Jag hittade en konstig man utanför mcDonalds idag...

Klockan 7 masar vi oss upp ur sängen.
Strax före halv åtta släpptes jag av utanför mitt hem där jag bytte om, satte igång en tvättmaskin och allvarligt funderade på att ringa och sjukanmäla mig. Men med tanke på hur enkelt det är att stansa och att jag tydligen var den enda under hela dagen som kunde göra det tog mitt smickrade ego över och jag knatade iväg mot den stora tegelbyggnaden.
Hälsade på Kerstin - 3 meningar.
Frågade Siw om det var öppet upp - 2 meningar.
Tog alla papper - 1 mening.
Fick en komplimang av Karin med dålig hörsel - 1 mening, upprepad 4 gånger.
När jag suttit där i en timme inser jag att det inte går längre. Visst, min röst är nästintill obefintlig men eftersom den inte används är det inget direkt hinder för att göra vad jag ska. Men nu klagar min rygg på ett sätt som den inte har gjort sen förra hösten när njurarna hatade mig.
Ringer upp mamma och ber henne beställa tid åt mig på Vårdcentralen men resonerar mig fram till att sitta kvar tills det är dags att vandra.
När alla papper är klara och min röst är en hes, knappt hörbar, version av riktiga ord får jag gå hem efter bara 3 timmar.

Det är nu dagens äventyr börjar. För att övertyga mig själv om att stå ut på jobebt hade jag klätt ut mig till katt, bara så att ni inte tror att jag ser bra ut på riktigt eller så...

När jag närmar mig mcDonalds så ser jag en hög hatt som genast fångar mitt intresse. Vid en närmare titt så ser hela personen onekligen intressant ut. Hög svart hatt, frack, svart skjorta med svart fluga, gröna pösiga byxor, nitbälte, ridstövlar och skägg färgat med svart märkpenna.
Han bad om det så jag hoppade helt enkelt fram till honom och sa att han såg ascool ut. Han svarade med att jag också såg rätt spejsad ut och undrade om jag gick estet. Det ena ledde till det andra och vi började diskutera allt ifrån boplatser, mentaliteten i olika städer, utbildning, klädstil, klassisk litteratur till astrologi och divor.
När vi stått där och dragit till oss blickar i kanske en halvtimme bestämde vi oss för att vi ville fortsätta prata och eftersom jag skulle vara på vårdcentralen om 2 timmar började vi oss sakteliga röra oss ditåt. I ett tidigare liv hade denna fisk säkerligen varit Louis XVI och jag varit MarieAntoinette, så vi har redan haft vår chans tillsammans. Däremot kunde vi konstatera att vi drogs till samma typer av människor och trots en åldersskillnad på 29 år hade mängder av gemensamma åsikter och intressen.
Jag har fått höra om hur han jagat autografer runt om i världen och när han som 20åring kom ut ur garderoben. Han har hört om mitt och Kix förväntade vegasbröllop. Han har även hunnit träffat min mamma eftersom hon kom ner till vårdcentralen för att vara med (aka sköta snacket när min röst är trött och sen köra mig hem) och hon förstod vad med honom som var så otroligt fascinerande och underhållande. De började diskutera olika pjäser av författare vars namn jag aldrig ens hört före jag fick komma in till läkaren och han bjöd oss adjö.

Doktorn sa att jag säkert råkat ut för samma sak som förra hösten men kanske inte lika elakt den här gången. Tackochlov, jag vill aldrig någonsin mer vakna av mitt egna skrik! Han ordinerade en massa tester och jag har nu blivit petad i näsan av en läskig liten pinne med vad som liknar en topz längst ut. I mitten av nästa vecka så vet jag vad som är felet med mig. Rent fysiskt alltså, mitt psyke vågar jag inte låta någon doktor gräva i.

Om 2 timmar så ska jag och Jens gå och titta på Wall-E, han betalar mot att jag "följer med så att han slipper se ensam och patetisk ut." I can do that...

Kommentarer
Postat av: Beelzeboss

VA?!

Detta inlägg fascinerar mig oändligt. jag fattar inte, skrev du om en dröm eller en verklig händelse?!

2008-09-05 @ 17:08:21
URL: http://satan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ojdå, inte du också! Huj huj, hur lyckas vi båda dra på oss sjukdomar som måste tillochmed konstateras av en läkare och en massa tester?.. Icke bra icke..

2008-09-06 @ 18:11:48
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0