Ett tråkigt inlägg om en rolig kväll

Jag hade skitkul igår. Höll mig till en halv flaska trocadero och en cider och mer än så behövs inte.
Vi började på Rosenbäcken med dryckeslekar, där alla siktade på att få Paola och Sneddon att dricka mest, före vi bestämde oss för en omgång charader. Vårt lag vann så jävla hårt, vi skulle gestalta tre ord var och vi lyckades gissa rätt på 12,23 sekunder som bäst. Fattar ni hur jävla snabbt det är?
Ner till Bittens och bli utstirrade när vi stod och skulle beställa, de hade studentpriser på cider så jag kände mig tvingad att köpa åtminstone en flaska, även om den innebar en förlorad kebabpizza. Växlade mellan att kolla på när folk spelade Guitar Hero och att sitta vid borden och lyssna på Snus nya verbala upptåg i kanske 2 timmar.
Strax efetr midnatt kände jag och Sneddon att mat och sömn nog var rätt vettiga uppfinningar ändå så vi sällskapade oss ner till minikrogen med Alex, Josse och Robin och inmundigade aftonens frestelser, en stor (och billig) portion med pommefrites för min del.
Nej, jag skriver inte roligt alls men jag är sjukt trött idag så ni får ursäkta. Här får ni iallafall en bild på majoriteten av oss föredetta nollor som tröstpris.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Låter ju som en rolig kväll faktiskt! =D Cool outfits ;) Vill också ha maskerad! x3

2009-10-09 @ 16:48:08
URL: http://emeylie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Meow? What is that down the bottom right corner?

2009-10-09 @ 19:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0