en helg till att se över vad det var man skulle kunna. Dagen efter en stor tenta känns alldeles för tight, åtminstone jag har då inte hunnit kolla på farmakologin under veckan som lett upp till galeniken.
Jag vill inte göra något annat än att kolla på filmer och äta upp kladdkakan och alla citrusfrukter vi har hemma. Men jag får inte göra något förräns åtminstone den här tentan är ordentligt genomtittad. Blä.
 

Yaaay~~

Ok, så alla bilder kom inte upp på sidan (kanske inte helt oväntat), men nu finns de iallafall upplagda. Tänkte lägga upp bilderna med mig här, annars kan ni se hela galleriet på studiohemsidan. Det lär uppdateras mer där, tex saknas möhippebilden just nu.
 

Imorgon! =D

 

Bilder kommer sen, om jag orkar då

Igår var jag i Sundsvall och lekte modell i dansstudion. Janina har ju öppnat eget nu, så hon ville ha massa fina bilder på kursutbudet att slänga upp på hemsidan. Där kom jag och 10-15 andra elever in i bilden. Vi blev uppsminkade och sen fick vi slåss om vem som ville göra vilka trick på vilka stänger. Det var hur kul som helst! Men lite trött i låren blev man ju när man skulle hänga uppochner för 4 fotografier, och folk behövde ta om sina grepp mellan dessa knapptryckningar. Jag borde verkligen stretchat ut efteråt.
När jag väl kom hem vid 7igt på kvällen så var jag så död att jag i princip bara hann få bort sminket (även om jag fortfarande glittrar) före jag somnade. Och vaknade 4 på morgonen utan att kunna somna om, så nu har jag varit uppe sen 5. 
Vi fick ta fina uttänkta foton där vi gjorde fina trick och visade de olika klassutbuden, och sen fick vi spöka ut oss ordentligt för möhippebilden. Hur kul som helst!
Det var rätt kul att se Janina bli fotad också, hon jobbar ju som modell ibland, och det märktes! När hon gjorde avancerade trick så gjorde hon bara tricken - precis som vi - men när hon bara satt på stången för ett porträttfoto så satt hon där och var allas vår söta Janina och pratade och skämtade, tills kameran lyftes, helt plötsligt ändrades hela hennes ansikte och hon smizade för glatta livet. Lite läskigt orättvist är det att hon är så jävla snygg till att börja med och sen ändå lyckas snygga upp sig ännu mer på kort.
Nu väntar vi bara på att få fotona, de borde komma nu i veckan. Det finns redan några bilder ute på facebook och instagram, men det är ju mobilfoton från rätt annorlunda vinklar än de riktiga eftersom vi som inte fotades fick trängas i dörröppningen för att inte synas i speglar.
Men det var en himla kul upplevelse att få bli uppiffad och få visa vad man kan för häftiga grejer inför en riktig kamera.

Nåja~~

Gårdagens Let's Flirt var jättekul! Och jag behövde inte "ta det lite lugnare", det var redan lugnt som det var. Jag hade hunnit glömma hur snälla passen på nivå 1 anything är, särskilt första lektionen!
Idag fick jag däremot ställa mig på sidan några gånger. Det kändes inte tungt eftersom det, bortsett från en snurr, redan var saker som jag kunde, men jag lät ändå Josefina klänga mer på vår stång än vad jag gjorde. 
Och tur var väl det, på bussen hem kunde jag inte sluta hosta! Oavsett hur mycket jag behöver dem så kommer jag att stå över morgondagens två pass i styrka och stretch, jag kan plåga min kropp senare istället. 
Nu ska jag dricka kopiösa mängder te, skämma bort mig med något kleggigt jag hittade på tumblr, och hoppas på att få somna in framför Mamma Mia istället för att ligga vaken 5-6 timmar och hosta efter att jag tänkt sova inatt också.
Men det känns bra att vara tillbaka på stängerna igen iallafall!

Har jag sagt vad jag tycker om min kropp nyligen?

