Bilbryderier

Om 3 timmar ska jag köra halkbana. Alla säger att det är hur kul som helst och att det är lugnt så länge man lyssnar ordentligt på vad de säger åt en att göra.
Jag kommer att misslyckas så jävla hårt.
Stressen av att sladda kommer ge mig panik och finns det något tillfälle jag verkligen inte kan göra som jag blir tillsagd är det när jag är stressad. Fuck.
Vad är det som är så jävla kul med att sitta i en bil man vet att man kommer att förlora kontrollen över anyway? Fuck that shit. Jag vill inte! Inte just nu iallafall, men man vet ju aldrig. Det finns säkert en risk att det är skitkul i efterhand men inte före jag gjort det och antagligen inte heller under själva sladdandet. Blääää!

Och idag tänkte jag vara jätteduktig och sitta med Bonniers typ hela dagen bara för att ta igen allt mitt slarvande med teorin och precis som varje gång tidigare funkar inte skiten. Nu har jag inte ens Jens här som kan ominstallera skräpet åt mig så vad gör man då? Misströstar. Hatar. Googlar och hittar min räddning, en sida där de skrivit ner exakt allt som det spelet säger. Hur awesome är inte det? Jag är kär!

Kommentarer
Postat av: Erika!

HAHAHHAHAHAHAHAH! Därför jag inte tänker skaffa körkort på de närmaste åren =D

2009-05-18 @ 11:43:44
Postat av: Emelie

Inte tror jag du kommer misslyckas inte, det kommer gå bra ska du se ;P Jag trodde ju också det skulle gå skit, oroade mig som tusan, men det gick ju faktiskt bra ^^ Don't worry ;)

2009-05-18 @ 14:27:53
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0