Let's do it again sometime..

Det var spännande. Kändes lagom knäppt att rannsaka kylskåpet efter citron mitt i natten för att sen rapportera i en msnruta att ytterligare en shot åkt ner. Kändes lagom patetiskt att inse att vinflaskan hade kork-kork och att jag inte har en aning om hur man öppnar dem, så att min snällt överseende pojkvän fick instruera i ett annat chatfönster medans jag kämpade frentetiskt för att faktiskt skruva ner skruven och nte bara gröpa ett hål i korken.
Jag hann få i mig en skitäcklig cider, 3 tquilashots och lite drygt en halv flaska vitvin. Nånstans under vinet insåg jag att 3 mackor under hela dagen inte är världens mest effektiva bukfylla för alkohol när det ändå var timmar sen de inmundigades och jakten på ätbart började. 2 nävar broccoli med sötsursås och 2 riskakor. Yes, mitt fyllekäk är och förblir normalt.
Hur länge vi satt och skrev vet jag inte, från tiotiden kanske tills mitt internet dog för gott vid ... halv4igt? Vet att Beelz satt uppe längre än mig eftersom jag fått följande sms när jag vaknade:
Fortf vaken! Sug på den du! - 07.18   och Holy shit. Pokemon på fyran!! - 08.09
Grattis Beelz, du vann igår. Men jag ska ha revansh nästa gång vi ses! Hur mycket hann du dricka egentligen?

On a sidenote: Fan vad skönt att få tillbaka min stavningsförmåga.

Kommentarer
Postat av: Beelz

Ingen aning om hur mycket som slank ner i slutändan.

minst 35-40 cl skulle jag tippa på iaf, kan ha vart nära 45 cl?

2009-12-13 @ 20:24:46
Postat av: Emelie

Hahaha, det där lät ju kul faktiskt! XD Lite stört att sitta och supa med varann över internet, men med dagens teknologi så why not liksom =P

2009-12-14 @ 12:30:38
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0