Birthday girl

Petra fyller år idag, och precis som mig valde hon att fira det fredagen före sin födelsedag, så det var vad jag gjorde efter stretchen i förrgår.
Det var jättekul! Kalaset började vid 3, och vi började med enkla kalasgrejer, som ballong-kastning, ätande av tårta med dinosaurieljus (jag fick den gröna!), kaplastavsbyggande, hela havet stormar och massa andra braiga lekar. 
Vi lekte och åt sötsaker tills klockan närmade sig 8 och det på något sätt blev så att vi rörde oss upp mot Södra Berget och deras resturang. Fyyy vad gott det var med deras grillmixtallrik, revbensspjällen bara smälte i munnen!
Det finns en mekanisk tjur där också, oj vad jag har lurat mig själv i alla dessa år att hästintresset skulle ha räddat mig. 10 sekunder satt jag första varvet, 12 det andra. Yes, så häftig är jag, å andra sidan så snittade väl vår grupp på 11 sekunder förutom den gången någon av killarna mirakulöst höll sig kvar i 16 sekunder... Jag vet inte hur det är med andra tjurar, men den här hade 3 nivåer. Vid 7 sekunder höjdes bockningarna till nivå 2 och efter 15 sekunder till den tredje och högsta nivån. 
Vid halv 11, när mitt första bussalternativ skulle gått, så rörde vi oss ner från berget och tillbaka till Petra och Robins lägenhet för alkohol, prat och youtubeklipp. Jag lyckades med konststycket att på en cider, en klunk kanelwhiskey, 3 shots turkisk peppar, och nästan en smirnoff ice bli full. I en timme. Sen spenderade de sista av oss bara tiden med att bygga kaplastavar i roliga former i väntan på att jag skulle kunna ta nästa buss vid halv 3. Och jag lyckades hålla mig vaken hela bussfärden hem trots att jag inte vågade tända någon lampa och läsa min bok!
 
 
För er som glömt vad kaplastavar är, här är Petra med ett torn. Det blev högre, men då nådde hon inte upp att lägga stavarna längre så Maria fick ta över.

That wonderful moment

När man märker att stretchandet börjar ge resultat! Även om det fortfarande finns en bit kvar.

Första gånen jag gjorde en butterfly i mitten av november såg den ut så här.
 
När jag gjorde den idag såg den ut så här.
 
Ser ni hur mycket längre ner mitt ben är? Och svanken ser också ut att vara liiiiite lite bättre nu!
Iiiiih!

Morrn

Jag vaknade ensam idag. Trist, men lika bra för då kunde jag börja städa lägenheten inför morgondagens fest direkt efter frukost. 
Trodde jag ja. Erik hade visst kommit hem inatt, men hade på något sätt bara tagit sig till soffan, och var övertygad om att han sovit hos Jim tills han insåg att jag var här... Så han fick krypa in och lägga sig i sovrummet istället och jag sitter och ... väntar på att han ska vakna. 
Klockan är nästan 8, jag skulle ju vara klar med vardagsrummet så här dags. Helt plötsligt var det inte lika värt att vakna 6:20.

If anyone was wondering where I got my procastination-gene from...

Länkarna om ni är intresserade:
Artikel
Youtube

dont mind me i just need this to have a url~~


Varningsflaggor?

Stalkar facebook. För vad ska man annars göra 13 timmar före en tenta?
Varför är alla jag gick i skolan med så förbannat jävla snygga? Varför bor ingen annan kvar här? Varför varför varför varför?
 
Kollar man på de bilder jag har taggats i är det ... få där jag faktiskt inte är utspökad med peruker, blod, eller extra lemmar. Av dem är det ännu färre där jag inte är packad.
Varför kan inte jag också få ha flyttat härifrån och hela tiden ha perfekt jävla hår och hy?
 
 
Atleast my makeup looks good...

Jag har hört att man ska bjuda på sig själv, men inte idag

Jag filmade lite när jag dansade idag.
Påminn mig att aldrig filma i så bra ljus igen! Det är ju inte klokt vad fult allt blir när man ser alla greppunkter långt efter att de använts. On the bright side så såg jag inte lika totalt bortkommen ut som annars, även om jag har en del att jobba på i tex pike.
Vad jag menar med synliga greppunkter? Att jag blir röd där jag suttit fast på stången. Och är man lika blek som jag är det ju galet snyggt, eller något. Det syntes ännu bättre när bilderna var rörliga...
 

Smidigt värre

Vi har massa seminarier nu. Tills den på måndag skulle vi ha kollat på patientfall, så jag kollade upp de som var listade på kurshemsidan. 
Nu när gruppen ses visar det sig att vi ska ta fall från boken. 
Varför kan jag aldrig göra rätt?
 
*EDIT* Så jag var inte heeelt ute och cyklade, jag bara missade första biten. I vilket fall så får jag ta den enkla biten på redovisningen sen.
 

RSS 2.0