Så här dagen efter kan jag säga

att jag åt läskigt mycket igår. Ja, jag vet att man äter mycket under jul men att hamna i matkoma 5 gånger under en och samma dag är fan inte normalt ens då, väl?
Annars då? Lövly!

Kom över till Jens i förrgår och fick reda på att han är så traditionsbunden att han inte ville öppna klapparna förrän nästa morgon när det var julafton på riktigt. What? Så får man väl inte göra? Klockan 6 började alltså min nedräkning till midnatt och alltså julafton. Strax över tolv, direkt efter Scrubs, så var jag tillräckligt tjatig för att få min vilja igenom. Klappar plockades fram och öppnades en och en.
Jag fick en påse med choklad och marsmhallowgodisar och ett Rudolfgosedjur med en polkagriskäpp knuten runt halsen. Har jag en söt pojkvän eller vad?
Han fick tepåsen och teklämman och såg inte allt för besviken ut.
Jag fick en väggalmenacka med grodor! Massa grodor! Tolv stora bilder med bara grodor!
Sen blev det chokladätning, tedrickning och en hel del mys före jag somnade i hans armar precis som det ska vara.

Kom hem igår morse och satte mig vid granen med min morgonmanga, Yotsuba #4, före mamma och jag hoppade in i bilen. Eftersom det var ett nytt julspel i kyrkan i år var jag ju tvungen att se hur det var. Dåligt! Upplägget var väl sött och så men julspelet de hade när jag fortfarande var liten och gick i kör var betydligt bättre! Jag vet, det är en egoskada som lätt kommer av att ha varit körflicka halva grundskolan när de fortfarande hade vettiga ledare som kunde få ungarna att göra vad de skulle, men jag kan inte hjälpa det. Vi som såg på fick sjunga psalmer 9 gånger och de tre körerna som medverkade fick 2 sånger var samt en pojke som fick sjunga en psalmvers solo och tappade bort sig i texten. De tre vise männen fick en mening var och de var de enda med repliker! Är det bara jag som tycker att det känns fel att titta på julspel med körer när ungarna varken får dansa, sjunga eller ens prata själva? De fick stå och mima vad prästen(berättaren) som stod bakom kulisserna läste högt. Urtrist!
Tur att man fick komma hem och äta istället. Och äta. Och läsa lite mer, och äta, och läsa, och äta lite före TVn, och äta, och läsa, julklappar, mat, använda julklappar och äta lite till.
Fick 10 körlektioner + halkbana från föräldrarna, mycket uppskattat med tanke på att det nu har varit 2 tragiska år sen jag satt bakom ratten och jag har saknat det som fan! Den fruktansvärda mormodern som ogillar oss lika starkt som vi föraktar henne gav familjen en gemensam present i form av aristocats på dvd, specialutgåva. Med tanke på att jag är den enda som fortfarande älskar Disney så tänker jag tolka den presenten som min egen...

För övrigt så märks det att min familj består av fyra nästan lika kufiska knäppisar. Jag skulle köpa något till mamma, första tanken är ABBA singstar, men det är ju lite dyrt. Mamma Mia the movie då? Nä, 149 på MediaMarkt, då blir det Elizabeth - the golden age istället.
Mamma skulle köpa en klapp åt pappa och kommer in på mitt rum. ABBA singstar? Men det är ju rätt dyrt, några hundringar åtminstone... Mamma Mia the movie då undrade jag? Perfekt! 179 på coop och sen är den presenten fixad.
Gissa vad pappa köpt åt mamma igår? That's right, ABBA singstar.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Naw, va mysigt det låter; julklappsöppningen med pojkvännen din :3

Trist det där med julspelet =/ Men det låter ju som du fick en bra jul iallafall, bra det =)

Och ja, nog tänker ni jävligt lika i din familj, haha, helt sjukt! XD

2008-12-26 @ 20:45:55
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Mistress

haha, gud vad roligt att ni hade samma julklappsidéer XD

2008-12-27 @ 23:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0