Jag ber om ursäkt för föregående inlägg, gissa vem det var som skrev det?

Trots att vi bara hade en sittplats på 21:a raden så förhindrar det inte att jag hade en fantastisk kväll som resulterat i att jag fortfarande har fruktansvärt ont i min nacke! Helt otroliga var de!
Men jag antar att jag ska berätta om hela resan.

I onsdags så satte jag mig på bussen och sedan på tåget ner mot stockholm tillsammans med Märtha.  Till skillnad från många andra på vårat tåg så syntes det antagligen inte alls varför vi skulle ner, vi var inte ombytta än och resan tillägnades allmänt prat och fikande av mackor, tigerkaka och varm choklad. Mycket metal.
Efter Uppsala kunde man börja ana vad vårat syfte med resan ändå var efter att vi en åt gången bytt kläder inne på tågtoaletten med det blöta golvet. Inser ni hur små tågtoaletter är? Inser ni hur extra små de är när väskan står på toalettstolen och man själv måste sitta på handfatet för att inte få strumporna genomdränkta av vad det nu var på golvet?
På T-centralen möttes vi upp av Victor som forslade med oss för att köpa åkremsor och såg till att vi hamnade på rätt perronger för pendlarna. Efter en alldeles för lång resa i närheten av två fjortisar så var jag äntligen framme i rätt förort och började vänta på min värd. Efter ett tag dök det upp en stor sak i mörk rock - gotcha! Men oj så besviken jag var på honom jämfört med hans blogg! Nog för att jag visste att han överdriver i sina texter om våldtäktsfantasier och planerade skolmassakrar, men att han skulle se så rädd och besvärad ut när jag skämtade om knivhuggningar och sex hade jag verkligen inte väntat mig. Hem till honom kom vi ändå och väl där började jag min vanliga rannsakan av rummet.
Han hade visserligen inte så jättemycket att titta på så det var snabbt avklarat men ändå hann han bli upprörd över att jag stod i sängen för att titta på bilder på väggen, känna på hans svärd, gå igenom tidningar samt plocka fram 3 leksaker; planet från Luftens Hjältar med Baloo och fripassageraren Batman, en modell av Dödsstjärnan som man kunde öppna och där hitta gubbar att leka med samt ett väldogt slitet gosedjur. Alla tre ordentligt begravda under centimetertjocka lager av damm.
Efter en tallrik med plättar och ett telefonsamtal där pojkarna fick ta över snacket bestämdes det ändå att jag skulle möta upp med de andra två på centralen vid 7 för att sedan ta oss gemensamt till hovet. Vid bussen hittade han en gammal klasskompis från högstadiet som han lämpade över mig på. Där har vi någon som iallafall kunde haka på! Trots sitt först buttra intryck så hade han inga problem med att uppskatta mina, ibland morbida, tankebanor och skämt hela vägen in till stan.
När vi kommit fram till konserten var Children of Bodom redan i full gång och fy fan vad sköna de var att se på! Bara bra låtar och frestande moshpits nere på golvet! Tyvärr varar inte allt för evigt och trots att jag inte ville det bytte de efter ett tag plats med det andra förbandet, machinehead. Nog för att det var de som fick fram de allra häftigaste pitsen, men jag kunde fortfarande inte uppskatta varken deras musik eller ljusshowen som mer kändes hemmahörande på ett discotek. Efter långt om länge kunde vi äntligen höra hur kvällens stjärnor började soundchecka där bakom skynket och jag vet inte hur många gånger man hann börja skrika efter dem, göra vågen och allmänt jubla men till slut släcktes lokalen äntligen ner och jublet hotade att krossa oss i hopsamlad och koncentrerad lycka. Showen var fantastisk, låtarna för evigt underbara, stämningen otrolig och mellansnacket gjorde oss bara mer upphetsade. Det var som det perfekta sexet. De älskade med oss och vi älskade med dem och alla älskade med varandra, det var en helt underbar musikorgie! No offence till er som jag haft sex med, men jag har fan aldrig varit så kåt i hela mitt liv. Vem kunde ana att jag skulle tända på att se en maskerad man sjunga och hoppa upp och ner?
Jag fick skjuts hem från konserten och in på småtimmarna låg jag fortfarande i deras musikaliska lyckorus och smsade med Jens här hemma.

Dagen efter följde jag med till skolan i väntan på att Märtha skulle vakna och höra av sig. Beelz var inte riktigt lika förskräckt av saker jag sa efter att ha hunnit smälta det under natten(?) men å andra sidan tror jag att jag hunnit lugna ner mig en smula också. Men det gick snabbt över när jag tröffade Linnea. Vi var genast igång och diskuterade livligt om sex och allt vad det innebär före det var dags för mig att vinka hejdå och bege mig iväg för att möta upp med sjusovaren. Vi åkte in till gamla stan där vi satte oss på ett fik och beställde in scones och te. När vi fikat färdigt hade det dock gått så lång tid att vi bestämde oss för att åka direkt till centralen när Victor slutit upp med oss ännu en gång. Där satte vi oss på ett nytt fik för att han krävde sitt kaffe och nu diskuterades inte längre nackont och politik utan kom som vanligt in på religion som övergick i politiksk debatt.
Hela resan hem satt vi och pratade om, hör och häpna, sex! Varför vet jag inte riktigt men det var tydligen det absolut intressantaste ämnet vi kunde ha mellan stockholm och sundsvall.... Hoppas bara att de andra på bussen inte var lika pryda som Beelz för då måste det ha varit riktigt jobbigt för dem....

 Leksaker!
Bättre bilder än så här får man tydligen inte på den pojken om han är nykter eller vaken...
 Och från det här avståndet får man inte heller så bra bilder även om ögat såg helt ok...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Låter som tågresan ner var jättemysig ^^ Och lite trist att han inte var heeeelt så som du hoppats på, men ni hade det väl trevligt iallafall? =)

Fan va det låter helt underbart med konsterten!!! Jag sitter här och känner mig så avis när jag läser! XP Jag har ju aldrig varit på riktig konsert jag.. =/ I know, tragical... x(

Vi måste se till att gå på en riktigt bra konsert nån gång du och jag Elisabeth, fan va det skulle vara kul! XD

2008-11-14 @ 13:24:56
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Beelzeboss

Oh geez! Ursäkta att jag inte levde upp till förväntningarna! >:-[

2008-11-14 @ 13:41:21
URL: http://satan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0