Utnyttjad

HS var uttråkad igår och skickade alltså bud efter mig och Anna för filmsällskap.
Vi satt och kollade på filmer, han åt gorbys piroger och jag hinkade i mig te med honung, som jag tagit med mig, som en besatt. Jag fick en glasstrut från hemglass också. Glassen var helt underbart god! Dels för att det var glass, dels för att det var det första jag ätit sen palten i söndags kväll. Enda problemet var själva struten som på grund av att den kunde klassas som "fast föda" hade vissa svårigheter att förtäras på ett enkelt sätt. Kände mig lagom dum där jag stod och tuggade sönder en glasstrut till en glassig sörja bara för att få ner det.
Anna visade några taskiga danssteg som hon blivit utsatt för under bygdegårdens dans i Aspnäs, före hon drog hemåt vid 3tiden.
Vid 4 somnade HS på min axel, under två filmer. Han vaknade så fort eftertexterna slutat rulla och såg lätt panikslagen ut för att sen klicka igång nästa. Vid 9-10tiden när vi satte igång Råttatoulie blev det för mycket. Det går inte att agera kudde i ett annars tomt rum i 6 timmar utan att själv bli trött, alltså lade även jag mig för att sova. Max en halvtimme senare väcks vi av att Jens och Nille kommer inklampandes, och ställer sig och skrattar åt synen av oss två sovandes.
En glass vardera senare så haglar förolämpningarna täta i rummet.
Jens går, nästa film sätts igång och under Superman Returns så somnar både jag och HS igen, vi vaknar av att Nille byter film till Let's Go To Prison, en asskön komedi som vi tyvärr redan sett under kvällen = mer sömn. Trodde jag ja, det hinner gå knappt 20 minuter, jag känner hur den ljuvliga sömndvalan närmar sig, och helt plötsligt hör jag min SMSsignal. Jag ska hem och laga mat. Yippiekayey.
Eftersom jag inte kan leva på fast föda och min bror hatar grönsaker så plockade pappa fram ett glasspaket åt oss under middagen. Jag var inte hungrig och fick bara i mig en tesked. Nu känner jag mig så mätt så att jag skulle kunna spy, läskigt värre.
Under dygnet igår-idag så har jag hällt i mig otaliga mängder med te och honung, lite juice, lite läsk, två ministrutar, två chokladkex (tog ungefär 5 minuter för ett kex på 3cm), och ytterligare en tesked glass. Jag känner mig såååå nyttig. Eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0