Bli klar nån gång!

Lämnade en varmoch gosig säng med en het och kramvänlig pojkvän i ett morgonmörkt rum till förmån för en bländvit och iskall värld imorse.
Levde farligt och lät andra människor känna hur man lever ett tag före jag i mitt stilla sinne konstaterade att jag nog inte ska ha körkort. Men det har inte hindrat arbetsgivare förut så den 25e blir det ett nytt försök att få en rosa plastlapp med ett oigenkännligt foto.
Tillbaka till den fina pojken för nutella och juicefrukost.

När eftermiddagen närmar sig är jag så trött att man egentligen bara kan skratta åt mig. Han hävdade visserligen att jag bara sov 10 minuter i sträck varje gång jag somnade, men jag vill egentligen inte tro att jag hinner framkalla en sån dregelpöl på täcket på så kort tid.
Andra gången jag vaknade vaknade jag och såg hur han bar fram ett glas juice, nybakt bröd och nybakt rulltårta (nej han hade väl inte bakat det själv men det var fortfarande nybakt). Hur mycket bättre uppvaknande än så kan man få?

Men nu sitter jag alltså här, sen 4tiden i eftermiddags. För att han ska skriva skolarbeten. Som tydligen bråkar med honom. Medans jag sitter här och bara väntar på ett litet tecken att det är fritt fram att komma tillbaka och överösa honom med kyssar. Jag vet att jag låter extremklängig, men bor man i olika länder känns det dumt att vara ifrån honom 6 timmar bara för att sitta och sakna honom lite extra, körlektionen räckte gått och väl.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Naw, visst är det mysigt att vara så kär :3

2009-11-13 @ 16:23:02
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0