Gårdagen

Tillbringades till stor del i hamnparkens jättegunga med Robin där vi pratade, gungade, spanade på snygga människor och allmänt trivdes ihop. När Märtha slutat så dök Emelie upp och gjorde oss sällskap till Navet där vi sa hejdå till Robin och sen hittade en parkbänk där vi väntade på Märtha.
På tal om Emelie, har jag förresten sagt att jag är korkad? Hon satt och skrev NP i MaC och jag typ skickade två ångestladdade sms och frågade var hon höll hus under filosofin, försökte ringa upp henne på mobilen och det var inte förrän jag ringt hem till henne och skrämt upp henens pappa lite grann som han sa att hon skrev prov och jag kom ihåg allt igen, ibland funkar hjärnan som den ska....
Nåja, Märtha dök upp och jag skiljdes från Emelie för att knata hem till Märtha där vi satte ihop ett jättefint kollage till Kix som vi döpte till 5 Years in Cookieland, vi kände oss mycket duktiga. 
Åkte hem till Kix och firade hennes student med kakor och lek före Märtha och jag satte oss på bussen tillbaka till Sundsvall. 
Knatade upp till Emelie, barfota, och tittade på Bron Till Terabitia, jag skämtar inte när jag säger att det är den absolut vackraste film jag någonsin har sett och att vi grät tillochmed efter att tårarna slutat rinna, vi grät i minst en timme, sen tog tårarna slut och då satt vi med brinnande torra ögon och hulkade i minst en halvtimme till! Jag kan säga att vi var "lätt" utmattade efteråt.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Wahahaha, jag måste säga igen; du är så söööt! XD Och trög, men jag gillar dej ändå, you know it ;P
UNDERBAR film! Så är det helt enkelt. :3

2008-05-13 @ 12:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0