Where's my NonDiscriminating Friend?

Festen igår var skitkul!
Jag drack mig sockerhög på en stor flaska trocadero och fnittrade som en idiot. Det blev inte bättre när Snus försökte ha ett flamewar med mig, på svenska. Kan ni ens föreställa er hur roligt det låter att höra en förställt arg röst osäkert stamma fram "knull ... ansikte" med polsk brytning? Eller när han skulle förolämpa med att säga "Din jeäfvla ... va ... vagIna!" Det fanns ju en anledning till att jag rullade runt på golvet med ont i käkar och mage om vi säger så...
Till titeln? Ja, Kix storasyster Chattis var under hela mitt högstadie ihop med en kille som hette Jocke. Igår var han Big Fat Friend mot mig och Hörntänderna. Hur mycket vi än bönade och bad vägrade han gå hem eller lämna oss ifred, fast han var tjugonde minut lovade att göra just det. Utan att röra sig ur fläcken och för att sen börja slå på mig med biljardköer igen.
Vid 4 var Tänderna så trött att vi rörde oss hemåt igen, stackarn höll ju på att somna när som helst. Halv 5 var jag alltså hemma igen och kunde ta tag i studierna, bara 2 timmar och 15 minuter före min klocka skulle ringa. Hur länge jag satt uppe vet jag inte, halvtimme kanske.
Ändå ägde jag trots sömnbristen på seminariet. Eller ok, inte ägde-ägde men vår grupp var bra och jag var i den bättre halvan.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Fan va kul, jag vill också festa!!! Är på festhumör =P

Låter ju bra att seminariet flöt på bra iaf, även fast du sov så lite, haha =P

Snacka om att du lever riktigt studentliv nu baby, hur känns det? ;)

2009-09-10 @ 19:58:00
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0