Så förkylningen går inte riktigt enligt planerna. Första dagen hade jag rätt ont i halsen så jag tyckte synd om mig och drack te. Andra dagen hade jag typ 39 graders feber och asont i halsen. Sen gav febern med sig och halsontet blev stadigt bättre. Igår kände jag mig nästan frisk på riktigt och förutsatte att jag skulle vara praktiskt taget helt frisk idag. Nähäpp. Idag har jag inte alls lika ont i halsen, och absolut ingen feber, istället snorar jag som en idiot och kan inte sluta torrhosta. 
Det går ju asbra det här. 
Dumma kropp.
 
Nåja, imorgon är det första lektionen av Let's Flirt, Janinas nya superklass med poledance + stolar + paraplyer + burlesque och lite till. Min kropp får försöka komma med vilka undanflykter den vill, jag kommer finnas där. Så det så.

Excuses

Min plan för dagen?
Lyssna på föreläsningar och stretcha. För jag måste plugga! Men jag behöver verkligen stretcha också, igår nådde jag inte ens mina tår utan att böja på benen!
Så varför sitter jag då på internet pch slösar bort min dag? För att min hals är arg på mig. Och även om det säkert vore okej att stretcha lite så ska ju musklerna vara varma när man gör det. Och jag vill inte riskera att bli sjuk på riktigt bara för att jag springer horisontellet eller gör situps och armhävningar i en halvtimme. Så jävla kul är det inte.
Och utan stretchövningar kan man ju inte plugga, såklart.
 

Årets uppdrag

Det här var det jag kunde checka av på min massa-saker-att-göra-före-jag-dör-lista iår. Här är de tidigare åren (2010 2011)

 

I januari så unnade jag mig ett spabesök, som var sinnessjukt mysigt. Jag fick någon ansiktsbehandling, vaxade benen och lite till - men det som gjorde hela besöket värt det var att få fotmassage i en halvtimme efter att ha jobbat hårt under hela jullovet!

 

Min mamma älskar hemslöjd, och tydligen hade hon fått nys om en ny utställning på nordiska museet om slöjd i skolan genom tiderna. Så hon skickade in något gammalt syslöjdsalster och som tack fick hon två biljetter till vernissaget, jag fick den ena. Det var faktiskt mycket häftigare och mysigare än jag trodde att det skulle vara! Så i februari, hade jag och mamma en egen-dag på ybussar för att gå och titta på 100 år av grytlappar och smörknivar i några timmar. Och vi hade faktiskt kul, det ni.

 

I mars kom det äntligen, den där häftiga, och sjukt nerviga lektionen vi alla hade väntat på sen man först började dansa: vi skulle äntligen få hänga uppochner!

 

Både april och maj blev tyvärr utan några nya spännande saker, men helt ärligt så börjar ideerna faktiskt tryta efter 3 år.

 

I juni provade jag på att faktiskt Jobba på ett konvent för första gången. Jag hamnade på UppCons torg, vilket innebar en helg av vattenbärande, soptömmande och burkpantande. Det var ändå rätt nice, inte bara för att det innebar gratis inträde, utan man hade hela tiden något att göra, min arbetsgrupp var asbra och just eftersom vi stod på torget var man liksom fortfarande "med" på ett annat sätt än andra funkisar. Mindre kul var söndagens superregn som resulterade i ett översvämmat försäljningstält som vi fick sopa ut vatten ur i 6 timmar.

 

I juli var jag alldeles för upptagen med att jobba och plugga för att hinna hitta på något nytt och roligt, men å andra sidan så ledde min tråkiga julimånad till att jag i augusti klarade 4 av 6 omtentor på 1½ vecka - inte helt illa pillat.

 

I september åkte jag och Emelie till London (1+2), och det resulterade i månadsuppdraget att äntligen få besöka Harry Potter Studio Tour som jag längtat till enda sen jag hörde att det skulle starta!

 

I oktober hade jag och Erik varit tillsammans i 3 år.

 

Novembers present till mig var att ÄNTLIGEN komma upp i en shouldermount, och dessutom klara jag min första tenta på det här programmet på första försöket (läkemedels kemi).

 

Och sist men inte minst så lyckas vi i december äntligen göra antibiotika som faktiskt fungerade på våra skollabbar!

^ ser ni det stora hålet utan E.coli? Japp, det är vår medicin, det lila hålet är det vi skulle använda som var "ett riktigt".

RSS 2.0