En timme av en telefonterrorsits fusk

Jag pappersbloggar igen. Min sladd är hoptrasslad helt åt fanders och jag kallade nyss ett intervjuoffer för fel namn. Crap.
Idag är det onsdag vilket innebär att det ränner runt en massa nytt folk som av någon outgrundlig anledning vill jobba här, tack och lov att det inte var någon som satte sig bredvid mig!

Efter svenskan så knatade jag och Emelie upp till Västermalm för att äta salta pinnar och dricka cider på esteternas vårutställning som vi tvingade Pyro att guida runt oss på. Fan vad duktiga de som går den linjen är alltså! Jag vill, jag vill, jag vill, men jag inser att det är ett lost cause. Efter att ha tittat på allt det fina började vi vår långsamma och högljudda vandring in mot stan igen. Där hittade vi gratis choklad, serpentiner och lite ballonger vid Hemköp där jag offrade min välförtjänta tia på en ask läkerol, som förövrigt är slut.
Sen vet jag inte riktigt vad som hände. Men jag tror att det var något i stil med att Emelie gick iväg till frisören, jag och Pyro tog en sväng förbi Pipeline, köpte (mer) hårfärg på lindex åt mig, han spelade Guitar Hero och vi busade tydligen för mycket inne på Vuxenvideo där vi blev utslängda - med Robin i örat - för att dra vidare till Bokias mangor och kokböcker före vi hittade världens största pepparkvarn på En Köksbutik.

Och nu sitter jag på jobbet med ryggont, huvudvärk och ett enormt chokladsug. Bara tre timmar kvar.
När jag kommer hem måste jag skriva in religionen. Och färga håret, vem ska jag tvinga den här gången?
Pratar med Robin, han tycker att jag borde gå hem och göra en kladdkaka. Det är fan värt det, jag går hem när han gör slut.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahaha, låter som en skojig dag (förutom utslängdheten (wtf??) och jobbet =P) ;)
Har han gjort slut än??

2008-05-14 @ 22:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0