IIIIIIH!!!!

Så när jag ringde på den där konstiga annonsen jag nämnde i förra inlägget lät saker helt plötsligt ännu mer suspekt. Yay? Så jag drog med mig Kalle som extra-rumpa för att titta på lägenheten som han döpt till "rape dungeon" efter den info vi fått. 
It was not a rape dungeon. Det var en hobhåla! Lägenheten visade sig vara tokigt fin, med stort härligt kök, ett mysigt allrum, en förstorad sovalkov och sen golvvärme i det lilla badrummet. Både han och jag blev rätt kära i stället på en gång, och inte bara för att snubben som bor där nu var grymt trevlig med tre fina hundar. 
Men hyresvärden googlade mig och hittade facebook, så min poledance kom ut. Han är ok med att jag dansar men mer tveksam på att jag ska få ha stången uppe i lägenheten. Men å andra sidan finns det ett litet gym i ett av hans andra hus där jag kan få sätta upp den, så vi provade det igår. Den gick upp som den skulle och han verkar inte så konstig när man träffar honom i person. Så imorgon ska vi skriva på kontrakt och sen flyttar jag in den första maj!
Min första egna lägenhet. Det känns rätt stort och häftigt. Nu behöver jag bara en massa möbler att fylla upp den med. Jag tvivlar på något sätt på att en säng och en massa bokhyllor räcker till om man ska ha folk över. 

I need a house, I need a room, I need a bed to sleep in~~

Ja ni folk. För att vara en halvt utrymd spökstad är det oväntat svårt att hitta en lägenhet här. 
Jag var på en visning igår, på pappret såg allt bra ut, men väl där så var lägenheten inrökt och pytteliten. Jag menar verkligen pytteliten, ugnsluckan slog i skafferiet, det enda som var stort var badrummet men riktigt så mycket tycker jag inte om duschar...
Så jag ska ringa Härnösandshus senast imorgon och säga att helst inte den, får jag titta på någon annan?
Tills vidare så har jag hört av mig på andra annonser också utan någon riktig effekt. Men inatt fick jag svar på den som hade den fantastiskt avtändande formuleringen "Tribal-tatuerade kamphundsägare med mc-drömmar undanbedes.". Jag undrar vad han tycker om grävlingstatuerade poledansare? Men jag ska iaf ringa när det är lite mer vettig tid och fråga om jag kan kolla på den. Det värsta som kan hända är att den lägenheten också suger...
  

It's all over but the crying

Jag gjorde slut med Erik igår. 
Uppenbarligen är jag dum i huvudet eftersom han är världens finaste kille, men ändå lyckas jag gå och sluta vara kär.
Det var fyra underbara år i alla fall. Så tack för dem om du nån dag kommer tillbaka till den här bloggen.
Jag är tillbaka hos föräldrarna just nu. Lite ombyten, min dator och två Harry Potterböcker tills vi orkar ses igen och dela upp allt. 
Tänkte att ni som klagar på att jag aldrig skriver kanske ville ha en uppdatering. 

RSS 2.0