Alone again

8 imorse stod vi nere på busstationen och försökte kyssa in en månads kyssar på några ynka minuter. Jag hatar att behöva säga hejdå till honom hela tiden, men jag kan väl ärligt erkänna att det är något särskilt vackert med hejdåkyssar.
Sen gick jag hem och somnade på soffan framför Mythbusters.

Nu sitter jag här och försöker förmå mig att komma ikapp i allt som hänt på internet och inser att det mer resulterar i illamående än något annat så snart ska jag nog överge de här försöken för ett tag och ta upp mina underbara och efterlängtade böcker istället.
Tänkte väl bara säga det antar jag.
Han har åkt. Jag saknar honom.
Imorgon ska jag vakna i god tid, gå till skolan och hoppa av på riktigt. Svänga förbi körskolan och försöka boka lektioner (och kanske nya provtider) och före jag får gå hem igen in på arbetsförmedlingen för att skriva in mig. Igen.

För att försöka få något gjort det här varvet av arbetslöshet täntke jag iallafall sätta lite krav på mig. För varje kapitel jag läser måste jag söka ett jobb. Med tanke på att jag älskar boken jag håller på med och verkligen vill börja med nästa bok borde det väl vara en rätt bra morot?

Och om någon vill lära mig, eller lära sig med mig, åka snowboard så vore jag tacksam för svar före månaden tar slut.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Usch, avsked är aldrig roliga.. Tro mig, jag vet =/ You just gotta stay strong hunny, även fast det är jobbigt.. Finns här för dig iaf, det vet du <3

Oj, no more school? Well, maybe that's for the best, vet ju hur du kände för det där programmet. Ingen idé att fortsätta när man känner sådär.. Lycka till med körandet och arbetsförmedlingen iaf!

Jag skulle absolut tycka det var superkul att lära mig åka snowboard med dig, men 1. vet jag inte hur jag ska hinna med det innan månadens slut, och 2. jag har inga snowboard-grejer whatsoever, och 3. vi befinner oss oturligt nog på 2 olika orter.. >_< Men va kul det skulle varit allså, jag vill! XP

2010-01-12 @ 15:08:18
URL: http://emeylie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0